ATV Galeria Twarzy Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 119
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Usługi reklamowe

Strona internetowa:
www.galeriatwarzy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Franas
link | zgłoś
2022-08-09
*.0.41.*
Stale dostaję propozycje z biura do różnych projektów, stawki wysokie, generalnie bardzo atrakcyjne projekty. Firma godna polecenia!
Zarobki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2022-08-09
*.89.185.*
Wspaniała atmosfera podczas wstępnego castingu, bardzo sympatyczne Panie a fotograf wykonał wspaniałe zdjęcia! Dziękujemy za miłe przyjęcie!
obsługa, zdjęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2022-08-05
*.0.38.*
Wspaniałe projekty!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2022-08-01
*:90cf:e492:*
No cóż niestety wczoraj Pan podszedł i spytał czy może dla mojego dziecka zrobić zdjęcie oczywiście zgodziłam się na spotkanie w krzywym domku również i na sesję zdjęciową, niestety nie powiedział że trzeba zapłacić 350 zł porażka
Miłe Panie które robiły zdjęcia
Zbyt duża opłata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-08-01
*.254.232.*
Serdecznie polecam współpracę z tą firmą. Ogromny profesjonalizm i szansa na spelnie nie marzeń.
Fantastyczna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2022-07-29
*.89.185.*
Hej, jestem w bazie Galerii Twarzy od maja zeszłego roku, stale chodzę na sesję produktowe w Łodzi, w zależności od prywatnych zobowiązań jeżdżę też na projekty do innych miast. Firma generalnie jest bardzo dobra, projektów jest dużo, stawki bardzo różne-najlepiej za reklamy płacą. Trzeba trochę też [rozwiń/zwiń]
duza ilosc zlecen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anastazja
link | zgłoś
2022-07-27
*.89.185.*
Bardzo sympatyczne Panie, dużo pomogły i doradziły. Dziękuję za wszystkie rady :)
Sympatyczne, pomocni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cieslik
link | zgłoś
2022-07-26
*.173.152.*
Bardzo spoko opcja na dodatkową kasę a przy okazji niesamowite doświadczenie, zupełnie inaczej wyobrażałem sobie plany filmowe od środka. No i można się potem pochwalić znajomym, że wystąpiło się w znanej produkcji :)
Przyjemne z pożytecznym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K Marc
link | zgłoś
2022-07-26
*.248.220.*
Umowę moich dzieci podpisaliśmy rok temu w Kołobrzegu i wszystko było sprawnie i terminowo. Z tego co zrozumiałam to firma ta ma kilka oddziałów i pewnie od tego zależy ile się czeka. Na podstawie naszego doświadczenia polecam współpracę z Atv: sympatyczna obsługa, odpowiedzą na każde pytanie i ci [rozwiń/zwiń]
Obsługa, świetne projekty
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uwaga oszuści
link | zgłoś
2022-07-25
*:675c:edab:*
Od trzech miesięcy nie wstawiono do internetu profilu dziecka za co zapłacono. Kontakt telefoniczny z właścielką Panią Joanną nie przyniósł efektu, dużo obietnic: jutro, pojutrze w przyszłym tygodniu, a potem już brak odpowiedzi. Mam nadzieję, że sprawa wyłudzenia ruszy szybko. Uwaga na castingi w [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2022-07-25
*.173.152.*
Super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stas
link | zgłoś
2022-07-20
*.248.221.*
Dzięki za wszystkie propozycje, moje doświadczenie nareszcie się zwiększyło i wystąpiłem już w kilku modnych serialach!
Produkcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2022-07-18
*.254.235.*
Wspaniała współpraca i obsługa: 5+ :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SYLWIA
link | zgłoś
2022-07-15
*.89.185.*
Płatności zawsze na czas, wyrozumiała obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matter
link | zgłoś
2022-07-14
*.89.185.*
Miałem przyjemność uczestniczyć w projekcie dla sieci sklepów, super atmosfera i opieka!
atmosfera, obsługa
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Platynka
link | zgłoś
2022-07-13
*.254.235.*
Wspaniałe wspomnienia z ostatniej reklamówki, dziękuję!
Plany, ludzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2022-07-13
*.89.185.*
Profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niki
link | zgłoś
2022-07-12
*.89.185.*
W zeszłym tygodniu byłam na planie nowego serialu, współpraca owocna :)
dużo planów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RAF
link | zgłoś
2022-07-11
*.254.169.*
Jestem stałym bywalcem planów filmowych i serialowych. W atv zdecydowanie najlepsza ekipa, pozdrawiam!
Pracownicy, częstotliwość planów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2022-07-11
*.0.32.*
Współpraca z atv to dla mnie fajna odskocznia od codziennego życia, zawsze coś się dzieje i jest okazja na nowe przeżycia i znajomości. Duży wybór zleceń.
Świetna przygoda, atmosfera, zlecenia
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama Kingi
link | zgłoś
2022-07-07
*.173.25.*
Moja córeczka zachwycona, polecam!
Podejście do dzieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika M
link | zgłoś
2022-07-06
*.89.185.*
Ilość castingów robi wrażenie! Dziękuję za danie szansy i pozdrawiam pracowników w Łodzi :)
castingi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kejwu
link | zgłoś
2022-07-05
*.89.185.*
Fajna współpraca, załoga również na plus
klimat, filmy, reklamy
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2022-07-04
*.0.32.*
Dziękuję za możliwość zagrania w moim ulubionym serialu!
Plany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2022-07-04
*.173.25.*
Fajna obsluga. Wszystkie sprawy zawsze załatwione bezproblemowo, z chęcią współpracuje z atv przy każdym kolejnym projekcie. Głównie statystuje ale udało mi się zagrac także w reklamie telefonii.
Obsługa, dużo zleceń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SM
link | zgłoś
2022-07-01
*.0.47.*
Bardzo serdeczne miejsce i warte uwagi zlecenia, spokojnie można sobie dorobić na wakacje
Pracownicy, zarobki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-06-30
*.127.214.*
Zaskoczył mnie wysoki poziom wiedzy tych ludzi, wszystko dobrze wyjaśnione.
Obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-06-29
*.127.214.*
Ja od siebie bardzo polecam ATV film, warci zaufania, mili ludzie.
wiedzą co robią
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2022-06-29
*.127.227.*
Wspaniałe miejsce, super podejście do dzieci. Pracownicy pomocni i wyrozumiali. Polecam
miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2022-06-26
*.127.226.*
Dobra, sprawdzona firma
miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2022-06-24
*.127.215.*
Wspaniałe miejsce, super podejście do dzieci. Polecam
super podejście do dzieci
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-06-24
*.89.185.*
Porządni ludzie w dobrym miejscu. Zaczepił mnie pan w parku i zaproponował mojemu synowi zapisanie się do Galerii Twarzy, zrobili nam dzień:)
miła obsługa, uczestniczenie w planach filmowych
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-06-24
*.89.185.*
Mam bardzo dobre wspomnienia z ATV, wystąpiłam z córką w Komisarzu Aleksie. Córka pokochała Iwo.
super atmosfera
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miska
link | zgłoś
2022-06-24
*.0.38.*
Super projekty, zgłaszamy się właśnie do Akademii Pana Kleksa!
Super castingi
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-06-24
*.231.27.*
Uciekajcie jak najdalej. Firma ma gdzieś prawa konsumenta. Nie informują o kosztach. Sesja zdjęciowa trwa 5min. A koszt 350zł. Żenada!! Ja sam zrobię lepsze zdjęcia. Straciłem tylko 80 zł. Za zdjęcia nie zapłaciłem. Nigdy więcej kontaktu z tą firmą. Naciągacze oszuści.!!!!! Dobre opinie o tej fir [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-06-24
*.231.27.*
Nie polecam. Oszustami i naciągacze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolajn
link | zgłoś
2022-06-23
*.173.28.*
Wszystkie najfajniejsze projekty zrealizowałam dzięki Atv????
Zlecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paw1990
link | zgłoś
2022-06-22
*.0.40.*
Super wrażenia, na każdym etapie profeska
Obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2022-06-21
*.89.185.*
Dla mnie bardzo fajna przygoda. Zapisałam się do ich bazy, zdjęcia dosłałam we własnym zakresie bez wykupienia sesji u nich i udało mi się dostać kilka zleceń. Ostatnio grałam w nowym serialu dla Netflixa. Z obsługi jestem zadowolona, brak żadnych zastrzeżeń.
Fajne zlecenia i obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-06-21
*.89.185.*
Poznałam mnóstwo cudownych ludzi na planach filmowych, bardzo polecam każdemu spróbować:)
miła obsługa, uczestniczenie w planach filmowych
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marti
link | zgłoś
2022-06-20
*.89.185.*
Profesjonalne zdjęcia i fachowa obsługa.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korni
link | zgłoś
2022-06-17
*.0.41.*
Hej, jestem bardzo zadowolona z ATV, bardzo sympatyczni i pomocni ludzie. Można liczyć na pracowników a castingów sporo.
Obsługa, castingi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JK
link | zgłoś
2022-06-15
*.173.26.*
Byłem w zeszłym miesiącu na sesji produktowej, sympatyczna obsługa, wypłata na czas, polecam!
Obsługa, terminowość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tami
link | zgłoś
2022-06-14
*.173.26.*
Moja córka jest w Galerii Twarzy od miesiąca, spotkanie miałyśmy w Łodzi i bardzo dobre wrażenie zrobiła na nas Pani, która przeprowadzała rozmowę. Sympatyczna atmosfera i super podejście do dzieci. Czujemy sie zaopiekowanie już od pierwszych chwil :)
Atmosfera, podejście do dzieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karo
link | zgłoś
2022-06-10
*.0.46.*
Dziękuję bardzo za współpracę! Dzisiaj otrzymałam propozycję kolejnego castingu do reklamy! Trzymajcie kciuki żeby się udało, ponieważ stawka jest kusząca!
Ekstra reklamy, duże stawki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafcyk
link | zgłoś
2022-06-09
*.89.185.*
Jestem uczestnikiem Galerii już czwarty rok, kasa zainwestowana na początku zwróciła mi się już w pierwszych miesiącach. Często uda mi się podłapać jakieś drobne rólki, a w biurze na Piotrkowskiej bardzo przyjemna, rodzinna atmosfera, aż chce się przychodzić. Do zobaczenia mam nadzieję niedługo. :)
atmosfera, zlecenia, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZONK
link | zgłoś
2022-06-08
*.173.133.*
Witam Wszystkich! Moja przygoda z ATV Galeria Twarzy polegała jedynie na uiszczaniu opłat( za robienie zdjęć, przedłużanie współpracy, itp, itd) Żadnych telefonów, propozycji ze strony ATV, na moje zgłoszenia do udziału też nikt nie odpowiadał!. Jedyna reakcja była kilka dni przed uiszczeniem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2022-06-07
*.89.185.*
Mimo dość długiego czasu oczekiwania na udział w filmie, było to bardzo ciekawe doświadczenie i świetna przygoda. Bardzo wszystkim polecam!
duzo castingow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KP
link | zgłoś
2022-06-06
*.89.185.*
Dzięki ATV biorę udział w castingach do produkcji różnego typu, na przykład reklam, czasami seriali. Warto śledzić ich stronę www i na facebooku bo tam najczęściej informują o najnowszych wydarzeniach.
castingi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sasza
link | zgłoś
2022-06-03
*.89.185.*
Bardzo dużo fajnych zleceń do projektów netfliksa, jestem pod wrażeniem!!
super filmy i seriale
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2022-06-02
*.0.37.*
Bardzo serdecznie polecam, dziękuję za pomoc w spełnieniu marzeń!!
Cudowny klimat
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2022-06-02
*.89.185.*
Ja jestem bardzo zadowolona z każdej sesji, od kilku lat przedłużamy konto więc co roku mamy sesję uaktualniającą i zawsze wychodzą super zdjęcia, zarówno te do portfolio jak i rodzinne.
profesjonalna współpraca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-06-02
*.163.194.*
Zwykłe naciąganie na kasę. "Sesja z profesjonalnym fotografem"-kpina. Zero umiejętności podejścia do dziecka, zdjęcia słabej jakości. To ja ustawiałam dziecko do zdjęć bo "fotograf" nie umiał. Gdy zapytaliśmy Panią fotograf o certyfikat to wpadła w zakłopotanie i nie potrafiła odpowiedzieć. Parę ofe [rozwiń/zwiń]
Zero
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2022-06-01
*.89.185.*
Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa! Dziękuję zwłaszcza za pomoc przy załatwianiu dokumentów potrzebnych do pracy dziecka! Czekamy teraz na wygranie castingu ;)
profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandi78
link | zgłoś
2022-05-31
*.89.185.*
Bardzo sympatyczne Panie w biurze, dużo zabawy na planie Komisarza Alexa ????
Miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacpi
link | zgłoś
2022-05-26
*.89.185.*
Super współpraca, jestem wdzięczny za pomoc w wygraniu castingu do reklamy pewnej sieci telefonicznej! Mimo, że widać mnie było tylko przez chwilę to jednak duże przeżycie widzieć siebie w telewizji ;)
ciekawe reklamy, możliwość rozwoju, dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MZ
link | zgłoś
2022-05-24
*.89.185.*
Wielokrotnie byłem na planach serialowych i filmowych dzięki współpracy z Galerią Twarzy. Pracownicy bardzo sympatyczni i pomocni. Liczę na dalszą dobrą współpracę!
Dużo planów, fajny klimat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
statysta
link | zgłoś
2022-05-17
*.89.185.*
Opinia z planu TRAUMON - Daniel D. -Bardzo dziękujemy za możliwość wzięcia udziału w Castingu Reklamy Traumon. Daniel ostatecznie był jako back-up ale chyba decyzja była aż do ostatniej chwili niepodjęta w tej kwestii. Mamy nadzieje, że to dopiero początek przygody Daniela ponieważ jesteśmy u Państw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2022-05-16
*.89.185.*
polecam
kariera w filmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-05-12
*.89.185.*
polecam jako dodatkowe zajęcie, fajna atmosfera na planach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-05-12
*.89.185.*
Bardzo polecam super współpraca i profesjonalne podejście, możliwość uczestniczenia w planach filmowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabrysia
link | zgłoś
2022-05-11
*.89.185.*
Jestem już rok w Galerii Twarzy i na bieżąco dostaję propozycję w modelingu i foto modelingu, dziękuję za współprace, bardzo się rozwinęłam dzięki temu
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2022-05-11
*.89.185.*
Mój syn dzisiaj wygrał rolę w reklamie Pepco, Dziękuję bardzo za współpracę, gdyż okazała się owocna. Polecam
przygoda, nowa doświadczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwka
link | zgłoś
2022-05-10
*.89.185.*
Chciałabym bardzo podziękować za otworzenie drogi mojej córki, która została modelką dzięki tej agencji. Pozdrawiam
rozwój osobisty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martusia
link | zgłoś
2022-05-10
*.89.185.*
Serdecznie polecam sesje, super Pani fotograf w Łodzi. Dostaliśmy właśnie propozycję do statystowania w Komisarzu Aleksie!!
miła obsługa, uczestniczenie w planach filmowych
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2022-04-27
*.89.185.*
Moje dziecko należy do ATV w Łodzi. Już od pierwszego spotkania mam same pozytywne odczucia. Na wstępnym spotkaniu Pani bardzo miła, a pracownicy w biurze odpowiedzieli mi na wszystkie nurtujące pytania. Z sesji również jesteśmy zadowoleni więc nie żałujemy, że wykonaliśmy ją na miejscu. Castingów n [rozwiń/zwiń]
miła, fachowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-04-25
*:e0cb:e81e:*
Jak pewnie wielu innych zostałam zaczepiona w centrum handlowym z pytaniem czy chciałabym dołączyć do Galerii Twarzy. Zgodziłam się i przeciągu miesiąca, dwóch, dostałam 3 zaproszenia na tzw. casting. Na trzecie zareagowałam i poszłam z ciekawości. Zanim jednak zaakceptowałam zaproszenie , dopytałam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2022-04-08
*.89.185.*
Dzień dobry, Chciałbym w imieniu własnym i syna Antka podziękować za udział mojego syna w produkcji reklamy -VIZIR-. Praca na planie była czystą przyjemnością. Super ekipa filmowa. Atmosfera na planie była rewelacyjna a ludzie niesamowici. Wszyscy sympatyczni, życzliwi a atmosfera naprawdę rodzinna. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2022-04-05
*.0.39.*
Ja bardzo dziękuję ATV za owocną współpracę, regularnie uczęszczam na plany filmowe i serialowe, w Warszawie i w Łodzi jest tego na prawdę sporo. Nie jestem nastawiona na zarabianie kokosów ale moja córa za udział w reklamie dostała na prawdę duże wynagrodzenie więc łączymy przyjemne z pożytecznym!? [rozwiń/zwiń]
Dużo propozycji, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-04-01
*.89.185.*
Byłam statystyką na planie serialu : " Sexify". Uważam , że ATV oferuje wysokie standardy współpracy oraz pełen profesjonalizm. Pracownicy chętnie udzielają przydatnych porad i służą pomocą. Na planie filmowym firma zapewniła bardzo dobrą organizację i pełną opiekę nad statystami. Pieniążki za udzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2022-04-01
*.173.9.*
Pełen profesjonalizm. Dwa castingi juz wygrane, na bieżąco jestem informowana o kolejnych zleceniach. Kontakt z pracownikami bardzo sprawny. Polecam gorąco!
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-03-31
*.0.38.*
Jestem zadowolona zarówno że zdjęć jak i z obsługi oraz poprozycji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek
link | zgłoś
2022-03-30
*.89.185.*
Jesteśmy już drugi rok w bazie, zleceń tak dużo, że nie wyrabiamy z aplikowaniem! Pozdrawiam Łódź!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-03-29
*.89.185.*
Początki nie były łatwe, mieliśmy problem z tym jak aplikować na castingi lecz wszystko zostało nam przez pracowników ATV wyjaśnione, mają chyba dużo cierpliwości :D na ten moment jesteśmy zadowoleni!
pomoc ze strony pracowników, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2022-02-20
*.204.54.*
Zostaliśmy zaczepieni w jakiejś galerii handlowej, w biegu pan zrobił 2 zdjęcia, dzień później zaproszenie na kasting... I jakież było moje zdziwienie jak pan kazał nam zapłacić za zdjęcia..nie zgodziłam się i opuscilismy kasting. Bardzo nie w porządku, chyba grają na tym że jak już przyjdziesz z dz [rozwiń/zwiń]
Nie wiem
Naciagactwo, marnowanie czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama Jasia
link | zgłoś
2022-01-10
*.173.18.*
My byliśmy w Warszawie na ul. Chełmskiej. Fajna sprawa :) Ciekawa przygoda dla dziecka. Syn zachwycony sesją z przemiłą Panią fotograf. Super zdjęcia. Razem zapłaciliśmy 350 zł a potem aktualizacje zdjęć są gratis. Super opcja :) Na pewno będziemy wracać i czekamy na propozycje :)
Nowe doświadczenie dla dziecka, miła atmosfera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosica
link | zgłoś
2021-11-13
*.108.152.*
Warszawa chełmska - Nie polecam współpracy z P. Izą. Umówiła nas na zdjęcia na 8:15 a okazało się, ze fotograf pracuje od 9:00. Do tego jeszcze ma pretensjonalny ton jak się do niej dzwoni, że drzwi zamknięte i nikogo nie ma. Niestety takie zachowanie rzuca cień na pracę całej agencji. Przydałoby s [rozwiń/zwiń]
miła Pani fotograf
brak szacunku do ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2021-11-12
*:64ad:e4f5:*
Zarówno my, jak i dziecko bardzo zadowolone. Zdjęcia super, dostaliśmy już kilka propozycji, ale mieliśmy czas tylko na wzięcie udziału w jednej produkcji. Przede wszystkim nowa forma spędzenia czasu i trochę pieniędzy do skarbonki dziecka. Polecam!
miła obsługa, fajne zdjęcia, zadowolone dziecko
nie zauważyliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-08
*.173.145.*
My byliśmy w Warszawie. Wszyscy mili. My się cieszymy ze współpracy. Opinie pisze na prośbę dziecka, które dobrze się bawiło na planie. Fakt. Zapłaciliśmy 80 zł za rok! czy to dużo? nie. Zdjęć nie robiliśmy tutaj, bo mamy fotografa w rodzinie. Nie było problemu z wysyłką swoich zdjęć. Więc nikt niko [rozwiń/zwiń]
Fajna przygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-11-06
*.173.140.*
Zaczęliśmy współpracę niedawno. Nastawialiśmy się tylko na fajne zdjęcia, a jesteśmy miło zaskoczeni. Dziecko zagralo już w trzech produkcjach. Polecam
Same!
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-10-28
*.182.207.*
przestrzagam wszystkich, przed tymi oszustami. Przez caly rok przeslane zaledwie kilka propozycji "na odwal sie". Nie bylo zadnej sesji, zero. Zgarniaja kase za nic
wurzucenie pieniedzy w bloto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TD
link | zgłoś
2021-10-27
*.173.139.*
Wszystko było Super i Fajne do czasu opłaty za zdjęcia i 80 zł za roczną współprace. Następnie kontakt się urwał i tak jest do dnia dzisiejszego. Jak ktoś ma 350 złotych to proponuje przeznaczyć na cel charytatywny- będzie większy pożytek a nie nabijać kase Oszustom!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-10-14
*:76c8:e188:*
Oszuści!!!! 350 zł zdjęcia słabej jakości, dziecka nie ma na stronie do dziś!! Po poproszenie k zwrot kady zero odzewu! Na pewno tego tak nie zostawię banda oszustów!
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-09-28
*.89.185.*
Współpraca bardzo miła z agencją, wrażenia z planu bardzo dobre. Super przeżycie brać udział jako aktor w reklamie. Poproszę więcej takich wspomnień. Życzę innym również wielu sukcesów i niezapomnianych reklam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-09-27
*.89.185.*
Stosunkowo niedawno zaczęliśmy współpracę z Galerią Twarzy, a już kilka castingów za nami. Czekamy na angaż do jakiejś większej roli. Nie rozumiem niektórych opinii, większość agencji pobiera opłatę za sesję (tutaj nie było wcale konieczności zrobienia sesji u nich, można było wybrać prywatnego foto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil Wo
link | zgłoś
2021-09-22
*.146.98.*
Mimo dość długiego czasu oczekiwania na udział w filmie, było to bardzo ciekawe doświadczenie i świetna przygoda. Bardzo wszystkim polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2021-09-12
*.173.106.*
dziwne co tu czytam. Nasz syn tez był na 2 turze. Płacilismy 80 zł w sumie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2021-07-28
*.183.160.*
Córka bardzo zadowolona - cały casting bez stresu w przyjaznej atmosferze. Dopiero rozpoczęliśmy współpracę, a ona już dostała rolę w reklamie. Polecam ! ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wika
link | zgłoś
2021-07-28
*.183.160.*
Niedawno zaczęłam współpracę z ATV w Łodzi. Na razie jestem bardzo zadowolona, obsługa biura bardzo pomocna, rzeczowa i serdeczna. Atmosfera ekstra, mimo lekkiego stresu wszyscy uśmiechem i zaangażowaniem sprawili, że to minęło :) z niecierpliwością czekam na wygranie jakiegoś castingu i z czystym [rozwiń/zwiń]
J.w
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maro
link | zgłoś
2021-07-28
*.89.185.*
W Łodzi super ludzie, współpracujemy już od lat. Pozdrawiam całą ekipę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-07-26
*.183.236.*
Moja współpraca z firmą ATV Centrum Filmowe przebiega do tej pory bez żadnych zastrzeżeń. Można sobie w ciekawy sposób dorobić, tylko trzeba chcieć i dysponować odrobiną wolnego czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony
link | zgłoś
2021-07-26
*.89.185.*
Współpraca na najwyższym poziomie. Mam duży dług wdzięczności wobec atv - spełnili moje marzenie o zobaczeniu, jak wyglądają kulisy produkcji filmowej.
kontakt, współpraca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
angie
link | zgłoś
2021-07-26
*.89.185.*
Dzięki ATV biorę udział w castingach do produkcji różnego typu, na przykład reklam, czasami seriali. Warto śledzić ich stronę www i na facebooku bo tam najczęściej informują o najnowszych wydarzeniach.
duzo projektów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2021-02-27
*:c781:44e4:*
ATV Wrocław - przypadkowo w Bobolandi zaczepiła nas miła Pani, zrobiła fotkę córki, po tygodniu dostałam telefon z zaproszeniem na casting, profesjonalna sesja i udało się. Kilka zleceń za nami a moja córcia bardzo zadowolona ????
Troska o klienta, wsparcie, doradztwo, możliwość rozwoju dziecka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-02-15
*.89.185.*
Dopiero zaczynam współpracę z ATV Centrum Filmowe. Moje pierwsze wrażenia są na ten moment pozytywne. Dobry kontakt z pracownikami, wyjaśniono mi cały proces współpracy. Wiadomo, jak to na poczatku, ciągle mam dużo pytań, jak aplikować, jak ma wyglądać filmik, co dalej, co oznaczają terminy i stawki [rozwiń/zwiń]
życzliwość, pomoc, duży wybór projektów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-12
*.89.185.*
Jakiś czas temu brałem z córką udział w ósmym już castingu z Galerii Twarzy - była to reklama drzwi - na casting przyszło 16 osób i o dziwo poprzez właściwą wstępną selekcję tych osób nie staliśmy w długich kolejkach jak do tej pory. A może to wynik COVID - że tak mało osób zostało zaproszonych. Ale [rozwiń/zwiń]
troska o klienta, możliwość zdobycia doświadczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-08
*.89.185.*
Współpraca z portalem Galeria Twarzy przebiega pomyślnie. Wszyscy zaangażowani do projektu Firma Franc Textil aktorzy stawili się na planie punktualnie i wykazywali wyraźną i szczerą chęć współdziałania. Aktorzy z Galerii Twarzy wykazywali się pozytywnym usposobieniem i wykonywali powierzone im [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klara
link | zgłoś
2018-04-17
*.182.134.*
O Galerii Twarzy dowiedziałam się przypadkiem, nie jestem typem gwiazdy ale cieszę się że mogłam kilka razy iść na ich castingi. jestem z pod Łodzi więc do Warszawy mogłam kilka razy się wybrać. Polecam spróbować , zawsze jakieś nowe doświadczenia są fajne.
duża ilość castingów
szkoda ze większość castingów w stolicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angie
link | zgłoś
2017-07-13
*.244.77.*
Zapisałam się do bazy, a później często sprawdziłam ich facebook. No i statystowałam dzięki temu w reklamie :D Fajnie było, polecam jeśli lubicie takie przygody z kamerą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dede
link | zgłoś
2017-07-04
*.3.153.*
właśnie zapisaliśmy się w bazie. Nasze zdjęcia już są na stronie, teraz czekamy na castingi :) świetni ludzi tam pracuja
szybka obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-06-26
*.10.197.*
Firma mieści się blisko mojej pracy, więc kiedyś z ciekawości postanowiłam spróbować. No i nie żałuję. Często pracuję tam jako statystka i mam za sobą nawet drobny epizod w filmie. To fajny sposób na dorobienie sobie do pensji
dużo zleceń, miła obsługa, ciekawe przeżycia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesława765
link | zgłoś
2017-06-22
*.3.153.*
Bardzo polecam ATV statystom-amatorom, którzy chcą spróbować swoich sił na planie i zobaczyć, jak wygląda świat po drugiej stronie kamery. To największa baza twarzy w Polsce, z której korzystają chyba wszyscy producenci. Naprawdę każdy może wyhaczyć coś dla siebie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona
link | zgłoś
2017-05-31
*.3.153.*
syn się cieszy, że sie zgłosiliśmy. Miał sesje, chodzi na castingi, nawet konkurs wygrał i dostał selfie-sticka, więc chodzi zadowolony :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daniela
link | zgłoś
2017-05-30
*.182.81.*
Jestem w bazie od dłuższego czasu i na brak zleceń nie narzekam. Grałam w Alexie i kilku mniejszych produkcjach, mam z tą agencją same dobre wspomnienia. Jeśli ktoś chce przeżyć świetną przygodę, to mogę mu polecić zapisanie się w bazie ATV
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2016-06-20
*.244.77.*
Bardzo polecam Galerię Twarzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2016-03-31
*.183.239.*
Jak najbardziej polecam współpracę z tą firmą,są rewelacyjni, poza tym na bieżąco przesyłają informację o nowych castingach, polecam
super kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja N
link | zgłoś
2015-07-30
*.254.65.*
Dzięki śledzeniu atv na fb można mieć informacje o ciekawych castinacg
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
isia
link | zgłoś
2015-07-03
*.254.65.*
Super sympatyczne dziewczyny z obsługi, dużo castingów. Szczególnie w łodzi ciągle coś się dzieje. Teraz są castingi do serialu o Bodo. Ja się załapałam :)
atmosfera
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piegusek
link | zgłoś
2015-06-02
*.162.216.*
Fajna atmosfera, dziewczyny które pracują w atv to naprawde złote osoby :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gaja
link | zgłoś
2015-05-14
*.254.65.*
codziennie na facebooku https://www.facebook.com/wdrodzedogwiazd?fref=ts jest kilka nowych ofert, bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola
link | zgłoś
2015-05-13
*.254.65.*
szanse wystąpienia w reklamie oceniam na 50 % :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radeks
link | zgłoś
2015-05-13
*.162.216.*
rewelacyjna firma
szansa udziału w filmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata78
link | zgłoś
2015-02-27
*.238.56.*
Moje dziecko brało udział w nagraniu programu kulturalnego dla dzieci i było zachwycone. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się z mężem umieścić wizerunek Antka w bazie ATV, bo dzięki temu syn przeżył super przygodę, a nagranie programu na dvd będzie pamiątką na lata.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Panda84
link | zgłoś
2015-02-03
*.5.149.*
Rewelacja :D dużo ciekawych zleceń, prawie codziennie castingi i sympatyczni ludzie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2014-12-19
*.116.36.*
Moim zdaniem warto się zapisać do galerii twarzy bo można spróbować swoich sił przed kamerą i otrzymać za to wynagrodzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiasta
link | zgłoś
2014-12-16
*.238.56.*
Bardzo polecam. Warto śledzić ich facebooka i być na bieżąco z castingami - wtedy naprawdę jest szansa złapania ciekawego zlecenia i wystąpienia np. w reklamie albo nawet serialu czy filmie. Sama znam dużo osób, które zagrały dzięki ATV w Mieście 44.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margaretka
link | zgłoś
2014-11-06
*.182.254.*
Jeśli ma się do tego zdroworozsądkowe podejście i nie myli się tej firmy z profesjonalną agencją modelek, to można się pozytywnie zaskoczyć, bo czasami po długim oczekiwaniu na swoją szansę można załapać się do ciekawej produkcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2014-11-05
*.116.36.*
Fajnie, że istnieje ATV, bo na ich castingu poznałem moją śliczną dziewczynę :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2014-11-05
*.238.56.*
Sprawdzona firma organizująca castingi i wspierająca amatorów chcących wystąpić jako statyści w produkcjach filmowych. Umożliwia dodatkowy zarobek, niewielki abonament (60zł za rok) i sympatyczna obsługa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ATV Galeria Twarzy Opinie