Opinie o eobuwie.com.pl

2.0 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 48
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marzena
link | zgłoś
2021-02-01
*.225.207.*
Nie polecam kupować na e-obuwie. Kupiłam guessy na przecenie, miałam na sobie kilka razy od samochodu i z samochodu, rozeszła się podeszwa i nie uznali reklamacji... Widzę po forum, że nie jestem jedyna... widać nie zależy im na dobrej opinii, ja ich będę opisywać na fb, żeby ludzie wiedzieli, że ni [rozwiń/zwiń]
BRAK
ROZPATRYWANIE REKLAMACJI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GAGI
link | zgłoś
2021-01-27
*.59.97.*
Najgorsze moje zakupy na e-obuwie pierwsze i ostatnie. Kupiłam buty EWY MINGE za kwotę 540 zł "snikersy", po rozpakowaniu paczki okazało się że jest wadliwy suwak zareklamowałam je 31.12.2020 r. do dziś dnia butów nie ma tj 27.01.2021 r. po wczorajszej rozmowie z działem reklamacji otrzymałam e-mail [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
BRAK NAWET JEDNEJ ZALETY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Meg
link | zgłoś
2021-01-17
*:8bf1:2d8b:*
Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam! Zakupiłam buty EMU, które rozkleiły się na czubku po ok 7 dniach (!) od otrzymania paczki, a miałam je na nogach może ze trzy razy w tym czasie. Od razu zaniosłam buty do sklepu aby je zareklamować. W swoim życiu miałam już chyba ze trzy pary i nigdy wcześnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabi
link | zgłoś
2021-01-07
*.246.148.*
zakupy jak zakupy, poprawnie, jednak po zlozeniu reklamacji (torebka tommy hilfiger) zostala ona zupelnie bez odniesienia sie do zgłoszonej wady odrzucona. zgłoszono w reklamacji rozejście sie na szwie a odpowiedz brzmi ze torebka ma slady użytkowania , no niemożliwe :D , zupełnie NIE POLECAM NIKOMU [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsluga reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-01
*.128.127.*
26.01.2020 kupiłem Trekkingi MERRELL - Cham 7 Mid Gtx GORE-TEX i wytrzymały niecałe 10 miesięcy. W tym czasie miałem je na nogach na 6 wyjazdach trekkingowych. Niestety na ostatnim z nich w Beskidzie Sądeckim podeszwa nie wytrzymała i zdarła się oraz rozwarstwiła. Zgłosiłem reklamacje i niestety zo [rozwiń/zwiń]
szybka przesyłka
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomek
link | zgłoś
2020-11-27
*:5f66:2252:*
Buty nie były zgodne z opisem. Kupiłem buty, który miały być wykonane ze skóry, a były wykonane z jakiejś pianki i pokryte farba w teksturze skóry. Buty zepsuły się w niecały miesiąc. Reklamacja została odrzucona dwukrotnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2020-11-27
*:5f66:2252:*
Kupione przez mnie buty zniszczyły się po tygodniu. Buty bardzo słabej jakości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kidzba
link | zgłoś
2020-11-19
*.146.228.*
UWAGA! Eobuwie odrzuca wszystkie reklamacje, jak leci! Dwa tygodnie temu wysłałem do nich buty do reklamacji. Wczoraj dostałem odpowiedź, że reklamacja została odrzucona i ciach, od razu pojawił się mail o odesłaniu butów. W jednym mailu podali jako powód zabrudzenie obuwia, w kolejnym, że ich spe [rozwiń/zwiń]
W miarę szybko odpisują, ale anonimowo
Odpychające traktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-09-18
*.53.114.*
Kupiłam buty na eobuwie kolejny raz. Ponieważ trudno mi było ocenić, które będą na mnie pasowały, zamówiłam 3 pary, jedna została, dwie zwróciłam. Za część zamówienia, niecałe 20%, zapłaciłam bonem wygenerowanym z multisport. Spodziewałam się zwrotu gotówki za 2 oddane pary, gdyż wartość bonu stano [rozwiń/zwiń]
Do tej pory byłam zadowolony klientem, ale bardzo się zawiodłam
Dysponowanie pieniędzmi klienta wg własnego uznania - wymuszenie kolejnych zakupów na bon - zwrot w postaci bonu zamiast gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stała Klientka
link | zgłoś
2020-09-17
*.75.111.*
Ulubiony sklep internetowy. Dostawa zawsze szybko, towar pierwszej klasy. Nie rozumiem skąd tyle negatywów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

eobuwie.com.pl Opinie