C&A Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 54
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.c-and-a.com/pl/pl/sho
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ferria
link | zgłoś
2022-05-16
*.173.120.*
Najgorszy sklep internetowy na jaki można w ogóle trafić. Lekceważą klientka. Ubrania dla dziecka zamówione w sklepie dnia 7 maja podobno wysłane dnia 9 maja z wystawionym listem przewozowym do śledzenia przesyłki. Niestety link nie działał ponieważ paczka w ogóle nie została wysłana. Dnia 16 maja b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGW
link | zgłoś
2022-05-13
*.20.104.*
Muszę przeprosić sklep C&A,zbyt pochopna ocena; zamówiony żakiet co prawda nie przyszedł, ale dostałam zwrot na konto. PRZEPRASZAM i dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGW
link | zgłoś
2022-05-11
*.20.8.*
Zachęcona propozycjami sklepu C&A kupiłam online żakiet.Zapłaciłam. za zamówiony towar i nic. Na stornie sklepu nie ma nawet informacji, że złożyłam zamówienie. Jedyne potwierdzenie, które mam to potwierdzenie przelewu PAYU. Mój błąd nie przeczytałam opinii o sklepie online.Co będzie dalej, pewnie n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADA
link | zgłoś
2022-04-26
*.8.130.*
Zamówienie OPŁACONE Z GÓRY wysyłają po 5-6 dniach. Kontakt ze sklepem tragiczny odpowiadają szablonowymi przygotowanymi odpowiedziami. Paczki wysyłają z zagranicy, generują link do śledzenia paczki i przez 5-6 dni nie można jej śledzić. Kiedy paczka po 5-6 dniach opuszcza ich magazyn po stronie pols [rozwiń/zwiń]
BRAK, BO PACZKI NADAL NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zeewa
link | zgłoś
2022-03-28
*.0.120.*
Ja czekam 4 miesiące aby Firma C&A złożyła reklamację( wg. regulaminu ) na sposób dostarczenia paczki przez kuriera.Omijam zarówno sklep stacjonarny jak i internetowy. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-03-09
*.146.135.*
Nie polecam towar zamówiony 6 dni temu i dalej nie wysłany. Ciągle czekam i czekam. Wczoraj po 6 dniach dostałam wiadomość że moja przesyłka zostanie wysłana do 6 dni ... Czasem z chin przychodzi szybciej nie polecam
Brak
Bardzo długa realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-03-07
*.40.250.*
Absolutnie nie polecam.Fakt- przysłali zamówienie, bo było za pobraniem, ale pieniędzy za zwrócony towar już nie oddali.3 raz każą podać dane do przelewu, odpisuje jakiś "automat", a gotówki nadal nie ma. Czekam ustawowy czas na zwrot i zgłaszam sprawę do sądu.Z opinii wynika, że nie tylko mnie tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwek
link | zgłoś
2022-02-20
*.105.209.*
Zostałem oszukany przez internetowy sklep [email protected] na kwotę 89,59 Zamówionego towaru nie otrzymałem i miałem dostać zwrot pieniędzy na konto bankowe,za towar zapłaciłem 30.11.2021 i do tej pory nie odesłali mi pieniędzy. Pisałem do nich maile, dzwoniłem,a oni to olewają. NAJGORSZY SKLEP INTERNETOWY NIE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina
link | zgłoś
2022-02-19
*.182.200.*
Żenująca obsługa zwrotów. Sklep nic nie robi sobie z obowiązujących przepisów, zwraca pieniądze po miesiącu i to po ciągłych ponagleniach i drążeniu tematu. Na wiadomości odpowiadają wybiórczo, mimo że w zwrotce jest wyraźnie napisane, że udzielają odpowiedzi max. do 2 dni roboczych. Nigdy więcej ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-02-17
*.8.230.*
Moja opinia o obsłudze klienta w tym sklepie jest b. dobra. Zgłaszałam reklamację swetra, przysłano mi nalepkę adresową do bezpłatnego zwrotu. Gdy zadzwoniłam na infolinię, aby upewnić się, czy zwrot dotarł ,pani okazała się miła i już następnego dnia otrzymałam informację, ze reklamacja została p [rozwiń/zwiń]
Ciekawe wzornictwo, dobra obsługa, darmowe zwroty
Słaba jakość produktow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-10
*:c069:5cf4:*
Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Sprzedają towar, którego nie mają. Tygodniami blokują wpłacone środki. Do tej pory nie dostałem zwrotu pieniędzy za zakupy z połowy stycznia. Żenujące. Osoby odpowiadające na maile słabo czytają ze zrozumieniem ( język polski?????)
brak
sprzedają towar, którego nie mają, opornie zwracają środki, bardzo długo czeka się na zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klien
link | zgłoś
2022-02-10
*.19.233.*
Od ponad miesiaca czekam na zwrot peniedzy za niezrealizowane zamowienie o ktorym mnie nie poinformowano tylko sama musiala wydzwaniac i sie dowiadywac co z moim zamowieniem dlaczego nie zostalo jeszcze wyslane. okazalo sie ze strona miala jakas awarie i zamowie nie nie zostalo potwierdzone a zadna [rozwiń/zwiń]
ZERO ZALET
OSZUSCI ,NACIAGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2022-02-05
*.43.137.*
Zamówienie od ponad 2 tygodni nie wysłane, przychodzą tylko kolejne automatyczne maile, że przepraszają. Anulowanie jest niemożliwe, bo podobno już jest szykowane do wysyłki. Nawet kod GLS wygenerowali 2 tygodnie temu. Logistyczna porażka. Omijać szerokim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2022-01-31
*.151.33.*
Przestrzegam przed tą firmą. Nigdy nie rób zakupów w tym sklepie, ponieważ odzyskanie pieniędzy za zwrócony towar musi być z udziałem policji. Oszuści i naciągacze !!!!!!! OSZUŚCI !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-01-30
*.254.234.*
Nie polecam. Produkty zamówione we wrześniu 2021 wciąż do mnie nie dotarły. Ani zwrotu pieniędzy, ani produktów. Kilku krotne rozmowy z obsługą klienta nic nie pomagają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-01-28
*.252.45.*
Wbrew temu co czytam ja jestem bardzo zadowolona. Dostawa zgodnie z informacją na stronie, jakość towaru i ceny różnie ale to tak jak wszędzie za to fajne rzeczy w większych rozmiarach. Bezproblemowy, zwrot, gotówkę mam na koncie po 2 dniach ( a bardzo się obawiałam czytając opinie), zdecydowanie s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-01-05
*.54.62.*
nie dokonam nigdy więcej zakupów w sklepie C&A, bardzo słaby serwis, długi czas dostawy, bardzo długi czas rozliczenia zwrotu produktów oraz zwrotu pieniędzy, przy tak dużej konkurencji na rynku niedopuszczalne, nie ma zupełnie komfortu robienia zakupów, trzeba wiele razy dzwonić, pisać żeby załatw [rozwiń/zwiń]
nie ma
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-01-03
*.176.214.*
Zrezygnowałam z zakupu praktycznie zaraz po złożeniu zamówienia.Sklep rezygnacji już nie przyjął.Zablokowano mi kartę kwotą zakupu,a po 2 tyg.po raz drugi obciążono moją kartę tą samą kwotą.Reasumując towaru nie otrzymałam,a 2 razy zapłaciłam. Bank interweniował w sprawie zwrotu pieniędzy,a na odblo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiek
link | zgłoś
2021-12-28
*.146.241.*
16 grudnia zamowilem w sklepie online 2 t-shirty ktore mialy byc przeznaczone na prezent,przy zamawianiu na stronie widniala informacja ze firma C&A dostarczy produkty przed swietami, Dnia 23 grudnia dostalem ifromacje ze paczka zostanie dostarczona po swietach,wiec w swieta swiecilem oczami,poniewa [rozwiń/zwiń]
brak
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarna
link | zgłoś
2021-12-23
*:78dc:e8f1:*
Sklep online sprzedaje towar , którego w rzeczywistości nie ma. Wpłacasz pieniądze , bo towar jest na stanie , a następnie po 3 dniach dostajesz mail, że towaru jednak nie ma.
wszystko jest
BRAK TOWARU !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-12-21
*:417e:f4b0:*
Zamówienie przyszło szybko, jednakże już na zwrot pieniędzy za zwrócony towar czekam od 19.listopada 2021 roku !!!!. Na stronie sklepu napisane jest, że do 8 dni od dnia otrzymania zwrotu. Interweniowanie przez infolinie jest jak walenie głową w mur. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-12-20
*.37.104.*
Zamówienie przyszło szybko, jednakże już na zwrot czekam od 1 grudnia 2021 roku !!!!. Na stronie sklepu napisane jest, że do 8 dni od dnia otrzymania zwrotu. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2021-12-19
*.228.204.*
Odradzam zakupy w tym sklepie. Za każdym razem jest problem ze zwrotem pieniędzy w terminie po odesłaniu towaru. Obecnie tydzień temu otrzymałam maila z potwierdzeniem że zamówienie wysłane a przesyłka ma status w przygotowaniu i nawet nie wyjechała ze sklepu. Informacje od obsługi sklepu są bezcze [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-12-15
*.70.225.*
Dwa tygodnie czekam, idiotyczne lekceważące info, ze przesyłka została przygotowana do odbioru dla kurieraale nikt jej nie odbiera. Ostatni zaz cos zamawiam u nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-12-06
*.0.38.*
Kolejna moja rozmowa w sprawie pieniędzy za zwrot mam czekać kolejne 8 dni czyli od 22 listopada robią sobie jaja z klienta.spraea do sądu.to jest oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-12-03
*.0.76.*
Ten sklep to tragedia zwróciłam ubranka dziecka były za małe na zwrot pieniędzy czekam od 22.11 w tym dniu były wysłane taka dostałam informację telefoniczną bo mailem nikt nie informuje o przekazaniu środków na konto.trakedia 3 tygodnie idzie przelew i dalej go nie mam.nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-11-24
*.8.230.*
Tragedia, po 2 tygodniach oczekiwania na paczkę przyszła informacja ze paczka wyslana, a na stronie przewoźnika informacje, że to jeszcze nie wysłane.... Jeszcze nie doczekalam sie na towar.Ciekawe czy w ogole dotrze po prawie 3 tygodniach oczekiwań? :-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozi
link | zgłoś
2021-11-24
*.134.131.*
Oczekiwanie na wysyłkę że sklepu internetowego 10 dni. Kamizelka puchowa, z której wychodzą pióra. Szajs, ostrzegam.
Zadne
Brak możliwości oceny produktu powinien dać do myślenia na etapie zakupu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-11-16
*.47.79.*
Ten sklep to jakaś porażka. 21.X. złożyłam zamówienie w sklepie internetowym z odbiorem osobistym w sklepie. 2. XI dostałam maila z informacją o nadaniu przesyłki. Maila z informacją, że mogę paczkę odebrać nie otrzymałam. Jednak, mimo iż tej informacji nie było, 10.XI udałam się do sklepu aby zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-10-29
*.254.212.*
Dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. W dzisiejszych czasach gdzie konkurencja jest tak duża firma dopuszcza się takich uchybień to wstyd i skandal. Sprzedawać towar którego nie ma, mało tego, niby go wysłać, wyszczególnić na fakturze i nie wyslac Jeszcze obwiniać klienta i obciążać wysyłaniem zwro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
halina
link | zgłoś
2021-10-06
*.30.101.*
przeczytałam opinie o sklepie i trochę się wystraszyłam.Zamówiony towar dotarł do mnie po tygodniu.Jestem zadowolona z zakupów i obsługi.Na pewno tu wrócę.Dziękuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pczarna
link | zgłoś
2021-09-30
*.7.40.*
To jakaś porażka z tym wysyłaniem i kompletowaniem zamówień czekam od piątku 24 wrzesnia na wysyłkę w poniedziałek już zamówienie powinno być gotowe oczywiście ściema goni ścienne nie ma tego zamówienia nie ma jego po 100 telefonie jakas pani znalazła to zamówienie przekazała do kompletowania czeka [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie miła obsługa,czas dostawy uciekać omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dotka
link | zgłoś
2021-09-30
*.30.20.*
Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii. Czekam na zamówienie od 21.09.2021. Dzwoniłam wczoraj na infolinie powiedziano mi, że zamówienie wyjdzie do końca tygodnia.Okaże się....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-09-27
*.117.149.*
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! NIE ZAMAWIAĆ ONLINE!!! OPINIE O NICH SĄ PRAWDZIWE!!! 2 TYGODNIE CZEKAM NA WYSYŁKĘ TOWARU!!! DZIŚ JAK ZADZWONIŁAM NA INFOLINIĘ TO KAZALI MI DALEJ CZEKAĆ! BEZCZELNI, ZERO POMOCY, ZERO INFORMACJI!!! NIE POLECAM !!!!!
Brak
Wszystkie możliwe!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-08-23
*.248.168.*
Tez czekam na zwrot ok 370zl , zamawialam platnoscia osobna wplata gdzie na czas wplacilam do 5 dni ,oni znalezli w tym sklepie ze po czasie wplata ,teraz czekam juz drugi miesiac na zwrot , zamowienia ktore byly od razu oplacane wychodzily od nich po tygodniu , mylsze ze jacys .... ktorym sie nie c [rozwiń/zwiń]
Tanio
Brak wysylki towaru wplaconego do czasu 5dni ,brak zwrotu po miesiacu na razie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-08-05
*.217.221.*
Witam . Zakupiłam przedmioty w sklepie internetowym 04.06.2021. Towar dotarł 15.06.2021 niekompletny .Odesłany w tym samym dniu nawet w tym samym opakowaniu. Dziś mamy 05.08.2021, zwrotu pieniędzy nie ma, mimo meili, telefonów, zapewnień itp. Żenada NIE POLECAM!!!!! W kwestii sprzedaży wysyłkowej W [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-29
*.146.97.*
Odradzam zakupy w tym sklepie. Jednym z kupowanych produktów były spodnie, dostępne w momencie składania zamówienia. Później, z niewiadomych powodów, produkt w podglądzie zamówienia został oznaczony jako wyprzedany, mimo że spodnie są dostępne po dziś dzień. Oczywiście spodni nie było w paczce, a k [rozwiń/zwiń]
Ciężko znaleźć plusy
Błędy na stronie sklepu, marna obsługa, czas wysyłki mógłby być krótszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-07-12
*.19.37.*
Jestem klientką sklepu internetowego już siedem lat i jestem zadowolona, czas oczekiwania co prawda ostatnio się wydłużył ale reszta ok.
duży wybór
długość oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2021-07-02
*.153.141.*
termin otrzymania przesyłek zniechęca do zakupu -z chin dojdą prędzej tłumaczenie śmieszne wszystkie sklepy [email protected] zara itp dostawa najpóżniej na 3 dzień, do jakości produktów nie mam zastrzeżen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-07-01
*.47.84.*
Nie polecam.18.06 zamowilam 2 pary spodni dla meza.Dwa razy 23.06 i 30.06 dostawałam maila z GLS że dostali dane przesylki. Oczywiście do tej pory (1.07) ich nie wysłano. Okazało się też że 1 para jest wyprzedana. Na ten moment nie zwrócono mi gotówki za anulowane zamowienie. Panie z infolinii ciąg [rozwiń/zwiń]
Brak
Nierzetelność, brak przesylki, brak kontaktu ze sklepem, chamstwo na infolinii, klamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-06-17
*.199.114.*
Towar doszedł, po 2 tygodniach. Dostawa szybciej jest chyba z Chin. Masakra.
Towar zgodny z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-06-11
*.184.12.*
Zamówienie doszło po prawie 2 tygodniach. Ale ok, było ostrzeżenie na stronie, że dostawy się przedłużają. Problemem było raczej to, że 1) rozmiarówka okazała się przedziwna. Kupiłam dużo fig rozmiar M, doszedł rozmiar, który można określić jako XL. 2) Przed zamówieniem sprawdziłam, że będę miała mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-06-05
*.206.156.*
Zrobiłam zamówienie nr 1335704468- nie wysłali spodni 2122543.1 z powodu wyprzedania produktu. Dokonałam kolejnego zamówienia nr 1336028878 z tymi samymi spodniami. Dostałam właśnie wiadomość, że zamówienie anulowano. Zrobiłam też inne zamówienie o nr 1336327919, gdzie są te same spodnie, a sklep zw [rozwiń/zwiń]
Tanie produkty
Obsługa konsumenta w polskiej filii leży na podłodze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-05
*.192.199.*
Nie polecam!!!!Zamówienie z 15.04, przez 15 dni czekałam i nic, e mail, że paczka czeka na nadanie. Zadzwoniłam na obsługę klienta i pani powiedziała że covid, że długi weekend i paczka powinna wyjść po 3 maja. Dzisiaj czytam, że otrzymam zwrot pieniędzy do 8 dni WTF??? Przez 28 dni trzymali moją ka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
efajna
link | zgłoś
2021-04-30
*.219.54.*
Ponad 2 tyg.oczekiwania na przesyłkę, na sugestie rekompensaty cisza. Brak możliwości oceniania produktów. Wyświetlają się rzeczy, które są niedostępne. Nie ma też historii zamówień na portalu, od lat mówią, że pracują nad tym.
Miewają duże rozmiary
J.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-04-15
*.246.207.*
Fatalna jakość obsługi klienta. Ciągłe problemy z zamówieniami - albo na stronie internetowej sklepu albo z kompletowaniem zamówienia. Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie. Bardzo długi czas rozpatrywania zwrotów i reklamacji. Nie polecam, szkoda nerwów i czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Swadzik
link | zgłoś
2021-03-19
*.75.3.*
Sklep online tej sieciówki to porażka... Zamówienie 2 produktów dostępnych od ręki realizowane ponad 2 tygodnie.
-
Piekielnie długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EChm
link | zgłoś
2021-02-09
*.252.64.*
Lubię ubrania z C&A, ale zamówienia internetowe to dramat. Często zapomnę już co zamówiłam, a zamówienie dalej w przygotowaniu :-) Poza tym nie mam problemu :-)
ciekawe wzory, cena
długość realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Garfield25
link | zgłoś
2021-01-22
*.108.117.*
10 stycznia złożyłam zamówienie. Przy śledzeniu przesyłki w końcu wyszło, że po 10 dniach zostanie doręczona. Minął kolejny dzień,a przesyłki nie ma... Śledzenie paczki wskazuje, że zostaje cofnięta do nadawcy. Sprawdzam czemu-okazało się, że sklep nadając praczkę zapomniał wpisać nr mieszkania, wię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
becia
link | zgłoś
2019-10-06
*.246.207.*
Od kilku lat kupowałam ciuszki w C&A, głównie dla dziecka. Byłam bardzo zadowolona z jakości, ceny były rozsądne aż do 2018 roku. Ceny poszły dość znacznie w górę, jakość jest coraz gorsza (zwłasza w produktach best deal),design kuleje, a poziom obsługi klienta sięgnął dna. W sklepach stacjonarnych [rozwiń/zwiń]
minimalna kwota zamówienia, opłaty za dostawę do sklepu, długi termin zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2018-12-06
*:855d:6728:*
Nie polecam jeśli nie jesteście pewni zakupu na sto procent. Rzeczy może i okej ale ja jako matka niemowlaka zamówiłam sobie rzeczy przez internet i ze zwrotem miałam tak ogromny problem ze nie zwróciłam... Dodatkowo otrzymałam tez spodnie których nie zamawialam wiec również leżą.... Informacje otrz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2014-04-15
*.71.181.*
Chyba jedna z lepszych sieciówek. Ubranka co prawda nie tanie ale jakościowo bardzo dobre i w dodatku można znaleźć niezłe promocje jak się czesto bywa. Ubranka dla modnej i raczej eleganckiej Pani.
miła obsługa
troszke drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agusik Wrocław
link | zgłoś
2014-04-08
*.31.192.*
Uważam, że sklep ma fajne ciuchy no i oczwyście promocje na nie bo tylko rzeczy z przeceny kupuję. Jakość ubrań jest wystarczająca. Nie robię tam zakupów codziennie, ale okazjonalnie zdarza mi się kupić tam jakiśc ciuszek. Ogólnie oceniam na 4.
niskie ceny, dobra jakość ubrań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2014-04-05
*.168.109.*
Super polecam, produkty takiej samej jakości jak w sklepie normalnym a promocje czasami nawet 50%. Przesyłka niedroga jeśli się zamawia powyżej chyba 19zł. Nawet dokładnie nie wiem bo zawsze brałam więcej rzeczy bo się opłacało.
cena i dowóz do domu
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

C&A Opinie