Apteka Melissa Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 46
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.apteka-melissa.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2022-12-01
*:b3ab:f681:*
Tragedia.... Zamówiłam towar, dostałam coś zupełnie innego a teraz nie chcą przyjąć zwrotu i wpieraja mi, że ja właśnie to zamówiłam. Mają gdzieś swoich klientów. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-11-18
*.33.240.*
Nie polecam! Bardzo kiepska obsługa klienta, pracownicy nie wykazali się empatią, nieprzychylni. Do tego słaby kontakt. Nie polecam zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
violetta
link | zgłoś
2022-10-21
*.115.142.*
Nie dostałam produktu. Po reklamacji dowiedziałam się, że z ich monitoringu wynika, że jest więc go nie zauważałam. Z opinii, które przeczytałam to w tej firmie taka praktyka. Nie polecam. Fatalne podejście do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rokitka
link | zgłoś
2022-10-05
*.173.147.*
Nigdy więcej, jest tysiące aptek którzy szanują klienta.Leki zamówione telefonicznie ( kłopot z zamówieniem internetowym),miały być w cenie jak na stronie.Poprosiłam rodzinę o odbiór, mieszkam poza Łodzią, zpewniano mnie że cena leków będzie taka jak internetowo,co się okazało, że nie ważne złożenie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2022-09-05
*.221.123.*
Nie polecam. Strona apteki apteka-melissa.pl nie dziala prawidlowo. Problem z przelewami. Obsluga niemila, nieprofesjonalna i łaske robią, ze odbiora telefon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2022-08-26
*.146.66.*
Kupiłem otrywin jestem zadowolony z transakcji. POLECAM!!!
Jest ÓK.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2022-07-29
*.201.55.*
Zlozona telefonicznie reklamacja z powodu krotkiej waznosci leku,zostala bardzo negatywnie i niegrzecznie potraktowana.nie polecam robienia zakupow, szczegolnie gdy aby oszczedzic na wysylce klopotow kupujesz wiecej niz na 3 miesiace
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALA
link | zgłoś
2022-05-19
*:f9ff:76aa:*
ceny -super, obsługa telefoniczna - super, realizacja zamówień - super! kontakt mailowy - IX wiek. Program komputerowy do obsługi zamówień - IX wiek, a nawet średniowiecze, tragedia, lepiej zapłacić kilka złotych więcej i złożyć zamówienie w ciągu 15 minut niż męczyć się w Melissie i nie złożyć zamó [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, ceny
program do zamówień - IX wiek!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosiaa
link | zgłoś
2022-03-24
*.183.178.*
Apteka Melissa złożyłam zamówienie z odbiorem osobistym, dostaję info z apteki że gotowe do odbioru, wsiadam w auto i jadę bo zależy mi na czasie, stąd odbiór osobisty, dodam że blisko Melissy nie mam. Podchodzę do okienka, nie ma zamówienia, pojechało do innej apteki. Ok, zdarza się. Przekieruj [rozwiń/zwiń]
lekceważące podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2022-03-16
*.142.161.*
NIE POLECAM. Zamówienia nie są realizowane i anulowane zanim księgowa sprawdzi wpływ środków na rachunek. Spróbujcie zarządać zwrotu środków - tu dopiero księgowa potrzebuje czasu! Broda urośnie i osiwieje.
Nie ma
Podejście do klienta - traktowanie go jak intruza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P.
link | zgłoś
2022-03-07
*.173.141.*
Nie polecam! Nie mogę doprosić się o wysłanie przesyłki. Robią z klienta za przeproszeniem deb**a okłamując, że produkty zostały dawno wysłane. Mają wszystkich w głębokim poważaniu. Kurier potwierdził wielokrotnie, że żadnej paczki od nich nie odbierali. Raczej nie będę mogła liczyć na zwrot niemały [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MICHAŁ
link | zgłoś
2022-03-03
*.60.11.*
Nie polecam apteki Melissa. Olewają klienta zwalając na niego sprawy, które należą do nich. Złożone zamówienie nie spięło się z wpłatą i mimo przesłania potwierdzenia wpłaty nie sprawdzili sami w PayPro tylko wykasowali zamówienie, zanim wpłata dotarła do Melissy po licznych interwencjach u operator [rozwiń/zwiń]
BRAK
TOTALNE LEKCEWAŻENIE KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa
link | zgłoś
2022-02-05
*.146.240.*
NIGDY WIĘCEJ nie zrobię zakupów w aptece melissa!!!! Kupiłam tusz do rzęs, nadaje się do wyrzucenia, suchy, kruszy się, fatalnie rozprowadza, niezgodny z opisem. Długo nie chcieli uznać reklamacji, a jak już uznali to zwrócili tylko koszt zakupu, bez kosztów przesyłki! To pogwałcenie zasad sprzedaży [rozwiń/zwiń]
brak
duży problem uznaniem reklamacji, przy uznanej reklamacji nie zwracają kosztów przesyłki choć powinni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iryna
link | zgłoś
2022-01-15
*.173.138.*
apteka Melissa sprzedaje leki o krótkim okresie przydatności do spożycia. Maść zakupiona w połowie stycznia 2022 jest ważna do maja 2022 !! Na stronie o tym nie ma ani słowa .Zdecyduj sam! NIE POLECAM !!!
nie ma
krótki okres waznosci lekow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-12
*.182.253.*
TRAGEDIA! Proszę nie korzystać. Do dziś nie otrzymałam towaru ani gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2022-01-04
*.36.28.*
DNO i metr mułu. Melissa polaczyla sie ze Zdrowit i mamy jeszcze wiekszy syf. Handluja lekami ktorych nie maja w ofercie...po kilku dni telefon ze jednak zamowionych lekow nie ma "czy mamy anulowac zamowienie." Ok...wchodze dzien pozniej na ich strone a tam dalej ten lek dalej dostepny.. szkoda [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
klamstwo, nieuczciwosc, zbywanie, arogancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.l
link | zgłoś
2021-11-03
*.236.81.*
Witam, wczoraj drogą emailową zostałam poproszona o opinię dla apteki Melissa. Oczywiście wystawiłam nie zbyt pochlebną opinię, opisując całą swoją sytuację z zakupem artykułów, które do mnie nie dotarły. Nie dość, że osoba, która wprowadza dane do wysyłki nie odróżnia osoby zamawiającej od odbieraj [rozwiń/zwiń]
Szybka transakcja w jedną stronę, na korzyść apteki Melissa; po zamieszczonej opinii zwrot moich środków na knto.
brak kontroli nad kurierem, wpisują informacje niezgodne z rzeczywistością
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-07-29
*:e7a9:978:*
Dno! Czekam 2 tyg, dostałam zapewnienie, że paczka wyjdzie wczoraj, dzwonie dzisiaj, mowia, że dostanę za ok tydzień. Co da juz łącznie 3 tyg! Obsługa infolinii na najniższym poziomie, brak kultury, obcesowe traktowanie, jawne oszustwo. Zamówienie za ok 600 zl, nie mam lekow ani ja, ani tata , a j [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2021-07-26
*.172.255.*
Uwaga wysyłka trwa ponad 2 tygodnie! Kiedyś solidna firma, niestety po latach musiałem zmienić aptekę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2021-07-14
*.134.161.*
zamawiam stale w tej aptece, zdarzało mi się czekać na dostawę 5 dni, to już długo... ale teraz 8 dni to masakra. dzwoniłam szóstego dnia i pani powiedziała że paczka dziś zostanie nadana, a na drugi dzień paczki nie ma... znowu dzwonie i pytam co się dzieje i znowu słyszę że paczka zostanie dziś na [rozwiń/zwiń]
ceny
czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-08
*.169.116.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej aptece. Będąc ich stałym klientem potraktowano mnie okropnie. Zamawiałam stałe słoiczki Gerbera oraz inne rzeczy dla mojego dziecka. Ostatnio przyszła paczka z potłuczonymi trzema sloiczkami i jednym odkręconym z którego wypłynęła część zawartosci. Zaraz po otwarci [rozwiń/zwiń]
Brak profesjonalizmu. Lekceważenie klienta. Dezinformacja i wprowadzanie w błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-02-26
*.108.49.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej aptece. Towar przyszedł niekompletny, brakuje jednego leku, a apteka twierdzi, ze został spakowany i nie przyznaje sie do błędu. Nie polecam. Lepiej zapłacić więcej w innej aptece, ale przynajmniej jest sie pewnym, ze otrzyma sie lek, za który sie zapłaciło. Porażk [rozwiń/zwiń]
Brak
Apteka nie przyznaje sie ze nie zapakowała jednego leku, za który wcześniej otrzymała zapłatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-02-10
*.8.221.*
Niestety, kosmetyk, który dzisiaj otrzymałam ma krótki termin przydatnosci. Nie ma takiej informacji podczas składania zamówienia. Podczas dzisiejszej rozmowy z pracownikiem apteki, pani w wyjątkowo opryskliwy sposob poinformowała mnie, że skoro krem ma jeszcze 3 miesiące przydatnosci, to jest pełno [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-01-14
*.151.37.*
Swoje zamówienie założyłam a w poniedziałek i odrazu opłaciłam po telefonach do nich i wypisywaniu łaskawie dostałam towar dopiero w czwartek. Zależało mi na czasie tymbardziej że jest zima i trudny czas pandemii , mogłam isć i kupić to wszystko w normalnej aptece .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusia
link | zgłoś
2020-07-22
*.65.86.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w aptece Melissa. Zawsze z przyjemnością składam tam zamówienia. Rzetelne informacje i błyskawiczna wysyłka.
szybka wysyłka i miła obsługa
nie mam, uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tedi
link | zgłoś
2020-03-24
*.182.181.*
Skandaliczne postępowanie z zamawiającymi. W dniu 12.03.2020 zamówiłem towar i za niego zapłaciłem. Przez pomyłkę niedopłaciłem 1zł. i 1 grosz. Apteka mailem potwierdziła przyjęcie zamówienia i, że jest opłacone. Po 10 dniach otrzymałem maila treści: W dniu 2020-03-20 13:52:49 użytkownik [email protected] [rozwiń/zwiń]
odbieranie telefonów
lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Am
link | zgłoś
2020-03-07
*.173.144.*
Paczka niechlujnie zapakowana. Produkty wylały swoją zawartość. Zrobił się jeden wielki bałagan w pudełku. Sklep trzyma się swojej wersji i swoich praktyk nie wychodząc na przeciw klientowi. Nie zaproponowano rekompensaty. Nie interesuje ich zaproponowana przeze mnie forma rozwiązania sprawy. Niesma [rozwiń/zwiń]
Żadnej
Ssme
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna K.
link | zgłoś
2020-02-01
*.212.31.*
Apteka odrzuca reklamacje z tytułu rękojmi, informując, że na złożenie reklamacji klient ma 14 dni od dnia odebrania paczki. Jest to oczywiście niezgodne z prawem, ale także ich własnym regulaminem. Powołują się na zapis na stronie wysyłka i zwroty: "Wszelkie niezgodności związane z otrzymanym zamów [rozwiń/zwiń]
łamanie praw konsumentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T^L
link | zgłoś
2019-12-13
*.183.198.*
Kiedyś to była apteka, teraz to jakiś niesmaczny żart. Wcześniejsze zamówienie realizowane 2 tygodnie. Obecnie umawiają się ze mną na odbiór zamówienia z recepty. 3 dni z rzędu jeżdżę specjalnie po lek, żeby ostatniego dnia usłyszeć. weź se pan receptę my tego nie zrealizujemy. Dziękuję więcej nie w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-06-10
*.238.237.*
Niestety, skusiłam się na zakup leków w tej aptece, otrzymałam tonik NOVOXIDYL, jego cena to 24,35 zł., wyprodukowany w 2017 roku, którego termin przydatności minie za trzy miesiące. W dobrych aptekach takie produkty są przeceniane, a termin przydatności jest podany.Tutaj robią oszczędności.Moja rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Purplina
link | zgłoś
2018-11-01
*.180.254.*
Zamówienie nie zostało skompletowane w całości (brak jednego produktu), apteka odmówiła zwrotu środków za zakupiony i brakujący produkt.
cena
obsługa klienta, obsługa niepełnych zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2018-03-30
*.114.76.*
Zamówiłam w aptece 6 opakowań suplementów dla kobiet w ciąży LadeeVit. Po odebraniu zamówienia okazało się, że wszystkie 6 opakowań mają tylko 3 miesięczną datę ważności! Pani z obsługi poinformowała mnie, że mogę zwrócić opakowania na koszt apteki (niestety mogłam zwrócić tylko 5 opakowań ponieważ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2018-03-08
*.191.4.*
Zawsze z zamówień w aptece Melissa jestem bardzo zadowolona. Posiadają szeroki asortyment, atrakcyjne ceny i przesyłki są zawsze szybko realizowane :) Polecam z czystym sumieniem!
ceny, asortyment, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-12-12
*.0.86.*
ponad 20 dni oczekiwania, w tym czasie głuchy telefon i ironiczny czat. Niewiarygodne te pozytywne opinie, ja odradzam, proszę spojrzeć na podobne ceny w innych aptekach, które nie blokują realnych komentarzy, ale też dbają o prawidłową obsługę klienta
zero
fatalna obsługa, brak kontaktu, kłamstwa ze strony pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-12-12
*.0.86.*
Jestem nie tylko zawiedziona, ale oburzona 8 dni czekam na leki, które nawet nie zostały przygotowane do wysłania. Zapłaciłam 350 zł, apteka przestała odbierać telefony, mailowo i na czacie dostałam za każdym razem te same informacje, jutro, najpóźniej pojutrze nadamy paczkę. Zostaje mi chyba interw [rozwiń/zwiń]
bark
brak kontaktu, brak zamówienia, brak leków po 9 dniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama
link | zgłoś
2017-10-05
*.135.33.*
To chyba żarty z tą szybką realizacją zamówienia. Swoje zamówienie założyłam w poniedziałek, dziś w czwartek zadzwoniłam o 10 rano i paczka w ogóle jeszcze nie trafiła do pakowania! Pan zapewnił, że dopilnuje żeby dziś wyszła. Ponieważ zależy mi bardzo na tej paczce, to zadzwoniłam jeszcze raz o 15 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata.nowak
link | zgłoś
2017-06-28
*.191.4.*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Szybki czas realizacji zamówień, szeroki wybór leków i kosmetyków. Rewelacja. Polecam.
obsługa, ceny, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patrycja.kacprzak
link | zgłoś
2017-04-19
*.191.4.*
Bardzo szybki czas realizacji zamówień. Częste i atrakcyjne promocje na leki i kosmetyki. Profesjonalne podejście do klienta. Szczerze polecam :)
ceny, obsługa, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-01-10
*.112.98.*
Nie polecam! Brak kontaktu (głuchy telefon). W centrali byłem osobiście z potwierdzeniem przelewu po odbiór osobisty ale nic nie można załatwić bo biuro nie ma chęci zaksięgowania wpłaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2016-11-30
*:74a6:e587:*
Przestrzegam i odradzam. Nieterminowe wysyłanie zamówień. Podawanie nieprawdziwych informacji klientowi... Nieodbieranie telefonów.... A było to tak - wyciąg z mojej korespondencji....: 23.11 wysłalem zamówienie 25.11 „skompletowaliśmy przesyłkę” 25.11 „wysyłamy dzisiaj” 30.11 do wczoraj nic ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Patrz opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2016-02-14
*.182.57.*
Wszystko super, moja apteka od ponad 3 lat. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agula
link | zgłoś
2016-02-02
*.60.146.*
Bardzo łatwa w przeglądaniu, intuicyjna strona internetowa, mnóstwo atrakcyjnych promocji cenowych, szybki czas realizacji przesyłek. Z czystym sumieniem polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hebanowy
link | zgłoś
2014-11-24
*.154.144.*
Rewelacyjne produkty, w bardzo konkurencyjnych cenach, profesjonalna obsługa, która sprosta wymaganiom nawet wybrednych klientów. Przesyła błyskawiczna, towar starannie i bezpiecznie zapakowany. W skal od 1 do 10, daję 11!
dla mnie bomba!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubercik38
link | zgłoś
2014-10-14
*.42.211.*
Nie pamiętam już jak długo robię zakupy w aptece, ale jeszcze niegdy nie spotkałem się z żadną przykrą sytuacją. Zamawianie jest banalnie proste i nawet osoby starsze mogą sobie z tym poradzić tak jak moja babcia. Od pewnego czasu kupuje leki tylko przez internet, co jest bardzo dobrą rekomendacją [rozwiń/zwiń]
duży wybór leków, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Claudia
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Z czystym sumieniem polecam apteke Melissa. Realizacja zamówienia szybka, informacja na sms, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dopasowane formy dostawy oraz platnosci. Cena również atrakcyjna i konkurencyjna.Polecam.
Bardzo szybka przesyłka, towar bez zastrzezeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Jedna z niewielu aptek przyjaznych klientowi. Do tej pory nie miałam z nimi żadnych problemów, leki docierały bardzo szybko. Od pewnego czasu jednak na ich stronie pojawiła się informacja, że realizują zamówienia dopiero po 5 dniach,. Moim zdaniem świadczy to że apteka jest bardzo popularna i ma duż [rozwiń/zwiń]
apteka na medal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Apteka Melissa Opinie