Monnari Opinie

1.4 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 97
Średnia ocen:
1.4 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.monnari.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2022-12-06
*.49.204.*
Po raz kolejny dałam torebkę do reklamacji. Powychodziły nitki na szwach. Reklamacja nie została uznana, mam sobie przyjść i odebrać tą zepsutą torebkę. To jest skandal! Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia podaruję ją Wam! Nie polecam!!!!!!!! I jeszcze ten punkt poniżej jakość usłu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-12-04
*.225.65.*
Nie polecam żadnych kurtek w tym sklepie. Kupiłam kurtkę przeceniona z 800 na 500 zł., Pierza wyłażą wszędzie, całe siedzenie w aucie po jednym przejeździe jest w pierzach, jeśli ubiorę się na spotkanie elegancko , cała jestem w pierzach wyłażą przy swetrowych rękawach kurtki, są dosłownie wszędzie. [rozwiń/zwiń]
Brak
Ubrania źle uszyte, wszędzie wychodzą pierza, rękawy się mechacą, poziom ubrań jak w najtańszej sieciowe a ceny jak z wybiegu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MZT
link | zgłoś
2022-12-01
*.173.17.*
Absolutnie odradzam. Firma, która nie uznaje zasadnych reklamacji. Lepiej unikać.
Brak
Nieprzestrzeganie praw konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-11-28
*.173.64.*
Pytanie do Was Kochane, może pomożecie. Kupiłam kurtkę na szybko, okazała się za duża no i zwrot na kartę podarunkową o czym nie miałam pojęcia:( szukałam na siłę w kilku salonach ale wszystkie za duże. Teraz zostałam bez kurtki i bez pieniędzy - 600 zł :( czy macie jakiś pomysł jak odsprzedać kar [rozwiń/zwiń]
brak
brak reklamacji, mimo wady producenta, brak zwrotów pieniężnych, brak możliwości zakuó kartą online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-11-23
*.30.4.*
Dramat. Zareklamowałam kurtkę, która po praniu według zaleceń wygląda jak ścierka do podłogi. Dzisiaj odrzucono reklamację uzasadniając, że źle wyprana. Kurtka z 600 zł kosztowała w promocji 300 zł. Wczoraj dostałam w prezencie czapkę od męża założyłam po 5 minutach cała sie spróła. Podejmę wszelkie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-10-18
*.25.119.*
Torebka która kosztowała 230zł po trzech miesiącach szwy rozeszły się w miejscu gdzie nic nie ociera Ponieważ jest w jasnym kolorze to wada ewidentnie jest widoczna z jasnej skórki wystaje czarny spód. Niestety reklamacje odrzucone Nie polecam fatalne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-10-13
*.147.76.*
informatycy pracujacy w sklepie internetowym- trzeba czekac b.długo,czesto do nast.dnia,az ktos raczy zmienic status zamówienia,nie wiem od czego tam siedza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbulwersowana
link | zgłoś
2022-10-11
*.158.247.*
zobaczcie co Panie ekspedientki myślą o swoich klientkach https://www.gowork.pl/monnari-trade-s.a.,16272/opinie-klientow . Dyrektorzy tego sklepu powinni lepiej dobierać osoby do pracy zwłaszcza na infolinni, łatwiej im anulować zamówienie niż go zrealizować. Moje zostało anulowane z powodu opóżnien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-10-03
*:c1af:161e:*
Z daleka od tej firmy... Reklamacja odrzucona trzykrotnie... !!!traktują klientow niepoważnie... Nigdy nic tam nie kupię.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-09-15
*.228.33.*
Ogólnie słabo, że zwroty z zakupów w sklepie są tylko na kartę podarunkową. Nie spotkałam się z tym. Podobnie z tym, że nie można wykorzystać karty podarunkowej kupując online!!! Nie podoba mi się to. Pierwszy i ostatni raz zakupy w sklepie stacjonarnym. Lepiej zamówić do domu dowolną ilość, pomier [rozwiń/zwiń]
Ładne kolekcje
zwroty z zakupów w sklepie są tylko na kartę podarunkową, nie można wykorzystać karty podarunkowej kupując online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2022-08-30
*.254.234.*
Wszystko na bardzo wysokim poziomie szybka wysyłka Świetny towar w promocyjnej cenie warto tam wracać
Szybko świetny towar
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2022-08-26
*.254.177.*
Obsługa sklepu zachowuje się co najmniej nie profesjonalnie. Otrzymałam sukienkę z wadą, więc po kontakcie z infolinią otrzymałam etykietę i dokonałam zwrotu, upłynęło 2 dni. Nie otrzymałam potwierdzenia zwrotu, rozmowy telefoniczne polegają na uspokajaniu, najpierw miałam otrzymać pieniądze do końc [rozwiń/zwiń]
ładne produkty
kiepska obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Blondie
link | zgłoś
2022-08-25
*.155.87.*
Odradzam !!! Omijajcie te sklepy szerokim łukiem.W razie zwrotu możecie zapomnieć o pieniądzach. Brak kontaktu z BOK .Generalnie maja w d... klienta. A do tego stosowana jest praktyka nie wydawania paragonów żeby nie zawracać głowy w razie problemów.
Żadne
Klient jest traktowany jak natręt w razie problemów.Brak kontaktu z BOK .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-08-23
*.54.186.*
Niestety nie polecam. Dostałam wadliwą sukienkę bez paska. Wysłałam jako reklamację, a sklep obciążył mnie kosztami przesyłki mimo, że zwrot z ich winy. Nie polecam nikomu!!! zamówienie za 600zl, a ich nawet na to nie stać, żeby zwrócić za odsyłke w ramach reklamacji!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2022-08-02
*.33.232.*
Kupiłam okulary przeciwsłoneczne,wytrzymały niecała dobę,musiała być wadą bo złamał się gwint w miejscu gdzie okulary się otwierają. Odrzucono moja reklamacje i napisano w skrycie że sama to zrobiłam!!!Po to kupuje żeby zepsuc.Jestem rozczarowana podejściem do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goska135
link | zgłoś
2022-08-01
*:4747:9c63:*
sklep monnari nie polecam,nie włożyli mi do przesyłki 4 rzeczy.W odpowiedzi na reklamacje kazali szukać u przewoźnika.Jestem w plecy 500zł,wogóle nie szanują klienta
poziom rozpatrywania reklamacji bardzo niski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-07-28
*:3ea8:37a8:*
Odrzucili reklamację sukienki w której zacina się zamek po jej założeniu. Ta sama sytuacja dotyczy tego samego modelu sukienki we wszystkich sklepach w Warszawie. Sprawdziłam. Wyprodukował bubel a teraz nie chcą się do niego przyznać. Teraz przecenili ta sukienkę 80 % i udają idiotow. Jak trzeba będ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KamilaL
link | zgłoś
2022-07-21
*.156.214.*
Kupiłam sukienkę przeceniona na 219zl więc tania nie była, przed założeniem wyprałam ją zgodnie z zaleceniem producenta: pranie do 30'C. Sukienka wyszła o rozmiar mniejsza. Odesłałam od razu i odrzucili reklamacje argumentując, że wykurcz jest naturalną cechą użytego włókna. Odwołałam się ponownie p [rozwiń/zwiń]
Obsługa relamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-07-12
*.173.17.*
Tragedia ,dlugi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2022-07-08
*:3ad1:aa5e:*
Zostałam obdarowana dwiema sukienkami,ale niestety ani nie mój rozmiar,ani kolor.Nie wiedziałam,że wymiana artykułu musi być w sklepie z którym był dokonany zakup.Informacji takiej udzielono mi w sklepie,który znajduje się w Galeri Turzyn w Szczecinie. Tam też poinformowano mnie że dzisiaj jest osta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-07-03
*.6.152.*
Obsługa w Lublinie przy ul. Orkana tragedia, paniusie wręcz opryskliwe. Jakby łaskę robiły, że tam w ogóle są. Trzy lalunie na mały sklep....Porażka. Wystarczyłaby jedna, a normalna. Odstraszają tylko klientów.
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2022-06-21
*.172.255.*
Nieuczciwość, odrzuca reklamację, mimo że po 2 miesiącach użytkowania poodrywały się lamówki w torbie typu shopper. Torba jasny beż została maźnięta długopisem, a lamówki zostały jeszcze bardziej poodrywane przez pracownika, do czego oczywiście nie przyznają się.
Nieuczciwość i niska jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dede
link | zgłoś
2022-06-11
*:0:9440:*
Firma prowadzi nieuczciwą politykę zwrotów. Niby można zwrócić, ale pieniędzy i tak nie ujrzysz....bowiem trafiają one na kartę podarunkowa, czyli dr facto firma je zatrzymuje. 400 złvu mnie kwitnie na tej karcie, wyjeżdżam na rok do USA więc pieniądze darowane firmie.....Nieuczciwe! Przy zwrocie wy [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieuczciwosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nie kupuję
link | zgłoś
2022-05-20
*.25.180.*
Jakość ubrań jest coraz gorsza, a to nie wszystko. Szukając opinii o sklepie trafiłam na forum pracowników. To, jak są traktowani pracownicy to dramat. Bojkotuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-05-13
*.173.147.*
Artykuły godne uwagi i polecenia. Eleganckie i solidnie uszyte. Dużo promocji. Miła obsługa i doradztwo. Żadnego problemu ze zwrotem. Sklep poleciła mi koleżanka i już stał się moim ulubionym sklepem internetowym. Polecam
Szybka,kompetentna obsługa
nie mam uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-04-02
*:61fd:4da2:*
Zakupiona torebka okazała się bublem.Lamowka popękana i pekniecie przy expresie skóry eko po 5 miesiącach użytkowania na co dzien.Reklamacje odrzucili bo to uszkodzenie mechaniczne.
Brak
Bubel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marla
link | zgłoś
2022-03-24
*.114.70.*
Dot.Pikowany płaszcz damski KOD PRODUKTU: 21Z-COT0520-K013. Kupiłam 2 m-ce temu w/w produkt. Jestem bardzo niezadowolona. Płaszcz z przodu się wypchał (na dole), zamek źle chodzi trudności z suwaniem od samego początku, krzywo wszyty kołnierz. Wygląda jak by był używany kilka lat. TRAGEDIA ni [rozwiń/zwiń]
Ładny kolor
Złe wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-03-21
*.73.3.*
Ubrania drogie a bardzo kiepskiej jakości,swetry mechacą się po kilku noszeniach.Reklamacje są odrzucane.Nie polecam i nic więcej nie kupię w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-03-10
*:e63f:2063:*
Polityka sklepu nieprzychylna kupującemu. Towar w sklepie stacjonarnym znacznie odbiega od cen w sklepie internetowym, wiec proponuje tylko mierzyć dana rzecz;) bo zwrotów nie ma, jakieś karty padarunkowe i jeszcze trzeba pilnować 7 dni! Dodzwonić się tez nie można, nie wiem po co im telefon ???? og [rozwiń/zwiń]
Zero zalet
Bałagan w sklepie, asortyment rozrzucony bez ładu i składu. Odkurzanie godzinę przed zamknięciem to już szczyty!!! duzo negatywów,! A to, iż nie ma zwrotów oraz niezgodność cen sklep/internet przelało szale goryczy, omijam już ten sklep szerokim łukiem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-03-07
*.163.146.*
Oddałam sweter do reklamacji, bo naprawdę nie nadawał się do noszenia ze względu na nasilone zmechacenie. Dodam, ze prałam go zgodnie z instrukcją. Reklamację odrzucono , wskazując , ze to normalne zjawisko. Miałam ten sweter niecały rok, nadaje się do wyrzucenia, wniosek :jakość jest fatalna. Przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2022-03-03
*.0.83.*
Żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii. Zakupiłam torebke w której po 5 miesiącach sporadycznego użytkowania poobrywaly się mocowania paska. Reklamacja odrzucona ponieważ cytuje skle cieszy się nieposzlakowaną opinią i to moja wina ponieważ szarpałam torebką ???? plus dopisek że brak możliwości [rozwiń/zwiń]
Brak
Nietrwalść
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2022-02-21
*.221.120.*
Dziś kupiłam sukienkę Monnari i przepłaciłem prawie 50zl,bo w sklepie internetowym kosztuje o 50 mniej.Pani przez telefon kazała na drugi raz sprawdzić nim się kupi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka P
link | zgłoś
2022-01-25
*.219.135.*
W październiku 2021 roku kupiłam torebkę w tym sklepie ze złotymi łańcuchami. Z początkiem stycznia złożyłam reklamację, gdyż na łańcuchach zaczął pojawiać się biały nalot. Bardzo brzydko zaczął schodzić złoty kolor. Oczywiście reklamacja odrzucona jako powód podano zużycie. Mogłabym zrozumieć gdyby [rozwiń/zwiń]
Brak
Promują postawy proklienckie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-08
*.8.91.*
Dużo kupowałam w monnari ale juz z tym zakończylam płaszcz za 650 zl po kilku zalożeniach ma tłuste plamy wokól kołnierza reklamacja odrzucona okropnośc jak mozna tak traktować klientow wade tkwi w materiale . teraz bede wszystkiem odmwiac zakupów w monnari
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-12-10
*:973f:f831:*
Z powodu zepsutego zamka blyskawiczego w kurtce za 1300 zgłosiłam reklamację. Reklamację oczywiscie odrzucono. Chciałam zamek kupić lub zapłacić za naprawę. Nie ma szans. Kurtkę ponosiłam rok.Nie mam ani kurtki ani pieniędzy. Pomimo wielu ładnych i eleganckich rzeczy zakupionych w Monnari,nie k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yaga
link | zgłoś
2021-12-02
*.192.75.*
Bardzo żałuję, że nie przeczytałam tych opinii przed zakupem, ale radzę l się dobrze zastanowić zanim coś kupicie w tym sklepie. Sprzedają tam po prostu drogie buble. Kupiłam drogi puchowy płaszcz, który po mimo tego, że prałam zgodnie z instrukcją po pierwszym praniu wypełnienie w płaszczu zbiło s [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-11-26
*.172.238.*
REGULAMIN PORAŻKA ZWROT NA KARTĘ PODARUNKOWĄ....KPINA .PANI EKSPEDIENTKA SIĘ NADYMA ŻE NA PARAGONIE JEST TO NAPISANE ŻE ZWROT NA KARTĘ PODARUNKOWĄ ....SZKODA BARDZO ŻE NIE CZYTAM PARAGONÓW....OCZYWIŚVCIE CHODZI O NAPISY NA ODWROCIE PARAGONU....NA OBECNE CZASY TO ....W MAM TEN SKLEP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2021-11-23
*:c28c:af1e:*
Tragedia. XXI wiek a zmuszają do sztucznej lojalności klientów, którzy chcą dokonać zwrotu,oferując jedynie możliwość zwrotu na kartę podarunkową.Takie zagrywki są poniżej standardów i zasad powszechnie rozumianych!!!!gowniana marka z gównianymi produktami i fatalna obsługa klienta. Nigdy więcej nie [rozwiń/zwiń]
Zdecydowany brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nika
link | zgłoś
2021-11-22
*:16dc:4b7c:*
Bardzo zaluje ze nie przeczytalam opinii na temat Monnari zanim zrobilam tam zakupy. Zakupilam corce kurtke za 600 zl, niestety nie trafilam w jej gust. Chcac ja oddac za pare dni, okazalo sie ze moge otrzymac tylko karte upominkowa na ta sume. Poniewaz sklep ten jest oddalony ode mnie o 60 km i [rozwiń/zwiń]
Zadne
Polisa zwrotna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2021-11-15
*.65.42.*
ostatni raz moja noga przekroczyła próg tej sieciówki. Po zwrocie towaru kurtki) , nie oddano mi pieniędzy tylko kartę podarunkową, Na zimę zostałam bez kurtki oraz kasy na jakąkolwiek inną kurtkę. W sklepie brak odpowiednich fasonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-14
*.230.98.*
Bardzo słaba jakość, a cena wysoka. Kalosze doslownie rozleciały się po 1 miesiacu użytkowania.
Ładnie się prezentują
Krótko ładnie się prezentują. Bardzo słaba jakość. Wysoka cena, jakość nieproporcjonalan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-10-15
*.199.250.*
Standardy w jakich działa sklep internetowy Monnari przypominają odległe czasy PRL. Zwracają pieniądze za zwrócony towar dopiero po żmudnej interwencji, w dodatku czekają do ostatniego możliwego dnia. Żenada!!! To moje ostatnie zakupy, za ceny tych ciuchów, sklep powinien nosić swoich klientów na rę [rozwiń/zwiń]
brak
problemy ze zwrotem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-09-29
*.151.47.*
Brak odpowiedzi na reklamację już 4 miesiące. Beznadzieja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anet
link | zgłoś
2021-09-22
*.146.44.*
Kupiona sukienka za 139,50 i po włożeniu góra 3 razy rozchodzi się materiał przy szwach. Napisana reklamacja i odpowiedź,że nie ma błędu przeszyć. Przecież to oczywiste,że nie wina szycia tylko materiału. W tunice można tylko stać nie siedzieć, bo inaczej występuje sito na materiale w okolicach sz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brenda
link | zgłoś
2021-09-19
*.253.80.*
W maju kupiłam sobie torebkę w kwiaty, tzn. Listonoszkę. Jest wrzesień - torebka ma urwane uszy od paska, przetarły się. Dramat! Oczywiście nie oddam bo nie mam paragonu. Takiego syfu dawno nie miałam.
000
Słaby materiał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-08-25
*.170.104.*
Kupowałam kilka razy, do czasu gdy po nie dostarczeniu zamówienia i reklamacji (zwrócili pieniądze) zawitała do mojego domu policja i przesłuchiwała mnie w sprawie reklamacji sprzed roku. Absolutny skandal, nigdy więcej niczego tam nie zamówię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2021-08-16
*.9.215.*
firma Monnari : profesjonalizm- zero, obsługa-zero, uczciwość-zero, itd. Nie będę tam już kupować i dobra rada : zróbcie to samo.
zalet firmy-brak
dużo wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-08-12
*.9.228.*
kupowałam 3 bluzki-sprzedawczyni zdjęła klipsy, zapakowała...i w domu okazało się, że jedna ma dziurki po klipsie. Nie przyjęto..., bo z dziurą- jeszcze będę walczyć. Nigdy więcej nie przekroczę progu tych sklepów i radzę omijajcie szerokim łukiem.
niestety brak
personel wyszkolony- żadnych reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-08-04
*.254.136.*
Od ponad 10 lat ubierałam się w tym sklepie byłam zadowolona,ale do momentu kiedy w zaczęły się trafiać buble.Składałam reklamację zawsze odmowa naprawy na reklamowany towar , opis na reklamację tak mnie oburzył,że po prostu omijam sklep dalekim łukiem odradzam wszystkim ten sklep nie kupujcie w nim [rozwiń/zwiń]
Żadnej
Beznadzieja obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ben
link | zgłoś
2021-08-01
*.151.47.*
Beznadziejna firma. Brak zwrotów. Brak odpowiedzi na reklamację. Sprzedawczynie dno
Brsk
Za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-07-28
*.30.37.*
Jeśli chodzi o reklamację towaru firma Monnari sprzedaje buble i nie oddaje pieniędzy tylko przychodzą odmowne pisma...Odradzam kupowanie tam torebek i przekazujcie znajomym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-07-14
*.122.172.*
Kupuję od lat, nigdy nie zdarzyła się reklamacja, gdy ostatnio zabrakło torebki zamówionej przez internet dostałam na drugi dzień zwrot pieniędzy i w ramach przeprosin bon rabatowy do wykorzystania w ciągu miesiąca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
małgorzata
link | zgłoś
2021-05-22
*.28.54.*
zdecydowanie odradzam tam zakupow
nie ma
wszystko żle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-05-15
*.0.1.*
Skandaliczna jakosc produktow spodnie z cekinami jakie kupilam po dwoch godzinach noszenia rozlecialy sie cekiny odpadaly jedno po drugim kieszen zle wszyta w srodku z dziura, w kroku zrobily sie kosmate kulki. Za spodnie zaplacilam 199 na drugi dzien poszlam je oddac. Uslyszalam ze reklmacja i tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-04-15
*:87d8:8a48:*
Jestem zadowolona z zakupu płaszcza pikowanego , szyba wysyłka,gatunkowo bardzo dobry materiał,jedynie co to mogłaby być krótsza,mają za wysoką modelkę i rozm.długości ubrań 1.77cm na 1.60 siega dosyć długo,góra plaszcza rozm.40 idealny :)) Płaszcz jest długością za kolano,na modelce do połowy uda, [rozwiń/zwiń]
6
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-03-18
*.184.210.*
Dawno już takiego badziewia nie widziałam... Kurtka, która miała przed przeceną kosztować 300 zł, to łach, za który nie warto dać 30 złotych. Cudów się nie spodziewałam, ale to co zobaczyłam.. Nie mają prawa wymuszać na kliencie podawania numeru konta, skoro zakup był za pobraniem.. W przepisach UO [rozwiń/zwiń]
zalety kiedyś były, dziś nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grania
link | zgłoś
2021-02-22
*.70.74.*
30.10.2021 zakupiłam plecak-torebkę, po kilku miesiącach użytkowania koniec stycznia zauważyłam, że paski są uszkodzone bardzo mało noszę ten plecak, ponieważ mam problemy z chodzeniem głównie leży na przednim siedzeniu auta, niestety reklamację odrzucono z powodu nie właściwego użytkowania to masak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-01-07
*.173.160.*
Nie kupujcie a sklepach monnari,sprzedaja odziez produkowaną w Chinach.ceny kosmiczne za gówniany towar,płaszcz puchowy wyprany zgodnie z zaleceniami producenta,puch zbił sie w kule.a w niektórych miejscach zniknął całkiem.nie uznali reklamacji.ani odwołania.napisali ze trzeba było prać z piłkami do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-12-11
*.0.42.*
Chińskie buble. Płaszcz z lisem kosztował 1200 zł. Okazało się że lis klejony z dwóch cieniutkich ogonków, rękawy przed upływem sezonu odpruwaja się a zamek się zepsuł. Chińskie buble za kosmiczne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2020-12-09
*.7.50.*
Odradzam zakup w tym sklepie, po zwrocie towaru, trzeba się kilkukrotnie prosić o zwrot pieniędzy, dostałam pieniądze dopiero po miesiącu od zwrotu, teraz czekam już 3 tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-11-03
*.64.168.*
Tragiczna jakość. Sweter, który kosztował w promocji ok 100 zł. po 2 dniach, bez prania, zmechacił sią tak, że nie nadawał się do dalszego noszenia. Podobno reklamacji na zmechacenie nie uwzględniają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2020-10-15
*.106.189.*
Latem kupiłam torebkę, przez miesiąc jej nie nosiłam, a po bardzo krótkim okresie użytkowania odkleiły się lamówki z ramiączek, reklamacja oczywiście negatywna - złe użytkowanie, ciekawe, że lamówki odkleiły się jednocześnie z obu ramiączek. Towar kiepskiej jakości, odradzam zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-10-09
*.22.40.*
Niedawno kupiłam torebkę Femestage w sklepie Monnari. Dosłownie po paru dniach używania w torebce wytarła się dziura.Materiał tak dziadowski,że najpierw się odbarwiał ,a potem dziura. Reklamacja wygląda tak ,że osoba bez nazwiska wysyła opinię nie do podważenia ,nie do dyskusji oczywiście na niekorz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony Klient
link | zgłoś
2020-10-08
*:bf3f:4904:*
Zrobiłam zakupy w sklepie. Była informacja o promocji "Druga rzecz 50% taniej, dotyczy także rzeczy przecenionych. Regulamin miał być dostępny u sprzedawcy. Promocja nie została naliczona, Panie odmówiły mi okazania regulaminu. O wyjaśnienie sprawy proszę się monnari od ponad roku. Otrzymałam inform [rozwiń/zwiń]
niemiła obsługa, ignorowanie zapytań klienta, zmiana regulaminów promocji w trakcie dnia handlowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stała klientka
link | zgłoś
2020-09-29
*.221.122.*
Jestem stałą klientką. Bardzo duże robiłam zakupy. Od pewnego czasu zaczęłam obserwować, że na każdej zakupionej w tym sklepie bkuzce robią się dziury zawsze w tym samym miejscu. Z tym, że dawniej robiły się po dłuższym noszeniu. Obecnie dziury wypadają po dwóch, trzech praniach i wtedy w takiej blu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werka
link | zgłoś
2020-09-28
*.168.169.*
Odradzam kupowania w tym sklepie. Ubrania i akcesoria są ładne, ale jakościowo tragedia. Koszulka straciła kolor po pierwszym praniu - reklamacja odrzucona. Torebka noszona okazyjnie przez 2 miesiące i urwało się ucho - reklamacja odrzucona. Spodnie kosztowały mnie 350 zł, po roku nie nadają się naw [rozwiń/zwiń]
Ładne ubrania
Jakość, obsługa, polityka firmy, odrzucane reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2020-09-15
*.182.116.*
absolutnie odradzam , kupiłąm buty w sklepie online na obcasie kilkucentymetrowym , dosłownie podczas trzeciego użytkowania odpadł mi obcas ( żle wykonany but podczas produkcji ) Reklamacja odrzucona , powołują się na absurdalne argumenty , że zahaczyłam w kratce ,że chodziłam po nierównej powierzch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna G
link | zgłoś
2020-09-01
*.157.14.*
Sukienka po 2-krotnym założeniu rozpruła się z powodu wady produkcyjnej, firma reklamacji nie uznała - żadnego konkretnego uzasadnienia. Poniżej widnieją głównie negatywne opinie, podobne zarzuty do moich. Widocznie produkty kiepskiej jakości i obrażanie inteligencji klienta to standardy do jakich [rozwiń/zwiń]
dość tanio
często produkty niskiej jakości, beznadziejne traktowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-08-17
*.65.223.*
Nie polecam, reklamacja portfela negatywnie rozpatrzona. Ewidentnie towar posiadal wadę ukrytą poniewaz po kilkumiesiecznym uzytkowaniu się rozkleił. Espedientka w szczecinskim Galaxy zadzwonila po h z propozycja naprawy wadliwego towaru, mimo iz moim żądaniem byla wymiana towaru na nowy dodatkowo o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-08-16
*.229.53.*
Kupiłam torebkę wartości ponad 300 zł,która przetarła się w kilku miejscach.Reklamacja odrzucona bo to z mojej winy nastąpiło uszkodzenie.Sprawę zgłosiłam do rzecznika i niestety kolejne odrzucenie.Nie polecam zakupów,ponieważ właściciel ewidentnie naciąga klienta.
Słaba jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEATA
link | zgłoś
2020-06-15
*.228.209.*
Reklamacja portfela nie uwzględniona zepsuty zamek drugi raz w czasie gwarancji ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-06-06
*:20da:7d0c:*
Tragedia.Kupilam dwie torebki i po paru miesiącach w jednej przetarły się rogi i w odpowiedzi na reklamacje otrzymałam odpowiedź że za często używałam ????????????
Bardzo słaba jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nataliia
link | zgłoś
2020-05-28
*:b1af:d3f2:*
Pierwszy raz zrobiłam zakupy w sklepie Monnari i ostatni. Zakupiłam kurtkę zimową , w której z tylu na plecach puściła nitka na przeżyciu po miesiącu noszenia. Wspomniana firma twierdzi, że musiałam zobaczyć tą nitkę. Musiałabym ją załączyć chyba igłą to po pierwsze, a po drugie nie ma żadnego najmn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-05-19
*.161.58.*
Jak długo czekaliście na zwrot uczy go wogule otrzymaliście. Mam do zwrotu buty i nie wiem czy warto wysyłać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2020-05-15
*.251.138.*
Ta firma to kompletna porażka, zero szacunku dla klienta i jego racji. Kupiłam w tym sklepie elegancki niebieski sweter. Po niecałym miesięcu użytkowania na rękawie pojawiła się fioletowa plama. Za kilka dni pojawiło się kilka kolejnych plam, tym razem centralnie na plecach. Wady były ewidentne, dl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-04-24
*:1a:a40:*
Dla mnie jedna z najlepszych Marek.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bajka
link | zgłoś
2020-04-14
*.246.143.*
Jakość towaru wg mnie bardzo dobra ale ceny bardzo wysokie, niekiedy zdarzało się, gdy zamawiałam przez internet, że towar był uszkodzony tj. źle uszyte spodnie itp.. Zgadzam się z opiniami, że zwrot pieniędzy to porażka. Wielokrotnie dzwoniłam na infolinię i cytowałam ich regulamin, ale po interwen [rozwiń/zwiń]
towar bardzo dobrej jakości
bardzo drogie ubrania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-03-05
*.254.247.*
Torebka "wytrzymała" niespełna 2 miesiące.Torebka kupiona w połowie lipca była używania dobry miesiąc. Reklamacje złożono we wrześniu , została odrzucona , Odwołanie w październiku , ponownie odrzucono i nie uznano. Odwołanie z listopada znów odrzucono. Firma nierzetelna, kpi sobie z klienta Firma n [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo zła jakość towaru, brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-02-25
*.116.250.*
Uwaga Klientki Monnari nie uwzględnia reklamacji sprawa reklamowanego płaszcza puchowego trafi do Sądu Konsumenckiego! Po m-cu chodzenia płaszcz pikowany się rozleciał zamiast puchu jakieś wsadzone trociny i nadmuchany powietrzem, po buchu ani śladu!!!! Monnari twierdzi że takie mają standardy!! R [rozwiń/zwiń]
Zadnych
100
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-02-19
*.169.204.*
Zdecydowanie nie polecam zakupów tej marki. Jakość nie idzie w parze z ceną. Kupiłam w grudniu kurtkę, w lutym zrobiła się dziura na szwie, poprosiłam o zwrot pieniędzy bo kurtka była źle zszyta, niestety dostałam odpowiedź odmowną, twierdzą że można to naprawić. Pewnie tak tylko obawiam się że będz [rozwiń/zwiń]
Brak
Materiał za słaby na kurtkę zimową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
margol
link | zgłoś
2020-01-24
*.12.149.*
Nie polecam zdecydowanie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majka
link | zgłoś
2020-01-22
*.109.165.*
Odradzam zakupów w sklepie rumia auchan ukradziono mi tam okulary słoneczne !!!!! mierzyłam sweterki i spadły mi okulary słyszałam to ale zanim pomierzyłąm i się ubrałam cała już spocono i wymęczona podeszłam do kasy wyszłam ze sklepu przy sklepie sinsay zauważyłąm ze nie mam okularów cofnęłam sie [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2020-01-02
*:56f6:58ad:*
Ten sklep to porażka, na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc. Dzwoniłam, Pani opowiedziała sprawdzi i oddzwoni, nie oddzwoniła, Napisałam maila, odpisali,że tego samego dnia przeleją, oczywiście pieniędzy nie mam. Odradzam zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-12-22
*.234.235.*
Odradzam zakupy w internecie,zwroty to porażka, czas oczekiwania nawet miesiąc. Spodnie przysłane z defektem. A taki wywołany sklep, nie polecam nikomu kupowania online.
brak
bardzo długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy za zakupiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-16
*.75.85.*
Zakupy online, problematyczny zwrot towaru - bardzo długo czas zwrotu środków na konto, nawet do 4 tygodni.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilianna Majewska
link | zgłoś
2019-11-10
*:56cd:9e6a:*
Zdecydowanie odradzam zakupów w sklepach Monnari wczoraj zakupiłam kurtkę w cenie 350zlw domu obejrzałam metkę okazał się że wyrób cały jest z poliestru pojechałam żeby to zwrócić okazuje się że nie ma szans mogę tylko dostać kartę podarunkowa .Kasjerka po podaniu paragonu oznajmiła mi że w ciągu 7 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-10-02
*:85e3:be84:*
Skórzane sandałki na koturnie rozkleiły się kompletnie po kilku dniach noszenia. Złożenie reklamacji trwało strasznie długo bo panie w sklepie nie ogarniały procedury. Oczywiście nie było odpowiedzi w ciągu 14 dni. Po 15 dniach zaczęłam wydzwaniać, chodzić do sklepu co kilka dni, napisałam na miejsc [rozwiń/zwiń]
brak
wadliwy towar, fatalna jakość obsługi, niedotrzymywanie terminów, brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-08-31
*.11.179.*
Zdecydowanie odradzam. I przestroga dla innych, zastanówcie się 100 razy zanim coś kupicie w Monarii, za zwracany towar nie oddadzą Wam pieniędzy, co jest normą w każdym sklepie. Otrzymacie kartę podarunkowa do wykorzystania w ich sklepie. I to jest SKANDAL. Aż zdecydowałam się podjąć kroki i dopyta [rozwiń/zwiń]
Brak
Za zwrot towaru nie otrzymasz swoich pieniędzy !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-08-13
*.173.176.*
Zamówiłam torebkę z aplikacją kwiatową z odbiorem w sklepie. Przesyłka bardzo szybka ale torebka uszkodzona. Zwrócona następnego dnia do sklepu. Zamówiłam kolejna w nadziei że tym razem sprawdza w jakim stanie towar wysyłają, niestety ta sama torebka przyszła jeszcze w gorszym stanie. Dokonałam zwr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wysylaja uszkodzone produkty, za zwrotem kasy długo trzeba czekac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirka
link | zgłoś
2019-07-13
*.173.176.*
Zamówiłam przez internet bluzkę - cena oryginalna 179 zł!!! I przyszła, ale bez guzika i to po samym środku zapięcia. Nie ma guzika zapasowego (większość bluzek takie ma) MASAKRA. I teraz sama muszę doszyć sobie guzik w bluzce za prawie 2 stówy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-06-25
*.4.177.*
ZDECYDOWANIE odradzam zakupy w sklepie internetowym. Zamówioną bluzkę odebrałam w sklepie stacjonarnym 10.06.19 i od razu zrobiłam zwrot (w realu nie podobał mi się kolor). Do tej pory 26.06.19 nie zwrócono mi pieniędzy!!!! Kilkakrotnie kontaktowałam się w tej sprawie z infolinią - bez skutku. Nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-09
*.21.215.*
Dokonałam zwrotu w sklepie stacjonarnym towaru kupionego przez internet. Niestety mimo upływu 14 dni brak zwrotu pieniędzy. Wcześniej gdy pisałam do biura obsługi klienta zdawkowo odpisano, ze mam czekać 14 dni. Na kolejne e-maile przestali odpowiadać. MONNARI jest nieuczciwe. NIE KUPUJCIE tam
BRAK
Za zwrot towaru nie zwracają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-02
*.233.186.*
Osobiście odradzam zakupy w sklepie Monnari, ponieważ po raz pierwszy przy zwrocie towaru, nie otrzymałam pieniędzy na konto jak to robią wszystkie sklepy tylko Kartę Podarunkową( czyli karta ważna przez rok z taka gotówka ile zapłaciłam, ale mogę ją tylko wykorzystać w sklepach Monnari.Nigdy więcej [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
Nie można zwrócić towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-11
*.252.18.*
Moja opinia dotyczy sklepu internetowego Monnari. Odebrałam zamówiony towar w sklepie stacjonarnym i od razu zwróciłam z powodu złego rozmiaru ( na dodatek zamówiona bluza była brudna jakby ktoś ją nosił). Obsługa sklepu powiedziała, że następnego dnia wysyłają zwroty do firmy. Minęło 16 dni i ani ś [rozwiń/zwiń]
Zero kontaktu ze sklepem internetowym, nie mozna się doczekać zwrotu pieniedzy za zwrócony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2015-01-05
*.205.85.*
Odradzam dokonywania zakupów w Monnari. W Monnari nie ma możliwości zwrotu lub wymiany towaru. Żona kupiła przed Świętami w ścisku sklepowym płaszcz. W domu po spokojnym zmierzeniu okazało się jednak, że jest zbyt ciasny. Po 2 godzinach od zakupu okazało się, że nie można płaszcza ani zamienić ani o [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości zwrotu lub wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oburzona klientka
link | zgłoś
2015-01-05
*.13.143.*
chciałabym się odnieść do zakupów w internetowysm sklepie emonnari.pl Kupiłam buty, zaznaczyłam odbiór w jednym ze sklepów, but okazały się za duże, poza tym wyglądały na używane!, zatem zwróciłam towar do sklepuu, następnego dnia po odebraniu. Według regulaminu sklep ma 14dni na zwrot pieniędzy, w [rozwiń/zwiń]
brak
towar brzdko zapakowany, nosił ślady używania, mimo zapisów w regulaminie nie oddają pieniędzy za zwrócony towar, nie odpisują na maile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baba jaga
link | zgłoś
2014-10-31
*.36.220.*
W sklepie brak jakichkolwiek promocji. Wchodzę i przymierzam suknię. Dobra, kupię ją ,ale może trochę utarguję-tak sobie myślę i chcę negocjować cenę. Wtedy przeszkolona ekspedientka "wciska mi" promocję tj. dwie rzeczy w jednym. Kupiłam rękawiczki. Jest trochę upustu. Do torby z rzeczami wrzucają m [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie oddasz towaru i nie wymienisz na nowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Monnari Opinie