ELECTRONIC-STAR.PL Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.electronic-star.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Paulina
link | zgłoś
2021-05-26
*.64.151.*
Ten sklep to dramat! Omijać szerokim łukiem!!!!!Oszuści. Kupiłam pawilon za 2 tysiące, chce złożyć reklamacje bo tworzą się 3 jeziora podczas deszczu w zadaszeniu a jest problem z odebraniem reklamowanego towaru bo niby system kurierski nie działa. Podczas gdy samodzielnie wysyłam towar poprzez kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukas
link | zgłoś
2021-03-17
*.226.70.*
Szkoda czasu paczka dotarła po dwóch tygoniach pomylony model a pomoc techniczna nic nie może zrobić ani pomóc omijać szerokim łukiem !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2021-02-05
*.47.50.*
Jeden z najgorszych sklepow wogole nie dostarczyl zamowienia,pracownicy bezczelni nieprofesjonalni,nie maja pojecia gdzie jest zamowiony towar przestrzegam wszystkich nie robcie u nich xakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-02-02
*.253.24.*
NIE POLECAM!!!! Za zwrócone radio (przyjechało uszkodzone) w dniu 04.11.2020 nie mogę się doprosić zwrotu gotówki ponad 600zł, a to pieniądze poszły gdzie indziej, a to konto nie wpisane, a to kwota nie wpisana. Oszuści!!!! Jutro zgłaszam na policję i do inspekcji handlowej.
Nie ma
Oszukaństwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2021-01-30
*.172.238.*
Totalna Porażka zamówiłem sprzęt, zestaw Tuner i wzmacniacz otrzymałem tylko tuner nie zgodny z opisem . Złożyłem reklamacie i przez 2 miesiące walczyłem o zwrot kasy. wreszcie odzyskałem ale nie życzę nikomu tego stresu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-01-18
*.146.161.*
UWAŻAJCIE NA SWOJE PIENIĄDZE - to banda oszustów i naciągaczy - wysyłają chińskie buble i nie zwracają pieniędzy.
NIE POLECAM
POZIOM OBSŁUGI - PONIŻEJ ZERA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-12-15
*.30.28.*
to najgorszy sklep z jakim mialam do czynienia. infolinia beznadziejna, wszystko pieknie dopoki nie wplaci sie pieniedzy, potem nawet nie mozna uzyskac nr przesylki od 10 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-06-05
*.246.77.*
Skuszony byłem atrakcyjną cene okapu na stronie. Na zamowienie troche czekałem ale w granicach normy przyszedł mejl z informacją, OK da sie wybaczyć. Towar przyszedł uszkodzony ale nie z winy transportu była odgięta jedna blaszka z okapu dość konkretnie wiec złożyłem reklamacje. Towar wysłany do skl [rozwiń/zwiń]
atrakcyjne ceny
brak kontaktu, firma zagraniczna, towar uszkodzony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2015-08-17
*.13.233.*
Zakupy zaliczam do bardzo udanych. Towar dokładnie taki sam jak na stronie internetowej, na wszystko faktura i gwarancja. Polecam ze względu na uczciwość sklepu.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2015-06-25
*.61.131.*
Zakupy na ELECTRONIC-STAR.PL serdecznie polecam! Niedawno wyposażyłam całe mieszkanie u nich, od dużych sprzętów takich jak lodówka i pralko-suszarka po te mniejsze ułatwiające życie jak robot kuchenny czy tablet :) Super szybka wysyłka za każdym razem, w razie pytań czy problemów pomoc konsultantów [rozwiń/zwiń]
rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

ELECTRONIC-STAR.PL Opinie