GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
michał
link | zgłoś
2018-07-12
*:0:0:*
polecam wszystko w porządku
cena czas
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
moimna
link | zgłoś
2018-07-12
*:0:0:*
polecam zadowolona
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2018-07-12
*.247.181.*
polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2018-07-12
*.255.162.*
Ogólnie jestem zadowolona. Paczka dotarła na czas. przez chwilę kurier się pokręcił wokół budynku, ale odnalazł adres i wszystko ok.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koko
link | zgłoś
2018-07-12
*.22.116.*
Co do samej szybkości wykonania przesyłki nie mam większych zastrzeżeń. Natomiast co do zwrotu pobrania to jakaś kpina. Przy zamówieniu była mowa o okresie oczekiwania na zwrot pobrania do 14 dni roboczych. Dziś na mój e-mail z zapytaniem dlaczego jeszcze nie dostałem zwrotu pobrania odpisali że maj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milosz
link | zgłoś
2018-07-12
*.254.179.*
U mnie zawsze ze zwrotami wszystko ok,rzetelna firma będę polecać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2018-07-10
*.100.87.*
Kurier był mega miły i taki przystojny :) Polecam!
kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grażyna
link | zgłoś
2018-07-08
*:9ee4:70e3:*
U mnie nigdy nie było żadnego problemu ze zwrotem pobrania wszystko na czas, sprawnie, ceny ok , nie wiem skad tyle negatywów
Szybka realizacja zamówienia, ceny
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-07-07
*.254.244.*
trojkatna szyba do Francji dotarla szybko i w calosci! w firmie kurierskiej chcili 3 razy wiecej odemnie niz na globkurier. polecam i bede korzystal.
super stawki i terminowosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Winchester
link | zgłoś
2018-07-06
*.254.228.*
zamawialem paczke geis na globkurier dla Cioci z Rudy do firmy jako zwrot. Paczka doszla, super bo kurier nawet sam mial list przewozowy wiec nie musialem nic drukowac. Cena atrakcyjna jak na kuriera i mailem potwierdzenie odebrania na maila a to bylo mi potrzebne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie