decathlon.pl Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 107
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
decathlon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ryszard
link | zgłoś
2023-01-30
*.134.172.*
Złożyłem oficjalną skargę na dział Obsługi Klienta, a w szczególności na pracowników zajmujących się kartami podarunkowymi Decathlona. DO DNIA DZISIEJSZEGO BEZ NAJMNIEJSZEGO ROZSTRZYGNIĘCIA. Co ci ludzie tam w ogóle robią?. Może ten dział po prostu należałoby zlikwidować, skoro od półtora miesiąc [rozwiń/zwiń]
zero zalet
opieszałość, brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław S.
link | zgłoś
2023-01-13
*:f61f:a939:*
W sklepie obsługiwała mnie p. Ewelina Kasjaniuk. Bardzo miła i pomocna w wyborze artykułów odzieżowych. Polecam wszystkim!
duży wybór artykułów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech G
link | zgłoś
2023-01-03
*.239.168.*
Podczas zakupu termin dostawy podano 2 dni, po dwóch dniach pa profilu klienta okazuje się że dostawa na dzień kolejny, urlop wzięty specjalnie żeby odebrać przesyłkę i niespodzianka w dniu trzecim przesyłka dopiero została spakowana i nawet jeszcze jej firma kurierska nie odebrała.
Niezauważono
Oszukiwanie z terminem dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bbien
link | zgłoś
2022-12-02
*.31.242.*
Polecono mi orbitrek, który można otrzymać złożony(oczywiście po zapłacie za to).Tak zrobiłam, jednak okazało się, że nie ma w zamówieniu internetowym takiej opcji. Wszelkie moje próby kontaktów ameilowy w tej sprawie nie docierały do nikogo(zwroty z różnych stron kontaktu, również ze strony Decatlo [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak fachowej inf. konsultantów, brak rzetelnego przewoźnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-11-25
*.235.182.*
Jestem zażenowany sytuacją, która po raz pierwszy w życiu mnie spotkała i to w sklepie internetowym Decathlon oraz podejściem lekceważącym klienta ze strony tej firmy. Zamówiłem kilka artykułów w tym między innymi spodenki. Decathlon nie przykłada uwagi do swoich produktów,ani ich nie kontroluje. Sp [rozwiń/zwiń]
Lekceważący stosunek do klienta i niekontrolowanie produktów pod względem jakości i bezpieczeństwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oksana
link | zgłoś
2022-11-14
*:9c31:d3a6:*
Zamówiłam w Decathlonie bieżnie. Wybrałam opcję dostawy "do domu". Kiedy kurier przyjechał, to poinformował, że on nie będzie wnosił tej bieżni do mojego mieszkania, bo ona waży 100 kg. Zadzwoniłam na Infolinię, zapytałam, dlaczego przy wyborze opcji dostawy "DO DOMU" faktycznie nie mogę dostać tej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-11-14
*.225.135.*
Decathlon na swojej stronie, sprzedaje przez firmy zewnętrzne. To się wiąże z tym, że nie można zrobić zwrotu ani przez stronę sklepu internetowego ani w sklepie stacjonarnym. Zwrot jest oczywiście płatny. O czym na stronie w zakładce zwroty nie ma mowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2022-09-02
*.110.194.*
Dziękuje za profesjonalny serwis rakiety tenisowej (Bielany Wrocław). Wymiana naciągu w rakiecie, szybko SUPER.
Tak jak prosiłem
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-07-29
*.184.11.*
Zamówiłam dwie pary spodni w niedzielę, wedle informacji dostawa do paczkomatu miała zostać zrealizowana w 24h. Do środy nie dostałam żadnego maila o opóźnieniu dostawy, a opcja śledzenia paczki pokazywała wciąż status „kompletowanie zamówienia”. Po kontakcie z biurem obsługi klienta zostałam zapewn [rozwiń/zwiń]
Brak realizacji zamówienia
Brak realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-06-24
*.146.38.*
Decathlon Poznań Franowo, dział zwrotów, 23.06.2022 godzina popołudniowa. Chciałam wyjaśnić dlaczego towar, który zwróciłam 15.06. nie został jeszcze wysłany ze sklepu stacjonarnego do magazynu - tylko od tego zależy zwrot pieniędzy na moje konto. Chcąc to wyjaśnić i uzyskać kompetentną odpowiedź d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2022-06-05
*.184.51.*
Zamówiłam rower treningowo- rehabilitacyjny dla mamy. Niestety nie dostarczono go, nie podano żadnych informacji o podjętych próbach zrealizowania przesyłki, mimo podanych dwóch numerów telefonu adresata i zamawiającego. Natomiast trzymany zwrot jest potrącony o koszty przesyłki. Zapłaciłam za coś, [rozwiń/zwiń]
nie ma
nieuczciwość, ignorancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-05-13
*.179.132.*
Odebrałem nowy rower ze sklepu, był niewyregulowany, i niesprawny - coś hałasuje w napędzie. Po wykonaniu jazdy próbnej po parkingu przed sklepem złożyłem reklamację żądając natychmiastowej naprawy lub zwrotu towaru. Powiedziano że nie mogę zwrócić towaru bo jest już jeżdżony. To jak mogłem sprawdzi [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji i chęci pomocy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-29
*.172.84.*
Jestem mega zawiedziona obsługą przy ostatnich zamówieniach w sklepie internetowym! Nie wiem co się tam dzieje,ale wcześniej nie było takiego problemu. Ponad dwa tygodnie czekałam na zwrot pieniędzy, na moje monity odpowiadał automat albo jakiś "ktoś" kto odpisywał ogólnie, zupełnie nie udzielając o [rozwiń/zwiń]
słaby kontakt z obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-04-08
*.184.131.*
zamówienie opłacone z góry błyskawicznym przelewem, powinno być na drugi dzień roboczy u mnie, po tygodniu śledzenia paczki, która zwiedziła 4 czy 5 punktów inpostu dostaję informację, że została zwrócona do nadawcy a Decathlon oferuje mi zwrot środków w dwa dni robocze + weekend... to jest wyższy p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xx
link | zgłoś
2022-03-24
*:69cf:159b:*
Bardzo złe podejście do klienta że nie co czekałem 25 dni za towarem a miałem otrzymać po 9 to oszustwo co do wyboru przesyłki jak ruwniesz musiałem dzwonić . Bardzo zła obsługa kręcenie nigdy już nic nie kupię z tego sklepu jak również nie polecę nikomu
Żadnych
Bardzo złe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2022-03-22
*.111.156.*
wszystko ok, fajne kurtki wiosenne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2022-03-21
*.173.30.*
krew na rękach
brak
wspieranie Putina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2022-03-21
*.47.203.*
Macie krew dzieci na rękach!! Dzsiaj 6 letnia dziewczynka straciła nogę, do końca życia będzie kaleką. Rozumiem że zapłacice za protezę i pomożycie jej w życiu, a Rosjanie w tym czasie zabawiają się w Waszych sklepach. Wstyd, hańba , babarzyństwo przez ręce wasze i waszego francuskiego prezydenta, [rozwiń/zwiń]
Brak
Wspieranie morderców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-03-21
*.173.180.*
Słaba jakość od Putina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-21
*.88.144.*
Mordercy, zarabiacie na krzywdzie Ukrainców, nigdy nie zrobię zakupów u was ani ja, ani nikt z moich znajomych, Palinożercy, żabojady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-03-21
*.173.179.*
Rozumiem że wszelkie towary dla uchodźców z Ukrainy będą za darmo, w ramach rekompensaty za nieprzerwaną współpracę z agresorem. Padlinożercy, tylko kasa, kasa, kasa.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2022-03-21
*.232.176.*
złotówki nie zostawię, idźcie na rosyjskim rynku zarabiajcie! nie obchodzi mnie ile robicie dla uchodźców, Wasza Centrala wciąż chce kooperować z mordercami.
brak
współpracują z mordercami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-03-20
*:c2:f640:*
Wspieracie mordercow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEATA
link | zgłoś
2022-03-20
*.48.129.*
Hańba, zdrada,cynizm - to jest to co określa dzisiaj Decathlon.Mam nadzieję że Ukraina wygra ten wojnę natomiast wy odejdziecie w przeszłość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-03-20
*.151.35.*
Znudziło im się zarabianie pieniędzy . WYPAD DO ROSJI !!!!!!!!! MORDERCY!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY JUŻ NIC MOJA RODZINA ANI ZNAJOMI NIC W TYM DURNYM SKLEPIE NIE KUPIMY!
sklep popiera ruskich najeźdzów którzy napadli na UKRAINĘ i mordują niewinnych ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Megi
link | zgłoś
2022-03-20
*.173.240.*
Mordercy Ukrainy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-03-19
*.43.108.*
Do tej pory byłam stałą bywalczynią tego sklepu, jednak ze względu na to, że sklep wspiera zbrodnie Putina, moja noga (a także moich bliskich i znajomych) nigdy więcej tu nie postanie. Wstyd!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joker
link | zgłoś
2022-03-18
*.204.83.*
Rosyjska armia byłaby zadowolona z tych produktów, bo oni na razie mają jedynie rodzimie onuce, ale niestety ich wojsko nie jest aż tak dobrze finansowana, żeby używać produktów z tego "sklepiku", a zatem okazuje się, że deathcatlon jest bezużyteczny na każdym rynku.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angi
link | zgłoś
2022-03-18
*.237.4.*
Nie będziemy tolerować firm które jawnie wspierają Putinowski reżim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-03-17
*.254.238.*
Dopóki nie wycofacie się z Rosji, zawieszam kupowanie w Decathlonie. Pomimo dużego zadowolenia z Waszych produktów. Może odkryję w tym czasie równie dobre sklepy sportowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Człowiek
link | zgłoś
2022-03-16
*.145.220.*
Nie kupować u francuzkicb kolaborantów, którzy mają ukraińską krew na rękach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-03-16
*.181.108.*
Dopóki sklep nie wycofa się z Rosji nie wydam tam ani grosza. Przekażę również moją opinię to kilku tysięcy znajomych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2022-03-15
*.233.26.*
Dopóki sklep nie wycofa się z Rosji nie wydam tam ani grosza. Tak samo w Leroy Merlin I Auchan.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2022-03-15
*.52.102.*
Juz tam nie kupuje, finansowe sepy. Natychmiast wycofac sie z Rosji!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-01-12
*.61.165.*
Uważajcie przy kasach w Decathlon. Czytniki przy kasach skanują nawet używaną odzież wierzchnią!!! :) Paragon zawyżony o 99,99 zł. Pani kasjerce nie przeszkadzało, że w koszyku jest o jeden produkt mniej. Po reklamacji bardzo szybko otrzymałem zwrot niesłusznie naliczonych pieniędzy. :) :) Produ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2021-12-22
*.248.75.*
Zamówiłem kuriera DHL lub GLS na przesyłkę, wybór wyraźnie zaznaczony, niestety " ktoś" nie zrozumiał ze DHL lub GLS..wysłał pocztą polską, wyraźnie bylo zaznaczone, wysłali "po swojemu" musiałem czekać 1dzień co fatalnie wpłynęło na mój czas pracę i plany.Nigdy więcej nie kupię przez Internet w Skl [rozwiń/zwiń]
-
Zmiana bez konsultacji z klientem!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-15
*.205.149.*
Nie polecam. Produkty zakupione nie zostały wysłane, gdy odezwałem się na czacie na ich stronie, to okazało się że nie ma produktów i nie będzie. W dodatku to były prezenty na święta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-12-10
*.161.93.*
Witam, chciałem podzielić się opinią na temat sklepu Decathlon w Krakowie przy Al. Pokoju 46. W dniu dzisiejszym odwiedziłem ten sklep i dokonałem zakupów. Przy wyjściu za wycieraczką znalazłem mandat 150 pln za parkowanie. Wjeżdżając do tego sklepu zauważyłem że szlabany są po usuwane w przeszłości [rozwiń/zwiń]
brak!
Naciąganie na parking
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pajppiptypajp
link | zgłoś
2021-12-03
*.7.40.*
Dzień dobry Miała miejsce taka sobie sytuacja. w dniu dzisiejszym w sklepie stacjonarnym Decathlon Rumia. W dniu 30.11.2021 zakupiłem buty turystyczne śniegowce warm wtp sh500 xwarm wysokie damskie. Wczoraj zostały ubrane pierwszy raz i okazało się że prawy but jest mokry w środku,lewy but był suchy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-12-01
*:8b5:a314:*
Tragedia z wysyłką. Dzisiaj mija 8 dzień a paczki dalej nie ma. Piszą na stronie że dostawa 29 listopada a dzisiaj 1 grudnia a przesyłki dalej nie ma. Żadnego przepraszam na zgłaszanie mailowe skargi. Elektorniczne oferty tylko... Pytam gdzie moja paczaka bo ani paczki ani pieniędzy nie ma . Tragedi [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-06
*.5.46.*
Buty mh500. W butach, które kupiłem, po niecałych 6 miesiącach tylko w suche dni wytarły się zapietki. Niestety nie da się produktowi wystawić nawet neutralnej opinii na stronie sklepu. Cenzurują przed umieszczeniem opinii, a klientom sugerują niewłaściwe użytkowanie. Obsługa dno.
Buty wygodne
Bardzo słaba jakość materiału na zapietkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rico
link | zgłoś
2021-11-03
*.136.138.*
Dostałem powiadomienie o dostępności roweru, więc od razu kliknąłem w "koszyk" z poziomu maila i znalazł się mój wymarzony elektryk w moim zamówieniu na moim decathlonowskim koncie.Wypełniam szybko wniosek o płatność ratalną gdyż rower nie jest tani (15999) mam przyznany kredyt zerowy i... okazuje s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2021-10-23
*.101.130.*
Chociaż zapłaciłam za zamówienie to status zamówienia pozostaje nieopłacony, pisałam 2 razy do nich o zmianę statusu, dopiero po 3 razie wysłania potwierdzenia zamówienia dostałam email'a zwrotnego z informacją, że zaksięgują moją wpłatę, nic się do dzisiaj nie zmieniło w statusie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-10-20
*:7d04:b513:*
To są zwykli oszuści,ja sprawę zgłaszam na Policję,zapłaciłam za towar po czym po 3 tygodniach czekania anulowali moje zamówienie oczywiście nie zwracając pieniędzy na konto..nie polecam...I proszę uważać ponieważ to zwykli oszusci
Xadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-09-20
*.255.131.*
Zamówienie na kilka produktów składa się godzinę. Towar w magazynie a dostawa towaru w ciągu 8 dni. Masakra. Czekam za fakturą 5 dni... Czytając komentarze, boję się czy zamówienie zostanie zrealizowane. Nie poleca sklepu internetowego!!
konstrukcja sklepu ze średniowiecza, długi termin dostawy, słaby kontakt z obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-09-10
*.204.22.*
Robicie sobie Państwo po prostu żarty z klientów, wczoraj zapłaciłem za towar poprzez system dotpay. Najpierw wielkie problemy z zatwierdzeniem wpłaty. Pózniej dostaje maila z informacją że zamówienie jest opłacone i zatwierdzone. Po czym po kilku godzinach mail iż zamówienie zostało anulowane. Ocz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-09-03
*.117.135.*
Zamówiona kurtka przyszła przecięta i bez metki. Moje pierwsze zamówienie będzie zarazem ostanim. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cinas
link | zgłoś
2021-08-27
*.32.54.*
kupiłem kajak pneumatyczny .Przy pierwszym pompowaniu pękły wewnętrzne spawy w podłodze. Nie nadaje się do pływania. Napisałem negatywną opinię dot. tego produktu i oczywiście się nie ukazała. Za to codziennie powtarza się opinia zachwalająca ten kajak, tylko data wpisu stale jest zmieniana na naj [rozwiń/zwiń]
brak
jakość uniemożliwiająca jakiekolwiek użytkowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-31
*.73.162.*
Podczas składania zamówienia jest informacja, że w sklepie już za 1 godzinę i propozycja podania własnego terminu odbioru. Podałam termin za 2 dni. Po opłaceniu zamówienia dostalam termin za 10 dni - i to jako "przewidywany" termin. BOK nie odbiera telefonów, przez 20 min sluchałam informacji, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2021-06-25
*:f089:8bfe:*
sklep przy reklamacjach to jakaś kpina zostawiłem rower który miał przekręcony gwint od siodełka i uszkodzoną przerzutkę zostawiając rower nie mial żadnych rys przy uszkodzonej części a przy składaniu reklamacji nikt nie sprawdził sanu roweru po 3 godzinach dostałem telefon ze nie będzie reklamacji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-06-24
*.204.19.*
Decathlon przysyla informacje reklamowe, ze sa promocje na koncowki serii ale tylko w sklepach stacjonarnych. Znajduje spodnie w moim rozmiarze. Sa tylko w Nowym Saczu. Dzwonie na info Decathlona. Okazuje sie, ze nie przerzuca towaru do innego sklepu bo nie maja takiego zwyczaju. Wiec obszedlem sie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrew
link | zgłoś
2021-06-23
*.248.155.*
Totalne ignorowanie klienta. termin realizacji potwierdzony na 3 dni. Trzeciego dnia cisza i zero informacji. po interwencji mail z automatu że jest opóźnienie i dotrze w ciągu kolejnych 1 do 3 dni. To nie pierwsze raz ale kolejny. Potwierdza to że decathlon z tym nic nie robi. W przypadku zamówieni [rozwiń/zwiń]
tylko jakość towaru w większości przypadków zadowalająca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-06-22
*.43.56.*
Beznadziejna niekompetencja sklepu internetowego. Przyjęli zamówienie na dwa produkty, zapłaciłem, dostawa potwierdzona na określony dzień, odbiór w sklepie. Przychodzę po zamówione produkty, a TAM NIE MA ŻADNEGO. Zaglądam na maila, a tam informacja o zwrocie towaru, którego nie odebrałem!!! Zamówie [rozwiń/zwiń]
żadnych
zero realizacji, zero informacji, wrzeszczący kierownik w sklepie na Bielanach Wrocławskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-07
*.151.32.*
Nie należy im ufać, potwierdzają dostępność towaru, po czym anulują zamówienie tuż przed terminem dostawy, a ich wewnętrzne regulaminy decydują w jaki sposób zostaną zwrócone pieniądze
Brak
Fałszywe informacje, regulamin działjący na niekorzyść klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-06-07
*.0.85.*
Sklep internetowy to oszusci. Zamowilem towar za ok 1000 zl w srode 26 maja, przesylka miala byc darmowa, potem wyskoczylo ze mam zaplacic 100 zl za ponadgabaryt o czymnie informowali na wczesniejszym etapie procedury zakupowej, tylko pisali ze powyzej 100zl przesylka darmowa. Ale pal ich licho, zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-06-04
*.51.121.*
Przez pomyłkę InPost odesłał paczkę do nadawcy. InPost nic z tym nie zrobił i kazał się kontaktować z nadawcą. Na infolinii Decathlon powiedzieli że sprawą się zajmą i dają odpowiedź emailową. Niestety trzeba było że sprawa dzwonić drugi raz, bo nikt się nie odezwał. Mimo wszystko Decathlon ogarnął [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2021-06-02
*.47.200.*
dekatlon w Koszalinie, dział sportowy, rowery. obsługa bezczelna, kpią sobie z klienta. Potrzeba sporo wytrwałości aby w ogóle znaleźć kogoś kto łaskawie porozmawiałby z klientem a kiedy już się kogoś takiego znalazło to odpowiedź była jak w czasach PRLu "niema, nie będzie". Długo by się o tym rozpi [rozwiń/zwiń]
-
bezczelni sprzedawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2021-05-29
*.130.97.*
Zamówienie złożyłem tylko dla tego, że została mi udzielona informacja, że zamówiony sprzęt będzie do odbioru w sklepie w dniu dzisiejszym. Obsługa w wiadomości zwrotnej na zapytania o paczkę również informowała mnie że dzisiaj paczka będzie do odbioru. A paczki niestety nie ma i na zawody wędkarski [rozwiń/zwiń]
Wprowadzanie klientów w błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonimowy
link | zgłoś
2021-05-25
*.118.213.*
Nie polecam korzystania z usług tego sklepu sprzedawcy mają problem że zapytasz o jakiś przedmiot niedość że nie chce odpowiedzieć to łaskę robi że coś powie NIE POLECAM LEPIEJ SKORZYSTAĆ Z MNIEJSZYCH SKLEPÓW TEGO TYPU !!!!
Nie ma zalet
Koszmarna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lotek
link | zgłoś
2021-05-05
*.9.39.*
Skarpety neoprotenowe są źle zwymiarowane. Strasznie małe. Sklep jest tak zrobiony żeby utrudnić zwrot, wymianę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2021-04-27
*.173.251.*
Muszę niestety wystawić negatywną ocenę.Rzecz się tyczy zwrotu/wymiany towaru bo taki jest zapis w zakładce.A mianowicie system w przypadku zwrotu/wymiany towaru jakoś się prawidłowo nie ładuje i nie zapisuje tego co byśmy chcieli.Dokładnie zaznaczyłam, ze interesuje mnie wymiana a nie zwrot gotówki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesiu
link | zgłoś
2021-04-26
*:593f:78a:*
Nie polecam
Ceny
Anuluja zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-04-24
*:eaf1:9883:*
Zamówione rzeczy kurtka i koszulka przyjechaly wygniecione zwinięte w kulke z plamami jak z sklepu z używana odzieżą. Zdecydowanie więcej nic nie zamówię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-04-17
*.238.115.*
Witam. Dziś przedstawię Państwu moją opinię, chociaż tego typu działalność dokumentalną miałem zawsze gdzieś daleko... zakupilem mojej Córci w Decathlonie, przez internet rower Romet Panda 1, a mojemu synkowi hulajnogę w oddzielnych zamówieniach. Rzecz działa się 10 kwietnia 2021 roku (jakaś pechowa [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak rzetelności i nieuczciwe traktowanie klienta - przynajmniej tak napiszę do UOKiK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chudy 2286
link | zgłoś
2021-04-06
*.116.178.*
Totalna porażka. Widze że nie jestem sam z tym problemem , Zamówiłem dwa rowery online w Decathlon, Potrzbowali tygodnia zeby mnie poinformowac ze nie ma w tym kolorze. To jakaś kpina. To samo z aktualizacja zamowienia online. Mimo to że już dawno było po terminie data dostarczenia nie zmieniała się [rozwiń/zwiń]
Żadne
Wszystko co można sobie wyobrazic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-03-24
*.184.131.*
Kontynuacja problemów. Dzisiaj dostałem wiadomość, że zamówienie nie może być kontynuowane i muszę go anulować A potem zamówić towar powtórnie. Oczywiście zbudowałem i pozegnałem się że sklepem internetowym Decathlon. Co oni wyprawiają z klientami sama Bozia wie. Totalne olewanie i lekceważenie klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-03-16
*.184.201.*
Dalszy ciąg problemów z zakupem w Decathlonie. Dzisiaj przysłali maila z informacją, że mają kłopoty ze skompletowaniem zamówienia. Nie mają na magazynie i są zmuszeni zamówić w magazynie międzynarodowym!!!! Opóźnienie dostawy o kolejne 5 do 7 dni. To już zakrawa na żarty. Wystawiają to sprzedaży to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-03-15
*.184.201.*
Jedna wielka porażka. Zamówienie złożyłem 9 marca. Dostawa planowana ma nastąpić 17 marca. 8 dni na realizację zamówienia to duża przesada. Takie terminy możliwe są na Ali Expres z wysyłką z Hiszpanii A nie w kraju. Obsługa online na infolinii poniżej krytyki. Szczyt niekompetencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-03-15
*.221.121.*
Odradzam zakupy dramat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-02-25
*.206.154.*
DRAMAT!! Brak większości towarów... Chcę kupić rower... wybrałem 3 modele, przez 4 miesiące brak. Chcę kupić bieżnie... 4 modeli brak przez kilka miesięcy... wszystko tłumaczą pandemią. NIE POLECAM!!
BRAK CZEGOKOLWIEK. CHCĄ WCISNĄĆ TO CO MAJĄ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brak123
link | zgłoś
2021-02-25
*.196.86.*
s***le zgubili paczkę i w ***u to maja... niedo*** ludzie tam pracują
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stefpat
link | zgłoś
2021-02-23
*.173.234.*
Bałagan i niekompetencja. Na stronie internetowej stany magazynowe nie zgadzają się ze stanem faktycznym w sklepach. Nikt nie informuje że z zamówienia zostają usunięte produkty, dopiero okazuje się to po odebraniu towaru ze sklepu i rozpakowaniu w domu. Nikt nie przeprasza i nawet kuponu rabatowego [rozwiń/zwiń]
Bałagan w sklepach i systemach informatycznych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-21
*.0.52.*
Chciałem dokonać kupna obuwia do biegania. Na Bielanach we Wrocławiu poprosiłem o pomoc sprzedawcę. Okazało się że trafiłem na kompetentną osobę. Niesamowicie rzeczowy, pomocny, dziękuję Panie Dawidzie Kutaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-02-20
*.122.175.*
o 8 rano w sobotę kupiłem buty online o 9 dzwoni taksówkarz że jedzie do mnie z butami . KOSMOS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-02-17
*.55.208.*
zamówiłam dziecięcy rowerek ,po 6 dniach dostałam bez p***łów i boczne kółka . po ponad dwóch tygodniach korespondencji nimi dostałam . Rowerek miał być urodzinowy a dziecko dostał po 3 tygodniach . Masakra.
Brak
Wielki bałagan,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-02-14
*.169.35.*
To już nie jest kpina ,ale totalny bałagan i brak organizacji. 6 luty zamówienie i przelew elektroniczny. Po trzech dniach inf o przyjęciu do realizacji i wskazanie daty dostawy na 16 luty. Napisałem do nich (bez odzewu) ,że furmanką by prędzej dowieźli. Bywają przesyłki z Chin dostarczane szybcie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-14
*:5a20:99e4:*
Zamówiłem bieżnie i od razu zrobiłem przelew.Po 4 dniach otrzymałem od decathlon mail iż zamówienie zostało anulowane z powodu niezaksiegiwania wpłaty.Wyslalem do decathlon potwierdzenie przelewu. Po dwóch dniach otrzymałem telefon że nie mają takiego przelewu. Zwróciłem się do mojego banku z r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-01-31
*.254.225.*
Tyle co ja już zamawiam ale nigdy nie spotkałem się aby czekać za przysyłką tak długo zazwyczaj jest to 1 max 2 dwa dni a tu prawie tydzień tegedia . Nie polecam i więcej ni będę zamawiał.
Brak
Czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-01-20
*.74.85.*
Tragedia. W dzisiejszy czasach czekać na przesyłkę ponad tydzień?? Szok!!! I to jeszcze nie wiem czy dojdzie w kolejnym tydodniu! Ostatni mój zakup w tym sklepie. Szkoda że wcześniej nie przeczytałam komentarzy!!! A jeszcze wysyłka pocztą!! Dobrze ze zwroty są darmowe bo automatycznie zwracam towar. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kiszka
link | zgłoś
2021-01-16
*.71.224.*
Tragedia. Czekasz i czekasz. Nie da się edytować zamówienia od razu po kupnie. Na infolinii też nic nie chcą zrobić. Musi ci dojść przesylka a potem musisz ją zwrócić żeby dokonać zamiany. A to wszystko bardzo długo trwa. Nigdy nie kupię tam nic, bo czas oczekiwania przewyższa moje najśmielsze oczek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bez Nicku
link | zgłoś
2021-01-15
*.0.84.*
Dramat. Kompletny. Próbowałem na drugiego maila wygenerować kod sprawdzający, pisali, że wysyłają, a godzinę czasu nic. Zrezygnowałem z zamówienia. Kompletnie niekompetentne osoby, "prześlę informację dalej, do informatyków, problem jest globalny" i tego typu idiotyczne tłumaczenia. Śmiech. Biznes r [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo. Niekompetencja, koszmarna ścieżka zamówienia nawet stałych klientów, posiadających ich pseudo karty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-01-15
*.192.63.*
TRAGEDIA!!!! OMIJAJCIE Z DALA SKLEP INTERNETOWY !!! ZŁODZIEJE, OSZUŚCI, KRĘTACZE... NIE MA ŻADNEJ, ALE TO ŻADNEJ KOMPETENTNEJ OSOBY NA INFOLINI, W OBSŁUDZE SKLEPU INTERNETOWEGO, W ZAKŁADCE DLABIZNESU... NO Q**A PORAŻKA TOTALNA. ZAMÓWIŁEM TOWAR ZA 10 TYŚ ZŁOTYCH 22 GRUDNIA, OPŁACONE OD RAZU PROFORMA [rozwiń/zwiń]
TO, ŻE JUŻ NIGDY NIE OTWORZĘ NAWET ICH STRONY! ZŁODZIEJE
TO, ŻE COŚ MNIE PODKUSIŁO KUPOWAĆ U NICH W SKLEPIE INTERNETOWYM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-14
*.151.42.*
Po prostu brak słów
Kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-01-14
*:48:3407:*
Zdecydowanie nie polecam. Jeden wielki bajzel, żeby nie użyć innego epitetu. 3 dni temu zamówiłam buty. Zamówienie opłaciłam. Dzisiaj się dowiedziałam że zamówienie anulowano z powodu braku wpłaty, ale mogę je ponowić. Jak chcę zwrot tamtej gotówki to ja mam wysłać potwierdzenie i czekać na zwrot. J [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-01-12
*.68.225.*
W ciągu 5 dni przesyłka ma dotrzeć do klienta co w dzisiejszych czasach i tak jest śmieszne w porównaniu z innymi firmami a i tak nie potraficie tego zrealizować. DRAMAT
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-01-11
*.160.159.*
Nie polecam. Przesyłka miała być dostarczona po kilku dniach czekam już ponad tydzień i nie ma z nikim kontaktu. Infolinia jestem 17 w kolejce:) zamówienie - pl166227458
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-01-08
*.146.97.*
Zamowienie PL149129857 . Sklep tragedia . Zamawiasz odbiór w sklepie jutro , po wpłacie pieniędzy wyskoczyło za cztery dni . Na koniec paczka ginie .Sklep wysyła do magazynu centralnego , magazyn centralny do sklepu . Brak możliwości odklikania zwrotu pieniędzy na stronie bo przesyłka niezrealizowan [rozwiń/zwiń]
Brak
Totalna dezinformacja .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-08
*.11.131.*
Jadą na opini sprzed lat, "sklep internetowy" działa dysfunkcyjne, brak możliwościedycji zamówienia, program lojalnościowy to parodia, jeśli w okienku czasowym sam nie dostrzeżesz należnych tobie bonusów, firma je anuluje, asortyment, też zmienia się raz na dekadę (to chyba nawiązanie do rdzenia w n [rozwiń/zwiń]
na dziiaj brak
brak elastyczności, niuczciwość firmy względem klienta, asortyment produktów niewielki i niezmiennuy od dekady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-09
*.199.123.*
to samo co wszyscy poprzednicy. Kompletny dramat. Brak towaru, brak pieniędzy i brak kontaktu NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!!!!!!!!! OCENIAM TYLKO SKLEP INTERNETOWY. NIE OCENIAM SKLEPÓW STACJONARNYCH !!!
BRAK ZALET
BRAK TOWARU, BRAK PIENIĘDZY, BRAK KONTATKU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2020-12-08
*.67.85.*
Niestety to samo co u reszty :) zamówienie miało być do odbioru 1.12, tego dnia dostałam tylko maila że mają opóźnienie i przesyłka dotrze do max. 2 dni roboczych. Oczywiście tak się nie stało więc zadzwonilam na infolinię, Pani powiedziała mi że zamówienie jest już spakowane i czeka na odbiór kurie [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak wysyłki towaru mimo dzwonienia na infolinię, pisania maili i terminu realizacji który już dawno upłynąl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2020-11-12
*.179.71.*
ZŁODZIEJE! Dokonaliśmy zakupu, a następnie zwrotu towarów na znaczna kwotę, pieniądze nie wpłynęły na nasz rachunek bankowy. Próbowaliśmy wyjaśnić sprawę w sklepie, została złożona reklamacja drogą e-mailową i wysłane pismo listem poleconym z dowodami zakupu i zwrotu. Czekamy od 21.07.2020 i żadnej [rozwiń/zwiń]
brak
ani pieniędzy ani towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-09-03
*.175.206.*
Od ~8 lat kupuję stacjonarnie. W rezultacie zarazy gwałtownie obniżyły się zyski sklepu i rozpoczęły się problemy z obsługą klientów. Po ponownym otwarciu pracownicy sklepów stacjonarnych zachowywali się agresywnie. Byłem świadkiem odmowy zwrotów towarów "na koronawirusa". Osobiście miałem problemy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2020-09-01
*:f3c2:907e:*
Komentuję Decathlon.pl, a nie sklepy naziemne Decathlon. Kupiłam torbę do jogi. Sklep przez tydzień PAKOWAŁ torbę. W końcu napisałam emaila, żeby anulowali zamówienie, że pojadę i kupię w sklepie. Zamiast anulować na wyraźną prośbę w emailu odpisali, ze anulują jeżeli dam dyspozycję. Co to znaczy [rozwiń/zwiń]
sprzęt dobrej jakości
nierzetelność infolinii, wprowadzanie w błąd i przez isklep i przez infolinię, sprzedaż produktów których nie ma stanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-08-17
*.248.138.*
Żenada. Kupiłam kajak wiosła kapoki . Kajak doszedł a kapoki u wiosła nie . Od 11 do 17 nikt nie raczył poinformować mnie że towaru nie dostanę .sama dzwonię pytam a i co z tego . Jutro jadę z kajakiem bez wioseł a pan mi pisze żeby poinformować dzieci ze panu z Decathlonu przykro. Ostatnie zakupy w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-07-23
*:2c55:c462:*
Sklep online to jakaś PORAŻKA. Zamówienie złożone i opłacone 11 lipca, aby dostawa była SZYBSZA zamówienie z dostawą do sklepu stacjonarnego. Status przesyłki na Przygotowany zmieniony 17 lipca. Poniedziałek 20 lipca e-mail z inf. O opóźnieniu i paczka zostanie dostarczona DO 2 dni roboczych. Środa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alwek
link | zgłoś
2020-07-16
*:24:ffe:*
Zamówiłam rower(dla dziecka), który miałam odebrać po 2 dniach.Okazało się jednak że nie ma go w polskim magazynie i kazali czekać cierpliwie 5 dni bo towar ma dotrzeć do mnie z francuskiego magazynu.Dziecko moje było zadowolone że rower napewno dotrze.Po wykonaniu do decathlonu kilku telefonów uspo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2020-06-24
*.239.14.*
Oceniam tylko obsługę zakupów on-line. System działa bardzo źle. Prawidłowo opisany przelew (opisany numerem zamówienia)nie jest prawidłowo księgowany przez firmę. Konieczność dosyłania potwierdzeń. Potem zwłoka z wysyłką z powodu rzekomego braku numeru telefonu, niemożność odpowiedzi na maile (nore [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2015-12-17
*.200.81.*
Super sklep. Fajne rzeczy cena do przyjęcia . Mamy buty trekkingowe które służą już bardzo długo pomimo prania w pralce aut. Szybki transport. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-06-19
*.189.219.*
Witam Byłem wieloletnim klientem sklepów Decathlon, przez kilka lat korzystałem regularnie ze sklepu stacjonarnego w Krakowie, od roku z Decathlon Easy w Rzeszowie i kilka razy zamawiałem on – line. Bardzo cenię sobie marki Kalenji i Aptonia – uważam, że oferują dobrą jakość za przystępną cenę. [rozwiń/zwiń]
jakość produktu
poziom obsługi klenta/ czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrzej
link | zgłoś
2015-06-19
*.228.8.*
dobra cena do jakości sprzętu biegowego Kalenji.
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barakuda
link | zgłoś
2015-05-26
*.73.226.*
Bardzo dobra obsługa, prędkie dostarczenie przesyłki. Zamówione towary zgadzają się zoczekiwaniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danka
link | zgłoś
2015-04-14
*.172.247.*
No ja jestem zadowolona, nawet jeśli to podróbki. Ceny są przystępne, jeszcze ani razu nie miałam problemu z dostawą, u mnie w mieście niestety nie . Dla mnie liczy się, że towar jest w porządku i tu nie mam na co narzekać.
duży wybór, odzieży sportowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magister Farmacji
link | zgłoś
2014-06-24
*.42.211.*
Sam sklep jest w porzadku ale jakosc towarów nie zadowala. Czesc to prawdziwy chlam za grosze udajacy profesjonalna markowa odziez. Ci co znaja się troche na rzeczy doskonale zdaja sobioe sprawe. Natomiast ci co zobacza fajna reklame "butów trekkingowych" za 59 beda podjarani, bo marketing działa. K [rozwiń/zwiń]
sklep ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ernest35
link | zgłoś
2014-04-10
*.46.60.*
Zgadzam sie z wami, decathlon posiada ekstra fajne rzeczy nie tylko dla sportowców, ja tez uwielbiam chodzenie po górach i kupowanie u nich bardzo mi odpowiada.
duzy wybór produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JEDRZEJ
link | zgłoś
2014-04-10
*.15.121.*
W stacjonarnym decathlonie nie kupowałem, bo u mnie w miescie nie ma, ale w internetowym tak. Zaskoczyli mnie dobra jakoscia niemarkowych produktów. Kupilem super buty trekkingowe za niecałe 100 zł i do dzis mi słuza. latam nimi w górach i po lesie. Sa nieprzemakalne i zapewniają dobra ochrone. Wam [rozwiń/zwiń]
tanie produkty i super jakosciowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arek
link | zgłoś
2014-04-09
*.179.197.*
Decathlon to klasa sama w sobie. Nie trzeba ich przedstawiać!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniak
link | zgłoś
2014-04-09
*.80.216.*
Najepszy sklep sportowy ever!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

decathlon.pl Opinie