decathlon.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
decathlon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafał
link | zgłoś
2022-05-13
*.179.132.*
Odebrałem nowy rower ze sklepu, był niewyregulowany, i niesprawny - coś hałasuje w napędzie. Po wykonaniu jazdy próbnej po parkingu przed sklepem złożyłem reklamację żądając natychmiastowej naprawy lub zwrotu towaru. Powiedziano że nie mogę zwrócić towaru bo jest już jeżdżony. To jak mogłem sprawdzi [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji i chęci pomocy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-29
*.172.84.*
Jestem mega zawiedziona obsługą przy ostatnich zamówieniach w sklepie internetowym! Nie wiem co się tam dzieje,ale wcześniej nie było takiego problemu. Ponad dwa tygodnie czekałam na zwrot pieniędzy, na moje monity odpowiadał automat albo jakiś "ktoś" kto odpisywał ogólnie, zupełnie nie udzielając o [rozwiń/zwiń]
słaby kontakt z obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-04-08
*.184.131.*
zamówienie opłacone z góry błyskawicznym przelewem, powinno być na drugi dzień roboczy u mnie, po tygodniu śledzenia paczki, która zwiedziła 4 czy 5 punktów inpostu dostaję informację, że została zwrócona do nadawcy a Decathlon oferuje mi zwrot środków w dwa dni robocze + weekend... to jest wyższy p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xx
link | zgłoś
2022-03-24
*:69cf:159b:*
Bardzo złe podejście do klienta że nie co czekałem 25 dni za towarem a miałem otrzymać po 9 to oszustwo co do wyboru przesyłki jak ruwniesz musiałem dzwonić . Bardzo zła obsługa kręcenie nigdy już nic nie kupię z tego sklepu jak również nie polecę nikomu
Żadnych
Bardzo złe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2022-03-22
*.111.156.*
wszystko ok, fajne kurtki wiosenne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-01-12
*.61.165.*
Uważajcie przy kasach w Decathlon. Czytniki przy kasach skanują nawet używaną odzież wierzchnią!!! :) Paragon zawyżony o 99,99 zł. Pani kasjerce nie przeszkadzało, że w koszyku jest o jeden produkt mniej. Po reklamacji bardzo szybko otrzymałem zwrot niesłusznie naliczonych pieniędzy. :) :) Produ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2021-12-22
*.248.75.*
Zamówiłem kuriera DHL lub GLS na przesyłkę, wybór wyraźnie zaznaczony, niestety " ktoś" nie zrozumiał ze DHL lub GLS..wysłał pocztą polską, wyraźnie bylo zaznaczone, wysłali "po swojemu" musiałem czekać 1dzień co fatalnie wpłynęło na mój czas pracę i plany.Nigdy więcej nie kupię przez Internet w Skl [rozwiń/zwiń]
-
Zmiana bez konsultacji z klientem!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-15
*.205.149.*
Nie polecam. Produkty zakupione nie zostały wysłane, gdy odezwałem się na czacie na ich stronie, to okazało się że nie ma produktów i nie będzie. W dodatku to były prezenty na święta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-12-10
*.161.93.*
Witam, chciałem podzielić się opinią na temat sklepu Decathlon w Krakowie przy Al. Pokoju 46. W dniu dzisiejszym odwiedziłem ten sklep i dokonałem zakupów. Przy wyjściu za wycieraczką znalazłem mandat 150 pln za parkowanie. Wjeżdżając do tego sklepu zauważyłem że szlabany są po usuwane w przeszłości [rozwiń/zwiń]
brak!
Naciąganie na parking
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pajppiptypajp
link | zgłoś
2021-12-03
*.7.40.*
Dzień dobry Miała miejsce taka sobie sytuacja. w dniu dzisiejszym w sklepie stacjonarnym Decathlon Rumia. W dniu 30.11.2021 zakupiłem buty turystyczne śniegowce warm wtp sh500 xwarm wysokie damskie. Wczoraj zostały ubrane pierwszy raz i okazało się że prawy but jest mokry w środku,lewy but był suchy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-12-01
*:8b5:a314:*
Tragedia z wysyłką. Dzisiaj mija 8 dzień a paczki dalej nie ma. Piszą na stronie że dostawa 29 listopada a dzisiaj 1 grudnia a przesyłki dalej nie ma. Żadnego przepraszam na zgłaszanie mailowe skargi. Elektorniczne oferty tylko... Pytam gdzie moja paczaka bo ani paczki ani pieniędzy nie ma . Tragedi [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-06
*.5.46.*
Buty mh500. W butach, które kupiłem, po niecałych 6 miesiącach tylko w suche dni wytarły się zapietki. Niestety nie da się produktowi wystawić nawet neutralnej opinii na stronie sklepu. Cenzurują przed umieszczeniem opinii, a klientom sugerują niewłaściwe użytkowanie. Obsługa dno.
Buty wygodne
Bardzo słaba jakość materiału na zapietkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rico
link | zgłoś
2021-11-03
*.136.138.*
Dostałem powiadomienie o dostępności roweru, więc od razu kliknąłem w "koszyk" z poziomu maila i znalazł się mój wymarzony elektryk w moim zamówieniu na moim decathlonowskim koncie.Wypełniam szybko wniosek o płatność ratalną gdyż rower nie jest tani (15999) mam przyznany kredyt zerowy i... okazuje s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2021-10-23
*.101.130.*
Chociaż zapłaciłam za zamówienie to status zamówienia pozostaje nieopłacony, pisałam 2 razy do nich o zmianę statusu, dopiero po 3 razie wysłania potwierdzenia zamówienia dostałam email'a zwrotnego z informacją, że zaksięgują moją wpłatę, nic się do dzisiaj nie zmieniło w statusie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-10-20
*:7d04:b513:*
To są zwykli oszuści,ja sprawę zgłaszam na Policję,zapłaciłam za towar po czym po 3 tygodniach czekania anulowali moje zamówienie oczywiście nie zwracając pieniędzy na konto..nie polecam...I proszę uważać ponieważ to zwykli oszusci
Xadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-09-03
*.117.135.*
Zamówiona kurtka przyszła przecięta i bez metki. Moje pierwsze zamówienie będzie zarazem ostanim. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2021-06-25
*:f089:8bfe:*
sklep przy reklamacjach to jakaś kpina zostawiłem rower który miał przekręcony gwint od siodełka i uszkodzoną przerzutkę zostawiając rower nie mial żadnych rys przy uszkodzonej części a przy składaniu reklamacji nikt nie sprawdził sanu roweru po 3 godzinach dostałem telefon ze nie będzie reklamacji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-06-24
*.204.19.*
Decathlon przysyla informacje reklamowe, ze sa promocje na koncowki serii ale tylko w sklepach stacjonarnych. Znajduje spodnie w moim rozmiarze. Sa tylko w Nowym Saczu. Dzwonie na info Decathlona. Okazuje sie, ze nie przerzuca towaru do innego sklepu bo nie maja takiego zwyczaju. Wiec obszedlem sie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-06-07
*.0.85.*
Sklep internetowy to oszusci. Zamowilem towar za ok 1000 zl w srode 26 maja, przesylka miala byc darmowa, potem wyskoczylo ze mam zaplacic 100 zl za ponadgabaryt o czymnie informowali na wczesniejszym etapie procedury zakupowej, tylko pisali ze powyzej 100zl przesylka darmowa. Ale pal ich licho, zap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-06-04
*.51.121.*
Przez pomyłkę InPost odesłał paczkę do nadawcy. InPost nic z tym nie zrobił i kazał się kontaktować z nadawcą. Na infolinii Decathlon powiedzieli że sprawą się zajmą i dają odpowiedź emailową. Niestety trzeba było że sprawa dzwonić drugi raz, bo nikt się nie odezwał. Mimo wszystko Decathlon ogarnął [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lotek
link | zgłoś
2021-05-05
*.9.39.*
Skarpety neoprotenowe są źle zwymiarowane. Strasznie małe. Sklep jest tak zrobiony żeby utrudnić zwrot, wymianę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2021-04-27
*.173.251.*
Muszę niestety wystawić negatywną ocenę.Rzecz się tyczy zwrotu/wymiany towaru bo taki jest zapis w zakładce.A mianowicie system w przypadku zwrotu/wymiany towaru jakoś się prawidłowo nie ładuje i nie zapisuje tego co byśmy chcieli.Dokładnie zaznaczyłam, ze interesuje mnie wymiana a nie zwrot gotówki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesiu
link | zgłoś
2021-04-26
*:593f:78a:*
Nie polecam
Ceny
Anuluja zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-21
*.0.52.*
Chciałem dokonać kupna obuwia do biegania. Na Bielanach we Wrocławiu poprosiłem o pomoc sprzedawcę. Okazało się że trafiłem na kompetentną osobę. Niesamowicie rzeczowy, pomocny, dziękuję Panie Dawidzie Kutaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-02-20
*.122.175.*
o 8 rano w sobotę kupiłem buty online o 9 dzwoni taksówkarz że jedzie do mnie z butami . KOSMOS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-14
*:5a20:99e4:*
Zamówiłem bieżnie i od razu zrobiłem przelew.Po 4 dniach otrzymałem od decathlon mail iż zamówienie zostało anulowane z powodu niezaksiegiwania wpłaty.Wyslalem do decathlon potwierdzenie przelewu. Po dwóch dniach otrzymałem telefon że nie mają takiego przelewu. Zwróciłem się do mojego banku z r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-01-20
*.74.85.*
Tragedia. W dzisiejszy czasach czekać na przesyłkę ponad tydzień?? Szok!!! I to jeszcze nie wiem czy dojdzie w kolejnym tydodniu! Ostatni mój zakup w tym sklepie. Szkoda że wcześniej nie przeczytałam komentarzy!!! A jeszcze wysyłka pocztą!! Dobrze ze zwroty są darmowe bo automatycznie zwracam towar. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-01-11
*.160.159.*
Nie polecam. Przesyłka miała być dostarczona po kilku dniach czekam już ponad tydzień i nie ma z nikim kontaktu. Infolinia jestem 17 w kolejce:) zamówienie - pl166227458
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2020-12-08
*.67.85.*
Niestety to samo co u reszty :) zamówienie miało być do odbioru 1.12, tego dnia dostałam tylko maila że mają opóźnienie i przesyłka dotrze do max. 2 dni roboczych. Oczywiście tak się nie stało więc zadzwonilam na infolinię, Pani powiedziała mi że zamówienie jest już spakowane i czeka na odbiór kurie [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak wysyłki towaru mimo dzwonienia na infolinię, pisania maili i terminu realizacji który już dawno upłynąl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-09-03
*.175.206.*
Od ~8 lat kupuję stacjonarnie. W rezultacie zarazy gwałtownie obniżyły się zyski sklepu i rozpoczęły się problemy z obsługą klientów. Po ponownym otwarciu pracownicy sklepów stacjonarnych zachowywali się agresywnie. Byłem świadkiem odmowy zwrotów towarów "na koronawirusa". Osobiście miałem problemy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2020-09-01
*:f3c2:907e:*
Komentuję Decathlon.pl, a nie sklepy naziemne Decathlon. Kupiłam torbę do jogi. Sklep przez tydzień PAKOWAŁ torbę. W końcu napisałam emaila, żeby anulowali zamówienie, że pojadę i kupię w sklepie. Zamiast anulować na wyraźną prośbę w emailu odpisali, ze anulują jeżeli dam dyspozycję. Co to znaczy [rozwiń/zwiń]
sprzęt dobrej jakości
nierzetelność infolinii, wprowadzanie w błąd i przez isklep i przez infolinię, sprzedaż produktów których nie ma stanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alwek
link | zgłoś
2020-07-16
*:24:ffe:*
Zamówiłam rower(dla dziecka), który miałam odebrać po 2 dniach.Okazało się jednak że nie ma go w polskim magazynie i kazali czekać cierpliwie 5 dni bo towar ma dotrzeć do mnie z francuskiego magazynu.Dziecko moje było zadowolone że rower napewno dotrze.Po wykonaniu do decathlonu kilku telefonów uspo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2020-06-24
*.239.14.*
Oceniam tylko obsługę zakupów on-line. System działa bardzo źle. Prawidłowo opisany przelew (opisany numerem zamówienia)nie jest prawidłowo księgowany przez firmę. Konieczność dosyłania potwierdzeń. Potem zwłoka z wysyłką z powodu rzekomego braku numeru telefonu, niemożność odpowiedzi na maile (nore [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2015-12-17
*.200.81.*
Super sklep. Fajne rzeczy cena do przyjęcia . Mamy buty trekkingowe które służą już bardzo długo pomimo prania w pralce aut. Szybki transport. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-06-19
*.189.219.*
Witam Byłem wieloletnim klientem sklepów Decathlon, przez kilka lat korzystałem regularnie ze sklepu stacjonarnego w Krakowie, od roku z Decathlon Easy w Rzeszowie i kilka razy zamawiałem on – line. Bardzo cenię sobie marki Kalenji i Aptonia – uważam, że oferują dobrą jakość za przystępną cenę. [rozwiń/zwiń]
jakość produktu
poziom obsługi klenta/ czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrzej
link | zgłoś
2015-06-19
*.228.8.*
dobra cena do jakości sprzętu biegowego Kalenji.
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barakuda
link | zgłoś
2015-05-26
*.73.226.*
Bardzo dobra obsługa, prędkie dostarczenie przesyłki. Zamówione towary zgadzają się zoczekiwaniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danka
link | zgłoś
2015-04-14
*.172.247.*
No ja jestem zadowolona, nawet jeśli to podróbki. Ceny są przystępne, jeszcze ani razu nie miałam problemu z dostawą, u mnie w mieście niestety nie . Dla mnie liczy się, że towar jest w porządku i tu nie mam na co narzekać.
duży wybór, odzieży sportowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magister Farmacji
link | zgłoś
2014-06-24
*.42.211.*
Sam sklep jest w porzadku ale jakosc towarów nie zadowala. Czesc to prawdziwy chlam za grosze udajacy profesjonalna markowa odziez. Ci co znaja się troche na rzeczy doskonale zdaja sobioe sprawe. Natomiast ci co zobacza fajna reklame "butów trekkingowych" za 59 beda podjarani, bo marketing działa. K [rozwiń/zwiń]
sklep ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ernest35
link | zgłoś
2014-04-10
*.46.60.*
Zgadzam sie z wami, decathlon posiada ekstra fajne rzeczy nie tylko dla sportowców, ja tez uwielbiam chodzenie po górach i kupowanie u nich bardzo mi odpowiada.
duzy wybór produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JEDRZEJ
link | zgłoś
2014-04-10
*.15.121.*
W stacjonarnym decathlonie nie kupowałem, bo u mnie w miescie nie ma, ale w internetowym tak. Zaskoczyli mnie dobra jakoscia niemarkowych produktów. Kupilem super buty trekkingowe za niecałe 100 zł i do dzis mi słuza. latam nimi w górach i po lesie. Sa nieprzemakalne i zapewniają dobra ochrone. Wam [rozwiń/zwiń]
tanie produkty i super jakosciowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arek
link | zgłoś
2014-04-09
*.179.197.*
Decathlon to klasa sama w sobie. Nie trzeba ich przedstawiać!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniak
link | zgłoś
2014-04-09
*.80.216.*
Najepszy sklep sportowy ever!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

decathlon.pl Opinie