C&A Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 123
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.c-and-a.com/pl/pl/sho
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jakub
link | zgłoś
2022-09-13
*:a14a:ba35:*
Powiem tak, z jakości ubrań jestem więcej niż zadowolony. Koszule na poziomie Bytomia, lepsze od Wólczanki. Spodnie, kurtki lepsze niż w Tattum czy w Zarze. Rozmiary optymalne. I dla mniejszych i dla większych. Co do wysyłki i zwrotów, zawsze płacę PayPalem i nigdy nie czekałem na zwrot dłużej [rozwiń/zwiń]
jakość ubrań, duży wybór fasonów i rozmiarów
różne rozmiarówki różnych serii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-09-06
*:5f:effc:*
Zamawiam koszulki i bluzy chłopięce z tego sklepu. Bardzo dobra jakość ubrań, nie mechacą się, nie spierają, wszystko ok. Dostawa również szybko, jak i informacje o stanie wysyłki. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
była klientka
link | zgłoś
2022-09-02
*.13.145.*
nie potrafią prawidłowo zaksięgować wpłaty, przez co odzyskanie pieniędzy za zwrot jest nie niemożliwe
żadne
nieudolna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-08-23
*.204.76.*
Jestem w szoku jak czytam komentarze.Niedawno zakupiłam online skórzaną kurtkę w promocji.Przesyłka dotarła szybko i bez komplikacji.Byłam informowana o przebiegu transakcji.Nie wiem jak ze zwrotami online,bo zwracałam kiedyś towar,ale w sklepie stacjonarnym i nie było żadnych problemów.
Sprawna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-08-09
*.13.145.*
kolejne tygodnie pisania i czekania, nie wiadomo na co, a zwrotu nadal nie ma
nie polecam,nie wiem jak skomentowac poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-08-01
*.206.198.*
Porażka. Nie kupujcie u nich. Dostałam spodenki poplamione i dziurawe. Zareklamowałam. Dowiedziałam się, że aby dostać takie nowe spodenki (bo chciałam mieć takie, ale bez wad) muszę: kupić je na nowo, opłacić koszty przesyłki ponownie, które może mi potem zwrócą. Gdy okazało się, że zakup samych sp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pk
link | zgłoś
2022-07-30
*:c021:681c:*
Nie polecam. Zamowilam przez aplikację Ciuszki niemowlece mija juz 11 dzien i ani ciuszkow ani zwrotu pieniędzy. Napisalam do nich 4 maile odpisują co 2 dni 10 dni temu otrzymałam maila, ze zlecili zwrot pieniędzy i maja na to 8-10 dni minelo 10 dni i dalej pieniędzy nie ma wczoraj otrzymałam od nic [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-07-29
*.13.145.*
od rana próbuje się dodzwonić, ale niestety w dziale obsługi klienta nikt nie raczy odbierać
brak kontaktu, brak zwrotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-07-29
*.13.145.*
14 lipca dostałam informacje, że otrzymałam zwrot środków do dnia dzisiejszego nic nie wpłynęło i nie ma do kogo pisać, codziennie to samo " dziękujemy przekażemy twoją wiadomość" poziom obsługi reklamacji poniżej zera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-07-14
*.217.198.*
Sklep porażka. Zamawiałam pierwszy raz i raczej nigdy więcej tam nie zamówię. W czasie zamówienia adres dostawy podstawił się automatycznie (wcześniej planowałam zamówić 1 rzecz z dostawą do sklepu ale się nie dało), zaraz po złożeniu zamówienia jak zorientowałam się jaki jest adres dostawy napisała [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie odpisują, nie zwracają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wysoka długonoga blondynka
link | zgłoś
2022-07-12
*.242.77.*
Dnia 07.12.2022 r pomiędzy godziną 15 00-20 00 w sklepia Plaza na ul Sienkiewicza w Sosnowcu załączały się alarmy przy drzwiach wejściowych próbując wywołać dyskomfort u klientów. Reasumując zastanawiam się czy jeszcze zechcę robić zakupy w tym sklepie? Proszę zrobić porządek z alarmami tak aby fina [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-06-24
*.112.156.*
To jakaś kpina,towar zamówiony,opłacony,brak potwierdzenia jak w innych sklepach.Okazuje się,że nie mają zamówienia a kasa z konta oczywiście pobrana.Teraz walka o odzyskanie własnych pieniędzy za towar,który podobno był na stanie.Ciekawe ile potrwa i czy odzyskam swoje pieniądze.Dla mnie to żenując [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-06-23
*.202.42.*
Zamówienie zostało szybko zrealizowane, jednakże musiałam dokonać zwrotu towaru.Jestem pod wrażeniem gdyż pieniądze bardzo szybko wpłynęły na konto, wszystko przebiegło bardzo sprawnie- polecam
Wszystko na plus
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mP
link | zgłoś
2022-06-08
*:3cb1:37df:*
Strasznie długi okres oczekiwania na przesyłkę w innych sklepach 2 dni i przesyłka jest dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-05-31
*.225.11.*
Zamawiałam koszulki towar przyszedł szybko jest bardzo zadowolona.Mialam również sytuację że musiał dokonać zwrotu bo towar był uszkodzony .Po darmowym odesłaniu poprzez paczkomat do tygodnia dostalam zwrot pieniędzy Ja polecam sklep jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-05-25
*:a1a:bb6:*
Zamówiłam spodenki bermudy 21 maja.Zapłaciłam za towar z góry.Dopiero później zaczęłam czytać komentarze i się przestraszyłam,że tyle jest negatywnych.Moje zamówienie przyszło dzisiaj 25 maja.Spodenki super,rozmiar idealny.Ja jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ferria
link | zgłoś
2022-05-16
*.173.120.*
Najgorszy sklep internetowy na jaki można w ogóle trafić. Lekceważą klientka. Ubrania dla dziecka zamówione w sklepie dnia 7 maja podobno wysłane dnia 9 maja z wystawionym listem przewozowym do śledzenia przesyłki. Niestety link nie działał ponieważ paczka w ogóle nie została wysłana. Dnia 16 maja b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGW
link | zgłoś
2022-05-13
*.20.104.*
Muszę przeprosić sklep C&A,zbyt pochopna ocena; zamówiony żakiet co prawda nie przyszedł, ale dostałam zwrot na konto. PRZEPRASZAM i dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGW
link | zgłoś
2022-05-11
*.20.8.*
Zachęcona propozycjami sklepu C&A kupiłam online żakiet.Zapłaciłam. za zamówiony towar i nic. Na stornie sklepu nie ma nawet informacji, że złożyłam zamówienie. Jedyne potwierdzenie, które mam to potwierdzenie przelewu PAYU. Mój błąd nie przeczytałam opinii o sklepie online.Co będzie dalej, pewnie n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADA
link | zgłoś
2022-04-26
*.8.130.*
Zamówienie OPŁACONE Z GÓRY wysyłają po 5-6 dniach. Kontakt ze sklepem tragiczny odpowiadają szablonowymi przygotowanymi odpowiedziami. Paczki wysyłają z zagranicy, generują link do śledzenia paczki i przez 5-6 dni nie można jej śledzić. Kiedy paczka po 5-6 dniach opuszcza ich magazyn po stronie pols [rozwiń/zwiń]
BRAK, BO PACZKI NADAL NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

C&A Opinie