SFeRIS Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.sferis.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Conti75
link | zgłoś
2021-03-15
*.0.60.*
Rok temu sprzedali mi laptopa LENOVO LEGION i okazało się że jego rok produkcji to 2017 i LENOVO Polska, jako gwarant nie chce podjąć się naprawy w ramach gwarancji mobilnej bo twierdzą, że upłynęła ona w maju 2019 ! Szkoda tylko, że nikt mnie o tym nie informował - że laptop na który się zdecydował [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-13
*.87.248.*
Wysłany tabletSamsung (1800 zł!) do reklamacji gwarancyjnej (nie ładująca się bateria)był w stanie idealnym wręcz wzorcowym, po kilku dniach dostaje informację, że dotarł z wygięty, z nie pasującą obudową, jedno wielkie kłamstwo i oszustwo, żeby tylko odrzucić i nie naprawić, absolutnie odradzam jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sajgon
link | zgłoś
2019-06-04
*.254.184.*
Nie polecam firmy Sferis !!! Poziom obsługi to dno i trzy metry mułu , konsultanci nie potrafią zdecydować się, czy moja przesyłka została wysłana/dojdzie"dzisiaj"/czy została zagubiona. Z działem reklamacji odrobinę lepiej, ale tam też mają czas. Zdecydowanie nie polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2019-03-27
*.28.103.*
DRAMAT - sklep najpierw wprowadza w błąd, a później nie oferuje żadnego konkretnego rozwiązania sprawy, pomijam, że korekta FV nie wchodzi w ogóle w grę, ponieważ 'nie ma podstaw prawnych' do korekty - nigdy nie spotkałam się z tak złą obsługą klienta, nie dziwię się, że są w restrukturyzacji, skoro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2018-12-13
*.70.49.*
Szczerze odradzam. Zamówiłam dysk zewnętrzny, który dostałam uszkodzony. Nie nadawał się do korzystania i nawet dwóch dni nie podziałał. Co z tego, że konsultant miły, jak towar bardzo złej jakości...
Zła jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-07-26
*.43.54.*
Dokonalam u nich zakupu. Towar zamowiony wieczorem otrzymalam wczesnym popoludniem nastepnego dnia - juz punkt dodatni. Niestety, towar okazal sie pomylka. Zwrot przebiegl idealnie rowniez - rezygnacja z mojej strony w ustawowym terminie - szybka odpowiedz z procedura zwrotu - darmo, oplaconym przez [rozwiń/zwiń]
Szybkosc
niejednolite traktowanie klientow - jeden pracownik kaze zwracac na wlasny koszt, drugi proponuje oplaconego kuriera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igorek Tomala
link | zgłoś
2015-12-17
*.231.59.*
Pani na infolini miła i pomogła dobrać lodówkę, swoją drogą trafnie. Przy zamawianiu produktu usłyszałem, że dostanę numer do kuriera w dzień zamówienia żebym nie musiał sterczeć cały dzień, tylko żeby mi powiedział o której godzinie czekać. Przy telefonie na infolinie w dniu przyjścia towaru dowied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pitras78
link | zgłoś
2015-09-14
*.231.49.*
SFeRIS to jeden z lepszych sklepów z asortymentem AGD z jakim ostatni miałem stycznmość. Produkty, które oferują ce***ą się wysoką jakością i super cenami.
polecam tak jak i mi polecili;p
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gary
link | zgłoś
2014-11-27
*.154.142.*
Brawa należą się dla sklepu za to że wymienili mi telewizor na nowy z powody martwych pikseli. Z tego co słyszałem jest to wada, której nie uwzględniają nigdzie a tu proszę jaka niespodzianka;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2014-11-26
*.154.140.*
Profesjonalny sklep godny polecenia, mają nie tylko najnowsze produkkty objęte gwarancją, ale również świetne ceny. Polecam
wszystko super, zwłaszcza zę mają dużo premier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

SFeRIS Opinie