Sport-Shop Opinie

2.6 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sport-shop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Roman
link | zgłoś
2022-01-14
*.221.157.*
Nie polecam. Rezygnacja z zamówienie za ponad 3 tysiące złotych. 1. na stronie mają produkty które można zamówić, zapłacić ... a później się okazuje, że nie ma na stanie; 2. w trakcie realizacji zamówienia wychodzą kolejne ciekawostki, bo okazuje się że jeszcze innych rzeczy nie ma; 3. na prośbę [rozwiń/zwiń]
brak
bałagan lub specjalnie oszukują ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rozczarowany
link | zgłoś
2021-12-06
*.22.81.*
Oszuści, wystawiają nieistniejący towar. Kontaktują się kilka dni po złożeniu zamówienia (zamówienie 3.12 - 6.12) informacja że towar JEDNAK niedostępny (był dostępny w momencie składania zamówienia). Model biznesowy darmowego finansowania - przetrzymując pieniądze klientów za nieistniejący towar ma [rozwiń/zwiń]
Nie dostarczają towaru.
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niexr
link | zgłoś
2021-11-26
*.61.168.*
Sklep porażka nie polecam buty popękały po 2 miesiącach reklamacja oczywiście nie uwzględniona buty niby do mnie odesłane ale nigdy nie dotarły czyli sklep okradł mnie na ponad 200zl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-08-21
*.173.16.*
Rozmiarowka dla Azjatów, zawsze kupuję rozmiar L normalna budowa ciala 188 wzrostu niestety L jest za mała. Tabela rozmiarów nic nie mówi poprostu jest. Koszulki oryginalna Pumy 3 szt. Zakupione w Pradze rozmiar L leżą idealnie zakupione w tym serwisie ciasne jak cholera. Pozatym handlują towarem kt [rozwiń/zwiń]
Brak
Zaniżona rozmiarowka, brak towaru, logistyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-08-10
*.53.114.*
Sklep, który ma najgorszą obsługę posprzedażową. Na stronie opisują swoje produkty jako profesjonalne (korki do gry w piłkę), z właściwościami jak żadne inne. I takie są dopóki stoją na półce. Buty się rozklejają (podeszwa), po 4 miesiącach gry w piłkę nie nadają się do użytku. Sklep zatrudnia rzecz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-30
*.10.204.*
sklep blokuje negatywne opinie o producie. Zakupiony produkt można zwrócić ale mogą zabrać nawet do 100 % ceny za użytkowanie. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nicola
link | zgłoś
2021-03-31
*.7.231.*
Wszystko Super ! Nie wiem czemu są takie słabe są opinie ale naprawdę polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-02-27
*.113.197.*
Brak towaru zamówiłam ROWER MAGNETYCZNY zapłaciłam z góry i się okazało że rower w trakcie transporu tak po prostu zaginął czekam teraz na zwrot pieniędzy za ten żałosny zakup
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2021-01-29
*.196.10.*
Buty przyszły w nieoryginalnym opakowaniu, miały wady... Pierwszy mój zakup i ostatni. Mam wątpliwości czy produkt był oryginalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-01-13
*.7.139.*
Jakiś czas temu kupowałem bezrękawnik. Po dodaniu do koszyka szukałem kolejnych produktów. Po chwili chciałem zakupić rzecz z koszyka, niestety cena bezrękawnika w koszyku zmieniła sie na sporo wyższą. Po zgłoszeniu problemu sklep przyznał się, że wina jest po ich stronie, ale ceny nie zmienią na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Sport-Shop Opinie