eobuwie.com.pl Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 50
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kacper
link | zgłoś
2021-06-02
*.244.139.*
Kod rabatowy nie działa. Po interwencjach naliczyli może 2 procent, miało być dwadzieścia. Po kolejnych mailach piszą, że teraz jest naliczony prawidłowo, co jest prawdopodobnie regularnym oszustwem. Nie dajcie się oszukać!
Brak
Kontakt, prawdopodobnie regularne próby oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-06-01
*:584f:414e:*
Ostrzegam przed sprzedawcą Sprzedają towar, którego nie posiadają, na żądanie spełnienia zawartej umowy zasłaniają się własnym regulaminem, niezgodnym z Ustawą. Sprawę kieruję do Rzecznika Praw Konsumentów, do czego namawiam wszystkich oszukanych przez tego sprzedawcę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga_198
link | zgłoś
2021-05-30
*.67.125.*
Zamówiłam kilka par letnich butów dla… Zamówiłam kilka par letnich butów dla całej rodziny. Paczka długo nie przychodziła i okazało się że jednak była w paczkomacie, ale ktoś błędnie wpisał mój nr tel i nawet nie otrzymałam powiadomienia. Część zamówienia musiałam zwrocic i zamówiłam ponownie inne [rozwiń/zwiń]
Brak
Wysyłka, kontakt, czas realizacji, buty brudne jakby uzywane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2021-05-28
*.244.139.*
Naprawdę katastrofa.
Reklama
Jakość, obsługa, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-05-27
*.231.63.*
Porażka. Najpierw buty przychodzą z oderwaną metką i rozerwane, a kiedy dokonuje zwrotu i piszę do konsultanta, na jakim etapie jest zwrot otrzymuję wiadomość, iż to że dokonałam szybkiego zwrotu (jaki byl sugerowany) jest jakimś problemem. Konsultant podaje informacje że odpowiedź odnośnie zwrotu o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2021-05-17
*:6321:220:*
Zareklamowałam na ebuwie buty, które się rozkleiły.Uznali że buty podlegają na naprawę. Ja oczywiście zgodziłam się na naprawę, po czym dostałam inf.że naprawione buty zostaną odesłane max do 30dni.Buty otrzymali 12.04.21. 11.05.21 minęło 30 dni i cisza.Co mogę w tej sytuacji dalej zrobić? Ofertę m [rozwiń/zwiń]
obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Neverever
link | zgłoś
2021-05-12
*.173.112.*
Zakupy szybko bez problemu. Jednak po 3ech miesiącach pęknięta podeszwa. I tutaj reklamacja na początku niezasadna, po interwencji Rzecznika Praw Konsumenta okazała się zasadna. Nie odpuszczać wyssanym z palca opiniom ich "rzeczoznawcy"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-05-09
*.125.249.*
Towar to raczej podróbki ponieważ kupiłem buty hugo boss za ponad 500 zł i Calvina dla żony w hugo boss wyszła dziura na pięcie mimo tego że buty są używane sporadycznie głównie w weekend A buty Calvin już zaczęły się rozklejać i pękać skóra Więcej już tam nie kupie niczego
Szajs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-05-04
*:c9b4:2127:*
Nie polecam nigdy wiecej nie kupię paczka szła prawie tydzień i jeszcze pomylona za którą zapłaciłam dostałam nie te buty które zamawialam ja ze swojej strony odesłalam paczke ...od 17 marca walczę o zwot pieniedzy jednym słowem bajzer ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-04-30
*.147.39.*
Nie polecam tego sklepu. Unikajcie go. lepiej kupić w innym rzetelnym i uczciwym sklepie. Towar zamówiony miał być wysłany do 24h(zapłacony przez szybkie płatności). Po 2 dniach dzwonie, mieli zorientować się co z moim zamówieniem bo pani nie wie czemu nie wysłali i odzwonic tego samego dnia. Oczyw [rozwiń/zwiń]
Totalny BRAK
Wszystko od obslugi klienta do jakosci nie wykonywanych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

eobuwie.com.pl Opinie