Orange Energia Opinie

1.9 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 83
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
www.orange.pl/energia_dla
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
heniek
link | zgłoś
2022-10-06
*:ff7e:451a:*
unikac jak ognia.tragedia zachowuja sie iracjonalnie jak złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena K
link | zgłoś
2022-09-14
*:b642:da52:*
Odszedłem z Energii i jestem bardzo zadowolona , rachunki o połowę mniejsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2022-09-14
*:b642:da52:*
Polecam każdemy Orange Energia !!! Tanio i Sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2022-09-08
*.30.77.*
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie poprzedników. Wiele monitów - nie ma z kim rozmawiać, ani korespondować mailowo - bo każdy nowy mail jest traktowany jako nowa sprawa. Prawidłowo wypełniony mail jest nie przyjmowany bo treść jest nieprzychylna. Pisemne odpowiedzi nie na temat, wręcz uwłaczając [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-07-02
*.238.65.*
Nie polecam. Banda oszustów i złodziei!! Unikajcie ich jak ognia !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz z Koszalina
link | zgłoś
2022-06-26
*.205.145.*
OSZUŚCI ! nic dodać nic ująć .Proszę !!! podpowiedzcie jak wrócić do ENERGA S.A . Od kwietnia płacę 300% więcej za energię . Mój email [email protected] , pozdrawiam Mariusz
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-05-01
*.37.212.*
Klasyczna złodziejska firma. Nigdy więcej !!! płacę obecnie dwukrotnie więcej niż Tauronie. Ostatnie rachunki z prognozowaniem na 1/2 miesiąca . Mimo iż co miesiąc pierwszego podaję stan licznika. Potem trick z podwójnym doliczaniem za dystrybucję. Dlaczego nikt z tymi oszustami nie robi porzad [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-04-13
*.25.48.*
Orange Energia banda złodziejska podpisałem że złodziejami umowę przed przeprowadzką i umowa miała być przeniesiona na nowy adres tak zapewniał ich przedstawiciel z którym podpisałem umowę ale po przeprowadzce zgłosiłem o przeniesienie umowy na nowy adres Orange Energia odrazu wlepiła mi 1400zl kary [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ricardo
link | zgłoś
2022-04-07
*:484f:8b3b:*
proszę wszystkich oszukanych przez orange prąd o kontakt n maila [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenia
link | zgłoś
2022-04-04
*.9.215.*
Od ponad 8 miesięcy walczę o zmianę taryfy - bezskutecznie. Przychodzą tylko automatyczne odp, że przekazali do Dystrybutora mój wniosek. Wiele monitów - nie ma z kim rozmawiać, ani korespondować mailowo - bo każdy nowy mail jest traktowany jako nowa sprawa. Do tego pomimo informacji mailowej, ż [rozwiń/zwiń]
brak
bałagan bałagan bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ET
link | zgłoś
2022-03-23
*:f7c6:8730:*
W całej rozciągłości zgadzam się z Arweną - unikajcie jak ognia!!! Stawki za energię dwa razy większe niż u innych sprzedawców, od 1 stycznia 2022 w Orange wyniosła - 0,56400zł netto za kWh, a u nowego sprzedawcy - 0,3405zł netto za kWh (z gwarancją stałości na dwa lata). Do tego narzucane usługi " [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo drogo, fatalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JACEK
link | zgłoś
2022-03-03
*.51.51.*
Dwa razy zgłaszałem reklamację telefonicznie i raz na piśmie. Otrzymywałem zaniżone faktury - obecna niedopłata wynosi kilkanaście tyś. zł ! Na pisemną reklamację otrzymałem odpowiedź iż nie uznają reklamacji i że jest im bardzo przykro.D0BRE! Może ktoś z firmy to przeczyta - mój nr klienta 300 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arwena
link | zgłoś
2022-03-03
*.51.204.*
Ludzie, zgłaszajcie tych złodziei do UOKiK, kłamią, że mają najniższe stawki na rynku, a naliczają 100% więcej niż inni dostawcy. To są złodzieje i oszuści, unikajcie jak ognia!!!
żadnych
oszukują i okłamują klientów, ceny najwyższe na rynku, złodzieje i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-02-27
*.191.128.*
Ludzie jak to może być ze od lipca czy czerwca 2021r zużyłem ok 1400 kvh srednio miesięcznie zużywałem 240 kvh a dziś dostaje rachunek który opiera się na kwotę 2664 zł i 5190 kvh jakieś chore rozliczenie od lipca 2021do stycznia 2022
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzech
link | zgłoś
2022-02-09
*.24.234.*
nie polecam. zainstalowałem fotowoltaikę 6 miesięcy temu i dzisiaj okazało się, że nie naliczają mi energii zgodnie z Umową tylko zgodnie ze starą, która zgodnie z nową powinna być automatycznie rozwiązana w następnym okresie rozrachunkowym
niekompetentni, nierzetelni, oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2022-02-04
*.131.140.*
Nie polecam. Po pierwsze to nieczytelny sposób naliczania faktur. Co miesiąc podaję stan licznika a orange co drugą fakturę wystawia mi jako "prognozowaną". Najlepsza jest prognoza. Ponad 400kwh/miesiąc. Przy przechodzeniu do Orange prosili o moje faktury z Tauronem i jasno z nich wynikało, że zużyw [rozwiń/zwiń]
Brak
Ogromna ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2022-01-27
*.29.67.*
BYĆ JAKNAJDALEJ. Nie mówią wszystkich informacji by tylko zachęcić do podpisania z nimi umowy. CZYTAĆ UMOWĘ. NIE PODPISYWAć. LICZYĆ KARE UMOWNE za rozwiązanie umowy.
Wprowadzają w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rado
link | zgłoś
2021-12-30
*.30.53.*
NAJGORSZA Z MOZLIWYCH OBSLUGA KLIENTA. A W ZASADZIE BRAK OBSLUGI. jacys niedouczeni i nierozumni{mam zapisy konversacji} piszacy bo nawet rozmawiac nie potrafia "konsultanci", brzmi dumnie a rzeczywistosc bardzo kiepska, tutaj nalezy uzyc bardzo powszechnych slow okreslajacy tych ludzio-robotow ale [rozwiń/zwiń]
brak
WYSOKIE OPLATY ZA BARDZO NISKIEJ JAKOSCI USLUGI, BRAK PRAWIDLOWEJ OBSLUGI KLIENTA , NIEROZUMNI "KONSULTANCI" BEZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA, NAET PISAC SZYBKO NIE UMIEJA,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2021-10-28
*.221.121.*
Naliczyli mi stan licznika dodając Kwh z poprzednich miesięcy (705 kWh). Ostatnie 3 faktury są błędne.Koszmar nie mogę się dodzwonić ani wyszukać folmurarza reklamacji. Nawet jakby doliczyli Kw sąsiadki, to też nie byłoby 705.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2021-10-23
*.31.148.*
Tragedia ! Mocną stroną jest pozyskiwanie klienta. Jak ktoś wpadnie w sidła to przestaje być różowo. Konsultanci są niekompetentni, połączenia tel. są płatne, nie realizują przyjętego zlecenia (zmiana umowy) mimo przypomień, nie odpowiadają na maile. Jestem w szoku, że można tak bardzo olewać klient [rozwiń/zwiń]
nie potrafią wyliczyć raty, rażąca niekompetencja konsultantów, płatne połączenia z obsługą, opieszałość, nie odpowiadają na maile,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
silvia_vs
link | zgłoś
2021-10-15
*.160.172.*
Jestem zadowolona, niższe rachunki, podaje na początku miesiąca stan licznika i wszystko gra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Petronela
link | zgłoś
2021-10-07
*.10.115.*
obniżyli rachunki, miła obsługa, polecam
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-09-08
*.27.157.*
Mogę powtórzyć za poprzednikiem UNIKAĆ JAK OGNIA. Umowa z tą Firmą to kompletna porażka. W poprzedniej firmie podawałam odczyt licznika i tak byłam rozliczna. Zawsze zależało mi aby rozliczenia były na bieżąco (zgodnie z odczytem licznika). Moje odczyty traktowane są jak prognozy potem następuje jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-08-23
*.184.134.*
Orange Energia - kupowanie energii od Orange to jak samochodu od Nestle, wody od Boscha albo chleba z PGE. Totalna amatorszczyzna: brak organizacji, brak wsparcia posprzedażowego... jedyne co działa to sprzedaż. Kontakt z infolinią płatny (!) nawet jeżeli dzwonisz z sieci Orange, kpina jakaś, bo w p [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji, drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-17
*.0.120.*
Podpisałam umowę z Orange Energia w listopadzie 2020 na 4 lata. Początkowo nie uwzględniano moich odczytów własnych (podałam zły nr klienta), faktury były zawyżone. Po moim mailu wszystko zostało wyjaśnione, nie płaciłam za prąd przez dwa miesiące (nadpłata). Teraz wszystko jest OK, moje odczyty są [rozwiń/zwiń]
elektroniczna faktura, płacenie tylko za wykorzystaną energię (bez prognoz)
brak informacji o problemie z zamontowaniem fotowoltaiki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-26
*.31.38.*
Nie polecam wręcz odradzam, kontakt utrudniony, ale pomijając to, niby grosze mniej za kWh,na rachunku jak u mnie to różnica 4 zł, za to co miesiąc stała opłata 25 zł, przez co teraz rocznie płacę więcej niż gdybym została w PGE. Ale o tych dodatkowych kosztach juz nikt przy umowie nie wspomina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcela
link | zgłoś
2021-07-06
*:98dd:a53c:*
Tragicznie. Nie dajcie sie nabrac na 5 letni kontrakt o znacznie wiekszej stawce niz dostawca energi. Niestety moja mama dala sie nabrac, juz za miesiec musiala zaplacic 450zl za mieszkanie w ktorym nikt nie mieszka. Nie ma jak sie z nimi skontaktowac. Nr tel na stronie internetowej ni edziala. Czat [rozwiń/zwiń]
Brak mozliwosci komunikacji. Astronomiczne rachunki bez potwierdzonego salada. Nie ma nawet mozliwosci sprawdzenia konta bo konto nie istnieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2021-06-27
*.24.79.*
Orange to tragedia. I złodziej. Złodziej. Złodziej. I nie dajcie się zwieść. Te opowieści, że to pomyłka, nie są prawdziwe. To po prostu strategia, realizowana od lat i wobec tysięcy klientów. Ilu ludzi daje sobie spokój? Ilu nie zauważy nieprawidłowości?
Nie m
mNÓSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nina
link | zgłoś
2021-06-24
*.221.123.*
Koniec umowy 28.02.2021,wystawiona faktura 395,14.Wpłaciłam 395,14 mam dowody wpłat,a Orange prąd żąda 17,32.Na emeil nie odpisują skąd taka różnica,tylko wysyłają monity.Mój nr.klienta 42927,może w końcu ktoś mi odpowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-05-21
*.163.194.*
Szybko i sprawnie - bez papierków, umowa na mailu. Ceny są OK
brak papierologii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-05-21
*.191.152.*
Mimo wszelkim złym opiniom w internecie, zdecydowałam się na podpisanie umowy z Orange Energia. To był jeden z lepszych kroków. Płacę dużo mniej niż u dotychczasowego sprzedawcy prądu. Faktury są za to co zużywam, nie dopłacam za nic. Ceny prądu cały czas rosną a ja mam spokojną głowę i niskie rac [rozwiń/zwiń]
Niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-05-21
*.160.172.*
faktury czas i cena taka jak w Umowie. Bardzo czytelna faktura w porównaniu z konkurencja. Wiem za co płace.
czytelność faktury, serwis SMS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-05-05
*.239.126.*
Najgorsza firma na świecie. Miały być rozliczenia rzeczywiste - nie ma mimo zapewnień i informacji na stronie. Faktury prognozowane są podwójnej wysokości, rachunki wzrosły mi o 50%. Tragedia. Przy sprzedaży nieruchomości nowi nabywcy woleli innego znanego operatora i ja teraz musze zapłacić 750 zł [rozwiń/zwiń]
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-03-14
*.230.76.*
Mimo renomy jaka cieszy się firma Orange, muszę napisać że toootalnie zawiodłam się na nich jako dostawcy energii. Umowa podpisana i uzgodbiona, że rozliczenia będą dokonywane na podstawie własnych odczytów, po kilku pierwszych miesiącach, terminowego podawania odczytów, okazało się ( po rozmowie na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aron
link | zgłoś
2021-03-12
*.231.25.*
oszukali mnie konsultanci mówiac , że są z polecenia prezydenta miasta po czym przy rozwiązaniu umowy skroili na ponad 1000zł
brak
wypierają energa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-01-25
*.0.77.*
Złodzieje i tyle co mam do powiedzenia na temat Orange Energia. Mój tata miał z nimi umowę. Faktury przychodziły zawyżone. W sierpniu dostał wyrównanie od stycznia do lipca na kwotę prawie 800 zł. Na infolinii nie słuchali wyjaśnień tylko kazali zapłacić z groźbą że odetną prąd. Po kolejnym ponaglen [rozwiń/zwiń]
nie ma żadnych zalet
zawyżone faktury, nieksięgowane płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-01-19
*.147.46.*
Przestrzegam przed nieuczciwością jakiej sama doświadczyłam.Dostałam fakt. 8.01.2021 z datą płatności 19.01.2021,na fakt.znalazły się dwie pozycje zawyżające kwotę faktury,9.01,wysłałem prośbę o kontakt w celu wyjaśnienia i do tej chwili nie ma żadnej reakcji.Zostałam oszukana na kwotę 34zł.Cieszę s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania M
link | zgłoś
2020-12-23
*:3bc1:71cd:*
A U MNIE WSZYSTKO OK PO ZMIANIE. OBSŁUGA, CENA OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-12-22
*.9.228.*
to samo co wszyscy - nie dostaję e-faktur, jedynie taki sam list - jak wszyscy inni
nie ma
brak faktur
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jotka
link | zgłoś
2020-10-01
*.31.152.*
C.d. mojej opinii z dnia 29.09.2020r. Właśnie otrzymałam odpowiedź od Orange Energia: "Dzień dobry, otrzymaliśmy Pani zgłoszenie dotyczące braku wysyłki faktur na adres email oraz braku przyjęcia Pani odczytów. W odpowiedzi informuje, że na chwilę obecną dla Pani konta nie ma możliwości wysyłki [rozwiń/zwiń]
żadne
liczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jotka
link | zgłoś
2020-09-29
*.235.196.*
Mam identyczną sytuację do Małgorzaty, od maja nie mogę doprosić się f-ry elektronicznej ( 5 razy wypełniałam formularz aktywacyjny). W sierpniu rozmawiałam z "kompetentną" (takie wrażenie) panią w czasie naszej rozmowy na temat przedłużenia umowy, zapewniała, że to nie problem z fakturą elektronicz [rozwiń/zwiń]
brak
liczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-09-23
*.171.69.*
Bardzo polecam - rachunki obniżone. Fachowcy pierwsza klasa!
niższe rachunki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mak67
link | zgłoś
2020-09-19
*.191.211.*
Nie rozumiem jak firma może zatrudniać takich pracowników jak kierownik działu windykacji. Zapłaciłem fakturę w terminie tj. 08.09 wczoraj dostałem list z pogróżkami datowany 10.09 co będzie jak nie zapłacę. Nie dość, że mają bałagan w księgowości i nie rejestrują na czas przelewów, które są wysyłan [rozwiń/zwiń]
Niekompetentni pracownicy na kierowniczych stanowiskach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba129
link | zgłoś
2020-07-02
*.248.158.*
Orange Energia Uwaga Złodzieje !!!! Nawet po śmierci abonenta mimo przesłanych dokumentów (akt zgonu itp) naliczyli karę za zerwanie umowy.
Mimo zgonu właściciela rachunku naliczają karę za zerwanie umowy!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-06-27
*.47.8.*
Dostałam smsa z kwotą do zapłaty, ale oczywiście faktury na pocztę nie dostałam, niby wyczytałam, że powinnam ją dostać następnego dnia po wystawieniu,ale ani widu, ani słychu po fakturze.Na stronie po zalogowaniu też jej nie mogę znaleść, bo cały czas przerzuca mnie na faktury za telefon. A w energ [rozwiń/zwiń]
Krótko tu jestem i na dzień dzisiejszy żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-06-17
*.45.0.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były "sprzedawca"
link | zgłoś
2020-05-03
*:5bb:a4a:*
Byłem pracownikiem Orange Energia jeszcze w tym roku. Przepracowałem w tej firmie rok. Nigdy nie zdarzyło się by KTOKOLWIEK wyszedł dobrze na tym Deal'u. Reguła Indeksacyjna jest wzięta z du*y, jeśli ktoś dopyta o nią i obliczy jak to wychodzi bardzo szybko zobaczy, że zysk jest tylko w pierwszym ro [rozwiń/zwiń]
Dzwonimy i możecie z nami pogadać :)
Pieniądze Oferta "Prawdomówność" Rozmowy itd...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-04-28
*.241.40.*
Nie podpisujcie umowy z ta firma,uzytkownik Oszukany mam ten sam problem.
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2020-03-31
*:34d7:f710:*
Oszuści i złodzieje. Zrezygnowaliśmy z umowy w styczniu i nadal nie dostaliśmy wypowiedzenia od Orange. Nie możemy podpisać umowy z innym dostawcą energii. Ponadto każdy konsultant mówi co innego. Brak kompetencji oraz rozumu. Uważajcie na nich.
Brak
Cała ta firma jest wadą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub P
link | zgłoś
2020-03-04
*.235.52.*
na fakturze jest kuriozalna pozycja "opłata miesięczna" 20zł brutto. Przy moich opłatach ok. 50zł to 20zł to 40% kosztu. Konsultant mi mówi, że to na pokrycie ewentualnych podwyżek energii w przyszłych latach. Czuję się oszukany.
"opłata miesięczna" 20zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-02-28
*.23.147.*
Zostałem po prostu oszukany przez panią z orange która mówiła ,że kwh będzie kosztowała około 30 gr brutto a nie jak w enerdze około 60 gr brutto , więc pojadę spojrzeć tej Pani prosto w oczy ;)oddział Starogard Gd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-02-21
*.254.232.*
To jest firma? Burdel i imbecyle. Nic więcej. Za każdym razem zwlekają z wysłaniem faktury (nigdy nie przyszła o czasie), wiecznie sms z ponagleniem zapłaty, podczas kiedy oryginał faktury gdzieś się poniewierał, cholera wie gdzie, po jakimś czasie łaskawie duplikat wysyłali. Beznadzieja. Z samym ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim 1990
link | zgłoś
2020-02-04
*:ea4e:2097:*
Ta firma to jakaś totalna porażka. Totalne zero organizacji. Przeszliśmy na Orange Energia za namową konsultanta w salonie, który twierdził że dostaniemy RABAT... Widać Orange Polska zatrudnia totalnych bezmózgów, którzy nie znają podstawowych pojęć, takich jak RABAT... Bo faktycznie to była zmiana [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2020-01-24
*:d53c:ef84:*
Zaledwie od kilku miesięcy jestem odbiorcą energii z Orange otrzymałam dwie faktury w których termin płatności wynosił jeden dzień!!!!!!Nie umowne 14 dni do zapłaty tylko jeden.Po rozmowie z konsultantką usłyszałam ,że otrzymuję prolongatę terminu!!!!!Dosłownie łaskę mi wielką robią.KPINA Z KLIENA I [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodzimierz
link | zgłoś
2020-01-20
*.251.225.*
Nie dość że oszusci to jeszcze złodzieje. Od sierpnia czekam na zwrot nadpłaconej kwoty i do dzisiaj czyli 20 stycznia nie zwracają tej nadpłaty. W sierpniu zrezygnowałem z ich usług i przestrzegam innych przed tą firmą w której pracują ludzie z przypadku. Będąc ich klientem przez 2 lata wykonałem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-19
*.42.253.*
Oszuści!!! Ustalenia ustne ustalone telefonicznie odbiegają od umowy pisemnej na niekorzyść konsumenta!!! Rachunki odnośnie zużycia energii zawyżają na swoją korzyść!!! Reklamacji nie rozstrzygają w przepisowych 14-nastu dniach!!! Zgodnie z wytycznymi URE podwyżek miał nie być!!! I co???? Takiemu s [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2020-01-02
*:88d6:7506:*
Z dniem 1.02.2020 otrzymałem podwyżkę z 0.2599 zl/kWh do 0.3790 zł/kWh. URE mowi o podwyżkach, rzędu 8-10PLN na gospodarstwo domowe o ORANGE ENERGIA podnosi ceny o ok 50%. Proszę sprawdzać rachunki i jak najszybciej szukać nowego dostawcy.
GIGANTYCZNY WZROST CEN
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-12-13
*.184.75.*
Ja mam to samo z firmaOrange poprostu tragedia.Rachunki kosmiczne jakbym miala gospodarstwo rolne .A mieszkamy tylko z mezem we dwoje.kwota za miesiąc powtarzam za miesiąc na fakturze wynosi do 400 zl A kw ponad 700., spisuje sama kw bo już niecwytrzymuje nerwowo mi wychodzą do 400 kw miesięcznie.py [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakosc uslug
link | zgłoś
2019-11-30
*:3480:590b:*
Umowa za 4 lata.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-11-08
*.6.53.*
Orange Energia - słabo, nie obsługują fotowoltaiki. Chciałem ostrzec przed sprzedawcami prądu typu Orange Energia. Umowa z nimi zazwyczaj na kilka lat zablokuje Ci np. możliwość zainstalowania sobie fotowoltaiki. Sam dałem się nabrać i dostałem od Orange Energia grzeczną odpowiedź, że nie obsługuj [rozwiń/zwiń]
Orange Energia - słabo, nie obsługują fotowoltaiki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-10-19
*.97.42.*
Przed umową wszystko ok. Po umowie zero zainteresowania klientem. Twoje sprawy ich nie obchodzą. W salonie składasz rezygnację z usługi (z opcją zawarcia nowej w innym mieszkaniu) a ona gdzieś ginie po drodze. Płacisz w nowym mieszkaniu i przychodzą ci rachunki ze starego mieszkania, które nie jest [rozwiń/zwiń]
Cena energii
Bałagan, niekompetencja, "olewatorstwo", spychologia itd...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ratuzbona
link | zgłoś
2019-09-25
*.221.123.*
Cena ok.Nestety całkowity brak kompetencji pracowników infolinii,tam nic nikt niczego nie wie,miałem wrażenie że ci lidzie nie mówią po polsku.Moja historia jest taka w maju tego roku wygasła mi umowa na e.el którą podpisałem z Multimedją ale po roku przeniesiono mnie do Orenga,no i przez 2 lata Ore [rozwiń/zwiń]
cena
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-09-13
*.42.252.*
W dniu 22. X. 2019 r o godz. 9 mam sprawę w Sądzie w Warszawie Praga Południe przeciwko Orange Energia. Sprawa toczy się też w Urzędzie Regulacji Energetyki za ich kłamstwa, oszustwa i łamanie prawa konsumenta energii. Internauci trzymajcie kciuki. Może się uda wyeliminować tych oszustów z rynku. Bę [rozwiń/zwiń]
Brak
Ogrom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***ony
link | zgłoś
2019-08-17
*.191.222.*
W ankiecie brak jest adekwatnej punktacji mogące scharakteryzować tę tzw. "firmę" (śmiech"wszystko jest poniżej zera. Zapewne w niedługim okresie zajmie się nimi CBA bo to co robi z klientami jest niedopuszczalne. Żeby nie przekonywać się na własnej skórze przestrzegam przed podpisaniem umowy z nimi [rozwiń/zwiń]
BRAK
Zbyt mało miejsca żeby wszystkie wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-07-02
*.47.39.*
Co niektórzy od początku sprawdzali rozliczanie energii, ja nie miałam na to czasu. Wystarczyło mi że faktycznie przez pierwsze trzy m-ce nie płaciłam za energię, więc to mnie przekonało. Potem robiłam to wyrywkowo i wyglądało wszystko ok. Rozliczenie zaczęłam analizować dopiero pod koniec umowy i w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-07-02
*.47.39.*
Mam zamiar zrezygnować z tej usługi w Orange. Wszystko w trakcie umowy ( dwa lata ) było ok, dopiero pod jej koniec przestali przestrzegać zasad: 1. żle ( zawyżyli zużycie) rozliczyli półroczny okres, 2.co m-c podaję stan z licznika a oni i tak wystawiają prognozy, z których wynika 20-30% nadpłaty [rozwiń/zwiń]
Rozliczenie w/g rzeczywistego zużycia(jeżeli takie ma miejsce), stała cena opłaty za prąd
Nieskuteczność ( relacja orange- zakład energetyczny) we wnoszonych reklamacjach, klient zostaje sam z zawyżonymi prognozami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RK
link | zgłoś
2019-06-27
*.25.210.*
Oszustwo orange energia polega na tym, że 3 darmowe miesiące są prognozami i nie ma możliwości zapłacić wg zużycia faktycznego, czyli płaci się mniej. Później zużycie faktyczne jest "nadrabiane" następnymi fakturami gdzie zużycie na FV ma się nijak do zużycia faktycznego. Można pisać bez końca o ni [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-06-25
*.184.6.*
Chodzą po domach i w podstepny sposób namawiają starszych ludzi do podpisania z nimi umowy, podając fałszywe informacje na temat operatora, niezgodne z tym co taka starsza osobą potem podpisuje. Umowy nie da się rozwiązać. Ostrzegajcie swoich bliskich bo koszt rezygnacji z takiej umowy to ok 1000zl [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia Stanik
link | zgłoś
2019-02-12
*.27.129.*
Moje oplaty od Listopada wzrosly prawie trzy krotnie. Dlaczego. Nie moge sie dodzwonic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2019-01-28
*:154c:5756:*
Zero kontaktu telefonicznego. Mimo podania stanu licznika faktury prognozowe z zawyżonym wielokrotnie zużyciem. Darmowy kredyt. Kompletne dno.
żadnych
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leon
link | zgłoś
2018-12-01
*.47.195.*
beznadzieja to sa oszuszt w tym oranze
debile
debilizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2018-12-01
*.47.195.*
poziom obslugi zero chce podac stan livznika przez internet to nie działa nigdy tej firmy orange bym nie polecił nikomu beznadziejna obsługa.
zero
beznadzieja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.230.*
Aby płacić tylko za bieżące zużycie musiałam podawać sama stan licznika. A przecież mam zdalny odczyt założony przez Energę. To bez sensu.
Żadnych
Skomplikowana obsługa a rachunki wcale nie były niższe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-09-26
*:b433:13f2:*
Tragedia, zawyżone prognozy, krótkie rerminy płatnosci, nie polecam nikomu
żadne
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-09-05
*.180.141.*
masakra, Pani która przyszła nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytania, byla nastawiona na zdobycie klienta na siłę, na infolinii siedza osoby, które też nie mają za dużej wiedzy, ogólnie NIE POLECAM, same problemy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-09-03
*.160.172.*
przekonał mnie sprzedawca w salonie swoim własnym rachunkiem. Dobra cena prądu mnie przekonała. Opłaty stałe są regulowane przez rząd i wszędzie takie same więc nie mamy na nie wpływu. Miła obsługa w salonie.
płacę rachunki w jednym miejscu, wolę płacić co miesiąc mniej niż duży rachunek co 2,5 miesiąca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-07-28
*.47.35.*
Oszustwo! Przyjechał gość do mojej babci i podał się za PGE. Podpisała rzekomą umowę. Wysłane zostało odstąpienie od umowy w 14 dni. Telefon na infolinię też był. Powiedzieli, że nie mają babci w bazie więc odstąpienie skuteczne. A oszuści wysyłają faktury za prąd mimo wszystko. Uważajcie na osoby s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agucha033
link | zgłoś
2018-07-12
*.254.131.*
NAGORSZY OSZUST !!!ORANGE ZAWSZE BYŁO TRAGEDIĄ, ENERGIA TO PO PROSTU KOSZMAR!!!! Oszukują biednych emerytów (mam na myśli tych rzeczywiście najbiedniejszych)NIE ODPUSZCZĘ (przepraszam tu za wyrażenie)***OM!!!
Brak
OSZUŚCI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir D
link | zgłoś
2018-04-10
*.164.147.*
najwyższe opłaty stałe , rachunek wzrósł o około 20% , zdaję sobie sprawę , ze to moje niedopatrzenie dlatego ostrzegam nie podpisujcie - porównajcie ceny opłat za dystrybucjcę , gwarancję ceny( w orange są maksymalne) i wtedy zdecydujcie, czytajcie umowę okresy promocji są krótkie, druga sprawa to [rozwiń/zwiń]
brak
zawyżone rachunki ajwyższe opłaty za dystrybucję i z tytułu gwarancji , oszustwo na terminie płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Jarosławski
link | zgłoś
2016-03-21
*.231.34.*
Po namowach moich znajomych zdecydowaliśmy się przejść do Orange Energia. Jestem zadowolony rachunki rzeczywiście zmniejszyły się w znaczacy sposób. Polecam bo warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz Urban
link | zgłoś
2015-11-01
*.231.21.*
Podoba mi się u nich przede wszystkim możliwość płacenia rachunków telefonem. Dzięki temu nie muszę tracić czasu na robienie przelewów ani wizyty na poczcie.
polecam każdemu, szybko i efektywnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2015-04-17
*.172.247.*
Jestem bardzo zadowolony z usług Orange Energia i zostaję z nimi na dłużej. OCzywiście największy plus to niskie rachunki.
wszystko super, zostaję na dłużej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol42
link | zgłoś
2015-04-14
*.172.247.*
Zdecydowałem się zmienić dostawcę prądu po tym jak obecbny dostawca wystawił mi zawyżone faktury. Żadna rekkamacja nie została uznana wiec poszukałem i znalazłem Orange Energia. Polcam dla wszyskich zwłaszcza dla tych co już mają w Orange usługi.
niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Orange Energia Opinie