C&A Opinie

1.6 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 50
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.c-and-a.com/pl/pl/sho
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2021-11-24
*.8.230.*
Tragedia, po 2 tygodniach oczekiwania na paczkę przyszła informacja ze paczka wyslana, a na stronie przewoźnika informacje, że to jeszcze nie wysłane.... Jeszcze nie doczekalam sie na towar.Ciekawe czy w ogole dotrze po prawie 3 tygodniach oczekiwań? :-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozi
link | zgłoś
2021-11-24
*.134.131.*
Oczekiwanie na wysyłkę że sklepu internetowego 10 dni. Kamizelka puchowa, z której wychodzą pióra. Szajs, ostrzegam.
Zadne
Brak możliwości oceny produktu powinien dać do myślenia na etapie zakupu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-11-16
*.47.79.*
Ten sklep to jakaś porażka. 21.X. złożyłam zamówienie w sklepie internetowym z odbiorem osobistym w sklepie. 2. XI dostałam maila z informacją o nadaniu przesyłki. Maila z informacją, że mogę paczkę odebrać nie otrzymałam. Jednak, mimo iż tej informacji nie było, 10.XI udałam się do sklepu aby zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-10-29
*.254.212.*
Dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. W dzisiejszych czasach gdzie konkurencja jest tak duża firma dopuszcza się takich uchybień to wstyd i skandal. Sprzedawać towar którego nie ma, mało tego, niby go wysłać, wyszczególnić na fakturze i nie wyslac Jeszcze obwiniać klienta i obciążać wysyłaniem zwro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
halina
link | zgłoś
2021-10-06
*.30.101.*
przeczytałam opinie o sklepie i trochę się wystraszyłam.Zamówiony towar dotarł do mnie po tygodniu.Jestem zadowolona z zakupów i obsługi.Na pewno tu wrócę.Dziękuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pczarna
link | zgłoś
2021-09-30
*.7.40.*
To jakaś porażka z tym wysyłaniem i kompletowaniem zamówień czekam od piątku 24 wrzesnia na wysyłkę w poniedziałek już zamówienie powinno być gotowe oczywiście ściema goni ścienne nie ma tego zamówienia nie ma jego po 100 telefonie jakas pani znalazła to zamówienie przekazała do kompletowania czeka [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie miła obsługa,czas dostawy uciekać omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dotka
link | zgłoś
2021-09-30
*.30.20.*
Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii. Czekam na zamówienie od 21.09.2021. Dzwoniłam wczoraj na infolinie powiedziano mi, że zamówienie wyjdzie do końca tygodnia.Okaże się....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-09-27
*.117.149.*
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! NIE ZAMAWIAĆ ONLINE!!! OPINIE O NICH SĄ PRAWDZIWE!!! 2 TYGODNIE CZEKAM NA WYSYŁKĘ TOWARU!!! DZIŚ JAK ZADZWONIŁAM NA INFOLINIĘ TO KAZALI MI DALEJ CZEKAĆ! BEZCZELNI, ZERO POMOCY, ZERO INFORMACJI!!! NIE POLECAM !!!!!
Brak
Wszystkie możliwe!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-08-23
*.248.168.*
Tez czekam na zwrot ok 370zl , zamawialam platnoscia osobna wplata gdzie na czas wplacilam do 5 dni ,oni znalezli w tym sklepie ze po czasie wplata ,teraz czekam juz drugi miesiac na zwrot , zamowienia ktore byly od razu oplacane wychodzily od nich po tygodniu , mylsze ze jacys .... ktorym sie nie c [rozwiń/zwiń]
Tanio
Brak wysylki towaru wplaconego do czasu 5dni ,brak zwrotu po miesiacu na razie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojnysz
link | zgłoś
2021-08-23
*.191.162.*
Porażka. Cztery dni po zakupie otrzymałem maila że towar który zamówiłem jest niedostępny. Na maile nie odpowiadają, nie mogę odzyskać pieniędzy. Dzwoniłem już kilka razy i za każdym razem słyszę że pieniądze zostaną jutro zwrócone. Ta firma jest beznadziejna. Nie chcesz mieć problemu to unikaj jej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

C&A Opinie