eobuwie.com.pl Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marlena
link | zgłoś
2021-12-16
*:b422:3688:*
Sytuacja bardzo dziwna. Zamówienie zostało same z siebie anulowane. Butów na oczy nie widziałam. Gdybym nie zadzwoniła to bym zapewne nawet zwrotu środków nie dostała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karinka
link | zgłoś
2021-12-12
*.204.23.*
Witam, niestety ja również nie polecam tego sklepu i sama nigdy więcej w nim nic nie zamówię. Zakupiłam botki na wyjazd, przymierzyłam, wygląda na to że ok więc ubrałam je wyjeżdżając z Polski. A dlaczego o tym piszę, bo to miała być piękna wycieczka ze zwiedzaniem miasta, a musiałam leczyć ranę na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-12-03
*:ddf7:4324:*
Szczerze odradzam zakupy na eobuwie. Rozpatrywanie reklamacji prze eobuwie z góry można założyć jako odmowne. Dodatkowo czas oczekiwania na decyzję ustawowo 14 dni, mimo że sprawa była prosta do rozpatrzenia. Moja reklamacja dotyczyła wadliwych wkładek w obuwiu przeznaczonym do użytku w specyficznyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-12-02
*.51.119.*
Zareklamowałem buty trekkingowe, ich wewnętrzna strona przy noskach po prostu zaczęła pękać symetrycznie w jednym jak i drugim bucie po wewnętrznej stronie przy kompletnym nienagannym zużyciu reszty butów. Widać w nich ewidentną wadę użytego właśnie w tym miejscu materiału. Reklamacja została szybko [rozwiń/zwiń]
brak
buty trekkingowe pękają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-11-09
*.173.121.*
Nie polecam sklepu eobuwie i wszystkich przestrzegam przed zakupami, szkoda czasu i nerwów. Zakupiłem obuwie w dniu 2 listopada, po kilku dniach nie otrzymania przesyłki, skontaktowałem się z działem obsługi klienta sklepu w celu wyjaśnienia sytuacji, brak kompetentnych osób. Dzwoniłem jeszcze parok [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2021-11-04
*.113.121.*
Kupłem na promocji buty COLUMBUS-a trekingowe.Cena obecna 490 zł w promocji 270.Buty rozpadły się po pierwszym tygodniu pobytu w górach.Złożyłem reklamacje,została uznana i wymieniono mi towar na wolny od wad.Niestety podczs próby wymiany wynienionych butów na mniejszy rozmiar spotkałem się z odmow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-10-30
*:9c54:1e75:*
Nie mam pojęcia skąd biorą obuwie ale buty pękły mi po 1,5 miesiącu używania. Po przesłaniu na reklamację otrzymałem informację że odrzucają reklamację bo ich rzekomy ekspert osadził ze to zrobiłem samemu. Teraz sprawę będę kierował do rzecznika. Radzę uważać bo ceny może i dobre ale reklamacja dzia [rozwiń/zwiń]
Tanio
Zwalają wady produktów na klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-08-13
*.173.251.*
Każdy to wie, że sprzedawcę obuwia ocenia się po tym jak sprzedał nam sprawnie drogie buty, ale w momencie kiedy musimy zareklamować wadliwy produkt. Kupiłam adidasy. Sprzedawca zachwalał je bardzo. Rozwodził się bardzo nad ich wygodą i trwałością. Po 5 miesiącach zimowo-wiosennych, kiedy to buty ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-08-03
*.29.183.*
Zdecydowanie nie polecam. Zamówiłam butyi opłaciłam. Abulowano zamówienie bez podania przyczyny. Zadzwoniłam i dowiedziałam się że buty były uszkodzone i dlatego nie wysłali. Pieniądze odeślą. Ale mogę zamowić jeszcze raz bo buty już są. Zamówiłam i opłaciłam ponownie. No i niestety znowu to samo i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-07-19
*.134.2.*
Przed wysyłką towaru wszystko ok. Było opóźnienie, ale była wysyłana na bieżąco informacja o nim. Niestety problemem okazał się zwrot. Obsługa klienta odpowiada gotowymi formułami nie spawdzając terminów. Na zwrot czekam 17 dni kalendarzowych od wiadomości, w której było napisane, że zwrot zaakcept [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

eobuwie.com.pl Opinie