Sport-Shop Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sport-shop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomasz
link | zgłoś
2021-07-09
*.225.207.*
Uwaga!!! zakupione buty marki Salomon były źle zmierzone!!! różnica 1,5 cm czyli 3 rozmiary. (do tej pory zawsze kupowałem ten właśnie rozmiar). Jako że był to prezent i otrzymałem go po okresie ok 2 miesięcy i w ciemno zabrałem w trasę, (do tej pory zawsze kupowałem ten właśnie rozmiar butów Salomo [rozwiń/zwiń]
brak
amatorskie podejście do klienta, zła rozmiarówka, brak odpowiedzialności za błędy i fuszerkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-06-01
*:ea1f:9296:*
W zakupionej hulajnodze hamulec ulamal sie po 2 tygodniach, fatalna jakosc wykonania. Obsluga pisprzedazowa tez fatalna, zdecydowanie nie polecam. Sklep kaduje negatywne opinie na ceneo.
Fatalna jakosc wykonania hulajnogi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-05-20
*.204.54.*
Dostałam popsuty termos z niedziałającym wyświetlaczem
Brak
Trudno stwierdzić bo nie działał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2021-05-19
*.0.181.*
Niestety bardzo nie polecam zakupu w tym sklepie. Kupiłam buty za 290 zł, które po tygodniu zaczęły się rozklejać. Zgłosiłam to do sklepu, buty odesłałam na swój koszt, po czym dostałam informacje, że jest to błąd mechaniczny i reklamacja została odrzucona. Odwołanie zostało odrzucone a ja zostałam [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsluga klienta, jakosc produktow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AL
link | zgłoś
2021-05-06
*.147.38.*
Nie polecam, produkt zakupiony nie zgadza się z numeracja noszona to jedno, poza tym odzyskanie pieniędzy przekazem pocztowym na wskazany adres jest niemożliwe, jedyna taka firma. W innych nie ma z tym problemu, chociaż podają, żeby wskazać formę zwrotu, to mimo wszystko żądają podania konta. Płaco [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-30
*.10.204.*
sklep blokuje negatywne opinie o producie. Zakupiony produkt można zwrócić ale mogą zabrać nawet do 100 % ceny za użytkowanie. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-04-04
*.0.82.*
Nie polecam tego sklepu ,zamówiłam buty dla dziecka które okazały się za duże, numeracja nie zgadza się z tabela rozmiarów.To ,ze buty za duże to najmniejszy problem ,ale to ,że na językach butów był bialy klej to porażka którego w żaden sposób nie idzie doczyscic , pudełko zniszczone,podrapane ,br [rozwiń/zwiń]
Zero
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nicola
link | zgłoś
2021-03-31
*.7.231.*
Wszystko Super ! Nie wiem czemu są takie słabe są opinie ale naprawdę polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymoteusz
link | zgłoś
2021-03-29
*.107.36.*
Nie poleca, tych oszustów. Ceny wydają się być atrakcyjne jednak towary przychodzą uszkodzone a sklep nie chce ponieść winy za oczywiste uszkodzenie produktu mimo niezniszczonego opakowania, nie mówiąc już o wątpliwej oryginalnośći produktów
Brak
Wysyłanie uszkodzonych produktów, fatalna obsługa klienta, wątpliwa oryginalność produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-03-08
*.173.201.*
Nie polecam, odesłałam buty ponieważ nie odpowiada mi fason a oni zarzucają że buty są używane, wysyłają fotki brudnych butów i nie chcą oddać pieniędzy, masakra. Oszuści, nie kupujcie nic w tym sklepie. Buty przyszły w jakimś dziwnym kartonie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Sport-Shop Opinie