Orange Energia Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 65
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
www.orange.pl/energia_dla
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
IWONA
link | zgłoś
2021-10-28
*.221.121.*
Naliczyli mi stan licznika dodając Kwh z poprzednich miesięcy (705 kWh). Ostatnie 3 faktury są błędne.Koszmar nie mogę się dodzwonić ani wyszukać folmurarza reklamacji. Nawet jakby doliczyli Kw sąsiadki, to też nie byłoby 705.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2021-10-23
*.31.148.*
Tragedia ! Mocną stroną jest pozyskiwanie klienta. Jak ktoś wpadnie w sidła to przestaje być różowo. Konsultanci są niekompetentni, połączenia tel. są płatne, nie realizują przyjętego zlecenia (zmiana umowy) mimo przypomień, nie odpowiadają na maile. Jestem w szoku, że można tak bardzo olewać klient [rozwiń/zwiń]
nie potrafią wyliczyć raty, rażąca niekompetencja konsultantów, płatne połączenia z obsługą, opieszałość, nie odpowiadają na maile,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
silvia_vs
link | zgłoś
2021-10-15
*.160.172.*
Jestem zadowolona, niższe rachunki, podaje na początku miesiąca stan licznika i wszystko gra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Petronela
link | zgłoś
2021-10-07
*.10.115.*
obniżyli rachunki, miła obsługa, polecam
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-09-08
*.27.157.*
Mogę powtórzyć za poprzednikiem UNIKAĆ JAK OGNIA. Umowa z tą Firmą to kompletna porażka. W poprzedniej firmie podawałam odczyt licznika i tak byłam rozliczna. Zawsze zależało mi aby rozliczenia były na bieżąco (zgodnie z odczytem licznika). Moje odczyty traktowane są jak prognozy potem następuje jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-08-23
*.184.134.*
Orange Energia - kupowanie energii od Orange to jak samochodu od Nestle, wody od Boscha albo chleba z PGE. Totalna amatorszczyzna: brak organizacji, brak wsparcia posprzedażowego... jedyne co działa to sprzedaż. Kontakt z infolinią płatny (!) nawet jeżeli dzwonisz z sieci Orange, kpina jakaś, bo w p [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji, drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-17
*.0.120.*
Podpisałam umowę z Orange Energia w listopadzie 2020 na 4 lata. Początkowo nie uwzględniano moich odczytów własnych (podałam zły nr klienta), faktury były zawyżone. Po moim mailu wszystko zostało wyjaśnione, nie płaciłam za prąd przez dwa miesiące (nadpłata). Teraz wszystko jest OK, moje odczyty są [rozwiń/zwiń]
elektroniczna faktura, płacenie tylko za wykorzystaną energię (bez prognoz)
brak informacji o problemie z zamontowaniem fotowoltaiki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-26
*.31.38.*
Nie polecam wręcz odradzam, kontakt utrudniony, ale pomijając to, niby grosze mniej za kWh,na rachunku jak u mnie to różnica 4 zł, za to co miesiąc stała opłata 25 zł, przez co teraz rocznie płacę więcej niż gdybym została w PGE. Ale o tych dodatkowych kosztach juz nikt przy umowie nie wspomina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcela
link | zgłoś
2021-07-06
*:98dd:a53c:*
Tragicznie. Nie dajcie sie nabrac na 5 letni kontrakt o znacznie wiekszej stawce niz dostawca energi. Niestety moja mama dala sie nabrac, juz za miesiec musiala zaplacic 450zl za mieszkanie w ktorym nikt nie mieszka. Nie ma jak sie z nimi skontaktowac. Nr tel na stronie internetowej ni edziala. Czat [rozwiń/zwiń]
Brak mozliwosci komunikacji. Astronomiczne rachunki bez potwierdzonego salada. Nie ma nawet mozliwosci sprawdzenia konta bo konto nie istnieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2021-06-27
*.24.79.*
Orange to tragedia. I złodziej. Złodziej. Złodziej. I nie dajcie się zwieść. Te opowieści, że to pomyłka, nie są prawdziwe. To po prostu strategia, realizowana od lat i wobec tysięcy klientów. Ilu ludzi daje sobie spokój? Ilu nie zauważy nieprawidłowości?
Nie m
mNÓSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Orange Energia Opinie