VINTED.PL Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 348
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.vinted.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
ELŻBIETA
link | zgłoś
2024-02-27
*:53:2218:*
Konto zablokowane, zero możliwości kontaktu z firmą by porozmawiać. Co z moimi kupującymi którym nie zdążyłem wysłać przedmiotów? Zenada!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Użytkownik
link | zgłoś
2024-02-21
*.173.208.*
Tragedia konto zablokowane bo tak bez powodu jasnego. Ta platforma to jednego wielkie bagno u gówno. Przetrzymuje dane osobowe brak możliwości założenia nowego konta gdyż od razu wskakuje blokada bo konto wcześniejsze też zbanowane na te dane. A gdzie rodo??? Omijajcie ich
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2024-02-20
*.173.50.*
Jakiś kretyn uznaje lokówkę za używaną jak się wyjmie z pudełka do zrobienia zdjęcia i w dodatku debil pisze , że to kosmetyk używany i nie wolno takich rzeczy u nich sprzedawać .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2024-02-17
*.65.37.*
Vinted bardzo się zepsuło. Kiedyś zamawianie,sprzedawanie ,wysyłka - wszystko przebiegiało bezproblemowo a do tego było tanio. Teraz dodatkowo niewiem czemu mam problem z wyborem innej opcji wysyłki zamówionego przeze mnie towaru niż DPDPickup. Nie można dowiedzieć się dlaczego tak jest bo odpowiad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafcik
link | zgłoś
2024-02-15
*.205.206.*
Konto robi w konia ludzi nie miłe doświadczenia, ludzie wystawiają produkty a oni do wszystkiego się doczepiają mimo że człowiek pisze wyjaśnienia że produkty orginalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
An
link | zgłoś
2024-02-12
*.30.16.*
Brak słów. Chciałam założyć konto ale mi usunęli bo... bo córka ma konto i wg nich to ta sama osoba. Córki konto też zablokowali. Pisanie do nich nie ma sensu, odpowiada bot albo debil robiący za bota. Nigdy nie miałam u nich konta, tłumaczyłam jak krowie na rowie ale to tak jakby się rozpędzić i zd [rozwiń/zwiń]
dopóki się człowiek nie zderzy ze ścianą może jakiś pozytyw by się znalazł
platforma prowadzona przez boty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mgr
link | zgłoś
2024-02-10
*.146.235.*
Tragiczna obsługa klienta dla sprzedających. Nie działające algorytmy. Kasowanie ogłoszeń za które się zapłaciło z powodów idiotycznych. Sztuczne futro przy kapturze, wyglądające ewidentnie jak sztuczne, dwukrotnie blokowane i usuwane mimo przesłania metki ze składem. Promocja oferty opłacona, a Vin [rozwiń/zwiń]
masakra
podójna masakra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jack
link | zgłoś
2024-02-09
*.156.132.*
dla mnie to bardzo dziwne zostało konto usunięte na stałe z uwagi na nieprawidłowo wystawiony produkt z automatu zostało zablokowane konto mojej partnerki, która niema nic wspólnego z moim kontem. ni mam pojęcia jak to platforma vinted tak może robić, na dodatek nie mogę dokonać jakichkolwiek zakup [rozwiń/zwiń]
brak na obecną chwilę
zła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Isaura
link | zgłoś
2024-02-08
*.10.143.*
Vinted to ściema. Właśnie zlikwidowałam u nich konto. Nie warto. Zero konkretnych odpowiedzi - rozmowa z botami. Nie chcą wypłacać kasy. Rządają skanu dowodu osobistego. Na jakiej podstawie ja się pytam? Na tym interesie jakiś zlodziej\właściciel Vinted zarabia ogromne pieniądze. To jest jeden wielk [rozwiń/zwiń]
Zero
Złodziejstwo w najczystszej postaci.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ufoludek
link | zgłoś
2024-02-07
*.10.106.*
Nie polecam.Wyłudzają dane osobowe pod pretekstem weryfikacji czy aby przypadkiem nie jestem terrorystą. Śmiech na sali. No przecież-regularnie wspieram przeróżne wojny i wojenki na wschodzie,czego to ja nie wysłałam ostatnio,aha kilka abramsów,rakiety a obecnie pracuję nad bronią jądrową. No ale sz [rozwiń/zwiń]
można się pośmiać
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2024-02-07
*.8.243.*
Strata czasu na zakładanie tam konta. Kradną dane osobowe ze zdjęć z dokumentu tożsamości pod pretekstem weryfikacji, jeśli tego nie zrobisz nie odzyskasz kasy! Nie polecam! ciągle blokują konto, problemy z wypłatą środków po zakończeniu transakcji (przechowywanie pieniędzy) Mają dziwne zasady c [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Chyba wszystko co może być przeszkodą w swobodniej sprzedaży własnych rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2024-02-06
*.0.92.*
Ostrzegam, oszuści ukradli( zablokowali ) moje pieniądze 420 zł i chcą wyłudzić moje dane osobowe ponieważ chcą mnie zmusić ( pod pretekstem dodatkowej weryfikacji ) abym wysłała im skan dowodu , paszportu lub prawa jazdy . Zaznaczam, że w regulaminie nie ma informacji o takiej formie weryfikacji. N [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arasso
link | zgłoś
2024-01-26
*.65.89.*
Uwaga! Bezprawne zatrzymanie moich pięniędzy przez Vinted. Mam problem z otrzymaniem pieniędzy od Vinted ponieważ każą wysłać swoje dokumenty tożsamości (dowód,prawo jazdy, paszport) w celu weryfikacji. Wysłałem im prawo jazdy i napisali ze nie wypłacą bo chcą kolejny dokument jak dowód osobisty. Uw [rozwiń/zwiń]
Niewypłacalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eve
link | zgłoś
2024-01-26
*:ef6:1859:*
Vinted to banda naciągaczy i oszustów!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ed.wa
link | zgłoś
2024-01-25
*.134.165.*
Nie polecam, oszuści. Usuwają ogłoszenia, zablokowali mi konto na stałe ponieważ chciałam sprzedać nową suszarkę (prezent który dostałąm) do włosów uzasadniając ze jest to niebezpieczny przedmiot. Bardzo niejasny regulamin, kontakt w postaci botów. Szkoda ze jak ludzie sprzedają brudne ubrania to i [rozwiń/zwiń]
Żadnych!
Same wady, oszukują, blokują konta, usuwają ogłoszenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kitty
link | zgłoś
2024-01-22
*.67.219.*
Nigdy nie pobieracie tej aplikacji! To kłamce którze oszukują kupujących na swojej platformie. Niestety od support i ochrony praw kupujacych otrzymujesz tylko automatyczne wiadomości. Sądząc po opiniach, nie tylko ja byłam oszukana. A ostatnio moja przesyłka z zagranicy w ogóle zaginęła z winy maga [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gg
link | zgłoś
2024-01-21
*.225.69.*
Porażka , zablokowali konto ze podróba , gdzie przesłałem fakturę dowód zakupu, nie wspomnę że parę miesięcy zostałem oszukany kupujący stwierdził że nie zgodne z opisem nic nie pomogło .
Żadna
Wszytko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2024-01-14
*.173.11.*
Nie polecam. Sprzedawałam używany depilator i moje konto zostało zablokowane na stałe z tego powodu że sprzedaję NIEBEZPIECZNE PRODUKTY. Odwołanie nic nie dało. Porażka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2024-01-11
*.191.214.*
Banda OSZUSTÓW!!! zablokowali mi konto oraz mojej córki, twierdzac że mam wiele kont co jest nie zgodne z regulaminem, masakra domownicy nie mogą mieć kazdy swojego konta bo zaraz blokują wszystkie konta, odwołać się nie można, masz tylko możliwość napisania jednej wiadmoci na którą odpowiada ci ja [rozwiń/zwiń]
żadnych
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda7
link | zgłoś
2024-01-09
*.66.65.*
Konto zablokowane na stałe! Pisałam odwołanie , w różne miejsca i co ? NIC!!! Odpowiadają BOTY bez logiki bez konkretnych informacji. Nie można z nikim się skontaktować aby wyjaśnić sprawę. Mało tego nikt inny z tego samego domu również nie może korzystać z Vinted Masakra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2024-01-05
*.87.219.*
Dziewczyny, na Słowacji zginęła mi paczka. Według danych, na podstawie nr do śledzenia, leży w Bratysławie. Vinted każde czekać już ponad miesiąc, a ja coraz bardziej wątpię w ich chęć znalezienia przesyłki. Była wysłana za pośrednictwem firmy SPS. Macie pomysł, jak tam dotrzeć ? Jakiej firmy jest o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2024-01-03
*.221.120.*
Tragedia,vinted blokuje konta wszystkich użytkowników mieszkajacych pod jednym dachem zamiast tylko jedno konto.
Łatwa obsluga
Gorzej niz CBŚ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prywatny
link | zgłoś
2024-01-02
*.221.122.*
Vinted to porażka, ukraińska spółka, która oszukuje ludzi. Manipulują ludźmi jak chcą. Wyciągają dane osobowe. Wiadomości wysyła system. Blokują konta, bo perfumy bez pudełka to dla nich używane. Ale podróbek pełno i nic z tym nie robią. Blokują pieniądze i żądają skanu transakcji z konta bankow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2024-01-01
*:b208:a243:*
Blokują konta z pozytywnymi opiniami, a z kontami które oszukują ludzi i sprzedają podróbki nic nie robią! Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-12-31
*.221.123.*
Vinted blokuje bezpodstawnie konta i pieniądze w portfelu. Że niby perfumy używane a na zdjęciach widać że nowe. Za to podróbek pełno i nikt nic z tym nie robi. Wiadomości od nich wysyłane systemowo-nie na temat. Z nikim nie idzie się dogadać. A już wysyłanie scanów dowodu osobistego czy wyciąg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TylkoBezNicków
link | zgłoś
2023-12-25
*.254.153.*
Ta platforma a raczej administratorzy/moderatorzy to jakiś żart i chętnie podam kilka przykładów że są tam równi i równiejsi 1. moje początki na platformie - wystawiam na sprzedaż KOSZ tekstylny na bieliznę/pranie itp. nowy z metką na której jest napisane że jest to KOSZ gdyby ktoś miał wątpliwośc [rozwiń/zwiń]
można coś kupić/można coś sprzedać
nierówne traktowanie użytkowników, cała masa dejujących
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAmil
link | zgłoś
2023-12-18
*.146.254.*
Pralnia pieniędzy mafi Litewsko-Ukraińśkiej same bot i ćpuny jak Julia z Vinted
żadnych
Wszystkie ,zero obsługi klienta przez firmę Vinted
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-12-04
*.0.45.*
Tragiczna obsługa, kto tam pracuje to niemam słów, baba kupiła ode mnie sweter, a że była za gruba swetr się rozciągnął i skrócił,to wysłała do vinted ,że nie takie wymiary,zostałam beż kasy i bez swetra,vinted oczywiście przyznał jej rację, a odpowiedzi po kontakcie z tą firmą to żenada,i te śmies [rozwiń/zwiń]
Tanie okazje
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lenix77
link | zgłoś
2023-11-28
*.222.229.*
Cześć, czy ktoś kupował coś z Rumunii? Proszę dajcie znać. Ja czekałąm na przesyłke dwa tygodnie, Vinted napisał że etykieta jest ok, czekałam dwa tygodnie, w opisie było że przesyłka opusciłą sortownię i że jest w doręczeniu, po czym po jednym dniu dostałąm info że przesyłka została zwrócina. Vinte [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poziomfrustracji100%
link | zgłoś
2023-11-25
*.0.56.*
Idiotyczna platforma. Pierwszy raz w swoim życiu spotkałem się z polisą w której KUPUJACY płaci za błędy sprzedającego. Tak więc sprzedający może zrobić jakiekolwiek zdjęcia i jakikolwiek opis, a kupujący kiedy stwierdzi że przedmiot jest niezgodny z opisem to KUPUJĄCY PŁACI ZA ZWROT PACZKI i jest n [rozwiń/zwiń]
Można tanio kupić (kiedy nie ma problemów)
Kiedy jest problem, jesteś sam/sama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poirytowana
link | zgłoś
2023-11-21
*.244.44.*
Beznadziejny portal!! idioci tylko tam pracują. Co chwila notoryczne blokady konta. Dodaje markowe ubrania a oni blokada ze podróba, po rozmowach i dosylaniu zdjec przepraszaja za pomylke i dawaj na nowo kolejne blokady na inne rzeczy. w ciagu 2 tyg 3 blokady. Co lepsze wystawilam plaszcz w bardzo d [rozwiń/zwiń]
NIE MA
BLOKADY KONTA, BRAK POMOCY OBSŁUGI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-11-18
*:ee9b:1ec2:*
Portal Vinted blokuje środki po sprzedaży produktów. Najpierw wymusza weryfikację tożsamości pomimo nie przekroczenia limitu wymaganego w regulaminie w informacji przesłanej jest wpis o przekroczeniu limitu. Na pytania o wyjaśnienie powodu takiej weryfikacji przesyłają tylko automatyczne odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-11-18
*.173.216.*
Nie polecam aplikacji Vinted. Po nadaniu paczki u przewoźnika Inpost, który ją zgubił otrzymałam informację od firmy Vinted, że Inpost stwierdził, iż nigdy jej nie wysłałam. Mimo próśb do firmy Vinted o odwołanie się od decyzji, jestem przez nich ignorowana i zero odpowiedzi z ich strony. Inpost [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-11-10
*:a9fe:e397:*
Zakupiony przedmiot nie był w całości po konsultacji z in post i sprzedawca czy przypadkiem gdzieś się nie zawieruszylo minęło dwa dni a vinted samoistnie stwierdził że jest ok i zaakceptował wpłatę reklamacji nie uznają bo minęło dwa dni na wyjaśnienia gdzie sami odpisują po dwóch dniach na wiadomo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2023-11-08
*.163.208.*
Zablokowano mi konto na vinted po wystawieniu 4 rzeczy na sprzedaż Rozumiem, że chroni się klienta przed oszustami, tylko ja nie wystawiłam podróbki a autentyczną rzecz. Nawet nie poproszono mnie o zdjęcia dodatkowe czy jakieś inne tłumaczenie, zablokowano i koniec. Sprzedałam jedną rzeczi wiem tylk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regawka
link | zgłoś
2023-11-07
*.241.95.*
❗UWAGA OSZUŚCI I ZŁODZIEJE❗ NIE POLECAM ❗VINTED TO ZŁODZIEJSKI PORTAL ŻERUJĄCY NA UŻYTKOWNIKACH I ICH PIENIĄDZACH. NA VINTED NIE DA SIĘ NIC SPRZEDAĆ NAWET JEŚLI BĘDZIESZ WIECZNIE PŁACIĆ IM ZA OSZUKAŃCZE USŁUGI DODATKOWE, KTÓRE SĄ NAJDROŻSZE I NAJGORSZE NA WSZYSTKICH MOŻLIWYCH PORTALACH SPRZEDAŻOWYCH [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAKUB
link | zgłoś
2023-10-25
*:6b6a:996e:*
Brak pomocy od supportu. 2 doby czekam z powodu braku maili z kodami. 200 zł na środkach ale bez możliwości wypłaty bo nie dostaje kodu kiedy chce dodać nu.er konta do wypłat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rene
link | zgłoś
2023-10-19
*:c84::*
Nagle Vinted wysyła mi informacje że mój dowód stracił Ważność , wysyłają link gdzie chcą dane banku a nie dowód , nie przechodzę weryfikacji mecze się z notami już 4 dzień , zablokowano mi 800zl . To jest jawne złodziejstwo . Czy ktoś miał taki problem ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-10-17
*:91a:d157:*
Bez ostrzeżenia, o którym mowa w regulaminie i podania przyczyny blokowane są konta użytkowników. Otrzymujesz automatyczne wiadomości, które nie odp na Twoje pytania. Zamiast tego zwroty w stylu "nie zakładaj ponownie konta"!
Zero
Kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wuj
link | zgłoś
2023-10-16
*.243.0.*
Brak słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R1a
link | zgłoś
2023-10-08
*.205.79.*
Może i Vinted posiada ochronę kupującego, ale sprzedającego ma głęboko gdzieś. Zdarzało mi się sprzedawać rzeczy kruche (np. naczynia lub drobną biżuterię). Zawsze pakuję to bardzo starannie, niejednokrotnie do tego stopnia, że objętość paczki przewyższa kilkakrotnie objętość produktu. Mimo tego, gd [rozwiń/zwiń]
Bezpłatne wystawianie ogłoszenia
Brak kontaktu z obsługą klienta; brak możliwości odszkodowania za zniszczoną przez przewoźnika przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wróżka
link | zgłoś
2023-10-06
*.134.185.*
Jestem osobom która nie odsyłała paczek a w szczególności za granicę nie mam drukarki by pobrać etykietę, nigdy tego nie robiłam. Mam nauczkę żeby już nigdy nie kupować z takich portali rzeczy nic nie jest dokładnie napisane trzeba wszystko szukać. Po prostu beznadzieja oszukują jak wlezie. Pani się [rozwiń/zwiń]
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-10-04
*.11.209.*
Lepiej kupować na allegro czy olx, lepsze traktowanie klientów ze strony obsługi klienta. Na Vinted można liczyć co najwyżej na rozmowę z Botem i gotowe formułki. Człowiek sprzedając przedmiot czy go kupując i tak zawsze traci. Nie opłaca się tam nic sprzedawać ani kupować, bo nic się na tym nie zys [rozwiń/zwiń]
Brak
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dymian77
link | zgłoś
2023-10-04
*.173.33.*
Czy jest jakakolwiek szansa na odblokwoanie konta po zablokowaniu bezpodstawnym w wyniku niby posiadania kilku kont co jest nieprawda?!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgo
link | zgłoś
2023-09-30
*.146.112.*
Nie polecam!!!! Wszyscy którzy chcą mieć spokojna głowę i życie bez stresu omijać ta firmę i ich aplikacje szerokim łukiem. Po wysłaniu zdjęć stwierdzają, że produkt jest nieorginalny!!!! Osoba sprzedająca jest stratna w ten SPOSÓB, że nie uzyskuje towaru który sprzedała z powrotem ani pieniędzy za [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa, aplikacja, wszystko jedno wielkie dno!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2023-09-29
*:d04c:4927:*
porażka, jak jedynie sprzedajesz a nie dajesz im zarobić przez podbicie i zakupy na platformie to zaczynają usuwać usuwać twoje przedmioty jako niebezpieczne- typu wianek wiklinowy, czapka futrzana i koronkowe body - tylko dziwne że te same produkty innych są oferowane - nie ma czegoś takiego na vin [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2023-09-25
*.65.80.*
Nie polecam, dwukrotnie vinted chciało wyłudzić dane. Wszystkie potrzebne dostali przy założeniu konta. Kompromitacja , oszustwo „ na wymogi banku” ,trzymają moje 240 zł za zakończone transakcje. Po groźbach mam czekać na wyjaśnienia. Ilość sprzedanych tam rzeczy , było ich niewiele, nie rekompensuj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-09-16
*.173.33.*
Brak kontaktu z obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vlad
link | zgłoś
2023-09-10
*:425a:243e:*
Good afternoon, Yesterday I registered on Vinted for the first time. 5 minutes later, a woman wrote to me directly in the application and asked for my email. Please note that after registering, I did not receive a letter from the admin about the rules for using this application, which described t [rozwiń/zwiń]
0
Everything
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-08-31
*.228.91.*
Wszystko ok, dopóki nie zaczną się problemy. W momencie pojawienia się ich, jesteś zdany sam na siebie. Do dyspozycji masz tylko odbijanie piłeczki w rozmowie z botami. Nikt z żywych ludzi nie kontaktuje się z Tobą. Problem polegał na tym, że Vinted usunęło wystawioną przeze mnie rzecz twierdząc, [rozwiń/zwiń]
łatwa sprzedaż używanych rzeczy
brak kontaktu z obsługą, prowizja za sprzedaż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-08-29
*.30.73.*
NIE POLECAM!!! pare dni temu sprzedałam zegarek z Michaela Korsa. Zegarek zapakowalam i wysłalam. Po paru dniach kurier napisal ze przesylka ulegla zniszczeniu i odesle mi towar. ODESLANO MI PUSTA ROZERWANA KOPERTE!!!! ZEGAREK WRAZ Z PUDELKIEM ZNIKNOL! Vinted nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci i [rozwiń/zwiń]
brak
brakm pomocy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2023-08-28
*.42.110.*
Nie wiem co się stało z Vinted. Mam konto ponad rok, nigdy nie było problemów zarówno ze sprzedażą jak też kupnem, było super, aż do teraz. Sprzedaję niewiele, rzeczy czyste, dokładne opisy, niedrogo etc. Lecz nie chodzi o moje wystawiane przedmioty. Kilka dni temu otrzymałam nagle wiadomość od Vint [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dalida
link | zgłoś
2023-08-28
*.93.163.*
Sklep Play usuwa90% złych komentarzy o vinted. Co najmniej kilkunastu moich znajomych dało im jedną gwiazdkę i złe opinie i nijak nie da się tego odnaleźć. Otworzyłam Vinted, dodałam jeden przedmiot"" bez marki "" i po paru godzinach zablokowali mnie za naruszenie własności intelektualnej. Buhaha c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mag
link | zgłoś
2023-08-26
*.102.46.*
Oszukano mnie kobieta zepsula moja torbe a vinted pozwolilo jej zwrocic przedmiot i nie zaplacic! Oszustwo! Uwazajcie!
Masakra
Zero rozwiazywania problemj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-08-24
*.36.222.*
Koszmar wystawiania ,kategorii brak ,wyszukac i dopasowac ciężko bo część kategorii jest nie widoczna .Dopiero aktualizacje adminów pokazują dziwnie istniejącą jakąś kategorie ,pi czym aktualizują i usuwają sami .Banda idiotow widac tam to obsluguje bo sami nie wiedzą co robić i zawsze glupawe tluma [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak zasad logicznosci i kategorii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boleq
link | zgłoś
2023-08-18
*:ddfd:3ff1:*
Zacząłem niedawno przygodę z tym portalem ale jestem przerażony tym co się tam dzieje. Kupiłem koszulkę jako "nowa bez metki" a przyszła w takim stanie, że ja już takie ciuchy wyrzucam do śmietnika. Inna koszulka "bardzo dobry" - okazało się, ze cała zmechacona i jeszcze z dziurą. Próba dogdania się [rozwiń/zwiń]
jeszcze nie znalazłem
ochrona kupującego kuleje na całej linii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2023-08-10
*.173.132.*
Jestem od kilku lat Vinted i zwyczajnie rezygnuje . Po zmianach jako kupująca i sprzedająca nie mam praw . Zakup- przedmiot nie zgodny z opisem: ja ponoszę koszt zwrotu odciągnięty od sumy zapłaconej - wiec gdzie jest ochrona kupującego ?? Brak Ochrony Sprzedaż - brak odbioru paczki przez ku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daga
link | zgłoś
2023-08-09
*.0.53.*
Dramat, ochrona kupujących nie działa. Płaci się dodatkowo haracz za ochronę sprzedających oszustów. Niewłaściwe opisy, zdjęcia wprowadzające w błąd a poszkodowanym zostaje kupujący. Jeden wielki przekręt. Nawet nie rozpatrują sprawy tylko akceptują na korzyść sprzedającego. Nikomu nie polecam.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były użytkownik
link | zgłoś
2023-08-09
*.134.162.*
Nieprofesjonalna obsługa i serwis zawierający luki bezpieczeństwa i błędy funkcjonalne. Zablokowali mi konto, bo skorzystałam z funkcjalności jaką oferuje sewis - logowanie przez FB. Odmówiono mi odblokowania konta pomimo podania wielu wrażliwych danych w celu weryfikacji - powód: nie byłam w stan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilo
link | zgłoś
2023-08-09
*:8a1e:906c:*
Bardzo słaba platforma sprzedażowa. Osobiście wystawiam tu tylko rzeczy, które bym wyrzuciła :) W razie problemów z kupującym nie będzie mi szkoda takiej rzeczy (jeśli mi ją zniszczy). Wszystkie wartościowe rzeczy wystawiam na allegro. Wolę zapłacić prowizję i mieć pewność, że nie zostanę okradziona [rozwiń/zwiń]
Szybkie dodawanie produktów
Brak ochrony sprzedających
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-08-06
*.5.46.*
Bezprawnie, szantażem wyłudzają dane wrażliwe oraz pieniądze. Blokują możliwość wypłaty pieniędzy.
Żadnych
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2023-08-03
*:59:6938:*
Myslalam, że tylko ja mam problem z wypłatą pieniędzy z portfela vinted wcześniej nie bylo problemu!!! Nie można uzyskać odpowiedzi tylko automatyczne...
Żadnych
Fatalna obsługa klienta, przetrzymywanie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-08-03
*.145.144.*
Uwaga na użytkownika "coldness", agentka po ponad dwóch miesiącach wysłała zdjęcie zniszczonej zawieszki z żądaniem zwrotu pieniędzy (transakcję zaakceptowała, wysłane w stanie idealnym), kiedy się nie zgodziłam pozgłaszała mi wszystkie przedmioty jako sprzedaż komercyjną, usunięto mi połowę ogłosze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-07-28
*.36.206.*
Koszmar ,wieczny problem z płatnościami,przetrzymuja kase Jak sie upominasz usuwaja ci bez powodu ogloszenia Tam juz dawno powinna byc kontrola Rzecznika Praw Konsumenta i Skarbówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-07-25
*.93.92.*
Dobrze mi się tam sprzedawalo i kuppwalo.. Ale niestety teraz uważam ze ta platforma to porazka ze wzgledu na zalatwianie spraw. Sprzedalam buty ktore uznali ze sa podrobka.. Tyle tylko ze ja je tez na vinted kupilam.okazaly sie za male to chcialam odsprzedac Nie dali mi szansy na usunięcie ogłoszen [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2023-07-21
*.254.185.*
"OCHRONA KUPUJĄCYCH" kupujących nie ochrania. Podczas zakupu jakiegokolwiek produktu Vinted dolicza sobie koszt takiego ala ubezpieczenia, żeby wzbudzać wiarygodność. Gdy pojawią się problem nie są w stanie jednoznacznie stwierdzić czy mogą nam pomóc. Starata czasu, pieniędzy. Niejednokrotnie przedm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2023-07-20
*:e8b4:8b1:*
Pracują tam sami debile i idiotki.
Brak
Pracują tam same półgłówki i boty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilona
link | zgłoś
2023-07-17
*:aa34:60a6:*
Trzeba bardzo uważać, co się kupuje. Sprzedający wystawiają rzeczy chyba z bazaru i piszą, że to np. Calzedonia, gdzie ewidentnie widać, że koło Calzedonii to nawet nie leżało. Zgłaszanie portalowi podróbek nic nie daje. Konta są cały czas aktywne. Sprzedający piszą, co chą. Kiedy zwraca im się uwag [rozwiń/zwiń]
Czasem można dostać fajną zrecz
Brak kontroli portalu nas podróbkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-07-16
*:5c00:f3a1:*
Uważam tą platformę za porażkę. Miałam tam jakiś czas konto. Parę rzeczy kupiłam, ale problem zrobił się, gdy chciałam coś sprzedać. Wysywiłam tam buty new balance, które kupilam na allegro ze Stanów dla córki, ale okazało się , że buty są za małe, a zwrot do Stanów się nie kalkulowałm, więc wystwi [rozwiń/zwiń]
Traktują wszystkich jak oszustów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukioooooooooo
link | zgłoś
2023-07-14
*.146.115.*
Ostatnio sprzedałem koszulkę za 170 zł, pobrałem etykietę vinted, wydrukowałem i przykleiłem do paczki zaniosłem do kuriera DPD i wysłałem do osoby kupującej po pewnym czasie skapnąłem się że jest coś nie tak, napisałem do vinted że osoba kupująca nie potwierdziła odebrania paczki na co vinted odpis [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2023-07-14
*:da2e:925c:*
Uważajcie na użytkowniczkę „parashuteefect”, wystawiła nowe sandały Hermes, kupione za 595 euro (jest zdjęcie paragonu), czyli po przeliczeniu na nasze około 2600zł, a użytkowniczka życzy sobie za nie 3990zł ???? wielu jest takich naciągaczy co chce zarobić na rzeczach, nie dajcie się oszukać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dzwoneczek
link | zgłoś
2023-07-13
*.93.163.*
Żenada. Jakiś czas temu Kupiłam przez intetnet w sklepie Tous biżuterię. Parę dni temu dałam synowi, żeby sprzedał na Vinted . Zrobił 19 zdjęć, w tym 18 z logami próbami etc and fakturą. Po jednej godzinie zablokowali mu Deb..e. Konto za sprzedaż replik. Dosłał kretynom zdjęcia w tym znowu fakturę. [rozwiń/zwiń]
Zero
Tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beti
link | zgłoś
2023-07-04
*.192.145.*
Nie polecam dostałam uszkodzony perfum i na dodatek miało być 50 ml a dostałam 30 ml .Sprzedająca wysłała perfum ze Szwecji w papierowej torebce .Po uznaniu reklamacji to ja mam wysłać zniszczoną rzecz na swój koszt do Szwecji gdzie koszt paczki to 100 zł .Niewiem jak ten portal może działać w Polsc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fiolek_fiolek
link | zgłoś
2023-07-02
*.60.28.*
Bardzo proszę uważać korzystając z platformy vinted.pl sprzedając produkty. Ja właśnie zostałam oszukana. Platforma vinted jest bardzo słabo zabezpieczona.Najgorsze w tym wszystkim jest że vinted.pl doskonale o tym wie. Ja zostałam tak oszukana że osoba (oszust) pobrała zdjęcia przedmiotu z mojej of [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haniat
link | zgłoś
2023-06-29
*.6.126.*
Ja sprzedałam nowa sukienka z metkami bo 9kazala się za duza i za długo w szafie wisiała ml I elo 14 dni zwrotnej do sklepu skąd kupiłam więc wystawilam na vibted. Kupująca zgłosiła że zamek zepsuty i chce albo dostac zwrot kasy i zachowac sukienkę albo zwrot kasy i odeślać ją...tylko że ja ten zame [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wm
link | zgłoś
2023-06-29
*:26f7:1a7b:*
Jedna wielka katastrofa. Każdy komu się nie podoba kupiona rzecz może ja zniszczyć i wysłać do vinted zdjęcia ze niby taka zniszczona rzecz otrzymał. A sprzedajacy albo dostaje zniszczona rzecz z powrotem albo jak nie przyjmie zwrotu to nie ma ani kasy ani rzeczy. Portal schodzi na psy. Szkoda n [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2023-06-29
*.228.94.*
Platforma vinted to jakaś katastrofa próbowali mnie Okrasa najpierw przelali za sukienkę 1770 zł a chciałam ją sprzedać za 30 zł i , zablokowali mi konto bankowe po czym na drugi dzień chcielie mnie Okraść na 2 tyś
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyf3rek
link | zgłoś
2023-06-24
*.108.116.*
NACIĄGACZE, biuro obsługi klienta znaczy odmowy klienta, bo tak raczej powinno się nazywać jest BEZNADZIEJNE. Nie mam ani kasy ani sukienki, dobrze że nie była droga. Znacznie więcej skasował Vinted za "ochronę" klienta. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2023-06-22
*.225.206.*
Awful customer service with no protection for the buyer. The seller sent me the wrong item and not only are you required as the buyer to pay for the sellers mistake by paying for the return shipping but also there is not protection for refunds. Now, I the buyer, am in the situation where the item ha [rozwiń/zwiń]
None. I'd rather go buy from my local vintage/second hand shop.
Poor customer service and support.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2023-06-17
*.173.3.*
Po prostu szok totalnie niekompetentna obsługa brak szacunku do klienta usuneli zdjęcie bo na zasadzie widzi mi sie jakis studencik (pozdarwiam Michałku) stwierdził że nie są moje bo były zbyt profesjonalnie zrobione jak wysłałem mu więcej swoich profesjonalnych zdjęć najpierw przestał odpowiadać na [rozwiń/zwiń]
dużo klientów bez problemów miła atmosfera klient - sprzedawca
kompletnie niekompetentna obsługa zero szacunku do ludzi działania niezgodne z prawem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2023-06-09
*.173.162.*
Porażka nie przestrzegają własnego regulaminu. Dla nich dniem roboczym jest np. 1.05, 3.05 czy 8.06... Biuro pomocy nie jest pomocne kompletnie jedyne co są wstanie napisać to że nic nie mogą zrobić.
Czasem trafi się coś fajnego
Brak przestrzegania regulaminu przez firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
użytkownik1987
link | zgłoś
2023-06-08
*:ec6e:29c4:*
Kompletnie nie polecam tego portalu. Niestety moderatorzy , którzy odpowiadają za kontrolę serwisu to chyba 10-letnie dzieci. Zero myślenia, żałosne odpowiedzi , bezpodstawne blokowanie konta, itd. Uważajcie na swoje pieniądze , które tam macie lub płacicie - multum oszustw. Do tego marnej jakości [rozwiń/zwiń]
brak
można by pisać godzinami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2023-06-07
*.47.175.*
Najgorszy portal z jakim miałam do czynienia! Kupiłam spódnice, ale za nim to zrobiłam miałam podane wymiary. Sprzedająca podała, że w pasie jest 76 cm, a w biodrach 104 cm. Idealnie na mnie to zamówiłam. Spódnica przyszła, ale za duża, bo w pasie ma 80 cm. Do tego dziwnie sterczała przy biorach . Z [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprzedająca
link | zgłoś
2023-06-05
*.219.78.*
Uważajcie na użytkowniczkę "basia.kuz" ze Szczecina! To oszustka. Najpierw się targowała, ale nie uważam, żeby 50 złotych za nowe baleriny to była zawyżona kwota. Ostatecznie kupiła buty za wystawioną kwotę... i to był błąd, że nie anulowałam transakcji. Buty odebrała po czym przez ponad dobę nie by [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2023-05-27
*.74.21.*
Zwykli złodzieje!!! Okradli mnie na 75zl. Banda oszustów. Zablokowali konto bo jakiś świr chciał mnie okraść i napisał że karty są podrobami. Wysłałam swoje zdjęcia, rozmowę z kupującym dowód zakupu ale bez mózgi z Vinted nie rozumieją nic i piszą żeby wysłać dowody, a kiedy pytam jakie to milczą. K [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kry333
link | zgłoś
2023-05-27
*.184.118.*
Opiszę tutaj moja sytuację jako Ostrzezenie Jak vinted traktuje ludzi .Kupilam na vinted odzież która niestety okazała się za mala rozmiarem, odzież była nowa z metkami wiec postanowiłam odsprzedać ja dalej na vinted skoro ja tam kupilam to tam ja postanowiłam sprzedać.Vinted oczywiście za nim dopu [rozwiń/zwiń]
Dyskrymitujace traktowanie sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2023-05-22
*.64.119.*
Vinted działa jak firma krzak. Nie ma żadnego kontaktu z obsługą, nawet w przypadku nieuczciwego sprzedawcy. Po zgłoszeniu można zwrócić towar NA WŁASNY KOSZT, a mowa o przesyłce zagranicznej. Program "ochrony kupujących" to jakaś ściema i kwalifikuje się do zgłoszenia do rzecznika praw konsumenta, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2023-05-18
*.71.2.*
Dział wsparcia klienta to dno, już chyba 7 czy 8 raz zostałam oszukana przez kolejnego sprzedającego i ponownie stanęli po jego stronie. Mają z tego pieniądze za ochronę kupujących którą musieli by zwrócić w przypadku zwrotu. Zarabiają na tobie 6zł a ty tracisz 60.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milo
link | zgłoś
2023-05-16
*:6dc4:9d92:*
Jeśli kupisz uszkodzony produkt i Vinted przyzna rację i zgodzi się na zwrot, to wystarczy, że sprzedający przy odbiorze zwrotu też zgłosi uszkodzenie produktu i wtedy zostajesz bez pieniędzy i bez przedmiotu. Zero dyskusji, kontakt z supportem to jalowe pisanie z botem, generalnie czekam na poważny [rozwiń/zwiń]
Brak suportu, brak ubezpieczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hwojnicz
link | zgłoś
2023-05-12
*.24.25.*
Cześć! Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację z Vinted?: Zamieściłam ogłoszenie wystawiając na sprzedaż sukienkę. W kategori rozmiaru zaznaczyłam „8/M”, jak i również w polu na opis zaznaczyłam, że jest to sukienka w rozmiarze M. Sukienka została sprzedana, ale kupująca zgłosiła problem- „s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2023-05-10
*.45.219.*
Nie znają się zupełnie na autentyczności wystawianych ubrań. Zablokowali mi konto ze względu na "podrobiony" t-shirt od Monclera, który był kupiony w autoryzowanym sklepie Monclera... Support to kompletny brak kompetencji. Poza tym ja sam nie raz natknąłem się na podrobioną rzecz na tym portalu i n [rozwiń/zwiń]
na początku było miło
pseudo "support", niekompetentni pracownicy, autobot, ostateczne potraktowanie 5/5 użytkownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada65
link | zgłoś
2023-05-10
*.152.76.*
Vinted jest to najgorsza platforma sprzedaży!!! Jest tutaj taki wielki BAŁAGAN!!! - wszystko"niby" podzielone, a tak nie jest po prostu "groch z kapusta" np.: pościel z ze sprzedażą mebli, które są tutaj niedozwolonymi przedmiotami, a jak zwróci się uwagę to vinted w ogóle nie reaguje, nie usuwa ni [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo wiele tj. nie stosują sie do własnego Regulaminu, pozwoleń na działalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-05-08
*.0.27.*
Pieniądze za ochronę kupujących wcale nie służą ochronie, a są ogromnym zyskiem firmy. Wielokrotnie miałam problem z winy sprzedającego ale osoby rozwiązujące te spory nie pomagają w ich rozstrzyganiu a wręcz przeciwnie, zabezpieczająq oszustów. Ważne, że kasa spływa na konto Vinted.
Szybkość i łatwość zakupów
Często zakup nie satysfakcjonujący
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AG
link | zgłoś
2023-05-03
*.221.139.*
Vinted pobiera pieniądze za tzw. pakiet ochronny a nie poczuwa się do ochrony kupującego.Nie przestrzega praw konsumenta bo twierdzi że go nie obowiązuje.Działa wbrew prawu. Sam nie chce odpowiadać za sprzedawane towary, jednocześnie anonimowo traktując sprzedawcę - nie udostępnia numeru telefonu cz [rozwiń/zwiń]
nie chronią, nie przestrzegają przepisów prawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2023-04-20
*.23.171.*
Vinted w każdym jednym przypadku staje po stronie kupującego. Ponosił drogą biżuterię, zużył i postanowił zwrócić, bo już ją zniszczył? Vinted nie widzi problemu, bot odpisze Ci, że mu przykro ale racja po stronie kupującego, otrzymasz swój produkt z powrotem, by móc go osobiście wyrzucić na śmietni [rozwiń/zwiń]
Na ten moment brak
popieranie oszustów, brak wsparcia, obsługa to boty, odpowiedzi od adminów nie na temat, ciągłe usuwanie zdjęć i ogłoszeń z nielogicznych powodów, lub zasłanianie się systemem, na który nie mają wpływu.... to ciekawe kto ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-04-20
*.74.101.*
Kochani, podpowiedzcie prosze,chce sprzedac artykul na Vinted po raz pierwszy. Osoba zglosila akces, nie mam srodkow oczekujacych w portfelu a bank juz pobral oplate za wyplate. Czy musze wyslac artykul, zanim pojawia sie oczekujace pieniadze w portfelu? Kiedy dostane nadruk na przesylke? Z gory dz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2023-04-18
*.147.104.*
Vinted najgorsze dno byle z jakiego powodu blokują konto, dziadostwo
Dno dno dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zniesmaczona
link | zgłoś
2023-04-09
*.180.151.*
Polityka serwisu to dno i wodorosty. Kasują ogłoszenia pod pretekstem sprzedaży komercyjnej, bo takie mają podejrzenia. Coś takiego jak support nie istnieje, odpowiada bot wklejający te same formułki i kończy wątek bez możliwości odpowiedzi na wcześniejsze wiadomości. Usuwania ogłoszeń nikt fizycz [rozwiń/zwiń]
Łatwość sprzedaży
Bot zamiast realnych ludzi w supporcie. Wadliwy algorytm, nad którym nik nie sprawuje kontroli. Zastanawiam się czy tam wgl pracują ludzie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaroooooooooo
link | zgłoś
2023-04-09
*.254.208.*
Sytuacja wygląda tak. Jestem użytkownikiem vinted od ponad dwóch lat. Sprzedałem ponad 1100 przedmiotów. Zostało zablokowane moje konta przez...i tu uwaga! Koszulki, które jakiś niekompetentny pracownik uznał za podróbki. 1. Koszulka ze sklepiku Bayernu Monachium z Lewandowskim na plecach, z samym l [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blondi
link | zgłoś
2023-04-03
*.96.173.*
Dramat. Nigdy nie zostałam tak zle potraktowana przez „obsługę”
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adziuleczek
link | zgłoś
2023-04-03
*.96.173.*
Niestety, finalnie nie polecam… Byłam na Vinted od kilku lat, same pozytywne komentarze, zawsze wszystko wysłane na czas, nigdy żadna sprzedaż nie została przeze mnie odwołana. Poza tym sama lubiłam tam kupować - wręcz chyba zaczynałam być uzależniona, bo nie było dnia, żebym nie zajrzała, polajko [rozwiń/zwiń]
Było miło
Ale pozostał smród
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-04-02
*.205.209.*
Brak słów na ich poczynania , Vinted to bagno botów , chamskiego traktowania ludzi , blokowania sprzedazy , jak ktos chce coś sprzedać to blokada i piszą ze nie zgodne z ich statndardami i blokada . jak próbuje wytłumaczyć ze kupione na ich durnym portalu to brak odpowiedzi tylko ***one boty [rozwiń/zwiń]
zero
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milenam2250
link | zgłoś
2023-04-01
*.230.118.*
Tragedia, sprzedałam nie tanią bluze i od ponad tygodnia czekam aż dostane za nià pieniądze mimo iż pani potwierdziła że z bluza wszystko ok. gdy do nich pisze nie otrzymuje żadnej odpowiedzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-03-31
*.51.9.*
Co sądzicie o tym ze trzeba potwierdzić tożsamość i wysłać skan dowodu? Miał ktoś przez to przykre doświadczenia ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2023-03-29
*.175.199.*
Totalna porażka ta platforma. Blokują i czepiają się a sami nie potrafią zadbać o oszustów, którzy podszywają się i wyłudzają numery telefonu i konta bankowe. Zamiast z tym zrobic porządek to szukają osób, które chcą coś uczciwie sprzedać. Na szczęście są lepsze platformy do sprzedaży lub zakupu. Ni [rozwiń/zwiń]
brak
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2023-03-28
*.33.240.*
Zablokowali mnie, mojego syna i córkę. Podstawa było ogłoszenie w którym zrobiłam zdjęcie sukienki. Po ID uznali, że wszystkie konta są powiązane, nie zwracając uwagi że syn miał już swoje od 3 lat, natomiast moje było od tygodnia... Tzn że nie można mieć wiele kont korzystając z tego samego ID. [rozwiń/zwiń]
Jeśli już jakoś uda Ci się pozostań na platformie to szybkość sprzedazy
Blokowanie bez wyjaśnień, nie sprawdzanie do kogo konto należy, brak możliwości odwołania się od decyzji o blokowaniu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-03-26
*.205.213.*
Zablokowano mi konto za sprzedaż rzeczy handmade. Administracja twierdzi, że brak metek, logo czy numerów seryjnych itd. Ale jeśli masz rękodzieło to niekoniecznie musisz mieć do tego metkę w końcu nie jest to produkcja seryjna w fabryce? No dom wariatów. Jestem tą aplikacją rozczarowana, bo zostawi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chemical
link | zgłoś
2023-03-26
*:d0a7:2243:*
Oszuści, ochraniają sprzedających którzy wystawiają wadliwy towar niezgodny z opisem. Nie uznają praw kodeksu cywilnego, ale czego się spodziewać jak ich regulamin jest niezgodny z prawem..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2023-03-24
*.68.32.*
Blokują każde ogłoszenie. Niby mamy tam sprzedawać ale zdjęcia robione przeze mnie telefon są odrzucane bo mają prawa autorskie heheh Wystawiam trzy ogłoszenia i po 15 minutach wszystkie odrzucone heheh do tego zablokowane konto bez tłumaczeń. Bo oni dbają o dobro potencjalnych klientów hhehe py [rozwiń/zwiń]
Zalet brak
Milion wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-03-24
*.147.96.*
Koszmar sprzedawania .Brak logicznosci wystawiania ,brak dopasowania czasem zwyklej rzeczy ,ktora po zlości idioci ci usuwaja po wielkom trudzie dopasowania w grupy ,ale 100 innych podobne ma .Nie da sie nic wyjasnic.Wyplaty środkow to juz czysty przekret finansowy zwodza ,odwlekaja zlodzieje i obra [rozwiń/zwiń]
Brak ,platforma jak inne
Jawne oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Larix
link | zgłoś
2023-03-20
*.177.110.*
Nie polecam. Wystawiłam oryginalną torebkę, a Vinted ukrył mi ogłoszenie, które opłaciłam za wyróżnienie, bo rzekomo mają wątpliwości co do oryginalności (po zgłoszeniu jakiejś zazdrosnej idiotki, która oryginalne torebki ogląda na filmach). Moderatorki kretynki, które pracują za śmieszne pieniądze [rozwiń/zwiń]
-
Skretyniała moderacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2023-03-19
*.204.68.*
Szczerze to jestem z nimi od początku i naprawdę było ok, ale od momentu przejścia na nową platformę mam same problemy. Vinted zmienił mi nazwę użytkownika i adres mailowy, do którego nie mam dostępu bo przecież go nie zakładałam, na stary adres mailowy nie przychodzi już nic. W efekcie zmiany mam c [rozwiń/zwiń]
Kiedyś było ok.
Generują problemy, których nie są w stanie rozwiązać!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2023-03-18
*.215.109.*
Nie polecam. Właśnie wtstawiłam kilka używanych sportowych , oryginalnych ciuchów i kilka godzin później zostałam zablokowana i nawet nie wiem dlaczego. Jakiaś patoapka. Nigdy więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2023-03-17
*.146.122.*
Żenada Żenada. Banda debili. Banda oszustów. Prywatny folwark pseudoadministratorów, zero przejrzysztych zasad. Uciekajcie od nich jak najdalej. Przyklaskują oszustom. Zero, dno. Szkoda zdrowia
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2023-03-10
*:62:dca0:*
nie polecam tej aplikacji, wystawiłam torebkę która mi nie odpowiadała kolorem, po miesiącu czasu usunęli mi ją
brak zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryna
link | zgłoś
2023-03-07
*:2267:aa5b:*
Wystawiłam przedmioty na Vinted, po czym zauważyłam że ukrywają moję ogłoszenia, w ogóle nie widać w wyszukiwarce mojego przedmiotu. Jeszcze mnóstwo Wad, nie polecam.
Nie wiem czy jest
Ukrywają przedmioty, usuwają przedmiot jeżeli jest on w regulaminie dozwolony. Bardzo dużo wad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2023-03-07
*:384e:df6a:*
Najgorszy serwis z jakim miałem doczynienia !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxxxx
link | zgłoś
2023-03-04
*.65.95.*
Tragedia to dość delikatne określenie. Nie polecam!!!dno!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-03-03
*.28.231.*
Nie polecam! Blokowanie konta za sprzedaż nowych produktów, podczas gdy sami tylko takich wymagają w dziale urodowym. Dla moderatorek vinted wystawienie nowego produktu to z automatu sprzedaż komerecyjna. To po co zablokowali możliwość dodawania używanych? Głupota tego portalu i jego moderatorów por [rozwiń/zwiń]
brak
głupota moderatorów, zaprzeczające sobie nawzajem zasady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Keson
link | zgłoś
2023-03-02
*.144.92.*
Złodzieje nie wypłacają mi pieniędzy . Przesyłka do mnie nie dotarła InPost uznał przesyłkę za zaginioną a Vinted już drugi miesiąc mnie zbywa ze zwrotem pieniędzy które zapłaciłem . Ponadto kupiłem bluzę nie zgodną z opisem i to samo totalna olewka automat odpisuje ciagłe przedłużanie czasu na rozp [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dramat
link | zgłoś
2023-02-27
*.85.187.*
dramat blokowanie konta bez wytłumaczenia, usuwanie ogłoszeń bez tłumaczenia tylko automat! dramat!
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2023-02-26
*.173.11.*
Vinted blokuje konta za sprzedaż oryginalnych produktów. Dodatkowo nie mogę wypłacić swoich pieniędzy z konta. Oszuści !
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2023-02-23
*.14.244.*
Nie polecam. Wystawiłam nowy, nieużywany balsam i usunęli mi ogłoszenie, bo NIE MA PUDEŁKA więc według nich można podejrzewać, że jest używany. Nie da się kompletnie dogadać i wytłumaczyć, że balsamy są sprzedawane bez pudełek. Co więcej, jak zapłacicie za promowanie przedmiotu, to nie wiecie czy Wa [rozwiń/zwiń]
Brak
Usuwanie przedmiotów które są zgodne z regulaminem, brak możliwości dogadania i wyjaśnienia problemu, odpisuje bot ciągle te same formułki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kk
link | zgłoś
2023-02-20
*.22.206.*
Vinted nie stosuje się do własnego… Vinted nie stosuje się do własnego regulaminiu, zasady nie są transparentne i równe dla wszyskich. Platforma jest płatna (promowanie szafy, podbicie przedmiotu, prowizja przy kupnie przedmiotu), natomiast usługi te nie są należycie realizowane. Nie ma kontaktu z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wik4ia
link | zgłoś
2023-02-12
*.173.208.*
Masakra. Przestrzegam przed wystawieniem oryginalnych produktów Marek premium. Od razu jest blokada konta. Zaznaczam, że w ogłoszeniach były zdjęcia paragonów, potwierdzeń z transakcji płatniczych oraz nr seryjne. Nie ma z kim pisać. Odpisują boty. Nie polecam i przestrzegam, skoro ja nie mogłam wys [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2023-02-08
*.18.3.*
Wyszukiwarka woła o pomstę do nieba, wyświetlają się inne artykuły niż ustawione w filtrach i na dodatek te sugerowane oferty - delikatnie mówiąc wkurzają( szukam na ten przykład butów męskich a wyszukiwarka sugeruje sukienkę dziecięcą .
chyba brak
co innego wpisane w wyszukiwarce z filtrami a całkiem co innego sie wyswietla
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-01-30
*:610e:c59a:*
Po dokonaniu transakcji blokuja konto. Sprzedający zostaje bez przedmiotu transakcji i bez zapłaty. Zwyczajne oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-01-30
*.0.21.*
Przez vinted sprzedawałam i kupowałam przez około półtora roku. Zawsze jak miałam problem z zakupem, kiedy towar przyszedł uszkodzony klikałam na " mam problem" ale w 90% procentach ten przycisk nie działał. Jeśli masz problem z ludźmi, którzy sprzedają uszkodzony, poplamiony, skurczone rzeczy do wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2023-01-28
*:1c35:42e2:*
Okrojona liczba kategorii w których można dodawać ogłoszenia (np do opieki nad osobami starszymi , pampersy itp) , nie można nawet dodać ogłoszenia latarki czołowej bo zostanie usunięte jako niezdgodne z regulaminem. Nie równe traktowanie użytkowników, jednym usuwają ogłoszenia natychmiast u innych [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2023-01-25
*.183.188.*
Wielokrotnie wprowadzone ogłoszenie usuwane przez pseudo pracownika vinted, a raczej zakompleksionego człowieczka! Ogłoszenie we właściwej kategorii, rzetelnie opisane ze zdjęciami, a mimo to 11 razy usuwane, cóż dno, szanowni Państwo tak swojego ego nie podreperujecie :)
brak
brak komunikacji; liczy się widzi mi się jakiejś miernoty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2023-01-25
*.171.27.*
UWAGA do wypłaty zażądano potwierdzenia tożsamości tj. wysłania skanu dowodu osobistego przód i tył. Jakieś żarty . kupujący odebrali paczki a w portfelu pustu. Brak normalnego kontaktu w razie problemów. Raz na pieniądze czekałem 1.5 miesiąca jak paczka zagnięła ... nie polecam
brak
przetrzymuja kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2023-01-25
*.171.27.*
Nie polecam. Blokuja konta za prywatna sprzedaż ... Kasa do dziś nie wpłyneła do portefala mimo okolo 2 tygodni od odbioru paczki. Brak kontaktu ...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Surina2023
link | zgłoś
2023-01-21
*.222.236.*
"Vinted", tak beznadziejnej aplikacji jeszcze nie spotkałam. "OLX", "Sprzedajemy.pl" do pięt nie staje. Za powtórne wystawienie rzeczy prawie blokują konto, a rzecz powtórnie wystawioną sami usuwają. Jakim prawem ?. Natomiast Vinted ma bardzo słabe zabezpieczenia przed oszustami. W tej materii nie [rozwiń/zwiń]
żadnych
ogrom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ILona
link | zgłoś
2023-01-13
*.1.139.*
Robiąc zakup przez Vinted środki z konta bankowego zostały pobrane, a transakcja nie powiodła się. Mimo to kasa do mnie nie wróciła. Próbowałam wyjaśnić temat z Vinted, jednak nie uzyskałam pomocy. Dostawałam tylko szablonowe odpowiedzi typy "dziękuję za informację ...". Kasa przepadła. Masakra.
możliwość sprzedaży niepotrzebnych rzeczy
ryzyko oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bob
link | zgłoś
2023-01-10
*.155.90.*
Banda matołów. Trzykrotne blokowanie konta. Raz „przez pomyłkę”, później jakieś dwa chore inne powody. Wypisuje się z tego badziewia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-12-23
*.4.63.*
Jestem przerażona skalą negatywnych komentarzy oraz tym, iż panuje najprawdopodobniej ciche przyzwolenie ze strony naszych organów oraz mediów (mediów które promują ten podmiot w telewizji i internecie) na funkcjonowanie takiego wysoce wątpliwego podmiotu.. użytkownicy tracą od kilkuset do kilku tys [rozwiń/zwiń]
Brak
Bezpodstawne żądanie przez portal danych wrażliwych użytkownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-12-21
*.183.177.*
Przestrzegam przed Vinded .Straciłam pieniądze -kupowałam pierwszy raz ,zapłaciłam za paczkę której nie miałam szansy odebrać z paczkomatu ponieważ był zepsuty .Aplikacja podziękowała za pobranie paczki której niestety nie odebrałam bo nie mogłam .Dwie reklamacje do Vinded 2 do dpd 8 telefonów do d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Netka
link | zgłoś
2022-12-20
*.22.116.*
Brak obsługi klienta. Wymuszanie sprzedaży przez Vinted narzucając z góry ustaloną wysyłkę, gdzie do tej pory można było wysyłać przedmiot indywidualnie. Brak możliwości zrezygnowania z wysyłania towaru za granicę. Nie ma takiej opcji w aplikacji żeby można było poinformować klientów że nie chcę wys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-12-03
*.234.241.*
Oszukują ludzi. Wyslalam paczkę i ślad po niej zaginął. Z ich strony zero pomocy i odpowiedzialności. Nie polecam.
Jedna wielka porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anik
link | zgłoś
2022-12-03
*:dbff:fed0:*
Nie polecam nikomu tej apki,jeśli tranasakcja nie powiedzie się z niewiadomo jakiego powodu to skontakowanie się z zespołem Vinted jest niemożliwe.Nic co mogłoby pomóc w wyjaśnieniu sprawy i odzyskać pieniążki poprostu nie działa,każda próba wysłania wiadomości kończy niepowodzeniem także niewiadomo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jura
link | zgłoś
2022-12-02
*.173.30.*
Platforma w ogóle nie pomaga w problematycznych sytuacjach! Nawet w przypadku gdy obrazi Ciebie sprzedający ( bo chcesz zwrócic przedmiot bo jest niezgodny z opisem) platforma ignoruje temat pomimo, ze szczyci się ochroną kupujących! ODRADZAM!!!!!
Brak!!!!!
Nie szanowanie uzytkowników,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk.glamour
link | zgłoś
2022-11-29
*.117.86.*
BANDA OSZUSTÓW I KRETYNÓW BEZPODSTAWNE BLOKOWANIE KONTA REGULAMIN DZIAŁA WYŁĄCZNIE W JEDNĄ STRONĘ ZERO KONTAKU
Brak
Debilizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eda
link | zgłoś
2022-11-26
*.235.178.*
Vinted to chora platforma z pracującymi tam chorymi ludźmi oraz z upośledzonymi niektórymi sprzedającymi. Co tam za ludzie się przewijają to aż strach pomyśleć. Za nich ktoś powinien się za brać! Za vinted policja ,a za niektórych chorych przedających psychiatra. Normalny dom wariatów.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lusia
link | zgłoś
2022-11-24
*.173.40.*
Tragedia blokują mi konto bez powodu bo podróba a są zdjęcia że to oryginał z całego serca nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-11-24
*.30.179.*
NIE POLECAM, paczka zaginęła, a kontakt nie jest możliwy, rozmowa z robotem, żenada, a za wszystko się płaci, nie polecam, omijam szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Salamandra
link | zgłoś
2022-11-20
*.191.1.*
Portal dla przedsiębiorczych inaczej, którzy zgodnie z polityką VINTED oszukują kupujących ile wlezie i nie muszą martwić się o konsekwencje. Kupujący nie jest chroniony _w żaden sposób_ opłata za ochronę to tylko nabijanie kieszeni Vinted, nic więcej. Kupiłeś rzecz opisana jako stan bardzo dobry a [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obslugi, opłata za ochronę kupującego, której nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2022-11-11
*.30.100.*
Zgłaszajcie oszustwa do UOKiK. Już jedna karę na nich nałożyli. Jak można przyzwalać na przywłaszczanie mienia przez osoby trzecie. A taki proceder vinted prowadzi. ZGŁASZAJCIE ich
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2022-11-11
*.30.100.*
Nie polecam. Niekompetentne osoby ,kolesiostwo,oszukiwanie i naciąganie ludzie na które pozwala vinted. Regulamin łamiący prawo i pozwalający na przywłaszczanie mienia. Całym vinted powinien zająć się prokurator.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miszel
link | zgłoś
2022-11-03
*.172.235.*
Nie polecam. Kupiłam buty po paru dniach ,że paczka będzie opóźniona, następnie, że jeśli nie dotrze do 1 listopada to mam zgłosić, zgłosiłam po czy dostaje informacje, że paczka dostarczona i sprzedający otrzymał zapłatę. W historii paczki jest tylko nadana i nic dalej się z nią nie zadziało. Poraż [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werolika
link | zgłoś
2022-10-23
*.6.130.*
NIE SPRZEDAWAJCIE DROGIE RZECZY PRZEZ VINTED!!! Sprzedałam zestaw 3 świeczników. Pani kupująca poinformowała mi,że jeden ze św-w jest zniszczony przez InPost,zapytałam InPost(miałam etykietę do nadania paczki),odpowiedział-skargi od kupującej nie było. Teraz ona ma a moje św-ki a swoje pieniądze,moj [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-10-21
*.0.40.*
Usunęli mi kurtkę że niby podróba a jest oryginalna sprawdzałam nawet. Bardzo inteligentni ludzie to obsługują. Bardzo proszę o douczanie swoich pracowników bo nie znają się w ogóle na tym czy coś jest oryginalne. Kurtka kosztowała dużo a ci mi piszą że podróba. Wszystkie metki znakisa. Debile...
Niekompetentni w obsłudze,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2022-10-19
*.96.172.*
Ja, jeśli chodzi o sprzedaż nie mam złych doświadczeń jeśli chodzi o zakup to się załamałam. To jakaś porażka. Kobieta sprzedała mi torebkę zdjęcia idealne żadnych wad w opisach też nic nie było. Przyszła torebka a raczej szmata, wada na wadzie praktycznie się kruszyła. Zrobiłam dziesiątki zdjęć wys [rozwiń/zwiń]
Sprzedaż - szybko i prosto
Kupujący nie ma praw, płaci za wszystko nawet za błędy i oszustwa sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-10-17
*.235.255.*
Moje konto jest zablokowane bez powodu. Oblsuga klienta praktycznie nie istnieje. Nie reaguja na moje maile. Nie jestem w stanie kupowac a czytajac opinie innych nie odwazylabym sie czegokolwiek sprzedac na vinted.
brak oblsugi klienta, blokowanie konta bez powodu, brak mozliwosci akceptacji regulaminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-10-11
*.33.232.*
Jak długo czekałyście na weryfikację tożsamości po przesłaniu skanu dowodu? Ja juz ponad tydzień i nadal brak możliwości wypłacenia środków...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kedra
link | zgłoś
2022-10-06
*.24.34.*
Zablokowali mi na stałe konto, przysyłając przez automat listę możliwych niepoprawnych działań na koncie. Z czego wywnioskowałam, że po kilku korektach treści sprzedaży automat zarejestrował nadmierną aktywność na koncie. Jest to żenujące i nieludzkie. Skierowałam prośbę do zespołu o wytłumaczenie [rozwiń/zwiń]
przekreślone przez wady
zła organizacja funkcjonowania, szkoda czasu i zachodu, brak komunikacji z zespołem,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monitor
link | zgłoś
2022-10-03
*.10.131.*
aplikacja jest beznadziejna, nie polecam, banda oszustów i złodziei, kradzieże, brak kontroli, żenada po całości już lepiej na olx robić biznes niż na tej śmieszniej wielce promowanej aplikacji. do spodu z nimi!
brak
nie ma tyle miejsca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-10-02
*.231.60.*
Dziś usunęli mi wszystkie oferty bo ponoć to oferty komercyjne. Bez ostrzeżenia. Cała moja praca poszła na marne. Czas się z nimi pożegnać.
Żadnych
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-09-26
*.18.167.*
Pani Lena z supportu okazała się osobą bardzo niekompetentną. Mimo wysłania wszystkich moich danych, a nawet potwierdzenia rejestracji od Vinted z 2016 roku stwierdziła, że moje konto nie istnieje i z pewnością podałam złe dane. Po przeniesieniu portalu w czerwcu straciłam konto i wychodzi na to, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2022-09-25
*.135.161.*
Dziś zablokowali mi konto na 7 dni tłumacząc to tym, że prowadzę sprzedaż komercyjną. Co ciekawe, zablokowali jakieś 5 minut po tym, jak kupiłem podbicia za prawie 100zł. Wcześniej miałem te same rzeczy długo wystawione, tylko bez podbić, i nikomu to nie przeszkadzało. UWAGA! Pobicia są ważne przez [rozwiń/zwiń]
brak
VINTED OKRADA SPRZEDAJĄCYCH !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anetta Marianna
link | zgłoś
2022-09-18
*.0.88.*
Omijać szerokim łukiem.Raj dla złodzieja.Administratorzy blokują konta mówiąc że oryginalne rzeczy są podróbkami.Straszne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
veikosasha
link | zgłoś
2022-09-13
*:9d24:49a3:*
Dzień dobry! Kupiłem towar na Vinted, zapłaciłem za dostawę i ochronę kupujących. Wszystko poszło dobrze, otrzymałem towar i zainteresowałem się. Produkt mi nie odpowiadał i wystawiłem go na sprzedaż w Vinted, po czym Vinted zablokował moje konto (ponieważ uznał produkt za nieautentyczny). Wszys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2022-09-12
*.49.172.*
Sprzedałam nowy Strój kąpielowy kobiecie z Litwy. Po tygodniu gdy Strój do niej doszedł napisała że jest uzywany i ze jest inaczej szyty. Oczywiście stroj byl nowy. Od początku czułam że to kretaczka więc zgodziłam się ma zwrot. Podałam dane do zwrotu ale ona nie odesłała stroju. Zgłosiłam sprawę po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia647
link | zgłoś
2022-08-24
*.136.6.*
Vinted to porażka!Powinni toto zamknąć jak najszybciej! Nie wypłacają na czas zarobionych pieniędzy,bywa,że niektóre wypłaty wogóle nie są wypłacane, nie trzymają się swojego regulaminu,blokują bez powodu,zdejmują ogłoszenia bez powodu,nie odpowiadają na zgłoszenia problemów,opłaty niby za ochronę s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-08-24
*.47.118.*
aplikacja napisana z błędami albo celowo.....ja zakupiłam towar od osoby która została zablokowana więc nie może wydrukować etykiety i sprzedać ja również nie mogą anulować transakcji z tego powodu , nie mam więc ani towaru ani pieniędzy....rozmawiam z wirtualną osobą która przesyła nieistotne infor [rozwiń/zwiń]
ignorancja i niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
johny
link | zgłoś
2022-08-24
*:7f64:9ecb:*
Bardzo duże opłaty za kupno przedmiotu a niby ta ochrona kupującego to porażka.Miałem przypadek i powołałem się na ten program za który pobieraja opatę to kazali mi iść na drogę sądową.To jest ochrona za którą się płaci???
pobieraja ogromny koszty za zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-08-17
*.235.186.*
Zero reakcji w spornych sprawach. Zero odpowiedzialności. Spoko poniżej dna jest tylko muł… ten serwis jest już zdecydowanie niżej niż muł
Totalny brak zalet. Żenada
Brak kontaktu… sprawy rozwiążcie sobie sami!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mobi
link | zgłoś
2022-08-09
*:7d68:b972:*
Portal zarządzany przez niepoważnych ludzi. Ciągłe blokady konta za jakieś pierdoły. Kontakt z obsługą poprzez wiadomości w portalu - istna tragedia. Za każdym razem odpisuje kto inny , a i tak ciągle wysyłają jakieś durne regułki , nie czytając wiadomości od użytkownika. Czasami ma się wrażenie , ż [rozwiń/zwiń]
kompletny brak.
Opisane powyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FitLabel
link | zgłoś
2022-07-18
*.8.52.*
Znajoma połasiła się kupnem na vinted nowej odzieży z metką za grosze z firmy sinsay dla siebie i dla dzieci za te połaszenie się zapłaciła krocie w aptece tak jak było pisane nowe rzeczy z metkami nie noszone ale nie znała źródła pochodzenia co się okazało że te ubrania były spryskane bardzo silnyc [rozwiń/zwiń]
żadna
brak pomocy ze strony technicznej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-07-14
*.92.218.*
Zlodziejski portal, lepiej juz wystawiac rzeczy na OLX ! bez dodatkowych oplat, tylko tania przesylka. Zablokowali mi konto, bo podejrzewaja ze mam zdublowane.... Oczywiscie srodki na koncie zostaly, jak je odzyskac?????
brak
oszusci, blokowanie konta, brak wyplaty srodkow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-07-11
*.36.102.*
jak paczka zostanie uszkodzona w transporcie, to sprzedający jest w D, mimo platnej ochrony, odsylaja cie do inpostu, a inpost do vinted. klamia, ze wysylasz towar w papierowej kopercie, nikt nie weryfikuje uszkodzen i jak przesylka zostala opakowana. w efekcie jako sprzedajacy masz sam zmusic kupuj [rozwiń/zwiń]
brak
brak supportu, brak ochrony sprzedawcy, blokowanie kont
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wera
link | zgłoś
2022-07-10
*:4f29:e283:*
Rzeczy jak nowe wystawiałam za grosze i...nagle jest...propozycja...10zł sandały firmowe... Szanujmy się!!! Nic nie da się sprzedać, nikt nie kupuje, szkoda mojego czasu na robienie zdjęć, opisów itp. Ktoś polubił...pisze mi "polubiłam, bo ładne sandały, ale to nawet nie mój rozmiar hahaha". Co za d [rozwiń/zwiń]
Zero
Nic się nie sprzedaje lub kupują za 10zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-06-17
*.233.161.*
UWAŻAJCIE! Wystawiłam przedmiot na sprzedaż, zgłosiła się pani rzekomo zapłaciła za przedmiot. Prosiła o e-mail, owszem popełniłam błąd, weszłam w linka z maila, gdzie pojawiła się strona vinted z dodatkową pomocą techniczną o nazwie SOFIA, gdzie pani straszyła policją jeśli nie podamy kodu, który z [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu z vinted
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Saraton
link | zgłoś
2022-06-12
*.204.108.*
Po wystawieniu 4 rzeczy udało mi się sprzedać płaszcz za 175 zł. Kupujący potwierdził zakup i pieniądze... - no właśnie gdzie są pieniądze ? Bo na pewno nie na moim koncie.
brak
nie przelewają środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PaniBalbina
link | zgłoś
2022-06-09
*.248.217.*
W portfelu vinted mam ponad 100 zł i zablokowali mi kontakt nie mogę wejść na swoje konto ,pisze że dane się nie zgadzają! Oszuści !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-06-08
*.30.38.*
Z pododu problemów z firmą obsługująca płatności, Vinted blokuje środki z transakcji z początku czerwca. Nie są w stanie podać konkretnego terminu zwrotu przetrzymywanych pieniędzy, ogólnie żenujący poziom obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-06-08
*.231.42.*
Czy ktoś juz otrzymał odpowiedz od vinted w sprawie oczekujących seodkow? Zmieniał się sytuacja u was?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SPRZEDAJĄCA
link | zgłoś
2022-06-07
*:d63a:fd90:*
Witam, jadę na tym samym wózku ,co niektóre sprzedające i też oczekuję na swoje środki, które są OCZEKUJĄCE od 2 czerwca a dzisiaj jest już 8.VI.Ciągle odpisuje support_vinted,że błąd techniczny po stronie dostawcy, zespól nad tym pracuje.Ale pytam jak długo to potrwa to nie są w stanie określić. Cz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona478
link | zgłoś
2022-06-07
*.173.138.*
Katastrofa. Bez powodu zablokowali mi konto przez co nie mogłam się zalogować. W efekcie kupujący nie otrzymał zamówionej rzeczy, bo nie mialam dostępu do konta. Żeby wyjaśnić kwestie utrudnień, administrator wciskał mi kit, że po ich stronie wszystko jest ok, podczas gdy do mojego konta dopisali ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia
link | zgłoś
2022-06-07
*.190.244.*
Potwierdzam sprzedałam kilka rzeczy i nadal nie ma pieniedzy za kupione i potwierdzone rzeczy tylko odpowiedzi kopiuj i wklej msakra chyba sobie w kolano strzelili tą fuzja gdyby nie pieniądze to zrobiłabym cha cha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2022-06-07
*.234.251.*
Pod koniec maja sprzedałam rzeczy, w portfelu mam dostępne 200 zł, paczki zostały odebrane potwierdzone, nawet wystawione pozytywne komentarze, a pieniędzy i tak brak w dostępnych środkach, zwykli oszuści !!!! do 15 maja sprzedałam 200 rzeczy nie było problemu ...po ...wielkich zmianach nie funkcjon [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprzedawca
link | zgłoś
2022-06-06
*.190.240.*
Nie polecam sprzedaży na Vinted,nie mogę doprosić się o wypłatę moich pieniędzy za sprzedaż. Kupujący potwierdzili w dniu odbioru że zamówienie się zgadza, mimo tego pieniędzy nie przelali do portfela Vinted.Po dwóch dniach nawet bez potwierdzenia kupującego powinnam mieć pieniądze w portfelu. Portf [rozwiń/zwiń]
Darmowe wystawienie przedmiotu
Problem z dostawcą płatności, brak pieniędzy za sprzedany towar pomimo potwierdzenia kupujących że zamówienie się zgadza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-05-31
*.36.124.*
po uszkodzeniu przesylki w transporcie zwalili wine na mnie twierdzac, ze wyslalam zamowienie w zwyklej kopercie, co nie bylo zgodne z prawda, ale nikt tego po ich stronie nie zweryfikowal, po prostu najlatwiejsza wymowka, zeby zwalic wine na sprzedajaceho. jak probujesz cos tlumaczyc, to odpisuja z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolona
link | zgłoś
2022-05-31
*.183.244.*
Po aktualizacji platformy wszystkie zakupy, historia, komentarze - zniknęły. Biuro obsługi klienta to bot, który odpowiada po tygodniu. Poinformował mnie, że założyłam nowe konto, a to nieprawda, bo jedynie zaakceptowałam nowy regulamin. Obelżywe dla klienta, bo z komentarzy poniżej wynika, że jest [rozwiń/zwiń]
0
brak kontaktu z BOK, platforma ma błędy, znikają informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2022-05-30
*.102.177.*
Nie polecam. Sprzedający nie wysłał mi zakupionego towaru, a Vinted nie zwróciło mi pieniędzy, mimo że pobrali opłatę za ochronę kupujących! Stwierdzili, że zwrot się nie powiódł i cześć!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2022-05-26
*.254.177.*
Wszystko do 15.05.2022 funkcjonowało ok. A od 16.05 po zalogowaniu wyskoczyło zaakceptuj regulamin i po zrobieniu akceptuję, wszystko straciłam. Zrobiło się nowe konto, moje zdjęcia i komentarze znikły. Nie mogłam potwierdzić odbioru przesyłek, które zostały wysłane przed 15.05 I nawet nie wiem cz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dikita
link | zgłoś
2022-05-26
*.66.118.*
Od roku robilam tam zakupy i wszystko jakos dzialalo. Niestety od konca kwietnia 2022 / maj to zwykle oszustwo. Sprzedajacy nie mial towaru wiec uzgodnilismy anulacje zamowienia i zwrot. Zwrotu nie dostalam od miesiaca. Obsluga klienta to dramat, nie odpowiadaja na zgloszenia, nie wiadomo ile potrwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-05-24
*.1.109.*
Brak kontaktu. Piszą roboty kiedy człowiek potrzebuje pomocy. Sprzedałam przedmiot i nie dostałam za niego pieniędzy, otrzymując maila, że towar został odebrany przez kupującego a środki zostały przelane na konto sprzedawcy. Oszuści. Ani rzeczy , ani pieniędzy nie mam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-05-22
*.173.11.*
Oszuści . Zablokowali pieniądze,bo niby byłam blisko jakiegoś progu,a jak zapytałam jaki on jest to odpisali że to tajemnica...do tego działają niby przeciwko praniu brudnych pieniędzy we wcześniejszym regulaminie ani słowa o jakiejś durnej ochronie kupujących,gdzie i tak złodziej zawsze wygrywa u n [rozwiń/zwiń]
Brak
Cały Vinted to wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-05-21
*.173.225.*
Vinted wprowadziło aktualizację platformy na którą trzeba było przenieść swoje konta. Szkoda tylko, że nie poinformowali użytkowników, iż utracą swoje podbicia na starym koncie. Po przeniesieniu zauważyłam to i tego samego dnia napisałam wiadomość o przywrócenie promowania. W odpowiedzi po kilku dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frajer
link | zgłoś
2022-05-20
*.51.76.*
Bandycka firma złodziei. Córka sprzedawała na tej pseudoplatformie różne rzeczy. Wszystko w idealnym stanie często nowe. Nigdy nie było reklamacji, zwrotów. Złodzieje z Vinted zablokowali konto i 650 zł poszło się je... Nie ma żadnych szans na porozumienie z tymi tyfusami. Odpowiada tylko automat i [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-05-19
*.0.177.*
Obsługa to jacyś idioci. A najpierw automat z bzdurami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2022-05-16
*:f3f7:a26:*
Chciałam ostrzec przed Michaliną D. z Gliwic {michalina5036}. Oszukała mnie na 280zł.Zgłaszam sprawę na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-05-07
*:a0a0:ebc2:*
Ostrzegam wszystkich przed tą stroną. Kupiłam nowe spodnie z metkami. Przyjechały używane bez metek, brudne i pachnące lumpem. Zgłosiłam odbiór, zgłosiłam że mam problem żeby pieniądze nie trafiły do sprzedającego. I tu się zaczyna komedia. Zapłaciłam za wysyłkę, za ochronę kupującego i okazało się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOANNA
link | zgłoś
2022-05-04
*:18ff:fe59:*
Oszustwo jakich mało nikomu nie polecam sprzedawane rzeczy są w tragicznym stanie w opisie stanu bdb mimo zgłoszenia do obsługi nic z tym nie robią naciągają i oszukują ludzi a nie wspomnę o rzekomej ochronie kupujących która jest tylko po to żeby vinted wyciągnęło od nas kase
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pyslaw
link | zgłoś
2022-04-28
*.173.4.*
Pracują tam sami kretyni. Zero myślenia. Blokują konto ,środki za sprzedaż komercyjna jeżeli zarobisz 200zl miesiecznie
Zadne
Pelno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2022-04-22
*:a93d:1335:*
porażka, zablokowane środki ze sprzedaży ,żądanie skan dowodu,ciągłe kasowanie przedmiotów jako ze zdjęciem z internetu,pisze że to moje a oni każą mi to udowodnić,masakra,na Allegro sprzedaje od 15 lat i nigdy takich cyrk nie było
brak
masę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-04-20
*.173.156.*
To co robi Vinted to jakaś gangsterka blokowanie konta to u nich normalne jak napisałem dlaczego mi zablokowali konto odpisali ZE MAJĄ PODEJRZENIA za chwilę zablokują 30% sprzedających z absurdalnych wimaginowanych powodów chory portal założony przez chorych Litwinów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-04-18
*.146.134.*
Dla sprzedających dramat, przestrzegam. Trzykrotnie blokowali mi konto z absurdalnych powodów, trzeci raz na stałe. W tym czasie wydałam ok. 200zeta na promocję i blokowania następowały w trakcie podbić, więc pieniądze przepadły, co dla mnie jest już bardzo słabym posunięciem. Odradzam.
Blokowanie konta wybranych osób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-04-10
*.173.153.*
Jeszcze nigdy wcześniej nie powstało tak fatalne miejsce szczególnie dla kupujących. Vinted pobiera opłatę jako ochrona kupującego a absolutnie nie uwzględnia żadnej reklamacji. Masakryczne, lekceważące podejście ze strony obsługi. Jedyny plus to szybko się wystawia. Oprócz tego drożyzna za usługę i [rozwiń/zwiń]
Szybko się wystawia
Kupujący nie ma żadnej ochrony pomimo tego że za nią płaci. Lekceważąca, niekompetentna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2022-03-18
*.235.180.*
Uważajcie na zwrot pięniędzy z Vinted za nie wysłaną rzecz.Przede wszystkim reklamacje rozwiązuje bot czyli z góry wiadomo ,że dostajecie w odpowiedzi ustawowe regułki .Zwrot pieniędzy nie nastąpił mimo iż zapewniano mnie ,że transakcja zostanie anulowana automatycznie.Vinted przetrzymuje pieniądze [rozwiń/zwiń]
Uciekać z Vinted
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

VINTED.PL Opinie