CCC Opinie

1.5 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 68
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
ccc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karolina
link | zgłoś
2022-11-16
*.105.176.*
Kozaki które zamówiłam idą do zwrotu. Na zewnętrznej stronie buta widnieje plama po kleju. W poprzednim zamówieniu buty przyszły rozmiar za duże. A w jeszcze poprzednim jeden but rozmiar 36 a drugi 37. Sklep nie odpowiada na złożone wczesniej reklamacje, oprocz zwrotu pieniędzy. To były moje ostatni [rozwiń/zwiń]
...
...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony klient
link | zgłoś
2022-11-07
*.222.233.*
Zamówiono 4 pary obuwia otrzymano w opakowaniu 3 pary. Proces reklamacji bardzo długi bez żadnych efektów.Dział reklamacji nie jest wstanie wskazać ile czasu zajmie im rozpatrzenie zgłoszonej reklamacja.Szkoda nerwów. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2022-09-13
*.172.232.*
Totalne dno ten sklep internetowy. Wyjaśniam sprawę od ponad 2 miesięcy ze zwrotem i twierdzą że tych butów z moje zwrotu nie mają. Kontakt jest również slaby mailowo jak i telefonicznie. Ich rozwiązanie to - proszę zgłaszać przewoźnikowi reklamację.... Ale paczka ze zwrotem dotarła bo za Inne buty [rozwiń/zwiń]
Zwroty, gubienie butów z paczki, wyłudzanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DARIUSZ
link | zgłoś
2022-09-12
*.30.12.*
w zakupach pomagała nam pani KASIA byliśmy zadowoleni z jej podejścia do nas. Bardzo miła ,otwarta i komunikatywna osoba przy jej pomocy kupiliśmy 2 pary butów w parę minut. zakupy były miłe i przyjemne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2022-08-31
*:46c5:848d:*
W zakupach w CCC pomagała mi pani Linda.Poziom obsługi był bardzo wysoki. Prezentowała mi wszystkie dostępne modela poszukiwanego obuwia starając się wybrać najbardziej odpowiedni dla mnie, zgodne z moimi oczekiwaniami. Była bardzo sympatyczna, cierpliwa i bardzo pomocna przy zakupie. Należy pograt [rozwiń/zwiń]
j.w.
-nie dostrzegam wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-08-26
*.171.123.*
Kupiłam buty , opłaciłam ,ale po 5 minutach anulowałam zakup . Widnieje status anulowane a buty mimo to przyszły..chce je zwrócić ale nie mogę bo zakup cały czas widnieje jako anulowany ..jako potwierdzenie mam tylko email z inpostu że dostarczą paczkę. Żadnego dowodu zakupu nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna M
link | zgłoś
2022-08-08
*.147.12.*
Buty przyszly inne niz zamowione w sklepie wygladaja inaczej wkladke maja taka podzamszowa a w sklepie internetowym przyszly z sztuczna taka wkladka i cena na internecie pisze 79.90 butow a buty przyszly za 69.90 wogole porazka jeszcze naciaganie na inpost jak to nie z mojej winy jest ze towar przys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-07-22
*.173.22.*
Firma CCC Totalna Porażka. Zwróciłam buty a na zwrot pieniędzy czekam już 4 miesiące i ciągle nie ma zwrotu. Wysyłam maile, wykonuję telefony a oni olewają klienta. I tak juz 4 miesiące. Nie polecam firmy CCC omijajcie ją szerokim łukiem, a ja już na pewno nigdy nie kupię u nich żadnych butów, czy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-07-04
*.160.157.*
Skandaliczna obsługa klienta!!! Przesyłka nie została dostarczona, a CCC zamiast zająć się reklamacją, to przekazała ją firmie kurierskiej - która wróciła do mnie po długim czasie z dodatkowymi komentarzami, że mam uzupełnić dokumentację - KTÓRĄ MA PODPISAĆ NADAWCA, CZYLI CCC! Firma CCC kompletnie [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2022-07-04
*.0.91.*
Dzisiaj otrzymałam zamówione sandały, jestem zadowolona i chciałabym podziękować Pani Annie ze sklepu CCC Radzionków Cydr za pomoc w złożeniu zamówienia - poświęcony mi czas, cierpliwość i kulturę obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miko
link | zgłoś
2022-07-03
*.233.96.*
ZWYKLI NACIĄGACZE I KŁAMCY! Ostatnia "obniżka" o 60% - BUJDA! Sandały skórzane, które kosztowały w ubiegłym roku 60 zł, dziś są w cenie wyjściowej po 150 i po ich RZEKOMEJ OBNIŻCE łaskawie można je kupić po 83 zł, zatem o 41% DROŻEJ.
brak
nieprawdziwe informacje, manipulowanie opiniami klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dana
link | zgłoś
2022-05-18
*.134.167.*
od pół roku nie potrafią ustawić mojego konta Gold , nie wpisują zniżek , panie na infolinia są nieuprzejme , wreszcie dziś dostałam informacje , że jeżeli chce korzystać z klubu to mam założyć nową kartę na nowy numer telefonu i nowy adres mail - TO JEST TOTALNA KPINA - UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY BO DL [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-05-10
*.173.132.*
Kpina to mało powiedziane 1.5mc czekam na zwrot pieniędzy za reklamację i jeszcze jak dzwonisz dowiedzieć co się dzieje i dlaczego tak długo to konsultanyka do Ciebie z gębą porażka
Żadne
Zadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.
link | zgłoś
2022-05-05
*.191.207.*
Nigdy więcej. Buty oddane drugi raz do reklamacji. Oczywiście została odrzucona, ponieważ chcieliśmy zwrot pieniędzy. Raz były naprawiane. Wystarczy. Ale CCC olewa klientów i nie uznaje reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2022-04-07
*:5769:ae6a:*
Przykro mi. Jestem klientka od 20 lat. W samym tamtym roku kupiłam butów za ponad 2000 zł. Niestety, buty kupione w listopadzie- ze skory- rozeszły się po niecałym sezonie. Reklamacja- mimo chęci naprawy - została odrzucona. Przykro mi, jakość spada co roku- a obsługa i „opieka” pozostawia wiele do [rozwiń/zwiń]
Już nie ma
Brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sprawiedliwy
link | zgłoś
2022-03-13
*.123.221.*
Prawda jest taka ze w CCC kupuje sie buty bez gwarancji, 2 lata gwarancji ktore rzekomo dostaje sie podczas zakupu to zwykla sciema . Reklamowalam buty ktore rozkliely sie w krotce po zakupie w uzasadnieniu reklamacji otrzymalam odpowiedz ze byly zbytnio eksploatowane czyli typowe bzdury i absurdaln [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AW
link | zgłoś
2022-03-04
*.53.114.*
Reklamacja złożona z powodu wady fabrycznej w butach BADURA w ciągu 4 miesięcy od zakupu - odrzucona ze względu na brak zgody na naprawę. Obie podeszwy się rozkleiły na całej powierzchni buta. Nigdy więcej żadnych zakupów w CCC. Nie polecam ze względu na rażący poziom obsługi i bardzo niemiłą kierow [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIERZETELNA FIRMA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MC
link | zgłoś
2022-01-27
*.172.237.*
Porażka. Mają chyba kwarantannę internetową. Proponuję zamknąć stronę i niech ogarną ten bałagan!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2022-01-26
*.183.198.*
Zgłosiłem zwrot w dniu 11 grudnia a następnie odesłałem buty. Po dwóch tygodniach paczka została do mnie zwrócona z adnotacją że zwrot złożony po terminie 14 dni. Po kontakcie z infolinią okazało się jednak że pracownik odpierający paczkę na magazynie popełnił błąd i towar został poprawnie zwrócony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-24
*.162.144.*
Sklep kłamie i oszukuje klientów. Realizuje zamówienia, bierze pieniądze, po czym następnego dnia anuluje zamówienie z idiotycznym komentarzem, że to była "ostatnia, uszkodzona para". Oczywiście produkty cały czas są na stronie dostępne i można je kupić. Złożyłam dwa zamówienia w ciągu kilku dni i w [rozwiń/zwiń]
anulowanie zamówionego i opłaconego zamówienia, niemiła obsługa na infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2022-01-23
*.137.118.*
Pierwszy problem pojawił sie już podczas zakupów- nie można było ich sfinalizować. Po jakimś czasie jednak udało się. Kolejny problem- chciałam zwrócić cześć zamówienia- nie ma opcji, bo zamówienie ma ciągle status w realizacji. Wybrałam zwrot w salonie. Niestety nie mogli zwrócić środków na miejscu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-22
*.205.54.*
Tragiczne podejście do klienta i reklamacji. Buty zaczęły się całe luszczyc po 2 mc używania ich tylko w pracy (pracuje jako sprzedawca odzieży damskiej). W odpowiedzi na reklamację otrzymałam uzasadnienie że nie zgłaszając jej od razu po zauważeniu doprowadziłam do całkowitej dewastacji obuwia.... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-11
*.233.26.*
zwrot dotarł do ccc 23.12.21. Minęło 18 dni nie zwrócono mi pieniędzy. Na infolinii przekazują mi że wysłali ponaglenie. A kasy nadal brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2021-12-30
*.65.26.*
Zamówienie internetowe z opcją dostawy ccc kurier express, opłacone. Po dwóch dniach dzwonię i dowiaduje się, że był jakiś błąd dlatego nie otrzymałam butów tego samego dnia. Nikt mnie o tym wcześnie nie poinformował.Zamówienie zostało anulowane, ale dyspozycja zwrotu środków nie została wydana. Uwa [rozwiń/zwiń]
Trudny kontakt, długi czas oczekiwania na połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2021-12-28
*.106.163.*
Nie polecam zamawiać online szkoda czasu i pieniędzy. Towar dostępny, a po dodaniu do koszyka i przejściu do płatności wyskakuje informacja, że jeden z produktów jest niedostępny, a co ciekawe na innym urządzeniu w sklepie online ccc widnieje, że jest dostępny. Z kolei innym razem wyskoczył w koszyk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-12-27
*:f74f:ce41:*
ODRADZAM!!! Firma robi sobie totalne żarty z klienta i nie traktuje go poważnie. Zamówienie anulowano 09.12.2021 do dziś nie zwrócono mi pieniędzy. Drugie zamówienie długo widniało jako "opłacone", po próbie jego anulowania otrzymałam informację, że nie ma takiej możliwości, ponieważ zostało przygot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-21
*:7286:59ff:*
Niestety chciałabym wyrazic negatywną opinie na temat realizacji zamówienia w sklepie online po zamowieniu, wpłacie , i oczekiwaniu ponad tydzien na przesyłkę dostaje maila, ze sklep nie zrealizuje zamowienia.Niestety to kpina z klienta . Nie wspomnę juz, że infolinia jest ciągle niedostępna i [rozwiń/zwiń]
Słabe podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2021-12-20
*.221.142.*
Totalna porażka. Dwukrotnie zamawiałam buty online i zamówienia zostawały anulowane... Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-12-13
*.187.199.*
NEGATYW pod każdym względem. Ostrzegam przed zakupami w internetowym sklepie CCC!!! Zamówienie złożyłam 1 grudnia, dziś jest 13 a status wciąż wisi "opłacone". Na maile nikt nie odpisuje, chat-boot to farsa - jeśli nie chcecie się wkurzyć, to nawet z nim nie zaczynajcie. Żadnej informacjii o opóźni [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cum
link | zgłoś
2021-12-02
*.174.181.*
Nie polecam ccc poniewaz adresuja błedny adres po ktorym zamawiany towar wraca do nich a gdy chce ponownie zamowic jest duzo drozszy banda oszustów co najgorsze wogole nikt nie odbiera telefonow na infolini nie odpisuja na email. Dla mnie juz CCC przestało istniec NIE POLECAM.
brak kontaktu infolini
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-11-19
*.157.15.*
Nie polecam. Niestety chyba przestanę korzystać z usług firmy CCC, po anulowaniu zamówienia co miało miejsce 20 dni temu do tej pory nie otrzymałam zwrotu kwoty, którą zapłaciłam za obuwie. Pomimo kilku emaili i telefonów w których firma zapewnia mnie, że pieniądze zwrócą dnia następnego nic taki [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie zwracają pieniędzy za zakupione produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-11-18
*.4.107.*
Obuwie zakupione w maju. Uszkodzeniu uległa podeszwa od strony zewnętrznej w lewym bucie. Powoduje to ugniatanie stopy. Reklamacja odrzucona bo...? brak argumentów. Zwykła spychologia na konsumenta . Typowe przy masówkach a taką stała się CCC. Sprzedaję już wszystko i wszystkich i jakość nie jest ko [rozwiń/zwiń]
brak
sporo , reklamacje są oddalane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2021-11-08
*.206.72.*
Zamówiłam trzewiki zimowe za 229zl bez żadnej promocji. Buty wyglądają jak chodzine, skóra pozaginana że szwow praktycznie wszystkich wychodzą nitki. Widać, że buty po przejściach. Jak sorzedajecie taki towar to warto byłoby chociaż obniżyć cenę oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-10-21
*.47.230.*
NIE POLECAM. Brak zwrotu środków finansowych anulowanej transakcji. Dwa tygodnie a pieniędzy nie oddano..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-10-18
*:c2b7:94ef:*
NIE POLECAM!!!!!! FIRMA NIE POCZUWA SIĘ DO ZWROTU ŚRODKÓW ZA ZWROT.
BRAK
NACIĄGACZE I NIERZETELNI, ZWROT OTRYMALI PRAWIE 14 DNI TEMU I DALEJ NIE MA ŚRODKÓ NA KONCIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-10-07
*.235.185.*
Zamawiałam w czerwcu przez internet okulary przeciwsłoneczne,za które zapłaciłam przelewem od razu, okazało się, że okularów nie mają i sprzedaż została anulowana, natomiast pieniążki już do mnie nie wróciły, a mamy październik, firma faktycznie zdziadziala skoro nie mają śmiesznego 30 zł, żeby odda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-09-15
*.179.242.*
Ta firma coraz bardziej spada na psy. Zamawiałam w poniedziałek walizkę na wyjazd, wszystko pięknie zostało opłacone, wysłane przez firmę, po czym dzisiaj zwrócili mi pieniądze nie informując mnie mailowo, że dana rzecz będzie niedostępna. Przyszła mi jakaś głupia opaska a nie najważniejsza rzecz (w [rozwiń/zwiń]
brak
Tragiczna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-09-08
*.111.224.*
Wiele razy zamawiałem buty przez internet bez zastrzeżeń. Jednak ostatnio dostałem buty z mocno podrapaną podeszwą, które oddałem bez problemu w sklepie. Zamówiłem tego samego dnia przez neta takie same i dziś je otrzymałem. Otwieram, a buty przybrudzone (nie tylko podeszwa), wyglądają jak chodzone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-08-19
*.146.226.*
W zeszłym tygodniu kupiliśmy z mężem obuwie ja sobie wybrałam przecenione już buty a mąż wybrał nieprzecenione które miały dostać rabat 40% oczywiście pani powiedziała że nie należy się na te buty rabat 40% pisałam z CCC oni oczywiście też na swoje odpisano mi że dostałam promocje na drugą parę prze [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-07-31
*:2a6d:2a2c:*
Dziękuję za pomoc z walizkami ???? Panią z galerii Vivo w Pile, które 31.07.2021 były południu w pracy ????
Super obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pa
link | zgłoś
2021-07-31
*.114.113.*
W zakresie reklamacji zachowanie sklepu jest tragiczne!)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2021-06-26
*.173.186.*
Buty z ccc katastrofa. Cena butów 250 zł po 7 dniach zepsute oczywiście reklamacja odrzucona. Ten sklep to jedna wielka porażka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-06-09
*.51.89.*
Zakupiłam buty dla córki sandały.Dwa razy miała na nogach,po czym paski się rozkleiły i nie da się w nich chodzić.Nie będę ich reklamować ponieważ nigdy nie uwzględniają reklamacji i zawsze wina leży po stronie kupującego.Nie polecam tego sklepu.Buty są tylko robione na sztukę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-06-03
*.146.104.*
Jak się klient nie zapyta- jego strata. Zwroty bez "czlonkostwa w klubie ccc" tylko do 7 dni o czym stanowi mała tabliczka ustawiona daleko za kasą. Produkt wymieniony na droższy "bez możliwości zwrotu". Będzie zgłoszone do uokik, bo wydaje mi sie ze to podchodzi pod łamanie praw konsumenta! Duzy mi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danuta.linowska
link | zgłoś
2021-05-24
*.75.193.*
do reklamacji podchodzą obojętnie i często nie uznają reklamacji nawet jak się kupi buty za 300 zł
sami wydają opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-05-22
*.227.240.*
Najgorszy sklep. Pękła mi podeszwa w jesiennych butach, 15 miesięcy po zakupie. Co prawda mimo upływu wielu miesięcy nie używałam ich zbyt dużo. Natomiast firma CCC wie najlepiej ile klient nosi dane buty. Nie przyjęli reklamacji, ponieważ podobno używałam je cały czas stąd pęknięcie. Tak, lato czy [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luka
link | zgłoś
2021-05-06
*.173.114.*
Już 3 raz zwracam buty, system nie przyjmuje paragonu, panie twierdzą Że to nie ich wina. To mój ostatni zakup w tej sieci. Masakra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obserwatorka
link | zgłoś
2021-04-30
*.6.211.*
Jakość butów gorsza niż w zwykłych sklepach obuwniczych. Dodatkowo bardzo nie miła obsługa (w szczególności w CCC Grójec). Kobiety albo raczej dziewczyny obsługujące nie chcą w ogóle pomóc tylko oglądają swoje paznokcie i piszą sms. Poproszone odpowiadają bardzo niemiło, by nie powiedzieć inaczej. [rozwiń/zwiń]
Szeroki wybór
Słaba jakość, niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2021-04-22
*.243.156.*
Dostałam buty ubrudzone klejem, którym była sklejana podeszwa. Niestety jakość skóry w butach Lasocki mocno spadła. Sama wysyłka butów sprawna, ale już zwrot i odzyskanie pieniędzy nie. Minęło 10 dni od otrzymania przez nadawcę zwrotu i wciąż nie oddano mi pieniędzy. Wysyłając email otrzymuje się st [rozwiń/zwiń]
brak
skóra butów ubrodzona klejem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-02-16
*.106.189.*
Szkoda, że nie trafiłam na ten wątek wcześniej. Także zrobiłam zamówienie przez internet - zapłaciłam, dostałam potwierdzenie zamówienia a po 2 godzinach że zamówienie jest ANULOWANE z.... i tu hit! "z przyczyn od nas niezależnych". Świetnie czyli co? z moich przyczyn? No to mi pachnie wyłudzaniem d [rozwiń/zwiń]
zero
mnóśtwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-09
*.47.56.*
Jakosc towaru tandeta , po ok 9 dziewięciu miesiącach buty się rozklejają i gwarancji nie uznali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack
link | zgłoś
2021-01-26
*.225.11.*
Żałosna firma , brak jakiejkolwiek gwarancji . Wszystko załatwiane odmownie . Nie kupuje u tych oszustów od dwóch lat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-01-22
*:e21f:fdd1:*
11.01.2021 o godzinie 9:37 złożyłem zamówienie nr 1013905955 na przecenione buty zimowe i od razu opłaciłem. O godzinie 12:56 dostałem wiadomość e-mail z anulowaniem zamówienia z przyczyn jak to zostało ujęte "Z przyczyn od nas niezależnych". Wprawdzie jest to niewygórowana kwota, bo raptem ok. 100 [rozwiń/zwiń]
Obsługa jest przyzwoita tylko w sklepie stacjonarnym
Całkowita porażka jeżeli chodzi o sklep internetowy, brak poszanowania dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2021-01-12
*.215.244.*
Buty sportowe Puma córka miała na nogach zaledwie kilka razy. Materiał pękł w bardzo widocznym miejscu. Reklamacja została odrzucona. Szewc który przyjął buty do naprawy stwierdził że pęknięcie nie nastąpiło przez nieodpowiednie użytkowanie. Buty są po to aby nosić je na nogach a nie rękach czy głow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rena
link | zgłoś
2021-01-10
*.66.181.*
Skóra na butach po miesiącu używania odchodziła płatami, zimowe kozaki za 250 zł, odmowa reklamacji, nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-12-14
*.254.184.*
Kupilam butki dla syna 2.5 Roku po 15 min obdarl stopki prawie ze do krwi do dzis ma slady I uraz (nie chce zadnych bucikow zalozyc) zlozylam reklamacje w bucie wyraznie wyczowalny jest zly szef luv klejenie na piecie. Zbyto mnie is nie przymierzylam dziecku butow lub zle dobralam.podczas skladania [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vici30
link | zgłoś
2020-11-12
*.67.32.*
Żenada! Nie kupujcie a już na pewno nie wysyłajcie im kasy. Będą obracać waszą gotówką i twierdzić że towar wysłali. Po czym otrzymacie na swoim koncie informację, że nie odebraliście w porę z paczkomatu. W rzeczywistości jeden wielki bałagan! Nie mają towaru, który wystawiają i robią z ludzi wariat [rozwiń/zwiń]
brak
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-11-02
*.228.45.*
Nie polecam, wybrałem paczkę w weekend, zgodnie z tym co deklaruje Ccc, zamówienia złożone od czwartku 20.00 do piątku 23.59 realizowane są w sobotę i w niedzielę, jako że niedziela to 1 listopad z wiadomego powodu oczekiwałem zakupów w poniedziałek 2 listopada (z powodu świata rozumiem brak dostaw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-06-24
*.237.169.*
Firma tragiczna po trzykrotnym odrzuceniu reklamacji udałam sie do rzecznika praw konsumenta. Okazało sie wtedy normalnie cud że reklamacje uznano.Żenada totalna osmieszają sie tylko. Buty bardzo złej jakości rozpada sie i zawsze to wina klijęta.Nigdy juz wiecej moja stopa nie postanie w tym sklepie [rozwiń/zwiń]
Brak
Złej jakosci obuwie,oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J.
link | zgłoś
2020-06-16
*.41.98.*
Odesłałam 2 pary butów - nie mogę doprosić się zwrotu środków. Obsługa klienta fatalna. Firma Krzak.Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-05-22
*.47.41.*
1. Zamówiłam 3 pary butów. 2. Zapłaciłam niezwłocznie po zamówieniu. 3. Po 7 dniach przesłano mi informację że sklep anuluje moje zamówienie. 4. Poinformowano mnie ze mogę oczekiwać na zwrot pieniędzy 60 dni. TRAGEDIA Elżbieta
żadnych
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysław
link | zgłoś
2017-03-17
*.52.160.*
negatywna jeżeli chodzi o załatwianie uzasadnionych reklamacji towaru. Ewidentne wady technologiczne podeszwy (brak wypełnienia w obcasie, w zasadzie uniemożliwiający chodzenie. Reklamacja w tej firmie ma status niezasadna. Opinie "rzeczoznawców" po przeczytaniu jasno widać że nawet nie oglądali obu [rozwiń/zwiń]
w sklepie miła obsługa
polityka firmy lub niekompetencja rzeczoznawców oceniających reklamowany towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia1988
link | zgłoś
2016-05-16
*.231.63.*
Dobre obuwie ale niestety jednosezonowe. Za taką cenę mogę sobie pozwolić na kupno 4 par w roku bez żałowania. A sam design ok, mi się podobają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
byly klient
link | zgłoś
2015-10-21
*.74.212.*
Obsługa ,ujdzie na niektorych salonach nawet mila i fachowa ,ale buty to szajs ,ktory sie sam rozpada,a reklamacja jak zwykle nie zasadna,3razy mialam sandaly na nogach przez rok od zakupu a tu dowiedzialam sie ze nadmiernie je eksploatowałam i dlatego sie uszkodzila podeszwa i wiele podobnych innyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ka
link | zgłoś
2015-09-24
*.190.106.*
reklamacje zawsze odżucone!!!np. skóra sama odchodzi z obuwia ale niby jest to wina złej konserwacji przez użytkownika tylko że np. w sklepach Ryłko czy Wojas skora z obuwia jakos nie odchodzi sama...dziwne rawda? Producent Lasocki robi szajs i tyle!!! słaby materiał za wysoką cenę.
wygłąd obuwia i poza tym
balagan na sklepie nie mozna znaleść butów nawet sprzedawca ma z tym problem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rozin
link | zgłoś
2015-06-25
*.8.3.*
Zakupiłam trampki dla córki.Po 3 tygodniach użytkowania, byty pękły na zgięciu .Reklamacja została odrzucona, napisano mi że but został zdewastowany przez użytkownika.Jest to tylko i wyłącznie jego wina że materiał w bucie pękł.Najwyraźniej moje dziecko powinno fruwać , tylko że nie umie.To już nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2015-01-31
*.238.214.*
A ja z tegoż samego sklepu po następnym odwołaniu, dostałem info, że moje buty sa naprawione i mogę je odebrać. I odebrałem je, a po paru chwilach chodzenia okazało się, że nie są naprawione! Sklep do d...Każdemu odradzam zakupy w CCC w focusie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2015-01-06
*.238.214.*
W listopadzie nabyłam w sklepie CCC w Bydgoszczy w Focusie obuwie zimowe, po 1 dniu złożyłam reklamację, ponieważ but ranił mi stopę. Po 14 dniach otrzymałam odpowiedź, iż moją reklamację odrzucono. Po kontakcie z centralą złożyłam odwołanie. Po 14 dniach dostałam telefon ze sklepu, iż moje odwołani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

CCC Opinie