Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 114
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
polskieprawo.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dorota Pilska
link | zgłoś
2020-04-28
*:7935:f84f:*
Już w najniższym pakiecie można znaleźć szkolenia. Polecam firmę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2020-04-28
*:7935:f84f:*
Dobre porady prawne. Kilka razy korzystałem z pomocy i bardzo mi pomogli. Bardzo fachowo i konkretnie. Przedłużam na kolejny rok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław B
link | zgłoś
2020-04-27
*.191.204.*
Zalogowałem się przez stronę internetową. Przeglądnąłem, sprawdziłem i wykupiłem abonament na pół roku. Polecam
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek Woliński
link | zgłoś
2020-04-27
*.102.16.*
Jestem bardzo zadowolona z doradztwa prawnego. Kilka spraw udało mi się pozytywnie zakończyć. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Mołek
link | zgłoś
2020-04-27
*.83.3.*
Ciekawa zawartość portalu i dodatkowa pomoc w postaci usług doradczych w abonamencie. Mi pomogli kilka razy, opłaciło się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek Woliński
link | zgłoś
2020-04-27
*.154.197.*
Serwis znalazłam poprzez stronę internetową. Zapoznałam się z zawartością, przeczytałam regulamin i aktywowałam sobie. Nie żałuję, sprawdzam bardzo często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-04-27
*.132.138.*
Dokładnie opisane prawo międzynarodowe. Jako dla osoby prowadzącej działalność poza granicami kraju bardzo pomocne źródło informacji. Ja się tu wspieram. Polecam
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyniuk W.
link | zgłoś
2020-04-27
*.239.87.*
Jestem klientem firmy od ponad 2 miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń, co do współpracy. Wszystko przebiega pozytywnie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2020-04-27
*.58.44.*
Sprawdzona firma, oferująca profesjonalny portal prawny. Korzystam od niedawna i jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-04-27
*.59.94.*
Bardzo rozbudowany tematycznie serwis. Na pewno jest z czym się zapoznawać i z czego korzystać w tym miejscu. Poleciłabym każdemu.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie