Opinie o TAURON Polska Energia

1.2 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 130
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
www.tauron-pe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Okradziony
link | zgłoś
2021-01-19
*.111.156.*
Skala złodziejstwa rządowego monopolu na prąd. Tauron, faktura, pozycje. 1. Energia elektryczna czynna 2. Opłata Handlowa 3. Składnik stały stawki sieciowej 4. Stawka opłaty przejściowej 5. Stawka jakościowa 6. Skałdnik zmienny stawki sieciowej 7. Opłata OZE 8. Opłata kogeneracyjna 9. Sta [rozwiń/zwiń]
Monopol rządowy, totalne prymitywy, konieczna natychmiastowa prywatyzacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADAM
link | zgłoś
2021-01-13
*.110.51.*
poziom obsługi to totalne dno z taką niekompetencją nie spotkałem sie nigdy !!!!
dno dno dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
VDj
link | zgłoś
2020-12-16
*.144.99.*
Dramat... wieje PRL-em, potrafią wyłączyć prąd z powodu swoich błędów i każą płacić za ponowne podłączeni, obsługa klienta nie istnieje, monterzy bezczelni. Porażka na całej linii.
Brak
Całokształt do dupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-12-14
*.10.86.*
ODRADZAM !!! bardzo nierzetelny sprzedawca GAZu. Faktura wystawiona w grudni z odczytem z października na 10 m3, A rzeczywisty odczyt to 280 m3 !!! Dzwonisz do dziadów i przez 20 min. słyszysz w telefonie, że połączenie poniżej 3 min. ????????????Istne jaja. Podajesz im odczyt licznika, obiecują wys [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-14
*:2adf:78a4:*
Chcieli mnie naciągnąć na jakieś opłaty wewnętrzne. Mam na to dowód. Wymyślili że podaję za późno odczyty a w aplikacji podaje że jeszcze jest czas. Gdy poprosiłem o wystawienie faktury na te dziwne doliczane kwoty to minęło kilka miesięcy i nic. Czekam co będzie dalej a później udam się do radcy pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kama 48
link | zgłoś
2020-12-05
*.41.115.*
Napisałem - do TAURON (więcej) 2 gru 2020 21:25 (2 dni temu Witam. O jakim poborze prądu mówimy? Z poważaniem: Cyt.: Dnia 27 października 2020 07:06 TAURON napisał(a): Wiadomość jest wysłana automatycznie, prosimy nie odpowiadaj na nią. Dzień dobry, wystawiliśmy Ci fakturę za [rozwiń/zwiń]
????????????
usuwają opinie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama 48
link | zgłoś
2020-12-05
*.41.115.*
Tauron usuwa opinie!
????????
ŻADNE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama 48
link | zgłoś
2020-12-04
*.215.239.*
Dostałem e-meila od Tauronu o poniższej treści, jest to e-meil jeden z wielu!Spróbujcie znaleźć nr POBORU? Długo walczyłem, ,aż wreszcie dosłali mi harmonogram, ale jedynie na dwie wpłaty. Ciekawi mnie gdzie szły-idą pieniądze z takich tzw. ślepych f-r? Skąd Tauron generował i generuje "nasze nadpła [rozwiń/zwiń]
?
wszystkie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama 48
link | zgłoś
2020-12-02
*.0.1.*
To jest dalszy ciąg do wcześniejszej opinii z dn. 02.12.2020r. Z poniższego wynika mało, że wysyłają po dwie bliźniacze f-ry to ponadto każą sobie płacić wielokrotnie i jedna Pełnomocnik nie wiem co napisała inna! Cyt.: "Wysłane 24.10.2020 14:, typ: Biuro Obsługi Klienta Dzień dobry, dziękujemy z [rozwiń/zwiń]
brak
b.dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama 48
link | zgłoś
2020-12-02
*.0.0.*
Cyt. treści sms-a od Tauron : "Prosimy, zapłać zaległość - termin minął 16.11. Obecna kwota do zapłaty: 12.89 zł. Nr płatnika:417...... Szczegóły infolinia 32 606 0 606. Dziękujemy" Otrzymałem dn. wt. 01.12.20, godz. 19.56. Prawdą jest, ze nazwałem ich bandycka f-mą, choć nie wierzę aby robiło to ki [rozwiń/zwiń]
zero
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?