VINTED.PL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 49
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.vinted.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciej
link | zgłoś
2021-11-28
*.173.19.*
Litewski przekręt. Złodziejstwo. Co to znaczy ochrona kupujących? Kiedy otrzymałem szmatę, którą sprzedająca nazwała bluzą w stanie idealnym, Vinted umywa ręce. Ja mam płacić za przesyłkę zwrotną. Przecież to ja zostałem oszukany przez klaudiaa1188861. Pani Klaudia i Vinted mogą sobie podać ręce w z [rozwiń/zwiń]
brak
złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Db
link | zgłoś
2021-11-25
*.235.180.*
Odradzam wszystkim, Vinted kryje złodziei ,a u uczciwych sprzedawców blokuje i nie oddaje pieniędzy z konta Vinted.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2021-11-24
*.146.69.*
To co się dzieje to skandal kontakt z vinted jest po prostu do *** jakbym grochem o ścianę rzucał nie dostałem przesyłki nigdzie nie ma numeru na infolinię gdy wysyłam im wiadomości że nie dostałem paczki poprzez paczkę w ruchu oni odpowiadają mi automatyczną wiadomością typu wskazówki Jak nadać pac [rozwiń/zwiń]
Same wady brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agatka
link | zgłoś
2021-11-23
*.78.4.*
Od kilku lat sprzedaję oraz kupuję na Vinted. Ostatnio zakupiłam spodnie, które były źle zmierzone przez sprzedającą- różnica aż jednego rozmiaru. Niestety w takiej sytuacji Vinted skazuje nas na łaskę sprzedającego, a to oczywiste, że nikt nie będzie chciał przyjąć zwrotu rzeczy, którą w końcu udał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-11-17
*.204.51.*
Niestety nie Polecam chronią oszustów. Ludzie którzy tam pracują nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie wiadomo oczyma to świadczy. Obsługa nie kompetentna. Oszuści mogą na legalu oszukiwać i nie są blokowani a uczciwi sprzedawcy i kupujący są blokowani za nie istotne fakty. Nie polecam . Na pi [rozwiń/zwiń]
Nie posiadaja
Nie kompetentna obsuga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agi
link | zgłoś
2021-11-03
*.173.8.*
Dramat!!! Kupująca zniszczyła towar mierząc go, vinted zmusił mnie do odebrania uszkodzonej rzeczy. Nie polecam. Zerowa ochrona sprzedawcy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna / AnkaAwf
link | zgłoś
2021-10-29
*.185.2.*
Tragedia !! Banda niekompetentnych ludzi , pomimo wysyłania numerów seryjnych i dodatkowych zdjęć potwierdzających autentyczność przedmiotów notoryczne blokowanie konta . Szkoda czasu na to badziewie , nie polecam ! Omijać to g…..
Brak
Niekompetentna obsługa o poziomie inteligencji na poziomie zerooo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-10-27
*:1e2d:e21c:*
Horror ! co drugie ogłoszenie mam usunięte bo niby nie moje zdjęcia a są MOJE !!!! nie polecam VINTED! NIE POLECAM VINTED.PL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2021-10-25
*.29.29.*
Kochani jeśli sprzedający jest nieuczciwy ochrona Vinted polega tylko na pobieraniu opłat.Vinted nie chroni kupującego. Reklamacje nic nie dają, wysyłają z automatu jakieś informacje i tyle
Brak ochrony przed nieuczciwym sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-10-11
*.173.9.*
Tragedia !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

VINTED.PL Opinie