Apteka Melissa Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 77
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.apteka-melissa.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Józef
link | zgłoś
2024-01-10
*.11.65.*
Polecam, zakup ok, obsługa profesjonalna, tak trzymać.
profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-10-25
*.212.147.*
Nie polecam zakupów w tej aptece. Zamówienie zrobione 22.10 do 25.10 do godziny 15.00 nie zostało wysłane. Po moim telefonie Pani na słuchawce opryskliwym, buńczucznym i olewającym głosem informuje, że jak wyjdzie dziś to wyjdzie paczka, a jak nie to może jutro. Nie powie mi kiedy. Zamówienie na pra [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2023-10-18
*.156.142.*
NIE POLECAM. Zamówienie opłaciłam w poniedziałek rano, od razu po złożeniu. Przesyłki od większości firm mam już na drugi dzień, ale tu spodziewałam się chociaż w środę. Nigdzie nie było ostrzeżeń, że może być opóźnienie. Gdy produkt nie przychodził - upomniałam się zaznaczając, że ze wzgl. zdrowotn [rozwiń/zwiń]
brak
opóźnienia w dostawie, poziom rozmów i wyjaśnień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-09-02
*.25.138.*
Chciałam podziękować za szybka dostawę zamówienia. Kontakt z apteka bardzo dobry. Pełna informacja na emaila. Zadowalające ceny. Dokona łam zakupów po raz drugi i jestem bardzo zadowolona. Życzę wzajemnej naszej współpracy na dalsze chwile . Agnieszka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Cieślik
link | zgłoś
2023-08-23
*.30.222.*
Zwykli oszuści. Nie dość że zamówienie nie było w porządku, to jeszcze podczas składania reklamacji kłamią i wypierają się wszystkiego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2023-07-21
*.12.232.*
Zrobilam dwa zamowienia jednego dnia dzwoniac i proszac o zrobienie tego jako jedno zamowienie juz nie bylo mozliwe…dziwne przeciez ktos to pakuje i mozna to zrobic porazka pieniadze wziete dwa razy
Niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasiur999
link | zgłoś
2023-07-20
*.20.103.*
NIE POLECAM, NIE POLECAM I NIE POLECAM tą apteka to jakaś kpina a ich czas realizacji to jakaś porażka. Ogłaszają się że 1-2 dni robocze i człowiek ma leki a potem zrzucaja na błąd w systemie ale jak czytam o nich opinie to ponoć powszechna praktyką. Żenada i tyle człowiek zostawia u nich ponad 300 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-06-22
*.183.189.*
Nigdy więcej zakupów w tej aptece.Ich praktyki reklamacyjne to oszustwo, które kończą słowem. Przepraszam. Musiałam odesłać przysłany mi inny produkt niż zamawiałam. Traktują klientów jakby byli jedyną apteka w Łodzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2023-05-03
*.8.30.*
Kupowałam w aptece internetowej lecz gdy ostatnio chciałam złożyć zamówienie na suplementy to niestety apteka odstrasza . Otóż zbiera wszelkie informacje nie tylko niezbędne do zakupów ale i sporo innych całkowicie prywatnych, marketingowe . Niestety odpuściłam sobie kolejne zakupy gdyż inwigilacj [rozwiń/zwiń]
na dzień dzisiejszy żadnych tylko ta bardzo duża wada inwigilacji po wyciagnięciu prywatnych danych.
Wyciaganie prywatnych danych które nie sa potrzebne przy robieniu zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joannapr
link | zgłoś
2023-04-08
*:f066:47b4:*
Z przykrością muszę stwierdzić, że zawiodłam się na tej aptece. Więcej nie zrobię tam zakupów. Składając zamówienie, oczekuję że dostanę produkty pełnowartościowe, co niestety nie miało miejsca. Jeden z produktów, który zamówiłam był cały pognieciony, pudełko zniszczone i to jeszcze nie byłoby probl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika2
link | zgłoś
2023-04-03
*.182.57.*
Polecam wszystkim, moja ulubiona
Szeroka oferta, niskie ceny
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2023-03-29
*.87.151.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów on line - ceny zachęcające, długi termin ważności specyfików, szybka realizacja zamówienia. Polecam tę Aptekę.
przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia
nie dostrzegam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka AGa
link | zgłoś
2023-03-08
*.182.57.*
POlecam Melissę, moja ulubiona apteka!
ceny, szybkość dostawy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vicki99
link | zgłoś
2023-02-17
*.238.67.*
Bardzo dobra apteka! Szybka wysyłka, wybrałam kuriera DPD, był na drugi dzień. Ceny, ok. Polecam
Dobre ceny, szybka wysyłka (DPD)
jednak kiedyś ceny były niższe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2023-02-12
*.27.246.*
zamawiam zawsze w Melissie. Dobrze zapakowane paczki, czasem dorzucają gratisy. Dość szybka dostawa. Ogólnie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Dom
link | zgłoś
2023-02-10
*.238.67.*
Najlepsza apteka , polecam serdecznie. Nie mam zastrzeżeń, dobre ceny
ceny inpost szybko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka :)
link | zgłoś
2023-02-10
*.238.67.*
Moja ulubiona apteka, polecam - niskie ceny, dobra dostępność, odbieram na następny dzień.
cena, dostawa, czas realizacji, ogólny wygląd strony
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IOANNIS
link | zgłoś
2023-02-08
*.10.35.*
I bought online but there is no way to review them. They deliver the wrong product, don't answer you email and the process to return is way too bureaucratic. Don't recommend!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna22
link | zgłoś
2023-02-08
*.238.67.*
Szybko zrealizowane zamówienie, szeroki asortyment, dobre ceny. Nic dodać nic ująć. Polecam
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika69
link | zgłoś
2023-02-07
*.182.57.*
Polecam Melissę, najlepsza apteka w której kupowałam. Wszystko niezbędne dla dziecka- mleko, smoczki, pieluchy w dobrej cenie. Dostawa na czas. Pozdrawiam
Jak wyżej
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Pio
link | zgłoś
2023-02-07
*.182.57.*
Serdecznie polecam Melissę. Miałem mały problem, ale Pani z infolinii była bardzo pomocna. Produkty dostarczone na czas, mimo małych komplikacji z mojej strony. Pozdrawiam stał klient
Dobre ceny, szybka wysyłka, miła infolinia
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-02-03
*.153.91.*
Wszystko elegancko. Zamówienie w dostałem następnego dnia.
Szybkość realizacji, Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KD
link | zgłoś
2023-02-03
*.238.67.*
Polecam serdecznie zamówiony towar miałem następnego dnia
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2023-02-02
*.183.153.*
Sześciokrotnie wysłałem zamówienie na leki . i nie mogłem opłacić blikiem z powodu awarii systemy. Pięc razy telefonicznie rezygnowałem , a za szóstym razem pouczono mnie jak mam opłacić zamówienie i nic nie wspominając o awarii uznano , ze takie jest prawo i ja mam opłacić wszystko przelewem.
brak
brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-02-02
*.182.57.*
Polecam Melissę, naprawdę dobra apteka. Zmieniłem z innej konkurencyjnej, Melissa wypada najlepiej.
Ceny, asortyment, szybka dostawa
brak zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia G
link | zgłoś
2023-02-01
*.182.57.*
Ulubiona apteka, polecam wszystkim Melissę.
taniej niż w innych, szybka obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustaw
link | zgłoś
2023-01-27
*.27.234.*
Bardzo dobra apteka, zawsze kupuję tylko tam. Sprawdziłem inne, ale wolę Melissę. Polecam
dość dobre ceny , szeroki wybór produktów, szybka dostawa, zawsze bez problemu
kiedyś ceny były bardzo niskie, ale wszystko poszło w górę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek Mad
link | zgłoś
2023-01-26
*.27.234.*
Muszę pochwalić Melissę, ostatnio miałem problem z dwoma produktami, uznali bez problem reklamację. Stały klient
Pro kliencko, generalnie polecam dobra apteka
Czasem czegos nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2023-01-24
*.172.237.*
Zamawiam często i jestem zadowolona. Bardzo szybka wysyłka, zawsze kompletna, dobrze zapakowana. Jedyne co, to strona internetowa sprzed 20 lat, trochę uciążliwa. Kiepska wyszukiwarka. No i jakby to ująć, nie dbają o stałych klientów. Zamawiam dużo od ponad roku, nigdy żadnego gratisu ani nawet prop [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2023-01-12
*.238.67.*
Bardzo dobra apteka, nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Ja kupuję od lat i jestem bardzo zadowolony.
Szeroka oferta, niskie ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dar Pod
link | zgłoś
2022-12-09
*:4d:da47:*
Zdecydowanie nie polecam. Trzymaja pieniadze za zamowiony towar przerzucajac winą na firmy kurierską Tygodniami czeka się na towar. Nigdy wiecej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-12-01
*:b3ab:f681:*
Tragedia.... Zamówiłam towar, dostałam coś zupełnie innego a teraz nie chcą przyjąć zwrotu i wpieraja mi, że ja właśnie to zamówiłam. Mają gdzieś swoich klientów. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-11-18
*.33.240.*
Nie polecam! Bardzo kiepska obsługa klienta, pracownicy nie wykazali się empatią, nieprzychylni. Do tego słaby kontakt. Nie polecam zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
violetta
link | zgłoś
2022-10-21
*.115.142.*
Nie dostałam produktu. Po reklamacji dowiedziałam się, że z ich monitoringu wynika, że jest więc go nie zauważałam. Z opinii, które przeczytałam to w tej firmie taka praktyka. Nie polecam. Fatalne podejście do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rokitka
link | zgłoś
2022-10-05
*.173.147.*
Nigdy więcej, jest tysiące aptek którzy szanują klienta.Leki zamówione telefonicznie ( kłopot z zamówieniem internetowym),miały być w cenie jak na stronie.Poprosiłam rodzinę o odbiór, mieszkam poza Łodzią, zpewniano mnie że cena leków będzie taka jak internetowo,co się okazało, że nie ważne złożenie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2022-09-05
*.221.123.*
Nie polecam. Strona apteki apteka-melissa.pl nie dziala prawidlowo. Problem z przelewami. Obsluga niemila, nieprofesjonalna i łaske robią, ze odbiora telefon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2022-08-26
*.146.66.*
Kupiłem otrywin jestem zadowolony z transakcji. POLECAM!!!
Jest ÓK.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2022-07-29
*.201.55.*
Zlozona telefonicznie reklamacja z powodu krotkiej waznosci leku,zostala bardzo negatywnie i niegrzecznie potraktowana.nie polecam robienia zakupow, szczegolnie gdy aby oszczedzic na wysylce klopotow kupujesz wiecej niz na 3 miesiace
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALA
link | zgłoś
2022-05-19
*:f9ff:76aa:*
ceny -super, obsługa telefoniczna - super, realizacja zamówień - super! kontakt mailowy - IX wiek. Program komputerowy do obsługi zamówień - IX wiek, a nawet średniowiecze, tragedia, lepiej zapłacić kilka złotych więcej i złożyć zamówienie w ciągu 15 minut niż męczyć się w Melissie i nie złożyć zamó [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, ceny
program do zamówień - IX wiek!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosiaa
link | zgłoś
2022-03-24
*.183.178.*
Apteka Melissa złożyłam zamówienie z odbiorem osobistym, dostaję info z apteki że gotowe do odbioru, wsiadam w auto i jadę bo zależy mi na czasie, stąd odbiór osobisty, dodam że blisko Melissy nie mam. Podchodzę do okienka, nie ma zamówienia, pojechało do innej apteki. Ok, zdarza się. Przekieruj [rozwiń/zwiń]
lekceważące podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2022-03-16
*.142.161.*
NIE POLECAM. Zamówienia nie są realizowane i anulowane zanim księgowa sprawdzi wpływ środków na rachunek. Spróbujcie zarządać zwrotu środków - tu dopiero księgowa potrzebuje czasu! Broda urośnie i osiwieje.
Nie ma
Podejście do klienta - traktowanie go jak intruza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P.
link | zgłoś
2022-03-07
*.173.141.*
Nie polecam! Nie mogę doprosić się o wysłanie przesyłki. Robią z klienta za przeproszeniem deb**a okłamując, że produkty zostały dawno wysłane. Mają wszystkich w głębokim poważaniu. Kurier potwierdził wielokrotnie, że żadnej paczki od nich nie odbierali. Raczej nie będę mogła liczyć na zwrot niemały [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MICHAŁ
link | zgłoś
2022-03-03
*.60.11.*
Nie polecam apteki Melissa. Olewają klienta zwalając na niego sprawy, które należą do nich. Złożone zamówienie nie spięło się z wpłatą i mimo przesłania potwierdzenia wpłaty nie sprawdzili sami w PayPro tylko wykasowali zamówienie, zanim wpłata dotarła do Melissy po licznych interwencjach u operator [rozwiń/zwiń]
BRAK
TOTALNE LEKCEWAŻENIE KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa
link | zgłoś
2022-02-05
*.146.240.*
NIGDY WIĘCEJ nie zrobię zakupów w aptece melissa!!!! Kupiłam tusz do rzęs, nadaje się do wyrzucenia, suchy, kruszy się, fatalnie rozprowadza, niezgodny z opisem. Długo nie chcieli uznać reklamacji, a jak już uznali to zwrócili tylko koszt zakupu, bez kosztów przesyłki! To pogwałcenie zasad sprzedaży [rozwiń/zwiń]
brak
duży problem uznaniem reklamacji, przy uznanej reklamacji nie zwracają kosztów przesyłki choć powinni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iryna
link | zgłoś
2022-01-15
*.173.138.*
apteka Melissa sprzedaje leki o krótkim okresie przydatności do spożycia. Maść zakupiona w połowie stycznia 2022 jest ważna do maja 2022 !! Na stronie o tym nie ma ani słowa .Zdecyduj sam! NIE POLECAM !!!
nie ma
krótki okres waznosci lekow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-12
*.182.253.*
TRAGEDIA! Proszę nie korzystać. Do dziś nie otrzymałam towaru ani gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2022-01-04
*.36.28.*
DNO i metr mułu. Melissa polaczyla sie ze Zdrowit i mamy jeszcze wiekszy syf. Handluja lekami ktorych nie maja w ofercie...po kilku dni telefon ze jednak zamowionych lekow nie ma "czy mamy anulowac zamowienie." Ok...wchodze dzien pozniej na ich strone a tam dalej ten lek dalej dostepny.. szkoda [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
klamstwo, nieuczciwosc, zbywanie, arogancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.l
link | zgłoś
2021-11-03
*.236.81.*
Witam, wczoraj drogą emailową zostałam poproszona o opinię dla apteki Melissa. Oczywiście wystawiłam nie zbyt pochlebną opinię, opisując całą swoją sytuację z zakupem artykułów, które do mnie nie dotarły. Nie dość, że osoba, która wprowadza dane do wysyłki nie odróżnia osoby zamawiającej od odbieraj [rozwiń/zwiń]
Szybka transakcja w jedną stronę, na korzyść apteki Melissa; po zamieszczonej opinii zwrot moich środków na knto.
brak kontroli nad kurierem, wpisują informacje niezgodne z rzeczywistością
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-07-29
*:e7a9:978:*
Dno! Czekam 2 tyg, dostałam zapewnienie, że paczka wyjdzie wczoraj, dzwonie dzisiaj, mowia, że dostanę za ok tydzień. Co da juz łącznie 3 tyg! Obsługa infolinii na najniższym poziomie, brak kultury, obcesowe traktowanie, jawne oszustwo. Zamówienie za ok 600 zl, nie mam lekow ani ja, ani tata , a j [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2021-07-26
*.172.255.*
Uwaga wysyłka trwa ponad 2 tygodnie! Kiedyś solidna firma, niestety po latach musiałem zmienić aptekę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2021-07-14
*.134.161.*
zamawiam stale w tej aptece, zdarzało mi się czekać na dostawę 5 dni, to już długo... ale teraz 8 dni to masakra. dzwoniłam szóstego dnia i pani powiedziała że paczka dziś zostanie nadana, a na drugi dzień paczki nie ma... znowu dzwonie i pytam co się dzieje i znowu słyszę że paczka zostanie dziś na [rozwiń/zwiń]
ceny
czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-08
*.169.116.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej aptece. Będąc ich stałym klientem potraktowano mnie okropnie. Zamawiałam stałe słoiczki Gerbera oraz inne rzeczy dla mojego dziecka. Ostatnio przyszła paczka z potłuczonymi trzema sloiczkami i jednym odkręconym z którego wypłynęła część zawartosci. Zaraz po otwarci [rozwiń/zwiń]
Brak profesjonalizmu. Lekceważenie klienta. Dezinformacja i wprowadzanie w błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-02-26
*.108.49.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej aptece. Towar przyszedł niekompletny, brakuje jednego leku, a apteka twierdzi, ze został spakowany i nie przyznaje sie do błędu. Nie polecam. Lepiej zapłacić więcej w innej aptece, ale przynajmniej jest sie pewnym, ze otrzyma sie lek, za który sie zapłaciło. Porażk [rozwiń/zwiń]
Brak
Apteka nie przyznaje sie ze nie zapakowała jednego leku, za który wcześniej otrzymała zapłatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-02-10
*.8.221.*
Niestety, kosmetyk, który dzisiaj otrzymałam ma krótki termin przydatnosci. Nie ma takiej informacji podczas składania zamówienia. Podczas dzisiejszej rozmowy z pracownikiem apteki, pani w wyjątkowo opryskliwy sposob poinformowała mnie, że skoro krem ma jeszcze 3 miesiące przydatnosci, to jest pełno [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-01-14
*.151.37.*
Swoje zamówienie założyłam a w poniedziałek i odrazu opłaciłam po telefonach do nich i wypisywaniu łaskawie dostałam towar dopiero w czwartek. Zależało mi na czasie tymbardziej że jest zima i trudny czas pandemii , mogłam isć i kupić to wszystko w normalnej aptece .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusia
link | zgłoś
2020-07-22
*.65.86.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w aptece Melissa. Zawsze z przyjemnością składam tam zamówienia. Rzetelne informacje i błyskawiczna wysyłka.
szybka wysyłka i miła obsługa
nie mam, uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tedi
link | zgłoś
2020-03-24
*.182.181.*
Skandaliczne postępowanie z zamawiającymi. W dniu 12.03.2020 zamówiłem towar i za niego zapłaciłem. Przez pomyłkę niedopłaciłem 1zł. i 1 grosz. Apteka mailem potwierdziła przyjęcie zamówienia i, że jest opłacone. Po 10 dniach otrzymałem maila treści: W dniu 2020-03-20 13:52:49 użytkownik info@aptek [rozwiń/zwiń]
odbieranie telefonów
lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Am
link | zgłoś
2020-03-07
*.173.144.*
Paczka niechlujnie zapakowana. Produkty wylały swoją zawartość. Zrobił się jeden wielki bałagan w pudełku. Sklep trzyma się swojej wersji i swoich praktyk nie wychodząc na przeciw klientowi. Nie zaproponowano rekompensaty. Nie interesuje ich zaproponowana przeze mnie forma rozwiązania sprawy. Niesma [rozwiń/zwiń]
Żadnej
Ssme
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K.
link | zgłoś
2020-02-01
*.212.31.*
Apteka odrzuca reklamacje z tytułu rękojmi, informując, że na złożenie reklamacji klient ma 14 dni od dnia odebrania paczki. Jest to oczywiście niezgodne z prawem, ale także ich własnym regulaminem. Powołują się na zapis na stronie wysyłka i zwroty: "Wszelkie niezgodności związane z otrzymanym zamów [rozwiń/zwiń]
łamanie praw konsumentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T^L
link | zgłoś
2019-12-13
*.183.198.*
Kiedyś to była apteka, teraz to jakiś niesmaczny żart. Wcześniejsze zamówienie realizowane 2 tygodnie. Obecnie umawiają się ze mną na odbiór zamówienia z recepty. 3 dni z rzędu jeżdżę specjalnie po lek, żeby ostatniego dnia usłyszeć. weź se pan receptę my tego nie zrealizujemy. Dziękuję więcej nie w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-06-10
*.238.237.*
Niestety, skusiłam się na zakup leków w tej aptece, otrzymałam tonik NOVOXIDYL, jego cena to 24,35 zł., wyprodukowany w 2017 roku, którego termin przydatności minie za trzy miesiące. W dobrych aptekach takie produkty są przeceniane, a termin przydatności jest podany.Tutaj robią oszczędności.Moja rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Purplina
link | zgłoś
2018-11-01
*.180.254.*
Zamówienie nie zostało skompletowane w całości (brak jednego produktu), apteka odmówiła zwrotu środków za zakupiony i brakujący produkt.
cena
obsługa klienta, obsługa niepełnych zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2018-03-30
*.114.76.*
Zamówiłam w aptece 6 opakowań suplementów dla kobiet w ciąży LadeeVit. Po odebraniu zamówienia okazało się, że wszystkie 6 opakowań mają tylko 3 miesięczną datę ważności! Pani z obsługi poinformowała mnie, że mogę zwrócić opakowania na koszt apteki (niestety mogłam zwrócić tylko 5 opakowań ponieważ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2018-03-08
*.191.4.*
Zawsze z zamówień w aptece Melissa jestem bardzo zadowolona. Posiadają szeroki asortyment, atrakcyjne ceny i przesyłki są zawsze szybko realizowane :) Polecam z czystym sumieniem!
ceny, asortyment, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-12-12
*.0.86.*
ponad 20 dni oczekiwania, w tym czasie głuchy telefon i ironiczny czat. Niewiarygodne te pozytywne opinie, ja odradzam, proszę spojrzeć na podobne ceny w innych aptekach, które nie blokują realnych komentarzy, ale też dbają o prawidłową obsługę klienta
zero
fatalna obsługa, brak kontaktu, kłamstwa ze strony pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-12-12
*.0.86.*
Jestem nie tylko zawiedziona, ale oburzona 8 dni czekam na leki, które nawet nie zostały przygotowane do wysłania. Zapłaciłam 350 zł, apteka przestała odbierać telefony, mailowo i na czacie dostałam za każdym razem te same informacje, jutro, najpóźniej pojutrze nadamy paczkę. Zostaje mi chyba interw [rozwiń/zwiń]
bark
brak kontaktu, brak zamówienia, brak leków po 9 dniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama
link | zgłoś
2017-10-05
*.135.33.*
To chyba żarty z tą szybką realizacją zamówienia. Swoje zamówienie założyłam w poniedziałek, dziś w czwartek zadzwoniłam o 10 rano i paczka w ogóle jeszcze nie trafiła do pakowania! Pan zapewnił, że dopilnuje żeby dziś wyszła. Ponieważ zależy mi bardzo na tej paczce, to zadzwoniłam jeszcze raz o 15 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata.nowak
link | zgłoś
2017-06-28
*.191.4.*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Szybki czas realizacji zamówień, szeroki wybór leków i kosmetyków. Rewelacja. Polecam.
obsługa, ceny, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patrycja.kacprzak
link | zgłoś
2017-04-19
*.191.4.*
Bardzo szybki czas realizacji zamówień. Częste i atrakcyjne promocje na leki i kosmetyki. Profesjonalne podejście do klienta. Szczerze polecam :)
ceny, obsługa, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-01-10
*.112.98.*
Nie polecam! Brak kontaktu (głuchy telefon). W centrali byłem osobiście z potwierdzeniem przelewu po odbiór osobisty ale nic nie można załatwić bo biuro nie ma chęci zaksięgowania wpłaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2016-11-30
*:74a6:e587:*
Przestrzegam i odradzam. Nieterminowe wysyłanie zamówień. Podawanie nieprawdziwych informacji klientowi... Nieodbieranie telefonów.... A było to tak - wyciąg z mojej korespondencji....: 23.11 wysłalem zamówienie 25.11 „skompletowaliśmy przesyłkę” 25.11 „wysyłamy dzisiaj” 30.11 do wczoraj nic ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Patrz opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2016-02-14
*.182.57.*
Wszystko super, moja apteka od ponad 3 lat. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agula
link | zgłoś
2016-02-02
*.60.146.*
Bardzo łatwa w przeglądaniu, intuicyjna strona internetowa, mnóstwo atrakcyjnych promocji cenowych, szybki czas realizacji przesyłek. Z czystym sumieniem polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hebanowy
link | zgłoś
2014-11-24
*.154.144.*
Rewelacyjne produkty, w bardzo konkurencyjnych cenach, profesjonalna obsługa, która sprosta wymaganiom nawet wybrednych klientów. Przesyła błyskawiczna, towar starannie i bezpiecznie zapakowany. W skal od 1 do 10, daję 11!
dla mnie bomba!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubercik38
link | zgłoś
2014-10-14
*.42.211.*
Nie pamiętam już jak długo robię zakupy w aptece, ale jeszcze niegdy nie spotkałem się z żadną przykrą sytuacją. Zamawianie jest banalnie proste i nawet osoby starsze mogą sobie z tym poradzić tak jak moja babcia. Od pewnego czasu kupuje leki tylko przez internet, co jest bardzo dobrą rekomendacją [rozwiń/zwiń]
duży wybór leków, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Claudia
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Z czystym sumieniem polecam apteke Melissa. Realizacja zamówienia szybka, informacja na sms, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dopasowane formy dostawy oraz platnosci. Cena również atrakcyjna i konkurencyjna.Polecam.
Bardzo szybka przesyłka, towar bez zastrzezeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Jedna z niewielu aptek przyjaznych klientowi. Do tej pory nie miałam z nimi żadnych problemów, leki docierały bardzo szybko. Od pewnego czasu jednak na ich stronie pojawiła się informacja, że realizują zamówienia dopiero po 5 dniach,. Moim zdaniem świadczy to że apteka jest bardzo popularna i ma duż [rozwiń/zwiń]
apteka na medal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Apteka Melissa Opinie