CCC Opinie

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Średnia ocen:
1.6 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
ccc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-24
*.162.144.*
Sklep kłamie i oszukuje klientów. Realizuje zamówienia, bierze pieniądze, po czym następnego dnia anuluje zamówienie z idiotycznym komentarzem, że to była "ostatnia, uszkodzona para". Oczywiście produkty cały czas są na stronie dostępne i można je kupić. Złożyłam dwa zamówienia w ciągu kilku dni i w [rozwiń/zwiń]
anulowanie zamówionego i opłaconego zamówienia, niemiła obsługa na infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2022-01-23
*.137.118.*
Pierwszy problem pojawił sie już podczas zakupów- nie można było ich sfinalizować. Po jakimś czasie jednak udało się. Kolejny problem- chciałam zwrócić cześć zamówienia- nie ma opcji, bo zamówienie ma ciągle status w realizacji. Wybrałam zwrot w salonie. Niestety nie mogli zwrócić środków na miejscu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-22
*.205.54.*
Tragiczne podejście do klienta i reklamacji. Buty zaczęły się całe luszczyc po 2 mc używania ich tylko w pracy (pracuje jako sprzedawca odzieży damskiej). W odpowiedzi na reklamację otrzymałam uzasadnienie że nie zgłaszając jej od razu po zauważeniu doprowadziłam do całkowitej dewastacji obuwia.... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-11
*.233.26.*
zwrot dotarł do ccc 23.12.21. Minęło 18 dni nie zwrócono mi pieniędzy. Na infolinii przekazują mi że wysłali ponaglenie. A kasy nadal brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2021-12-30
*.65.26.*
Zamówienie internetowe z opcją dostawy ccc kurier express, opłacone. Po dwóch dniach dzwonię i dowiaduje się, że był jakiś błąd dlatego nie otrzymałam butów tego samego dnia. Nikt mnie o tym wcześnie nie poinformował.Zamówienie zostało anulowane, ale dyspozycja zwrotu środków nie została wydana. Uwa [rozwiń/zwiń]
Trudny kontakt, długi czas oczekiwania na połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2021-12-28
*.106.163.*
Nie polecam zamawiać online szkoda czasu i pieniędzy. Towar dostępny, a po dodaniu do koszyka i przejściu do płatności wyskakuje informacja, że jeden z produktów jest niedostępny, a co ciekawe na innym urządzeniu w sklepie online ccc widnieje, że jest dostępny. Z kolei innym razem wyskoczył w koszyk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-12-27
*:f74f:ce41:*
ODRADZAM!!! Firma robi sobie totalne żarty z klienta i nie traktuje go poważnie. Zamówienie anulowano 09.12.2021 do dziś nie zwrócono mi pieniędzy. Drugie zamówienie długo widniało jako "opłacone", po próbie jego anulowania otrzymałam informację, że nie ma takiej możliwości, ponieważ zostało przygot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-21
*:7286:59ff:*
Niestety chciałabym wyrazic negatywną opinie na temat realizacji zamówienia w sklepie online po zamowieniu, wpłacie , i oczekiwaniu ponad tydzien na przesyłkę dostaje maila, ze sklep nie zrealizuje zamowienia.Niestety to kpina z klienta . Nie wspomnę juz, że infolinia jest ciągle niedostępna i [rozwiń/zwiń]
Słabe podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2021-12-20
*.221.142.*
Totalna porażka. Dwukrotnie zamawiałam buty online i zamówienia zostawały anulowane... Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-12-13
*.187.199.*
NEGATYW pod każdym względem. Ostrzegam przed zakupami w internetowym sklepie CCC!!! Zamówienie złożyłam 1 grudnia, dziś jest 13 a status wciąż wisi "opłacone". Na maile nikt nie odpisuje, chat-boot to farsa - jeśli nie chcecie się wkurzyć, to nawet z nim nie zaczynajcie. Żadnej informacjii o opóźni [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

CCC Opinie