Affidea Opinie

3.4 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.affidea.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pawlos
link | zgłoś
2020-04-28
*.254.235.*
Affidea Gdańsk.Czekanie czekanie czekanie.Młodzi pracownicy brak informacji.Po kolonoskopi szybko szybko.Niech technik spróbuje sobie zrobic i potem niech idzie do domu z pełnym brzuchem powietrza .Nie polecam no chyba że już nigdzie nie można zrobic badania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2020-03-27
*.156.100.*
Nie ma co się rozpisywać i powielać komentarzy poprzedników wszystkie negatywne rzeczy na temat tej firmy są prawdziwe, dwa razy korzystałem z ich usług i było dokładnie tak samo. Nie wyciągają żadnej lekcji i nie starają się poprawić swojego wizerunku. Na reklamację nawet nie odpowiedzieli. p.s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiekk
link | zgłoś
2020-03-02
*.105.21.*
Infolinia totalnie bez kompetencji. Umówiony rezonans ze skierowaniem z medipartner, data, godzina, sms-y wszystko ok. Dzień badania w rejestracji (brak zgody na wykonanie badania u nas, proszę w innym mieście - pani w infolinii nie wiedziała, że w Skarżysku tego nie zrobią, ale kieruje i bierze za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2019-12-04
*:47d7:cf70:*
Obsługa w Wejherowskim oddziale Tragedia(mlode dziewczyny w rejestracji nie miłe dla klientów-jakby były tam za karę. Czas oczekiwania na badanie porażka- 1.5 godz.obsuwy Co jest do zrozumienia (zdarza się)gdyby obowiazywala kolejnosc a tutaj kolejna tragedia przyszla koleżanka pielegniarki z rodzin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yan
link | zgłoś
2019-12-02
*.254.44.*
Za usługę płaciłem prywatnie.Firma nie wywiązuje się z podanych terminów otrzymania wyniku. Musiałem przełożyć wizytę.Słaba informacja o czasie i terminie badania. Trzeba przybyć na 2 godz przed terminem podanym w SMS. Ogólnie stres i niemoc
obszerny opis
niterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-11-08
*.47.142.*
Firma nie wywiązuje się z terminów dokonania opisów do badań! Pani z infolinii nic nie może! Ignorują chorego! TRAGEDIA! Zgłoszenie reklamacji nic nie zmienia. ZNIECZULICA!!!
brak
brak wiarygodności, rzetelności, terminowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2019-11-06
*.28.220.*
Polecam Wszystko .Obsługa ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja L.
link | zgłoś
2019-10-24
*:5171:9543:*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Polecam z czystym sercem. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-10-21
*.54.17.*
Nie polecam - na opis rezonansu oczekuję prawie miesiąc. miało być do 16 dni. Badanie płatne z PZU. Już drugi raz przekładam wizytę u ortopedy.Na infolinii nie ma z kim gadać. Mówią że oddzwonią i oczywiście kontakt się urywa. Placówka we Wrocławiu na Grabiszyńskiej to pełna porażka. Radzę szukać in [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-10-16
*.190.251.*
Jestem bardzo zadowolony z obsługi w Affidea Ełk. Szybko i profesjonalnie. Badanie wykonane zgodnie z terminem, Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Pełen profesjonalizm. Dziękuję. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Affidea Opinie