Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 114
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
polskieprawo.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2021-09-14
*.146.41.*
Niestety - firma to jedno wielkie oszustwo. maja tak skonstruowaną umowę, że jest ona zawarta na podstawie rozmowy (która wydaje się niezobowiązująca) z telemarketerem. Cena za dostęp jest 3-krotnie wyższa niż w innych portalach. Ale najbardziej skandaliczne są rozmowy o płatnościach- przez 13 lat p [rozwiń/zwiń]
brak
poziom rozmowy, cena, niejasne zasady nawiązania umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
burza41
link | zgłoś
2021-03-08
*.81.153.*
Po wykupieniu dostępu do portalu mamy dostęp do biblioteki e-booków, które możemy pobrać. Jest bardzo ciekawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.L.S.
link | zgłoś
2021-03-08
*.135.78.*
Dużo funkcji i ciekawych usług. Jak najbardziej mogę go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dachy War Sp.J.
link | zgłoś
2021-03-08
*.19.118.*
Ciekawe funkcje możliwości. Bardzo dobra pomoc prawna, wiele kwestii mi wyjaśniono. Super
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P. Pawlicki
link | zgłoś
2021-03-08
*.89.224.*
Polecam ten portal, ponieważ osobiście miałem okazję go przetestować Wykupiłem tez dostęp dla swojego zespołu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna Mostoń, Toruń
link | zgłoś
2021-03-08
*.79.164.*
Jestem zadowolona z portalu, z treści jakie tam znajduję jak też łatwości wyszukiwania. Jak dla mnie ok, nie będę szukać inne j pomocy na ten moment. mam jedynie drobną uwagę co do czcionek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Akram, Gołkowice
link | zgłoś
2021-03-08
*.79.156.*
Ciekawe możliwości, bardzo fajne informacje, dla mnie duża pomoc. Używam jak mam czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
margo8
link | zgłoś
2021-03-08
*.15.126.*
Odkąd posiadam portal na bieżąco jestem ze wszystkimi informacjami w prawie, gospodarce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k. Lowicki, Szczecin
link | zgłoś
2021-03-08
*.1.90.*
Współpraca bardzo udana już od jakiegoś czasu, jestem bardzo zadowolony.
zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aliczek
link | zgłoś
2021-03-08
*.1.90.*
Korzystałem z serwisu rok temu. Ogólnie byłem bardzo zadowolony, nie podobała mi się szata graficzna serwisu, lubię stonowane kolory.
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie