ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 126
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KLIENT
link | zgłoś
2022-12-04
*.9.47.*
DNO... Kompletna porażka, kłamią oszusci. Wysylaja co innego, nawet jak cos kupujecie przez allegro to dostajecie albo kompletnie co innego albo zepsute nie nadajace sie do uzytku. Zero skrupułów dla takich skur.... Lecą sobie z ludźmi cały czas. Allegro widze nic z tym nie robi. Nie kupować u nich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2022-09-29
*.7.101.*
Poziom reklamacji nie niski ,tylko zerowy. Brak kontaktu nikt nie odbiera telefonów. Jakość towaru do wyrzucenia. Po jednym sezonie użytkowania nadaje się do utylizacji. Zdecydowanie dla mnie to oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2022-07-29
*.162.76.*
Uwaga na tą psełdo firmę nie przysłali towar jaki chciałem chciałem zatelefonować nie odbierają telefonu ich profesjonalizm polega na oszukiwaniu kupujących moja opinia jest negatywna
nie uczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzich
link | zgłoś
2022-06-23
*.10.75.*
Naciągacze, wysłali mi inny towar, kontaktu brak. Sprzedaż chińszczyzny za wszelką cenę, klient się zupełnie nie liczy. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-22
*.28.13.*
to co robi ta firma z kupujacym to klękajcie narody .07
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-01-06
*.96.200.*
Ta firma to zart. Skorzystalem z ich oferty poniewasz sa uwzglednieni jako dystrybutor firmy Proma https://www.promapolska.pl/informacje/gdzie-kupic-produkty-proma . Przyslali nie ten produkt, po zlozeniu reklamacji z prosba o wymiane wysylaja tylko nowe maile z roznymi numerami listow przewozowych [rozwiń/zwiń]
Brak
Tragiczna strona internetowa, tragiczna obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slaw555
link | zgłoś
2021-11-05
*:ffa8:471b:*
13 marca 2021 roku zakupiłem rozdrabniacz do gałęzi niestety już we wrześniu odmówił współpracy . 22 września odesłałem go do serwisu wg zaleceń sprzedawcy . Niestety dopiero po moim telefonie w dniu 4 listopada dowiedziałem się ,że urządzenie nie nadaje się do naprawy i otrzymałem sygnaturę do kont [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo nierzetelny sprzedawca , nie odbiera telefonów nie odpisuje na maile , stanowczo nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-10-12
*.172.232.*
Zamówiłem w tej firmie wąż ogrodniczy W dzień dostawy zadzwonił do mnie pracownik firmy który poinformował mnie że zamówiony wąż jest niedostępny i jest w trakcie operacji zwrotu gotówki. Gotówka wpłynęła na moje konto na drugi dzień.Więc polecam zakupy w tej firmie. Na marginesie kontakt z firmą [rozwiń/zwiń]
Jest OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-09-13
*.171.197.*
A ja jestem zadowolona z obsługi sklepu wysyłkowego oraz z przysłanego sprzętu.08.09.2021 zamówilam piłę spaliniwą NAC 3KM.Paczka miała być dostarczona 10.09.2021 (piątek) ale przyszła w poniedziałek 13.09.2021.Jest wszystko tak jak zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdańszczanka
link | zgłoś
2021-08-29
*:b98b:3b7c:*
Dostaliśmy niekompletną piłę do gałęzi. Brakowało łańcucha. Naczytałam się wiele negatywnych opinii o sklepie. Ja jednak nie dołączę do tych niezadowolonych Klientów. Wręcz przeciwnie. Jestem bardzo zadowolona z podejścia i pomocy. Pan w krótkim czasie oddzwonił do mnie i zapewnił o dostarczeniu jak [rozwiń/zwiń]
dotrzymanie słowa
ciężki kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
troll
link | zgłoś
2021-06-02
*.192.85.*
NIGDY nie miałem kontaktu z gorszym sklepem. Absolutna katastrofa. Wszystko jest w porządku do czasu odebrania towaru. Maszyna- kosa spalinowa - padła po tygodniu (w sumie ledwie kilku godzinach użytkowania)- awaria szarpaka. Proces reklamacyjny trwał ponad miesiąc. Kontakt był fatalny. Zdawkowe od [rozwiń/zwiń]
niska cena urządzeń, ale nawet tyle nie warto dać za takie badziewie
fatalna, najgorsza na świecie obsługa klineta, zwłaszcza posprzedażowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tm
link | zgłoś
2021-05-07
*.146.228.*
Moja najgorsza transakcja allegro w życiu. Wysłana kosiarka jest niekompletna. Nie posiada dolnego uchwytu co uniemożliwia korzystanie z niej. Najgorszy jednak jest brak kontaktu ze sprzedającym - nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile. Pisałem 3 razy - brak odpowiedzi. Brak wysłania brakując [rozwiń/zwiń]
brak
towar niekompletny, brak kontaktu ze sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-05-06
*.129.113.*
Widać będę odosobniony lecz w 2020r w styczniu kupiłem tam rozdrabniacz do gałęzi bez żadnych problemów. Obecnie popsuł mi się lecz zawieruszył mi się gdzieś dowód zakupu. Kontakt bez problemów w ciągu jednego dnia otrzymałem wtórnik paragonu zakupu ze stycznia 2020r. Moja ocena wypada pozytywnie cz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2021-04-30
*.240.57.*
Firma nie wystawia pragonow i nie reklamuje na rekojmi towarow. Powienien sie prokurator zainteresować dzialalnoscia firmy krzak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-04-15
*.185.220.*
Totalny syf! Omijać szerokim łukiem. Szkoda pisać, kasę wzięli a towar nie doszedł.
brak
pieniądze zapłacone towaru brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-04-15
*.3.134.*
Firma katastrofa. Zamówiony towar dostarczony dopiero po 2 tygodniach. Zero kontaktu telefonicznego. Nie polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2021-04-12
*.115.2.*
Totalna porażka. Całkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-24
*.237.15.*
Totalna porażka. Jak najdalej od tego sprzedawcy. Brak kontaktu towar wysyłany z dużym opóźnieniem. Towary wysyłane. Problem z reklamacją
Brak
Wszystkie z mozliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fiki
link | zgłoś
2021-02-22
*.232.158.*
Nie odbierają telefonów .Nie można się nic dowiedzieć na temat zareklamowane go towaru . Brak szacunku do klienta Nie polecam !!!!!!!!!!
Brak
W każdym szczegole
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P-W WIRD
link | zgłoś
2021-02-05
*:b6dd:39d5:*
Dlaczego nie odbieracie tef.zwróciłem towr list przewozowy nr.EE56754095Pl na wciągarki GKO 2 szt.żadnej odpowiedzi czekam na odpowiedz
brak szacunku
brok rzetelności tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
saider
link | zgłoś
2021-02-01
*.14.100.*
Uwaga bezczelni oszusci, obsługa na poziomie dna, rzucaja telefonem, proces reklamacyjny trwa 3 miesiace, brak kontaktu, zero szacunku, chamstwo z jakim sie jeszcze nie spotkałem, dziwie sie że w tych czasach jeszcze takie firmy działaja, wszystkich przestrzegam przed tymi naciągaczami! Uwaga!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kakadu
link | zgłoś
2020-12-09
*.254.199.*
Uwaga! Nie kupujcie w sklepie stacjonarnym.Nie przyjmują zwrotów, problem z oddaniem do naprawy reklamacyjnej bo nie ma Mirka ,który jest odpowiedzialny za reklamacje i podobnie z odbiorem, nie ma Mirka i nie ma jak odebrać a pan sprzedawca nic nie wie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący w tym sklepie
link | zgłoś
2020-11-19
*.173.200.*
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE. Nikt nie odbiera telefonu. Mają w *** wszystko i wszystkich. NIE KUPUJCIE !!!
całkowity brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-10-30
*.188.118.*
Nie polecam, sprzedawca chamski i arogancki, rzuca głupie komentarze i pomimo zapewnień nie wysyła towaru.
Brak
Zły kontakt, bark szacunku, brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2020-10-02
*.182.214.*
Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tej firmie , zakupiłem u nich podnośnik hydrauliczny GEKO 2 tony udźwigu i po dwukrotnym użyciu wygięły się dłużnice ,odesłałem go z uwagą iż nie chcę tego sprzętu i proszę o zwrot pieniędzy gdyż podnośnik mający 2 tony udźwi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-10-01
*.162.213.*
Zakupiłam od nich przedmiot przez allegro, który był niekompletny. Prosiłam wielokrotnie o przesłanie brakującego elementu, kontakt był tylko mailowy, odpowiedzi były przeciągane w czasie i po dwóch tygodniach straciłam z nimi kontakt .Zostałam oszukna na kwotę 120 zł. Na moje prośby nikt nie odpowi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
we15d
link | zgłoś
2020-09-16
*.173.220.*
masakra; ludziska omijajcie tą firmę z daleka; zero kontaktu; towar przyszedł w uszkodzonym kartonie, szlifierka podziała minute i padła w iskrach i smrodzie spalenizny; chciałem zwrot kasy bo jest 14 dni na odstąpienie od umowy to mi przysłali rzekomo po serwisie; żenada; jak to coś jeszcze funkcjo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luciano
link | zgłoś
2020-09-16
*.47.203.*
Dramatyczna, absolutnie DRAMATYCZNA, wręcz katastrofalna obsługa klienta. Towar wysłany niekompletny, kontakt przez maila zawsze dopiero po 1-2 dniach, telefon milczy. Po awarii sposób załatwienia reklamacji właściwie żaden. Minęło 20 dni i wciąż nic, a tymczasem przysłali mi towar innego klienta. B [rozwiń/zwiń]
tani sprzęt
fatalna obsługa sprzedażowa i reklamacyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tigersoldier
link | zgłoś
2020-09-09
*.173.243.*
Kupiłem kosiarkę z napędem, a przysłali niesprawną- bez napędu. Do chwili obecnej nie zwrócili pieniędzy. Do tego chcą zaniżyć zwrot - kpina. Brak kontaktu. Uważajcie i z daleka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sp5mby
link | zgłoś
2020-09-07
*:47ae:b074:*
Kupiłem spawarkę po5razach używania dala dupi i niedziela dzwonie cisza nie odbierają telefonów pisze maila 0 odpowiedzi firma krzak54
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-09-02
*.134.184.*
Nie polecam porażka przyjęli reklamacje a potem zbywali mnie i zbywali z miesiąca na miesiąc omijać z daleka towaru do dziś nie dostałem A jeszcze szydercze wyśmiewani i kpili ze mnie syf kila i mogiła
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-08-27
*:dc1:490:*
Niestety sklepu nie mogę polecić. Wysłałem podkaszarkę 28.07.20r.( na gwarancji do 12.08.20r. ). Firma dzwoniła dopiero po 18.08 pod numer telefonu z etykiety, w formularzu reklamacyjnym podawałem swój nr i swoje dane. Firma miała problemy z ustaleniem co jest w środku, bo stwierdziła, że jes [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu z klientem, nie stosowanie się do przepisów Kodeksu cywilnego, brak obsługi klienta, brak informacji zwrotnej, nieumiejętność rozwiązywania problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-08-12
*.146.40.*
Oszuści i szydercy. Wysyłają towar dużo gorszej jakości i niższej ceny niż zakupiony, nie odpisują na maile z prosba rozwiązania problemu,przy kontakcie telefonicznym szydzą z klienta. JEDNO WIELKIE DZIADOSTWO. Unikać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
samael9
link | zgłoś
2020-07-13
*.150.76.*
DZIADOSTWO to jedyne słowo jakie nasuwa sie na usta zamówiłem szlifierkę do gipsu przysłali roz*** a teraz tylko problem nie wiem nawet czy dostanę nowy sprzęt i czy odzyskam kasę ,problemy i tylko problemy kur......y i szuje hieny
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-07-03
*.198.0.*
tak dziadowskiej firmy to jeszcze nie spotkałem 25.05.2020 wysłałem prostownik do reklamacji i cisza pracownicy kompletne dno brak zainteresowania klientem jak to przysłowie "jak firma taki szef, ryba śmierdzi od głowy ,udawaj ,że nie mają telefonu do biura .w telefonie słychać głupie uśmieszki,Czek [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo niska obsługa nie przyjemna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-06-22
*.147.104.*
z daleka od tej firmy. sprzedali sprzęt, reklamacji nie przyjmują, telefon nie odpowiada, zero kontaktu. Takie firmy Allegro powinno usuwac w niebyt.Skala ocen poziomu obsługi,reklamacji i usługi nie zawiera takiej oceny.Poziom niski to zdecydowanie za wysoko. Dno i 10 metrów mułu i najwłaściwsza oc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oktagon
link | zgłoś
2020-06-19
*.4.63.*
Szkoda ,ze wczesniej nie znalazlem tej strony, a teraz paluje sie z nimi od miesiaca i czuje ,ze jedynie UOK moze cos tu pomoc. NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iw. W.
link | zgłoś
2020-06-15
*.60.254.*
Uwaga! Przestrzegam przed firmą Elektrogin z Białegostoku. Ponad miesiąc walczyłam z tą firmą ze zwrotem glebogryzarki, którą zamówiłam u nich na allegro. Na początek wysłali wogóle nie tą, co zamówiłam. Chciałam wymiany, bo rozumiem, że pomylki sie zdarzają. Przeciągali ciągle, niby wyjaśniali, a [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa klienta, towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-05-17
*.21.85.*
Również potwierdzam opinie klientów tej beznadziejnej firmy (sprzedawcy) jest tylko po to żeby sprzedać towar a później ma Cię głęboko w ***!!! Zdecydowanie ODRADZAM!!! Podkreślam ODRADZAM zakupy u tego pana.
BRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprzedał towar i martw się sam. Nie odbiera telefonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R.R
link | zgłoś
2020-05-14
*.146.96.*
Gdyby można było dałbym ocenę 0 Potwierdzam opinie poprzedników - klient jest tej firmie potrzebny tylko żeby zapłacić pieniądze. Potem jest zbędnym ,śmieciem, W taki sposób traktują klientów. Arogancja i bezczelność. Ku Państwa przestrodze - proszę z daleka od tej firmy jeśli nie chcecie kłopot [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DD
link | zgłoś
2020-05-07
*.49.124.*
oszuści i złodzieje, nie polecam !!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-05-05
*.23.55.*
Kupiłem sprzęt , po tygodniu się popsuł i nie chcą zwrócić pieniędzy. Brak kontaktu z firmą . Złodzieje , oszuści !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2020-05-04
*.147.102.*
Wszyscy wiemy, iż o jakości działalności jakiegokolwiek podmiotu gospodarczego świadczy nie to, w jaki sposób postępuje on w stosunku do klienta na etapie przedsprzedażowym, lecz po tym, jak klient już dokona zakupu i zaczyna się coś dziać z tym towarem. Chcę się podzielić swoją uzasadnioną negatywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2020-05-02
*.77.226.*
10 kwietnia 2020r zakupiłem urządzenie za407,85zl i dotychczas mimo korespondencji mailowej, nie otrzymałem dowodu zakupu,bez którego nie ma gwarancji na ewentualne naprawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marchew
link | zgłoś
2020-04-24
*.0.83.*
Oszuści. Zamówiłem towar. Następnie zwróciłem. Brak kontaktu z ich sttony, i brak pieniędzy na moim koncie.Telefonu nie odbierają. Nie odpisują na maila. Jestem ciekaw jak to się skończy.
Brak
Wszystko co najgirsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marianna
link | zgłoś
2020-03-31
*.224.160.*
Drodzy Panstwo, ten pan kupuje wycofane z fabryk sprzety, ktore nie poszlyby na sprzedaz bo najzwyczajniej maja wady nie do naprawienia lub trudno je naprawic. Wine pozniej przelewa na kupujacego mowiac ze on wyslal sprzet w dobrym stanie a to wy go zepsuliscie. Nie zamierza nawet w ramach gwarac [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko sprzedawane jest z wycofanych do sprzedazy towarow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2020-03-30
*.173.28.*
towar dziadostwo niepolecam uwaga uwaga uwaga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vuda
link | zgłoś
2020-03-30
*.68.56.*
Witam wszystkich pokrzywdzonych zakupowiczów od firmy ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter. Kupowałem dość dawno w tej firmie i jak obecnie widzę (przypadkowo odkrywszy ten link) nic się nie zmieniło. Odradzam zakupy w tej firmie ponieważ zostałem zlekceważony (totalny brak kontaktu) na zgłoszoną rek [rozwiń/zwiń]
nie znalazłem
totalne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bodzio1507
link | zgłoś
2020-02-26
*.60.48.*
Oszuści towar wybrakowany kupiłem pompe co.gdy zareklamowałem że jest niesprawna odp.prose oddać do naszgo serwisu sprawdzą na moje słowa żę jest zima powiedziewli że powinienem mieć zapasową w domu ,to po co miałbym kupować następnąteraz ich pompe wyrzucę na złom ale proszę nie kupujcie nic u tych [rozwiń/zwiń]
ZERO
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2020-02-12
*.5.214.*
sprzedawca jak i towar można skomentować tylko w jeden sposób żal.pl towar nie nie wart a sprzedawca nie potrafi czytać ze zrozumieniem, reklamacja trwa i trwa a na koniec okazuje się że naprawili to co nie było zepsute
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jm.
link | zgłoś
2020-02-11
*.146.99.*
Dno wystawiam negatywa na allegro towar uszkodzony zero kobt tel.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jmm
link | zgłoś
2020-02-11
*.146.99.*
Zero totalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wrc79503
link | zgłoś
2020-02-05
*.18.69.*
"UWAŻAJCIE LUB BARDZO DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE NIM DOKONACIE ZAKUPU U TEGO SPRZEDAWCY. REKLAMACJE CZY WOGÓLE ZWROTY TO PO PROSTU TOTALNA KPINA...!!!! ZERO KONTAKTU ZE SPRZEDAJĄCYM CO DO REKLAMACJI CZY ZWROTU TYLKO GŁUPIE IGNORANCJE PRZESYŁANIE WIADOMOŚCI PO MIĘDZY 7.00-8.00 RANO I NIC WIĘCEJ. BEZCZELN [rozwiń/zwiń]
ZERO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-01-10
*.229.212.*
Nie polecam! Towar nie kompletny brak kontaktu telefonicznego jak i e-mail nie odpowiada. Omijać szerokim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hana
link | zgłoś
2019-12-18
*:d4c8:825d:*
Wystawiam bardzo pozytywną opinię, szybka obsługa, sprawna, rzetelna, terminowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qba
link | zgłoś
2019-12-03
*.177.110.*
Nieterminowa dostawa pomimo zapewnień o 24-godzinnej realizacji, brak towaru pomimo deklaracji dostępności wielu sztuk asortymentu, brak reakcji na telefony, smsy i maile, brak zwrotu pieniędzy za przedpłacone produkty. Unikajcie chyba, że lubicie białoruskie handlowanie. Koszmar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adamwader
link | zgłoś
2019-10-23
*.207.196.*
towar uszkodzony brak możliwości skontaktowania sie kłamcy oszuści
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
johny
link | zgłoś
2019-09-26
*:9990:9a70:*
Obsługa mailowa jak i telefoniczna na poziomie pięcioklasisty.Nie rozumieja co sie do nich pisze,mówi.Reklamowałem towar i tu sie zaczęło,Kłamali że serwis naprawiał a tak nie było bo do serwisu pisałem więc wymyślili że ich wewnętrzny serwis naprawiał,Graphite odpisało że nie mogą nawet wymienić to [rozwiń/zwiń]
brak
wiele,olewanie klienta na każdy sposób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gerwazy
link | zgłoś
2019-09-15
*.0.39.*
Przez telefon nagabywanie do usuwania negatywów na allegro obietnice poprawy bądź rekompesaty. Oszuści. Uwaga nie wzorować się opinia z allegro. Wszystko to sciema
Aukcje kombinowane, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robet
link | zgłoś
2019-08-07
*.31.2.*
Ignorancja i brak kontaktu ze sprzedawcą. Nie wysłany towar brak powodu. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Shadow
link | zgłoś
2019-08-02
*.173.160.*
Odradzam totalni ignoranci .Nie potrafią złożyć dwóch towarów do jednej paczki .Po odbiorze wymyślają kolejne powody nie dosłania zapłaconego towaru. W rozmowie odnoszę wrażenie że rozmawiam z dzieckiem z przedszkola które mówi że to nie ono zjadło cukierek, to ręka. ODRADZAM !!!!!! Dno ELEKTROGIN [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lasek-l3
link | zgłoś
2019-07-18
*.107.34.*
Witam kupiłem na Allegro zestaw siekier do drzewa,po kilku rąbaniach dwie duże siekiery oddzieliły się od trzonka.Wysłałem do reklamaci 1 raz i przysłali mi nie nowe tylko sklejone ,zrobiłem zdjęcia ,kazali przysłać znowu.Po następnej reklamacji znowu odpadły,za komplet zapłaciłem 137.00zł,a za wysy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-07-03
*:1a24:8831:*
Firma porażka!!!! kupiłam kosiarkę spalinową z napędem, towar 2 razy reklamowany, wysyłka towaru kurierem na mój koszt.. przy drugiej reklamacji nie uznano jej.. polubowne załatwienie sporu niemożliwe!!! wulgarne i agresywne prowadzenie rozmowy z klientem lub przerwanie rozmowy... po czym towar mi o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-19
*.146.33.*
Wrogowi można śmiało tą firmę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stak2
link | zgłoś
2019-06-04
*.191.157.*
Zamówiłem pistolet do pianki montaż. Otrzymałem kompresor. Myślicie że chcą to rozwiązać? Każą odesłać kompresor a później oddadzą 43 zł. Zwoje na mózgu im się prostują. Załatwiają to już ponad miesiąc. Brak słów. Nie chciałbym dotknąć firm niechlujnych i bałaganiarskich dlatego ich nie nazwę. Firma [rozwiń/zwiń]
brak
towar niezgodny z zamówieniem, brak kontaktu, próba odbioru towaru bez oddania pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-05-31
*.0.124.*
Zamowilam blender reczny czas wysylki pisalo 24 godziny wyslali po 2 dniach mija 3 dzien od zamowienia a towaru dalej.nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.96.*
firma porażka. Obsługa klienta to jakieś nieporozumienie, rzucanie słuchawką. Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za zwrócony towar. Oszuści i naciągacze.
brak
firma krzak, zwykli oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Strangelove11
link | zgłoś
2019-04-01
*.9.115.*
Towar który dostarczono był zupełnie inny niż zamówiono. Do dnia dzisiejszego nie zwrócono pieniędzy, towar zabrano po 2 dniach.
brak kontaktu, nieuczciwy sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JERZY
link | zgłoś
2019-02-15
*.33.86.*
Nikt nie odbiera telefonów /9.00 10.00 /
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafalek199000
link | zgłoś
2018-12-18
*.196.154.*
Firma nie zasługuję na żadną gwiazdkę. Najgorszy sklep z jakim do tej pory współpracowałem, od momentu zamówienia towaru, cały czas słyszałem tylko kłamstwa, odnośnie terminu wysyłki/dostawy, a ostatnie że u kuriera pękły klucze (płasko-oczkowe) było przegięciem. Dobrze radzę, jeśli nie musicie [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-11-13
*.40.76.*
Uwaga na tą pseudo firmę. Wysyłają uszkodzony produkt po czym klienta mają daleko gdzieś. Po złożeniu reklamacji odesłali mi ten sam uszkodzony produkt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lnuras
link | zgłoś
2018-09-25
*.13.106.*
UWAGA OSZUST!! Sprzedaje towary niezgodne z opisem o zaniżonych parametrach - u mnie kosa spalinowa o mocy 3KM a nie 6KM jak w opisie!! Wykorzystuje luki prawne, utrudnia zwrot towaru - nie odbiera przesyłek pobraniowych, nie odbiera telefonów. Skargi do Allegro nic nie dają - proszę zgłaszać łamani [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-09-17
*.254.185.*
Podpisuję się pod opiniami poprzedników, nie polecam absolutnie tej firmy, krętacze i oszuści!!! kupiłem odkurzacz do biura, zepsuł się po paru dniach, mimo kilku e-maili z reklamacją i przypomnieniem absolutny brak reakcji, po telefonicznej rozmowie w której obiecywano mi natychmiastowe załatwienie [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PETROL
link | zgłoś
2018-09-15
*:2f2:3a4:*
Jak poniżej - Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego n [rozwiń/zwiń]
Brak
Bubel a nie towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nuras
link | zgłoś
2018-09-14
*.13.106.*
Również zostałem oszukany. Proszę o kontakt w celu zablokowania tego użytkownika na alle gro, [email protected]
0
moc 3 KM zamiast 6 KM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2018-08-23
*.228.9.*
Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego niż obiecywał w [rozwiń/zwiń]
-
OSZUSCI I PRZESTĘPCY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rudolf
link | zgłoś
2018-08-13
*.76.98.*
OSZUST - Należy omijać szerokim łukiem. Zwrócony towar w ustawowym czasie do 14 dni z pismem o odstąpieniu od umowy, zwrotu kasy brak. Nie odpisuje na maile. Kręci strasznie. Sprawa na policji. Allegro powinno się nimi zająć - tacy jak oni utwierdzają mnie w tym, że jednak nie ma co na siłę przez i [rozwiń/zwiń]
wysyłka gratis
towar uszkodzony, brak jakiejkolwiek obsługi klienta, nie stosuje się do przepisów prawa konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.134.*
Elektrogin to sprzedający, który oszukuje. Wysyła wadliwy towar, wcześniej używany. Towar bardzo słabej jakości. Poza tym później zachowuje się nieuczciwie przez co sprawa musi kończyć się w różnych instytucjach. Omijać szerokim łukiem!!!!! NIE POLECAM !!!!
Żadne
Wszystko to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Człowiek
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.32.*
Takich oszustów powini usuwać z slegro
Oszusty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2018-08-03
*:646c:9fb:*
UWAŻAJCIE TO JEST OSZUST NIE WIEM DLACZEGO ALLEGRO AKCEPTUJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2018-07-24
*.22.247.*
zamówiłem stolik warsztatowy ok 15.05.2018 płatne przy odbiorze. - brak przesyłki i kontaktu ponowiłem zamówienie 25.06.2018 do chwili obecnej brak przesylki brak kontaktu- nie odbierają telefonów miarka sie przebrała
o
minus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chester655
link | zgłoś
2018-07-19
*.192.179.*
LEKCEWAŻENIE KLIENTA. Zakupiłem rozdrabniacz Lider GTR2801, który zepsuł się przy trzecim użyciu. Sprzedawca nie przyjął reklamacji z tytułu rękojmi. Oddałem więc sprzęt do serwisu a ten stwierdził nienaprawialną wadę silnika i polecił zgłosić się do sprzedawcy po nowy sprzęt lub pieniądze. Po dwóch [rozwiń/zwiń]
cena produktu
lekceważenie klienta, nieprzyjęcie reklamacji, brak kontaktu, długi czas oczekiwania na zwrot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-07-01
*.47.129.*
Koszmarna jakość towaru. kupiłem myjkę ciśnieniową popsuła się po drugim włączeniu. Dopiero po tym jak nie mogłem się dodzwonić do firmy a na maila odpisali po kilku dniach. Znalazłem o nich opinie. Potwierdzam je w 100%. Już 3 tygodnie po odesłaniu myjki a nikt się nie kontaktuje. Urządzenie miało [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu telefonicznego, fatalna jakość sprzętu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-06-20
*.238.167.*
nie zgodne z zamówieniem,brak kontaktu .Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stihleron
link | zgłoś
2018-06-08
*.253.67.*
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-06-07
*.146.44.*
Tragedia , dostałem inną wkrętarkę wartą 50zł a zapłaciłem za sprzęt ponad 300zł gosciu nie odbiera tel typowy oszust!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GABRIEL
link | zgłoś
2018-05-24
*.254.254.*
zakupiona kosiarka po złożeniu i próbie odpalenia jest nie sprawna.Utrudniony kontakt ze sprzedawcą,po nawiązaniu kontaktu kazano mi na własny koszt udać się do serwisu tj.28km.Nie chcą nowej kosiarki tylko zwrot gotówki i tu pojawia się problem ponieważ kosiarka została rozpakowana i złożona [rozwiń/zwiń]
brak
oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2018-05-22
*:bf4e:47cf:*
Kupiłem w tej firmie wertykulator Powermat oczywiście dostałem z połamany kółkiem. Tydzień trwał odbiór i drugi tydzień zwrot pieniędzy. Proponuję mocno przemyśleć zakupy w tej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2018-05-21
*.1.222.*
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.Totalna beznadzieja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-04-20
*.32.178.*
Nie POLECAM FIRMY 100 razy się zastanów zanim coś zamówisz. Utrudniony kontakt z FIRMĄ sprzęt przed wysyłką nie jest testowany musieliśmy odesłać na własny koszt.
brak
same wady odradzam zakupu w tej FIRMIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jef
link | zgłoś
2018-04-13
*.135.164.*
Niesolidna firma . Brak kontaktu z kimkolwiek . Nie odbierają telefonów ani nie odpowiadaja na maile. Myślę , ze to po prostu naciągacze.Jeśli ktoś chce u nich coś zamówić to niech nie płaci z góry tylko przy dostawie.
Brak słów by opisać ich podejście do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-04-13
*.89.169.*
Zakupiłem wertykulator za 1166 PLN oczywiście uszkodzony, stał tylko na 3 kołach czwarte było " w powietrzu" odpaliłem silnik i po 30 sekundach spalił się pasek klinowy, towar odesłałem, żadnej informacji zwrotnej, telefony milczą to jakaś kpina. Czekam na kontakt z ich ale myślę, że sprawa zakończy [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-03-24
*.63.129.*
Towar uszkodzony, niesprawny. Brak kontaktu ze sprzedającym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-03-21
*.50.44.*
Fatalna obsługa. Towar przyszedł uszkodzony. Dodzwonić się to jak do prezydenta. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dwanascue
link | zgłoś
2018-03-02
*.188.68.*
MASAKRA, nie odbierają telefonu, dodzwonienie do tego burdelu zajęło mi 3 godziny. Odebrał jakiś cham, który ma wszystko w ***, na zwrot pieniędzy nawet nie ma co liczyć. nazwa użytkownika na allegro - e.narzedziownia
brak
najgorsza firma z jaką miałem doczynienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2018-02-07
*.221.123.*
nie polecam oszuści naciągacze i beszczelni nie można uzyskać żadnych informacji obsługa fatalna
brak unikać tej firmy
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2018-02-07
*.235.41.*
Bardzo,bardzo szerokim łukiem należy omijać tę firmę.Brak możliwości kontaktu z osoba nadzorującą prace firmy i pracowników w niej zatrudnionych.odpowiedzi na mejle wyglądają jakby udzielała je osoba niepełnosprawna umysłowa .Łamanie prawa - nie mogę odzyskać wpłaconej kasy po odstąpieniu od umowy . [rozwiń/zwiń]
nie widzę żadnej
zbyt dużo aby zmieściły sie w tej rubryce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek-e
link | zgłoś
2018-02-01
*.47.1.*
Ostrzegam. Omijajcie tę firmę z daleka. Ich nic na allegro to el-majster . U tego sprzedawcy gwarancja to fikcja. Nie mają żadnego serwisu i z automatu odrzucają reklamacje. Kupiłem u nich wkrętarkę. Zepsuła się na gwarancji i teraz mogę ją do śmietnika wyrzucić. Kontakt jest fatalny. Nie odbierają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-01-29
*.221.120.*
Kupiłem bezprzewodową wiertarko-wkrętarkę. W trakcie pierwszego ładowania baterii uszkodziła się ładowarka. Po reklamacji bez problemu bardzo szybko otrzymałem nową.
Szybkie pozytywne działanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jarz
link | zgłoś
2018-01-19
*.217.113.*
unikac firmy jak ognia oszukuja ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiedzmin
link | zgłoś
2018-01-15
*.190.161.*
Kupiłem w tej firmie nagrzewnice .Z opisem zgadza się tylko symbol pozostałe dane to fikcja .Po moich mailach o wyjaśnienie odpisano abym skontaktował się z dystrybutorem Nie polecam tego sprzedawcy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stregone
link | zgłoś
2018-01-06
*.255.250.*
Towar 2 razy reklamowany, przy trzeciej usterce zażądałem zwrotu gotówki. No i się zaczęło... Seria maili w obie strony, z czego NIGDY nie dostałem odpowiedzi wprost na stawiane jasno i wyraźnie pytania, oskarżenie mnie o oszustwo, wyłudzanie, namawianie do fałszerstwa (trzeba było zlecić zostawieni [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
voyt3k
link | zgłoś
2017-12-30
*.231.17.*
NIE POLECAM! SKLEP FIKCYJNY! Podają wszędzie w internecie zły adres Mickiewicza 66 aby nikt do nich nie trafił. Po dotarciu jednak pod właściwy adres zastałem tylko biuro 5 homo w rurkach z włosami na żel. Gruby powiedział, że towar trzeba kupić wpierw potem go dostanę. Zobaczyć przed zakupem nie m [rozwiń/zwiń]
brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2017-12-19
*.241.33.*
totalny brak profesjonalizmu
żadnych
wszystko na nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gelo
link | zgłoś
2017-11-28
*.116.24.*
Pompa Ibo 25-60 zakupiona przez Portal alledrogo trafiła do mnie uszkodzona ale w sensie zepsuta. Trafiła do serwisu i tam w połowie ją naprawili tzn. zrobili wyświetlacz ale już głośną pracę pompy olali. Zwróciłem się do sklepu o wymianę towaru na niewadliwy no i tu się zaczęły schody. Sprawa trafi [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-10-18
*.28.71.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Na allegro sprzedają pod nazwą: / el-majster/ narzedzioman / nr tel. 696 968 091, 536 850 001 Obsługa bezczelna. Jeszcze nie miałem do czynienia z tak aroganckim podejściem do klienta. Po zapytaniu o realizację ewentualnych reklamacji (negatywne opinie w t [rozwiń/zwiń]
BRAK
OBSŁUGA NA NAJNIŻSZYM MOŻLIWYM POZIOMIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2017-08-16
*.101.128.*
poprostu porazka owszem uznana reklamacja parasola ogrodowego ale przeprowadzona za posrednictwem innej firmy miesiac oczekiwania i nadal brak zwrotu gotowki za uznana reklamacje pracownicy w kontaktach bezczelni sprawa trafia do rzecznika praw konsumenta
tandetny towar bezczelna obsluga brak zwrotu pieniedzy za uznana reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2017-07-25
*.177.224.*
unikaj tej firmy jak najgorszej zarazy.Zamówiłem lutownico-wypalarkę a przysłali mi nitownicę.Do tej pory nie mogą jej wymienić a minęło już pół roku.O S Z U S C I
jak nie masz co zrobić z pieniędzmi zamów coś u nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2017-06-19
*.0.35.*
Kupiłem podnośnik platformę do motocykli, po złożeniu i pierwszym uruchomieniu wyciekł płyn hydrauliczny z siłownika. Sprzęt niesprawny, telefon milczy, ostrzegam handlują tandetą. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2017-05-24
*.241.79.*
Witam wszystkich czy ma ktoś z was kontakt tel. email do tej Firmy. Kupiłam u nich elektronarzędzia które podlegają reklamcji. Wysłali karte gwarancyjną nie wypełnioną. A teraz nie przyjmują do naprawy. Nie mogę się z nimi skontaktować.Proszę o pomoc. Z góry dziękuje za podpowiedzi co mogę w tym tem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2017-04-12
*.172.255.*
Ostrzegam wszystkich kupujacych przed firma EKEKTROGIN. Typowi naciagacze ,sprzedac i nic wiecej ich nie obchodzi... Nie odpisuja na maile,slowo reklamacja nie istnieje .
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy klient
link | zgłoś
2017-03-08
*.146.14.*
Zakupując rower nie było problemu, po rozpakowaniu brakowało części, produkt był wadliwy. Ja nie wiem skąd oni mają te rupiecie ze złomu k..jeb..mać? Oczywiste jest że nie ma z nimi kontaktu chcąc reklamować! Niech się zwijają te durnie ze swoim straganem! Jak można być tak aroganckim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-03-03
*.128.229.*
Brak kontaktu - nie odbierają telefonów. Kupiłem towar który, po rozpakowaniu był uszkodzony. Jest to wyciągarka 4T, w której lina jest wyczepiona ze zgrzewu w kołowrocie.
Nie znam
brak kontaktu, wadliwy towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marko
link | zgłoś
2017-02-14
*.239.245.*
zakupiony towar był o innych parametrach niż zamawiany! problem z odstąpieniem od umowy w ustawowym terminie! chamska i niekompetentna obsługa!unikać tej firmy jak ognia!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tobi
link | zgłoś
2016-12-18
*.175.146.*
zero kontaktu,aby sprzedać i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zgegotek
link | zgłoś
2016-10-15
*.47.35.*
sklep w dn.14.10.czynny miał byc do 15.00 a o godz. 14.20 pocałowałem klamke pomimo tego,że byłem umówiony w sprawie reklamacji
chamska obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2016-05-09
*.231.50.*
Znalazłem towar ich na allegro, wpadłem na miejsce, po sąsiedzku aby go obejrzeć i kupić. (zdjęcia dość niewiarygodnie wyglądał ale towar wydawał się fajny). Okazało się że nie ma możliwości obejrzenia towaru bo "zapakowany" :) Tak się boją informacji o jakości produktu? :D i powiedzieli "do widzeni [rozwiń/zwiń]
jakieś są
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukaszmaleo
link | zgłoś
2016-02-05
*.43.244.*
Zakupiłem towar za który firma Elektrogin jak i producent (oni są tylko sprzedawcą) zobowiązał się zwrócić pieniądze (powodem zwrotu było nieprawidłowe działanie produktu, zagrażające zdrowiu użytkownika). Mimo obietnic Elektrogin przysłał ten sam produkt (nowy). W kolejnych kontaktach telefonicznyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2016-01-16
*.127.23.*
Kupiłem nagrzewnice olejową Geko 40kW i niestety otrzymałem o mocy 30kW i w dodatku sprzęt nie jest fabrycznie zapakowany i uszkodzony. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Podzszywają się pod inną firmę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2015-12-16
*.127.25.*
Totalna zlewka klienta, potrzebowałem potwierdzenie płatnosci z PayU za konkretna fakturę - gośc odłozył słuchawkę. U kogo innego kupujesz, kto inny wystawia fakturę. Jakas pralnia pieniędzy. Kasę przytulają chętnie, nic poza tym.... chamstwo i tyle. Gdybym przeczytał wczesniej te opinie - nie skorz [rozwiń/zwiń]
brak
olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan64
link | zgłoś
2015-10-27
*.172.252.*
Ściągają na jedną firmę a sprzedają z drugiej. Uważają że przy dość niskiej wartości sprzedawanych artykułów klient odpuści, ale i ja pójdę do sądu, ja odzyskam pieniądze, adwokat zarobi a Elektrogin nie naciagnie następnego klienta
brak
cała firma_ szkoda słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Itd
link | zgłoś
2015-10-06
*.172.252.*
Kilka miesięcy od zakupu, kilka niby napraw i jak nie działało tak nie działa. Pora na sprawę sądową, czy będą chętni na przyłączenie się.
brak
ignorowanie klienta, okłamywanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2015-09-23
*.48.176.*
Oszuści i nic więcej . Zakupiłam u nich meble ogrodowe. Przysłali je z innej firmy i w dodatku uszkodzone oraz stare, używane. Zwróciłam w całości a oni teraz nie chcą zwrócić mi pieniędzy . W dodatku nie przesłali mi dowodu zakupu. Sprawa niestety kosztuje mnie wiele czasu nerwów, kosztów na telefo [rozwiń/zwiń]
Zadnych
wszystko: towar, obsługa, jakość,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2015-05-22
*.117.134.*
Fatalna obsługa, niekompetentna, powolna. A jak coś reklamujesz to od razu zapomnij. Jak możesz to polecam kupić gdzie indziej, nie będziesz się denerwował.
nie ma!
klapa po całości, szkoda pisać...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Troktan
link | zgłoś
2015-03-27
*.41.243.*
Zakupiłem w tej pseudo-firmie polerkę do butów, która od początku ani drgnęła. Po kontakcie tel. odesłałem przedmiotową polerkę.Po upływie 3 tygodni znów dzwonię do nich co z moją reklamacją. Odpowiedziano mi, iż oni nie przyjmują przesyłek na ich koszt. Przy czym rozmówca był wyjątkowo niemiły by n [rozwiń/zwiń]
Tylko szybka przesyłka i kasowanie forsy. Nic poza tym
nie sposób wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzymagoch
link | zgłoś
2015-01-25
*.229.201.*
Kupiłem u nich smarownicę nożną 3L, użyłem jeden raz i późniejsię popsuła. Kazali przesłać do nich za co zapłaciłem 22 zł. Po kilku dniach otrzymałem zwrot z malutką naklejoną karteczką SPRAWNA bez żadnnych wyjaśnień co było naprawione ale była w tym samym stanie jak wysłałem (dalej nie sprawna).Dzw [rozwiń/zwiń]
nie uznają reklamacji zwracają sprzęt nie naprawiony jeżeli sprzętu nie naprawią nie zwracają pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie