E-kwiaty.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.e-kwiaty.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamila
link | zgłoś
2021-11-09
*.249.226.*
i nieładne kwiaty Drogo i nieładne kwiaty, nieumiejętne Okropna obsługa klienta! Kupiłam średni bukiet za prawie 150 zł A dostałam parę kwiatków walniętych bez ładu! Nie biara odpowiedzialności mówiąc że to wszystko zależy od "aranżacji florysty! I bukiet Wogole nawet podobny nie by bukietem [rozwiń/zwiń]
Masakra wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mg
link | zgłoś
2021-07-27
*.55.69.*
NIE POLECAM!!! BUKIET ZAMÓWIONY DLA KOLEŻANKI - DAWNO NIE NAJADŁAM SIĘ TYLE WSTYDU, PO ZOBACZENIU ZDJĘCIA DOSTARCZONYCH KWIATÓW. ZEBRANE JAKBY PRZYPADKOWA OSOBA TO ROBIŁA PO RAZ PIERWSZY. NIGDY WIĘCEJ. RADZĘ NAJPIERW POCZYTAĆ OPINIE KLIENTÓW, A NIE PODZIĘKOWANIA ZE STRONY SKLEPU.
jak wyzej w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-06-09
*.12.246.*
JUZ CIE NIE KOCHAM MAMO! Jezeli tesknisz za swoja Mama i przez lockdown dlugo jej nie widzialas i chcesz w kwiatach wyrazic swoje uczucia to czasem NIE zamawiaj bukietu przez e-kwiaty! W odpowiedzi na reklamacje ortzymalam 20% rabatu na nastepne zakupy!!!!! Ta firma to banda nieprofesjonal [rozwiń/zwiń]
BRAK
banda nieprofesjonalnych zlodziei
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asia
link | zgłoś
2021-06-02
*.235.46.*
NIE POLECAM! OSZUKUJĄ KLIENTÓW DOSTARCZAJĄC ZAMIAST BUKIETU SAME KWIATY Z POMYLONYMI CZEKOLADKAMI... I DO TEGO DNIA NASTĘPNEGO. DRAMAT!
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2021-04-06
*.239.241.*
Dziękuję za solidność w realizacji zamówienia, polecam wszystkim korzystanie z tej formy sprawiania radości najblizszym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beatricze
link | zgłoś
2021-03-23
*:21ff:feb1:*
Dziekuje bardzo za Wasza pomoc! Super że daliście mi możliwość przekazania upominku urodzinowego mojej mamie. Była pod wrażeniem gdyż ja jestem daleko w Londynie. Wspaniale że docieracie nawet do małych wiosek.Wielkie dzieki, napewno skorzystam z Waszych uslog jeszcze nie jeden raz:-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-03-23
*.239.241.*
Slicznie dziekuje za dostarczenie bukietu:)mama byla bardzo zadowolona i zaskoczona.Nieznajomy wreczyl jej kwiaty?dostawca poinformowal ze kwiaty nie sa od niego:)i ze w srodku znajduje sie liscik.Dzis mama ma urodzinki a ja nie moglam jej osobiscie zlozyc zyczen ani wreczyc kwiatow poniewaz nie mie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agniecha
link | zgłoś
2021-03-23
*:baff:fe82:*
Dołaczam sie do podziekowan:) co prawda kwiatki dostarczono w pozniejszej godzinie niz ustalona ale tez byly pieke i swiezutkie:) pozdrowienia dla przemilej pani Doroty z obslugi on-line!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna z Londynu
link | zgłoś
2021-03-23
*.111.245.*
Serdeczne podziękowanie za tak solidną obsluge! Kwiaty zostały doreczone w poł godziny od zamowienia!Kwiaty sliczne i rodzice zachwyceni.Dziekuje i innym polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabella
link | zgłoś
2021-03-23
*::18:*
moje pełne uznanie dla Państwa. piękne kompozycje kwiatowe, super obsługa i rewelacyjne ceny!! korzystam od ponad roku i jestem zachwycona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

E-kwiaty.pl Opinie