ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie

2.4 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
slaw555
link | zgłoś
2021-11-05
*:ffa8:471b:*
13 marca 2021 roku zakupiłem rozdrabniacz do gałęzi niestety już we wrześniu odmówił współpracy . 22 września odesłałem go do serwisu wg zaleceń sprzedawcy . Niestety dopiero po moim telefonie w dniu 4 listopada dowiedziałem się ,że urządzenie nie nadaje się do naprawy i otrzymałem sygnaturę do kont [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo nierzetelny sprzedawca , nie odbiera telefonów nie odpisuje na maile , stanowczo nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-10-12
*.172.232.*
Zamówiłem w tej firmie wąż ogrodniczy W dzień dostawy zadzwonił do mnie pracownik firmy który poinformował mnie że zamówiony wąż jest niedostępny i jest w trakcie operacji zwrotu gotówki. Gotówka wpłynęła na moje konto na drugi dzień.Więc polecam zakupy w tej firmie. Na marginesie kontakt z firmą [rozwiń/zwiń]
Jest OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-09-13
*.171.197.*
A ja jestem zadowolona z obsługi sklepu wysyłkowego oraz z przysłanego sprzętu.08.09.2021 zamówilam piłę spaliniwą NAC 3KM.Paczka miała być dostarczona 10.09.2021 (piątek) ale przyszła w poniedziałek 13.09.2021.Jest wszystko tak jak zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdańszczanka
link | zgłoś
2021-08-29
*:b98b:3b7c:*
Dostaliśmy niekompletną piłę do gałęzi. Brakowało łańcucha. Naczytałam się wiele negatywnych opinii o sklepie. Ja jednak nie dołączę do tych niezadowolonych Klientów. Wręcz przeciwnie. Jestem bardzo zadowolona z podejścia i pomocy. Pan w krótkim czasie oddzwonił do mnie i zapewnił o dostarczeniu jak [rozwiń/zwiń]
dotrzymanie słowa
ciężki kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-05-06
*.129.113.*
Widać będę odosobniony lecz w 2020r w styczniu kupiłem tam rozdrabniacz do gałęzi bez żadnych problemów. Obecnie popsuł mi się lecz zawieruszył mi się gdzieś dowód zakupu. Kontakt bez problemów w ciągu jednego dnia otrzymałem wtórnik paragonu zakupu ze stycznia 2020r. Moja ocena wypada pozytywnie cz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-04-15
*.3.134.*
Firma katastrofa. Zamówiony towar dostarczony dopiero po 2 tygodniach. Zero kontaktu telefonicznego. Nie polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luciano
link | zgłoś
2020-09-16
*.47.203.*
Dramatyczna, absolutnie DRAMATYCZNA, wręcz katastrofalna obsługa klienta. Towar wysłany niekompletny, kontakt przez maila zawsze dopiero po 1-2 dniach, telefon milczy. Po awarii sposób załatwienia reklamacji właściwie żaden. Minęło 20 dni i wciąż nic, a tymczasem przysłali mi towar innego klienta. B [rozwiń/zwiń]
tani sprzęt
fatalna obsługa sprzedażowa i reklamacyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2020-05-02
*.77.226.*
10 kwietnia 2020r zakupiłem urządzenie za407,85zl i dotychczas mimo korespondencji mailowej, nie otrzymałem dowodu zakupu,bez którego nie ma gwarancji na ewentualne naprawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hana
link | zgłoś
2019-12-18
*:d4c8:825d:*
Wystawiam bardzo pozytywną opinię, szybka obsługa, sprawna, rzetelna, terminowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2018-08-03
*:646c:9fb:*
UWAŻAJCIE TO JEST OSZUST NIE WIEM DLACZEGO ALLEGRO AKCEPTUJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie