Netto Opinie

2.5 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.netto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grazyna
link | zgłoś
2022-07-23
*.173.139.*
Netto Mława masakra.godz.8 rano pusty warzywniak stare nieprzebrane warzywa i owoce.chleb w skrzynkach na podłodze.w sobotę powinno to wyglądać to inaczej.wyszlam i poszłam do konkurencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marya
link | zgłoś
2022-07-09
*.36.208.*
Nie polecam sklepu NETTO PUŁAWY. Lubię sieć sklepów Netto bo często jestem w drodze i robie zakupy w innych miastach tej sieci. Puławy są blisko mojego miejsca zamieszkania. Panuje tam ciągły brud, notorycznie nie zgadzają się ceny, brak towaru. Rozumiem, ze ktoś może powiedzieć , ze ma brak prac [rozwiń/zwiń]
Blisko miejsca zamieszkania, skandynawski styl
brud, bałagan, brak cen, błędne ceny, nieuprzejmość personelu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-06-21
*.238.166.*
Netto w Szydłowcu, duża przestrzeń i produkty naprawdę świetne i niektóre niespotykane w innych sieciach, takie "niebiedronkowe" ale kasy tragedia. Szczególnie w soboty kiedy jest znacznie więcej klientów czynna jest jedna kasa. Zaczyna mnie i innych to odstraszać od robienia w nim zakupów. Kiedyś w [rozwiń/zwiń]
przestrzeń i produkty
kolejki do kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-06-08
*.61.230.*
Takie mam pytanie...w sklepie naromocje w dniu wczorajszym podudzie z kurczaka napisano cenę 5 zł za kilogram przy kasie już. Się okazywało że promocji nie ma...w sąsiednim sklepie natomiast promocja oczywiście była i na regale i przy kasie...jak to jest możliwe w sklepach sieciowych...nie wiem...mo [rozwiń/zwiń]
Jednak trafia się coś w promocji
Obsługa czasem myli się z tymi promocjami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
staszek
link | zgłoś
2022-05-19
*.72.160.*
sklep netto Kraków Wybickiego to porażka obsługi kasowej Jeżeli na kasie jest któraś z byłych pracownic tesco to wszystko idzie sprawnie i szybko. Jeżeli któraś z podstarzałych nowo zatrudnionych od razu kolejka. Dzisiaj między 10 a 11 na plakietce chyba marzena. Rusza się jak mucha w mazi, ogląda t [rozwiń/zwiń]
brak
mizerna obsługa, towar4 wykładany np na warzywach to godz 10 czy 11
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna-Małgorzata
link | zgłoś
2022-04-29
*.64.125.*
Sklep Netto w Szczecinie ul. Rydla to wielka porażka.Towar ten sam w kilku miejscach, pod napisem warzywa są konserwy rybne, przyprawy w kilku miejscach. Dzisiaj 29.04.dzien przed długim weekendem czynna jedną kasa i Pan który ją obsługiwał musiał pomagać tym którzy mieli kłopot przy kasach samoobsł [rozwiń/zwiń]
Żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Break
link | zgłoś
2022-04-19
*.47.46.*
Netto Inowrocław ul. Św.Ducha. Mają w asortymencie rzeczy, które nie powinny być w sprzedaży(rosja) prze to za zakupy zapłaciłem dwa razy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2022-04-05
*.25.243.*
Sklep Netto w Wałczu ul. Wojska Polskiego 57. TRAGEDIA! za zakupy zapłaciłam dwa raz! Pani kierownik twierdziła że awaria kasy spowodowała że płatność nie poszła. Gdy sprawdziłam to następnego dnia okazało się że zapłaciłam dwa razy po 135,33.
Duży asortyment towarów.
Niekompetentna pani kierownik. Uszkodzona kasa fiskalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiu
link | zgłoś
2022-03-26
*:3535:b7b8:*
Tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-02-19
*.106.109.*
Myszków - miła obsługa, w tym bardzo grzeczna kierowniczka - która ze spokojem wyjaśnia wszystko, o co się poprosi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2022-01-30
*.72.160.*
Kraków Wybickiego Kiedy na ksie siedzi ktoś z byłych pracownic tesko wszystko idzie sprawnie bez kolejki. Kiedy na kasę siądą nowe szczególnie takie dwie starsze to kolejka, pomyłki wołanie o pomoc do kierowniczki itp. I tak jest od początku. Czy to jakieś niedpuczone pociotki szefów. Czas to zmi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-19
*.174.30.*
Sklep przy ul. Kleszczowej w Warszawie- nie polecam. Personel nie przyjazny dla klientów. Pani kasjerka pomimo że nudziła się ponieważ byłam jedyną klientką przy kasie w bardzo nie uprzejmy sposób odmawiała przyjęcia płatności kartą. Zamiast pracować wolała stać i w sposób rozkazujący i pretensjonal [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-01-18
*:fe21:3af9:*
Netto Swarzędz. Pani kasjerka obrażona na świat. Próba o pomoc w kasie samoobsługowej skończyła się komentarzem ze mam nie przeszkadzać bo obsługuje innych. Oczywiście po złości przetrzymała mnie by po chwili zaakceptować moje zakupy bez opuszczenia stanowiska kasy. Taki problem?! A dla charakteryst [rozwiń/zwiń]
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola
link | zgłoś
2021-12-04
*:fb2b:7323:*
Netto-Kędzierzyn, Kosmonautów 6, niestety od otwarcia sklepu w Koźlu, bardzo źle zaopatrzony, dostawy bardzo rzadko, niestety bardzo lubiliśmy z rodziną robić tam zakupy, ale niestety od pewnego czasu MASAKRA! , nic nie ma , niestety będziemy musieli zmienić sklep, myślę że nie tylko My.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-11-23
*.183.219.*
sklepy Netto nie zabezpieczają artykułów "gazetkowych". Dziś /wtorek/próbowałam kupić masło łaciate. o godz 9.30 na półce były tylko dwa puste kartony. Personel poinformował, że rozdzielniki są odgórne. Spotkało mnie to nie pierwszy raz. Teraz już nie dam się nabrać na promocje.
żadne
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-11-22
*.60.242.*
Witam. Fajny sklep i obsługa. Półki pełne różnego towaru czyli wybór jest.
Dużo miejsca, towar widoczny, ceny widoczne !
Po mojemu brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-10-29
*:1d45:7689:*
Netto Chrzanów...niestety,panie na kasie niemiłe...jeśli pani "rzyga już tą kasą" proponuję zmienić pracę...klienci słyszą bardzo dobrze, co kto mówi i jakim tonem się zwraca...lubiłam ten sklep, ale teraz personel mnie zniechęcił do zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mulinka
link | zgłoś
2021-10-28
*.248.209.*
Moim zdaniem jest mało obrazowa informacja dotycząca promocji zniczy. Klienci źle rozumieją informacje (myślą, że rabat nalicza się od niższej ceny) i się awanturują.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
groniar
link | zgłoś
2021-10-14
*.77.117.*
po raz kolejny zostałem nabrany i już więcej sie nie dam i będę omijał Waszą siec szerokim łukiem.W dniu 14.X.21r miał byc miód na promocji i jak zwykle towar nie dojechał...To juz kolejny raz!!!!!!!! szkoda czasu i paliwa.!!!!!!! Nr. do kontaktu z klientem ciągle nie dostepny!!!!!!! Wstyd i poraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-10-06
*:7561:74dc:*
Netto w Gdańsku na Karczemkach to chyba się prosi o to by w końcu ktoś za nich się wziął. Nie sądziłam że zastępca kierownika będzie tak nie miła i opryskliwa do klientów. Zachowanie kultury wypowiedzi z jej ust nie należy do stosownych. Jeśli już wybierasz pracę z ludźmi to się naucz zachowywać a n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wela
link | zgłoś
2021-09-28
*.204.19.*
W gazetkach papierowych jak i internetowych oraz na plakatach w sklepie widnieje napis, że dnia 28.09.21r. wkłady 5-dniowe po 2,99 zł przy zakupie dwóch sztuk. Okazuje się,że cena za szt. 4,99 !!!!! Pani w sklepie nic nie może....zwykle oszukiwanie klinta. Za takie oszustwa NIE POLECAM!
Brak
Oszukiwanie klinta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-09-28
*.230.228.*
W gazetkach papierowych jak i internetowych oraz na plakatach w sklepie widnieje napis, że dnia 28.09.21r. wkłady 5-dniowe po 2,99 zł przy zakupie dwóch sztuk. Okazuje się, że "to błąd wydruku" jak to Pani w sklepie mnie poinformowała i to wkłady 4-dniowe są w tej cenie. Jak to możliwe?! Jak od tygo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-09-26
*.29.145.*
Brakuje towarów bio: kaszy gryczanej, ryżu, marchewki ekologicznej. Mogłaby się pojawić mąka bezglutenowa np Schaar.Sa niedobory mięsa np z indyka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-09-16
*.77.131.*
Beznadzieja 3 raz próbuje kupić masło w promocji i w dniu promocji o 9 rano słyszę ze już nie ma, poza tym brak świeżego dobrego pieczywa to mega minus, produkty mało smaczne wiele do poorawki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnaM
link | zgłoś
2021-09-16
*.25.163.*
Mydło i powidło. Absolutnie nielogicznie poustawiane towary. Chemia blisko jedzenia potem znów chemia. Towary przemysłowe to straszne badziewie. Najbardziej oszukane są "jednodniowe promocje". Sklep otwarty od 6, byłam o 7 nie było już śladu i to parę razy. To znaczy, że wystawiają parę sztuk żeby [rozwiń/zwiń]
Niczym dobrym się nie wyróżnia
Promocje to tylko wabik,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-08-19
*:2d6f:cd3a:*
Sklep Netto nr402 w Dobrej Szcz po zmianie kierownictwa jest nie do poznania. Czysto, miła, troskliwa obsluga, chce się tam robić zakupy. Brawo!
Czystość, dobre zaopatrzenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GRAŻYNA
link | zgłoś
2021-07-02
*.242.52.*
Sklep czysty,ładnie wyeksponowany towar. Jest wiele promocji, które ładnie widać.
czystość
za dużo towarów w jednym miejscu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusia1960
link | zgłoś
2020-11-18
*.239.124.*
sklep w ktorym kupuke wszystko co potrzebne,jest wiele promocyjnych okazji i towar dobrej jakosci. Jestem zadowolona z zakupow i zawsze pomocnej obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-04-13
*.77.168.*
Jestem stałym klientem w tym sklepie kupowałem wszystkie artykuły potrzebne do codziennego życia. Bardzo często przy okazji kupowałem artykuły promocyjne, które nie były aktualnie potrzebne. Wczoraj robiąc zakupy przy okazji kupiłem Pepsi 2 L ponieważ cena była promocyjna. Zakupy robiłem po godz. 20 [rozwiń/zwiń]
Duża różnorodność towaru i częste promocje.
Ogłoszona promocja a towar nie dojechał, lub został wykupiony 1-go dnia do południa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kicia123
link | zgłoś
2016-08-17
*.156.117.*
Netto to sklep, w którym zawsze znajdę to, czego potrzebuję. Chce jajka - są. Chce płyn do płukania - jest. Chce skarpetki - są. Chce kółko do pływania dla syna - jest. Za każdym razem jak się tam pojawiam, to oprócz tego co potrzebuje, zakupie również kilka drobiazgów z promocji. Naprawdę polecam - [rozwiń/zwiń]
niskie ceny, dużo promocji, miła obsługa, niezliczona ilość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Netto Opinie