ATV Galeria Twarzy Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Usługi reklamowe

Strona internetowa:
www.galeriatwarzy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gosica
link | zgłoś
2021-11-13
*.108.152.*
Warszawa chełmska - Nie polecam współpracy z P. Izą. Umówiła nas na zdjęcia na 8:15 a okazało się, ze fotograf pracuje od 9:00. Do tego jeszcze ma pretensjonalny ton jak się do niej dzwoni, że drzwi zamknięte i nikogo nie ma. Niestety takie zachowanie rzuca cień na pracę całej agencji. Przydałoby s [rozwiń/zwiń]
miła Pani fotograf
brak szacunku do ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2021-11-12
*:64ad:e4f5:*
Zarówno my, jak i dziecko bardzo zadowolone. Zdjęcia super, dostaliśmy już kilka propozycji, ale mieliśmy czas tylko na wzięcie udziału w jednej produkcji. Przede wszystkim nowa forma spędzenia czasu i trochę pieniędzy do skarbonki dziecka. Polecam!
miła obsługa, fajne zdjęcia, zadowolone dziecko
nie zauważyliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-08
*.173.145.*
My byliśmy w Warszawie. Wszyscy mili. My się cieszymy ze współpracy. Opinie pisze na prośbę dziecka, które dobrze się bawiło na planie. Fakt. Zapłaciliśmy 80 zł za rok! czy to dużo? nie. Zdjęć nie robiliśmy tutaj, bo mamy fotografa w rodzinie. Nie było problemu z wysyłką swoich zdjęć. Więc nikt niko [rozwiń/zwiń]
Fajna przygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-11-06
*.173.140.*
Zaczęliśmy współpracę niedawno. Nastawialiśmy się tylko na fajne zdjęcia, a jesteśmy miło zaskoczeni. Dziecko zagralo już w trzech produkcjach. Polecam
Same!
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-10-28
*.182.207.*
przestrzagam wszystkich, przed tymi oszustami. Przez caly rok przeslane zaledwie kilka propozycji "na odwal sie". Nie bylo zadnej sesji, zero. Zgarniaja kase za nic
wurzucenie pieniedzy w bloto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TD
link | zgłoś
2021-10-27
*.173.139.*
Wszystko było Super i Fajne do czasu opłaty za zdjęcia i 80 zł za roczną współprace. Następnie kontakt się urwał i tak jest do dnia dzisiejszego. Jak ktoś ma 350 złotych to proponuje przeznaczyć na cel charytatywny- będzie większy pożytek a nie nabijać kase Oszustom!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-10-14
*:76c8:e188:*
Oszuści!!!! 350 zł zdjęcia słabej jakości, dziecka nie ma na stronie do dziś!! Po poproszenie k zwrot kady zero odzewu! Na pewno tego tak nie zostawię banda oszustów!
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-09-28
*.89.185.*
Współpraca bardzo miła z agencją, wrażenia z planu bardzo dobre. Super przeżycie brać udział jako aktor w reklamie. Poproszę więcej takich wspomnień. Życzę innym również wielu sukcesów i niezapomnianych reklam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-09-27
*.89.185.*
Stosunkowo niedawno zaczęliśmy współpracę z Galerią Twarzy, a już kilka castingów za nami. Czekamy na angaż do jakiejś większej roli. Nie rozumiem niektórych opinii, większość agencji pobiera opłatę za sesję (tutaj nie było wcale konieczności zrobienia sesji u nich, można było wybrać prywatnego foto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil Wo
link | zgłoś
2021-09-22
*.146.98.*
Mimo dość długiego czasu oczekiwania na udział w filmie, było to bardzo ciekawe doświadczenie i świetna przygoda. Bardzo wszystkim polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ATV Galeria Twarzy Opinie