UPC Polska Opinie

1.7 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.upc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek Szaryński
link | zgłoś
2021-10-31
*.173.151.*
Odradzam podpisywania umowy na okres, jakość tv i internetu beznadziejna, usługi niby w obsłudze VIP dla klientów biznesowych, żadne takie jakość biura obsługi na poziomie przedszkola, odradzam współpracę, jestem klientem z Gdańska gdzie na początku cacy potem zrywało obraz i głos na połowie program [rozwiń/zwiń]
brak
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Carlito
link | zgłoś
2021-03-30
*.253.241.*
Parametry - internet 300Mb/s a przez rj-45 jest to 80-150. obsługa klienta: podczas 8 dniowej awarii codziennie oszukiwanie wszystkich klientów, że "jutro będzie naprawione". Brak też zgody na rozwiązanie umowy z tego powodu. Niezawodność: awaria raz na tydzień to standard, ale tygodniowa awaria p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-29
*.156.138.*
Internet zamówiony w UPC 19.03 z terminem montażu 29.03 w godz. 19-21. W dniu 29.03 dostałem sms, że montażysta będzie z opóźnieniem. Niestety ok 21 montażysta zadzwonił, że nie dojedzie bo się nie wyrobił. Wszystko ustawiłem, żeby dotrzeć i podpisać umowę, którą miał mieć montażysta. Koszty dojazdu [rozwiń/zwiń]
-
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-07-28
*:ff3f:1b9d:*
Z usług UPC korzystam od ponad dwóch lat. Zakończenie umowy zbiegło się wraz z przeprowadzką. Profilaktycznie sprawdziłem czy pod nowym adresem jest możliwość zainstalowania internetu UPC - co potwierdził zarówno konsultant jak i funkcja na stronie internetowej (na bazie adresu można sprawdzić czy j [rozwiń/zwiń]
Przez dwa lata nie było większych problemów.
Dezorientacja, brak konkretów, wprowadzanie w błąd, słaba komunikacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodzimierz
link | zgłoś
2020-07-15
*:9401:9076:*
Przez całą umowe z UPC w Chorzowie płaciłem i co roku dostawałem ofertę o wyższym abonamencie za te same usługi dodając w przedostatniej umowie Horizont Go (sprżet dwukrotnie zawiódł i był wymieniany ) w tym roku ponieważ nie chciałem żadnych dodatkowych usług gdyż telefon Stacjonarny to przezytek 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-06-19
*.70.234.*
Damskie sandały Lilla - Modrá-43 Przesyłki zamówienia nr 4100984690 Opinia: Bardzo ładne i wygodne sandały. Lekkie i starannie wykonane. Wygodę zapewniają zapięcia na rzepy. Kupiłam w kolorze niebieskim. Polecam kobietom, które lubią elegancję i komfort noszenia obuwia. Produkt oceniam na 5, takż [rozwiń/zwiń]
Bardzo wygodne sandały. Starannie wykonane.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-05-25
*:6ebc:e6ea:*
Czy ktoś zauważył, ze w umowie jest napisana nazwa usługi ” Fiber Power 500″ dla przykładu. Połączenie światłowodowe, a UPC dają kabel antenowy. Tłumacząc klientom, ze to nic nie zmienia, a kabel światłowodowy jest doprowadzany do skrzynki na ulicy. Po pierwsze jest to nieuczciwa reklama wprowadzają [rozwiń/zwiń]
Brak
To UPC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daro
link | zgłoś
2020-05-22
*.166.229.*
To zwykli krwiopijcy i wyzyskiwacze. Gdy moja mama zachorowała na raka i poprosiłem o wcześniejsze rozwiązanie umowy, gdyż nikt nie korzysta w ich usług, odmówili. Liczy się tylko ZYSK, najważniejsze by wydusić z klienta ostatni grosz, nieważne że jest śmiertelnie chory. Nie polecam i ostrzegam p [rozwiń/zwiń]
brak
liczy się tylk zysk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkp
link | zgłoś
2020-04-07
*.237.79.*
Z firmą UPC dwa razy próbowałem podpisać umowę na telewizję i Internet. Dwa razy nikt nie przyszedł na instalację. Reakcja na zgłoszony problem - proponują 3 termin instalacji. Prosiłem, że może jak mnie dwa razy potraktowali w ten sposób to może chociaż dostanę symboliczną zniżkę. Odpowiedź UPC, kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkp
link | zgłoś
2020-04-07
*.237.79.*
Z firmą UPC dwa razy próbowałem podpisać umowę na telewizję i Internet. Dwa razy nikt nie przyszedł na instalację. Reakcja na zgłoszony problem - proponują 3 termin instalacji. Prosiłem, że może jak mnie dwa razy potraktowali w ten sposób to może chociaż dostanę symboliczną zniżkę. Odpowiedź UPC, kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

UPC Polska Opinie