BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 209
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Emilia Zielinska
link | zgłoś
2018-03-06
*.172.233.*
Witam.Kupiłam sofę w tej firmie,okazało się ze listwy do montażu przykręcone były w innym miejscu.Firma natychmiast zaragowala,zaproponowali wymianę lub zwrot części kosztów za naprawę w własnym zakresie.Bardzo miła i kompetentna obsługa.Sofa również bardzo elegancka.Polecam gorąco.Wszystko poszło b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarka
link | zgłoś
2018-03-05
*.172.255.*
Zdecydowanie odradzam . Kupiłam sofę , dałam się skusić cenie,dodatkowemu prezentowi. Z takim meblem jeszcze sie nigdy nie spotkałam. Sprawia wrażenie jakby wypchana słomą , po 2 tygodniach wgłębienie jak w kiepskim antyku. Niemozliwe by sprzedający nie zdawali sobie sprawy z jakości towaru. Firma n [rozwiń/zwiń]
brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2017-11-05
*.254.241.*
Zgadzam się z poprzednikami, zakupiłam sofę, trzeszczaca, mało stabilna konstrukcja, twarda, stelaż czuć siedząc na sofie, materiał kiepski... Odradzam :o
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2017-10-20
*.104.248.*
Też mam problem , reklamuje fotel i Pani stwierdza wadę mechaniczną jak materiał na fotelu pęka i sie odrywa bo jest złej jakości. dwa razy juz zostałam odrzucona. Pierwszy raz spotykam się z taką obsługą i podejściem do klienta
brak
kiepski materiał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2017-09-15
*.199.248.*
Zamówiłam łóżko przesyłka dotarła szybko .Towar niezgodny z zamówieniem inny kolor ,brakowało elementów do montażu . Łóżko sporo kosztowało spodziewałam się czegoś porządnego a to naciąganie naiwnych .Powinni zrobić z nimi porządek jeśli sprzedają buble to nie za takie ceny. Tylko w Polsce jest [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2017-09-10
*.239.97.*
Witam zdecydowanie nie polecam. Jakość oraz wykonanie foteli, które zamówiłam znacznie odbiega od zdjęcia ze strony internetowej. jestem bardzo rozczarowana. a dodam ,że fotele nie były tanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jedenasty
link | zgłoś
2017-04-06
*.190.153.*
Mebel okazał się chińskim badziewiem, tak byle jakim że szkoda gadać, oczywiście pomyślałem mam 14 dni na zwrot - a tu kolejna nieprzyjemność - firma ma siedzibę w Szwajcarii, cena najtańszego kuriera przekracza dwukrotnie wartość mebla. Dziękuje dobranoc.
Brak
Chiński badziew, nieopłacalny zwrot towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-03-22
*.254.238.*
Fetor wydobywający się z teoretycznie skórzanych mebli ani ich jakość nie usprawiedliwia dość korzystnej ceny. Obsługa ok.
cena
jakość skóry, wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miriam_hanne
link | zgłoś
2017-03-20
*.172.185.*
Lampa bardzo dobrej jakości, produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2017-03-16
*.207.157.*
Jestem bardzo zadowolona z Lamp i ich jakości , szybki kontakt mailowy i miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie