BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 209
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2017-02-21
*.160.73.*
polecam. Bardzo dobry, szybki kontakt. Warto wyróżnić sklep za indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb. Wyświadczyli mi miłą przysługę związaną z dostawą pomimo tego ,że nie musieli bo wszystko było już ustalone. Dzięki pracownikowi i jego zaangażowaniu dostałem towar prędzej. Sam produkt [rozwiń/zwiń]
solidna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-02-21
*.26.218.*
Szybko, opakowanie bezpieczne, dywanik odpowiada opisowi i fotografii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-01-27
*.248.152.*
Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt, wszystkie istotne informacje przekazane drogą mailową. Towar zgodny z opisem i zdjęciem, lampa bardzo okazała, robi wrażenie. Doskonale zapakowana. Polecam!
Dobra jakość i przystępna cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-01-19
*.185.67.*
Jestem bardzo zadowolona z jakosci mebli. Realizacja zamowienia troche trwala, ale wszedzie teraz sie czeka na meble kilka tygodni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-01-08
*.108.13.*
Miła, szybka i profesjonana obsługa. Towar bardzodobrej jakości.
wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona29066
link | zgłoś
2016-12-17
*.190.254.*
Witam, Zakupiłam w tym sklepie dywan, z którego jestem bardzo zadowolona-wygląda śliczniej niż na zdjęciu,jest gruby,miły i puszysty. Paczka dotarła bardzo szybko,była solidnie zapakowana . Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2016-09-23
*.10.36.*
przesyłka zgodna z zamówieniem,kontakt z firmą b.dobry. polecam Beliani jako dobrego sprzedawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dariusz
link | zgłoś
2016-09-20
*.6.113.*
wszystko pk
szybko , zgodnie z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIT-R
link | zgłoś
2016-08-23
*.53.46.*
POLECAM.SZYBKO I SPRAWNIE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2016-08-23
*.212.155.*
Z całą pewnością polecam sklep innym. Profesjonalna i miła obsługa, terminy realizacji szybkie. Miałam pewne perypetie i zgłaszałam reklamację ale była rozpatrzona błyskawicznie i równie profesionalnie.
1983
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie