Grupa Multiplay Opinie

2.1 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.multiplay.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kris
link | zgłoś
2021-03-20
*.134.63.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-03-19
*.189.143.*
Szybki i profesjonalny kontakt z przedstawicielem, który zaproponował super promocję, mam w Knurowie w moim budynku kilku operatorów ale skusiła mnie promocja i nie żałuję bo wszystko działa tak jak powinno, polecam MULTIPLAY
Promocje, szybkość internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-03-11
*.189.143.*
Czytając opinie miałem obawy odnośnie przyłącza światłowodowego z tej firmy w Wołczynie, ale teraz nie żałuję , wszystko działa jak najbardziej ok, prędkość po kablu wg taryfy 500 mb/s i niskie pingi, jestem mega zadowolony gdyż do tej pory miałem internet
prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TD
link | zgłoś
2020-11-16
*.29.183.*
Miałem spore problemy z internetem, po kilkunastu kontaktach wymieniono modem na nowy. Jak się okazało stary był seryjnie wadliwy. Firma o tym wiedziała co świadczy jak traktują klientów. Po wymianie było ok. Niestety od tygodnia mam znowu problemy. Kontaktowałem się kilkukrotnie z firmą. Za każdym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2020-03-16
*.29.183.*
Coraz częściej brak dostaw internetu przy prędkośći 250 Mbs po światłowodzie ledwo na teście 12Mbs albo wręcz 0,2Mbs spada.Problem się powtarza coraz częściej w godzinach popołudniowych i wieczornych gdy łącza są obciążone.
Niestabilna prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-01-10
*:2f94:afcf:*
Informacja dla Sowy. Nikt nie krytykuje prędkości intrnetu. Zauważ, że większość narzeka na wi-fi. U mnie po kablu wszystkobpieknie śmiga. Jednak bezprzewodowe to już porażka. A gdy jeszcze w sieci są jednocześnie 3-4 urządzenia po wi-fi to wtedy nawet stron nie można przeglądać. A najlepszy jest se [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-18
*.29.183.*
Nie polecam, cały czas awarie a jak wraca to na 5min i znowu go nie ma + często zamula i jak sprawdzam szybkość łącza to zazwyczaj wychodzi 5-6mbs zamiast 350.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Montyk
link | zgłoś
2019-08-11
*.145.223.*
B. częste awarie, niektóre po kilka dni, pasmo nie dostępne, wieczorami nie można otworzyć strony.
Słabo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gałgan
link | zgłoś
2019-08-10
*.227.71.*
nie polecam
ciągłe przerywanie wifi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2019-08-06
*.0.43.*
Firma dno. Najgorsze usługi. Strońcie od nich jak najdalej. Internet muli 650mb/s działa gorzej niż internet mobilny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Grupa Multiplay Opinie