MadamRock Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 73
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.madamrock.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ilona
link | zgłoś
2021-12-08
*.9.124.*
Piękne, ale cena nie adekwatna do jakosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-12-01
*.172.235.*
Zamawiała buty z opcji PRE ORDER. Czekałam dosyć długo, ale było warto (termin zgodny z podanym w opisie). Buty totalny sztos. Zastanawiam się nad drugim kolorem. Najbardziej mnie cieszy, że to produkt polski jakości premium w przyzwoitej cenie.
miła obsługa, towar ładnie zapakowany, zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-10-23
*.173.12.*
Niestety nie polecam . Sklep ten nie uwzględnia zwrotów. Nie oddają pieniędzy , kombinują. Uważajcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-23
*.204.49.*
Zamawiam w tym sklepie od kilku lat. Nigdy się nie zawiodłam. Trzeba patrzeć na długości wkładek, rozmiary wypadają różnie. Zawsze oryginalny asortyment.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-06-29
*.172.235.*
Jestem stałą Klientką. Korzystam z odbioru osobistego- mega szybko i wygodnie. Polecam!
Same perełki
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina U.
link | zgłoś
2021-06-23
*.172.238.*
Mój ulubiony sklep. Buty kupuje od wielu lat, od jakiegoś czasu też odzież. Zawsze na czas, bez problemów. Mają bardzo oryginalne i niepowtarzalne rzeczy i to lubię najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
simon
link | zgłoś
2021-06-17
*.9.138.*
Kupuje często żonie bo bardzo lubi ten sklep i nigdy się nie zawiodłem . Kilka razy zwracałem i wymieniałem i nigdy nie było problemu . Polecam.
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2021-06-16
*.0.125.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy. Zamawiam zawsze produkty z OlaVoga u nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2021-06-02
*.76.244.*
Zgadzam się z opiniami wszystkich innych osób. Radzę omijać ten sklep szerokim łukiem. Dostawa 7dni roboczych gdzie pisze 48h, max 72h. Masakra. A spróbuj tylko zwrócić to za zwrotem pieniędzy to już się nie doczekasz. Gubienie kartek z danymi do zwrotu po czym piszą po tygodniu, że nie mają danych [rozwiń/zwiń]
Oszustwo klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2021-01-28
*.60.108.*
Świetne ubrania i buty. Mega sklep! Polecam! Bardzo często pojawiają się kody rabatowe. Obsługa bardzo przyjemna. Na pewno zrobię zakupy jeszcze nie raz!
bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MadamRock Opinie