esky.pl Opinie

1.4 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Biura podróży

Strona internetowa:
esky.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Milena
link | zgłoś
2022-09-22
*.184.82.*
Mam podobnie nie polecam tej Firmy lot odwołany kasy brak do tego piszą , że jak zwrócą kasę to pomniejszoną o prowizje . KUPUJCIE bilety bezpośrednio u Przewoźnika !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-13
*.24.127.*
Potwierdzam,unikać. Zakup dodatkowego bagażu to dodatkowa bezzwrotna usługa i nie oddają pieniędzy mimo że lot odwołany. Piszę od UOKiK. Chętnie przyłączę się do sądowego pozwu zbiorowego.
Działania na szkodę klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2022-09-13
*.225.206.*
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Chętnie dołączył bym do zbiorowego pozwu sądowego. Totalny brak profesjonalizmu lub świadome oszukiwanie klienta. Czekam na zwrot pieniędzy za lot który się nie odbył, dopełniłem wszelkich formalności, trwa to już ponad 6 miesięcy i za każdym razem otrzymuje sprze [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet
Brak fundamentalnego poszanowania klienta i jego praw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-09-13
*.67.146.*
masakra, lot odwołany, 3 miesiące czekamy na zwrot pieniędzy, raz mówią że dostali zwrot od linii i lotniczych i muszę poczekać na przelew kilka dni (kpina !!!!!!!!), innym razem że nie dostali pieniędzy, jeszcze innym że dostali tylko część, kłamstwo, kłamstwo ................. sprawa bedzie skiero [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-09-01
*.204.105.*
Niekompetencja i brak szacunku do klienta W maju tego roku miałam lecieć do Paryża i z powrotem. Bilety kupiłam przez esky. Z przyczyn zdrowotnych nie mogłam ich odbyć. Od razu wysłałam wszystkie dokumenty potrzebne do skorzystania z ubezpieczenia, które wykupiłam. Brakowało tylko potwierdzenia n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2022-08-18
*.0.95.*
Szanowani nowi klienci PROSZĘ UWAŻAJCIE NA FIRMĘ Opiszę tylko nasz przypadek… Lato i piękna grecka wyspa….. na godzinę 19 z minutami mamy wyznaczony powrót do kraju po bardzo fajnych wakacjach. Ponad miesiąc wcześniej kupujemy bilety w firmie esky na lot powrotny… po mimo informacji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czytelnik
link | zgłoś
2022-08-16
*:5a04:eaa2:*
Nie polecam korzystania z tej firmy. Złodziejstwo i robienie ludzi w balona w czystej postaci. Zakup biletów Wizz Air w eSky 2616,20zł Odprawę i karty pokładowe po dobowym oczekiwaniu zrobiłem sam na stronie Wizz Air i dostałem fakturę z Wizz Air na 2238zł czyli 378,20zl za free. Zapłaciłem eSky za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WOJCIECH
link | zgłoś
2022-06-27
*.225.206.*
Fatalna obsługa i lekceważenie pasażera. Lot został odwołany 3 tygodnie przed planowanym wylotem. Esky - nie poinformowała o tym fakcie Esky - nie zaproponowała przebukowania biletu Esky - przekazała informację, że nie może pomóc bo są zajęci. Esky - zostawiła mnie na lodzie i zepsuła urlop Zde [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-05-24
*.173.131.*
Odradzam esky.oszuści .13.05.22 podczas odprawy okazało się ze nie mam na bilecie bagażu rejestrowanego w obie strony mimo ze zapłaciłam za nie .esky nie odpowiada .infoliniia to ściema. Musiałam ponownie dokupić bagaz oczywiście droższy w obie strony a esky miniprzegląd ze nie widzi problemu. Jeśli [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2022-04-25
*.219.53.*
W 19.04.2022 wykupiłam bilet lotniczy na kwotę 246 zl., czekałam do 25.04.2022 na bilet. Jakież było moje zaskoczenie że upominając się o bilet, Pani z którą rozmawiałam kazała dopłacić mi ponad 400 zł. na ten lot, zaznaczam że lot miał się odbyć 26.04.2022, a o dopłacie ponad 400 zł. poinformowana [rozwiń/zwiń]
ŻADNE
BRAK ZAINTERESOWANIA KLIENTEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bad Boy
link | zgłoś
2022-04-11
*.42.136.*
Nie wykupili mi biletów, za które zapłaciłem choć przewoźnik nie odwołał lotu i bilety były dostępne ( kupiłem je potem bezpośrednio u przewoźnika ). Na prośbę o zwrot kasy piszą, że przekazali zgłoszenie do mojego banku i to może potrwać itp. To KŁAMSTWO.Mam pełną korespondencję z bankiem, z której [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inga
link | zgłoś
2022-03-29
*:5e01:d06c:*
Ja na pewno nie polecę tego operatora, gdyż na chwilę obecną mija 1,5r jak nie otrzymuję zwrotu pieniędzy za lot, który się nie odbył. Odbijam się nie mogąc skontaktować z kimkolwiek. Otrzymałam w październiku 2020r odpowiedz, że mam czekać, że niebawem się odezwą, ale zero kontaktu. NIE KUPUJCIE PR [rozwiń/zwiń]
nie znam
Oszuści. Zawoalowane strony, żeby reklamacji nie móc złożyć. Brak kontaktu, brak odzewu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-18
*.237.79.*
UWAGA na firmę eSKY !!! UWAGA na firmę eSKY !!!! Nie ryzykujcie. W przypadku anulowania lotu z winy przewoźnika piszą, że firma "nie zwraca opłat serwisowych" ale nie pisze "dolicza 200% dodatkowych opłat serwisowych za zwrot środków z anulowanego (przez linię lotniczą) biletu". Firma na anulo [rozwiń/zwiń]
Zarabiają na anulowaniu biletu przez przewoźnika !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-02-01
*.239.56.*
Najgorsza firma sprzedająca bilety lotnicze jaką spotkałem.Do dziś po 14 tygodniach od zakupu biletòw nie zwròcili mi pełnej kwoty tylko część.Pomimo wielu maili, telefonów brak kontaktu, lekceważenie klienta, brak wyjaśnienia sytuacji, przeprosin,pomocy.Ostrzegam, nie kupujcie u nich biletòw, w ra [rozwiń/zwiń]
Brak
Niesłowność, tragiczny poziom obsługi, nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Pytel
link | zgłoś
2022-01-23
*.73.197.*
UWAGA OSZUŚCI!!! I nie pisze tego anonimowo ! Bardzo słaba komunikacja, wg. Mojej oceny oszuszci: Zmieniliśmy z rodziną datę wylotu, dostaliśmy link do opłaty ważny 24h. Oplacilismy po 30 minutach szybka platniscia. ( w mailu napisali, iż jest to całkowita kwota dopłaty ) Dostaliśmy od razu maila [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-11-23
*.221.125.*
Nie polecam. Zmieniłam termin powrotnego lotu z Norwegi do Polski z 20.10. na 31.10. Na lotnisku w 31 pażdziernika okazało się, że przysłano mi bilet z datą 20.10., a na lot w dniu 31.10 w ogóle nie ma mnie na liście pasażerów. Po złożeniu reklamacji, odpisali, że się nie odprawiłam, pomimo tego, że [rozwiń/zwiń]
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-11-23
*.69.196.*
Radzę omijać szerokim łukiem. Od marca 2020 nie otrzymałem zwrotu środków za bilety lotnicze na lot, który został odwołany z powodu pandemii. Odsyłają do przewoźnika, u którego nic nie można załatwić, ponieważ to eSky był kupującym bilety. Pomimo dosyłania papierkologi do dnia dzisiejszego cisza. Na [rozwiń/zwiń]
brak
jedna wielka kpina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-11-19
*.231.25.*
Firma Esky oszukuje klienta i mam pełne prawo o tym napisać. Nie zwrócili mi pieniędzy za lot od ponad pół roku pomimo , że otrzymali zwrot od linii Ryanair zaraz po anulowaniu lotu jeszcze w marcu 2021. Najpierw przez kilka miesięcy zwodzili mnie , że procesują zwrot i trzeba czekać bo pandemia i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2021-11-10
*.178.238.*
Przestrzegam przed korzystaniem z oferty tego biura, pewnie nie jestem sama, ale wszystkie negatywne wpisy są skrzętnie usuwane, może ktoś zdąży przeczytać moją historie ???? "Witam, od 19.02.2021 ubiegam się o zwrot środków, z tytułu otrzymanego vouchera. W dniu 10.05 otrzymałam informacje iż po 3 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikolaj
link | zgłoś
2021-10-26
*.185.119.*
Nie polecam tej firmy, nie chcą zwrócić kasę nawet w przypadku zgłoszenia niemożności odbycia przelotu zgodnie z umową którą dostałem od nich. Beznadziejna firma. Nie Polecam !
Niska cena biletów
Nie chcą zwrócić kasę , kombinują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrxej
link | zgłoś
2021-10-16
*.146.250.*
Nigdy więcej nie kupię biletu w tej firmie, mimo zakupu za dodatkową opłatą (Wsparcie w wyborze miejsca w samolocie) nigdzie takiej opcji nie znalazłem aby miejsce wybrać czy chociaż wskazać , wykupiłem dwa bilety na to samo nazwisko dostaliśmy miejsca daleko od siebie, mimo wysłania emaila ze spe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-10-05
*.189.32.*
Musiałem anulować wyjazd ze względu na Covid, informację od Lufthansy dostałem że zwracają pełną cenę biletu, eSky stwierdził że oddadzą 25% ceny biletu jak wpłacę im 65 zł za anulowanie biletu. Firma nie okazała dlaczego taka kalkulacja, zero kompetentnych informacji, a Jak poprosiłem o F.V. to nap [rozwiń/zwiń]
brak
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-10-02
*.146.160.*
UWAGA OSZUŚCI Zarezerwowalam bilety lotnicze 30.09.2021 na portalu ESky Po zciagnieciu pieniędzy z konta otrzymałam informacje ze rezerwacja przebiega pomyślnie. Po tym urwał się kontakt. Nie otrzymałam biletów lotniczych kart pokładowych ani zwrotu pieniędzy. Mogę śmiało napisać i przestrze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-09-30
*.6.247.*
Po internetowym zakupie biletów,nikt z firmy, do 5 godzin przed wylotem,nie poinformował mnie o tym, że transakcja nie została sfinalizowana i finalnie biletów nie ma, gdybym sam nie zadzwonił na infolinię-czynną przez 7 godzin dziennie ????, to o braku możliwości wylotu dowiedziałbym się, na lotnis [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-04
*.24.242.*
ŻENADA Z LOTEM WYKUPIONYM W WASZYM SERWISIE !!!!!!!!! Pasażer leci z USA lotem Waszyngton-Dallas-Madryt-Warszawa, w związku z obostrzeniami wprowadzonymi w sobotę w Hiszpani (pasażer posiadał wszystkie dokumenty dotyczące testów na Covid 19), każą pasażerowi na lotnisku w Dallas zadeklarować i odwo [rozwiń/zwiń]
Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony eSky, zwalają wszystko na linie litnicze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludmiła z Bartkiem
link | zgłoś
2014-05-26
*.42.217.*
Byliśmy z mężem w Tunezji i biuro podróży bardzo miło nas zaskoczyło, gdyż wszystko było tak jak obiecywała nam Pani w biurze (serdecznie pozdrawiamy;) a więc super hotel z basenem, posiłki w cenie i super pogoda na zamówienie. Polecamy wszystkim buyro podróży esky.pl my jeszcze nie raz skorzystamy [rozwiń/zwiń]
wszystko przebiegało super od początku do końca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2014-04-10
*.162.107.*
Esky.pl - świetna sprawa!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2014-04-10
*.47.51.*
Nie jestem do końca zadowolony, bo miałem problem ze zmianą zamówienia. Udało się, ale nie tak łatwo. Telefony, dopytywanie....być może już cos się zmieniło.
trudności z reklamacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

esky.pl Opinie