SFeRIS Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.sferis.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2022-06-27
*.189.60.*
Nie polecam działania z tą firmą. O ile zamówienie sprawnie zostało wysłane, tak brak kontaktu z firma i sposób dostawy pozostawiają wiele do czynienia. Za kuriera zależało zapłacić 63 zł, a tak naprawdę kurier paczkę zostawił pod klatką. firma w żaden sposób nie odniosła się do zaistniałej sytuacji [rozwiń/zwiń]
brak
dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-06-06
*.173.19.*
Co za oszuści! Kupiłam okap przrz sferis z odbiorem w JBB w Gdańsku. Po otwarciu kartonu okazało się że okap jest potłuczony, pani w sklepie odmówiła spisania protokołu szkody , że nie może itp, więc zrobiłem zdjęcia i wysłałem na reklamację. Nie uznali bo zarzucili że to ja potłukłam i że nie mam [rozwiń/zwiń]
Brak
Tylko wady , wyłudzanie, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-04-21
*.173.129.*
Niestety stara prawda - mądry Polak po szkodzie. Wszystkie poniższe opinie są prawdziwe. Ja również otrzymałem uszkodzony produkt, sklep nie dotrzymuje terminów reklamacji i po więcej niż miesiącu ją odrzuca. Wynika z tego ze jest to ich metoda na zarobek - wysyłać wadliwe towary i nie brać za to od [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie możliwe na czele z oszustwem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BZ
link | zgłoś
2022-03-04
*.183.182.*
Nie polecam! Absolutnie najgorszy proces reklamacyjny z jakim miałam do czynienia. Zamówiony telewizor miał uszkodzony ekran. Sklep nie bierze za to odpowiedzialności. Nie przestrzega prawa konsumenckiego ani terminów (termin na rozpatrzenie reklamacji z tytułu rękojmi to 14 dni!). Od 1,5 miesiąca z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J.
link | zgłoś
2022-02-20
*.254.209.*
Nie polecam. Tak jak przedmówcy potwierdzam negatywną opinię o serwisie i beznadziejnym kontakcie ze sprzedającym. Omijać szerokim łukiem bo po zakupie nie można na nich liczyć.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-02-14
*:e8f4:4bad:*
Jeszcze takiego gówna to nie widziałem,jak najdalej od nich ,ponad miesiąc czekam na reklamację karty graficznej .Wysłałem pare wiadomosci (bo telefonu oczywiscie nie ma )i ani jednej odpowiedzi.JEDNYM SŁOWEM ZŁODZIEJE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-02-12
*:1d54:8438:*
Jeśli miałbym wskazać sklep z najgorszą obsługą klienta to bez wątpienia byłby to Sferis / Action SA. Kilka miesięcy temu kupiliśmy odkurzacz Viomi, który po kilku użyciach się zepsuł, więc chcieliśmy wysłać go na gwarancje i tu zaczynają się schody... Procedura gwarancji jest utrudniona i ograniczo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Len
link | zgłoś
2022-01-03
*.221.107.*
Tragedia, nie polecam. Przysłali niesprawny komputer. Od miesiąca czekam na naprawę/zwrot cokolwiek. Kontakt z klientem tragiczny, nikt nic nie wie, cały czas informacja, że sprawę przekazano do serwisu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard Marczuk
link | zgłoś
2021-10-23
*.147.96.*
Tragedia nie polecam problem z zamówienie wysyłali dwa razy pierwszy nie dotarł gdzieś został uszkodzony drugi dotarl całość zamówienia łącznie 9 dni. Towar uszkodzony róg szkła Tragedia Tragedia nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-13
*.87.248.*
Wysłany tabletSamsung (1800 zł!) do reklamacji gwarancyjnej (nie ładująca się bateria)był w stanie idealnym wręcz wzorcowym, po kilku dniach dostaje informację, że dotarł z wygięty, z nie pasującą obudową, jedno wielkie kłamstwo i oszustwo, żeby tylko odrzucić i nie naprawić, absolutnie odradzam jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sajgon
link | zgłoś
2019-06-04
*.254.184.*
Nie polecam firmy Sferis !!! Poziom obsługi to dno i trzy metry mułu , konsultanci nie potrafią zdecydować się, czy moja przesyłka została wysłana/dojdzie"dzisiaj"/czy została zagubiona. Z działem reklamacji odrobinę lepiej, ale tam też mają czas. Zdecydowanie nie polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2019-03-27
*.28.103.*
DRAMAT - sklep najpierw wprowadza w błąd, a później nie oferuje żadnego konkretnego rozwiązania sprawy, pomijam, że korekta FV nie wchodzi w ogóle w grę, ponieważ 'nie ma podstaw prawnych' do korekty - nigdy nie spotkałam się z tak złą obsługą klienta, nie dziwię się, że są w restrukturyzacji, skoro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2018-12-13
*.70.49.*
Szczerze odradzam. Zamówiłam dysk zewnętrzny, który dostałam uszkodzony. Nie nadawał się do korzystania i nawet dwóch dni nie podziałał. Co z tego, że konsultant miły, jak towar bardzo złej jakości...
Zła jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-07-26
*.43.54.*
Dokonalam u nich zakupu. Towar zamowiony wieczorem otrzymalam wczesnym popoludniem nastepnego dnia - juz punkt dodatni. Niestety, towar okazal sie pomylka. Zwrot przebiegl idealnie rowniez - rezygnacja z mojej strony w ustawowym terminie - szybka odpowiedz z procedura zwrotu - darmo, oplaconym przez [rozwiń/zwiń]
Szybkosc
niejednolite traktowanie klientow - jeden pracownik kaze zwracac na wlasny koszt, drugi proponuje oplaconego kuriera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igorek Tomala
link | zgłoś
2015-12-17
*.231.59.*
Pani na infolini miła i pomogła dobrać lodówkę, swoją drogą trafnie. Przy zamawianiu produktu usłyszałem, że dostanę numer do kuriera w dzień zamówienia żebym nie musiał sterczeć cały dzień, tylko żeby mi powiedział o której godzinie czekać. Przy telefonie na infolinie w dniu przyjścia towaru dowied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pitras78
link | zgłoś
2015-09-14
*.231.49.*
SFeRIS to jeden z lepszych sklepów z asortymentem AGD z jakim ostatni miałem stycznmość. Produkty, które oferują ce***ą się wysoką jakością i super cenami.
polecam tak jak i mi polecili;p
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gary
link | zgłoś
2014-11-27
*.154.142.*
Brawa należą się dla sklepu za to że wymienili mi telewizor na nowy z powody martwych pikseli. Z tego co słyszałem jest to wada, której nie uwzględniają nigdzie a tu proszę jaka niespodzianka;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2014-11-26
*.154.140.*
Profesjonalny sklep godny polecenia, mają nie tylko najnowsze produkkty objęte gwarancją, ale również świetne ceny. Polecam
wszystko super, zwłaszcza zę mają dużo premier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dżejkob
link | zgłoś
2014-11-25
*.209.140.*
Wczoraj w Sferisie wyrwałem super tv Led Samsunka za 2499, 50 cali, obraz Ulttra HD, jestem pod wrażeniem, mam nadzieję że już jutro do mnie dotrze,m jeśli tak to dam znać i wystawię ocenkę!
super promocja na telewizory Samsung
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

SFeRIS Opinie