home & you Opinie

2.4 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
home-you.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ali
link | zgłoś
2021-09-18
*.27.191.*
Kupiłam figurkę za nie małe pieniądze, która miała być prezentem i dekoracją salonu. A nie nadaje się ani na prezent i ani na dekoracje. Jest tak niestarannie wymalowana że widać duże prześwity i przeciągnięcia farbą. Lepiej by dziecko pomalowało. Nie spodziewałam się że płacąc duże pieniądze mogę d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnes
link | zgłoś
2021-08-30
*:15a4:1a13:*
Przesyłka przyszła szybko, to co chciałam i w pudełku znalazłam dołączony bilecik z imieniem osoby która zapakowała paczkę i mini kompletem do szycia. Bardzo miłe ❤️ Dziękuję Mariia❤️
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2021-07-07
*:b3f2:2ca3:*
Uwaga na zamowienia przez internet! Ten sklep wysyla zniszczone i uzywane rzeczy, ktorych nie mozna zwrocic w sklepach stacjonarnych. Odeslanie na wlasny koszt lub mozna czekac na rozpatrzenie reklamacji. Obsluga klienta nie udziela wyjasnien dlaczego rzeczy, ktore drogo kosztuja i sa jak ze smietni [rozwiń/zwiń]
nieuczciwa firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2020-09-10
*.24.172.*
Myślę,że u Was to tylko inspirować się faktycznie można, bo na pewno nie kupować jeśli tak rozpatruje się reklamacje jak u mnie. Radzę klientom przeczytać czy kupując zasłonki mogą je powiesić w oknie, na zakupionym krześle mogą usiąść a z talerza zjeść.Ja dowiedziałem się,że źle używałem patelnie b [rozwiń/zwiń]
Ładne
Zła jakość i fatalna obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2020-08-19
*.173.128.*
zamówienie #HY2643467 Witam, dostałam podkładki bananas zgięte na pół, przygniecione innymi produktami, z takim wgnieceniem na środku, że nie nadają się do użytku. Drugi raz dostałam już od was uszkodzony produkt. Podkładki warte kilka złotych, więc nie zawracam sobie głowy odsyłaniem, ale do [rozwiń/zwiń]
Ciekawy design
sklep online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seb
link | zgłoś
2020-06-23
*.141.2.*
Fantastyczne, wyszukane i stylowe domowe produkty. Jesli sa nieuszkoddzone wowczas warte polecenia. Obsluga klienta w sklepie, poziom kompetencji na infolinii badz mailowo to zenada! Az przykro patrzec jak potencjal firmy jest marnowany przez ludzie, ktorzy maja wszystko w D...! Kolejna sprawa: nakl [rozwiń/zwiń]
swietny towar
fatalna obsluga klienta w sklepie i przez telefon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-25
*.60.212.*
Zamówiłam towar i dokonałam zapłaty 7 kwietnia 2020.Do dnia dzisiejszego towaru nie otrzymałam. Bardzo słaba organizacja. Inne sieci tak jak np.H&M potrafi sobie swietnie poradzić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2020-04-10
*.173.168.*
Asortyment w Home&You jest rzeczywiście przepiękny jednak czas dostawy i oczekiwanie ja nią to jakiś dramat. Zamówienie złożyłam 1,5 tyg temu ... nadal go nie ma, a jedne co dostałam to wiadomość na maila, że przepraszają za długi czas realizacji zamówienia.
Piękne produkty
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-03-23
*.0.46.*
Witam. Pozdrawiam Panie Ekspedientki z home & you w Świnoujściu. Bardzo miła obsługa,tylko klienci rozmaici. Reklamacja bez żadnych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edith
link | zgłoś
2020-01-27
*.207.109.*
Bardzo miła obsługa. Reklamowałam niedziałający młynek w Alfa Centrum w Gdańsku, Pani bez problemu przyjęła reklamację, poinformowała o możliwościach. Ostatecznie otrzymałam zwrot środków w postaci karty podarunkowej, ale mogłam też otrzymać gotówkę. Jestem bardzo zadowolona.
Miła obsługa, dobre podejście do klienta
Wady produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

home & you Opinie