FotoPrint Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.fotoprint.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Gabriel
link | zgłoś
2021-09-22
*.206.244.*
Pierwszy i ostatni raz korzystam z usług firmy. Dopłaciłem za ręczną korektę a świetne zdjęcia z fajnymi kolorami wyszły ciemne i nienasycone. Bardzo słabo :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
APek
link | zgłoś
2021-02-12
*.221.123.*
Po przeczytaniu ostatnich komentarzy byłem zaniepokojony, bo zamówienie składałem pod koniec stycznia, a do 10 lutego nie było żadnej informacji ze strony sklepu. Zdjęć zamówiłem dużo, bo był to nie pierwszy raz, gdy korzystam z usług tej firmy. Brak odpowiedzi na maile wysyłane pod oba adresy spraw [rozwiń/zwiń]
Bardzo korzystna cena i dobra jakość.
Komunikacja ze sklepem nie istnieje, chyba że maile czytają, ale nie odpowiadają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nouvelle
link | zgłoś
2021-01-31
*.78.193.*
Rzeczywiście coś się podziało z ta firmą - po złożeniu zamówienia brak jakiegokolwiek kontaktu. Dopiero po napisaniu wiadomości na adres reklamacji z podaniem ostatecznej daty na dostarczenie zdjęć lub zwrot gotówki zadziałało. Zdjęcia dotarły w wyznaczonym przeze mnie terminie. Co do jakości nie ma [rozwiń/zwiń]
Brak Kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-10-09
*.10.221.*
Zdjęcia przyszły mi w terminie, zamawiałam wykonanie odbitek w rozmiarze 10x15 cm, czyli te najmniejsze i najtańsze, bo to było duże zamówienie, papier standard. Jakość zdjęć bardzo dobra, kolory żywe i dobrze niektóre zdjęcia obrobione. Cena za usługę bardzo dobra. Jedyny minus całej sprawy to taki [rozwiń/zwiń]
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniu
link | zgłoś
2020-10-07
*.19.20.*
Zamówione obrazy na płótnie bardzo fajnie to wyszło, dobrze wykonane, wyraziste kolory, szczegóły uchwycone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert123
link | zgłoś
2020-03-04
*.177.67.*
Już kilkakrotnie na tej stronie zamawiałem różne zdjęcia wielkoformatowe, gadżety i wszytko było w porządku, obsługa klienta bardzo się poprawiła w przeciągu kilku lat, pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-03-04
*.177.67.*
Odbitki super wykonane, krótki czas dostarczenia, choć mógłby być nawet lepszy, ale nie narzekam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roberyt
link | zgłoś
2020-02-24
*.35.236.*
Odbitki są w bardzo dobrej jakości i przychodzą w świetnym stanie. Zdecydowanie polecam firmę fotoprint.pl bo są rzetelni i szybko realizują zamówienie.
szybka dostawa i niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2020-01-02
*.223.167.*
Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Dodatkowo bardzo szybki czas dostawy, ja czekałam około 24H. Warto zamówić u nich zdjęcia.
Bardzo dobra jakość zdjęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-06-04
*.179.151.*
Fotoobrazy w mega jakosci. Zamowilam kilka sztuk i wyszly rewelacyjnie. Teraz drukuja na jakims nowym ploterze i jakosc sie poprawila, choc wczesniej zamowione u nich tez byly dobre. Wykonali w dwa dni.
niska cena i bardzo dobra jakosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

FotoPrint Opinie