Affidea Opinie

2.7 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.affidea.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ANNA
link | zgłoś
2024-04-24
*.245.194.*
Mama była na tomografii serca 21.02.2024. Do dziś nie ma opisu. Termin oczekiwania na opis to dramat. Osiem tygodni już dawno minęło. Kto zwróci mamie czas......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2024-01-26
*.238.92.*
W zielonej górze bardzo miła obsługa włącznie z panią Karolina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxxx
link | zgłoś
2023-12-27
*.173.226.*
Miła obsługa w Kaliszu ale opis to tragedia. Nie wiem czy ktoś był trzeźwy jak to pisał bo zdania nielogiczne, powycinane słowa. Nie wiadomo o co chodzi w zdaniu. Tragedia.
Miła obsługa, dość szybki termin
Opis do poprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2023-10-27
*.30.2.*
Niesamowicie niemiła osoba na infolinii, zero empatii i wyrozumiałości, rozmowa przeprowadzona z wyższością pracownika w sposób wyjątkowo niemiły ktoś kto pracuje w służbie zdrowia powinien posiadać minimum cech wyżej wymienionych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-10-04
*:647d:6ef1:*
Badanie kolana rezonansem, po upływie miesiąca, nadal nie mam opisu. Trzy interwencje telefoniczne, dwa maile, opisu nadal nie ma, wyrzucone pieniądze.
brak opisu mimo upływu 4 tygodni od badania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-09-26
*.10.48.*
Nigdy więcej! Badanie prywatnie, termin badania nawet szybko, ale opisu nie mam do dziś (badanie było 24.07). U specjalisty wizytę już miała, ale mam przyjść z opisem :( Aby przyspieszyć diagnozę zapłaciłam kupę kasy za badanie prywatne, ale jak się okazuje w Affidei mają to gdzieś...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2023-09-25
*.105.133.*
Jak zapisywałem się na rezonans informacja była, że na opis czeka się do 4 tygodni, w momencie wykonywania badania(płatnego) poinformowano mnie, że do 8 tygodni. 8 tygodni minęło i dalej brak opisu. Pacjent poważnie chory, po tym okresie zszedłby prędzej z tego świata. Nigdy więcej i to za taki [rozwiń/zwiń]
Brak
Naciąganie ludzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
David
link | zgłoś
2023-09-06
*.30.0.*
ZLY SERWIS DLA KLIJENTA->>MAMY ROK 2023 A AFFIDEA NIE POTRAFI WYSLAC NA EMAIL ZESTAW ZALECEN PRZED REZONASNEM!!!!! Affidea Zielona Gora,chcialem szybko i prywatnie,Pani w okienku powiedziala ze tu tylko mozna prywatnie,wiec dostalem termin i 3 miesiace przed terminem dzwoni ktos z affidei i napierd [rozwiń/zwiń]
odleglosc
brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2023-08-22
*:68f9:91a3:*
Korzystałem z ich usług kilkanaście lat. Ale takiego syfu nigdy nie było. Miałem robiony rezonans kręgosłupa 15.06.2023 czerwca a do dnia dzisiejszego tj.22/08/2023 nie mam opisu a badanie na CITO we wrześniu mam kolejny i pewnie znów będę czekał...Już nigdy nie wrócę do tej placówki kolejne będę ro [rozwiń/zwiń]
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-08-01
*.233.132.*
Affidea Zielona Góra. Po ponad tygodniu po badaniu poinformowano mnie o 21 dniach roboczych czekania na opis. po 3 tygodniach poinformowano mnie jednak o 8 tygodniach oczekiwania. NIE POLECAM. Lepiej umówić się na NFZ i wyjdzie czasowo to samo. Wyników nadal nie mam.
personel, szybkość wykoania badania
Informacj po badaniu o czasie oczekiwania 8 tygodni na OPIS. NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2023-07-10
*.8.174.*
Badanie prywatnie, termin badania nawet szybko, ale opisu nie mogę się doczekać (prosiłam o przyspieszenie). U specjalisty wizytę odbyłam tydzień temu, a wyników nie ma do dziś. Aby przyspieszyć diagnozę przeszłam procedurę za ciężko uciułaną kasę, jak się okazuje w Affidei mają to gdzieś...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwina
link | zgłoś
2023-06-28
*.25.121.*
Bardzo dziękuję za profesjonalne,wręcz expresowe badanie,NFZ.Rejestracja ,badanie ,odczyt 24 godz.Atmosfera kultura,profesjonalizm,higienai.Tak trzymać.Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2023-06-27
*.205.214.*
Placówka w Legnicy DRAMAT!!! Przy umawianiu wizyty na rezonans stawu skokowego wszystko idealnie, szybki termin, dwa tygodnie czas oczekiwania na wynik...Tyle tylko że minęło już ponad trzy tygodnie, a wyniku brak. Po rozmowie telefonicznej, informacja że na wynik trzeba czekać 6 tygodni. ZDECYDOWAN [rozwiń/zwiń]
czas oczekiwania na wynik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodekra
link | zgłoś
2023-06-16
*.73.120.*
W sumie wykonałem około 10 badań. Zawsze sprawnie, fachowo i w rozsądnym terminie. Bardzo miły i i sympatyczny personel. Rozsądne terminy opisu badań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziony
link | zgłoś
2023-06-16
*.237.3.*
Przy zapisywaniu zapewniono mnnie, że opis badania będzie do 14 dni. Niestety okazuje się, że tak pięknie jest tylko przy zapisie opis opóźnia się jak na razie 7dni co uniemożliwia mi wizytę z wynikiem (opisem) u specjalisty. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2023-06-14
*.25.1.*
Jestem bardzo zadowolona z Affidea.Potrzebowałam natychmiastowego TK zatok,pani z infolini sama zadzwoniła do placówki aby sie upewnić czy jest szansa wykonać w dniu kiedy otrzymałam skierowanie. Wszystko załatwiła od ręki. Dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLANTA
link | zgłoś
2023-05-11
*.207.68.*
AFFIDEA Kielce-ul.Szydłówek Górny, to najlepsza placówka w jakiej byłam. Pani w rejestracji rzetelnie wszystko tłumaczy. Pani technik miła, uśmiechnięta i kompetentna, przyjaźnie nastawiona do pacjenta. Obsługa na wysokim poziomie.Opis badania w ciągu kilku dni a ostatnio w tym samym dniu. Polecam.
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2023-04-25
*.205.60.*
Dramat!!!! Miałam zlecenie na CITO rezonans głowy. Z bólu wariuję. Niestety po 3 tygodniach okazało się, że rezonans "nie wyszedł" Musiałam ponownie jechać do Legnicy . Obiecany miałam opis na 20 kwietnia, niestety do dzisiaj nie ma. Omijajcie z daleka . W innych placówkach na opis czeka się około [rozwiń/zwiń]
brak
stary sprzęt, zbyt długie oczekiwanie na opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryla Skolimowska
link | zgłoś
2023-04-21
*.111.226.*
DRAMATYCZNIE. Na wstępie, niemiła obsługa klienta, robiąca łaskę, że udziela informacji, odpowiada na pytania. Wszystko ciężko... Bardzo dobra lekarz, która mnie przyjmowała oraz personel pielęgniarski, chociaż tyle. Natomiast otrzymanie wyniku i uzyskanie jakiejkolwiek informacji, kiedy można będ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2023-04-16
*:27dc:286d:*
Affidea Al. Solidarności 67. Świetna i miła obsługa. Opisy moich badan MR były bardzo pilne. Otrzymałam je w krótkim czasie. Powiadomiono mnie telefonicznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Affidea Opinie