eobuwie.com.pl Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 50
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2020-09-18
*.53.114.*
Kupiłam buty na eobuwie kolejny raz. Ponieważ trudno mi było ocenić, które będą na mnie pasowały, zamówiłam 3 pary, jedna została, dwie zwróciłam. Za część zamówienia, niecałe 20%, zapłaciłam bonem wygenerowanym z multisport. Spodziewałam się zwrotu gotówki za 2 oddane pary, gdyż wartość bonu stano [rozwiń/zwiń]
Do tej pory byłam zadowolony klientem, ale bardzo się zawiodłam
Dysponowanie pieniędzmi klienta wg własnego uznania - wymuszenie kolejnych zakupów na bon - zwrot w postaci bonu zamiast gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stała Klientka
link | zgłoś
2020-09-17
*.75.111.*
Ulubiony sklep internetowy. Dostawa zawsze szybko, towar pierwszej klasy. Nie rozumiem skąd tyle negatywów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-08-29
*.190.153.*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością i szybkością obsługi.
Szybka obsługa na wysokim poziomie, ekspresowa obsługa reklamacji bez szukania zbędnych problemów
Nie poznałem:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2020-08-12
*.205.221.*
Nie polecam sklepu. Spotkał mnie przykra sytuacja. Zamówione obuwie nie dotarło do mnie. Zostało zagubione przez firmę kurierską. Wyjaśnienie, gdzie jest przesyłka trwało prawie dwa tygodnie. Po ustaleniu, ze buty zagięły. Sklep nakazał mi odstąpić od umowy, aby dokonać zwrotu opłaconej należności z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomson
link | zgłoś
2020-07-24
*.67.248.*
Co do oryginalności mam duże wątpliwości. Po pierwszym praniu delikatnym napis converse po prostu zniknal. Wcześniejsze posiadane przeze mnie obuwie nie miały takiej sytuacji. Jakościowo więc na poziomie ryneczku. Proszę nie pisać że są to oryginalne obuwie ☺
Żadne
Wymienione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PaulaD
link | zgłoś
2020-07-06
*:c9fb:5c6a:*
Rewelacja!Zamówienie złożone w niedzielę rano , w poniedziałek rano buty były już u mnie.Wszystko bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wisienka
link | zgłoś
2020-07-01
*.221.129.*
Trzy razy zamawiana ta sama torebka z odbiorem i płatnością w sklepie stacjonarnym. Najpierw przyszła zupełnie inna. Przy kolejnym zamówieniu sms po tygodniu, że nie mogą zrealizować zlecenia. Porada na infolinii - proszę zamówić ponownie. Niestety i tym razem nie zrealizowali zamówienia a torebka n [rozwiń/zwiń]
Niepoważna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2020-03-26
*.65.204.*
Jeden z wiodących sprzedawców internetowych , lecz ceny kosmos.Np. plecak Under po przecenie 119zl , można bez problemu znaleźć w Internecie za 99zl.Buty Undera to samo na eobuwie 599zl po przecenie 20% , a u innych 459zl. UAZAJCIE NA ZAWYZONE CENY!!!
Brak
ZAWYZONE ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-01-30
*.173.250.*
W 100% zgadzam się z opinią na temat butów Evy Minge. KUpione botki Evy Minge, To dramat. zastanów się kliencie zanim dokonasz zakupu, bo jakość fatalna, obcas wytarł się po miesiącu chodzenia, chociaż miał być z wysokogatunkowego tworzywa. Jak zareklamowałam to uzyskałam informację ze buty zamoczy [rozwiń/zwiń]
brak
rozpatrywanie reklamacji na niekorzyść klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-11-10
*.252.47.*
Katastrofa. Mają politykę nieuznawania reklamacji. Zrzucają winę na klienta - że nie pomierzył, że źle dobrał rozmiar, że bąbel na podeszwie stopy to problem "subiektywny" i wcale nie świadczy o jakości obuwia :D Aaa i jak klient chce, to może sobie iść do Rzecznika Praw Konsumenta :D Wracam do [rozwiń/zwiń]
polityka odrzucania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

eobuwie.com.pl Opinie