C&A Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 122
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.c-and-a.com/pl/pl/sho
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kinga La
link | zgłoś
2024-02-02
*.241.199.*
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat!!! Zakup online! Po informacj mailowej, że środki za zwrot zostały zwrócone mija prawie 3 miesiące. Środków na koncie w dalszym ciągu nie ma! Wykonałam 10 telefonów, wysłałam 10 maili z pytaniem co się dzieje ze zwrotem, nikt nic nie wiem i proszą o cierpliwość. R [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
D.
link | zgłoś
2024-01-26
*:6309:2c3d:*
Odradzam, odradzam, odradzam. Zamówienie opłacone z góry, pieniądze z konta pobrane po czym zamówienie w ogóle nie pojawiło się w historii zamówień a konsultanci twierdzili, że żadna kwota nie została ode mnie pobrana. Po przesłaniu dowodu płątności uznano łaskawie, że dokonają zwrotu płatności w te [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2023-11-18
*.181.81.*
Ludzie uważajcie na fałszywe strony c&a właśnie dziś zrobiłam duże zadowolenie w fajnych promocjach ,syn zaczął przeglądać i mówi mi , że coś nie tak , normalnie ubrania przy zamówieniach nie są dostepne we wszystkich rozmiarach ,a tu były wszystkie ,jak mam w koszyku nie mogę usunąć ,tylko kombinuj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2023-11-07
*.158.4.*
Dwa tygodnie temu 24.10.23 zamówiłam kurtkę dla syna. Przelew oczywiście poszedł w tym samym dniu. Po kilku dniach tj. 27.10. dostałam info na maila z prośbą o wpłatę. Skontaktowałam się telefonicznie z obsługą sklepu internetowego. Pan zapewniał że wszystko jest w porządku, a towar powinnam mieć ko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2023-11-04
*.30.114.*
Zamówienie sprzed 10 dni.Swetra nie otrzymałem .Potwierdzenie przelewu w PDF-ie dostali od razu na @ .Do tej pory piszą że nie mają zaksięgowanej wpłaty .KŁAMCY I OSZUŚCI !! Nie mam swetra ani pieniędzy .Sprawa przekazana do RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA.
żadnych
wszystko co najgorsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-07-02
*:88db:a69e:*
Maja ladne rzeczy w przystepnej cenie . DRAMATEM jest BLOKOWANIE PIENIEDZY NA KONCIE !!! Kiedy kupuje sie jakas rzecz w sklepie internetowym C & A i placi sie karta to blokuja oni kwote za zakupy na koncie . Kiedy wysylaja zakupiona rzecz to sciagaja kwote z konta . Blokada trwa nadal . TYGODNIAMI T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-06-25
*.119.151.*
Bardzo długo czeka się na zwrot pieniędzy w sklepie internetowym. Towar zwróciłam w sklepie 2 tygodnie temu. 2 dni temu otrzymałam e- mail, że pieniądze wpłyną za 6-8 dni. To jakaś kpina z Polaków.Niemcy zawsze uważali nas za świnie i barachło.Rozpanoszyli się w Polsce ze swoimi biznesami i wciąż [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Zbyt długi czas realizacji zamówienia i zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofijka
link | zgłoś
2023-05-22
*.244.213.*
Sam sklep jest ok, ale proces zwrotów to jakaś porażka. Minęło już 11 dni od dokonania zwrotu, brak jakiejkolwiek informacji o przyjęciu zwrotu, nie wspomnę o zwrocie płatności
dobrej jakości towar
brak informacji na temat otrzymania zwrotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2023-04-15
*:4023:3070:*
TRAGEDIA. Kilka m-cy temu zamówiłam kolczyki wkrętki POSREBRZANE, ponieważ jak wiele osób mam uczulenie na metal - UCZULIŁY, gdyż zatyczki nie są posrebrzane !!! Co za niekonsekwencja!! Zatyczki są w zielonym nalocie po kilkunastu założeniach + pojawia się oczywiście świąd. Oprócz tego zamówione 2 c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2023-02-27
*.0.108.*
Raczej odradzam zakupy w tym sklepie. Towary mają nienajgorsze, ale obsługa jest denna. Wysyłając mejle, obsługa zwraca się do klienta po nazwisku (co jest bardzo niemieckie, a dla mnie Polaka bardzo niemiłe) i sklep nie odpowiada na wysłane do nich wiadomości. Najgorsze jest jednak to, że półtora m [rozwiń/zwiń]
zakupione towary były niezłej jakości
brak reakcji na wiadomości od klienta, niedostosowanie się obsługi do zwyczajów kulturowych polskiego klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2023-01-09
*.165.48.*
W tym sklepie robię zakupy od lat. Doskonała jakość tkanin i wykończenia . Ceny ostatnio wzrosły, ale są duże wyprzedaże. bardzo rzetelna obsługa. Czas oczekiwania na przesyłkę ok. 6 dni. Łatwy zwrot przez paczkomat.
Świetna jakość towarów za przystępną cenę.
wzrost cen i zmniejszony asortyment.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-12-19
*.184.211.*
Szalik damski, jakość makabryczna. Po jednym założeniu godzina czyszczenia. Drobne kłaczki wszędzie i na ubraniu ,w ustach w nosie.Pyli niemiłosiernie. Niestety po upraniu wygląda jakby był noszony rok, wyblakłe kolory, cały zmechacony. Nie wart swojej ceny. W ciucholandzie można kupić lepsze gatunk [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Pyli, po praniu traci kolor, mechaci się i nadal pyli. Wygląda jak roczny znoszony szalik. Cena bardzo bardzo wygórowana.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piter
link | zgłoś
2022-12-12
*.87.254.*
Zdecydowanie odradzam, Złodzieje, zakup opłacony nigdy nie dotarł do odbiorcy. Brak reakcji na maile. Brak możliwości dodzwonienia na infolinie nikt nie odbiera po chwili oczekiwania automatycznie się rozłącza.
Brak
Niezrealizowane zamówienie pomimo dokonania opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARZENA
link | zgłoś
2022-11-22
*.235.71.*
Zakupiłam 2 żakiety, Materiał dokładnie taki sam jak na zdjęciu, rozmiarówka standardowa, Przesyłka ekspresowa. POLECAM ZAKUP W SKLEPIE INTERNETOWYM C&A !!!
produkt dokładnie taki sam jak na zdjęciu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dudu
link | zgłoś
2022-11-15
*.254.211.*
Złodzieje oddajcie pieniądze skur*** jeb**** !!!!!!!
Złodzieje!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2022-11-15
*.193.208.*
Nie polecam absolutnie. Chciałam zwrócić jeden przedmiot, wygenerowałam etykietę, ale nigdzie nie dało się znaleźć informacji na temat terminu zwrotu. Wzięłam więc pod uwagę termin przydatności etykiety (którą z reszta wygenerowałam za pomocą linka dostępnego w sklepie u sprzedawcy) etykieta wskazyw [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
nierzetelność i nieczytelność informacji na stronie, nierzetelnosc i niezrozumiałość otrzymanych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kira
link | zgłoś
2022-10-11
*.47.11.*
Najgorszy sklep online ever. Zamówienia dokonywane w promocji nie są w ogóle dostarczane. Całkowicie są anulowane z informacją, że produkty są wyprzedane, co nie jest prawdą bo na stronie są dostępne. No i oczywiście jest informacja, że można je ponownie zamówić w pełnej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-10-10
*.133.142.*
nie polecam!! kupiłam płaszcz na stronie sklepu, pobrano pieniądze z konta, a zamówienia nie ma!! co to ma znaczyć???? Paranoja!!! kontakt ze sklepem zerowy!
brak
zostałam oszukana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-10-06
*:6faf:811f:*
Nie polecam. Zamówiłam spodnie w dwupaku z odbiorem w salonie stacjonarnym. Przy odbiorze okazało się, że spodnie są tylko jedne, zrobiłam zwrot. W związku z brakiem odzewu napisałam do nich i dostałam odpowiedzieć, że nie dostanę zwrotu, ponieważ zamówienia jest niekompletne :) Bilans: spodni żadny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2022-09-13
*:a14a:ba35:*
Powiem tak, z jakości ubrań jestem więcej niż zadowolony. Koszule na poziomie Bytomia, lepsze od Wólczanki. Spodnie, kurtki lepsze niż w Tattum czy w Zarze. Rozmiary optymalne. I dla mniejszych i dla większych. Co do wysyłki i zwrotów, zawsze płacę PayPalem i nigdy nie czekałem na zwrot dłużej [rozwiń/zwiń]
jakość ubrań, duży wybór fasonów i rozmiarów
różne rozmiarówki różnych serii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

C&A Opinie