CCC Opinie

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
1.6 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
ccc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Alina
link | zgłoś
2021-06-09
*.51.89.*
Zakupiłam buty dla córki sandały.Dwa razy miała na nogach,po czym paski się rozkleiły i nie da się w nich chodzić.Nie będę ich reklamować ponieważ nigdy nie uwzględniają reklamacji i zawsze wina leży po stronie kupującego.Nie polecam tego sklepu.Buty są tylko robione na sztukę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-06-03
*.146.104.*
Jak się klient nie zapyta- jego strata. Zwroty bez "czlonkostwa w klubie ccc" tylko do 7 dni o czym stanowi mała tabliczka ustawiona daleko za kasą. Produkt wymieniony na droższy "bez możliwości zwrotu". Będzie zgłoszone do uokik, bo wydaje mi sie ze to podchodzi pod łamanie praw konsumenta! Duzy mi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danuta.linowska
link | zgłoś
2021-05-24
*.75.193.*
do reklamacji podchodzą obojętnie i często nie uznają reklamacji nawet jak się kupi buty za 300 zł
sami wydają opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-05-22
*.227.240.*
Najgorszy sklep. Pękła mi podeszwa w jesiennych butach, 15 miesięcy po zakupie. Co prawda mimo upływu wielu miesięcy nie używałam ich zbyt dużo. Natomiast firma CCC wie najlepiej ile klient nosi dane buty. Nie przyjęli reklamacji, ponieważ podobno używałam je cały czas stąd pęknięcie. Tak, lato czy [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luka
link | zgłoś
2021-05-06
*.173.114.*
Już 3 raz zwracam buty, system nie przyjmuje paragonu, panie twierdzą Że to nie ich wina. To mój ostatni zakup w tej sieci. Masakra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obserwatorka
link | zgłoś
2021-04-30
*.6.211.*
Jakość butów gorsza niż w zwykłych sklepach obuwniczych. Dodatkowo bardzo nie miła obsługa (w szczególności w CCC Grójec). Kobiety albo raczej dziewczyny obsługujące nie chcą w ogóle pomóc tylko oglądają swoje paznokcie i piszą sms. Poproszone odpowiadają bardzo niemiło, by nie powiedzieć inaczej. [rozwiń/zwiń]
Szeroki wybór
Słaba jakość, niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2021-04-22
*.243.156.*
Dostałam buty ubrudzone klejem, którym była sklejana podeszwa. Niestety jakość skóry w butach Lasocki mocno spadła. Sama wysyłka butów sprawna, ale już zwrot i odzyskanie pieniędzy nie. Minęło 10 dni od otrzymania przez nadawcę zwrotu i wciąż nie oddano mi pieniędzy. Wysyłając email otrzymuje się st [rozwiń/zwiń]
brak
skóra butów ubrodzona klejem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-02-16
*.106.189.*
Szkoda, że nie trafiłam na ten wątek wcześniej. Także zrobiłam zamówienie przez internet - zapłaciłam, dostałam potwierdzenie zamówienia a po 2 godzinach że zamówienie jest ANULOWANE z.... i tu hit! "z przyczyn od nas niezależnych". Świetnie czyli co? z moich przyczyn? No to mi pachnie wyłudzaniem d [rozwiń/zwiń]
zero
mnóśtwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-09
*.47.56.*
Jakosc towaru tandeta , po ok 9 dziewięciu miesiącach buty się rozklejają i gwarancji nie uznali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack
link | zgłoś
2021-01-26
*.225.11.*
Żałosna firma , brak jakiejkolwiek gwarancji . Wszystko załatwiane odmownie . Nie kupuje u tych oszustów od dwóch lat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

CCC Opinie