esky.pl Opinie

1.3 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 67
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Biura podróży

Strona internetowa:
esky.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrxej
link | zgłoś
2021-10-16
*.146.250.*
Nigdy więcej nie kupię biletu w tej firmie, mimo zakupu za dodatkową opłatą (Wsparcie w wyborze miejsca w samolocie) nigdzie takiej opcji nie znalazłem aby miejsce wybrać czy chociaż wskazać , wykupiłem dwa bilety na to samo nazwisko dostaliśmy miejsca daleko od siebie, mimo wysłania emaila ze spe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-10-05
*.189.32.*
Musiałem anulować wyjazd ze względu na Covid, informację od Lufthansy dostałem że zwracają pełną cenę biletu, eSky stwierdził że oddadzą 25% ceny biletu jak wpłacę im 65 zł za anulowanie biletu. Firma nie okazała dlaczego taka kalkulacja, zero kompetentnych informacji, a Jak poprosiłem o F.V. to nap [rozwiń/zwiń]
brak
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-10-02
*.146.160.*
UWAGA OSZUŚCI Zarezerwowalam bilety lotnicze 30.09.2021 na portalu ESky Po zciagnieciu pieniędzy z konta otrzymałam informacje ze rezerwacja przebiega pomyślnie. Po tym urwał się kontakt. Nie otrzymałam biletów lotniczych kart pokładowych ani zwrotu pieniędzy. Mogę śmiało napisać i przestrze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-09-30
*.6.247.*
Po internetowym zakupie biletów,nikt z firmy, do 5 godzin przed wylotem,nie poinformował mnie o tym, że transakcja nie została sfinalizowana i finalnie biletów nie ma, gdybym sam nie zadzwonił na infolinię-czynną przez 7 godzin dziennie ????, to o braku możliwości wylotu dowiedziałbym się, na lotnis [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia Hernaddez
link | zgłoś
2021-08-30
*.0.57.*
Omijać!!! Nie dają kart pokładowych w niedzielę, bo nie pracują! Telefony podane na stronie pokazują nieprawdziwe godziny pracy. Konsultant odpisuje na maile niezwłocznie. Czyli po 8 godz. Oszuści!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eśka
link | zgłoś
2021-08-24
*.0.89.*
Rezerwacja zatwierdzona,mamy czekać na dalsze informacje,odprawa nie potrzebna online można zrobić na lotnisku na spokojnie i bez dodatkowych kosztów...W dniu wylotu okazuje się że nie ma nas na liście pasażerów na ten lot! Po 20tu minutach oczekiwania na połączenie okazuje się że pieniążków nie pob [rozwiń/zwiń]
Brak
Niekompetencja,brak komunikacji,itd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2021-08-23
*.151.140.*
Firma stosuje nieuczciwe praktyki w zakresie zwrotu wartości biletów z powodu odwołania lotu. Rozporzadzenie europejskie reguluje, że taki zwrot powinien nastąpić w terminie do 7 dni w moim przypadku trwa już kilka miesięcy a firma tłumaczy się że nie ma na nic wpływu po za braniem pieniędzy za pośr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-08-20
*:a6ff:6a55:*
Ostrzegam przed korzystaniem z usług esky! Pobrali pieniądze z vouchera i z konta, a nie dostałam żadnych biletów! Na lotnisku otrzyamalam informację, ze nie ma mnie w systemie w ogóle. Wzięli pieniądze i nic nie zrobili. Brak możliwości kontaktu, nie ma żadnej infolinii, na wszystkie maile autoresp [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu, oszustwo, niewykonanie usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Viktow
link | zgłoś
2021-08-18
*.173.97.*
Piszę, by przestrzec przed wyborem usług firmy eSky. Zdecydowanie odradzam zakup biletów za pośrednictwem tej firmy
Brak
Sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2021-08-02
*.134.155.*
Nie polecam portalu. Kupiłam 6 biletów powrotnych na Santorini i esky interesował się nami jedynie do momentu wylotu. Wbrew komunikatom w aplikacji nie dokonano naszej odprawy na lot powrotny. Nie otrzymaliśmy również naszych kart pokładowych mailem, ani w aplikacji. Brak pomocy, możliwości kontaktu [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedokonana odprawa i brak kart pokladowych dla lotu powrotnego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena Cora
link | zgłoś
2021-07-15
*.206.117.*
Bardzo nie polecam - lot został odwołany - nie otrzymałam zwrotu kosztów ani za bilet - ponad 1400 zl, ani za usługę - czyli wyszukanie lotu i ubezpieczenia- 400zł. Dostałam odpowiedź, że czekają na zwrot od przewoźnika, a przewoźnik twierdzi, że przelał pieniądze. ESky - wykonało swoją usługę "nale [rozwiń/zwiń]
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-07-06
*.205.91.*
ODRADZAM korzystania z usług esky. Rok czasu boksuję się z nimi o zwrot za bilety w związku z odwołanym lotem z powodu covid 19. Totalne lekceważenie klienta. Wzięli od Ciebie kasę i już Cię nie znają. Trzeba będzie uderzyć ze skargą na nich wyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andranik
link | zgłoś
2021-07-02
*.173.247.*
Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-04-24
*.133.150.*
Piszę, by przestrzec przed wyborem usług firmy eSky. Zdecydowanie odradzam zakup biletów za pośrednictwem tej firmy! W dniu 2020-09-11 dostałam od konsultanta informacje na temat procedury zwrotu biletów, spowodowanego śmiercią pasażera. Wykonałam wszystkie polecone kroki, wypełniłam formularze. Od [rozwiń/zwiń]
-
nierzetelność, chaos, brak kompetencji u pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-04-15
*:c6a3:17e2:*
W interencie jest wiele złych opinii o esky ale ja sam odkryłem jak źle funkcjonuje ta firma. Po przybyciu na lotnisko z którego miałem wracać do domu, okazało się, że nie ma wcale moich biletów. Rezerwacja otrzymana od esky nie istniała! Dosłownie personel poprosił mnie abym się odsunął i nie blok [rozwiń/zwiń]
Całkowicie zlewają swoich klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-04
*.24.242.*
ŻENADA Z LOTEM WYKUPIONYM W WASZYM SERWISIE !!!!!!!!! Pasażer leci z USA lotem Waszyngton-Dallas-Madryt-Warszawa, w związku z obostrzeniami wprowadzonymi w sobotę w Hiszpani (pasażer posiadał wszystkie dokumenty dotyczące testów na Covid 19), każą pasażerowi na lotnisku w Dallas zadeklarować i odwo [rozwiń/zwiń]
Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony eSky, zwalają wszystko na linie litnicze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emer
link | zgłoś
2021-04-02
*.64.91.*
Kiedyś tak, jak było łatwo. Od teraz NIE! Po pół roku bezsensownej korespondencji pełnej pustych frazesów i obietnic bezpośrednio od linii lotniczej dowiedziałem się, że vouchery za odwołany lot czekają od kilku miesięcy. Dopiero wtedy eSky łaskawie mi je przysłał. Do dziś ZERO informacji w sprawi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-03-18
*.120.211.*
Kupiłem bilet do Kanady przez stronę esky.eu po miesiącu dostaje wiadomość od nich że lot przez linie został odwołany. Dzwonię pytam się ile będę czekał na zwrot ... długo. Nie chce powiedzieć konsultant konkretnego terminu. Dziś 18.03.2021 dzwonię jeszcze raz, sprawa w toku czekają na zwrot od prze [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-03
*.92.1.*
Kupiłem w lipcu 2020 r. bilet na lot, przez esky.pl – nr rezerwacji 4W623W, nr referencyjny esky 40530959. Lot miał się odbyć w dniach 22.8.2020 na trasie z Warszawy do Zadaru, przez Wiedeń. Powrót w tej samej relacji w dniu 29.08.2020. Zapłaciłem za całość 1276,25 PLN ( wraz z dodatkowym ubezpie [rozwiń/zwiń]
brak
brak jakiegokolwiek kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian Niedziałkowski
link | zgłoś
2020-12-04
*.226.8.*
ODRADZAM TYCH OSZUSTÓW !!!!!!!!!!! Bilet wykupiony q lipcu 2020 na lot we wrześmiu 2020. Lot odwołany, ale pieniędzy nie chcieli zwrócić. Odpowiedzi na emaile po paru tygodniach , oczywiście wina lini lotniczych i to linie nie chcą oddać pieniędzy. Po kontakcie z liniami lotniczymi okazuję się że on [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak miejsca aby wszystkie opisać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

esky.pl Opinie