VINTED.PL Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 210
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.vinted.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Iwona
link | zgłoś
2022-12-03
*.234.241.*
Oszukują ludzi. Wyslalam paczkę i ślad po niej zaginął. Z ich strony zero pomocy i odpowiedzialności. Nie polecam.
Jedna wielka porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anik
link | zgłoś
2022-12-03
*:dbff:fed0:*
Nie polecam nikomu tej apki,jeśli tranasakcja nie powiedzie się z niewiadomo jakiego powodu to skontakowanie się z zespołem Vinted jest niemożliwe.Nic co mogłoby pomóc w wyjaśnieniu sprawy i odzyskać pieniążki poprostu nie działa,każda próba wysłania wiadomości kończy niepowodzeniem także niewiadomo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jura
link | zgłoś
2022-12-02
*.173.30.*
Platforma w ogóle nie pomaga w problematycznych sytuacjach! Nawet w przypadku gdy obrazi Ciebie sprzedający ( bo chcesz zwrócic przedmiot bo jest niezgodny z opisem) platforma ignoruje temat pomimo, ze szczyci się ochroną kupujących! ODRADZAM!!!!!
Brak!!!!!
Nie szanowanie uzytkowników,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk.glamour
link | zgłoś
2022-11-29
*.117.86.*
BANDA OSZUSTÓW I KRETYNÓW BEZPODSTAWNE BLOKOWANIE KONTA REGULAMIN DZIAŁA WYŁĄCZNIE W JEDNĄ STRONĘ ZERO KONTAKU
Brak
Debilizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eda
link | zgłoś
2022-11-26
*.235.178.*
Vinted to chora platforma z pracującymi tam chorymi ludźmi oraz z upośledzonymi niektórymi sprzedającymi. Co tam za ludzie się przewijają to aż strach pomyśleć. Za nich ktoś powinien się za brać! Za vinted policja ,a za niektórych chorych przedających psychiatra. Normalny dom wariatów.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lusia
link | zgłoś
2022-11-24
*.173.40.*
Tragedia blokują mi konto bez powodu bo podróba a są zdjęcia że to oryginał z całego serca nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-11-24
*.30.179.*
NIE POLECAM, paczka zaginęła, a kontakt nie jest możliwy, rozmowa z robotem, żenada, a za wszystko się płaci, nie polecam, omijam szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Salamandra
link | zgłoś
2022-11-20
*.191.1.*
Portal dla przedsiębiorczych inaczej, którzy zgodnie z polityką VINTED oszukują kupujących ile wlezie i nie muszą martwić się o konsekwencje. Kupujący nie jest chroniony _w żaden sposób_ opłata za ochronę to tylko nabijanie kieszeni Vinted, nic więcej. Kupiłeś rzecz opisana jako stan bardzo dobry a [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obslugi, opłata za ochronę kupującego, której nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2022-11-11
*.30.100.*
Zgłaszajcie oszustwa do UOKiK. Już jedna karę na nich nałożyli. Jak można przyzwalać na przywłaszczanie mienia przez osoby trzecie. A taki proceder vinted prowadzi. ZGŁASZAJCIE ich
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2022-11-11
*.30.100.*
Nie polecam. Niekompetentne osoby ,kolesiostwo,oszukiwanie i naciąganie ludzie na które pozwala vinted. Regulamin łamiący prawo i pozwalający na przywłaszczanie mienia. Całym vinted powinien zająć się prokurator.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miszel
link | zgłoś
2022-11-03
*.172.235.*
Nie polecam. Kupiłam buty po paru dniach ,że paczka będzie opóźniona, następnie, że jeśli nie dotrze do 1 listopada to mam zgłosić, zgłosiłam po czy dostaje informacje, że paczka dostarczona i sprzedający otrzymał zapłatę. W historii paczki jest tylko nadana i nic dalej się z nią nie zadziało. Poraż [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werolika
link | zgłoś
2022-10-23
*.6.130.*
NIE SPRZEDAWAJCIE DROGIE RZECZY PRZEZ VINTED!!! Sprzedałam zestaw 3 świeczników. Pani kupująca poinformowała mi,że jeden ze św-w jest zniszczony przez InPost,zapytałam InPost(miałam etykietę do nadania paczki),odpowiedział-skargi od kupującej nie było. Teraz ona ma a moje św-ki a swoje pieniądze,moj [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-10-21
*.0.40.*
Usunęli mi kurtkę że niby podróba a jest oryginalna sprawdzałam nawet. Bardzo inteligentni ludzie to obsługują. Bardzo proszę o douczanie swoich pracowników bo nie znają się w ogóle na tym czy coś jest oryginalne. Kurtka kosztowała dużo a ci mi piszą że podróba. Wszystkie metki znakisa. Debile...
Niekompetentni w obsłudze,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2022-10-19
*.96.172.*
Ja, jeśli chodzi o sprzedaż nie mam złych doświadczeń jeśli chodzi o zakup to się załamałam. To jakaś porażka. Kobieta sprzedała mi torebkę zdjęcia idealne żadnych wad w opisach też nic nie było. Przyszła torebka a raczej szmata, wada na wadzie praktycznie się kruszyła. Zrobiłam dziesiątki zdjęć wys [rozwiń/zwiń]
Sprzedaż - szybko i prosto
Kupujący nie ma praw, płaci za wszystko nawet za błędy i oszustwa sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-10-17
*.235.255.*
Moje konto jest zablokowane bez powodu. Oblsuga klienta praktycznie nie istnieje. Nie reaguja na moje maile. Nie jestem w stanie kupowac a czytajac opinie innych nie odwazylabym sie czegokolwiek sprzedac na vinted.
brak oblsugi klienta, blokowanie konta bez powodu, brak mozliwosci akceptacji regulaminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-10-11
*.33.232.*
Jak długo czekałyście na weryfikację tożsamości po przesłaniu skanu dowodu? Ja juz ponad tydzień i nadal brak możliwości wypłacenia środków...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kedra
link | zgłoś
2022-10-06
*.24.34.*
Zablokowali mi na stałe konto, przysyłając przez automat listę możliwych niepoprawnych działań na koncie. Z czego wywnioskowałam, że po kilku korektach treści sprzedaży automat zarejestrował nadmierną aktywność na koncie. Jest to żenujące i nieludzkie. Skierowałam prośbę do zespołu o wytłumaczenie [rozwiń/zwiń]
przekreślone przez wady
zła organizacja funkcjonowania, szkoda czasu i zachodu, brak komunikacji z zespołem,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monitor
link | zgłoś
2022-10-03
*.10.131.*
aplikacja jest beznadziejna, nie polecam, banda oszustów i złodziei, kradzieże, brak kontroli, żenada po całości już lepiej na olx robić biznes niż na tej śmieszniej wielce promowanej aplikacji. do spodu z nimi!
brak
nie ma tyle miejsca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-10-02
*.231.60.*
Dziś usunęli mi wszystkie oferty bo ponoć to oferty komercyjne. Bez ostrzeżenia. Cała moja praca poszła na marne. Czas się z nimi pożegnać.
Żadnych
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-09-26
*.18.167.*
Pani Lena z supportu okazała się osobą bardzo niekompetentną. Mimo wysłania wszystkich moich danych, a nawet potwierdzenia rejestracji od Vinted z 2016 roku stwierdziła, że moje konto nie istnieje i z pewnością podałam złe dane. Po przeniesieniu portalu w czerwcu straciłam konto i wychodzi na to, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2022-09-25
*.135.161.*
Dziś zablokowali mi konto na 7 dni tłumacząc to tym, że prowadzę sprzedaż komercyjną. Co ciekawe, zablokowali jakieś 5 minut po tym, jak kupiłem podbicia za prawie 100zł. Wcześniej miałem te same rzeczy długo wystawione, tylko bez podbić, i nikomu to nie przeszkadzało. UWAGA! Pobicia są ważne przez [rozwiń/zwiń]
brak
VINTED OKRADA SPRZEDAJĄCYCH !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anetta Marianna
link | zgłoś
2022-09-18
*.0.88.*
Omijać szerokim łukiem.Raj dla złodzieja.Administratorzy blokują konta mówiąc że oryginalne rzeczy są podróbkami.Straszne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
veikosasha
link | zgłoś
2022-09-13
*:9d24:49a3:*
Dzień dobry! Kupiłem towar na Vinted, zapłaciłem za dostawę i ochronę kupujących. Wszystko poszło dobrze, otrzymałem towar i zainteresowałem się. Produkt mi nie odpowiadał i wystawiłem go na sprzedaż w Vinted, po czym Vinted zablokował moje konto (ponieważ uznał produkt za nieautentyczny). Wszys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2022-09-12
*.49.172.*
Sprzedałam nowy Strój kąpielowy kobiecie z Litwy. Po tygodniu gdy Strój do niej doszedł napisała że jest uzywany i ze jest inaczej szyty. Oczywiście stroj byl nowy. Od początku czułam że to kretaczka więc zgodziłam się ma zwrot. Podałam dane do zwrotu ale ona nie odesłała stroju. Zgłosiłam sprawę po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia647
link | zgłoś
2022-08-24
*.136.6.*
Vinted to porażka!Powinni toto zamknąć jak najszybciej! Nie wypłacają na czas zarobionych pieniędzy,bywa,że niektóre wypłaty wogóle nie są wypłacane, nie trzymają się swojego regulaminu,blokują bez powodu,zdejmują ogłoszenia bez powodu,nie odpowiadają na zgłoszenia problemów,opłaty niby za ochronę s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-08-24
*.47.118.*
aplikacja napisana z błędami albo celowo.....ja zakupiłam towar od osoby która została zablokowana więc nie może wydrukować etykiety i sprzedać ja również nie mogą anulować transakcji z tego powodu , nie mam więc ani towaru ani pieniędzy....rozmawiam z wirtualną osobą która przesyła nieistotne infor [rozwiń/zwiń]
ignorancja i niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
johny
link | zgłoś
2022-08-24
*:7f64:9ecb:*
Bardzo duże opłaty za kupno przedmiotu a niby ta ochrona kupującego to porażka.Miałem przypadek i powołałem się na ten program za który pobieraja opatę to kazali mi iść na drogę sądową.To jest ochrona za którą się płaci???
pobieraja ogromny koszty za zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-08-17
*.235.186.*
Zero reakcji w spornych sprawach. Zero odpowiedzialności. Spoko poniżej dna jest tylko muł… ten serwis jest już zdecydowanie niżej niż muł
Totalny brak zalet. Żenada
Brak kontaktu… sprawy rozwiążcie sobie sami!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mobi
link | zgłoś
2022-08-09
*:7d68:b972:*
Portal zarządzany przez niepoważnych ludzi. Ciągłe blokady konta za jakieś pierdoły. Kontakt z obsługą poprzez wiadomości w portalu - istna tragedia. Za każdym razem odpisuje kto inny , a i tak ciągle wysyłają jakieś durne regułki , nie czytając wiadomości od użytkownika. Czasami ma się wrażenie , ż [rozwiń/zwiń]
kompletny brak.
Opisane powyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FitLabel
link | zgłoś
2022-07-18
*.8.52.*
Znajoma połasiła się kupnem na vinted nowej odzieży z metką za grosze z firmy sinsay dla siebie i dla dzieci za te połaszenie się zapłaciła krocie w aptece tak jak było pisane nowe rzeczy z metkami nie noszone ale nie znała źródła pochodzenia co się okazało że te ubrania były spryskane bardzo silnyc [rozwiń/zwiń]
żadna
brak pomocy ze strony technicznej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-07-14
*.92.218.*
Zlodziejski portal, lepiej juz wystawiac rzeczy na OLX ! bez dodatkowych oplat, tylko tania przesylka. Zablokowali mi konto, bo podejrzewaja ze mam zdublowane.... Oczywiscie srodki na koncie zostaly, jak je odzyskac?????
brak
oszusci, blokowanie konta, brak wyplaty srodkow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-07-11
*.36.102.*
jak paczka zostanie uszkodzona w transporcie, to sprzedający jest w D, mimo platnej ochrony, odsylaja cie do inpostu, a inpost do vinted. klamia, ze wysylasz towar w papierowej kopercie, nikt nie weryfikuje uszkodzen i jak przesylka zostala opakowana. w efekcie jako sprzedajacy masz sam zmusic kupuj [rozwiń/zwiń]
brak
brak supportu, brak ochrony sprzedawcy, blokowanie kont
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wera
link | zgłoś
2022-07-10
*:4f29:e283:*
Rzeczy jak nowe wystawiałam za grosze i...nagle jest...propozycja...10zł sandały firmowe... Szanujmy się!!! Nic nie da się sprzedać, nikt nie kupuje, szkoda mojego czasu na robienie zdjęć, opisów itp. Ktoś polubił...pisze mi "polubiłam, bo ładne sandały, ale to nawet nie mój rozmiar hahaha". Co za d [rozwiń/zwiń]
Zero
Nic się nie sprzedaje lub kupują za 10zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-06-17
*.233.161.*
UWAŻAJCIE! Wystawiłam przedmiot na sprzedaż, zgłosiła się pani rzekomo zapłaciła za przedmiot. Prosiła o e-mail, owszem popełniłam błąd, weszłam w linka z maila, gdzie pojawiła się strona vinted z dodatkową pomocą techniczną o nazwie SOFIA, gdzie pani straszyła policją jeśli nie podamy kodu, który z [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu z vinted
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Saraton
link | zgłoś
2022-06-12
*.204.108.*
Po wystawieniu 4 rzeczy udało mi się sprzedać płaszcz za 175 zł. Kupujący potwierdził zakup i pieniądze... - no właśnie gdzie są pieniądze ? Bo na pewno nie na moim koncie.
brak
nie przelewają środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PaniBalbina
link | zgłoś
2022-06-09
*.248.217.*
W portfelu vinted mam ponad 100 zł i zablokowali mi kontakt nie mogę wejść na swoje konto ,pisze że dane się nie zgadzają! Oszuści !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-06-08
*.30.38.*
Z pododu problemów z firmą obsługująca płatności, Vinted blokuje środki z transakcji z początku czerwca. Nie są w stanie podać konkretnego terminu zwrotu przetrzymywanych pieniędzy, ogólnie żenujący poziom obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-06-08
*.231.42.*
Czy ktoś juz otrzymał odpowiedz od vinted w sprawie oczekujących seodkow? Zmieniał się sytuacja u was?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SPRZEDAJĄCA
link | zgłoś
2022-06-07
*:d63a:fd90:*
Witam, jadę na tym samym wózku ,co niektóre sprzedające i też oczekuję na swoje środki, które są OCZEKUJĄCE od 2 czerwca a dzisiaj jest już 8.VI.Ciągle odpisuje support_vinted,że błąd techniczny po stronie dostawcy, zespól nad tym pracuje.Ale pytam jak długo to potrwa to nie są w stanie określić. Cz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona478
link | zgłoś
2022-06-07
*.173.138.*
Katastrofa. Bez powodu zablokowali mi konto przez co nie mogłam się zalogować. W efekcie kupujący nie otrzymał zamówionej rzeczy, bo nie mialam dostępu do konta. Żeby wyjaśnić kwestie utrudnień, administrator wciskał mi kit, że po ich stronie wszystko jest ok, podczas gdy do mojego konta dopisali ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia
link | zgłoś
2022-06-07
*.190.244.*
Potwierdzam sprzedałam kilka rzeczy i nadal nie ma pieniedzy za kupione i potwierdzone rzeczy tylko odpowiedzi kopiuj i wklej msakra chyba sobie w kolano strzelili tą fuzja gdyby nie pieniądze to zrobiłabym cha cha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2022-06-07
*.234.251.*
Pod koniec maja sprzedałam rzeczy, w portfelu mam dostępne 200 zł, paczki zostały odebrane potwierdzone, nawet wystawione pozytywne komentarze, a pieniędzy i tak brak w dostępnych środkach, zwykli oszuści !!!! do 15 maja sprzedałam 200 rzeczy nie było problemu ...po ...wielkich zmianach nie funkcjon [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprzedawca
link | zgłoś
2022-06-06
*.190.240.*
Nie polecam sprzedaży na Vinted,nie mogę doprosić się o wypłatę moich pieniędzy za sprzedaż. Kupujący potwierdzili w dniu odbioru że zamówienie się zgadza, mimo tego pieniędzy nie przelali do portfela Vinted.Po dwóch dniach nawet bez potwierdzenia kupującego powinnam mieć pieniądze w portfelu. Portf [rozwiń/zwiń]
Darmowe wystawienie przedmiotu
Problem z dostawcą płatności, brak pieniędzy za sprzedany towar pomimo potwierdzenia kupujących że zamówienie się zgadza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-05-31
*.36.124.*
po uszkodzeniu przesylki w transporcie zwalili wine na mnie twierdzac, ze wyslalam zamowienie w zwyklej kopercie, co nie bylo zgodne z prawda, ale nikt tego po ich stronie nie zweryfikowal, po prostu najlatwiejsza wymowka, zeby zwalic wine na sprzedajaceho. jak probujesz cos tlumaczyc, to odpisuja z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolona
link | zgłoś
2022-05-31
*.183.244.*
Po aktualizacji platformy wszystkie zakupy, historia, komentarze - zniknęły. Biuro obsługi klienta to bot, który odpowiada po tygodniu. Poinformował mnie, że założyłam nowe konto, a to nieprawda, bo jedynie zaakceptowałam nowy regulamin. Obelżywe dla klienta, bo z komentarzy poniżej wynika, że jest [rozwiń/zwiń]
0
brak kontaktu z BOK, platforma ma błędy, znikają informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2022-05-30
*.102.177.*
Nie polecam. Sprzedający nie wysłał mi zakupionego towaru, a Vinted nie zwróciło mi pieniędzy, mimo że pobrali opłatę za ochronę kupujących! Stwierdzili, że zwrot się nie powiódł i cześć!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2022-05-26
*.254.177.*
Wszystko do 15.05.2022 funkcjonowało ok. A od 16.05 po zalogowaniu wyskoczyło zaakceptuj regulamin i po zrobieniu akceptuję, wszystko straciłam. Zrobiło się nowe konto, moje zdjęcia i komentarze znikły. Nie mogłam potwierdzić odbioru przesyłek, które zostały wysłane przed 15.05 I nawet nie wiem cz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dikita
link | zgłoś
2022-05-26
*.66.118.*
Od roku robilam tam zakupy i wszystko jakos dzialalo. Niestety od konca kwietnia 2022 / maj to zwykle oszustwo. Sprzedajacy nie mial towaru wiec uzgodnilismy anulacje zamowienia i zwrot. Zwrotu nie dostalam od miesiaca. Obsluga klienta to dramat, nie odpowiadaja na zgloszenia, nie wiadomo ile potrwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-05-24
*.1.109.*
Brak kontaktu. Piszą roboty kiedy człowiek potrzebuje pomocy. Sprzedałam przedmiot i nie dostałam za niego pieniędzy, otrzymując maila, że towar został odebrany przez kupującego a środki zostały przelane na konto sprzedawcy. Oszuści. Ani rzeczy , ani pieniędzy nie mam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-05-22
*.173.11.*
Oszuści . Zablokowali pieniądze,bo niby byłam blisko jakiegoś progu,a jak zapytałam jaki on jest to odpisali że to tajemnica...do tego działają niby przeciwko praniu brudnych pieniędzy we wcześniejszym regulaminie ani słowa o jakiejś durnej ochronie kupujących,gdzie i tak złodziej zawsze wygrywa u n [rozwiń/zwiń]
Brak
Cały Vinted to wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-05-21
*.173.225.*
Vinted wprowadziło aktualizację platformy na którą trzeba było przenieść swoje konta. Szkoda tylko, że nie poinformowali użytkowników, iż utracą swoje podbicia na starym koncie. Po przeniesieniu zauważyłam to i tego samego dnia napisałam wiadomość o przywrócenie promowania. W odpowiedzi po kilku dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frajer
link | zgłoś
2022-05-20
*.51.76.*
Bandycka firma złodziei. Córka sprzedawała na tej pseudoplatformie różne rzeczy. Wszystko w idealnym stanie często nowe. Nigdy nie było reklamacji, zwrotów. Złodzieje z Vinted zablokowali konto i 650 zł poszło się je... Nie ma żadnych szans na porozumienie z tymi tyfusami. Odpowiada tylko automat i [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-05-19
*.0.177.*
Obsługa to jacyś idioci. A najpierw automat z bzdurami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2022-05-16
*:f3f7:a26:*
Chciałam ostrzec przed Michaliną D. z Gliwic {michalina5036}. Oszukała mnie na 280zł.Zgłaszam sprawę na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-05-07
*:a0a0:ebc2:*
Ostrzegam wszystkich przed tą stroną. Kupiłam nowe spodnie z metkami. Przyjechały używane bez metek, brudne i pachnące lumpem. Zgłosiłam odbiór, zgłosiłam że mam problem żeby pieniądze nie trafiły do sprzedającego. I tu się zaczyna komedia. Zapłaciłam za wysyłkę, za ochronę kupującego i okazało się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOANNA
link | zgłoś
2022-05-04
*:18ff:fe59:*
Oszustwo jakich mało nikomu nie polecam sprzedawane rzeczy są w tragicznym stanie w opisie stanu bdb mimo zgłoszenia do obsługi nic z tym nie robią naciągają i oszukują ludzi a nie wspomnę o rzekomej ochronie kupujących która jest tylko po to żeby vinted wyciągnęło od nas kase
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pyslaw
link | zgłoś
2022-04-28
*.173.4.*
Pracują tam sami kretyni. Zero myślenia. Blokują konto ,środki za sprzedaż komercyjna jeżeli zarobisz 200zl miesiecznie
Zadne
Pelno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2022-04-22
*:a93d:1335:*
porażka, zablokowane środki ze sprzedaży ,żądanie skan dowodu,ciągłe kasowanie przedmiotów jako ze zdjęciem z internetu,pisze że to moje a oni każą mi to udowodnić,masakra,na Allegro sprzedaje od 15 lat i nigdy takich cyrk nie było
brak
masę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-04-20
*.173.156.*
To co robi Vinted to jakaś gangsterka blokowanie konta to u nich normalne jak napisałem dlaczego mi zablokowali konto odpisali ZE MAJĄ PODEJRZENIA za chwilę zablokują 30% sprzedających z absurdalnych wimaginowanych powodów chory portal założony przez chorych Litwinów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-04-18
*.146.134.*
Dla sprzedających dramat, przestrzegam. Trzykrotnie blokowali mi konto z absurdalnych powodów, trzeci raz na stałe. W tym czasie wydałam ok. 200zeta na promocję i blokowania następowały w trakcie podbić, więc pieniądze przepadły, co dla mnie jest już bardzo słabym posunięciem. Odradzam.
Blokowanie konta wybranych osób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-04-10
*.173.153.*
Jeszcze nigdy wcześniej nie powstało tak fatalne miejsce szczególnie dla kupujących. Vinted pobiera opłatę jako ochrona kupującego a absolutnie nie uwzględnia żadnej reklamacji. Masakryczne, lekceważące podejście ze strony obsługi. Jedyny plus to szybko się wystawia. Oprócz tego drożyzna za usługę i [rozwiń/zwiń]
Szybko się wystawia
Kupujący nie ma żadnej ochrony pomimo tego że za nią płaci. Lekceważąca, niekompetentna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2022-03-18
*.235.180.*
Uważajcie na zwrot pięniędzy z Vinted za nie wysłaną rzecz.Przede wszystkim reklamacje rozwiązuje bot czyli z góry wiadomo ,że dostajecie w odpowiedzi ustawowe regułki .Zwrot pieniędzy nie nastąpił mimo iż zapewniano mnie ,że transakcja zostanie anulowana automatycznie.Vinted przetrzymuje pieniądze [rozwiń/zwiń]
Uciekać z Vinted
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darba
link | zgłoś
2022-03-18
*.235.180.*
Vinted od zwraca pieniędzy za nie wysłaną pa się przez sprzedającego.to zwykle oszustwo ,mam wrażenie ze Vinted tworzy konta z fikcyjnymi kontami gdzie wystawia nie istniejące przedmioty ,a później nie oddaje pieniędzy za nie wysłany towar.To jest oszustwo , a dzień dzisiejszy 690 zł jest nie do [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzenna
link | zgłoś
2022-03-17
*.52.190.*
Od końca października 2021 roku czekam na zwrot wpłaconej kwoty. Vinted odrzucił transakcję, bowiem sprzedawca nie zdążył na czas wysłać zamówienia. Do dzisiaj "koresponduję" z niewiadomo kim na temat zwrotu wpłaconej należności. Przesłałam wszelkie dowody transakcji i wpłaty. Sprzedawca potwierdził [rozwiń/zwiń]
BRAK
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-03-16
*.235.147.*
Vinted podważa wiarygodność pisanych etykiet na paczki z Inpostu, Uważaja że jak jest napisana a nie drukowana to może być nieprawdziwa.pomimo że jest na sledzeniu Inpostu, Żenada, czy ci ludzie mają jakiąś wiedze nt przesyłek, czy to czarna magia dla nich? Chroniony jest przede wszystkim sprzedają [rozwiń/zwiń]
zdazaja sie uczciwi sprzedający
brak ochrony kupujacego, niedouczenie pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioleta
link | zgłoś
2022-03-15
*.191.162.*
Beznadzieja. Nic nie można wystawić bo łamie się regulamin. Sprzedaż jak na trgu jak nie opuścisz to nie sprzedasz. Od razu trzeba wyższa cenę podawać do można opuszczać. Zainstalowałam i nie polecam.
Targowisko
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vinted
link | zgłoś
2022-03-04
*.201.55.*
kretyni, idioci, chamy, prostaki. buraki. czy wymieniać dalej? oczywiście mowa o administratorach jełopach oszustach. własna modła, znana tylko im i to w zależności od nastroju. banda debili.
-
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2022-03-04
*.205.127.*
Warto poczytać jak to całe dziwne dziwo działa !!! https://natemat.pl/345089,oszustwa-na-vinted-grazyny-biznesu-sie-dorabiaja-a-kupujacy-wymagaja
żadnych
masakrycznie dużo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmm
link | zgłoś
2022-03-04
*.205.127.*
Pod wszelkimi względami nie polecam. Pseudo obsługa, niekompetentna, odpowiedzi żenujące, wyuczone i przekazywane automatycznie bez ładu i składu. Podejście do sprzedających skandaliczne w przypadku zgłoszenia nieprawidłowości ze strony kupujących, tych którzy naciągają i przywłaszczają sobie rzeczy [rozwiń/zwiń]
żadnych
niekompetencja, brak ochrony sprzedających, żenująco niski poziom tak zwanej obsługi klienta, stwarzają możliwość do wyłudzania rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slobodan
link | zgłoś
2022-03-02
*.157.162.*
Żenująca amatorszczyzna! Usuwają ogłoszenia jeśli wystawisz więcej niż kilka - i wciskają ci, że prowadzisz sprzedaż komercyjną. Likwidacja kolekcji zawierającej wyłącznie kolekcjonerskie figurki niedostępne od ponad 10 lat to jest dla nich sprzedaż komercyjna... brak słów. Szkoda czasu na robienie [rozwiń/zwiń]
brak
amatorszczyzna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werona-90
link | zgłoś
2022-02-17
*.173.9.*
Brak ochrony danych, dzis się zarejestrowałam , podczas podawania nr karty okazało się ze nie będzie obsługiwana, ktoś chciał mnie okraść w innym mieście. Na szczęście bank poblokowal w odpowiednim czasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurcio57
link | zgłoś
2022-02-17
*.221.121.*
Vinted - portal fajny, świetny pomysł.. ale nie dobrze jest patrzxeć tylko z tej strony.. to świetny skrypt sklepu - bardzo dobry - co widac - pomysł niszowy.. Jednak minusy ma.. dziś - nie pojda przelewy - bo na Litwie - święto narodowe. Na pewno trzeba ;ogratulować dobrym sasiadom.. ale zapomnieli [rozwiń/zwiń]
łatwa obsługa
brak informacji o możliwych zaklóceniach pracy portalu i bankowych przelewów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dotty
link | zgłoś
2022-02-14
*.92.218.*
Ja tez zostalam oszukana przez sprzedajaca (a.bucko), ktora wystawila sukienke jako nowa z metka, zaakceptowala moja cene (10 zl nizsza), a jak sie okazalo zmienila szybko opis na rzecz uzywana! Ochrona kupujacych na Vinted nie istnieje, to haracz za korzystanie. Otrzymalam sukienke Reserved smierdz [rozwiń/zwiń]
brak
oszukuja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorka
link | zgłoś
2022-02-14
*:4e6d:21bd:*
zakupy udane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-02-13
*.251.176.*
Mnie jak prosili o potwierdzenie konta i wysłanie ksero dowodu to stweirdziłam otwieram nowe konto na tym przestaję sprzedawać ale na pewno nie prześlę ksera dowodu. oczywiście straszyli blokadą kasy i takie tam. po jakimś czasie na próbę sprzedałam jakąś rzecz za parę złotych i kasa wpłynęła. nie m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vinted
link | zgłoś
2022-02-01
*.156.141.*
Na początek -Vinted to portal litewski (nie angielski). Litwini naturalnie nie lubią Polaków. Uważają , że są lepsi. Uważają Polaków za złodzieji, oszustów, kombinatorów itp/itd. We Francji np. Vinted działa inaczej, normalnie. W Polsce często banują konta podając powód "działalność komercyjna", naw [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-01-31
*.177.21.*
Nie polecam oszustwo totalne od kiedy wołają numer karty pin i login a gdy próbowałam odpisać jednej kobiecie pisało że osoba nie istnieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-14
*:3afd:3006:*
Brak ochrony kupującego. Kupiłam rzecz, która miała być założona tylko 1 raz, w stanie idealnym. Ale przyszła brudna, popruta na szwach. Zgłosiłam ten fakt i sprzedającemu i Vinted, opatrzyłam odpowiednimi zdjęciami i co? I naczytałam się niegrzecznych bredni i kłamstw od sprzedającej Pani, a Vinte [rozwiń/zwiń]
Brak ochrony kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mojastara
link | zgłoś
2022-01-12
*.121.15.*
Beznadzieja , portal z Angli rządzi się w naszym kraju swoimi prawami , usuwają mi wystawione rzeczy twierdząc bezpodstawnie z to podróbki . Fotografuje zdjęcia metę , naklejek , nawet reklamówek w których kupiłem rzeczy a oni bez żadnych podstaw blokują mi konto . Co najlepsze guma inko z która nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dopalka
link | zgłoś
2022-01-08
*.173.56.*
czemu na wasze wiadomości nie odpowiada człowiek tylko bot - kobieta zgłosiła moje konto bo chciała mieć kasę i rzeczy - zgłosiła mnie o nieautentyczność produktu - wysłałam rachunek a i tak uznano tamtej kobiety racje - oddano jej pieniądze a zwrotu towaru do dziś się nie doczekałam - dostawałam o [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-01-03
*:36d6:412d:*
Vinted. Z tą platformą jest coś nie tak, za sprawą bezsensownego regulaminu: otóż nawet jeśli towar jest uszkodzony (choć w opisie nowy bez metki), czy podróbka w sensie, że wpisany materiał "jedwab" i sprzedający zarzeka się, że na bank jedwab a jest ewidentnie poliester, to zwrot jest na koszt kup [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-12-28
*.131.219.*
Ludzie, którzy pracują w obsłudze klienta sa niepełnosprawni umysłowo, albo to nierozwiniete boty.Nie odpisuja na zadany problem, nie umią wogóle wyłapać pytań w tekście i czytać ze zrozumieniem.Za każdym razem dostaje te same formułki w odpowiedzi.Ochrona kupujących nie istnieje-jak dostaniesz coś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-12-24
*.184.46.*
Proszę uważać, gdyż Vinted blokuje bezprawnie środki finansowe. UOKIK już wszczął postępowanie a z naszej strony należy zgłaszać na Policję jak i do UOKI wyłudzenie pieniędzy.
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-12-21
*:7be1:cab1:*
Przecież to jest jedno wielki oszustwo.Usuwaja przedmioty po ponad roku używania apki jako komercyjne bez żadnego ostrzeżenia bez żadnej weryfikacji kompletnie !ochrona kupujących to śmiech na sali !nagle piszą że jeżeli mam dużo przedmiotów i wystawiam również ubrania cioci babci i rodziny to wszys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alisson
link | zgłoś
2021-12-19
*:c4a7:3b72:*
Oszuści, którzy bezczelnie blokują konto za nic, przy tym że nie mogę teraz nawet ani wypłacić kasę co miałam w portfelu vinted, ani śledzić zamówienie za które zapłaciłam i które już niby było wysłane
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bylyuzytkownik
link | zgłoś
2021-12-17
*:e3b9:5cd5:*
Naruszja dobra osobiste. Uzytkownik wg vinted to z zalozenia oszust i petent. Bardzo jestem ciekawa jak sie odniesie sad do tych praktyk. « Specjalisci » z vinted- czekam na spotkanie na sali sadowej. Warto rozwazyc platformy bez pozycji vinted, ale uczciwe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-12-14
*.99.184.*
NIE WYSTAWIAJCIE TAM Okropna strona. Kompletny brak opieki nad sprzedającym, a w razie sporu obsługują sprawę BOTY. Jedno wielkie oszustwo.
BRAK
Brak cetrum pomocy, brak profesjonalizmu, BEZPODSTAWNE oskarżenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MamaAs
link | zgłoś
2021-12-14
*.161.165.*
Byłam kupującym, i zostałam oszukana przez nieuczciwego sprzedawce KASTAJ, którego odradzam w każdym wypadku a Vinted umywa od wszystkiego ręce - ochrona kupującego to tylko wyłudzanie pieniędzy i nic poza tym nie idzie. Kontakt beznadziejny - odradzam uczciwym ludziom korzystania z tego portalu. Wr [rozwiń/zwiń]
brak
zły kontakt, brak ochrony kupującego, rzeczy dzieją się automatycznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-12-12
*.172.236.*
Vinted to oszuści uważający się za Boga blokują konto bez poważnej przyczyny promują Podróbki a użytkowników z oryginalnymi zeczami blokują z powodu tak jak to opisali ze nie są wstanie na podstawie zdjęć jednoznacznie potwierdzić oryginalnosci I bez jakiej kolwiek szansy blokują konto na stałe Dla [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwi uważający się za Boga Moderatorzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-12-01
*.173.249.*
Od jakiegoś czasu mam zablokowane konto. Nie mogę zweryfikować numetu telefonu a na pytania otrzymuję odpowiedź że mam zlikwidować konto ( do którego dodam nie mam dostępu). Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-11-28
*.173.19.*
Litewski przekręt. Złodziejstwo. Co to znaczy ochrona kupujących? Kiedy otrzymałem szmatę, którą sprzedająca nazwała bluzą w stanie idealnym, Vinted umywa ręce. Ja mam płacić za przesyłkę zwrotną. Przecież to ja zostałem oszukany przez klaudiaa1188861. Pani Klaudia i Vinted mogą sobie podać ręce w z [rozwiń/zwiń]
brak
złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Db
link | zgłoś
2021-11-25
*.235.180.*
Odradzam wszystkim, Vinted kryje złodziei ,a u uczciwych sprzedawców blokuje i nie oddaje pieniędzy z konta Vinted.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2021-11-24
*.146.69.*
To co się dzieje to skandal kontakt z vinted jest po prostu do *** jakbym grochem o ścianę rzucał nie dostałem przesyłki nigdzie nie ma numeru na infolinię gdy wysyłam im wiadomości że nie dostałem paczki poprzez paczkę w ruchu oni odpowiadają mi automatyczną wiadomością typu wskazówki Jak nadać pac [rozwiń/zwiń]
Same wady brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agatka
link | zgłoś
2021-11-23
*.78.4.*
Od kilku lat sprzedaję oraz kupuję na Vinted. Ostatnio zakupiłam spodnie, które były źle zmierzone przez sprzedającą- różnica aż jednego rozmiaru. Niestety w takiej sytuacji Vinted skazuje nas na łaskę sprzedającego, a to oczywiste, że nikt nie będzie chciał przyjąć zwrotu rzeczy, którą w końcu udał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-11-17
*.204.51.*
Niestety nie Polecam chronią oszustów. Ludzie którzy tam pracują nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie wiadomo oczyma to świadczy. Obsługa nie kompetentna. Oszuści mogą na legalu oszukiwać i nie są blokowani a uczciwi sprzedawcy i kupujący są blokowani za nie istotne fakty. Nie polecam . Na pi [rozwiń/zwiń]
Nie posiadaja
Nie kompetentna obsuga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agi
link | zgłoś
2021-11-03
*.173.8.*
Dramat!!! Kupująca zniszczyła towar mierząc go, vinted zmusił mnie do odebrania uszkodzonej rzeczy. Nie polecam. Zerowa ochrona sprzedawcy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna / AnkaAwf
link | zgłoś
2021-10-29
*.185.2.*
Tragedia !! Banda niekompetentnych ludzi , pomimo wysyłania numerów seryjnych i dodatkowych zdjęć potwierdzających autentyczność przedmiotów notoryczne blokowanie konta . Szkoda czasu na to badziewie , nie polecam ! Omijać to g…..
Brak
Niekompetentna obsługa o poziomie inteligencji na poziomie zerooo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-10-27
*:1e2d:e21c:*
Horror ! co drugie ogłoszenie mam usunięte bo niby nie moje zdjęcia a są MOJE !!!! nie polecam VINTED! NIE POLECAM VINTED.PL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2021-10-25
*.29.29.*
Kochani jeśli sprzedający jest nieuczciwy ochrona Vinted polega tylko na pobieraniu opłat.Vinted nie chroni kupującego. Reklamacje nic nie dają, wysyłają z automatu jakieś informacje i tyle
Brak ochrony przed nieuczciwym sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-10-11
*.173.9.*
Tragedia !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-10-08
*.154.17.*
Witam , przez aplikację vinted zostałam oszukana zabrano mi z konta bankowego prawie 6000 zł . Przez te podawanie nr karty i tak dalej. Wszystko działo się Zaraz po tym jak podałam te dane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hard1rock2
link | zgłoś
2021-10-07
*.173.246.*
Vinted nie pokrywa kosztów zwrotu wadliwego towaru przy anulowaniu zamówienia i potwierdzeniu od nich samych ,e faktycznie produkt nie jest zgodny z opisem. Jest to absurdalne, bo często przedmioty kosztują mniej niż wysyłka, ochrona oszustów nie kupujących, nie polecam, dobry sposób by stracić czas [rozwiń/zwiń]
Jak na razie gdy sprzedawałam ubrania transakcje przebiegały pomyślnie
Wyżej w opinii wszystko wypunktowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-10-06
*.64.120.*
Weryfikacja na vinted to jakiś żart , kilka razy robione foto I raptem z każdą odpowiedzią dlaczego weryfikacja się nie powiodła była inna odp. A to nie to imię, a to nie to nazwisko lub złe foto , nadmieniam konto przez kilka lat posiadam same pozytywy i foto do weryfikacji to samo . Nie wie [rozwiń/zwiń]
Długo było ok
Przywłaszczenie pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adaess
link | zgłoś
2021-10-04
*:2df3:28cb:*
Z Vinted było wszystko ok,dopóki nie sprzedałam kolejnej rzeczy i poproszono mnie o weryfikację danych czyli scan dokumentu.nie zrobilam tego i mam konto zablokowane. Ale miałam szczęście,bo blokada nie pozwoliła wydrukować erykiety wysyłkowej do sprzedanej rzeczy,a klientka zapłaciła i pieniądze są [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-09-29
*.173.137.*
Absolutnie nie polecam. Zostałam przez operatora Vinted oszukana, za zwrócony towar nie zostały mi oddane pieniądze. To złodziejski portal. Kiedy coś sprzedałam, to był problem z przekierowaniem moich pieniędzy na portfel na Vinted, potem pojawiły się problemy z weryfikacją mojego konta bankowego. O [rozwiń/zwiń]
Same wady, nie ma zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewcia
link | zgłoś
2021-09-29
*.231.37.*
Dziś przez Vinted przez tą j....ą aplikację okradziono mnie na 1000zł! I co myślicie że ktoś z Vinted pomógł? Gó..o tylko im przykro... Żadnego sprawdzenia profilu z którym finalizowałam transakcję a przecież mają dane. Wcale bym się nie zdziwiła jeśli to wszystko jest zorganizowane przez Vinted...
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-09-29
*:69ff:fefc:*
Jako sprzedająca NIE POLECAM. Wyłudzają dane osobowe, skany dowodów osobistych inaczej blokują konto. Usuwają ogłoszenia zaraz po tym jak się je podbije i już wtedy nie ma zwrotów kosztów podbicia przedmiotów, tak straciłam dużo pieniędzy! Są bezwzględni i niesprawiedliwi. Straszni slużbisci inwigil [rozwiń/zwiń]
Brak
Cały system
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-27
*.173.137.*
Porażka. Za wystawianie pojedyńczych ubrań, nowych.. Blockade konta. Ale kase za promowanie chetnie brali. Debile! To juz nikt nie moze miec nówek na odsprzedaz? I to jeszcze w cenach nizszych niz zakupione. Proponowalam im Screenshot na maila, za rachunki ubran. Za ile kupilam a za jak smieszna su [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-08-27
*.134.155.*
Kompletnie nie polecam tego portalu . Jako kupujący : niestety, ale ceny zbyt wysokie, tzn. same ceny towarów ok, jednak dodając do tego koszt wysyłki oraz pseudo "ochronę kupujących" za którą vinted pobiera pieniądze to kwota robi się już znacząca.. Do tego dochodzą problemy ze zwrotem towaru , [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-08-26
*.155.99.*
Idealne miejsce dla oszustów Idealne miejsce dla oszustów, którzy przy wsparciu Vinted mogą bezkarnie okradać klientów, jak się okazało,dla mnie po fakcie,kiedy weszłam na fora,proceder ten uprawia mnóstwo osób.Ja trafiłam na jedną z nich/niejaka marlenkas89/ .Poluje się na markowe rzeczy, zbij [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tama
link | zgłoś
2021-08-17
*.93.162.*
Bandycka strona, żywienie oszustów, teraz każdy kupuje, zgłasza, że rzecz jest podrobiona lub uszkodzona a sprzedający zostaje bez pieniędzy i bez produktu. Nigdy więcej nie skorzystam, gdyby to była większa suma zgłosiłabym oszustwo na policję.
Brak
Ochrona wyłącznie kupującego, sprzedawcy zaraz nic nie będą chcieli sprzedawac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amanea
link | zgłoś
2021-08-13
*.156.134.*
Vinted razem z firmą obsługującą płatności ADYEN, wyłudza szantażem dane osobowe (pełny skan dowodu osobistego i wyciąg z konta bankowego). Trzeba upaść na głowę, żeby wysyłać firmie litewskiej (Vinted) i holenderskiej (Adyen) takie rzeczy. Nie można wypłacić pieniędzy jeśli się im tego nie prześle. [rozwiń/zwiń]
brak
wyłudzanie danych szantażem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-08-13
*.241.160.*
Nie polecam. Kupiłam bluzkę przez vinted. Po natychmiastowym opłaceniu zakupu, kontakt ze sprzedająca się urwał. Po tygodniu anulowałam zakup a vinted mi wystawił automatyczny negatywny komentarz. Absurd. Inna sytuacja: zakupiłam przedmiot który miał wadę. Wystawiłam ocenę 3/5 sprzedającej. Natomia [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak reakcji ze strony aplikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EVE
link | zgłoś
2021-08-04
*.17.228.*
Zostałam oszukana przez vinted, sprzedałam przedmiot firmowy, dołączyłam fakturę z zakupu na dowód jego oryginalności. Kupujący zrezygnował z zakupu, stwierdził ze wydaje mu się ze przedmiot nie jest oryginalny, a vinted zaleciło mu zniszczyć przedmiot i zwróciło mu pieniądze. Zostałam bez pieniędzy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasy
link | zgłoś
2021-07-25
*.180.98.*
NIE SPTRZEDAWAJCIE PRZEZ KUP TERAZ!! tragedia. Babka ukradla mi kilka przedmiotow, bo zglosila wady ktorych nie posiadaly. Regulamin vinted w takich sprawach? Ona moze je odeslac ale nie musi. A ja pieniedzy i rzeczy za ponad 800 zl nie zobaczylam. oszustwo, zlodziejstwo i cebulactwo. PRZESTRZE [rozwiń/zwiń]
brak
otworzylam spor do vinted, zupelna olewka - "przykro nam ale nie mozemy nic wiecej zrobic"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.
link | zgłoś
2021-07-22
*:6dc7:d29f:*
Firma Vindet to złodzieje i mordercy
NIE polecam
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-07-15
*.122.116.*
Lubiłam tę stronę jako kupująca i dałam im nawet wysokie oceny w ankiecie. Sprzedaż tam to jednak dramat. Zdjęli mi produkt nie mieszczący się w regulaminie, mimo że w katalogu było kilkadziesiąt ogłoszeń z tym przedmiotem. Co to nagonka jakaś? Do tego użycie zdjęcia z oficjalnej strony marki, opróc [rozwiń/zwiń]
duży wybór ubrań w dobrych cenach
niepoważne wymagania, brak konsekwencji, nieaktywne konta nadal mają ogłoszenia sprzed 4 lat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-07-05
*.114.7.*
Dramatyczny portal w ktorym pracuja oszuści i naciągacze. Sami nie stosują sie do regulaminu ktory stworzyli i nie sprawdzaja zadnych transakcji. Kazdy robi co chce. Skonczylo sie na tym ze jako Sprzedająca zostałam bez produktu i pieniędzy! Nigdy wiecej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kpigo
link | zgłoś
2021-07-02
*.173.0.*
Niestety kompletna pomyłka. Portal pobiera ubezpieczenie za ochronę i w ogóle nic nie gwarantuje. W przypadku problemu twierdzi, że czas sporu minął i mogę bubel który dostałam odsprzedać.
brak
brak ochrony kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maks
link | zgłoś
2021-06-30
*.204.21.*
Vinted to porażka, totalna samowolka moderatorów zablokowali mi ogłoszenie z powodu podejrzeń ze oferowane buty to podróbka i kazali mi opublikować paragon. Paranoja, jak słyszę jeszcze o blokowaniu wypłat i zadaniu kopii dowodów tożsamości z wszystkich stron a czasami dodatkowo prawa jazdy lub inn [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E.
link | zgłoś
2021-06-27
*:5004:bed8:*
Totalna samowolka, strona pobiera kasę za pośredniczenie w formie "ochrony" i przetrzymuje środki. Usuwa oferty bez przyczyny powołując się na pseudo regulamin, bez rzetelnego wyjaśnienia. Nie wiesz - przeczytaj regulamin, a to że w tym regulaminie nie ma żadnej podpowiedzi ani dotyczącej zapytania [rozwiń/zwiń]
kolejny portal sprzedażowy
zero przejrzystych zasad, zero kompetentnych osób w obsłudze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-20
*.219.205.*
Nie polecam,to mało powiedziane...jeżeli chcesz zostać błednie i niesprawiedliwie oceniony a tym samym upokorzony przez domniemam,młodocianych moderatorów,załóż sobie konto na vindet.Jeszcze tak bezprawnie dzialającego portalu nie ma,nie bylo i pewnie nie bedzie...Dziwie się tylko dlaczego televizja [rozwiń/zwiń]
zla administracja,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-06-09
*.231.25.*
Niestety nie polecam Vinted.pl Sprzedawca przysłał mi przedmiot, który nadaje się do śmietnika, a Vinted kazało mi zapłacić za odesłanie przedmiotu pomimo wysłania dowodów, że porostu zostałem oszukany przez sprzedającego. Oczywiście zapłaciłem za ochronę kupującego. Przykro, prawdziwy poziom wsparc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola_Kędzior
link | zgłoś
2021-05-23
*.173.142.*
Totalny szmateks. Pod swoim blokiem mam szmateks z darów z niemiec dla Polaków. Gdy ogłaszają że przywożą nowy towar to od 6 rano kolejka robi się pod szmateksem a otwierają dopiero o 10. Jak otworzą drzwi to baby wyrywają sobie z rąk i lecą na wagę. A pozniej sprzedają to jako niby swoje za cenę ko [rozwiń/zwiń]
brak
w/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-05-22
*.111.123.*
Straszne wysypisko. W tej ilości zniszczonych brzydkich rzeczy nie sposób ani sprzedać ani znaleźć wyselekcjonowanych ładnych egzemplarzy . Gorzej niż TANIA ODZIEŻ.
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katy999999
link | zgłoś
2021-05-20
*:d85f:8ee1:*
Tyle co ja nerwów tak straciłam to szkoda gadac :) obsługa klienta i ochrona kupujących to jest WIELKI ŻART . Ochrona sprzedawcy ? Tego to juz wogole nie uświadczysz ... doszło do tego momentu ze zdecydowałam sie usunąć tam konto bo nie jest to warte tych kilku groszy :)
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DONA
link | zgłoś
2021-05-13
*:8957:1388:*
Jestem załamana :( ppsprzedawałam sukienki i rzeczy po dzieciach na kwotę 1400zł i vinted zablokowaal mi konto, bo przesłałam im prawo jazdy z zasłoniętym nr dowodu, ale z wyraźnymi innymi danymi - imie i nazwisko, adres, data urodzenia- wszystko takie, jak podawałam na vinted. Teraz administracja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka
link | zgłoś
2021-05-11
*.6.195.*
Niestety bez przyczyny blokują środki ze sprzedaży, bez możliwości wypłacenia, jeśli nie wyślesz im dwóch stron scanu dowodu!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiu fasola
link | zgłoś
2021-05-09
*.173.98.*
Ich ochrona kupujących to żart!!! W dodatku mało śmieszny. Gdy kupujesz rzecz przytulają sobie od Ciebie 3.95 niby tej ochrony. W przypadku problemu masz się dogadać ze sprzedawcą. I Ty tak robisz a w tym czasie Ci mija magiczne 48 godzin, sprzedający dostaje kasę a Ty zostajesz na lodzie, bez pieni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Old fashion
link | zgłoś
2021-05-03
*.191.163.*
Nie polecam. Wystawiłem czapeczkę na sprzedaż po czym vinted ja skasowało sugerując że to podróba...Najlepiej mieć zdjęcie albo film jak się kupuję. Bez sensu w ogóle i strata czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-05-02
*.134.145.*
Absolutnie nie polecam ! Dodana przeze mnie rzecz została uznana za nieoryginalną i sprzedaż rzeczy mi usunięto. Mam też wrażenie, że pewna grupa pseudo fashionistek zrobiła sobie prywatę na tej aplikacji. Jest to zwykły proceder wychwytywania dobrych markowych rzeczy i w prymitywny sposób urabiania [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***
link | zgłoś
2021-05-02
*.10.209.*
s***synskie reklamy niedo*** odnbierają mi przyjemność oglądania na yt s***syny *** ***
nie ma
*** vinted to wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wylegarnia podrobek
link | zgłoś
2021-04-29
*.173.139.*
Zenada! Ludzie handluja sobie w najlepsze replikami orginalnych rzeczy i nikt z tym nic nie robi. Drugi syadion 10-lecia tylko online,juz nie mowiac o lumpeksach wyzbywajacych sie starych szmat z markowym logiem. Szkoda tylko uczciwych ludzi bo oni najwiecej na ty traca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-29
*.96.160.*
Po raz pierwszy wystawiłam kilka ciuchów na sprzedaż. Masakra !!! Prędzej sprzedałam samochód za tysiące złotych, niż sprzedam sukienkę za kilkadziesiąt złotych.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andy
link | zgłoś
2021-04-28
*.140.102.*
jakaś masakra kupiłem pierwszy raz ale chyba ostatni, cena za towar + cena za wysyłkę ok, + cena za jakąś ochronę kupujących, jeżeli nie to cena za wysyłkę wyższa o cenę za ochronę nie ma wyboru opcji kupna wymuszenie opłaty za transakcję dla vinted. Kupuję za 65 ochrona 6,15 wysyłka 7,90 bez ochron [rozwiń/zwiń]
nie widzę
j,w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2021-04-28
*.11.153.*
Zostałam oszukana przez vinted, sprzedałam przedmiot firmowy, dołączyłam fakturę z zakupu na dowód jego oryginalności. Kupujący zrezygnował z zakupu, stwierdził ze wydaje mu się ze przedmiot nie jest oryginalny, a vinted zaleciło mu zniszczyć przedmiot i zwróciło mu pieniądze. Zostałam bez pieniędzy [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet, sprzedawać można za darmo bez żadnych opłat na innych, bezpiecznych platformach.
To jedna wielka wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2021-04-24
*.30.26.*
Mój pierwszy zakup na Vinted okazał się kategorycznie ostatnim. Masakryczny portal oszukujący ludzi, nie zapewaniający konsumentowi żadnej ochrony w razie oszustwa, rozmowa z konsultantem na czacie to kpina a nie da się do nich po prostu zadzwonić. W moim przypadku zakupiony produkt okazał się innym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Penethrinio
link | zgłoś
2021-04-22
*.241.232.*
Niedawno moje konto zostało zablokowane a przyczyną tego było niby posiadanie przeżeranie dwóch konto, co oczywiście jest nieprawdą, i że moja sprzedaż jest komercyjna. Napisałem wiec do ich działu, że przecież mój profil został zweryfikowany moim dowodem osobistym wiec niech zweryfikują tamto konto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dol.blathanna
link | zgłoś
2021-04-17
*.175.115.*
Fatalnie! Nie polecam. Natknęłam się na oszustkę przy zwrocie towaru ( ja sprzedawała m, ona chciała zwrócić). Ostatecznie ja oddałam pieniądze, a ta osoba nie zwróciła mi przedmiotu. Vinted oczywiście nie jest mi w stanie pomóc.
Brak
Brak mechanizmu zwrotów, który chroniłby sprzedającego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ol
link | zgłoś
2021-04-13
*.47.62.*
B. WYSOKA PROWIZJA od zakupu rzeczy, zwrot jest bardzo uciążliwy i na własny koszt, obsługa sklepu NIE STARA SIĘ POMÓC kiedy pojawi się jakiś problem. Dużo lepiej kupuje się na innych portalach.
brak
wysoka prowizja, słaba obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2021-04-12
*.248.214.*
Vnted to porażka Żenada - nie chcą i nie potrafią pomóc nawet, gdy kupujący zniszczył przedmiot zakupu i zwrócił go sprzedawcy. Tzw. „zespół.Vinted” traktuje klienta jak oszusta i głupka, robiąc (a w zasadzie nic nie robiąc) aby go zniechęcić do pisania reklamacji. Na koniec szczerze oświadczają, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonikaa
link | zgłoś
2021-04-10
*.173.137.*
Vinted nie pomogło otrzymałam przedmiot inny niż na zdjęciu inny stan niż w opisie nie otrzymała żadne pomocy kupiła spodnie otrzymał szmatę produkt nie zgodny z opisem VINTED to strona dla złodziej i oszustów w opisie podają stan bardzo dobry a przychodzi szmata często podają zle rozmiary a VINTED [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ixi
link | zgłoś
2021-03-30
*.169.214.*
zrobiłam małą sprzedaż nieużywanych, leżących w szafie rzeczy - jak na razie transakcje były udane i po nich szybki przelew zarobionych środków na konto - fakt niedużych, ale zawsze coś:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olka
link | zgłoś
2021-03-27
*.235.188.*
Uwaga na oszustów na Vinted , min. Pani sprzedająca Av-trans Małgorzata Flisak.Oszustka,która nie wysyła rzeczy za które chce pieniądze z góry .Sprawa zgłoszona na policję .Oszukała kilka osób i nadal ma aktywne konto!!
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-03-22
*.27.6.*
Vinted to oszuści i nie da się z nimi w normalny sposób skontaktować!!!! jestem już na maxa sfrustrowana bo nie działa wypłata zarobionych przeze mnie środków, no po prostu się nie wypłacają i już! próbowałam wypłacić na dwa różne konta w różnych bankach i nic! Masakra, nigdy więcej! usuwam konto i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-03-21
*.191.23.*
Tragedia. W „administracji” zasiada banda niemyślących osób. Weryfikacja zgłoszeń innych użytkowników to magia - kasują jak leci, banują bezpodstawnie zarzucając sprzedaż komercyjna przy czym butiki i inne lumpeksowe handlary działają na całego (w szafach po 1000 rzeczy, kilka tysięcy komentarzy) a [rozwiń/zwiń]
nierzetelna administracja, kasowanie ofert bez dokładnego sprawdzenia, blokowanie bezpodstawne kont, brak normalnego kontaktu, odpowiedzi typu kopiuj wklej jakby przez boty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprawiedliwosc
link | zgłoś
2021-03-18
*.205.158.*
Vinted to jakaś masakra strona dla naciagaczy a vinted w tym pomaga masakra o nie pobierać omijac zdaleka ta aplikacje
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vimexa że
link | zgłoś
2021-03-13
*.99.97.*
SzMACIRSTWO Nie polecam W firmowych sklepach można kupić w o wiele lepszych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandraszalik
link | zgłoś
2021-03-11
*.201.55.*
banda złodziei i oszustów. sprzedająca wysłała mi wstąpiony sweter, dosłałam zdjęcia vinted, że jeden rękaw ma 47 cm a drugi 50cm. bok swetra jeden 42 cm a drugi 47 cm. sprzedająca oczywiście zarzekała się, że to nieprawda i to idealny stan:/ vinted oczywiście, pozwolilo mi zwrocic sweter i zablokow [rozwiń/zwiń]
brak
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-03-10
*:30f4:a497:*
To jakaś tragedia!!! Zostałam oszukana przez kupującego. a Vinted rozstrzygnął sprawę na jego korzyść. Kupiłam przedmiot, który miał byc w b. dobrym stanie, ale miał mieć zarysowania, a przyjechała do mnie rzecz prawie po wypadku. Stan przedmiotu był o wiele gorszy niż na zdjęciach. To jeszcze nic V [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGDALENAMAGDA
link | zgłoś
2021-03-04
*.69.220.*
SPRZEDAŁAM NA VINTED, KUPUJĄCY STWIERDZIŁ ZE NIE TEN ROZMIAR ( KUPILA 39 A NOSI 38!!! ) I VINTET STWIERDZIŁ ŻE MUSZE PRZYJĄC ZWROT1 TERAZ OBUWIE JEST BRUDNE I TO JUŻ TERAZ MÓJ PROBLEM!
NE MA
NIE STOSUJJĄ SIĘ DO ZASAD OBOWIĄUJĄCYCH W PL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-02-21
*.173.130.*
Ich reklama głosi że sprzedaj za darmo swoje ubrania, od osoby prywatnej. W realu jest tak że portal zdominowany przez sklepy z odzieżą, które płacą za wyróżnianie swoich ofert przez co vinted do nich nie czepia się, bo płacą to mogą sprzedawać. Sprzedać coś za darmo czyli bez opłat czasem uda się. [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-02-12
*.173.201.*
Omijajcie vinted szerokim łukiem,zablokowali mi kasę . Żądają przesłania dokumentu tożsamości.
Brak
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna939939
link | zgłoś
2021-02-11
*.47.60.*
Nie polecam nikomu. Kradną pieniądze i wyłudzają dane osobowe. Na szczęście juz media się tym zainteresowały i szukają osób poszkodowanych, żeby zrobić o tym reportaż. Nie pobierajcie, nie korzystajcie i nie dajcie się oszukać.
Złudna wizja odzyskania części pieniędzy za rzeczy i cheć dbania o środowisko
Przywłaszczają pieniądze i wyłudzają dane osobowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Iwona
link | zgłoś
2021-02-08
*.25.121.*
Nie polecam .....wyslalam kurtkę ( 120 zl) pieniądze mialy dotrzeć do dnia 02.02.2021 na konto ....dziś 08.02.2021....pieniędzy nadal brak ....zero informacji od osoby kupującej ....30.01. 2021 pojawił się automatyczny komentarz......no cóż więcej napewno nie skorzystam ....ciężko pracuję [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2021-02-08
*:6d09:278c:*
Kontakt z Vinted to jakaś porażka. Proszę o zwrot 90 zł czwarty miesiac, obsługa Vinted prosi o cierpliwość i zaznacza, że problem został rozwiazany. NIE POLECAM STRONY! Nieprofesjonalne zachowanie
nieprofesjonalne podejście do klienta, brak kontaktu z biurem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elo
link | zgłoś
2021-02-07
*.133.243.*
Uwaga na Vinted!!! Zatrzymują twoje pieniądze, a odzyskanie ich przez sprzedajacych tylko pod pretekstem za pomocą udostępnienia im kopii dokumentu tożsamosci. Jest to typowa kradzież pieniedzy i danych osobowych. Sprawę należy zgłosić na policję!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
myiophoneus
link | zgłoś
2021-02-06
*.10.230.*
OCHRONA KUPUJĄCYCH TO PIC NA WODĘ. Kupiłam sukienkę na Vinted przez opcję Kup teraz i zapłaciłam za ochronę kupujących, sądząc, że dzięki temu będę bezpieczna, ale złamałam zasadę kupowania tylko od osób, które mają pow. 15 komentarzy i trafiłam na oszustkę (użytkowniczka: poznanskagazela). Dziewczy [rozwiń/zwiń]
Marna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gruk
link | zgłoś
2021-02-06
*.127.129.*
po kilku miesiacach sprzedazy kilku rzeczy na miesiac, za ostatnie transakcje pieniadze zostaly zablokowane z Żadaniem potwierdzenia tozsamosci tzn Żadaja kopii dokumentu toŻsamosci, co jest absolutnie nie do zaakceptowania, rozumiem, bank sprawdza dokument przy otwieraniu konta, policja gdy mnie le [rozwiń/zwiń]
Firma krzak, jesli sprzedajesz moze sie okazac ze nie dostaniesz swoich pieniedzy a rzeczy ktore wyslales nie odzyskasz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krisorzysz
link | zgłoś
2021-02-03
*.47.29.*
PRZESTRZEGAM PRZED VINTED , DUŻO SPRZEDAWAŁEM MIAŁEM 62 POZYTYWNE KOMENTARZE , TRZY OSTANIE TRANZAKCJE , OSOBY KTORR KUPIŁY POTWIERDZIŁY ZGODNOŚĆ TOWARU , VINTED ZABRAŁ MI PIENIĄDZE Z TYCH TRANZAKCJI , PO WIELU PROŚBACH ODMÓWIŁ , TWIERDZI ZE MUSI POTWIERDZIĆ ZGODNOŚĆ KONTA , ŚMIESZNE PO ROKU BYCIA U [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krisorzysz
link | zgłoś
2021-02-02
*.238.115.*
Firma bardzo dziwnie działa . PO ZAKOŃCZONYCH SPRZEDAŻACH MIMO IŻ OSOBA KUPUJĄCA POTWIERDZA ZGODNOŚĆ TOWARU PIENIĄDZE POWINNY BYĆ PRZELANE DO PORTFELA VINTED , NO NIE ZAWSZE TAK JEST !!!!!!. Pomimo wysłania zapytań odnosnie terminu otrzymania swoich pieniędzy , zazwyczaj dostaje automatyczna odpowie [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-02
*.109.167.*
Ta firma od ponad 3 tygodni nie przelała mi środków za sprzedaz obuwia, Za kazdym razem odpowiada mi inna osoba. na odpowiedz musze czekać 2 lub 3 dni. Tłumaczenia braku przelewu według Vinted to wina błędów systemowych. Dla mnie to oszuści. Rezygnuje z aplikacji i zgłaszam sprawe na policje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ebielinek
link | zgłoś
2021-01-29
*.0.121.*
To zwykli złodzieje, kupujący otrzymuje towar a sprzedający nie ma ani pieniędzy ani towaru. Pieniądze zatrzymuje sobie Vinted i ciągle zasłania się awarią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2021-01-29
*.204.21.*
Wszystkie negatywne komentarze to prawda. Złodzieje i oszuści. Żałuję iż nie przeczytałam komentarzy przed zainstalowanie aplikacji. Nie polecam. Lepiej zapłacić prowizję od sprzedaży niż wogole nie dostać pieniędzy.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosiadab
link | zgłoś
2021-01-28
*.0.53.*
UWAGA! UWAGA! Aplikacja kradnie rzeczy. Kupująca zgłosiła, że jej zdaniem kupione buty nie są oryginalne i Vinted zwróciło jej pieniądze a mi butów pomimo próśb nie. Buty były kupione również na Vinted i moim zdaniem oryginalne. Prosiłam Vinted, aby wskazała znamiona nieoryginalności, ale cisza. P [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
abc
link | zgłoś
2021-01-27
*.64.75.*
Obsługa klienta jest fatalna, odpowiedzi od nich to w zasadzie kilka szablonów które nijak się mają do pytania/problemu. Zablokowali konto za rzekomą sprzedaż komercyjną pomimo tego ze tego samego typu ogłoszeń jest kilkaset na stronie. NIe wiem co tam robią administratorzy i czy w ogóle są ale jako [rozwiń/zwiń]
Można coś sprzedać
Brak możliwości dogadania się, odpisuje robot a nie człowiek, zero odniesienia do problemu tylko klepanie formułek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-01-17
*:876c:9618:*
Najgorszy customer service jaki można sobie wyobrazić. Nikt nie odpisuje na wiadomości i nie pomaga w rozwiązaniu problemu. Zablokowali mi konto, ponieważ stwierdzili, że mam ich kilka, powiązali je z kontami innych domowników. Rozumiem, że kilka osób z jednego gospodarstwa domowego może mieć tylko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilith
link | zgłoś
2021-01-14
*.164.147.*
Usunęli mój katalog bo uznali ze sprzedaje komercyjnie, ponieważ wystawiałam tam tez rzeczy mojej mamy. Po odbudowaniu strony i wielu godzin spędzonych na robieniu zdjęć i pisaniu tekstów zostało mi konto zablokowane na 7 dni. (Polecili mi aby każdy członek rodziny miał osobne konta) Moja mama założ [rozwiń/zwiń]
Kup teraz, etykiety, przejrzystość, łatwość użytkowania
Cała masa wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
123
link | zgłoś
2021-01-14
*.175.109.*
Zdecydowanie nie polecam, oszuści, zdziercy pieniędzy i nieodpowiedzialni ludzie blokujący konta bo tak. Nie polecam. Jeżeli chcecie stracić pieniądze i rzeczy to polecam.
brak
mase
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-12-27
*.183.150.*
Moje konto zostało zablokowane za "niestosowne" oferty... Nie wiem, w jaki sposób breloczki w kształcie śnieżynki,mikołaja lub bransoletka z suszoną paprotką może być niestosowna. Zostałam zablokowana zaraz po tym jak zapłaciłam za podbicie moich przedmiotów! Pieniędzy nie dostałam z powrotem i admi [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Kradzież pieniędzy i oszustwa na porządku dziennym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom
link | zgłoś
2020-12-22
*.112.94.*
ja kupiłam na vinted i tragedia - niby 2 rzeczy za 20 zł z przesyłką i ochroną prawie 30 zł i dostałam bluzkę ze śladami potu pod pachami i śmierdzący szmateksem nierozciągnięty szal ... oczywiście zgłosiłam na vinted niezgodność i ok rzeczy do odesłania ale to ja mam zapłacić za przesyłkę zwrotną i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bea
link | zgłoś
2020-12-20
*.173.200.*
PORAŻKA !!! Najgorsza platforma sprzedażowa jaka znam .. brak reguł chore sytuacje !!! Stare śmiecie w sprzedaży !! Odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniaBb
link | zgłoś
2020-12-18
*:3a74:66df:*
WITAM Z REGUŁY NIE WYPOWIADAM SIĘ W INTERNECIE ALE TO CO WYPRAWIAJĄ W OBSŁUDZE VINTED PRZECHODZI WSZELKIE POJĘCIE PROFESJONALIZMU I PODSTAWOWEJ OBSŁUGI KLIENTA POSŁUCHAJCIE : ZAŁOŻYŁAM KONTO ZAMIEŚCIŁAM PRODUKTY NA SPRZEDAŻ UDAŁO SIĘ SPRZEDAŁAM JEDNĄ RZECZ NA POCZĄTKU BYŁO TO DLA MNIE DZIWNE ZE PIE [rozwiń/zwiń]
0,00001%
CÓŻ SZEREG
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cattaya42
link | zgłoś
2020-12-11
*.191.91.*
Odradzam!!!!.....administratorzy to jakaś kpina....podejrzewam korupcje!!!...jak ktoś zapłaci to pewnie ma spokój.....maja regulamin którego nie przestrzegają....nie odpowiadają na skargi....a jak już odpiszą to bez argumentów i nie na temat!!!!....mam wrażenie że liczy się tylko kasa.....i mamy cię [rozwiń/zwiń]
żadnych, marna sprzedaż, chyba że sprzedajesz za 2.50
tam nic nie działa jak powinno a ta fikcyjna niby ochrona kupujących to nic innego jak prowizja!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alalala
link | zgłoś
2020-12-06
*.160.157.*
Dość obszerny poradnik Vinted oraz opinie użytkowniczki, która posiada blisko 300 opinii znalazłam tu: https://mobilnezarabianie.pl/vinted-aplikacja-do-sprzedazy-ubran-w-internecie/ Co myślicie dziewczyny, czy warto na poważnie tam zarabiać? Narazie sprzedałam dwie rzeczy i nie wiem, czy w to iś [rozwiń/zwiń]
aplikacja
inne opinie tu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2020-12-03
*.146.48.*
Witam! Czy może mi ktoś pomóc? 2 razy kupiłam rzeczy od 2 różnych osób, zapłaciłam i vinted nie dało sprzedającym powiadomienia. Straciłam i pieniądze i kupione rzeczy, ponieważ sprzedający napisali, że to mój problem (i mają rację) i sprzedali innym osobom. Gdzie to można zgłosić.
Zero zalet. Oszustwo i stracone pieniądze.
Nieuczciwość vinted. Błędy i pomyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolcia
link | zgłoś
2020-12-03
*.14.85.*
Uwaga w każdej chwili można zostać usunietym i brak kontaktu ! Gdy mnie usuneli kupiłam bluzkę, nie otrzymałam jej, dostałam tylko zwrot za przesyłkę- do kogo pisać czy dzwonić to jest problem.
brak
niekompetentne osoby usuwają , zamiast wcześniej zweryfikować co kupiłam i co chcę sprzedać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2020-12-03
*.173.16.*
Polityka Vinted to jakaś kpina! Ochrona kupujących oszustów! W dodatku ludzie tam pracujący nie potrafią zweryfikować oryginalności wystawianych przedmiotów..ilość podróbek oznaczonych jako oryginalne bije po oczach, ogłoszenia wiszą długie miesiące, mnie i wielu moim znajomym usunęli ogłoszenia z [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beatqua
link | zgłoś
2020-11-10
*.170.113.*
Zablokowane konto, rzekomo konta się powielają, a od dłuższego czasu miałam swoje konto a córka swoje. Najgorsze jest, ze zero pomocy, zero kontaktu, na moje prośby o wyjaśnienie sprawy tylko automatyczne regułki. Jeśli to mam być portal przyjazny użytkownikom to gratuluję. Czekam, aż ktoś założy no [rozwiń/zwiń]
nieprofesjonalna, nierzetelna i kłamliwa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piuby
link | zgłoś
2020-11-07
*:277a:b56c:*
W obsludze pracuja chyba gimnazjaliscie. Kompletny brak profesjonalizmu !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lysiczka
link | zgłoś
2020-10-20
*.253.92.*
Mnie zablokowali konto, choć tylko kupowałam. Podobno zauważyli podejrzana aktywność, pomimo ,ze moje konto było bezpieczne, używane przeze mnie. Wyłudzili moje dane, łączenie ze skanem dowodu. Mam wrażenie, ze bylo to celowe działania, Ponieważ od ponad 2 miesięcy dalej nie odpisują, choć podałam w [rozwiń/zwiń]
nie ma
Oszuści wyłudzający dane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiktoria1998
link | zgłoś
2020-10-19
*.191.142.*
Sprzedałam markowe buty, które zaginęły w dostawie. Administratorki odpisują bardzo rzadko na wiadomości. Niby złożyły reklamację do firmy, która miała dostarczyć buty, ale nic nie wiadomo w tej sprawie nadal. Buty wysłałam 28 września. Teraz nie mam ani butów ani pieniędzy. Nie polecam aplikacji. A [rozwiń/zwiń]
brak
nie dostałam pieniędzy za towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zażenowana
link | zgłoś
2020-10-17
*.11.129.*
Jestem na vinted od początku tego roku i wszystkie rzeczy wystawiłam zaraz po otwarciu konta. Nowych nie dodawałam. Teraz usunęli mi bezpodstawnie prawie wszystkie rzeczy (zostawili 1). Napisałam do nich i dostałam beznadziejną odpowiedź, napisałam jeszcze raz, że nie zgadzam się z ich podejściem i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ever
link | zgłoś
2020-10-16
*.46.187.*
Administratorki z ptasim móżdżkiem. Od dwóch tygodni nie mogę odzyskać wpłaconych pieniędzy za anulowaną przez sprzedającą transakcję. Napisałam kilkanaście maili a oni każą wysyłać skriny wpływów bankowych na potwierdzenie że faktycznie nie otrzymałam zwrotu. Skandal, żenada, wstyd dla tego portalu [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antyvinted
link | zgłoś
2020-10-11
*.40.87.*
Gdybym mogła dałabym -(minus)10 za beznadziejnie niski poziom obsługi administracji vinted. Z taką ignorancją nie spotkałam się nigdy dotąd. Ludzie bez podstawowych kompetencji i bez profesjonalizmu. Usuwają oferty, blokują bezpodstawnie konta.Niczego nie potrafią wytłumaczyć,nie posiadają żadnej ar [rozwiń/zwiń]
brak
brak wiedzy administracji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mo-nine
link | zgłoś
2020-10-08
*.173.147.*
Katastrofa! Na vinted.pl możesz kupić wszystko co zbędne w szafie, ale stan tych ciuchów woła o "pomstę do nieba” . Sprzedający są nieuczciwi , źle opisują (celowo) przedmioty, może wcisną coś komuś...bo jak można nie zauważyć że spodnie mają dziury na kolanach !!! Opis jest oczywisty : jak nowe . S [rozwiń/zwiń]
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-09-30
*.248.210.*
Spotkałam się pierwszy raz z Vinted MASAKRA!!! Sprzedałam sukienkę wieczorowa dziewczynie ,trafiłam na oszustkę , dziewczyna odebrała sukienkę była w Niej na imprezie a teraz kombinuje żeby zwrócili jej pieniądze .Zarzucajac mi ze sukienka była brudna i śmierdziała Papierosami !!! Nie wspominając f [rozwiń/zwiń]
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Masz
link | zgłoś
2020-09-27
*.147.35.*
Infantylny, fatalny kontakt z obsługą. Pełen sloganów, nieprofesjonalnych odpowiedzi, zawsze opóźniony. Platforma korzysta z pośrednika do operacji finansowych,który ma problem z regularnością wypłat. Przetrzymują pieniądze. Uprzedzam, nie warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-09-11
*:855a:b49c:*
Bardzo słabo. Nie otrzymałem kupionego towaru. Po tygodniu dostałem informację, że otrzymam zwrot wpłaconych pieniędzy. Nie mogę się zalogować, bo odzyskanie hasła nie działa. Chciałem skontaktować się ze sprzedającym i go ocenić, nie da się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Carolina
link | zgłoś
2020-09-02
*.81.198.*
Niestety portal Vinted obniża swoje loty czyli obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Slogany językowe, które nigdy nie powinny się pojawić. Sprzedałam przedmiot osobie bez żadnego komentarza (u mnie na koncie powyżej 30 pozytywnych). Kupujący odesłał przedmiot twierdząc, że jest za mały. Jaki [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa na żenującym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toja
link | zgłoś
2020-08-27
*.169.245.*
Sprzedaje przedmiot z markową metką . Kupująca stwierdza że to nie oryginał Vinted bada i podtrzymuje jej zdanie . Dalej zaczyna się paranoja na moje pytanie o argumenty że przedmiot był nie oryginalny odpowiedź z Vinted nie możemy przedstawić szczegółów , dalej klient nie musi odsyłać towaru . Czyl [rozwiń/zwiń]
0
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2020-08-05
*.173.129.*
Tak szybko jak otworzyłam konto na tym portalu tak szybko chcę je zamknąć. Żałuję, że wcześniej nie poczytałam opinii. Jak dla mnie za dużo oszustów. Otrzymanie pieniędzy za towar to tylko widzimisię kupującego. A przy rzeczach używanych zawsze coś się znajdzie żeby napisać „niezgodne z opisem”. Odr [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2020-06-20
*.254.176.*
Jestem bardzo rozczarowana poziomem obsługi administracji vinted. Jestem na portalu 6 lat, mam prawie 1000 wyłącznie pozytywnych komentarzy. Jakiś czas temu dziewczyna która kupiła sukienkę zgłosiła do Vinted i do mnie fakt, że w koronce jest mała dziurka.A ponieważ opinia na którą od 6 lat pracuję [rozwiń/zwiń]
niesprawiedliwość, brak profesjonalizmu, brak kompetencji obsługi vinted
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-06-11
*.254.232.*
Portal porażka i bardzo dużo oszustów. Obsługa klienta w stanie fatalnym, robią tylko kopiuj wklej teksty o tym jak niby dbają o portal. Wystawiałam tam parę rzeczy, wystawić to droga przez mękę, wysyłasz towar ale pieniądze oni trzymają, dopiero jak druga osoba potwierdzi że towar dostała dopiero k [rozwiń/zwiń]
żadnych
zbyt dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-05-24
*.190.252.*
Gdybym tylko mogła, dałabym 0! Napisałam do ADMINÓW 2 wiadomości ze skrinami, które udowadniaja że dziewczyny FAŁSZYWIE zgłaszały moje NORMALNE posty, czego nie potrafią nawet sprawdzić ani ogarnąć, tylko piszą, że zablokowali MNIE NA STAŁE Z POWODU ZGŁOSZEŃ i nie dają nawet szansy na odpowiedź t [rozwiń/zwiń]
nie ma zalet
0 kontaktu z administracją, banują za fałszywe zgłoszenia, nie sprawdzaja zgłoszeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2020-05-18
*.55.109.*
Pomimo dobrego kontaktu z częścią użytkowników, sama platforma to porażka. Wyszukiwanie przedmiotów utrudnione, wybiera się kolor wyskakują inne. Pełno złych ofert, oszustw, sprzedaż poza vinted gdzie nie ma żadnej ochrony. A najgorsze to usuwanie oryginalnych rzeczy często już podbitych, więc traci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-04-22
*:80eb:b797:*
Vinted jest super do momentu, gdy ktoś Ciebie nie oszuka. Np. Nie wyśle zakupionego towaru lub wystawia towar wielokrotnie celem wyłudzania Twoich danych. Wtedy zaczyna się jazda. W regulaminie można przeczytać, że Vinted pomaga rozwiązywać spory...tak na prawdę po drugiej stronie siedzi jakiś robot [rozwiń/zwiń]
Brak
Kiepska obsługa klienta, brak regulaminu j zasad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adamasz
link | zgłoś
2020-04-20
*.68.66.*
Witam, czytając Wasze komentarze widzę, że nie jestem jedynym poszkodowanym przez Vinted, więc słusznym byłoby zgłoszenie do UOKiK lub ODR (Europejska platforma internetowego rozstrzygania sporów). Czekam na kolejną odpowiedź od nich, jak to nic nie pomoże to będę pisał skargę. Jeśli ktoś chce się [rozwiń/zwiń]
brak
złodzieje, wymagają podania dziwnych danych jak telefon, skan dowodu, itp.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-04-13
*:1604:d782:*
Stanowczo odradzam! Szczególnie zakupy przez kup teraz! Sprzedałam dziewczynie oryginalna torebkę - mam paragon i potwierdzenie zamówienia z autoryzowanego sklepu - dziewczyna zgłosiła mnie na vinted, ze niby jest to podróbka. Vinted poprosiło o dowody - przesłałam im zdjęcia paragonu, dokładne deta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-04-09
*.254.207.*
6 lat miałam konto, ale zablokowali jakoby miałabym 2 konta! ponad 300 pozytywów 100%, a im nawet nie chciało się sprawdzić IP pozostałych użytkowniczek! Najpierw strona nie dawała możliwości edycji własnych rzeczy, potem vinted nie oddawało kasy za sprzedane rzeczy, CHCIELI KSERO DOWODU OSOBISTEGO! [rozwiń/zwiń]
zero!!!!!!
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

VINTED.PL Opinie