ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 132
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2024-01-22
*.185.80.*
NIE POLECAM! nie wysyła opłaconego zakupu,wspierając że został wysłany i odebrany. Żadna próba kontaktu nie jest możliwa,numery telefonów nie odpowiadają,skrzynki pocztowe pełne! Rozwiązane za pomocą allegro. Chcesz mieć PROBLEM zrób zakupy w e-narzedziownia!"
Żadnych
Dno kompletne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2023-10-17
*.61.174.*
Szokujące jest to że mają podpisaną umowę z Ryobi na allegro jako ich oficjalny sklep. Wysyłali dużo gorszy model pilarki niż zakupiłem na allegro days, nie reagowali przez tydzień na 19 wiadomości (maile oraz telefony), dopiero po założeniu dyskusji poprzez allegro odezwali się że już wysyłają popr [rozwiń/zwiń]
Brak
Fatalne podejście do klienta, olewanie odpowiedzi i stawianie się ponad prawem, brak dowodu zakuou
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-07-13
*.21.38.*
Nie polecam, ściemniacze lawiranci. Ponad trzy tygodnie mają już moje pieniądze za zakupiony sprzęt, po zakupie mówią że go nie mają i proponują wysłać inny. Zadaje szczegółowe pytania czy mają te same aktu na których mi zależī, a oni ściemniają i nie mówią wprost sugerując że mam zaakceptować to co [rozwiń/zwiń]
żadna
ściemniacze i lawiranci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elvismt
link | zgłoś
2023-05-17
*.180.211.*
Nikomu nie polecam firmy, która totalnie olewa kupującego. O ile nie miałem problemów z zakupem, tak każdą szanującą się firmę poznaje się po wsparciu po zakupowym i gwarancyjnym. W moim przypadku takiego wsparcia nie było i nie ma. Dostałem jakiś adres do serwisu bym sobie tam samodzielnie wysłał p [rozwiń/zwiń]
Absolutnie brak - lepiej trzymać się od nich z daleka
Brak obsługi kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Camer
link | zgłoś
2023-01-11
*:2ce8:a30b:*
Zakupiłem w tej firmie, przez Allegro Rozdrabniacz do gałęzi LIDER GTR2844 Urządzenie dotarło szybko ale jest niekompletne, przez co nie ma możliwości użytkowania. Nikt nie odpowiada na próby kontaktu telefonicznego. Nie odpisuje na maila. Nie polecam
Szybka dostawa po wydaniu pieniędzy przez Allegro
Urządzenie dotarło niekompletne, nie można używać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L
link | zgłoś
2022-12-10
*.197.187.*
ELEKTROGIN S.C. D. GINTER M. GINTER- pomyłka czy oszustwo? W dniu 28 listopada 2022 zakupiłem na ALLEGRO Piłe ukośnice Yato YT-82173 1800 W 255 mm w firmie Panów Ginter / e- narzedziownia/. Sprzedający umieści na stronie Allegro informację o przygotowaniu paczki do odbioru przez kuriera. Ponieważ d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT
link | zgłoś
2022-12-04
*.9.47.*
DNO... Kompletna porażka, kłamią oszusci. Wysylaja co innego, nawet jak cos kupujecie przez allegro to dostajecie albo kompletnie co innego albo zepsute nie nadajace sie do uzytku. Zero skrupułów dla takich skur.... Lecą sobie z ludźmi cały czas. Allegro widze nic z tym nie robi. Nie kupować u nich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2022-09-29
*.7.101.*
Poziom reklamacji nie niski ,tylko zerowy. Brak kontaktu nikt nie odbiera telefonów. Jakość towaru do wyrzucenia. Po jednym sezonie użytkowania nadaje się do utylizacji. Zdecydowanie dla mnie to oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2022-07-29
*.162.76.*
Uwaga na tą psełdo firmę nie przysłali towar jaki chciałem chciałem zatelefonować nie odbierają telefonu ich profesjonalizm polega na oszukiwaniu kupujących moja opinia jest negatywna
nie uczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzich
link | zgłoś
2022-06-23
*.10.75.*
Naciągacze, wysłali mi inny towar, kontaktu brak. Sprzedaż chińszczyzny za wszelką cenę, klient się zupełnie nie liczy. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-22
*.28.13.*
to co robi ta firma z kupujacym to klękajcie narody .07
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-01-06
*.96.200.*
Ta firma to zart. Skorzystalem z ich oferty poniewasz sa uwzglednieni jako dystrybutor firmy Proma https://www.promapolska.pl/informacje/gdzie-kupic-produkty-proma . Przyslali nie ten produkt, po zlozeniu reklamacji z prosba o wymiane wysylaja tylko nowe maile z roznymi numerami listow przewozowych [rozwiń/zwiń]
Brak
Tragiczna strona internetowa, tragiczna obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slaw555
link | zgłoś
2021-11-05
*:ffa8:471b:*
13 marca 2021 roku zakupiłem rozdrabniacz do gałęzi niestety już we wrześniu odmówił współpracy . 22 września odesłałem go do serwisu wg zaleceń sprzedawcy . Niestety dopiero po moim telefonie w dniu 4 listopada dowiedziałem się ,że urządzenie nie nadaje się do naprawy i otrzymałem sygnaturę do kont [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo nierzetelny sprzedawca , nie odbiera telefonów nie odpisuje na maile , stanowczo nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-10-12
*.172.232.*
Zamówiłem w tej firmie wąż ogrodniczy W dzień dostawy zadzwonił do mnie pracownik firmy który poinformował mnie że zamówiony wąż jest niedostępny i jest w trakcie operacji zwrotu gotówki. Gotówka wpłynęła na moje konto na drugi dzień.Więc polecam zakupy w tej firmie. Na marginesie kontakt z firmą [rozwiń/zwiń]
Jest OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-09-13
*.171.197.*
A ja jestem zadowolona z obsługi sklepu wysyłkowego oraz z przysłanego sprzętu.08.09.2021 zamówilam piłę spaliniwą NAC 3KM.Paczka miała być dostarczona 10.09.2021 (piątek) ale przyszła w poniedziałek 13.09.2021.Jest wszystko tak jak zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdańszczanka
link | zgłoś
2021-08-29
*:b98b:3b7c:*
Dostaliśmy niekompletną piłę do gałęzi. Brakowało łańcucha. Naczytałam się wiele negatywnych opinii o sklepie. Ja jednak nie dołączę do tych niezadowolonych Klientów. Wręcz przeciwnie. Jestem bardzo zadowolona z podejścia i pomocy. Pan w krótkim czasie oddzwonił do mnie i zapewnił o dostarczeniu jak [rozwiń/zwiń]
dotrzymanie słowa
ciężki kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
troll
link | zgłoś
2021-06-02
*.192.85.*
NIGDY nie miałem kontaktu z gorszym sklepem. Absolutna katastrofa. Wszystko jest w porządku do czasu odebrania towaru. Maszyna- kosa spalinowa - padła po tygodniu (w sumie ledwie kilku godzinach użytkowania)- awaria szarpaka. Proces reklamacyjny trwał ponad miesiąc. Kontakt był fatalny. Zdawkowe od [rozwiń/zwiń]
niska cena urządzeń, ale nawet tyle nie warto dać za takie badziewie
fatalna, najgorsza na świecie obsługa klineta, zwłaszcza posprzedażowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tm
link | zgłoś
2021-05-07
*.146.228.*
Moja najgorsza transakcja allegro w życiu. Wysłana kosiarka jest niekompletna. Nie posiada dolnego uchwytu co uniemożliwia korzystanie z niej. Najgorszy jednak jest brak kontaktu ze sprzedającym - nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile. Pisałem 3 razy - brak odpowiedzi. Brak wysłania brakując [rozwiń/zwiń]
brak
towar niekompletny, brak kontaktu ze sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-05-06
*.129.113.*
Widać będę odosobniony lecz w 2020r w styczniu kupiłem tam rozdrabniacz do gałęzi bez żadnych problemów. Obecnie popsuł mi się lecz zawieruszył mi się gdzieś dowód zakupu. Kontakt bez problemów w ciągu jednego dnia otrzymałem wtórnik paragonu zakupu ze stycznia 2020r. Moja ocena wypada pozytywnie cz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2021-04-30
*.240.57.*
Firma nie wystawia pragonow i nie reklamuje na rekojmi towarow. Powienien sie prokurator zainteresować dzialalnoscia firmy krzak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter Opinie