Netto Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.netto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karol
link | zgłoś
2021-09-16
*.77.131.*
Beznadzieja 3 raz próbuje kupić masło w promocji i w dniu promocji o 9 rano słyszę ze już nie ma, poza tym brak świeżego dobrego pieczywa to mega minus, produkty mało smaczne wiele do poorawki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnaM
link | zgłoś
2021-09-16
*.25.163.*
Mydło i powidło. Absolutnie nielogicznie poustawiane towary. Chemia blisko jedzenia potem znów chemia. Towary przemysłowe to straszne badziewie. Najbardziej oszukane są "jednodniowe promocje". Sklep otwarty od 6, byłam o 7 nie było już śladu i to parę razy. To znaczy, że wystawiają parę sztuk żeby [rozwiń/zwiń]
Niczym dobrym się nie wyróżnia
Promocje to tylko wabik,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzybiarz 2
link | zgłoś
2021-09-13
*.146.33.*
Jeśli NETTO chciałby poznać moją opinię na temat sklepu i co należałoby zmienić by było lepiej to taka informacja kosztuje.Panie w sklepie mówią, że decyzja nie należy do nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-21
*:42da:e954:*
Firmie chyba nie zależy na klientach!!! Podczas transakcji płaconej kartą nie wydrukował się paragon.Transakcja się anulowała w systemie. Z konta kwota została pobrana. Kierownik prowadzący zmianę zaproponował dwa rozwiązania: albo zostawiam zakupy,albo płacę jeszcze raz, bo to problem banku! Czy n [rozwiń/zwiń]
Brak
Mam zablokowane swoje pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-08-19
*:2d6f:cd3a:*
Sklep Netto nr402 w Dobrej Szcz po zmianie kierownictwa jest nie do poznania. Czysto, miła, troskliwa obsluga, chce się tam robić zakupy. Brawo!
Czystość, dobre zaopatrzenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GRAŻYNA
link | zgłoś
2021-07-02
*.242.52.*
Sklep czysty,ładnie wyeksponowany towar. Jest wiele promocji, które ładnie widać.
czystość
za dużo towarów w jednym miejscu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merka
link | zgłoś
2021-06-03
*:6670:41eb:*
Ceny inne-niższe przy produkcie,a płacąc jak zwykle wyższe.Kierowniczka,brak kultury osobistej w stosunku do klienta.Brak informacji o nieprzyjmowaniu zwrotu produktu-nawet gdy nie odeszło się od kasy(inna cena).
Ceny się nie zgadzają, brak profesjonalnej komunikacji kierownika z klientem,jedna kasa czynna-przez to wieczne,długie kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusia1960
link | zgłoś
2020-11-18
*.239.124.*
sklep w ktorym kupuke wszystko co potrzebne,jest wiele promocyjnych okazji i towar dobrej jakosci. Jestem zadowolona z zakupow i zawsze pomocnej obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2019-04-13
*.77.168.*
Jestem stałym klientem w tym sklepie kupowałem wszystkie artykuły potrzebne do codziennego życia. Bardzo często przy okazji kupowałem artykuły promocyjne, które nie były aktualnie potrzebne. Wczoraj robiąc zakupy przy okazji kupiłem Pepsi 2 L ponieważ cena była promocyjna. Zakupy robiłem po godz. 20 [rozwiń/zwiń]
Duża różnorodność towaru i częste promocje.
Ogłoszona promocja a towar nie dojechał, lub został wykupiony 1-go dnia do południa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kicia123
link | zgłoś
2016-08-17
*.156.117.*
Netto to sklep, w którym zawsze znajdę to, czego potrzebuję. Chce jajka - są. Chce płyn do płukania - jest. Chce skarpetki - są. Chce kółko do pływania dla syna - jest. Za każdym razem jak się tam pojawiam, to oprócz tego co potrzebuje, zakupie również kilka drobiazgów z promocji. Naprawdę polecam - [rozwiń/zwiń]
niskie ceny, dużo promocji, miła obsługa, niezliczona ilość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Netto Opinie