Transport Oes Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
transport-oes.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
monikaadu
link | zgłoś
2018-04-30
*.146.162.*
Profesjonalna i pro kliencka firma. Zawsze podstawiają komfortowe i czyste autokary. Kierowcy są uprzejmi i dobrze zorganizowanie. Korzystam z ich usług już od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona
terminowość, profesjonalizm, odpowiednie podejście do klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy Ostrowski
link | zgłoś
2018-04-23
*.146.45.*
Rzetelna firma. Zawsze maja przejrzyste rozliczenia i nie ma żadnych problemów z tym że wyszło więcej kilometrów czy podróż trwała dłużej niż powinna. organizuje z nimi transport pracowników po Polsce i do na Ukrainę i nigdy nie ma problemów. Polecam
Przejrzystośc rozliczeń, rzetelnośc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariuszkol
link | zgłoś
2018-04-06
*.146.42.*
Profesjonalna i uczciwa firma. Jak organizuje jakiś wyjazd to tylko z nimi. Zawsze się można z nimi dogadać. Są rzetelni i zawsze na czas. Maja też rozeznanie gdzie zaparkować i gdzie zorganizować postój. Jeżdżą zawsze sprawnymi i komfortowymi autokarami
Komfortowe autobusy, punktualność, rzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel Dmowski
link | zgłoś
2017-12-28
*.253.209.*
Bardzo wysoka jakość usług, uczciwi i terminowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Natalska
link | zgłoś
2017-11-24
*.253.209.*
Przewóz wycieczki zorganizowany bardzo dobrze. Bezpiecznie i punktua;nie. Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MichalWier
link | zgłoś
2017-10-27
*.253.209.*
Polecam. Przewozy są na prawdę na wysokim poziomie zarówno pod względem aut i busów, jak i kierowców. Zawsze można spokojnie się dogadać.
dobra organizacja, punktualność, ceny, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jarok
link | zgłoś
2017-10-20
*.253.209.*
Polecam. Sprawnie i uczciwie. jak dla mnie bardzo dobra współpraca
profesjonalnie, przystępne ceny, dobre auta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kARO
link | zgłoś
2017-08-23
*.253.209.*
Polecam w 100% - bezpiecznie, profesjonalnie, sprawnie. Wszystko dobrze zorganizowane, tak jak zostało umówione. Auta dobre, sprawne, czyste. Jest ok!!!
sprawnie, czysto, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DariuszD
link | zgłoś
2017-06-28
*.47.199.*
Polecam OES Transport - super ludzie, dobry sprzęt. Wszystko jasno, czarno na białym, bez żadnych problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwa
link | zgłoś
2017-06-18
*.47.43.*
Świetna organizacja i autokary w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Polecam! Szybki kontakt, wszystko tak jak było umówione
ceny, organizacja, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Transport Oes Opinie