Jula Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.jula.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2021-12-22
*.47.200.*
Zakup w sklepie internetowym Jula to totalna porażka. Już drugi raz się zawiodłem. Każdemu odradzam zakupy w tym sklepie. 12 dni i towaru nie ma ,ani informacji. Szybciej dostałem przesyłkę bezpośrednio z Chin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-12-22
*.135.194.*
Sklep internetowy to jakaś porażka. Oferowany towar chyba dopiero w chinach po złożeniu zamówienia zaczyna być produkowany. Co dziwne towar jest dostępny w sklepie stacjonarnym najbliższym mojemu miejscu zamieszkania, a ja pomimo zakupów z odbiorem w sklepie czekam już 10 dni.
Czeste promocje towar dosyc dobry.
Sklep internetowy i czas reralizacji zamówienia to kpina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wwww
link | zgłoś
2021-12-19
*.238.162.*
Towar zamówiony 8.12 , do tej chwili brak realizacji.Kontakt ze strony Juli -żaden. Tą firmą powinien się ktoś zająć.Nie dotrzymywanie terminów,przetrzymywanie pieniędzy klienta.Zlodziejstwo ,chamstwo,porażka, nigdy więcej.
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-19
*.10.132.*
Zamówione sanki dla dziecka 5 grudnia miały buc dostarczone w 4 dni. Dostałem info ze towar opóźni się o 5 dni bo jest bardzo obcia żony magazyn Mijają 2 tygodnie a konsultant twierdzi ze muszę uzbroić się w cierpliwość i powinienem otrzymać jeszcze w tym roku. PARANOJA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-12-16
*.149.213.*
Chciałem ostrzec wszystkich przed zakupami w tym pseudo sklepie internetowym. Kupiłem towaru za prawie 500zł w dniu 30 listopada. Po 17 dniach dalej nie otrzymałem paczki. Kurier pomylił adresy i dostarczył paczkę na zły adres. 5 rozmów z konsultantami, 2 oficjalne reklamacje poprzez formularz konta [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-12-09
*.0.186.*
Zakupy on-line to totalne dno. Towar zakupiony 8 dni temu jest nadal w przygotowaniu. JULA ma permanentny status wzmożonych zakupów! Każdowrazowo po zakupie on-line musiałem czekać kilka dni na realizację zamówienia, ale tym razem przeszli samych siebie. Szkoda czasu i energii na zakupy w takim skle [rozwiń/zwiń]
mnogosć artykułów, przeważnie niezłej jakości
totalnie neiakceptowalny poziom obsługi sklepu on-line
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRYSTIAN
link | zgłoś
2021-12-03
*.232.242.*
NIE POLECAM, TOWAR ZAKUPIONY ONLINE NA BLACK FRIDAY, TYDZIEŃ PÓŹNIEJ DOSTAJE MAILA ŻE ANULOWANO ZAMÓWIENIE Do Działu Obsługi Klienta Jula dotarła informacja, że Pańskie zamówienie (nr zamówienia 100701/01479718) nie zostanie zrealizowane, ponieważ produkt o nr artykułu 342034 jest obecnie niedost [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-09-30
*:5da9:b8e9:*
Jestem nie zadowolona, zanawiałam szafkę łazienkowa, dostałam porysowanà,przöd od lustra uszkodzony, po prostu jestem zawiedziona zakupem ,nie polecam nikomu zakupów w tym sklepie .
Porażka
Duża porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2021-09-20
*.9.181.*
Radzę omijać sklepy Jula szerokim łukiem. Podczas pobytu w Warszawie dokonałam, o zgrozo, zakupu w tej sieci. Po powrocie do domu chciałam dokonać zwrotu jednego z zakupionych towarów. Dokonać tego można tylko w sklepie Jula. Zatem w XXIw. musisz stracić czas(mieszkam w znacznej odległości od sklepu [rozwiń/zwiń]
obcesowe traktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-09-13
*.164.244.*
Piła tarczowa stołowa nie załączała się ...czekam już 3 tydzień na naprawę. Stwierdzono do wymiany włącznik . I Czeka a robota ucieka przez ich zwłokę. Zamówiłem baterię do urządzenia ...czekałem prawie 2 tygodnie, jakaś porażka. NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!
Mimo, że uznano reklamację to czas oczekiwania , komunikacji jest fatalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Jula Opinie