Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 121
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
polskieprawo.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ignacy
link | zgłoś
2021-09-27
*.71.4.*
Moim zdaniem bardzo fajna rzecz. Zaglądam tu dość często, kilka razy korzystałam z porady prawnej i jak na razie nie zawiodłam się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-09-27
*.71.130.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tar
link | zgłoś
2021-09-27
*.102.16.*
Dziękuję firmie za pomoc w rozwiązaniu kilku problemów które wystąpiły po nowy roku u mnie w firmie w kadrowych tematach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.
link | zgłoś
2021-09-27
*.235.207.*
Uważam, że cena jest adekwatna co do jakości, ponieważ znajdziemy tutaj zarówno informacje, które tak jak w moim przypadku są przydatne w pracy, jak i artykuły z działu gospodarki i ekonomii, którym się interesuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-09-27
*.68.225.*
Ja też mogę się pochwalić długą współpracą. Generalnie ilekroć zwracałem się z jakimkolwiek zapytaniem do nich, zawsze miałem zadowalającą mnie odpowiedź, więc nie mam powodu do krytyki. Jest naprawdę ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-09-27
*.154.153.*
Portal interesujący. Z ciekawości zalogowałam się, ale wydaje się być przydatny i zostawiam. Cena okej, a pewnie się przyda, wcześniej czy póżniej. Myślę, że mogę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elia
link | zgłoś
2021-09-27
*.76.119.*
Skorzystałam z okresu testowego portalu i jestem pod wrażeniem. Bardzo przydały mi się porady prawne on-line. Mam zamiar przejść na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-09-14
*.146.41.*
Niestety - firma to jedno wielkie oszustwo. maja tak skonstruowaną umowę, że jest ona zawarta na podstawie rozmowy (która wydaje się niezobowiązująca) z telemarketerem. Cena za dostęp jest 3-krotnie wyższa niż w innych portalach. Ale najbardziej skandaliczne są rozmowy o płatnościach- przez 13 lat p [rozwiń/zwiń]
brak
poziom rozmowy, cena, niejasne zasady nawiązania umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
burza41
link | zgłoś
2021-03-08
*.81.153.*
Po wykupieniu dostępu do portalu mamy dostęp do biblioteki e-booków, które możemy pobrać. Jest bardzo ciekawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.L.S.
link | zgłoś
2021-03-08
*.135.78.*
Dużo funkcji i ciekawych usług. Jak najbardziej mogę go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna Opinie