Affidea Opinie

3.4 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.affidea.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2019-10-14
*.173.233.*
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Affidea. W piątek rezonans a wyniki gotowe już w poniedziałek. Badanie miałam wykonane w Poznaniu na 28 czerwca. Panie w rejestracji bardzo miłe jak również personel przy badaniu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-08-27
*.47.161.*
nie polecam,obiecują tylko a poźniej czeka się na wyniki ,ja już ponad miesiąc od chwili badania a miało być 14 dni pożniej do 4 tygodni a teraz niewiadomo? i co na to zarządzający tą firmą gdzie wiarygodność, dotyczy affidea Szczecin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
53zak
link | zgłoś
2019-08-22
*.47.70.*
Mój partner czeka do dzis tj. 22.08.2019 na wynik rezonansu który robił prywatnie 13.07. Na nic telefony, monity, wizyty w placówce i telefony na infolinie. Bez rezultatu. Nijak ma sie to do maksymy firmy,, zdrowie pacjenta najważniejsze,,
Krótki termin oczekiwania na samo badanie
Długi termin oczekiwania na wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-08-21
*.205.126.*
przestrzegam przed wyborem tej firmy, a szczególnie oddziału affidea przy ul. Grabiszyńskiej we Wrocławiu; z takim brakiem profesjonalizmu i olewaniem pacjenta nie spotkałem się jeszcze, nawet w placówkach NFZ; na wynik badania rezonansem czekałem od 04.07. do 12.08 i to po dwukrotnym monicie telef [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak profesjonalizmu, ignorancja, lekceważenie pacjenta, brak bezpośredniego kontaktu z placówką wykonującą badanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-08-19
*.47.143.*
niestety już czekam na opis rezonansu ponad trzy tygodnie. Dzwoniłem 3 razy i ciągle jakaś wymówka, a to że musi być pełne 10 dni robocze , a to że lekarz na urlopie i w minony piątek już napęwno bedzie,niestety badanie wykonane 26.07.2019 i brak wyniku ,ciekawe co teraz powiedzą jak zadzwonię???.Ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-04-24
*.40.67.*
Płacisz kupę pieniedzy za badanie a na wyniki czekasz pisza że siedem dni roboczych a okazuje się dłużej.Ludzie oddaja ostatnie pieniądze na badania a cały syf w Polsce ma to w ***.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2019-01-23
*.173.144.*
Witam. Wczoraj miałam wykonane badanie RM.Fakt czekałam 1,5 godz. chociaż byłam zarejestrowana na godz. I czekałam na to badanie 8 miesięcy. Obsługa bardzo sympatyczna .
Miła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2018-07-11
*.7.56.*
MEDYCZNIE BADANIE WYKONANE BARDZO PROFESJONALNIE,NATOMIAST CALA INFORMATYCZNA I LOGISTYCZNA ORGANIZACJA BARDZO ZLA MASA BLEDNYCH ISPRZECZNYCH INFORMACJI ODNOSNIE TERMINOW I ODBIORU WYNIKOW BARDZO ZLA NIE POLECAM NIKOMU.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chomik
link | zgłoś
2018-04-19
*.146.96.*
Gdyby nie fakt, że w tym smutnym jak $&%# kraju nie da się normalnie badać i leczyć to raczej odradzałbym korzystanie z usług tej firmy. Problem w tym, że w tej polskiej syficy człowiek często staje przed dramatycznym wyborem - albo płacisz i dostajesz marnej jakości usługę albo czekaj sobie kilkase [rozwiń/zwiń]
możliwość zbadania się zamiast czekania na śmierć w kolejce NFZ
beznadziejna strona z niedziałającymi funkcjami interaktywnymi, czasem niedoinformowani konsultanci, chaos w placówkach, brak miejsca na wypełnianie ankiet, kolejki, niedobór personelu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2018-03-25
*.5.89.*
Robiem prywatnie badanie rezonansem magnetycznym stawu skokowego. Czekam już 6 tyg. na wynik. Dwa razy podchodziłem do badania, bo zauważono , że nie miałem opisanego badania który staw skokowy jest chory: co to za różnica ? Ja wiem , który mnie boli. Musiałem przyjść za tydzień. W szpitalu przy ul [rozwiń/zwiń]
oczekiwanie na wynik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Affidea Opinie