Hitobuwie Opinie

1.8 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.hitobuwie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Anna
link | zgłoś
2024-06-17
*.112.72.*
Tragedia!!! Z takim brakiem kultury i brakiem profesjonalizmu nie spotkałam się nigdy w życiu. Odmowa reklamacji butów użytkowanych 2 miesiące! Człowiek z obsługi pisze do klienta na "Ty" i grozi, że na zwrot pieniędzy za anulowane zamówienie "sobie poczekasz". Nie polecam tego sklepu, ani towaru. N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2024-02-16
*.95.147.*
Po krótce. Nie polecam tego sklepu, ponieważ Pan z obsługi w trakcie zwrotu był opryskliwy, niegrzeczny i nie profesjonalny. Stwierdził, że zasługuje na kare przedłużenia oczekiwania na zwrot pieniędzy, gdyz nie odebrałam paczki, ponieważ mąż w prezencie zakupił mi te same buty. Brak poszanowania [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika_M
link | zgłoś
2023-11-20
*.182.241.*
Nie polecam tego sklepu! Kupiłam 2 pary butów , obie rozpruły się na szwach a jedna para odpadła z tyłu podeszwa Stwierdzili że buty się zużyte. Najgorsza obsługa !
Brak
Brak brania odpowiedzialności że sprzedawany rozwalajacy się towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2023-10-22
*.11.131.*
Ostrzegam!!!! Facet blokuje telefony,gdy winny jest pieniądze tytulem zwrotu!Ja czekam do dnia 25.11.23 i zglaszam sprawe organom prawnym!!!!
Brak
100% za caloksztalt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2023-04-25
*.196.226.*
Bardzo mocno nie polecam tego sklepu. Buty nie mają nawet roku, a doszło do rozklejenia buta, za pierwszym razem skleili beznadziejnie, nieestetycznie i zadowoleni, po czym mineły dwa tygodnie i znowu to samo. Niestety Pan stwierdził, że to z mojej winy, a nie z winy etapu produkcji. Dramat. Nie pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-04-22
*.173.3.*
NIE POLECAM!!!!! Nie uwzględniając reklamacji mimo że buty dosłownie rozpadły s8e po tygodniu normalnego użytkowania rozkleiły się zarówno z przodu jak i z tyłu. Jakość obsługi tragiczna i bezczelna. Klient jest ok jeśli kupi i nie upomina się o swoje prawa. NIE POLECAM NIKOMU
Brak
Nieuczciwość brak kultury osobistej oszukańcze praktyki bezczelność towar prawdopodobnie jest nieoryginalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bea
link | zgłoś
2023-04-03
*.221.121.*
Sklep nie szanuje klienta .Zamówiłam obuwie ,zapłaciłam za nie ,a dzisiaj dostałam maila ,że nie zrealizują mojego zamówienia ,bo im się to nie opłaca!?ponieważ kiedyś zwracałam zamówiony towar. Przecież sprzedają buty ,a one mogą być za duże ,niewygodne itp. Istota sklepu internetowego jest możliwo [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie szanowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-01-27
*:51:5ec5:*
Pan który odbiera telefony powinien zmienić leki najlepiej na melisę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AC
link | zgłoś
2022-08-10
*:e698:b305:*
Sklep stosuje szereg oszukańczych praktyk względem klienta. Nie uwzględnia zwrotów, reklamacji i wszelkich innych środków prawnych ochrony konsumenta. Obecnie, bezprawnie przywłaszczył towar, z de facto nie istniejącej w obrocie prawnym umowy kupna-sprzedaży, co potwierdza sam Miejski Rzecznik Praw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iryna
link | zgłoś
2022-05-25
*.173.140.*
NIE POLECAM. brak szacunku dla klientów, oszustwa z fakturami: jedna faktura jest wysyłana wraz z towarem, a druga faktura z dodatkowymi cenami, których nie ma na stronie sklepu wysyłana jest do „czarnego portfela”. Nie ma darmowej dostawy i zwrotu towaru, jakość towaru jest na niskim poziomie: towa [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Nie polecam nikomu. w sklepie NIE MA BEZPŁATNEJ WYSYŁKI I ZWROTU TOWARU - ZA WSZYSTKO ZBIERAJĄ PIENIĄDZE. niegrzeczny stosunek do klientów. faktury wysyłane są na e-mail, w którym NIE MA CENA ZA DOSTAWĘ I ZWROT TOWARU, a jeśli chodzi o ROZŁĄCZANIE ZE SKLEPEM WYSYŁAJĄ ZUPEŁNIE INNE FAKTURY: faktury „czarny portfel”. Produkt dostarczany w zabrudzonych i odrapanych pudełkach. wszystkie towary bez metek i zabrudzone. PRZERAŻENIE. NIE POLECAM TEGO SKLEPU. CAŁKOWITE OSZUSTWO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iryna
link | zgłoś
2022-05-25
*.173.140.*
Nie polecam nikomu. w obliczu SCAM STORE. w sklepie NIE MA BEZPŁATNEJ WYSYŁKI I ZWROTU TOWARU - ZA WSZYSTKO ZBIERAJĄ PIENIĄDZE. niegrzeczny stosunek do klientów. faktury wysyłane są na e-mail, w którym NIE MA CENA ZA DOSTAWĘ I ZWROT TOWARU, a jeśli chodzi o ROZŁĄCZANIE ZE SKLEPEM WYSYŁAJĄ ZUPEŁNIE I [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Nie polecam nikomu. w obliczu SCAM STORE. w sklepie NIE MA BEZPŁATNEJ WYSYŁKI I ZWROTU TOWARU - ZA WSZYSTKO ZBIERAJĄ PIENIĄDZE. niegrzeczny stosunek do klientów. faktury wysyłane są na e-mail, w którym NIE MA CENA ZA DOSTAWĘ I ZWROT TOWARU, a jeśli chodzi o ROZŁĄCZANIE ZE SKLEPEM WYSYŁAJĄ ZUPEŁNIE INNE FAKTURY: faktury „czarny portfel”. Produkt dostarczany w zabrudzonych i odrapanych pudełkach. wszystkie towary bez metek i zabrudzone. PRZERAŻENIE. NIE POLECAM TEGO SKLEPU. CAŁKOWITE OSZUSTWO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2022-04-10
*.225.135.*
Odradzam, ponieważ Pan jest arogancki i niemiły. Nie respektuje prawa konsumenta odstąpienia od umowy sprzedaży zawartej na odległość ponieważ w razie zwrotu butów „blokuje go” i przy kolejnym zamówieniu przesyła informuje na e-mail, że nie będą już realizowane jego zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleks
link | zgłoś
2021-12-31
*.49.170.*
W razie reklamacji klient jest traktowany dosłownie jak śmieć, w przypadku przemakającego obuwia otrzymałam bezczelne odpowiedzi mailowe typu: proszę zakupić kalosze lub jak kupi pani samochód to też nie wjeżdża nim do jeziora świadczą o tym, jakie firma hit (KIT!!!) obuwie ma podejście do klienta. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-23
*.205.4.*
Obsługa fatalna. Pan z obsługi arogancki, wręcz chamski,totalne lekceważenie klienta.Bez względu na wartość zamówienia-za przesyłkę zawsze płacimy,procentowa prowizja za płatność Blikiem i inne formy płatności oprócz przelewu. Zwroty na własny koszt. Anulują zamówienia bez powiadomienia klienta-c [rozwiń/zwiń]
brak
Wyłącznie i jedynie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-03-19
*.237.168.*
Bezczelna obsluga. "informujemy, że reklamacja obuwia Rieker 73494-02 zostaje odrzucona. Obuwie nie jest produktem wodoodpornym, ma prawo przemakać i jest przeznaczone na sezon przejściowy. Jeżeli interesuje Panią obuwie wodoodporne zalecamy kupienie kaloszy lub śniegowców. -- Pozdrawiam Ada [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chmurek79
link | zgłoś
2020-10-15
*.25.224.*
Sklep nie zwraca kosztu wysyłki po odstąpieniu od umowy oszukując w ten sposób klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-07-16
*.47.41.*
Nie polecam jest miło, dopóki nie ma problemu. Kupiłam w tym sklepie buty które ulegly uszkodzeniu po kilku użyciach. W odpowiedzi na reklamacje otrzymałam zwrot obuwia i opinie rzeczoznawcy, ktory odrzucił reklamacje. Nie mam wady postawy, nie stawiam stóp pod niewłaściwym kątem, a buty założyłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-05-28
*.30.30.*
Polecam w 100% towar zgodny z opisem szybka wysylka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-05-12
*.136.137.*
Uwaga na oszustwa Pana Krzysztofa Przesławskiego i właściciela Piotra Kulaka z Hitobuwie. Odmawiają zwrotu pieniędzy ! za odesłany ( 04.05. b.r. ) w terminie po 4 dniach odbioru ( 30.04 b.r.) wraz z kartą odstąpienia od umowy, NIEUŻYTKOWANY przeze mnie towar, sneakersy w rozmiarze 36, które okazały [rozwiń/zwiń]
nieuczciwość złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAWEŁ
link | zgłoś
2019-12-21
*.175.226.*
expresowa wysyłka towar zgodny z opisem miła obsługa polecam sklep !!!
niska cena szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Hitobuwie Opinie