Szum Gum Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.szumgum.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna C
link | zgłoś
2023-01-24
*.126.177.*
Nie ma ze sklepem zaden kontakt. Brak numer telefonu i na email nie odpowiada. RYZYKOWNY sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-12-07
*.3.131.*
Dnia 2.12.2021 r. kupiłem Pokrowiec SAFE-IT na telefon/GPS do toreb Ortlieb Ultimate rozmiar L oraz Sznurki mocujące do SAFE-IT. 3.12.2021 r. od sklepu otrzymałem wiadomość „Witam! Najmocniej przepraszam niestety wyprzedały nam się te sznurkli obecnie. Zamówienie anulujemy i pieniążki zwracamy. Będą [rozwiń/zwiń]
brak
całe doświadczenie z zakupami w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2020-07-17
*:e3c2:cb63:*
Jestem bardzo zadowolona. Złożyłam zamówienie w ciągu tygodnia dwa razy i oba produkty zgodne z zamówieniem. Dostawa błyskawiczna. Polecam. Skorzystam ponownie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-05-15
*.66.116.*
Zamówienie i przesyłka arealizowane były w miare OK. Natomiast próba reklamacji niesprawnej lampki nie doszła do skutku. Nadana przesyłka wróciła (poniosłem dodatkowe koszty przesyłki tak i z powrotem) Napisałem do sklepu co o tym myślę, ciekaw jestem czy będzie reakcja? Zastanawiam sie nad krok [rozwiń/zwiń]
Teoretycznie szeroki wybór
Traktowanie klienta niedzisiejsze...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-08-07
*.215.32.*
Najgorszy kontakt z jakim spotkałem się od lat. Sklep ostatniego wyboru, dla desperata. Nie odbierają telefonu. Na zapytanie o dostępność towaru i możliwość odbioru osobistego odpisuje „Witam sklep wysyłkowy Pozdrawiamy Biuro Obsługi Klienta”. Mimo tego z uwagi na to, że bardzo zależało mi na czas [rozwiń/zwiń]
brak
Zerowy kontakt, nie prawdziwe informacje dotyczące dostępności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2019-05-08
*.28.0.*
Stanowczo odradzam zakupy. Całkowity brak kontaktu telefonicznego, brak potwierdzenia przyjęcia i wskazania czasu realizacji zamówienia. Po wysłaniu kilku email w sprawie zamówienia, otrzymałem po tygodniu emalia, że sklep był nieczynny, bez odniesienia się do realizacji zamówienia. Następny email [rozwiń/zwiń]
Najgorszy sprzedawca internetowy z jakim miałem do czynienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Sacha
link | zgłoś
2019-04-10
*.4.186.*
Odebrałem właśnie zamówienie nr 86923. Był jedynym sklepem, który miał w ofercie wszystkie trzy termosy Stanleya, które chciałem kupić. Na każdym napisał "dostępność OK". Więc zrobiłem zamówienie bez głębszego zastanowienia. Potem, kiedy zacząłem czytać negatywne opinie o tym sklepie - wpadłem w pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-12-08
*.134.65.*
Jednym słowem draństwo. Zrobił wszystko co mógł by nie uznać oczywistej reklamacji. Próbował wmówić, że reklamacja nie przysługuje. Nawet kłamał. Nie odpowiadał na maile a telefonu nie podaje. Zareagował dopiero wtedy, gdy wystraszył się dodatkowych kosztów za zlecone przeze mnie ekspertyzy. Strasze [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludwik
link | zgłoś
2018-10-08
*.74.37.*
Złożyłem i zapłaciłem za towar i nie dostałem żadnej informacji o wysyłce. Nie mogę się dodzwonić, wysłałem 2 maile ale nie dostałem odpowiedzi. Jeszcze poczekam a później będę działał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2018-06-06
*.43.120.*
Jesli chodzi o mój zakup to tak szybko mało kto wysyła.Przesyłka przyszła po dwóch dniach. Odpowiedź na maila wysłanego wieczorem po 20.00 przyszła po 10 minutach . Zdecydowanie polecam . ja nie mam żadnych zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cin
link | zgłoś
2018-06-05
*.40.48.*
Telefonu nie odbierają, na maile nie odpowiadają, a minął już tydzień od złożenia zamówienia i opłacenia. Zastanawiam się, czy po prostu nie zostałem okradziony, a sklep nie jest fikcyjny. Zamówienia powyżej 400 zł miały mieć darmową wysyłkę, ale pobrali mi 10 zł za przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brakslow
link | zgłoś
2018-05-10
*:f012:4cda:*
Nie polecam. Nawet się nie zastanawiajcie czy warto robić tam zakupy. Olewają klientów. Sprzedają towar, którego nie maja na stanie. Zanim go sprowadzą do siebie mija kilkanaście dni + wysyłka do klienta. Marnowanie czasu ludziom. Te poztywyne opinie są pisane zapewne przez nich samych. Kolejne zaku [rozwiń/zwiń]
Trochę taniej niż u konkurencji
Strasznie długi czas oczekiwania na produkty, olewanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mike
link | zgłoś
2018-04-22
*.222.214.*
Sprzedaja towar, ktorego nie mają na stanie. dwa tygoodnie oczekiwania na przesyłkę, po czym bez żadnej informacji anulowali zamówienie. Telefon stacjonarny wyłączony, na maile nie odpisują.bra
brak
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2018-02-21
*.172.86.*
Zakupiłem gogle o jasności S1 natomiast otrzymałem o jasności S2(oznaczenie na opakowaniu). Wysłałem zdjęcie. Właściciel odpowiedział mi że to kwestia oznaczeń (?) i w rzeczywistości są to szkła S1. Link do strony https://www.szumgum.com/alpina-gogle-m40-freespirit-dh.html Podejście do klienta z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2017-12-04
*.69.118.*
Zdecydowanie polecam. Zamówienie przygotowane i wysłane w ciągu 1 dnia roboczego, a doszło 3-go dnia. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry (odpowiedź na pytanie otrzymałam bardzo szybko). Towar zgodny z opisem, do tego tańszy niż w innych sklepach.
szybkość realizacji zlecenia, cena, kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kgm
link | zgłoś
2017-12-01
*.221.121.*
Namiot zamówiony we wtorek dotarł do mnie w czwartek. Bez problemów, towar zgodny z opisem. Polecam
szybkość dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-10-07
*.141.55.*
Sklep sprzedaje towar,którego nie ma na stanie a informację o braku wysyła tydzień później. Gorąco nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aws
link | zgłoś
2017-09-27
*.146.128.*
To jakaś pomyłka w dzisiejszym świecie sprzedaży... Zero kontaktu z firmą! Na mar nie odpowiadają, telefonów nie odbierają... Porażka! Dziwię się że jeszcze są na rynku...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tolek
link | zgłoś
2017-09-21
*.146.172.*
Firmy nie polecam. Tak bezczelnej obsługi jeszcze nie spotkałem. Zamówienie zostało złożone i zapłacone. Następnego dnia okazało się, że nie ma całego zamówienia tylko część. Brak kontaktu telefonicznego. Po trzech dniach dzwoni ktoś ze sklepu z pretensjami, że jakimś cudem produkty "wskoczyły" do k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
york
link | zgłoś
2017-07-26
*.75.167.*
bardzo nieuczciwa firmanajpier kazaplacici nie podaja mjejscakokretnego odbioru towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2017-07-07
*.11.116.*
Nie POLECAM, obsługa w sklepie nie wie co sprzedaje i wysyła. Otrzymałem inny produkt niż zamawiałem, kontakt tylko mailowy, podany nr telefonu nie odpowiada, częstotliwość odpisywania na wiadomości jak się uda to odpiszą, sprawę załatwiło 17 maili i po 28 dniach otrzymałem właściwy produkt jaki zam [rozwiń/zwiń]
cena
obsługa, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-05-12
*.29.114.*
Nie polecam. Mój pierwszy zakup w tym sklepie, na kwotę ponad 1600zł. Wszystkie zamawiane towary miały w opisie dostępność "ok". Po 4 dniach od złożenia zamówienia, gdy status nie uległ żadnym zmianom, zapytałem o termin realizacji. Zero odpowiedzi. Tego samego dnia wieczorem zauważyłem na koncie ba [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu, błędne informacje o dostępności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-05-12
*.28.167.*
Ogólnie nie polecam zakupów w Szumgum, kontakt telefoniczny - niemożliwy, wiadomości mailowych nie czyta chyba nikt z działu obsługi w związku tym nie ma możliwości uzyskania jakichkolwiek informacji na temat zamówienia, o modyfikacji zamówienia (zmiana adresu dostawy) z powodów w/w niemożliwe, towa [rozwiń/zwiń]
Cena
Jakość obsługi poniżej krytyki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2017-05-10
*.134.141.*
Nie polecam. Na pierwszą wzmiankę o uszkodzeniu dostarczonego produktu natychmiastowa reakcja Sprzedajacego, ze to na pewno w czasie transportu. Bez ogladania zdjec, bez dopytania Sprzedający od razu wiedział kto zawinił i ze nie był to on. Po długiej i utrudnionej korespondencji towar zostal wymien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
D.....
link | zgłoś
2017-02-23
*.205.152.*
Dwa razy kupowałam w sklepie szumgum i w obu przypadkach przesyłka została zrealziwana terminowo i szybko. Produkty dobrze zapakowane a co najważniejsze przy drugim zamwówieniu Sprzedający na moją mailową prośbę szybko i bezproblemów wymienił omyłkowo zamówieniony przezemnie towar na takich jak chci [rozwiń/zwiń]
terminowa, szybka przesyłka; pomocna obsługa, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tek
link | zgłoś
2016-10-14
*.164.229.*
Nie polecam nikomu. Obsluga rzuca telefonem kiedy wystapi jakis problem. Bardzo nie profesjonalna obsluga I zrzucanie winny na klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2015-10-05
*.231.60.*
Szum Gum oferuje wszystyko czego potrzebują rowerzyści. Najwsyższej jakość rowery, akcesoria onie tylko dla profesjonalistów. Wszystko to w bardzo korzystnych cenach oraz z fachowym doradztwem.
doradztwo naprawdę bardzo pożyteczne i fachowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Szum Gum Opinie