Opinie o Sport-Shop

2.2 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sport-shop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Szymon
link | zgłoś
2020-08-06
*.98.52.*
"sklep" nie obsługuje zwrotów wg regulaminu ( na koszt klienta), łamiąc prawa konsumenta, ocena nie wymaga argumentowania...Sklep nie powinien istnieć na rynku z tego co widać po opiniach niedługo tak będzie ;)
SZYBKA DOSTAWA
BRAK ZNAJOMOŚCI PRAWA KONSUMENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loli
link | zgłoś
2020-08-05
*.0.32.*
Jakie gówno ja pierdole uciekajcie z tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Egssss
link | zgłoś
2020-07-31
*.231.0.*
Nie polecam nikomu! Obsługa reklamacji i traktowanie klienta za zerowym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-07-30
*.173.129.*
Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem i radzę zastanowić się dwa razy zanim coś zamówicie. Zwróciłam im bluzę w takim stanie jak do mnie przyszła a wmawiają mi że towar został zwrócony bez metki. Sprawa ciągnie się już drugi miesiąc, bo nie chcą oddać mi pieniędzy. Nie polecam i na pewno nigdy j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-06-23
*.146.85.*
Ja polecam ten sklep. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodnie z opisem. Jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kube
link | zgłoś
2020-05-08
*.253.124.*
Chińskie podróby oryginałów, kontakt tragiczny ze sklepem. Buty bardzo słabej jakości - krzywo pozszywane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-04-03
*.254.163.*
Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. W drugim dniu po złożeniu zamówienia otrzymałam informację o wysłaniu towaru. Firma przewozowa z którą współpracuje sklep spisała się na medal. Drugiego dnia po wysłaniu otrzymałam przesyłkę. Zakupiony orbitrek spełnił moje oczekiwania. Wszy [rozwiń/zwiń]
Super
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARKO
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.242.*
Uważajcie na ten sklep bo oszukują klientów, zakupiłem rower poziomy elitum do którego miała być w gratisie mata.Oczywiście gratis nigdy do mnie nie dotarł, na mojego maila pani odpowiedziała,że nie może znaleźć tego zamówienia, po prostu żenada...Zdecydowanie uważajcie na zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2020-03-11
*.24.131.*
Wszystko jest w porządku gdy nie ma reklamacji. Ja wysłałem towar (stuptuty) gdzie w jednym nie było haczyka do mocowania przy sznurówce. Poprosiłem o wymianę na wyrób wolny od wad. Sprzedajacy podniósł cenę o 67% i odpisał, że zwraca pieniądze. A zakup mam wykonać powtórnie, po obowiązującej wyższe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelcia
link | zgłoś
2019-10-25
*.183.210.*
Zamawiając buty wszystko było ok dopóki nie zadzwoniłam i się dowiedziałam że danego produktu nie ma i czekają na dostawę i nie wiadomo czy dojdzie nikt nawet nie był łaskawy zadzwonić ani mnie poinformowac o tym słabo naprawdę...
Dość niskie ceny
Niestety czekam już prawie 4 dni i cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?