ELECTRONIC-STAR.PL Opinie

1.7 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.electronic-star.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Wiktoria
link | zgłoś
2021-11-06
*.173.33.*
Nie polecam !!! Zamówiłam okap i filtry węglowe 7.10.2021 zwrot pieniędzy po ciągłych moich telefonach mailach otrzymałam po równym miesiącu. Pieniądze Za okap przelałam odrazu.Ani jednego maila potwierdzającego wpłatę. Żadnej reakcji firmy. Osoby odbierające telefon kompletnie nie potrafiły wytłum [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-09-28
*.229.3.*
Nie polecam tej firmy!!!!!!!. Robiąc różne zamówienia internetowe nie spotkałam się z czymś takim. 8 września zamówiłam stojak na ręczniki i dokonałam zapłaty przelewem. Nie uzyskałam żadnej informacji o zaksięgowaniu. Po tygodniu zadzwoniłam i pani poinformowała mnie, że moja wpłata nie została zak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-09-08
*.123.183.*
Nie polecam! Pierwsze zamówienie przez formatkę z Internetu "zgubili". Złożyłem kolejne telefonicznie po uciążliwym dodzwanianiu się. Towar przyszedł po miesiącu. Uszkodzony, po prostu sponiewierany przez DPD-CZ. Doprosić się o odebranie uszkodzonego nie było sposób. Pan na infolinii arogancko, że z [rozwiń/zwiń]
Żadne, można poza jedną - można trenować cierpliwość w kontakcie z nimi
Nie sposób wszystkie wyliczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-07-08
*.252.45.*
Nie polecam towar przyszedł uszkodzony drugi tydzień czekam na odpowiedź
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-06-25
*.159.188.*
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Problem z zamówieniem, towar dostarczyli pod niewłaściwy adres, a na reklamację nawet nie odpowiedzieli. Musiałam sama zorganizować transport do innego miasta (łóżko do masażu), więc poniosłam dodatkowe koszty. Omijajcie szerokim łukiem.????
brak
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-06-24
*.160.158.*
zamówienie realizowane przez miesiąc. brak kontaktu z info linią . brak kontaktu z mailowego... SKODA GADAC !!!! SZKODA TWOJEGO CZASU..... SUKAJ DALEJ !!!!
BRAK
czas realizacji, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-06-18
*.221.155.*
DRAMAT! DRAMAT! I JESZCZE RAZ DRAMAT! Spotyka nas dokładnie to o czym wszyscy piszą. Utrudniony kontakt, arogancja i buta odbierającego telefon przekracza wszelkie pojęcie, Pan nie chce się nawet przedstawić twierdzi, że ma na imię Piotr i że to ma mi wystarczyć bo jest obsmarowany już w internecie [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-06-05
*.246.77.*
Skuszony byłem atrakcyjną cene okapu na stronie. Na zamowienie troche czekałem ale w granicach normy przyszedł mejl z informacją, OK da sie wybaczyć. Towar przyszedł uszkodzony ale nie z winy transportu była odgięta jedna blaszka z okapu dość konkretnie wiec złożyłem reklamacje. Towar wysłany do skl [rozwiń/zwiń]
atrakcyjne ceny
brak kontaktu, firma zagraniczna, towar uszkodzony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2015-08-17
*.13.233.*
Zakupy zaliczam do bardzo udanych. Towar dokładnie taki sam jak na stronie internetowej, na wszystko faktura i gwarancja. Polecam ze względu na uczciwość sklepu.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2015-06-25
*.61.131.*
Zakupy na ELECTRONIC-STAR.PL serdecznie polecam! Niedawno wyposażyłam całe mieszkanie u nich, od dużych sprzętów takich jak lodówka i pralko-suszarka po te mniejsze ułatwiające życie jak robot kuchenny czy tablet :) Super szybka wysyłka za każdym razem, w razie pytań czy problemów pomoc konsultantów [rozwiń/zwiń]
rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

ELECTRONIC-STAR.PL Opinie