decathlon.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 40
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
decathlon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2021-12-01
*:8b5:a314:*
Tragedia z wysyłką. Dzisiaj mija 8 dzień a paczki dalej nie ma. Piszą na stronie że dostawa 29 listopada a dzisiaj 1 grudnia a przesyłki dalej nie ma. Żadnego przepraszam na zgłaszanie mailowe skargi. Elektorniczne oferty tylko... Pytam gdzie moja paczaka bo ani paczki ani pieniędzy nie ma . Tragedi [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-06
*.5.46.*
Buty mh500. W butach, które kupiłem, po niecałych 6 miesiącach tylko w suche dni wytarły się zapietki. Niestety nie da się produktowi wystawić nawet neutralnej opinii na stronie sklepu. Cenzurują przed umieszczeniem opinii, a klientom sugerują niewłaściwe użytkowanie. Obsługa dno.
Buty wygodne
Bardzo słaba jakość materiału na zapietkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rico
link | zgłoś
2021-11-03
*.136.138.*
Dostałem powiadomienie o dostępności roweru, więc od razu kliknąłem w "koszyk" z poziomu maila i znalazł się mój wymarzony elektryk w moim zamówieniu na moim decathlonowskim koncie.Wypełniam szybko wniosek o płatność ratalną gdyż rower nie jest tani (15999) mam przyznany kredyt zerowy i... okazuje s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2021-10-23
*.101.130.*
Chociaż zapłaciłam za zamówienie to status zamówienia pozostaje nieopłacony, pisałam 2 razy do nich o zmianę statusu, dopiero po 3 razie wysłania potwierdzenia zamówienia dostałam email'a zwrotnego z informacją, że zaksięgują moją wpłatę, nic się do dzisiaj nie zmieniło w statusie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-10-20
*:7d04:b513:*
To są zwykli oszuści,ja sprawę zgłaszam na Policję,zapłaciłam za towar po czym po 3 tygodniach czekania anulowali moje zamówienie oczywiście nie zwracając pieniędzy na konto..nie polecam...I proszę uważać ponieważ to zwykli oszusci
Xadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-09-20
*.255.131.*
Zamówienie na kilka produktów składa się godzinę. Towar w magazynie a dostawa towaru w ciągu 8 dni. Masakra. Czekam za fakturą 5 dni... Czytając komentarze, boję się czy zamówienie zostanie zrealizowane. Nie poleca sklepu internetowego!!
konstrukcja sklepu ze średniowiecza, długi termin dostawy, słaby kontakt z obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-09-10
*.204.22.*
Robicie sobie Państwo po prostu żarty z klientów, wczoraj zapłaciłem za towar poprzez system dotpay. Najpierw wielkie problemy z zatwierdzeniem wpłaty. Pózniej dostaje maila z informacją że zamówienie jest opłacone i zatwierdzone. Po czym po kilku godzinach mail iż zamówienie zostało anulowane. Ocz [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-09-03
*.117.135.*
Zamówiona kurtka przyszła przecięta i bez metki. Moje pierwsze zamówienie będzie zarazem ostanim. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cinas
link | zgłoś
2021-08-27
*.32.54.*
kupiłem kajak pneumatyczny .Przy pierwszym pompowaniu pękły wewnętrzne spawy w podłodze. Nie nadaje się do pływania. Napisałem negatywną opinię dot. tego produktu i oczywiście się nie ukazała. Za to codziennie powtarza się opinia zachwalająca ten kajak, tylko data wpisu stale jest zmieniana na naj [rozwiń/zwiń]
brak
jakość uniemożliwiająca jakiekolwiek użytkowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-31
*.73.162.*
Podczas składania zamówienia jest informacja, że w sklepie już za 1 godzinę i propozycja podania własnego terminu odbioru. Podałam termin za 2 dni. Po opłaceniu zamówienia dostalam termin za 10 dni - i to jako "przewidywany" termin. BOK nie odbiera telefonów, przez 20 min sluchałam informacji, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

decathlon.pl Opinie