C&A Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 123
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.c-and-a.com/pl/pl/sho
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wnerwiony
link | zgłoś
2021-06-02
*.197.63.*
Historii zamówienia ciąg dalszy. Dzisiaj (02 czerwca), po 23 dniach od złożenia zamówienia), przysłali e-mail z informacją, że zamówiony towar jest wyprzedany. Jednocześnie ten produkt jest nadal dostępny w ich sklepie i można go zamawiać. Z pełną świadomością oszukują klientów i naciągają na zam [rozwiń/zwiń]
Brak
Sklep stworzony tylko po to, żeby naciągać klientów na zamawianie fikcyjnych produktów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wnerwiony
link | zgłoś
2021-05-31
*.197.63.*
Zamówienie złożone 10 maja. Jest 31 maja i cisza. Na e-mail z pytaniem o realizację zamówienia odpowiada autoresponder, że maja tak dużo zapytań, że nie mogą na nie odpowiadać.
Brak
Nieskończony czas realizacji zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jana
link | zgłoś
2021-05-28
*.205.240.*
Czekam 13-sty dzień na przesyłkę. Od 5dni mam informacje ze przesyłka została przygotowana do wysyłki W momencie śledzenia przesyłki okazuje się ze przesyłka nie wyszła z magazynu. Dzwoniłam na infolinie , panie albo odkładają słuchawkę , a jeżeli już można porozmawiać to są bardzo niemiłe. Wręc [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa online masakra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-05-27
*:dfc0:81a4:*
13.05 złożyłam zamówienie w sklepie online. Czas realizacji zdecydowanie poniżej jakiegokolwiek poziomu krytyki, pani w BOK na pytanie kiedy można się spodziewać przesyłki odpowiedziała 'jak będzie to będzie, nie prędzej niż początkiem czerwca'. Odradzam!
Brak
Irracjonalny czas oczekiwania na przesyłkę, cena nieadekwatna do jakości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-05
*.192.199.*
Nie polecam!!!!Zamówienie z 15.04, przez 15 dni czekałam i nic, e mail, że paczka czeka na nadanie. Zadzwoniłam na obsługę klienta i pani powiedziała że covid, że długi weekend i paczka powinna wyjść po 3 maja. Dzisiaj czytam, że otrzymam zwrot pieniędzy do 8 dni WTF??? Przez 28 dni trzymali moją ka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TADEUSZ
link | zgłoś
2021-05-04
*.249.0.*
Przez jeden tydzień przychodziły maile , paczka już niedługo będzie nadana, drugi tydzień kajają się i przepraszają towaru zabrakło. Trzeci tydzień zapewne będą zwracali pieniądze i uprzejmie informowali, iż z powodu COVID-19 muszę na zwrot cierpliwie czekać. 9 maja mija miesiąc jak pieniądze im prz [rozwiń/zwiń]
brak
bez liku !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
efajna
link | zgłoś
2021-04-30
*.219.54.*
Ponad 2 tyg.oczekiwania na przesyłkę, na sugestie rekompensaty cisza. Brak możliwości oceniania produktów. Wyświetlają się rzeczy, które są niedostępne. Nie ma też historii zamówień na portalu, od lat mówią, że pracują nad tym.
Miewają duże rozmiary
J.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kam
link | zgłoś
2021-04-24
*.108.113.*
Nie polecam! Po 7 dniach od zamówienia przychodzi mail od Payu, że będzie zwrot środków z C&A. Ze strony sklepu brak informacji,Porażka !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-04-15
*.246.207.*
Fatalna jakość obsługi klienta. Ciągłe problemy z zamówieniami - albo na stronie internetowej sklepu albo z kompletowaniem zamówienia. Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie. Bardzo długi czas rozpatrywania zwrotów i reklamacji. Nie polecam, szkoda nerwów i czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Swadzik
link | zgłoś
2021-03-19
*.75.3.*
Sklep online tej sieciówki to porażka... Zamówienie 2 produktów dostępnych od ręki realizowane ponad 2 tygodnie.
-
Piekielnie długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lila
link | zgłoś
2021-02-19
*:320b:b6c1:*
Stanowczo przestrzegam przed zakupami w sklepach sieci C&A.W październiki ub.r.zakupiłam sweter, który po kilkukrotnym założeniu bardzo się "zmechacił". Po oddaniu swetra do reklamacji w grudniu 2020 r.-2 miesiące po kupnie, 3-4-krotne założenie niestety spotkałam się z odmową reklamacji. Sweter na [rozwiń/zwiń]
Jakość towaru i obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EChm
link | zgłoś
2021-02-09
*.252.64.*
Lubię ubrania z C&A, ale zamówienia internetowe to dramat. Często zapomnę już co zamówiłam, a zamówienie dalej w przygotowaniu :-) Poza tym nie mam problemu :-)
ciekawe wzory, cena
długość realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Garfield25
link | zgłoś
2021-01-22
*.108.117.*
10 stycznia złożyłam zamówienie. Przy śledzeniu przesyłki w końcu wyszło, że po 10 dniach zostanie doręczona. Minął kolejny dzień,a przesyłki nie ma... Śledzenie paczki wskazuje, że zostaje cofnięta do nadawcy. Sprawdzam czemu-okazało się, że sklep nadając praczkę zapomniał wpisać nr mieszkania, wię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-12-18
*.93.142.*
Nie polecam. Kupiłem ostatnio kurtkę za 700 i po kilku tygodniach kurtka uległa uszkodzeniu. Zawadziłem niegroźnie o klamkę u drzwi i wyszarpałem dziurę, jakby dostał odłamkowym. Po prostu materiał jest tam tak cienki.... Oczywiście moja reklamacja została odrzucona, bo to moja wina...brak mi słów.
brak
słaba jakoś ubrania, fatalne podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOWITA
link | zgłoś
2020-12-07
*.8.130.*
Takie sklepy nie moga istniec najgorszy sklep nic dziwnego ze kilka sie juz zamknelo Burdel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolf
link | zgłoś
2020-06-03
*.210.74.*
Tragedia, żenada... chciałem tylko wymienić na inny rozmiar... NIE! najpierw zwracasz towar, czekasz dwa tygodnie na zwrot gotówki a inny rozmiar kupujesz ponownie. Paranoja! Dochodzi do tego, że kupujesz coś podwójnie... a chodziło tylko o zamianę na inny rozmiar. Po drugie bez metek nie przyjmują! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
becia
link | zgłoś
2019-10-06
*.246.207.*
Od kilku lat kupowałam ciuszki w C&A, głównie dla dziecka. Byłam bardzo zadowolona z jakości, ceny były rozsądne aż do 2018 roku. Ceny poszły dość znacznie w górę, jakość jest coraz gorsza (zwłasza w produktach best deal),design kuleje, a poziom obsługi klienta sięgnął dna. W sklepach stacjonarnych [rozwiń/zwiń]
minimalna kwota zamówienia, opłaty za dostawę do sklepu, długi termin zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2018-12-06
*:855d:6728:*
Nie polecam jeśli nie jesteście pewni zakupu na sto procent. Rzeczy może i okej ale ja jako matka niemowlaka zamówiłam sobie rzeczy przez internet i ze zwrotem miałam tak ogromny problem ze nie zwróciłam... Dodatkowo otrzymałam tez spodnie których nie zamawialam wiec również leżą.... Informacje otrz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2018-08-08
*.109.161.*
Okropny sklep internetowy!!!!! Znowu mnie oszukali!!!!!! Zaplaciłam przez payu i pobrali pieniadze !!!!! Twierdzą ,ze znowu system zawiódł!!!! Dziwne,ze to u mnie ZNOWU ten pech?!!!!!!! Ostatnio czkalam bardzo długo na zwrot gotówki, ciekawe czy teraz bede musiala znowu tyle czkeac, dluej niz jest t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2017-11-13
*.175.220.*
Ten sklep to wielka jedna porażka system online nie działa przelewy do nich docierają , zamówienia nie są realizowane od miesiąca proszę się o zwrot kwoty. W tych czasach takie traktowanie klienta niedopuszczalne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

C&A Opinie