Opinie o UPC Polska

1.8 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.upc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Carlito
link | zgłoś
2021-03-30
*.253.241.*
Parametry - internet 300Mb/s a przez rj-45 jest to 80-150. obsługa klienta: podczas 8 dniowej awarii codziennie oszukiwanie wszystkich klientów, że "jutro będzie naprawione". Brak też zgody na rozwiązanie umowy z tego powodu. Niezawodność: awaria raz na tydzień to standard, ale tygodniowa awaria p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-29
*.156.138.*
Internet zamówiony w UPC 19.03 z terminem montażu 29.03 w godz. 19-21. W dniu 29.03 dostałem sms, że montażysta będzie z opóźnieniem. Niestety ok 21 montażysta zadzwonił, że nie dojedzie bo się nie wyrobił. Wszystko ustawiłem, żeby dotrzeć i podpisać umowę, którą miał mieć montażysta. Koszty dojazdu [rozwiń/zwiń]
-
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-07-28
*:ff3f:1b9d:*
Z usług UPC korzystam od ponad dwóch lat. Zakończenie umowy zbiegło się wraz z przeprowadzką. Profilaktycznie sprawdziłem czy pod nowym adresem jest możliwość zainstalowania internetu UPC - co potwierdził zarówno konsultant jak i funkcja na stronie internetowej (na bazie adresu można sprawdzić czy j [rozwiń/zwiń]
Przez dwa lata nie było większych problemów.
Dezorientacja, brak konkretów, wprowadzanie w błąd, słaba komunikacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodzimierz
link | zgłoś
2020-07-15
*:9401:9076:*
Przez całą umowe z UPC w Chorzowie płaciłem i co roku dostawałem ofertę o wyższym abonamencie za te same usługi dodając w przedostatniej umowie Horizont Go (sprżet dwukrotnie zawiódł i był wymieniany ) w tym roku ponieważ nie chciałem żadnych dodatkowych usług gdyż telefon Stacjonarny to przezytek 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-06-19
*.70.234.*
Damskie sandały Lilla - Modrá-43 Przesyłki zamówienia nr 4100984690 Opinia: Bardzo ładne i wygodne sandały. Lekkie i starannie wykonane. Wygodę zapewniają zapięcia na rzepy. Kupiłam w kolorze niebieskim. Polecam kobietom, które lubią elegancję i komfort noszenia obuwia. Produkt oceniam na 5, takż [rozwiń/zwiń]
Bardzo wygodne sandały. Starannie wykonane.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maciej
link | zgłoś
2020-05-25
*:6ebc:e6ea:*
Czy ktoś zauważył, ze w umowie jest napisana nazwa usługi ” Fiber Power 500″ dla przykładu. Połączenie światłowodowe, a UPC dają kabel antenowy. Tłumacząc klientom, ze to nic nie zmienia, a kabel światłowodowy jest doprowadzany do skrzynki na ulicy. Po pierwsze jest to nieuczciwa reklama wprowadzają [rozwiń/zwiń]
Brak
To UPC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daro
link | zgłoś
2020-05-22
*.166.229.*
To zwykli krwiopijcy i wyzyskiwacze. Gdy moja mama zachorowała na raka i poprosiłem o wcześniejsze rozwiązanie umowy, gdyż nikt nie korzysta w ich usług, odmówili. Liczy się tylko ZYSK, najważniejsze by wydusić z klienta ostatni grosz, nieważne że jest śmiertelnie chory. Nie polecam i ostrzegam p [rozwiń/zwiń]
brak
liczy się tylk zysk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkp
link | zgłoś
2020-04-07
*.237.79.*
Z firmą UPC dwa razy próbowałem podpisać umowę na telewizję i Internet. Dwa razy nikt nie przyszedł na instalację. Reakcja na zgłoszony problem - proponują 3 termin instalacji. Prosiłem, że może jak mnie dwa razy potraktowali w ten sposób to może chociaż dostanę symboliczną zniżkę. Odpowiedź UPC, kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkp
link | zgłoś
2020-04-07
*.237.79.*
Z firmą UPC dwa razy próbowałem podpisać umowę na telewizję i Internet. Dwa razy nikt nie przyszedł na instalację. Reakcja na zgłoszony problem - proponują 3 termin instalacji. Prosiłem, że może jak mnie dwa razy potraktowali w ten sposób to może chociaż dostanę symboliczną zniżkę. Odpowiedź UPC, kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AFG
link | zgłoś
2020-03-25
*:a36b:6433:*
Długo długo doili mnie za ich przeciętne usługi, na szczęście pojawiła sie konkurencja i wypowiedziałem umowę. Okazało się że dają mi dotychczasowe usługi za połowę ceny żeby mnie zatrzymać. Co za patologia UPC. Powiedziałem grzecznie ... goodbye never again. Nie polecam tego szajsu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?