Opinie o Sport-Shop

2.2 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sport-shop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojciech
link | zgłoś
2021-01-13
*.7.139.*
Jakiś czas temu kupowałem bezrękawnik. Po dodaniu do koszyka szukałem kolejnych produktów. Po chwili chciałem zakupić rzecz z koszyka, niestety cena bezrękawnika w koszyku zmieniła sie na sporo wyższą. Po zgłoszeniu problemu sklep przyznał się, że wina jest po ich stronie, ale ceny nie zmienią na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-01-05
*.173.104.*
Zwykli oszuści.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
peyman
link | zgłoś
2020-12-29
*.18.23.*
they cheat me. I sent the product within 14 days they did'n send my money back, instead they return defective product with one handwriting letter from one famlily owned small business claiming that they test the product and they will not return the money, do you want to buy from such a supplier any [rozwiń/zwiń]
nothing
they cheat me
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony
link | zgłoś
2020-12-17
*.42.131.*
Sklep tragedia, sprzedają wadliwy towar i nie chcą go naprawić. Poziom obsługi katastrofa,gorzej niż tragicznie, niski to bardzo delikatnie powiedziane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-12-17
*.248.213.*
Sklep tragiczny. Reklamacja obuwia odrzucona na podstawie jednego z najgorszych szewców/rzeczoznawców w mieście (opinia 1,5 gwiazdki na Google mówi sama za siebie - niestety ze względu na ochronę danych osobowych nie mogę podać personaliów). Sklep głuchy na argumenty, Pani odpisująca na informacje a [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Łukasz
link | zgłoś
2020-12-07
*:7e2c:4ad6:*
Odradzam wszystkim zakupy, chyba że gustujecie w antykonsumenckim i opryskliwym podejściu. Po dwóch tygodniach(!!!) sporadycznego użytkowania w butach z ceną wyjściową 300 złotych zaczął pruć się materiał na szwie, który jest tak niefortunnie umieszczony, że w jego miejscu fizjonomicznie zgina się s [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JR
link | zgłoś
2020-10-21
*.251.237.*
Przywłaszczenie dokonanej wpłaty pomimo prawidłowego odstąpienia od umowy i zwrotu towaru. Ze strony sklepu odmowa zwrotu wpłaty niezgodna prawami konsumenta - rażące łamanie praw konsumenta. Sprawa skierowana na drogę sądową.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-10-12
*.248.250.*
Wszystko ok do momentu reklamacji wadliwych produktow. Produkty nie nadajace sie do uzytkowania sprzedawane sa jako pelnowartosciowe produkty. Sklep idzie w zaparte ze lodowka przenosna musi moczyc produkty ktore sie wklada do niej bo taka jest ta lodowka.... Zbierajaca wode. Podobnie z wadliwymi po [rozwiń/zwiń]
Brak
Powinni zabronic takich praktyk jakie ta firma stowuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-09-25
*.192.2.*
Wszystko było dobrze, do momentu reklamacji. Klient jest bez szans, traktowany jak potencjalny oszust i naciągacz. Głusi na jakąkolwiek argumentację. Idą w zaparte. Wmawiają absurdy. Odradzam zakupy w tym sklepie. Szkoda nerwów i zdrowia.
Sprawna przesyłka
Nie uznają reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-08-17
*.95.202.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?