GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartosz B
link | zgłoś
2018-07-18
*.254.248.*
Ostrzegam przed tą firmą. Próba odzyskania pieniędzy za przesyłkę za pobraniem kończy się zapewnieniami konsultantów, że sprawa jest przekazana do działu finansowego i zostanie załatwiona najszybciej jak się da, ale niewiadomo kiedy. W mojej ocenie konsultanci niekompetentni lub niskie standardy obs [rozwiń/zwiń]
Dla nadającego przesyłkę pobraniową- brak.
Fatalna obsługa klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OSK nauka jazdy
link | zgłoś
2018-07-17
*.254.147.*
polecamy do współpracy B2B. świetna obsługa klienta, dostępna w soboty. zawsze pomogą. Ceny w porządku. wszystko na czas. Nie było nigdy problemów z przesyłkami.
obsługa klienta niskie ceny dostępność konsultantów w soboty czytelny panel
chyba brak. zawsze mogłoby być troszkę taniej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2018-07-16
*.75.87.*
Wszystko świetnie, obsługa na duży plus :) Na pewno polecę znajomym!
Ceny, bok, latwosc w złożeniu zlecenia
Nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prokop
link | zgłoś
2018-07-13
*.254.182.*
jak na firmę, która nie ma swoich aut, a jest integratorem, to musze przyznać, ze mi pomogli. Kurier wiadomo ma to w du... ze ktoś coś ma do nadania, ale globkurier podstawił mi na kolejny dzien innego kuriera i wszystko git. thx
działa, cena, pomoc, bok
nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hania
link | zgłoś
2018-07-13
*.183.218.*
jestem zadowolona ze sposobu traktowania klientów. jak partnerów. bardzo miła osbługa i pomocna
obsługa partnerstwo
brak integracji z olx
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lubię
link | zgłoś
2018-07-13
*.248.160.*
lubię ludzi którzy kochają to co robią. świetny zespół. dziękuję za pomoc w kilku sytaucjach
ludzie
może ceny :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jasiek
link | zgłoś
2018-07-13
*:0:0:*
wysłałem ostatnio paczkę i dotarłą, więc pewnie skorzystam w przyszłości. są ok. dobra cena szeroka oferta
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2018-07-13
*.67.172.*
wysyłam prywatnie. jest ok. dobre ceny szeroki wybór. ważne że wysyłają rózne gabaryty również te większe które nie każdy bierze. ceny dobre więc polecam. i obsłuiga spoko
cena obsługa oferta
chyba bark na razie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-07-13
*:0:0:*
jestem zadowolony, współpracujemy od kilku miesięcy. wszystko na czas dostarczają, paczki nei giną. wysyłam w kraju i za granicę. przesyłam dokumenty ważne i zawsze docierają do adresata. polecam
dobry partner
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ona
link | zgłoś
2018-07-13
*.42.116.*
dobra współpraca od lat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie