E-kwiaty.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 123
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.e-kwiaty.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marta
link | zgłoś
2022-08-01
*:6b11:a6f5:*
OSZUŚCI! ZAMÓWIŁAM DUŻY BUKIET RÓŻ ZA 190ZŁ, DOTARŁ MINI BUKIECIK JAK DLA DZIECKA.
Brak
Wprowadzają użytkowników w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JM
link | zgłoś
2022-06-23
*.204.12.*
Jakość usługi - dno, jakość myślenia a starszym pokoleniu dno oberwało. Dotychczas nie było problemu. Ostatnia dostawa została dostarczona ok. 200 metrów od miejsca przeznaczenia. Brak opisu adresata. W korespondencji e-mailowej najpierw nie ustosunkowano się do mojego zgłoszenia o złej jakości kw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-06-20
*.37.238.*
To co zamówiłam i to co dostała moja mama zupełnie się różni. To jakaś kpina by oszukiwać ludzi w taki sposób. Kompozycja kwiatowa wygląda okropnie, poza tym kwiaty nieświeże ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2022-05-27
*.146.204.*
Nie polecam. Totalne dno. Zamówiłam mamie kwiaty na dzień Matki, żeby zrobić jej przyjemność. Niestety mama nie otrzymała przesyłki. Oczywiście zamówienie było opłacone i miało być zrealizowane 26.05. kolejnego dnia po kilku mailach, ktoś z obsługi raczył zadzwonić do mnie, że mogą dziś zrealizować [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2022-05-27
*.146.204.*
Nie polecam. Totalne dno. Zamówiłam mamie kwiaty na dzień Matki, żeby zrobić jej przyjemność. Niestety mama nie otrzymała przesyłki. Oczywiście zamówienie było opłacone i miało być zrealizowane 26.05. kolejnego dnia po kilku mailach, ktoś z obsługi raczył zadzwonić do mnie, że mogą dziś zrealizować [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-05-27
*.173.57.*
Zamówiony bukiet z wyprzedzeniem na dzień matki, który jest dla mojej bardzo ważnym dniem, nie dotarł. Nie dostałam też informacji że przesyłki nie będzie. Dowiedziałam się dopiero następnego dnia po telefonie z żalem że zapomniałam. Kontaktu pod telefonem brak, nie odpisują na maile. Utopione pieni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2022-03-06
*.108.196.*
Naprawdę bardzo ważne jest czytać opinie o sklepie zanim się coś zamówi. Szkoda ze nie mogę wysłać zdjęć co było na stronie a co moja mama otrzymała. Jakość okropna kwiaty zmęczone, bukiet wybrakowany. Wytrzymają może jeden dzień i do kosza. Straszna strona. NIE POLECAM!! Oszustwo !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malena
link | zgłoś
2022-02-22
*:c398:3e4f:*
Straszny bukiet, niczym nie przypomina tego ze zdjęcia. Lichy i bardzo nieświeży. Kwiaty padły zupełnie po 24h. Wstyd mi strasznie ze mama dostała takie coś. Złożyłam reklamacje. Zero przeprosin, oferta zwrotu 10%kosztów. Straciłam 150 zł i zostałam oszukana. Ostrzegam przed tymi oszustami. Wcale n [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści, kwiaty w fatalnym stanie, obsługa klienta tragiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mike
link | zgłoś
2022-02-21
*.127.74.*
Zamowilem u nich bukiet urodzinowy. To, co przyszlo w niczym nie przypominalo chocby w najmniejszym stopniu tego, co widzialem, zamowilem i za co zaplacilem. Kwiaty byly nieswieze, frezja ledwo zyla. Ilosc kwiatow, ulozenie i ich jakosc - nic nie bylo takie jak powinno. Dwie reklamacje - stanowisko [rozwiń/zwiń]
ZADNYCH ZALET - JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-02-18
*.248.161.*
Bukiet doręczony nawet nie przypomina tego który przedstawiony jest jako poglądowych. 1/3 kwiatów wskazanych w opisiebez żadnego ułożenia czy aranżacji. Zamiast miłej niespodzianki dla osoby obdarowanej został wstyd, rozczarowanie i takie wewnętrzne odczucie, że tafirma poprostu oszukuje ludzi .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2022-02-10
*.88.248.*
Zamówiłem żonie średni bukiet za 160 zł doszedł inny, nie ma mnie w Polsce - dowiedziałem się o tym jak przyjechałem na weekend, reklamacja złożona a oni twierdzą że za późno, a skąd mogła wiedzieć co zamówiłem jak się dowiedziała ile zapłaciłem za bukiet to zdębiała dostała 6 lub 7 kwiatów gdzie po [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-01-23
*.184.106.*
Nie polecam. Zamowilam bukiet roz na Dzien Babci. Po 24 godzinach od dostawy wszystkie roze zwiedly. Bylo mi wstyd. Reklamacja nie zostala uwzgledniona. Nie zamawiajcie tam, zawiedziecie siebie I bliskich. Za te cene mozna zamowic kwiaty o wiele lepszej jakosci u innych dostawcow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-11-09
*.249.226.*
i nieładne kwiaty Drogo i nieładne kwiaty, nieumiejętne Okropna obsługa klienta! Kupiłam średni bukiet za prawie 150 zł A dostałam parę kwiatków walniętych bez ładu! Nie biara odpowiedzialności mówiąc że to wszystko zależy od "aranżacji florysty! I bukiet Wogole nawet podobny nie by bukietem [rozwiń/zwiń]
Masakra wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mg
link | zgłoś
2021-07-27
*.55.69.*
NIE POLECAM!!! BUKIET ZAMÓWIONY DLA KOLEŻANKI - DAWNO NIE NAJADŁAM SIĘ TYLE WSTYDU, PO ZOBACZENIU ZDJĘCIA DOSTARCZONYCH KWIATÓW. ZEBRANE JAKBY PRZYPADKOWA OSOBA TO ROBIŁA PO RAZ PIERWSZY. NIGDY WIĘCEJ. RADZĘ NAJPIERW POCZYTAĆ OPINIE KLIENTÓW, A NIE PODZIĘKOWANIA ZE STRONY SKLEPU.
jak wyzej w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-06-09
*.12.246.*
JUZ CIE NIE KOCHAM MAMO! Jezeli tesknisz za swoja Mama i przez lockdown dlugo jej nie widzialas i chcesz w kwiatach wyrazic swoje uczucia to czasem NIE zamawiaj bukietu przez e-kwiaty! W odpowiedzi na reklamacje ortzymalam 20% rabatu na nastepne zakupy!!!!! Ta firma to banda nieprofesjonal [rozwiń/zwiń]
BRAK
banda nieprofesjonalnych zlodziei
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asia
link | zgłoś
2021-06-02
*.235.46.*
NIE POLECAM! OSZUKUJĄ KLIENTÓW DOSTARCZAJĄC ZAMIAST BUKIETU SAME KWIATY Z POMYLONYMI CZEKOLADKAMI... I DO TEGO DNIA NASTĘPNEGO. DRAMAT!
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość...
link | zgłoś
2021-05-28
*.131.187.*
Ciężko opisać jaka złość teraz czuję. Dwa bukiety zamówione na dzień matki, żaden z nich nie dotarł. Ale na infolini nie widzą problemu, mogą wysłać jeszcze raz z tym ze dzień jest 26 a nie 29 maja. Nie polecam, i już napewno nie skorzystam. Jeśli obiecują dostawę w danym dniu (ważnym dniu) to [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Brak dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-05-27
*.134.170.*
Zamówiłem bukiet na Dzień Matki za 550zł (dzień wcześniej) i nie dotarł. Zero reakcji na reklamację w mailu. Telefonów nie odbierają. To jakiś większy przekręt patrząc na ilość osób, które zostały oszukane. Mają 14 dni na zwrot pieniędzy, później sprawa wyląduje na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-05-27
*.235.46.*
Kwiaty i czekoladki zostały dostarczone nie w tym dniu co trzeba- kolejny dzień. Dodatkowo dostarczono kompletnie inne produkty! Zamówiłam bukiet róż z ozdobami w kształcie serca wraz z czekoladkami Marci, moja mama otrzymała róże bez jakichkolwiek ozdób i czekoladki Milka. Zamówienie w ogóle nie p [rozwiń/zwiń]
brak
Zamówienie w ogóle nie pokrywa się z tym za co się płaci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MagAn
link | zgłoś
2021-05-27
*.15.82.*
Bukiet nie został dostarczony pomimo natychmiastowego pobrania pieniędzy z karty. BOK nie odpowiada, LiveChat nie działa - czekałam 4 godziny na połączenie z konsultantem. Infolinia działa, ale po jakimś czasie Pani rozłącza się w trakcie rozmowy. "Najwyższa jakość świadczonych usług", która wybrzmi [rozwiń/zwiń]
Niedostarczony produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karoline
link | zgłoś
2021-05-27
*.212.135.*
Absolutne oszustwo! Zaplacilam za bukiet duzy ok 30 kwiatow, dostalam 15 sztuk, czekalam 45 min na polaczenie z konsultantem po czym po polaczeniu nikt mi nie odpisuje! Numer telefonu nie odpowiada "abonament wylaczony". Atakuja mnie mailami i smsami z jakimis powiadomieniami , wczoraj dostalam 40 o [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, telefon wylaczony, obsluga klienta nie odpowiada, kwiaty nie na czas, kwiaty inne niz powinny byc, kwiaty stare, zwiedle, mniej kwiatow niz powinno byc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
uraharu
link | zgłoś
2021-05-26
*.90.160.*
zwykli oszuści, omijać ich kwiaty nie dostarczone
brak
oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poszkodowana
link | zgłoś
2021-05-26
*.0.31.*
Bardzo nie polecam E kwiaty kupilam dwa razy i zistalam dwa razy oszukana bukiey byly obrzydliwe .Wybralam srednie co powinno byc chyba do 10 kwiatow a bylo zaledwie 4 i to nawet nie te zsame co na zdjeciu .Poprostu zlodzieje zlodzieje i jeszcze raz zlodzieje .Nie polecam nie kupujcie .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-05-24
*.44.164.*
Absolutnie nie polecam. Czuję się zawiedziona i oszukana. Kwiaty absolutnie nie przypominały zamówionych. Unikajcie jak ognia.Strata pieniędzy.Niestety nie można dodac zdjęć a one mówią same za siebie.
dostarczona
wszystko inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-05-16
*:38eb:e552:*
Porazka ... jedna wielka sciema... zdjecia nie odzwierciedlaja tego co pozniej zostaje doreczone. Customer service to jakas kpina ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2021-04-06
*.239.241.*
Dziękuję za solidność w realizacji zamówienia, polecam wszystkim korzystanie z tej formy sprawiania radości najblizszym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia Grant
link | zgłoś
2021-03-24
*.8.201.*
Unikajcie jak ognia! Tandeta, za którą E-kwiaty.pl nie bierze żadnej odpowiedzialności. Szkoda, że nie mogę zamieścić tu zdjęć ale każdy kto widział zdjęcie bukietu na stornie i to co otrzymalismy, to łapał się za głowę z zażenowania i niedowierzania. Zamówiłam średni bukiet o nazwie Radosna Nowin [rozwiń/zwiń]
Bukiet dostarczono
Bukiet jest jednym słowem nieśmiesznym żartem wycelowanym w klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beatricze
link | zgłoś
2021-03-23
*:21ff:feb1:*
Dziekuje bardzo za Wasza pomoc! Super że daliście mi możliwość przekazania upominku urodzinowego mojej mamie. Była pod wrażeniem gdyż ja jestem daleko w Londynie. Wspaniale że docieracie nawet do małych wiosek.Wielkie dzieki, napewno skorzystam z Waszych uslog jeszcze nie jeden raz:-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-03-23
*.239.241.*
Slicznie dziekuje za dostarczenie bukietu:)mama byla bardzo zadowolona i zaskoczona.Nieznajomy wreczyl jej kwiaty?dostawca poinformowal ze kwiaty nie sa od niego:)i ze w srodku znajduje sie liscik.Dzis mama ma urodzinki a ja nie moglam jej osobiscie zlozyc zyczen ani wreczyc kwiatow poniewaz nie mie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agniecha
link | zgłoś
2021-03-23
*:baff:fe82:*
Dołaczam sie do podziekowan:) co prawda kwiatki dostarczono w pozniejszej godzinie niz ustalona ale tez byly pieke i swiezutkie:) pozdrowienia dla przemilej pani Doroty z obslugi on-line!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna z Londynu
link | zgłoś
2021-03-23
*.111.245.*
Serdeczne podziękowanie za tak solidną obsluge! Kwiaty zostały doreczone w poł godziny od zamowienia!Kwiaty sliczne i rodzice zachwyceni.Dziekuje i innym polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izabella
link | zgłoś
2021-03-23
*::18:*
moje pełne uznanie dla Państwa. piękne kompozycje kwiatowe, super obsługa i rewelacyjne ceny!! korzystam od ponad roku i jestem zachwycona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-03-23
*:21ff:feb1:*
Po raz pierwszy korzystałam z Państwa usług. Jestem mile zaskoczona. Kompetentna, miła i fachowa obsługa. Dziękuję. Kwiaty dotarły przed czasem. Mój Mężczyzna był zachwycony. Polecam Was wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalizm. Pozdrawiam Konsultantkę, którą zamęczałam pytaniami :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moni
link | zgłoś
2021-03-16
*:3dca:2e5f:*
Zamowione kwiatki dotarly dzien pozniej niz wybrana data. Bukiet nie przypominal tego, za ktory zaplacilam. 3 drozsze kwiatki zostaly zamienione 3 tanszymi. Brakowalo rowniez innych elementow dekoracyjnych bukietu -- np dzwonkow irlandzkich i innych drobnych kwiatkow ktore wypelnialy bukiet i nadawa [rozwiń/zwiń]
brak
bukiet gorszej jakosci; firma nie bierze odpowiedzialnosci za gorszy produkt; trudny kontakt z firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2021-03-12
*.202.0.*
Nie polecam serwisu za pośrednictwem e-Kwiaty. Mieszkam za granicą i zamówiłam bukiet dla babci na urodziny, żeby zrobić niespodziankę. Realizując zamówienie miałam wypełnić moje dane i podać telefon kontaktowy, dane odbiorcy (babci) również z telefonem. 10 minut przed limitem czasu, w którym miał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioleta
link | zgłoś
2021-03-10
*::2f6:*
Dziękuję za szybkie dostarczenie kwiatów dla mojej mamy było bardzo zadowolona zarówno z mojej niespodzianki jak i z pięknego bukietu Gorąco polecam kwiaciarnię E-kwiaty oni są naprawdę dobrzy to po prostu profesjonaliści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-03-10
*:baff:fe0b:*
super bukiet,super dostawa.polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-03-10
*::2f6:*
Jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy i szczerze polecam ja .Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-03-10
*.239.241.*
Piękne bukiety i bardzo łatwa obsługa strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emagled
link | zgłoś
2021-03-09
*.237.186.*
Oszuści brak kwiatów i kasy . Poziom obsługi mniej niż zero .
Vrak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
david
link | zgłoś
2021-03-09
*.165.97.*
STARE OBSLIZGLE KWIATY,NIE POLECAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2021-03-06
*::ba:*
duży wybór bukietów i fachowa obsługa. Zamówienia realizowane w terminie. Jednym słowem satysfakcja gwarantowana. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia
link | zgłoś
2021-03-06
*.111.245.*
juz drugi zamowilam tutaj, pierwszy raz nie doszly wcale ,musiala dzwonic ,nikt nawet nie powiedzial przeprasza, postanowillam zamowicc drugi raz i oczywiscie kwiaty nie doszly na czas i tym razem bez zadnych przeprosin za opoznienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-03-06
*::ba:*
Bardzo duży wybór bukietów i fachowa obsługa. Zamówienia realizowane są w terminie. I odbiorcy też zadowoleni:). Naprawde polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-03-06
*::ba:*
Kilka razy miałem przyjemność skorzystać z Waszych usług,hm...oby wszyscy w Polsce pracowali tak jak Wy,pełny szacunek.Dla mnie Jesteście Firmą Stulecia.Pełna satysfakcja!!!Dzięki!!!!!!Tomek Islandia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-03-06
*.239.241.*
Szybko ,sprawnie i solidnie . Rzetelność i profesjonalizm. Zawsze dostarczone na czas , świeże i dokładnie takie jak na zdjęciu. Dziekuje .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bujan
link | zgłoś
2021-03-05
*::da:*
swierze ladne kwiaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomekkk
link | zgłoś
2021-03-05
*:baff:fe1d:*
Dziekuje bardzo,kwiaty piekne i dostarczone na czas.serdecznie pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej z Manchesteru
link | zgłoś
2021-03-05
*.111.245.*
i to jest to czego szukalem perfekcja w 100% gratulacje!! i dziekuje bardzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-03-04
*::da:*
Bardzo dziekuje za taka kwiaciarnie jak Wasza jestem bardzo zadowolona, ze cos takiego jest. Bardzo sprawna i na czas jestescie godna polecenia kwiaciarnia internetowa i co musze jeszcze przyznac nie zbyt droga:)) co tez jest wielkim plusem. Dziekuje za wszystko. Sadze, ze jeszcze nie raz skorzystam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-03-04
*::a2:*
Musze przyznac, ze kwiaciarnia jest swietna! Mama byla po prostu zachwycona kwiatami, a ja szczesliwa ze dotarly bez problemow!!! Macie u mnie wielkiego plusa, co przeklada sie z pewnoscia na pozniejsze korzystanie z waszej kwiaciarni!!! Dziekuje bardzo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-04
*.111.245.*
DZIEKUJE ZA REALIZACJE ZAMOWIENIA, MAMA BYLA SZCZESLIWA;-)) NA PEWNO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2021-03-04
*::da:*
Bardzo wam dziękuję za tak profesjonalną realizację zamówienia. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-04
*.239.241.*
Normalnie macie nastepnego klijenta do przodu poniewaz bardzo mi sie podobalo poswiencenie i realizacja mojego zamowienia. Moja Kochana Natalia byla wrecz zaszokowana jakoscia mojego zamowienia a byl to bukiet kwiatow o nazwie Kwiaty Kocham cie wersja duza wiec jednym slowem ta firma spisala sie dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2021-03-03
*.22.176.*
Kwiaty "Tylko Ty" zupełnie inne na żywo. Kilka kwiatów w zupełnie innych kolorach chociaż bukiet na przykładowym zdjęciu wygląda bardzo pięknie. Bardzo dużo zielonych liści, których nie ma na zdjęciu, opakowane w okropną różową folię. Zamówienie dostarczone dzień przed terminem, ale wiadomość o dost [rozwiń/zwiń]
brak
niezgodne z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał z Tychów
link | zgłoś
2021-03-03
*.239.241.*
Dziekuje serdecznie za fachową obsługe, jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim te kwiaciarnie SUPER!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał z Tychów
link | zgłoś
2021-03-03
*.239.241.*
Dziekuje serdecznie za fachową obsługe, jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim te kwiaciarnie SUPER!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2021-03-03
*::cb:*
Dziekuje bardzo moja mama byla bardzo szczesliwa Wiem ze mozna na Was liczyc Kwiaciarnia jest godna polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-03
*.47.46.*
Wszystkim bardzo polecam- na czas i fachowo, szeroki wybor kwiatow i dodatkow.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam cala firme.Pelny profesjonalizm.!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-03-03
*.239.241.*
Dziekuje bardzo za zrealizowanie zamowienia. Czas i miejsce dostarczenia tak jak poprosilem przy zamowieniu. Nastepnym razem na pewno skorzystam z Waszych uslug. Jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata z Lublina
link | zgłoś
2021-03-03
*.239.241.*
Jestem gardzo zadowolona z realizacji zamówienia, profesjonalnie. Dziadek był wzruszony. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-01-23
*.11.131.*
Ta firma to jeden wielki żart. Bezczelna obsługa, która nawet nie potrafi odnieść się do zarzutów. Omijajcie z daleka! Stracicie czas i nerwy, nie wspominając już wstydu w oczach tego, którego chcecie obdarować prezentem. Nie wywiązują się z umowy pisząc maila na ostatnią chwilę, że z powodów techni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-01-20
*.128.59.*
kwiaty dostarczone nie do tej osoby co miały być. w opcjach było aby skontaktować się jako kurier itp i przekazać kwiaty.... płomienie miłości zamiast powstać u mojej żony powstały u mnie płomienie wściekłości ..... Kasy nie chcą oddać bo tak jak napisali w e-mailu kwiaty zostały wręczone gosposi.. [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko.... jak mam ocenić bukiet kwiatów jak nie wiem kto go dostał zreszta oni też bo ja nie mam gosposi :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornelia
link | zgłoś
2021-01-14
*.105.201.*
eKwiaty to dramat na każdej płaszczyźnie. Nie łudźcie się, że obdarowywany otrzyma to co na zdjęciu.. O odpowiedź na reklamację musiałam się upominać, a jak już raczyli odpisać to zaproponowali 10% rabatu na kolejne zamówienie! Kpina! Nie polecam i na pewno już nigdy nie skorzystam. Jeśli chcecie zr [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angela
link | zgłoś
2020-12-06
*.25.139.*
Zamówiłam mamie kwiaty w ramach prezentu mikołajkowego. 6 grudnia o 11:30 otrzymałam SMS oraz maila o treści świadczącej, iż dostawa dotarła na miejsce i wszystko jest OK. Jakież było moje rozczarowanie, gdy o godzinie 17:30 podczas rozmowy z odbiorcą wyszło, iż nic nie zostało dostarczone i nikt ni [rozwiń/zwiń]
zero
czas, poziom obsługi, szacunek do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-12-04
*.173.160.*
Tragedia.To są najtańsze produkty na granicy obciachu.Zwykłe bezczelne oszustwo. Tort za 150zł wygląda jak torcik z marketu za 29.9 Czekaladki za 50.9 to Milka z narysowanym sercem a kwiatki....kupcie przy cmentarzu bukiecik za 20 zł.Kwiaty będą brzydkie ale raczej świeże.
Brak
Wstyd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-11-11
*.19.193.*
Bardzo żałuje, ze nie przeczytałam tych opinii przed zamówieniem bukietu dla mamy. Długo wybierałam i nie mogłam się zdecydować, który wybrać. W końcu wybrałam. Mój wybór jednak nie miał żadnego znaczenia. Kwiaty dostarczone niczym nie przypomniały tych zamówionych. Po złożeniu zażalenia, otrzymałam [rozwiń/zwiń]
Okropny bukiet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafi
link | zgłoś
2020-09-09
*.205.208.*
Jak dla mnie sztos! wysyłałem Flowerboxa do Warszawy i jest super. Kobita zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioleta
link | zgłoś
2020-09-03
*:e9ff:fec5:*
moja mama była BARDZO zadowolona POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-09-02
*.239.241.*
Po raz kolejny dziekuje za rzetelne dostarczenie przesylki- tym tazem z okazji ślubu. Lokalny serwis w Ketrzynie jak zwykle mily!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-08-28
*:e9ff:fec5:*
Zamówiłam w E-kwiaty i jestem bardzo zadowolona. Kwiaty były ładne dostawa na czas. Czego chcieć więcej?
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-08-27
*.239.241.*
Jestem zadowolony z usług tej firmy. Korzystałem nie jednokrotnie i wszystko jest super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jedrzej
link | zgłoś
2020-06-13
*.43.31.*
Nie polecam, zaplacilem za bukiet i prezent na Dzień Mamy. Mama otrzymala bukiet bez prezentu, okropny zrobiony przez jakiegoś amatora a nie floryste, nie wyglądał nawet podobnie do tego na zdjęciu. Wartość bukietu może 20 zł a nie 200. Po interwencji z mojej strony, z wielką łaską dostarczyli preze [rozwiń/zwiń]
Żadna
Oszuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-06-10
*.132.230.*
Zdecydowanie odradzam zamawianie kwiatów w tej firmie, bukiet niezgodny z zamówieniem ( zupełnie inny) za który nie zapłaciłbym nawet 20zł, inna kompozycja, inne kwiaty, inne kolory, generalnie jedno wielkie oszustwo!!! Zapraszam wszystkich poszkodowanych do kontaktu, będę składał zawiadomienie do r [rozwiń/zwiń]
Brak
Niezgodność zamówionego towaru z opisem umieszczonym na stronie internetowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
diiid
link | zgłoś
2020-06-05
*.173.249.*
Dostarczony bukiet był niezgodny z zamówieniem. W bukiecie znalazły się zupełnie inne kwiaty niż zamówione. Fatalna jakość. Firma proponuje zwrot kosztów w żenująco śmiesznej wysokości. Nie polecam! Strata pieniędzy, czasu i nerwów.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luiza
link | zgłoś
2020-05-29
*.104.154.*
Ostrzegam omijac szerokim lukiem!!! Kwiaty zamówione z okazji Dnia Matki na 26go Maja nie dostarczone danego dnia tylko w dzien nastepny. Potwierdzenie zamowinie ze zostalo wyslane. O nie dostarczeniu przesylki nie zostalam powiadomiona . Na dwukrotny kontakt z biurem kompletny zero reakcji. Dostar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-05-27
*.21.12.*
Bukiet bestseller Letnia Laka za 129 PLN zamowiony z 6-dniowym wyprzedzeniem na Dzien Matki. Dotarl do Mamy dnia 27 maja popoludniu z informacja od kuriera, ze im sie samochod zepsul. DO Firmy w miedzyczasie zostaly wyslane 3 maile na obsluge klienta, na zaden nie otrzymalam zadnej odpowiedzi (26 ma [rozwiń/zwiń]
zadnych
produkt oszukany, cena nieadekwatna do zamowiena, zero profesjonalizmu, zero obslugi klineta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2020-05-27
*.30.238.*
Dzień dobry, Chciałabym wyrazić swoja opinię na Temat firmy E-kwiaty.pl . Wczoraj zamówiłam średniej wielkości bukiet dla mojej mamy, który kosztował 169 zl (w komentarzu załaczam “zdjecie” kompozycji, ktora wybralam). Zamówienie złożyłam o godz 8:30 rano, a Kwiaty miały zostać dostarczone do godz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2020-05-27
*.96.195.*
Chcesz komuś zepsuć uroczystość to skontaktuj się z tą firmą,oni robią to jak nikt inny. To jest chyba motto ich. Oszukiwanie zaczyna się zdjęciami bo finalnie dostaje się około 25% ze zdjęcia w cenie 4 krotnie wyższej niż w kwiaciarni. Zamówiony tort był ofiarą chyba przemocy domowej i po odbiorze [rozwiń/zwiń]
Idealnie zniszczą każda uroczystość
Brak miejsca na wyliczenie wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Borsuk
link | zgłoś
2020-05-13
*.123.192.*
Bukiet dostarczony z opoznieniem 5 godzinnym Kwiaty zupelnie inne niz porponowany bukiet na stronie Kolorystcznie oraz ulozeniem nie zgodny Fatalna oraz niemila obsluga
Nie punktualnie, bukiet nie zgodny z zamowieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita Ostrowska
link | zgłoś
2020-05-11
*:eb3b:33ed:*
Najgorszy bukiet zamowiony przez internet! Nigdy wiecej. Duzy bukiet za 170zl skladal sie z 5 roz, i gozdzikow! Oszusci i tyle. Kiedy napisalam do nich o wyjasnienie i zgloszenie do kwiaciarni dostalam odpowiedz ze moja reklamacja jest bezpodstawna. Lekcewazace podejscie, nie marnuj pieniedzy i nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-02
*:af29:2fd0:*
Zamowilam bukiet roz dla przyjaciolki ( urodziny). Kwiaty zostaly dostarczone w oplakanym stanie, zwiedle, z opoznieniem 4 ch godzin a zyczenia napisane ale nafaszerowane bledami. Odradzam tel sklep. Serwis beznadziejny. Brak mozliwosci odzyskania pieniedzy, reklamacja odrzucona. Napisali ze dostawc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2020-02-17
*:656d:5c05:*
Oszuści i tyle. Przesyłka niedostarczona w terminie. Informację, że nie dostarczą przesyłki w walentynki dostałem mailem przed 21. Konsultanci udają, że zrywa połączenie. Kpina. Takie firmy należy zwalczać
Brak
Powinni się nazywać wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-02-08
*.100.11.*
Prosze trzymac sie z daleka od tego sklepu!!! Kwiaty ktore dostarczono na 70te urodziny taty, nawet w 1/100 nie przypominaly tych ktore zamowilam. Przypominaly natomiast bezksztaltne, najtansze kwiaty, z czerwono zlota kokarda jak na grob!!!! Straszne!!!Butelka wina zostala wreczona tacie z pod pach [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aniad
link | zgłoś
2019-12-05
*.65.49.*
Totalny brak profesjonalizmu. Zamówiłam gweiazdę betlejemską z czekoladkami na urodziny teściowej. Dostarczyli przeysyłkę niezgodnie z zamówieniem 2 dni przed urodzinami. Dodatkowo giwazda była biała, a nie czerowna. W ramach reklamacji zapronowano 50% kwoty. 100 % tylkow przypadku odesłania przey [rozwiń/zwiń]
szybkość działania
brak profesjonalizmu, żenujący sposób osbługi reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAREK
link | zgłoś
2019-09-10
*.151.50.*
Towar skandalicznej jakosci. Nie profesjonalna obsluga reklamacyjana. Roze opadly po 24h, brak reakcji ze strony sklepu bo nie zrobilem fotki bedac 2000km od osoby obdarowanej ew nie uprzedzilem ze tak powinna zrobic. Uwazajcie robcie fotki jak cos dostaniecie bo potem nici z reklamacji. Nie polec [rozwiń/zwiń]
zadne
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2019-07-23
*.132.247.*
Drugi raz zamówiłam kwiaty na ich stronie. Jak zwykle na zdjęciu bukiet piękny, w rzeczywiści wiązka smici zupełnie odbiegająca od tego, co zamówiłam. Nie mówiąc o tym, ze przesyłka jest opieszałe. Serio. Zamówić kwkawitu o 12 w południe, a adresat otrzymuje je po 20.00?!? Żal i dno. Nigdy więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-05-27
*.182.191.*
Nie polecam i nie skorzystam więcej. Bukiet nie taki jak zamawiałam.Inne róże inne przybrania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-10
*.9.158.*
Dramat! Co innego na obrazku co innego dostajesz w rzeczywistości. Za takie pieniądze można spodziewać się czegoś eleganckiego.. Bez gustu. Ostatni raz skorzystałam z ich usług
Szybkość w zamówieniu i dostawie
Zdjęcia nie oddają rzeczywistości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joł
link | zgłoś
2018-09-10
*.235.182.*
Dwu godzinne spóźnienie, zero informacji w sprawie spóźnienia, bukiet zupełnie inny niż na zdjęciu.
Zero zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-07-26
*.139.216.*
bukiet który zamówiłam wyglądał zupełnie inaczej niż ten który został dostarczony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chris
link | zgłoś
2018-06-24
*.245.139.*
Zamówienia z USA do Polski, przysłane kwiaty nie odpowiadające wizerunkowi,podeschnięte róże z opadającymi płatkami, ukochana która była adresatem, powiedziała że jeszcze CZEGOŚ takiego jeszcze nie dostała, reklamacja odrzucona po 11 dniach
brak
Całość zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-06-23
*.235.90.*
Ja zamawialam bukiet czerwonych roz oraz zestaw galicyjski, do tego zdjecie w ramce. Przesylka dostarczona sprawnie i na czas, skoordynowana czyli kwiaty i prezent dostarczono razem, a nie tak jak w innej firme gdzie skladalam zamowienie poprzednio,gdzie kwiaty i prezent dostarczono “na raty” w roz [rozwiń/zwiń]
Dobra jakos kwiatow i prezentow; szybka i profesjonalna obsluga
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa(UK)
link | zgłoś
2018-06-21
*.168.188.*
Czesc kwiatow zwiedla na nastepny dzien po otrzymaniu. Gry chcialam zlozyc relkamacje powidziano mi ze jest to tylko mozliwe jesli mam zdjecie kwiatow. Rozmowa z Magda Kowalik z obsugi klienta byla nieprzyjemna, odpowiadala krotko i nawet nie przeprosila za sytuacje. Zdecydowanie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolla
link | zgłoś
2018-06-14
*:72e7:84d8:*
Bukiet żenujący, kompletnie nie podobny do zamówionego, kwiaty przekwitnięte za bagatela 150 zł. W życiu nie kupiłabym takich kwiatów w stacjonarnej kwiaciarni. Reklamacja rozpatrywana od 28 maja do 14 czerwca …. Zaoferowano 25 % zwrotu wartości bukietu. Odmówiono przekazania pieniędzy na inne konto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-05-29
*:cc73:3a4d:*
Moje zamowione kwiaty za 139 zl nie wygladaly tak jak ns zdjeciu byly zrobione vardzo tanim kosztem,nicht nie dolozyl staran aby ten bukiet zrobic ,poprostu wygladaly jak zerwane z ogrodka i przywiazane sznurkiem ,nie dajcie sie nabrac na zdjecia bo sa nieprawdziwe ta firma to wielkie oszustwo ,ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-05-29
*.171.71.*
Unikać! Kwiaty na dzień matki dostarczone zupełnie inne, przybranie w ogóle nie podobne do tego bez bilecika. Dzwoniąc z Anglii byłam na lini chyba ok 20 min, odliczano od 9 w kolejce, po czym usłyszałam że jesteśmy zajęci, proszę wysłać email. Wysłałam email z reklamacja, zero odpowiedzi. Oszuści.
Nie zgodne z zamówieniem, brak bilecika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Znudzony
link | zgłoś
2018-05-28
*:aee0:a820:*
Używałem usług e-kwiaty kilka razy, ale ostatnio spadli na psy. Co innego zamówiłem, co innego dostarczono. Reklamacja, a i owszem, tylko zdjęcie potrzebne. Tylko że wstyd powiedzieć mamie że to miało 16 kwiatów a nie 11, i to miały być najwieksze a nie najmniejsze. Pojechałbym i zrobił zdjęcie sam, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-05-28
*.24.111.*
Nie polecam. Zamawiałam skromny bukiet na Dzień Matki. Dostała kilka kwiatków podtrzymanych drutami bo skłaniały się na łodygach ????porażka :) wraz z przesyłka było rowzniez wino, widocznie ze 170 zł które wydałam już nie starczyło już nawet na torebkę na wino dlatego zostało wręczone do ręki. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-05-27
*.160.37.*
Bukiet, który dotarł jest okropny. W życiu bym czegoś takiego nie zamówiła. Reklamacja oczywiście odrzucona, bukiet na stronie jest poglądowy. Nigdy nie wiadomo, co przyjdzie. Chętnym podeślę foto otrzymanego bukietu vs zamówionego.
brak
bukiet tragedia, reklamacja odrzucona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-05-27
*.29.164.*
Bukiet inny niż zamówiony, tragiczny! Coś okropnego, żenujące. Za taką cenę to się nie mieści w głowie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-05-24
*:c6c2:610e:*
Niestety ale nie jestem zadowolona z firmy e-kwiaty.pl Zamówiłam największy bukiet dla mamy a dostała mały wiecheć z innych kwiatów i to tylko z dwóch rodzajów... zamiast margaretek chryzantemy... no szok. Wystawiam opinię tutaj bo oczywiście linku do opineo od nich nie dostałam.
szybka dostawa
Produkt nie zgodny z opisem i za mały
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Samdra
link | zgłoś
2018-05-12
*:5705:372e:*
Totalna porażka zamówiłam kosz Galicyjski miał dotrzeć w piątek i oczywiście nie dotarł osoba czekała na dhl od 8 rano do 18 wieczorem żadnej informacji nawet nie dostała ze nie przyjdzie paczka albo ze przyjdzie w innym dniu. Dzwoniąc do nich Pani poinformowała mnie ze no cóż dhl przetrzymał paczkę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-05-06
*.221.121.*
No niestety, usługi nie są wykonywane zgodnie z zamówieniami. Wielka szkoda, że blokuje się dodawanie realnych zdjęć z realizowanych zamówień przez e-kwitay. Przestrzegam i zalecam, kontrolowanie swoich złożonych zamówień, gdyż obdarowane osoby mogą być rozczarowane. Dla zainteresowanych wyślę zdjęc [rozwiń/zwiń]
....
Brak odpowiedzialności za świadczone usługi, kpina z Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2018-03-24
*.205.152.*
Absolutnie przestrzegam przed korzystaniem z tego "sklepu". Bukiet ze zdjęcia kompletnie nie przypominał badziewia jaki dostała moja Matka! Absurd i upokorzenie za włąsne pieniądze. DNO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pavlo
link | zgłoś
2018-03-10
*:48ad:57cd:*
TOTALNA PORAŻKA. Kwiaty miały być Wiosennym Uśmiechem, a przypominały bukiet hieny cmentarnej!!! (połowa poszła do kosza) Do tego czekoladki, na zdjęciu pralinki (za 50 zł) w rzeczywistości najtańszy szmelc czekolado-podobny za 5zł. Za te pieniądze (200zł) kupiłbum piękny świeży bufet i naprawdę sma [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-02-28
*.117.93.*
Nie polecam! Kwiaty były dostarczone w zamarzniętej wodzie i oczywiście oklapnęły następnego dnia. Wysłałam maila z reklamacje i zdjęciami i teraz muszę czekać do 14 dni na rozpatrzenia! Kwiaty były na urodziny dla mojej mamy. Jestem bardzo rozczarowana!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edwin
link | zgłoś
2018-02-19
*.214.145.*
Słaba obsługa klienta. Dział reklamacji pomimo nie odpowiedniego dostarczenia kwiatów twierdzi, że zamówienie zostało poprawnie zrealizowano. Zamówienie nie odpowiadało ani cenie produktu ani kwiatom przedstawionym na stronie internetowej.
fatalna obsługa i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-02-15
*.207.159.*
Masakra, zamówione z 2 dniowym wyprzedzeniem nie są dostarczane. Możliwe, że dlatego, że "koniec świata", czyli Warszawa. Obsługa klienta po ewidentnym błędzie to kolejna kompletna porażka. Wypisuje się i przestaje być klientem.
nieterminowo, nierzetelnie, fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-23
*.202.30.*
Totalna zmiana w obsłudze klienta :( kiedyś byłem stałym klientem i często u nich zamawiałem. Niestety w dniu dzisiejszym totalnie zniszczyli święta i dostawę prezentów :( zamiast kwiatów i prezentu dostarczono tylko kwiaty, urocza pani kwiaciareczka powiedziała ze ona jest od dostarczania kwiatów a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2017-12-05
*:c75a:11e7:*
Nie polecam - sa lepsi kurierzy. Od kilku lat wysylam mamie kwiatki na imienity i urodziny. I tak bylo w tym roku, na Barbary. Mam czekala caly dzien - wieczorem dostalam wiadomosc, ze kurier byl dwa razy w domu i nikogo nie zastal. Wyslalam w tej sprawie dwa maile - nikt nie odpowiedzial. POzniej d [rozwiń/zwiń]
fatalna obsluga klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2017-12-04
*.8.167.*
Koszmarny bukiet.Piękne róże opakowane byle jak w porwany cylafon,do róż dołączona połamana paprotka, nie wiem po co.Pierwszy raz dostałam taki brzydki bukiet oprócz róż które z natury są ładne.
Fatalna dekoracja i uszkodzony materiał dekoracyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KM
link | zgłoś
2017-09-24
*.145.25.*
kwiaty nie zostaly dostarczone w wyznaczonym dniu nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonia
link | zgłoś
2017-09-08
*.65.108.*
Brzydki bukiet, kwiaty nie ułożone tylko zawinięte tasiemką, NIE POLECAM
BRAK
BRZYDKI BUKIET
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nilaya
link | zgłoś
2017-07-18
*.47.196.*
Zamawiałam bukiet na dzień matki. Na zdjęciu piękne wiosenne kwiaty. Więc też pomyślałam wezmę tą największą opcję będzie cudownie wyglądać. Gdy dostałam zdjęcia co przyszło przeżyłam niezły SZOK. Kwiaty zerwane komuś z ogródka nie tworzące żadnej kompozycji. Zerwane w pośpiechu i całkiem przypadkow [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-06-06
*.235.231.*
Niestety nie polecam www.e-kwiaty.pl. Zamówiłam bukiet "Serce dla mamy" na Dzień Matki. To, co otrzymałam w niczym nie przypominało kompozycji serca. Złożyłam reklamację, ale niestety firma e-kwiaty nie uznała jej za zasadną. Szkoda, że nie można załączyć zdjęcia bukietu. Jestem głęboko rozczarowana [rozwiń/zwiń]
Bukiet zdecydowanie różni się od zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marynarzyk
link | zgłoś
2017-05-27
*.77.200.*
Otrzymane kwiaty RAŻĄCO różnią się od tych które zamówiłem. Jest to oszustwo ze strony tego esklepu a dla mnie zwykłe upokorzenie przed bliskimi. W całym swoim życiu nigdy żadnej kobiecie nie dałbym takiego wiechcia, tym bardziej że bukiety które u nich zamawiałem kosztują po kilkaset złotych. Dodam [rozwiń/zwiń]
Towar różni się od zamawianego, trwałość produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna Loszak
link | zgłoś
2017-03-04
*.132.218.*
Nie polecam!!! Strzeżcie się tej firmy!!! Zamówienie nie zostało dostarczone pomimo ze zamówiłam z wyprzedzeniem. Doszło do tego ze nie mogli dostarczyć upominku następnego dnia bo kurier ma wolne i dopiero 3 dni po czasie! Żenada!!!
Brak profesjonalizmu , ignorancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-05-16
*.67.82.*
serwis e-kwiaty to FATALNA FIRMA, nie polecam! robią co chcą z zamówieniem, zmieniają wielkość, rodzaj, czas dostawy jak im pasuje, a później ignorują relkamacje... 5 miesięcy zajęło nim odzyskałem swoje pieniądze... nigdy więcej nie zamówię u nich
brak
bukiet niezgodny z zamówieniem, pomieszany termin dostawy, stare kwiaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2015-08-10
*.254.198.*
Kategorycznie odradzam. Jakość kwiatów w moim zamowieniu beznadziejna ale głównym problemem jest olewanie klienta gdy coś pójdzie nie tak.
Brak
Obsługa klienta - koszmarna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2015-04-29
*.172.247.*
Jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia. Potwierdzam kwiaty są świeże i długo utrzymują dobry wygląd. Polecam
szybka reazliacja zamówienia
w zasadzie to brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażynka
link | zgłoś
2015-01-31
*.39.170.*
Polecam, wiązanki piękne i świeże. Docierają zawsze na czas. Ceny nie są specjalnie wygórowane, taniej niż zamawiać u taksówkarza.
wszystko
nie mają wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kowalski
link | zgłoś
2015-01-31
*.39.170.*
Kwiaciarnia internetowa na której można polegać. przesyłka błyskawiczna, dostawa jeszcze tego samego dnia i to w wielu miastach polski, bardzo ładnebukiety, świeże i pachnące. Polecam!
szybka dostawa, niskie ceny, kwiaty świerze i pachnące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

E-kwiaty.pl Opinie