BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aneta
link | zgłoś
2018-11-15
*.146.103.*
Czytając opinie o Beliani można zgłupieć. Niesłuszne negatywne opinie tylko zbiły mnie z tropu i późno zamówiłam białe meble ogrodowe (23 częściXXL ) bo we wrześniu a przyszły w październiku zg z umową. To przez wasze negatywy nie cieszyłam się wypoczynkiem na tarasie wcześniej niż zamierzałam,mało [rozwiń/zwiń]
urocze meble ogrodowe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-09-20
*.203.177.*
Zapłaciłam dodatkowe 150pln za opcje „Wniesienie”. Na stronie przy zamawianiu nie jest podana informacja, ze wniesienie jest do pierwszego pomieszczenia. Wniesienie to dla mnie dostarczenie do miejsca przeznaczenia. Sama musiałam otwierać wszystkie paczki i przenosić części na półpiętro prosząc o p [rozwiń/zwiń]
Nieprofesjonalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-04-23
*.158.66.*
Zdecydowanie polecam ten sklep. Szybka realizacja zamówienia (na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Otrzymałam piękne krzesła, bardzo dobre jakościowo w rozsądnej cenie.
wszystko na plus
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia Zielinska
link | zgłoś
2018-03-06
*.172.233.*
Witam.Kupiłam sofę w tej firmie,okazało się ze listwy do montażu przykręcone były w innym miejscu.Firma natychmiast zaragowala,zaproponowali wymianę lub zwrot części kosztów za naprawę w własnym zakresie.Bardzo miła i kompetentna obsługa.Sofa również bardzo elegancka.Polecam gorąco.Wszystko poszło b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarka
link | zgłoś
2018-03-05
*.172.255.*
Zdecydowanie odradzam . Kupiłam sofę , dałam się skusić cenie,dodatkowemu prezentowi. Z takim meblem jeszcze sie nigdy nie spotkałam. Sprawia wrażenie jakby wypchana słomą , po 2 tygodniach wgłębienie jak w kiepskim antyku. Niemozliwe by sprzedający nie zdawali sobie sprawy z jakości towaru. Firma n [rozwiń/zwiń]
brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2017-11-05
*.254.241.*
Zgadzam się z poprzednikami, zakupiłam sofę, trzeszczaca, mało stabilna konstrukcja, twarda, stelaż czuć siedząc na sofie, materiał kiepski... Odradzam :o
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2017-10-20
*.104.248.*
Też mam problem , reklamuje fotel i Pani stwierdza wadę mechaniczną jak materiał na fotelu pęka i sie odrywa bo jest złej jakości. dwa razy juz zostałam odrzucona. Pierwszy raz spotykam się z taką obsługą i podejściem do klienta
brak
kiepski materiał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2017-09-15
*.199.248.*
Zamówiłam łóżko przesyłka dotarła szybko .Towar niezgodny z zamówieniem inny kolor ,brakowało elementów do montażu . Łóżko sporo kosztowało spodziewałam się czegoś porządnego a to naciąganie naiwnych .Powinni zrobić z nimi porządek jeśli sprzedają buble to nie za takie ceny. Tylko w Polsce jest [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2017-09-10
*.239.97.*
Witam zdecydowanie nie polecam. Jakość oraz wykonanie foteli, które zamówiłam znacznie odbiega od zdjęcia ze strony internetowej. jestem bardzo rozczarowana. a dodam ,że fotele nie były tanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jedenasty
link | zgłoś
2017-04-06
*.190.153.*
Mebel okazał się chińskim badziewiem, tak byle jakim że szkoda gadać, oczywiście pomyślałem mam 14 dni na zwrot - a tu kolejna nieprzyjemność - firma ma siedzibę w Szwajcarii, cena najtańszego kuriera przekracza dwukrotnie wartość mebla. Dziękuje dobranoc.
Brak
Chiński badziew, nieopłacalny zwrot towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie