Affidea Opinie

2.6 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 86
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.affidea.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maria
link | zgłoś
2022-12-05
*:c3b:ff2b:*
Na początku grudnia bylam Na MR w Poznaniu 28 czerwca,jeżeli chodzi o panie w rejestracji mile i pomocne ,obsluga w MR pani pielegniarka mila i pan radiolog również. Opinie negatywne które wypisują inni pacjęci to wielki nietakt,szczerze polecam placówkę.
Same zalety
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2022-12-03
*:e80f:3472:*
Dramat Pani z recepcji dzwoni żeby przyjechać pol godziny szybciej bi ktoś wypadł Jestem - nie wchodzę szybciej mało tego nie wchodzę o swojej godzinie tylko z godzinnym opóźnieniem.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-11-18
*.31.131.*
Wizyta to jakaś porażka!!! Obsługa z pretensjami w co się pacjent ubrał ...nadmieniam mieliśmy zalecenia od konsultantki...pierwsza pani co przyjmowała mówi że ok założyła wenflon do kontrastu druga pani a co to pan założył niech się pan rozbiera...mąż miał lekkie spodnie dresowe i bluzę też cienką [rozwiń/zwiń]
nie ma empatii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pacjent -Z
link | zgłoś
2022-11-08
*.47.231.*
Badanie TK na NFZ w placówce Affidea Gdańsk ul.Kilińskiego 4.Dziękuję Pani w rejestracji, bardzo miła, serdeczna wszystko dokładnie wyjaśniła. Dziękuję Paniom z obsługi TK za profesjonalne i miłe podejście do pacjenta. Wynik badania na płycie otrzymałem po badaniu. Na opis czekałem 10 dni. Polecam w [rozwiń/zwiń]
Krótkie terminy, bardzo miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-11-04
*.249.97.*
Dziś moja dziewięcioletnia córka miała rezonans magnetyczny głowy w placówce Affidea w Gdyni, ul. 10 lutego 23. Chciałabym serdecznie podziękować całej Kadrze w tej placówce, ponieważ to przemili ludzie, moja córka została przez wszystkich serdecznie przyjęta, zaopiekowana i wogóle nie bała się bada [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, cierpliwość, empatia, serdeczność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Kielce
link | zgłoś
2022-10-17
*.173.136.*
Affidea Skarżysko-kamienna Ja naprawdę byłem bardzo zadowolony zarówno z badania jak i obsługi przez Panie recepcjonistki.,Naszą sprawę załatwiała Pani Dominika.Miło i sprytnie.Żadnych zastrzezeń .Badanie wykonano na czas, płytka od razu- same plusy.Pozdrawiam:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pacjent
link | zgłoś
2022-10-10
*.248.138.*
Tragedia na opis pr d operacją się nie doczekałem, dodatkowo błędny opis, tragedia takie firmy wykańczają ludzi a nie pomagają. Na odpowiedź z reklamacji czekam 2 miesiąc, na infolini rozkładają ręce sami nie mają kontaktu do kierowników w placówkach kpina.
Brak
Długi czas na opis, brak kompetencji i kompetentnych lekarzy do opisów, infolinia nie ma nawet bezpośredniego kontaktu do swoich placówek cyrk.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pacjent
link | zgłoś
2022-10-10
*.8.130.*
badanie umowione na konkretna godz. opoznioone o ponad godzine, plytka z badania wydana dopero po tygodniu i interwencji, na opis badania od ktorego zalezy dalsza terapia czekam czwarty tydzien - porazka..... na dodatek w ciagu 3 m-ce koszt badania wzrosl o 90 PLN
krotki termin wykonania badania
niezrozumiale dlugi czas oczekiwania na opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-09-14
*.20.178.*
Zielona Góra. Nie ma co się rozpisywać i powielać komentarzy poprzedników, wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe!!!. Firma nie wyciągają żadnej lekcji i nie stara się poprawić swojego wizerunku. Dwukrotny monit w sprawie wyniku i dalej nic:-(. Czekam już ponad miesiąc. Nie polec [rozwiń/zwiń]
Krótki termin oczekiwania na wizytę
Stanowczo za długi czas oczekiwania na opis wyniku rezonansu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-09-12
*:6c82:4b32:*
AFFIDEA OLSZTYN Szczerze polecam. Mialam dzisiaj badanie Polecam od Pań w rejestracji po Panie wykonujące rezonans. Przemiła obsługa. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wicek
link | zgłoś
2022-08-30
*.235.188.*
Też mi powiedziano po wykonaniu MR, że opis będzie późnej, bo sezon urlopowy. czekam już miesiąc. Dodzwonić się do nich nie udało. Nie polecam tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-08-22
*.11.98.*
tragedia.... na opis rezonansu głowy czekam już ponad 6 tygodni... pierwotnie mówiono mi, że z uwagi na okres wakacyjny może to trwać do 4 tygodni.... yyyy minęło sześć i ni widu, ni słychu a na infolinii - nic nie mogą konkretnego powiedzieć - trzeba czekać... Śmiechu warta taka klinika.... Zabie [rozwiń/zwiń]
bardzo długi czas oczekiwania na badanie i na opis badania - nie warto - lepiej iść gdzie indziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-08-09
*.229.77.*
Szczecin. Rezonans kolana. Czekam już ponad 3 tygodnie na opis! lekarz nie potrafi czytac z płyty więc wciąż nie mam diagnozy! TO PRZESADA ABY TAK DŁUGO CZEKAĆ NA OPIS! nie wiem kiedy otrzymam, kiedy ktoś mnie zdiagnozuje, kiedy zrobi artroskopię! ODRADZAM! lepiej zaczekaj gdzieś w kolejce i o [rozwiń/zwiń]
czysto i miło
bardzo długi czas czekania na opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matka
link | zgłoś
2022-08-07
*.28.188.*
Byłam dzisiaj z synem w Kościerzynie na rezonansie w Afidea i zacznę od tego, że rejestratorka była bardzo miła, uprzejma i uśmiechnięta. Natomiast Panie od REZONANSU, szczególnie jedna, bardzo niemiłe, nieuprzejme i z miną, jakby pół rodziny im wybito. Przede wszystkim, jakim prawem mają obiekcje d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KL
link | zgłoś
2022-08-02
*.238.234.*
Affidea Gdynia, rezonans kolana. Tylko uprzedzam osoby z klaustrofobią, że nawet przy rezonansie kolana pacjent wjeżdża do tuby po szyję. Mi zabrakło tej informacji, pomimo, że dopytywałam wcześniej na infolinii oraz bezpośrednio przed badaniem i uprzedzałam, że mam ten problem. Przez to straciłam c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
byly pacjent
link | zgłoś
2022-07-20
*.0.35.*
Affidea Zielona Gora prywatnie Podgorna. Tragedia! Pani w rejestracji nie mila i nic nie mogąca. Ciagle przypomnienia a na koniec zmieniaja termin i piszac sms o treści potierdzam,co jest bardzo mylace i jak nie zauważysz to masz po badaniu. Bałagan i długi czas czekiwania.
brak
maja gdzieś pacjenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LESZEK PIETRUSZKA
link | zgłoś
2022-06-20
*.20.227.*
AFFIDEA ZIELONA GÓRA UL PODGÓRNA, ODRADZAM KAŻDEMU, TOTALNY BAŁAGAN,NA WYNIK BADANIA CZEKAM OD WIELU TYGODNI, BYĆ MOŻE PRZEŻYJĘ, LUDZIE WYKONAJCIE BADANIE CHODZBY W LODZIARNI TYLKO NIE W AFFIDEA
brak jakichkolwiek zalet
wszelkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-06-02
*.237.3.*
Odradzam. Najgorsza firma z jaką miałam kontakt. Brak zrozumienia dla pacjenta, który oczekuje profesjonalnej pomocy. Cztery rozmowy telefoniczne brak konstruktywnego załatwienia sprawy, nawet skarga złożona przez telefon bez rozpatrzenia, konsultanci przerywają połączenie w przypadku niewygodnych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz S
link | zgłoś
2022-05-09
*.202.228.*
Czas oczekiwania na opis MR kosmicznie długi, przeszło 5 tygodni, wydłuża czas diagnozy i wdrożenia prawidłowego leczenia Zdecydowanie nie polecam Badanie w Affidea Zielona Góra
Brak
Zdecydowanie zbyt długi czas oczekiwania na wynik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-04-28
*.186.126.*
Infilinia dziala szybko, ale niczego, poza umowieniem wizyty, nie zalatwia. Okres oczekiwania na wyniki jest bardzo dlugi o czym pacjent dowiaduje sie, gdy sam zadzwoni, bo przy ustalaniu terminu rejestracja nie informuje o terminie odbioru wynikow. Nie zapytano mnie czy chce by wyniki byly wyslane [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2022-03-06
*:c1d6:c044:*
3.03.br byłam na TK-serca w AFFIDE-GD ul:Rajska .Badanie było by mniej przyjemne gdyby nie uprzejmość pań w rejestracji,wsparcie i uprzejmość p lekarz i p technika. Słyszałam ,ze na opisy badań czeka się kilka tygodni ,ale w moim przypadku wynik z opisem badania otrzymałam ZARAZ na następny dzień. N [rozwiń/zwiń]
wszystkie możliwe
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nelo
link | zgłoś
2022-02-11
*.174.39.*
Affidea Szczecin. Wyniki po 5 tygodniach, a opis robiła chyba pani sprzątaczka. Zupełnie niezgodny z rzeczywistym urazem. Wyrzucone w błoto 400zł
BRAK!!!!
Ręce opadają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-09
*.7.42.*
Anfidea Gdańsk to porażka. Tysiące problemów i wymówek. Czekanie 3 tyg na opis 3 tyg to mżonka. Trzeba dzwonić pytać i zawsze nieoczekiwane problemy. Brak lekarza itp. Nigdy więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2022-02-02
*.64.130.*
Nie! Nie! Nie! Najgorsze miejsce AFFIDEA GDAŃSK. Szkoda że wcześniej tego nie zweryfikowałam. Brak szacunku do pacjenta czas oczekiwania na wyniki nieokreślony brak możliwości kontaktu z placówka a ludzie na infolinii zupełnie nic nie wiedza. Proszę jeśli ktoś chce wykonać rezonans to nie w tym miej [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-02-01
*.47.173.*
affidea NIE !!! NIE POLECAM !!! Pod koniec roku (30.12.2021) na podstawie skierowania zostałem zapisany na badanie MR-Szyi w placówce affidea przy Samodzielnym Publicznym Szpitalu Kliniczny nr 2 PUM w Szczecinie, które miało odbyć się 03.03.2022. Niestety dnia 31.01.2022 jakiś konsultant z affid [rozwiń/zwiń]
brak
niesłowność, brak profesjonalizmu, zawodność, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-12-01
*.42.181.*
Serdecznie dziękuję za pomoc i obsługę polecam Affidea Skarżysko-Kamienna
świetna obsługa, pomocna i rzyczliwa kadra pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-11-15
*:8a75:4670:*
Polecam Affidea Gdynia, profesjonalna i miła obsługa. Badanie wykonane w przyjaznej atmosferze. Wynik rezonansu magnetycznego otrzymałam po trzech dniach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-11-04
*.184.76.*
Polecam Affidea Ełk. Profesjonalne i miłe podejście do pacjenta. Badanie wykonane sprawnie i rzetelnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-04
*.172.188.*
Affidea Ełk, to najlepsza placówka w jakiej byłam. Pani w rejestracji rzetelnie wszystko tłumaczy. Pani pielęgniarka miła, uśmiechnięta i kompetentna, przyjaźnie nastawiona do pacjenta. Polecam. Obsługa na wysokim poziomie
szybko, terminowo, rzetelnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-28
*.238.246.*
Wynik po 6 tygodniach, a jak się okazuje inne placówki wydają po 2 tygodniach. Duża firma bez szacunku do pacjenta.
czas pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALEKSANDER
link | zgłoś
2021-10-19
*.25.19.*
Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałem. To jakaś kpina. Tej firmy nikomu nie polecę. Po co robią rezonans i ludzi zwodzą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-10-16
*.173.249.*
Na zdjęcia z rezonansu magnetycznego czekam od 29.09.2021. Tłumaczą się problemami technicznymi. Mając taki kapitał? KPINA.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-10-07
*.254.252.*
Odradzam badanie czas oczekiwania na wyniki to wielki znak zapytania . naciągają i okradają z czasu nie dotrzymują umowy Badania prywatne zapłacone a wyników nie ma
brak
czas oczekiwania na wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dominka
link | zgłoś
2021-09-09
*.173.25.*
❗NIE POLECAM ❗CZEKAM 2 TYDZIEŃ NA OPIS INFOLINIA TŁUMACZY BRAKIEM LEKARZY WYMAGANA KREATYNINA WOGÓLE NIE POTRZEBNIE ZROBIONA GENERALNIE OMIJAĆ ❗❗❗❗
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-09-02
*.173.158.*
MASAKRA NIE POLECAM !! NIGDY WIĘCEJ!!! ZA OPISEM REZONANSU MÓZGU CZEKAM 4 TYG. I NADAL NIE MAM OPISU . OPŁACONE GOTÓWKĄ I NA CITO!!!!!!
ŻADNYCH
SZKODA SŁÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-08-02
*.232.46.*
NIE POLECAM NIKOMU. NA OPIS REZONANSU CZEKAMY JUŻ 5 TYDZIEŃ POMIMO TEGO, ŻE NA SKIEROWANIU BYŁO NAPISANE, ŻE BADANIE JEST PILNE. PRZED BADANIEM NIE INFORMUJĄ, ŻE CZAS OCZEKIWANIA NA OPIS JEST WYDŁUŻONY. DOPIERO DZWONIĄC NA INFOLINIĘ DOWIADUJEMY SIĘ, ŻE PO 4 TYGODNIACH ONI NADAL SZUKAJĄ LEKARZA DO ZR [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-07-30
*.111.143.*
Wykonywałem rezonans w Tczewie, ok 1 godz przed planowanym badaniem otrzymałem telefon,że muszą je przełożyć na inny termin. Minęły aż 3 tygodnie od badania i nie było opisu. Po kilku interwencjach na infolinii zapewniano mnie, że opis najpóźniej będzie do 4 tygodni, które właśnie minęły i .....ocz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-07-29
*.17.62.*
Nie mogę dalej doczekać się na opis badania chociaż firma miała na to 14 dni roboczych (mija 17 dzień). Na infolinii drugi dzień z rzędu nie potrafią mi nic powiedzieć, kiedy to nastąpi. Sprawą mieli się zająć i skontaktować się ze mną, jednak to się nie stało. Jeśli ktoś czeka na opis to nie polec [rozwiń/zwiń]
Klimatyzowana poczekalnia
Niewywiązywanie się w czasie z opisem rezenansu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-19
*.117.196.*
W placówce w Tczewie miałam wykonany rezonans. Po przybyciu do placówki nikt mnie nie poinformował, że jest opóźnienie około godziny. Dopiero na pytanie kolejnego pacjenta, uzyskaliśmy taką informację. Po wykonaniu badania i otrzymaniu płyty panie w rejestracji powiedziała, że opis bezie za około 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pacjent
link | zgłoś
2021-06-25
*.11.129.*
Termin ustalany na stronie nie jest zgodny z rzeczywistym o ponad miesiąc.
chyba brak
wydymka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-06-23
*.173.181.*
Dość krótki termin rezonansu, dobrze zrobiony, płytka od ręki, opis w ciągu 4 dni, co prawda musiałem pojechać do Kościerzyny ale polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina Giczewska
link | zgłoś
2021-06-22
*.190.141.*
Syn miał wykonany Rezonans jamy brzusznej.Zaznaczyliśmy i cały czas podkreślaliśmy , że główny problem stanowią jelito i Rezonans ma być wykonany pod tym kontem.Badanie wykonaliśmy prywatnie, okres oczekiwania ok. 2 mies.Syn przygotowywał się do badania 3 dni.Dieta lekkostrawna, Espumisan, Xenna.Otr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2021-05-28
*.231.25.*
Miałem dzisiaj MR kręgosłupa szyjnego. Odbył się z 1-no godzinnym poślizgiem, o czym niezwłocznie zostałem poinformowany smsem. Po przybyciu na miejsce, bardzo miła, bardzo sympatyczna, pełna empatii Pani za biurkiem, o powyższym fakcie - przepraszała, stwierdzając że poślizg ten wyniknął z powodu [rozwiń/zwiń]
Dla tych, co nie mają samochodu, placówka jest nie daleko Głównego Dworca PKP w Gdyni, przesympatyczna obsługa,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2021-05-04
*.241.33.*
Robiłem rezonans z kontrastem do stawu. Źle nagrana płyta z badaniem spowodowała że chirurg nie miał możliwości przejrzenia nagrania. Poprosiłem o poprawne nagranie płyty . Zażądano zapłaty 7,80zł. za powtórne nagranie płyty . Przecież to nie moja wina , że źle nagrali płytę . Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa
link | zgłoś
2021-04-16
*:ab1c:e794:*
Dość szybko otrzymałam termin na rezonans. Badanie zostało wykonane w wyznaczonym terminie i o wyznaczonej godzinie ale niestety drugi tydzień czekam na opis wyniku rezonansu a powiedziano że max do tygodnia będą wyniki. Mam wizytę za 3 dni u ortopedy i nie mam wyniku. Na wizytę u specjalisty czeka [rozwiń/zwiń]
szybki termin badania i punktualność
długi czas oczekiwania na opis wyniku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2021-04-14
*.235.184.*
Straciłem dzień i pieniądze, na badanie nie przyjęli chociaż miałem umówiony termin. Przy umawianiu terminu przez telefon wszystko było ok, a jak już przyjechałem w ustalony dzień to zaczęły się wymówki i przeszkody.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-03-08
*.116.177.*
Najlepszy ośrodek radioterapii na świecie to Affidea w HCP w Poznaniu. Mądrzy, dobrzy, profesjonalni lekarze. Fantastyczni pełni empatii, zrozumienia i optymizmu technicy radiolodzy. Ludzie , których charakteryzuje pełne zaangażowanie w niesienie pomocy i nadziei najbardziej dotkniętym przez los pac [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, wiedza, empatia, wparcie pacjenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-01-31
*.0.123.*
Profesjonalne podejście do pacjenta,przemiłe panie w recepcji oraz w gabinetach MR obsługa bardzo OK jestem zadowolony, bardzo szybki wynik wiec serdecznie każdemu polecam AFIDEA w Skarżysku-Kam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danka
link | zgłoś
2021-01-03
*.173.144.*
Nie da się pobrać ostatniego wyniku - pokazuje się pusta strona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-09-26
*.173.215.*
Profesjonalne podejście do pacjenta,przemiła obsługa bardzo jestem zadowolona bardzo szybki wynik jeszcze tego samego dnia wiec serdecznie każdemu polecam AFIDEA w Poznaniu.
Pełen profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2020-09-11
*.200.158.*
Wizyta w Affideii w Tczewie. Personel mily, profesjonalne podejscie do pacjenta. Polecam tak trzymac
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-07-15
*.241.198.*
Affidea Gdynia.....to najlepsza placówka w jakiej byłam. Pani na rejestracji przesympatyczna.....Pani pielęgniarka miła, uśmiechnięta i kompetentna ....Pan radiolog wesoły facet przy którym nie sposób się stresować. Polecam ....A i najważniejsze wynik dostałam po 3 godzinach . Brawo Affidea Gdynia [rozwiń/zwiń]
Jest ich tyle że zabraknie miejsca
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawlos
link | zgłoś
2020-04-28
*.254.235.*
Affidea Gdańsk.Czekanie czekanie czekanie.Młodzi pracownicy brak informacji.Po kolonoskopi szybko szybko.Niech technik spróbuje sobie zrobic i potem niech idzie do domu z pełnym brzuchem powietrza .Nie polecam no chyba że już nigdzie nie można zrobic badania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2020-03-27
*.156.100.*
Nie ma co się rozpisywać i powielać komentarzy poprzedników wszystkie negatywne rzeczy na temat tej firmy są prawdziwe, dwa razy korzystałem z ich usług i było dokładnie tak samo. Nie wyciągają żadnej lekcji i nie starają się poprawić swojego wizerunku. Na reklamację nawet nie odpowiedzieli. p.s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-03-11
*.0.71.*
Przychodnia w Gdańsku ul. Kilińskiego dramat to mało powiedziane. Wizyta płatna prywatna po 1,5 h czekania i awanturze dowiaduje się że jest opoźnienie... Wspaniale tylko wypadałoby poinformować o fakcie a nie ściemniać. Nie polecam nikomu korzystać prywatnie. Na Narodowy fundusz śmiechu jest lepsza [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa, podejście do klienta, całokształt twórczości komediowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiekk
link | zgłoś
2020-03-02
*.105.21.*
Infolinia totalnie bez kompetencji. Umówiony rezonans ze skierowaniem z medipartner, data, godzina, sms-y wszystko ok. Dzień badania w rejestracji (brak zgody na wykonanie badania u nas, proszę w innym mieście - pani w infolinii nie wiedziała, że w Skarżysku tego nie zrobią, ale kieruje i bierze za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-02-21
*.46.244.*
NIGDY więcej!!! Miałam wykonywany rezonans głowy z kontrastem w Zielonej Górze przy ulicy Podgórnej. Totalna masówka, nie zdążysz wejść do gabinetu to masz się w biegu rozbierać, bo czas ucieka, i jak w bloku startowym... ktoś opuszcza stanowisko...a Ty masz wskakiwać... zanim ostygnie maszyna.... P [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2019-12-10
*.197.186.*
TRAGEDIA!!! Badanie prywatne 27-10-2019, po zapewnieniu, że po 21 dniach roboczych (termin upłynął 27-11-2019) będzie opis badania, nadal czekam. Co ciekawe: złożyłam reklamację na adres wskazany w ich regulaminie jako ten do przesyłania reklamacji, otrzymałam przed chwilą informację zwrotną, że moj [rozwiń/zwiń]
brak opisu wyniku, brak możliwości złożenia reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2019-12-04
*:47d7:cf70:*
Obsługa w Wejherowskim oddziale Tragedia(mlode dziewczyny w rejestracji nie miłe dla klientów-jakby były tam za karę. Czas oczekiwania na badanie porażka- 1.5 godz.obsuwy Co jest do zrozumienia (zdarza się)gdyby obowiazywala kolejnosc a tutaj kolejna tragedia przyszla koleżanka pielegniarki z rodzin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yan
link | zgłoś
2019-12-02
*.254.44.*
Za usługę płaciłem prywatnie.Firma nie wywiązuje się z podanych terminów otrzymania wyniku. Musiałem przełożyć wizytę.Słaba informacja o czasie i terminie badania. Trzeba przybyć na 2 godz przed terminem podanym w SMS. Ogólnie stres i niemoc
obszerny opis
niterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-11-08
*.47.142.*
Firma nie wywiązuje się z terminów dokonania opisów do badań! Pani z infolinii nic nie może! Ignorują chorego! TRAGEDIA! Zgłoszenie reklamacji nic nie zmienia. ZNIECZULICA!!!
brak
brak wiarygodności, rzetelności, terminowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2019-11-06
*.28.220.*
Polecam Wszystko .Obsługa ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bulba
link | zgłoś
2019-10-24
*.146.207.*
Omijać szerokim łukiem.Zero wiarygodności, zero kontaktu.Mają pacjenta tam gdzie słońce nie dochodzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja L.
link | zgłoś
2019-10-24
*:5171:9543:*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Polecam z czystym sercem. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-10-21
*.54.17.*
Nie polecam - na opis rezonansu oczekuję prawie miesiąc. miało być do 16 dni. Badanie płatne z PZU. Już drugi raz przekładam wizytę u ortopedy.Na infolinii nie ma z kim gadać. Mówią że oddzwonią i oczywiście kontakt się urywa. Placówka we Wrocławiu na Grabiszyńskiej to pełna porażka. Radzę szukać in [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-10-16
*.190.251.*
Jestem bardzo zadowolony z obsługi w Affidea Ełk. Szybko i profesjonalnie. Badanie wykonane zgodnie z terminem, Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Pełen profesjonalizm. Dziękuję. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2019-10-15
*.156.245.*
Olsztyn- badanie 19 sierpnia a wyniku brak - dziś mamy 15 październik a badanie było wykonywane jako pilne- nie polecam tej placowki
brak
na wynik vczeka się ponad 2 m--
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-10-14
*.173.233.*
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Affidea. W piątek rezonans a wyniki gotowe już w poniedziałek. Badanie miałam wykonane w Poznaniu na 28 czerwca. Panie w rejestracji bardzo miłe jak również personel przy badaniu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanislaw
link | zgłoś
2019-09-16
*.12.42.*
Miałem umówione badanie 13,10,2019 na godzinę 19:15. Badanie prywatne! W okienku dowiaduję się , że jest poślizg 40 minut! Ponadto na wynik będę czekał co najmniej 1 miesiąc! Na moje pytanie , że jest to bardzo silny ból i nie mogę tyle czekać- słyszę -nie ma żadnej możliwości przyspieszenia.Zaznac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2019-09-11
*.97.248.*
Czekam już na wyniki prawie dwa miesiące,tragedia z obsługi, nie wiem co dzieje się w moim organizmie bo nie mam diagnozy,a czas na pewno jest ważny.Nie poleca tej placówki.
długie czekanie na wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-08-27
*.47.161.*
nie polecam,obiecują tylko a poźniej czeka się na wyniki ,ja już ponad miesiąc od chwili badania a miało być 14 dni pożniej do 4 tygodni a teraz niewiadomo? i co na to zarządzający tą firmą gdzie wiarygodność, dotyczy affidea Szczecin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
53zak
link | zgłoś
2019-08-22
*.47.70.*
Mój partner czeka do dzis tj. 22.08.2019 na wynik rezonansu który robił prywatnie 13.07. Na nic telefony, monity, wizyty w placówce i telefony na infolinie. Bez rezultatu. Nijak ma sie to do maksymy firmy,, zdrowie pacjenta najważniejsze,,
Krótki termin oczekiwania na samo badanie
Długi termin oczekiwania na wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-08-21
*.205.126.*
przestrzegam przed wyborem tej firmy, a szczególnie oddziału affidea przy ul. Grabiszyńskiej we Wrocławiu; z takim brakiem profesjonalizmu i olewaniem pacjenta nie spotkałem się jeszcze, nawet w placówkach NFZ; na wynik badania rezonansem czekałem od 04.07. do 12.08 i to po dwukrotnym monicie telef [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak profesjonalizmu, ignorancja, lekceważenie pacjenta, brak bezpośredniego kontaktu z placówką wykonującą badanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-08-19
*.47.143.*
niestety już czekam na opis rezonansu ponad trzy tygodnie. Dzwoniłem 3 razy i ciągle jakaś wymówka, a to że musi być pełne 10 dni robocze , a to że lekarz na urlopie i w minony piątek już napęwno bedzie,niestety badanie wykonane 26.07.2019 i brak wyniku ,ciekawe co teraz powiedzą jak zadzwonię???.Ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-04-24
*.40.67.*
Płacisz kupę pieniedzy za badanie a na wyniki czekasz pisza że siedem dni roboczych a okazuje się dłużej.Ludzie oddaja ostatnie pieniądze na badania a cały syf w Polsce ma to w ***.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2019-04-23
*.66.161.*
Niestety miałam tą nieprzyjemność korzystania z usług Affdei w Gdańsku. CT wykonane nie zgodnie ze zleceniem lekarza , a gorsze na moją reklamację praktycznie brak reakcji. Po wielu telefonach i próbie obarczania mnie winą za źle wykonaną pracę odpowiedź członka zarządu , że w zasadzie to badani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2019-01-23
*.173.144.*
Witam. Wczoraj miałam wykonane badanie RM.Fakt czekałam 1,5 godz. chociaż byłam zarejestrowana na godz. I czekałam na to badanie 8 miesięcy. Obsługa bardzo sympatyczna .
Miła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pacjent
link | zgłoś
2018-10-27
*.63.87.*
nie chciałam wierzyć w te opinie, ale muszę się z nimi zgodzić. Mnie też doknęła ta smutna rzeczywistość. Brak jednolitych odpowiedzi i informacji na infolinii. Brak informacji o terminie odbioru wyników. Termin już minął i jedyne co można, to złożyć- wg pani na infolinii- to złożyć reklamację. Zada [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2018-07-11
*.7.56.*
MEDYCZNIE BADANIE WYKONANE BARDZO PROFESJONALNIE,NATOMIAST CALA INFORMATYCZNA I LOGISTYCZNA ORGANIZACJA BARDZO ZLA MASA BLEDNYCH ISPRZECZNYCH INFORMACJI ODNOSNIE TERMINOW I ODBIORU WYNIKOW BARDZO ZLA NIE POLECAM NIKOMU.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-06-21
*.31.10.*
Żenujące miejsce. Pracownicy na infolinni zadaja idiotyczne pytania. Nie potrafią odpowiedziec jakiej jakosci jest sprzęt. Na miejscu pokazuje sie ze badanie ma nyc oóźnione o 4 godziny !!!! Nie bardzo sa przejęci faktem że na badanie trzeba być od rana na czczo i że do wieczora pacjent ma tam siedz [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIETERMINOWOŚC, NIEODPOWIEDZIALNE TRAKTOWANIE CIĘŻKO CHORYCH PACJENTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-05-28
*.66.87.*
Tragedia! Nie polecam! Na wyniki rezonansu stawu kolanowego Mamy czekamy juz miesiac. Drogie badanie plus oplacone koszty wysylki wynikow na nic...z Affidea w Koscierzynie nie ma kontaktu. To samo dziejej sie w Gdansku. Tragedia
brak
drogo, nie ma wynikow, nikt nic nie wie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chomik
link | zgłoś
2018-04-19
*.146.96.*
Gdyby nie fakt, że w tym smutnym jak $&%# kraju nie da się normalnie badać i leczyć to raczej odradzałbym korzystanie z usług tej firmy. Problem w tym, że w tej polskiej syficy człowiek często staje przed dramatycznym wyborem - albo płacisz i dostajesz marnej jakości usługę albo czekaj sobie kilkase [rozwiń/zwiń]
możliwość zbadania się zamiast czekania na śmierć w kolejce NFZ
beznadziejna strona z niedziałającymi funkcjami interaktywnymi, czasem niedoinformowani konsultanci, chaos w placówkach, brak miejsca na wypełnianie ankiet, kolejki, niedobór personelu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2018-03-25
*.5.89.*
Robiem prywatnie badanie rezonansem magnetycznym stawu skokowego. Czekam już 6 tyg. na wynik. Dwa razy podchodziłem do badania, bo zauważono , że nie miałem opisanego badania który staw skokowy jest chory: co to za różnica ? Ja wiem , który mnie boli. Musiałem przyjść za tydzień. W szpitalu przy ul [rozwiń/zwiń]
oczekiwanie na wynik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylvia
link | zgłoś
2016-12-07
*.156.117.*
Polecam każdemu kto chce szybko, za niewielkie pieniądze i co najważniejsze bez kolejek zrobić odpowiednie badania czy wyniki. Jakość sprzętu wysoka. Czas oczekiwania praktycznie znikomy. Pielęgniarki i lekarze bardzo mili. Jednym słowem jest REWELACJA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa754
link | zgłoś
2016-10-27
*.156.117.*
Affidea to jedna z bardziej znanych sieci medycznych. Ogólnie muszę Wam powiedzieć, że jestem wyjątkowo zadowolona z jej usług. Zawsze trafiam na miłych lekarzy i pielęgniarki, którzy wiedzą jak mi pomóc. Nie miałam też problemu z usykaniem porad czy też dodatkowych wyników (na własne życzenie). Pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2016-10-24
*.156.117.*
Apteka na miarę XXI wieku. Naprawdę nie ma lepiej zaopatrzonej apteki, aniżeli Affidea. Ilekroć idę tam z receptą, zawsze dostanę to, czego potrzebuje - niezależnie od tego, jak specjalistyczne by to nie było. Na uwagę zasługują również niskie ceny - dużo niższe niż w innych aptekach. Polecam.
ceny niższe, niż w innych aptekach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Affidea Opinie