Monnari Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.monnari.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grażyna
link | zgłoś
2022-05-13
*.173.147.*
Artykuły godne uwagi i polecenia. Eleganckie i solidnie uszyte. Dużo promocji. Miła obsługa i doradztwo. Żadnego problemu ze zwrotem. Sklep poleciła mi koleżanka i już stał się moim ulubionym sklepem internetowym. Polecam
Szybka,kompetentna obsługa
nie mam uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-04-02
*:61fd:4da2:*
Zakupiona torebka okazała się bublem.Lamowka popękana i pekniecie przy expresie skóry eko po 5 miesiącach użytkowania na co dzien.Reklamacje odrzucili bo to uszkodzenie mechaniczne.
Brak
Bubel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marla
link | zgłoś
2022-03-24
*.114.70.*
Dot.Pikowany płaszcz damski KOD PRODUKTU: 21Z-COT0520-K013. Kupiłam 2 m-ce temu w/w produkt. Jestem bardzo niezadowolona. Płaszcz z przodu się wypchał (na dole), zamek źle chodzi trudności z suwaniem od samego początku, krzywo wszyty kołnierz. Wygląda jak by był używany kilka lat. TRAGEDIA ni [rozwiń/zwiń]
Ładny kolor
Złe wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-03-21
*.73.3.*
Ubrania drogie a bardzo kiepskiej jakości,swetry mechacą się po kilku noszeniach.Reklamacje są odrzucane.Nie polecam i nic więcej nie kupię w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-03-10
*:e63f:2063:*
Polityka sklepu nieprzychylna kupującemu. Towar w sklepie stacjonarnym znacznie odbiega od cen w sklepie internetowym, wiec proponuje tylko mierzyć dana rzecz;) bo zwrotów nie ma, jakieś karty padarunkowe i jeszcze trzeba pilnować 7 dni! Dodzwonić się tez nie można, nie wiem po co im telefon ???? og [rozwiń/zwiń]
Zero zalet
Bałagan w sklepie, asortyment rozrzucony bez ładu i składu. Odkurzanie godzinę przed zamknięciem to już szczyty!!! duzo negatywów,! A to, iż nie ma zwrotów oraz niezgodność cen sklep/internet przelało szale goryczy, omijam już ten sklep szerokim łukiem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-03-07
*.163.146.*
Oddałam sweter do reklamacji, bo naprawdę nie nadawał się do noszenia ze względu na nasilone zmechacenie. Dodam, ze prałam go zgodnie z instrukcją. Reklamację odrzucono , wskazując , ze to normalne zjawisko. Miałam ten sweter niecały rok, nadaje się do wyrzucenia, wniosek :jakość jest fatalna. Przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2022-03-03
*.0.83.*
Żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii. Zakupiłam torebke w której po 5 miesiącach sporadycznego użytkowania poobrywaly się mocowania paska. Reklamacja odrzucona ponieważ cytuje skle cieszy się nieposzlakowaną opinią i to moja wina ponieważ szarpałam torebką ???? plus dopisek że brak możliwości [rozwiń/zwiń]
Brak
Nietrwalść
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2022-02-21
*.221.120.*
Dziś kupiłam sukienkę Monnari i przepłaciłem prawie 50zl,bo w sklepie internetowym kosztuje o 50 mniej.Pani przez telefon kazała na drugi raz sprawdzić nim się kupi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka P
link | zgłoś
2022-01-25
*.219.135.*
W październiku 2021 roku kupiłam torebkę w tym sklepie ze złotymi łańcuchami. Z początkiem stycznia złożyłam reklamację, gdyż na łańcuchach zaczął pojawiać się biały nalot. Bardzo brzydko zaczął schodzić złoty kolor. Oczywiście reklamacja odrzucona jako powód podano zużycie. Mogłabym zrozumieć gdyby [rozwiń/zwiń]
Brak
Promują postawy proklienckie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-08
*.8.91.*
Dużo kupowałam w monnari ale juz z tym zakończylam płaszcz za 650 zl po kilku zalożeniach ma tłuste plamy wokól kołnierza reklamacja odrzucona okropnośc jak mozna tak traktować klientow wade tkwi w materiale . teraz bede wszystkiem odmwiac zakupów w monnari
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-12-10
*:973f:f831:*
Z powodu zepsutego zamka blyskawiczego w kurtce za 1300 zgłosiłam reklamację. Reklamację oczywiscie odrzucono. Chciałam zamek kupić lub zapłacić za naprawę. Nie ma szans. Kurtkę ponosiłam rok.Nie mam ani kurtki ani pieniędzy. Pomimo wielu ładnych i eleganckich rzeczy zakupionych w Monnari,nie k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yaga
link | zgłoś
2021-12-02
*.192.75.*
Bardzo żałuję, że nie przeczytałam tych opinii przed zakupem, ale radzę l się dobrze zastanowić zanim coś kupicie w tym sklepie. Sprzedają tam po prostu drogie buble. Kupiłam drogi puchowy płaszcz, który po mimo tego, że prałam zgodnie z instrukcją po pierwszym praniu wypełnienie w płaszczu zbiło s [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2021-11-26
*.172.238.*
REGULAMIN PORAŻKA ZWROT NA KARTĘ PODARUNKOWĄ....KPINA .PANI EKSPEDIENTKA SIĘ NADYMA ŻE NA PARAGONIE JEST TO NAPISANE ŻE ZWROT NA KARTĘ PODARUNKOWĄ ....SZKODA BARDZO ŻE NIE CZYTAM PARAGONÓW....OCZYWIŚVCIE CHODZI O NAPISY NA ODWROCIE PARAGONU....NA OBECNE CZASY TO ....W MAM TEN SKLEP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2021-11-23
*:c28c:af1e:*
Tragedia. XXI wiek a zmuszają do sztucznej lojalności klientów, którzy chcą dokonać zwrotu,oferując jedynie możliwość zwrotu na kartę podarunkową.Takie zagrywki są poniżej standardów i zasad powszechnie rozumianych!!!!gowniana marka z gównianymi produktami i fatalna obsługa klienta. Nigdy więcej nie [rozwiń/zwiń]
Zdecydowany brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nika
link | zgłoś
2021-11-22
*:16dc:4b7c:*
Bardzo zaluje ze nie przeczytalam opinii na temat Monnari zanim zrobilam tam zakupy. Zakupilam corce kurtke za 600 zl, niestety nie trafilam w jej gust. Chcac ja oddac za pare dni, okazalo sie ze moge otrzymac tylko karte upominkowa na ta sume. Poniewaz sklep ten jest oddalony ode mnie o 60 km i [rozwiń/zwiń]
Zadne
Polisa zwrotna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2021-11-15
*.65.42.*
ostatni raz moja noga przekroczyła próg tej sieciówki. Po zwrocie towaru kurtki) , nie oddano mi pieniędzy tylko kartę podarunkową, Na zimę zostałam bez kurtki oraz kasy na jakąkolwiek inną kurtkę. W sklepie brak odpowiednich fasonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-14
*.230.98.*
Bardzo słaba jakość, a cena wysoka. Kalosze doslownie rozleciały się po 1 miesiacu użytkowania.
Ładnie się prezentują
Krótko ładnie się prezentują. Bardzo słaba jakość. Wysoka cena, jakość nieproporcjonalan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-10-15
*.199.250.*
Standardy w jakich działa sklep internetowy Monnari przypominają odległe czasy PRL. Zwracają pieniądze za zwrócony towar dopiero po żmudnej interwencji, w dodatku czekają do ostatniego możliwego dnia. Żenada!!! To moje ostatnie zakupy, za ceny tych ciuchów, sklep powinien nosić swoich klientów na rę [rozwiń/zwiń]
brak
problemy ze zwrotem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-09-29
*.151.47.*
Brak odpowiedzi na reklamację już 4 miesiące. Beznadzieja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anet
link | zgłoś
2021-09-22
*.146.44.*
Kupiona sukienka za 139,50 i po włożeniu góra 3 razy rozchodzi się materiał przy szwach. Napisana reklamacja i odpowiedź,że nie ma błędu przeszyć. Przecież to oczywiste,że nie wina szycia tylko materiału. W tunice można tylko stać nie siedzieć, bo inaczej występuje sito na materiale w okolicach sz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-07-14
*.122.172.*
Kupuję od lat, nigdy nie zdarzyła się reklamacja, gdy ostatnio zabrakło torebki zamówionej przez internet dostałam na drugi dzień zwrot pieniędzy i w ramach przeprosin bon rabatowy do wykorzystania w ciągu miesiąca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
małgorzata
link | zgłoś
2021-05-22
*.28.54.*
zdecydowanie odradzam tam zakupow
nie ma
wszystko żle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-04-15
*:87d8:8a48:*
Jestem zadowolona z zakupu płaszcza pikowanego , szyba wysyłka,gatunkowo bardzo dobry materiał,jedynie co to mogłaby być krótsza,mają za wysoką modelkę i rozm.długości ubrań 1.77cm na 1.60 siega dosyć długo,góra plaszcza rozm.40 idealny :)) Płaszcz jest długością za kolano,na modelce do połowy uda, [rozwiń/zwiń]
6
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-03-18
*.184.210.*
Dawno już takiego badziewia nie widziałam... Kurtka, która miała przed przeceną kosztować 300 zł, to łach, za który nie warto dać 30 złotych. Cudów się nie spodziewałam, ale to co zobaczyłam.. Nie mają prawa wymuszać na kliencie podawania numeru konta, skoro zakup był za pobraniem.. W przepisach UO [rozwiń/zwiń]
zalety kiedyś były, dziś nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grania
link | zgłoś
2021-02-22
*.70.74.*
30.10.2021 zakupiłam plecak-torebkę, po kilku miesiącach użytkowania koniec stycznia zauważyłam, że paski są uszkodzone bardzo mało noszę ten plecak, ponieważ mam problemy z chodzeniem głównie leży na przednim siedzeniu auta, niestety reklamację odrzucono z powodu nie właściwego użytkowania to masak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-12-11
*.0.42.*
Chińskie buble. Płaszcz z lisem kosztował 1200 zł. Okazało się że lis klejony z dwóch cieniutkich ogonków, rękawy przed upływem sezonu odpruwaja się a zamek się zepsuł. Chińskie buble za kosmiczne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2020-12-09
*.7.50.*
Odradzam zakup w tym sklepie, po zwrocie towaru, trzeba się kilkukrotnie prosić o zwrot pieniędzy, dostałam pieniądze dopiero po miesiącu od zwrotu, teraz czekam już 3 tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stała klientka
link | zgłoś
2020-09-29
*.221.122.*
Jestem stałą klientką. Bardzo duże robiłam zakupy. Od pewnego czasu zaczęłam obserwować, że na każdej zakupionej w tym sklepie bkuzce robią się dziury zawsze w tym samym miejscu. Z tym, że dawniej robiły się po dłuższym noszeniu. Obecnie dziury wypadają po dwóch, trzech praniach i wtedy w takiej blu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-05-19
*.161.58.*
Jak długo czekaliście na zwrot uczy go wogule otrzymaliście. Mam do zwrotu buty i nie wiem czy warto wysyłać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-04-24
*:1a:a40:*
Dla mnie jedna z najlepszych Marek.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bajka
link | zgłoś
2020-04-14
*.246.143.*
Jakość towaru wg mnie bardzo dobra ale ceny bardzo wysokie, niekiedy zdarzało się, gdy zamawiałam przez internet, że towar był uszkodzony tj. źle uszyte spodnie itp.. Zgadzam się z opiniami, że zwrot pieniędzy to porażka. Wielokrotnie dzwoniłam na infolinię i cytowałam ich regulamin, ale po interwen [rozwiń/zwiń]
towar bardzo dobrej jakości
bardzo drogie ubrania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-02-19
*.169.204.*
Zdecydowanie nie polecam zakupów tej marki. Jakość nie idzie w parze z ceną. Kupiłam w grudniu kurtkę, w lutym zrobiła się dziura na szwie, poprosiłam o zwrot pieniędzy bo kurtka była źle zszyta, niestety dostałam odpowiedź odmowną, twierdzą że można to naprawić. Pewnie tak tylko obawiam się że będz [rozwiń/zwiń]
Brak
Materiał za słaby na kurtkę zimową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2020-01-02
*:56f6:58ad:*
Ten sklep to porażka, na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc. Dzwoniłam, Pani opowiedziała sprawdzi i oddzwoni, nie oddzwoniła, Napisałam maila, odpisali,że tego samego dnia przeleją, oczywiście pieniędzy nie mam. Odradzam zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-16
*.75.85.*
Zakupy online, problematyczny zwrot towaru - bardzo długo czas zwrotu środków na konto, nawet do 4 tygodni.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-06-25
*.4.177.*
ZDECYDOWANIE odradzam zakupy w sklepie internetowym. Zamówioną bluzkę odebrałam w sklepie stacjonarnym 10.06.19 i od razu zrobiłam zwrot (w realu nie podobał mi się kolor). Do tej pory 26.06.19 nie zwrócono mi pieniędzy!!!! Kilkakrotnie kontaktowałam się w tej sprawie z infolinią - bez skutku. Nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-04-02
*.233.186.*
Osobiście odradzam zakupy w sklepie Monnari, ponieważ po raz pierwszy przy zwrocie towaru, nie otrzymałam pieniędzy na konto jak to robią wszystkie sklepy tylko Kartę Podarunkową( czyli karta ważna przez rok z taka gotówka ile zapłaciłam, ale mogę ją tylko wykorzystać w sklepach Monnari.Nigdy więcej [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
Nie można zwrócić towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-11
*.252.18.*
Moja opinia dotyczy sklepu internetowego Monnari. Odebrałam zamówiony towar w sklepie stacjonarnym i od razu zwróciłam z powodu złego rozmiaru ( na dodatek zamówiona bluza była brudna jakby ktoś ją nosił). Obsługa sklepu powiedziała, że następnego dnia wysyłają zwroty do firmy. Minęło 16 dni i ani ś [rozwiń/zwiń]
Zero kontaktu ze sklepem internetowym, nie mozna się doczekać zwrotu pieniedzy za zwrócony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2015-01-05
*.205.85.*
Odradzam dokonywania zakupów w Monnari. W Monnari nie ma możliwości zwrotu lub wymiany towaru. Żona kupiła przed Świętami w ścisku sklepowym płaszcz. W domu po spokojnym zmierzeniu okazało się jednak, że jest zbyt ciasny. Po 2 godzinach od zakupu okazało się, że nie można płaszcza ani zamienić ani o [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości zwrotu lub wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Monnari Opinie