envelo Opinie

1.6 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
ENVELO.PL
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kacper A
link | zgłoś
2021-09-15
*.164.161.*
nie polecam
brak
Drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-07-16
*.134.179.*
Nadałam neolist. Załączyłam fakturę dla klienta w formie pdf. Wydrukowali z nieczytelną czcionką i stwierdzili, że błąd jest po stronie programu fakturowego. Tylko pytanie brzmi kto nieczytelny list włożył do koperty i nadał? Trzeba było dopytać mnie czy tak ma być. Nie polecamm!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2021-06-26
*.61.161.*
Od południa nie działa nadawanie neopaczek. Po wejściu w zakładkę pojawia się komunikat "Wystąpił błąd podczas wyliczania ceny. Rozpocznij proces nadawania paczki od początku." mimo braku wprowadzenia jakiegokolwiek znaku w formularzu. Żadnej reakcji amina na zgłoszenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2021-04-18
*.42.191.*
MASAKRA, od rana nie mogę podpisać dokumentu podpisem elektronicznym, nie przychodzi jednorazowy kod. Porażka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2021-03-27
*.21.84.*
fatalna obsługa, mimo wielokrotnie zgłaszanych awarii dostają maile o rozwiązaniu problemu , co jest kłamstwem w końcu przestali odpowiadać aPlikacja na komórkę -fatalna, nie przyjmuje przesyłek do śłedzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2021-02-24
*.248.178.*
ciągle coś poszło nie tak -profil zaufany-----czy wszyscy tak mają???
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niepasteryzowany
link | zgłoś
2020-04-30
*:8ead:b6c:*
Nadawanie neopaczki envelo za pobraniem ! Wysyłam od dawna takie paczki i wcześniej było OK, ale ostatnio przestałem otrzymywać potwierdzenia wysłania i odebrania paczki sms (wcześniej przychodziły). Prośba o wysyłanie potwierdzenia sms (na infolinii, na czacie, na e-mail) złożona do tej państwowej [rozwiń/zwiń]
Niska cena, prosty formularz nadania
Niekompetentna Infolinia, brak możliwości nadania paczki envelo w automacie w placówce PP lub u kuriera, brak potwierdzenia sms
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrzej
link | zgłoś
2020-04-02
*.184.37.*
Problem z aktywacją profilu zaufanego.
Miało być tak pięknie.
A wyszło jak zwykle. Chyba popełniłem błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2020-04-02
*.75.65.*
Oferują znaczki, których żadna poczta obecnie nie realizuje. Zakupiłam 10 znaczków zagranicznych, których poczta nie przyjęła. Brak koordynacji z obecną sytuacją w kraju. Zupełny brak przygotowania. Przy próbie reklamacji usługi, odmówiono mi i skwitowano: może je pani wykorzystać przez rok. Musiała [rozwiń/zwiń]
mozna przygotowac poczte w domu
oferują znaczki, któych poczta nie realizuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-20
*.88.69.*
Sądziłam, że kolejna wersja będzie sprawniejsza. Niestety, śledzenie przesyłki odbywa się z co najmniej 12-godzinnym opóżnieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

envelo Opinie