esky.pl Opinie

1.3 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 64
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Biura podróży

Strona internetowa:
esky.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
cez
link | zgłoś
2023-12-13
*.10.207.*
Wypad do Barcelony i wszystko idealnie. Lot ok, fajny hotel (3 gwiazdki) 100m od La Rambla. Ale wcześniej dzwoniłem do Esky i sprawdzałem czy u nich wszystko jest ok z moja rezerwacją a nawet zadzwoniłem do hotelu i dowiedziałem się, że jest rezerwacja na moje nazwisko. Jedyne nie tak to godzina wyl [rozwiń/zwiń]
lokalizacja i pokój w hotelu
powrotna godzina wylotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-11-12
*.42.0.*
Prawie rok temu zostaliśmy wraz z mężem oszukani przez eSky. Zakupiliśmy w czerwcu 2022 r. bilety na loty do Australii na grudzień 2022 r. 2 tygodnie przed planowanym wylotem otrzymaliśmy drogą mailową wiadomość o odwołaniu lotu i propozycję zwrotukosztów biletów i opłat lotniskowych(bez innych kosz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-10-19
*.30.80.*
Lot na który wykupiłem bilet w ogóle się nie odbył. Zadzwoniłem po zwrot pieniędzy i czekam od miesiąca. Jedyny kontakt to numer jaki znalazłem w mailu z prośbą o zmianę lotu. Zmiana miała polegać na locie zamiast 1,5 godziny, dwa dni. Nie wiem po co?? Tragedia z odzyskaniem pieniędzy. niestety to b [rozwiń/zwiń]
Było 70,- zł taniej.
Brak możliwości wyekzekwowania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAŁGORZATA
link | zgłoś
2023-09-16
*.144.214.*
zeroooooo!!!!!!! nawet mniej niż zero. kompletny brak profesjonalizmu, zero odpowiedzi , zero kontaktu, a pieniadze pobrane. w rezultacie musialam kupic drugi bilet na stronie przewoźnika.. starcony , czas, nerwy i kasa omijac szrokim. łukiem !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goregeus
link | zgłoś
2023-09-07
*.0.127.*
Odradzam eSkay nic tu nie kupujcie, same problemy
Brak
Same kłopoty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megi
link | zgłoś
2023-08-31
*.231.29.*
zakupiłam bilety i ubezpieczyłam od rezygnacji lotu- teraz mam tylko problem o anulowanie i zwrot. Totalna porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agata
link | zgłoś
2023-08-26
*.228.179.*
obsługa na poziomie zerowym. Brak kontaktu. Dodatkowo zapłaciłam za odprawę na lotnisku.Proszę omijać esky szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rick
link | zgłoś
2023-08-21
*.207.148.*
Odradzam korzystania z usług eSky. Ja nigdy już nie skorzystam z usług profesjonalizmu . Po zapłaceniu za odprawę online dostałem linka od przewoźnika o zweryfikowanie dolnych co uczyniłem . Na aplikacji przewoźnika Ryanair przy próbie zweryfikowania moich kart pokładowych pojawiła się informacja ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-08-19
*.30.124.*
Cisną mi się na usta same negatywne oceny. straciłem dwie godziny na próbę weryfikacji rezerwacji. bezskutecznie. Opłaty przyjmowane są bardzo skutecznie i bardzo szybko. zdecydowanie nie polecam tego pośrednika
totalny brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2023-07-01
*.146.104.*
Jestem zniesmaczona poziomem usług tej firmy. Brak jasnych komunikatów przy zamawianiu biletów. Naciąganie na dodatkowe opłaty bez możliwości rezerwacji podstawowych usług. Wprowadzanie w błąd numerami rezerwacji, które są inne niż u przewoźnika i nie podawanie numerów właściwych. Odprawa on- line [rozwiń/zwiń]
Brak
Okropna obsługa z traktowaniem ludzi jak dodatkowy bagaż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-05-16
*.156.173.*
Zakup usług w esky.pl TO TOTALNY BŁĄD !!! Bilety zakupione dwa dni temu, przelew błyskawiczny zrealizowany zaraz po zakupie biletow, a status w systemie ciagle "oczekujący na potwierdzenie". 21 wiek a oni nie potrafią zaksięgować przelewu czy też celowo nie chcą ???. Informują, że cena biletow mo [rozwiń/zwiń]
brak
podaja nieprawdziwe informacje na temat usług których wcale nie realizują, a zalezy im tylko na kasowaniu klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-05-16
*.37.222.*
Nie polecam. Rezerwowalem.bilety dla dwóch osób jednoczenie a przysyłają karty pokładowe z różnymi miejscami np na końcu i na początku samolotu. Zasłaniają się liniami lotniczymi, gdzie rezerwując lot bezpośrednio u przewoźnika np Ryanair to można wybrać obok siebie darmowe miejsca siedzące. Bezn [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnes
link | zgłoś
2023-03-20
*.239.251.*
Przestrzegam przed esky. Ich link wprowadza w błąd - w wyszukiwarce wpisujesz wizz air, a wyskakuje ling do esky opisany jako wizzair. W efekcie zapłaciłam 60% (!) więcej za bilety. Marża złodziejska jak za lot bezpośredni godzinny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-03-02
*.206.112.*
Nie polecam, dla mnie zwykli oszuści i złodzieje. Bilety kupione pół roku szybciej, po niecałym miesiącu lot odwołany, zwrócili z tego tylko połowę. Straciłam niepotrzebnie pieniądze i nerwy. Omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-02-27
*.241.117.*
Nie polecam,zwykli oszuści, straciłam przez nich 1300zł.i musiałam drugi raz kupić bilety.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-11-29
*.81.233.*
Nie polecam e-Sky. Od kilku miesięcy proszę ich o zwrot pieniędzy za anulowaną rezerwację, a ci zasłaniają się tym, że linia lotnicza United Airlines zwleka. Nie wierzę im. Nadmieniam, że inflacja wynosi 20% / rok. To tak jakbym kredytował UA (lub e-Sky). No bo tak naprawdę to nie wiem kto ma teraz [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegam żadnych zalet.
Nie zwrócili mi moich pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-10-25
*.173.208.*
Nie polecam. Bez zgody kupującego anulowane potwierdzone rezerwacje z jednoczesną propozycją zakupu nowych biletów w wyższej cenie. Radzę uważać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2022-09-22
*.184.82.*
Mam podobnie nie polecam tej Firmy lot odwołany kasy brak do tego piszą , że jak zwrócą kasę to pomniejszoną o prowizje . KUPUJCIE bilety bezpośrednio u Przewoźnika !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-13
*.24.127.*
Potwierdzam,unikać. Zakup dodatkowego bagażu to dodatkowa bezzwrotna usługa i nie oddają pieniędzy mimo że lot odwołany. Piszę od UOKiK. Chętnie przyłączę się do sądowego pozwu zbiorowego.
Działania na szkodę klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2022-09-13
*.225.206.*
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Chętnie dołączył bym do zbiorowego pozwu sądowego. Totalny brak profesjonalizmu lub świadome oszukiwanie klienta. Czekam na zwrot pieniędzy za lot który się nie odbył, dopełniłem wszelkich formalności, trwa to już ponad 6 miesięcy i za każdym razem otrzymuje sprze [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet
Brak fundamentalnego poszanowania klienta i jego praw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-09-13
*.67.146.*
masakra, lot odwołany, 3 miesiące czekamy na zwrot pieniędzy, raz mówią że dostali zwrot od linii i lotniczych i muszę poczekać na przelew kilka dni (kpina !!!!!!!!), innym razem że nie dostali pieniędzy, jeszcze innym że dostali tylko część, kłamstwo, kłamstwo ................. sprawa bedzie skiero [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-09-01
*.204.105.*
Niekompetencja i brak szacunku do klienta W maju tego roku miałam lecieć do Paryża i z powrotem. Bilety kupiłam przez esky. Z przyczyn zdrowotnych nie mogłam ich odbyć. Od razu wysłałam wszystkie dokumenty potrzebne do skorzystania z ubezpieczenia, które wykupiłam. Brakowało tylko potwierdzenia n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2022-08-18
*.0.95.*
Szanowani nowi klienci PROSZĘ UWAŻAJCIE NA FIRMĘ Opiszę tylko nasz przypadek… Lato i piękna grecka wyspa….. na godzinę 19 z minutami mamy wyznaczony powrót do kraju po bardzo fajnych wakacjach. Ponad miesiąc wcześniej kupujemy bilety w firmie esky na lot powrotny… po mimo informacji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czytelnik
link | zgłoś
2022-08-16
*:5a04:eaa2:*
Nie polecam korzystania z tej firmy. Złodziejstwo i robienie ludzi w balona w czystej postaci. Zakup biletów Wizz Air w eSky 2616,20zł Odprawę i karty pokładowe po dobowym oczekiwaniu zrobiłem sam na stronie Wizz Air i dostałem fakturę z Wizz Air na 2238zł czyli 378,20zl za free. Zapłaciłem eSky za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WOJCIECH
link | zgłoś
2022-06-27
*.225.206.*
Fatalna obsługa i lekceważenie pasażera. Lot został odwołany 3 tygodnie przed planowanym wylotem. Esky - nie poinformowała o tym fakcie Esky - nie zaproponowała przebukowania biletu Esky - przekazała informację, że nie może pomóc bo są zajęci. Esky - zostawiła mnie na lodzie i zepsuła urlop Zde [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-05-24
*.173.131.*
Odradzam esky.oszuści .13.05.22 podczas odprawy okazało się ze nie mam na bilecie bagażu rejestrowanego w obie strony mimo ze zapłaciłam za nie .esky nie odpowiada .infoliniia to ściema. Musiałam ponownie dokupić bagaz oczywiście droższy w obie strony a esky miniprzegląd ze nie widzi problemu. Jeśli [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2022-04-25
*.219.53.*
W 19.04.2022 wykupiłam bilet lotniczy na kwotę 246 zl., czekałam do 25.04.2022 na bilet. Jakież było moje zaskoczenie że upominając się o bilet, Pani z którą rozmawiałam kazała dopłacić mi ponad 400 zł. na ten lot, zaznaczam że lot miał się odbyć 26.04.2022, a o dopłacie ponad 400 zł. poinformowana [rozwiń/zwiń]
ŻADNE
BRAK ZAINTERESOWANIA KLIENTEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bad Boy
link | zgłoś
2022-04-11
*.42.136.*
Nie wykupili mi biletów, za które zapłaciłem choć przewoźnik nie odwołał lotu i bilety były dostępne ( kupiłem je potem bezpośrednio u przewoźnika ). Na prośbę o zwrot kasy piszą, że przekazali zgłoszenie do mojego banku i to może potrwać itp. To KŁAMSTWO.Mam pełną korespondencję z bankiem, z której [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inga
link | zgłoś
2022-03-29
*:5e01:d06c:*
Ja na pewno nie polecę tego operatora, gdyż na chwilę obecną mija 1,5r jak nie otrzymuję zwrotu pieniędzy za lot, który się nie odbył. Odbijam się nie mogąc skontaktować z kimkolwiek. Otrzymałam w październiku 2020r odpowiedz, że mam czekać, że niebawem się odezwą, ale zero kontaktu. NIE KUPUJCIE PR [rozwiń/zwiń]
nie znam
Oszuści. Zawoalowane strony, żeby reklamacji nie móc złożyć. Brak kontaktu, brak odzewu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-18
*.237.79.*
UWAGA na firmę eSKY !!! UWAGA na firmę eSKY !!!! Nie ryzykujcie. W przypadku anulowania lotu z winy przewoźnika piszą, że firma "nie zwraca opłat serwisowych" ale nie pisze "dolicza 200% dodatkowych opłat serwisowych za zwrot środków z anulowanego (przez linię lotniczą) biletu". Firma na anulo [rozwiń/zwiń]
Zarabiają na anulowaniu biletu przez przewoźnika !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-02-01
*.239.56.*
Najgorsza firma sprzedająca bilety lotnicze jaką spotkałem.Do dziś po 14 tygodniach od zakupu biletòw nie zwròcili mi pełnej kwoty tylko część.Pomimo wielu maili, telefonów brak kontaktu, lekceważenie klienta, brak wyjaśnienia sytuacji, przeprosin,pomocy.Ostrzegam, nie kupujcie u nich biletòw, w ra [rozwiń/zwiń]
Brak
Niesłowność, tragiczny poziom obsługi, nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Pytel
link | zgłoś
2022-01-23
*.73.197.*
UWAGA OSZUŚCI!!! I nie pisze tego anonimowo ! Bardzo słaba komunikacja, wg. Mojej oceny oszuszci: Zmieniliśmy z rodziną datę wylotu, dostaliśmy link do opłaty ważny 24h. Oplacilismy po 30 minutach szybka platniscia. ( w mailu napisali, iż jest to całkowita kwota dopłaty ) Dostaliśmy od razu maila [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-11-23
*.221.125.*
Nie polecam. Zmieniłam termin powrotnego lotu z Norwegi do Polski z 20.10. na 31.10. Na lotnisku w 31 pażdziernika okazało się, że przysłano mi bilet z datą 20.10., a na lot w dniu 31.10 w ogóle nie ma mnie na liście pasażerów. Po złożeniu reklamacji, odpisali, że się nie odprawiłam, pomimo tego, że [rozwiń/zwiń]
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-11-23
*.69.196.*
Radzę omijać szerokim łukiem. Od marca 2020 nie otrzymałem zwrotu środków za bilety lotnicze na lot, który został odwołany z powodu pandemii. Odsyłają do przewoźnika, u którego nic nie można załatwić, ponieważ to eSky był kupującym bilety. Pomimo dosyłania papierkologi do dnia dzisiejszego cisza. Na [rozwiń/zwiń]
brak
jedna wielka kpina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-11-19
*.231.25.*
Firma Esky oszukuje klienta i mam pełne prawo o tym napisać. Nie zwrócili mi pieniędzy za lot od ponad pół roku pomimo , że otrzymali zwrot od linii Ryanair zaraz po anulowaniu lotu jeszcze w marcu 2021. Najpierw przez kilka miesięcy zwodzili mnie , że procesują zwrot i trzeba czekać bo pandemia i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2021-11-10
*.178.238.*
Przestrzegam przed korzystaniem z oferty tego biura, pewnie nie jestem sama, ale wszystkie negatywne wpisy są skrzętnie usuwane, może ktoś zdąży przeczytać moją historie ???? "Witam, od 19.02.2021 ubiegam się o zwrot środków, z tytułu otrzymanego vouchera. W dniu 10.05 otrzymałam informacje iż po 3 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikolaj
link | zgłoś
2021-10-26
*.185.119.*
Nie polecam tej firmy, nie chcą zwrócić kasę nawet w przypadku zgłoszenia niemożności odbycia przelotu zgodnie z umową którą dostałem od nich. Beznadziejna firma. Nie Polecam !
Niska cena biletów
Nie chcą zwrócić kasę , kombinują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrxej
link | zgłoś
2021-10-16
*.146.250.*
Nigdy więcej nie kupię biletu w tej firmie, mimo zakupu za dodatkową opłatą (Wsparcie w wyborze miejsca w samolocie) nigdzie takiej opcji nie znalazłem aby miejsce wybrać czy chociaż wskazać , wykupiłem dwa bilety na to samo nazwisko dostaliśmy miejsca daleko od siebie, mimo wysłania emaila ze spe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-10-05
*.189.32.*
Musiałem anulować wyjazd ze względu na Covid, informację od Lufthansy dostałem że zwracają pełną cenę biletu, eSky stwierdził że oddadzą 25% ceny biletu jak wpłacę im 65 zł za anulowanie biletu. Firma nie okazała dlaczego taka kalkulacja, zero kompetentnych informacji, a Jak poprosiłem o F.V. to nap [rozwiń/zwiń]
brak
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-10-02
*.146.160.*
UWAGA OSZUŚCI Zarezerwowalam bilety lotnicze 30.09.2021 na portalu ESky Po zciagnieciu pieniędzy z konta otrzymałam informacje ze rezerwacja przebiega pomyślnie. Po tym urwał się kontakt. Nie otrzymałam biletów lotniczych kart pokładowych ani zwrotu pieniędzy. Mogę śmiało napisać i przestrze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-09-30
*.6.247.*
Po internetowym zakupie biletów,nikt z firmy, do 5 godzin przed wylotem,nie poinformował mnie o tym, że transakcja nie została sfinalizowana i finalnie biletów nie ma, gdybym sam nie zadzwonił na infolinię-czynną przez 7 godzin dziennie ????, to o braku możliwości wylotu dowiedziałbym się, na lotnis [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia Hernaddez
link | zgłoś
2021-08-30
*.0.57.*
Omijać!!! Nie dają kart pokładowych w niedzielę, bo nie pracują! Telefony podane na stronie pokazują nieprawdziwe godziny pracy. Konsultant odpisuje na maile niezwłocznie. Czyli po 8 godz. Oszuści!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eśka
link | zgłoś
2021-08-24
*.0.89.*
Rezerwacja zatwierdzona,mamy czekać na dalsze informacje,odprawa nie potrzebna online można zrobić na lotnisku na spokojnie i bez dodatkowych kosztów...W dniu wylotu okazuje się że nie ma nas na liście pasażerów na ten lot! Po 20tu minutach oczekiwania na połączenie okazuje się że pieniążków nie pob [rozwiń/zwiń]
Brak
Niekompetencja,brak komunikacji,itd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2021-08-23
*.151.140.*
Firma stosuje nieuczciwe praktyki w zakresie zwrotu wartości biletów z powodu odwołania lotu. Rozporzadzenie europejskie reguluje, że taki zwrot powinien nastąpić w terminie do 7 dni w moim przypadku trwa już kilka miesięcy a firma tłumaczy się że nie ma na nic wpływu po za braniem pieniędzy za pośr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-08-20
*:a6ff:6a55:*
Ostrzegam przed korzystaniem z usług esky! Pobrali pieniądze z vouchera i z konta, a nie dostałam żadnych biletów! Na lotnisku otrzyamalam informację, ze nie ma mnie w systemie w ogóle. Wzięli pieniądze i nic nie zrobili. Brak możliwości kontaktu, nie ma żadnej infolinii, na wszystkie maile autoresp [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu, oszustwo, niewykonanie usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Viktow
link | zgłoś
2021-08-18
*.173.97.*
Piszę, by przestrzec przed wyborem usług firmy eSky. Zdecydowanie odradzam zakup biletów za pośrednictwem tej firmy
Brak
Sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2021-08-02
*.134.155.*
Nie polecam portalu. Kupiłam 6 biletów powrotnych na Santorini i esky interesował się nami jedynie do momentu wylotu. Wbrew komunikatom w aplikacji nie dokonano naszej odprawy na lot powrotny. Nie otrzymaliśmy również naszych kart pokładowych mailem, ani w aplikacji. Brak pomocy, możliwości kontaktu [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedokonana odprawa i brak kart pokladowych dla lotu powrotnego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena Cora
link | zgłoś
2021-07-15
*.206.117.*
Bardzo nie polecam - lot został odwołany - nie otrzymałam zwrotu kosztów ani za bilet - ponad 1400 zl, ani za usługę - czyli wyszukanie lotu i ubezpieczenia- 400zł. Dostałam odpowiedź, że czekają na zwrot od przewoźnika, a przewoźnik twierdzi, że przelał pieniądze. ESky - wykonało swoją usługę "nale [rozwiń/zwiń]
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-07-06
*.205.91.*
ODRADZAM korzystania z usług esky. Rok czasu boksuję się z nimi o zwrot za bilety w związku z odwołanym lotem z powodu covid 19. Totalne lekceważenie klienta. Wzięli od Ciebie kasę i już Cię nie znają. Trzeba będzie uderzyć ze skargą na nich wyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andranik
link | zgłoś
2021-07-02
*.173.247.*
Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-04-24
*.133.150.*
Piszę, by przestrzec przed wyborem usług firmy eSky. Zdecydowanie odradzam zakup biletów za pośrednictwem tej firmy! W dniu 2020-09-11 dostałam od konsultanta informacje na temat procedury zwrotu biletów, spowodowanego śmiercią pasażera. Wykonałam wszystkie polecone kroki, wypełniłam formularze. Od [rozwiń/zwiń]
-
nierzetelność, chaos, brak kompetencji u pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-04-15
*:c6a3:17e2:*
W interencie jest wiele złych opinii o esky ale ja sam odkryłem jak źle funkcjonuje ta firma. Po przybyciu na lotnisko z którego miałem wracać do domu, okazało się, że nie ma wcale moich biletów. Rezerwacja otrzymana od esky nie istniała! Dosłownie personel poprosił mnie abym się odsunął i nie blok [rozwiń/zwiń]
Całkowicie zlewają swoich klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-04
*.24.242.*
ŻENADA Z LOTEM WYKUPIONYM W WASZYM SERWISIE !!!!!!!!! Pasażer leci z USA lotem Waszyngton-Dallas-Madryt-Warszawa, w związku z obostrzeniami wprowadzonymi w sobotę w Hiszpani (pasażer posiadał wszystkie dokumenty dotyczące testów na Covid 19), każą pasażerowi na lotnisku w Dallas zadeklarować i odwo [rozwiń/zwiń]
Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony eSky, zwalają wszystko na linie litnicze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emer
link | zgłoś
2021-04-02
*.64.91.*
Kiedyś tak, jak było łatwo. Od teraz NIE! Po pół roku bezsensownej korespondencji pełnej pustych frazesów i obietnic bezpośrednio od linii lotniczej dowiedziałem się, że vouchery za odwołany lot czekają od kilku miesięcy. Dopiero wtedy eSky łaskawie mi je przysłał. Do dziś ZERO informacji w sprawi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-03-18
*.120.211.*
Kupiłem bilet do Kanady przez stronę esky.eu po miesiącu dostaje wiadomość od nich że lot przez linie został odwołany. Dzwonię pytam się ile będę czekał na zwrot ... długo. Nie chce powiedzieć konsultant konkretnego terminu. Dziś 18.03.2021 dzwonię jeszcze raz, sprawa w toku czekają na zwrot od prze [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-03
*.92.1.*
Kupiłem w lipcu 2020 r. bilet na lot, przez esky.pl – nr rezerwacji 4W623W, nr referencyjny esky 40530959. Lot miał się odbyć w dniach 22.8.2020 na trasie z Warszawy do Zadaru, przez Wiedeń. Powrót w tej samej relacji w dniu 29.08.2020. Zapłaciłem za całość 1276,25 PLN ( wraz z dodatkowym ubezpie [rozwiń/zwiń]
brak
brak jakiegokolwiek kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian Niedziałkowski
link | zgłoś
2020-12-04
*.226.8.*
ODRADZAM TYCH OSZUSTÓW !!!!!!!!!!! Bilet wykupiony q lipcu 2020 na lot we wrześmiu 2020. Lot odwołany, ale pieniędzy nie chcieli zwrócić. Odpowiedzi na emaile po paru tygodniach , oczywiście wina lini lotniczych i to linie nie chcą oddać pieniędzy. Po kontakcie z liniami lotniczymi okazuję się że on [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak miejsca aby wszystkie opisać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2020-11-27
*.41.24.*
Zdecydowanie odradzam - brak kontaktu, okłamywanie i totalne olewanie klientów, duże opóźnienia ze zwrotem pieniędzy za bilet (covid-19). Na dodatek zdaje się, że faktycznie naliczają sobie jakieś dziwne, wyciągniete nie wiadomo skąd opłaty za rzekome dodatkowe usługi, albo doliczają spore kwoty za [rozwiń/zwiń]
brak
niepoważna firma, Janusze biznesu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleksandr
link | zgłoś
2020-11-25
*.197.221.*
Nie polecam. Przelot z Polski do Kanady. Kupując bilety,firma pobiera 125 zł z każdej osoby za jakieś z usługi ale tak naprawdę tych usług normalnie nie świadczą !!! Kilka razy dzwoniłem na infolinię, aby dowiedzieć o dodatkowy bagaż ale okazało się że nikt nic nie wie na ten temat, nie potrafią [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-07-20
*.225.42.*
Nie polecam. Uważajcie na tego pośrednika. Od marca czekam na zwrot pieniędzy za odwołany lot. Zero kontaktu z eSky. Infolinia wyłączona a na maile odpowiada automat. Blokują na Facebooku za komentarze. Wejdźcie na FB i poczytajcie. Sprzedają bilety na loty które się nie odbędą i doskonale o tym wie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-05-02
*:a1d3:6cbe:*
Po wpisaniu wszystkich danych okazuje się, że lot nie jest dostępny. Powtarzanie prób kończyło się tym samym rezultatem. Ponadto konieczność podawania danych z karty płatniczej przed sprawdzeniem dostępności lotu jest jawnym nadużyciem.
brak
opisane wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludmiła z Bartkiem
link | zgłoś
2014-05-26
*.42.217.*
Byliśmy z mężem w Tunezji i biuro podróży bardzo miło nas zaskoczyło, gdyż wszystko było tak jak obiecywała nam Pani w biurze (serdecznie pozdrawiamy;) a więc super hotel z basenem, posiłki w cenie i super pogoda na zamówienie. Polecamy wszystkim buyro podróży esky.pl my jeszcze nie raz skorzystamy [rozwiń/zwiń]
wszystko przebiegało super od początku do końca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2014-04-10
*.162.107.*
Esky.pl - świetna sprawa!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2014-04-10
*.47.51.*
Nie jestem do końca zadowolony, bo miałem problem ze zmianą zamówienia. Udało się, ale nie tak łatwo. Telefony, dopytywanie....być może już cos się zmieniło.
trudności z reklamacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

esky.pl Opinie