ATV Galeria Twarzy Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 214
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Usługi reklamowe

Strona internetowa:
www.galeriatwarzy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
IS
link | zgłoś
2024-06-19
*.244.143.*
Jakoś miesiąc temu brałam udział w pierwszym planie dzięki Galerii Twarzy - statystowanie w produkcji amerykańskiej. Praktycznie od razu bo po tygodniu dostałam kolejne zlecenia - tym razem dla sklepu elektronicznego. Bardzo polecam!
bardzo dużo planów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2024-05-22
*.148.232.*
Satysfakcjonująca współpraca, nie ma tygodnia bez castingu dla mojej kategorii. Z tego co widzę po informacjach castingowych to każdy znajdzie coś dla siebie: są i projekty dla takich zupełnie zwyczajnych ludzi jak ja, dla modeli, dla obcokrajowców. Odpowiednia firma aby wejść w ten świat produkcji.
dużo współprac dla każdego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
v
link | zgłoś
2024-05-07
*.235.185.*
Po czasie potwierdzam swoją pozytywną opinię, dajcie czas i szansę a nie pożałujcie! :))
castingi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewelcia
link | zgłoś
2024-04-29
*.79.157.*
Bardzo ciekawe zlecenia, rozliczenia za projekty standardowe w zależności od produkcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2024-04-24
*.15.104.*
Pierwszy casting do reklamy za nami, Pani przez telefon wszystko dokładnie wytłumaczyła. Polecam obsługę, dla tych początkujących wsparcie na tym poziomie potrzebne!
obsługa i pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2024-04-22
*:ff:fe2b:*
Duża ilość castingów, kązdy znajdzie coś dla siebie
castingi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandi
link | zgłoś
2024-04-17
*.37.7.*
Kilka razy w tygodniu dostaję sms o sesjach produktowych w Łodzi, na brak propozycji nie ma co narzekać.
propozycje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2024-04-15
*.79.157.*
Sesja zdjęciowa syna była bardzo profesjonalna, w dobrej atmosferze, dziecko zadowolone a efekty również nas cieszą.
sesja zdjeciowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2024-04-12
*:e34d::*
Nie jest łatwo wygrać casting, lecz przy każdym castingu zabawa przednia, córka nagrywa filmiki i widzę, że stała się dzięki temu o wiele pewniejsza siebie. Warto spróbować! :))
castingi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.
link | zgłoś
2024-04-10
*.158.236.*
Regularnie chodzę na zdjęcia dla pewnej sieci sklepów, już od kilku miesięcy. Polecam współpracę ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2024-04-08
*:ff:fe2c:*
Podpisaliśmy umowę na początku roku, spotkanie zostało przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób, atmosfera przy wykonaniu zdjęć również pozytywna, dzieci się nie bały i chciały współpracować. Informacje o zasadach aplikowania do castingów zostały mi jasno wytłumaczone przez telefon. Jesteśmy na [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obłsuga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2024-04-04
*.183.130.*
Ładne zdjęcia, ciekawe oferty, nie mam do czego się przyczepić, do pełni zadowolenia brakuje jeszcze wygranego castingu ale to już pewnie zależy od klientów.
oferty, zdjęcia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2024-03-27
*:5c87:29b6:*
Zdjęcia które zostały wykonane na sesji u nich są fatalne. Zapłaciliśmy za te sesję znacznie qiwcej niż u fotografa a zdjęcia są źle obrobione i prześwietlone. Lepsze zdjęcia można zrobić telefonem w domu... pieniądze wywalone w błoto. Nie wiem na ile oszuści ale przy takich zdjęciach wątpię, że kt [rozwiń/zwiń]
_
Zmarnowany czas i pieniądze, zdjęcia słabej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2024-03-25
*.89.185.*
Tak dużo castingów ostatnio jest, ze nie wyrabiamy z filmikami ;)
castinigi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia z mama
link | zgłoś
2024-03-19
*.148.232.*
W zeszłym tygodniu braliśmy udział w trzech castingach online, dzieje się dużo a to dopiero początek współpracy. Dziękujemy!
dużo castingów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama Natalki
link | zgłoś
2024-03-12
*:ff:fe10:*
Współpracujemy niespełna rok i w tym czasie braliśmy udział w wielu castingach online, do tej pory udało nam się przejść dalej tylko raz ale domyślam się, że przebić się przez tyle ciekawych dzieciaczków nie jest łatwo. Mimo wszystko oceniam współpracę bardzo dobrze bo castingi do zleceń są, możliwo [rozwiń/zwiń]
różnorodność castingów, bardzo ciekawe możliwości rozwoju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2024-03-11
*.159.163.*
My idziemy jutro z dziećmi na casting do reklamy obuwia właśnie dzięki Galerii Twarzy, nie nastawiamy się, że od razu za pierwszym razem się uda ale wszyscy jesteśmy podekscytowani ;)
możliwości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.C.
link | zgłoś
2024-03-07
*.195.233.*
Fantastyczna sprawa, dzięki portalowi mamy dostęp do najnowszych produkcji, braliśmy udział w castingach do projektów, które są teraz na netflixie. Niestety nie udało się wygrać ale mieliśmy okazję przekonać się, że faktycznie ta firma obsługuje takie duże produkcje.
jakość castingów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornel
link | zgłoś
2024-03-05
*:e34d::*
Poziom obsługi - 5 gwiazdek, sympatyczna obsługa telefoniczna i pomoc w rozwiązywaniu problemów Jakość usługi - castingi do reklam, które potem faktycznie widuję w telewizji więc usługa wysokiej jakości - a nie wyłącznie statystowanie za półdarmo Czy bym polecił firmę znajomym? Jak najbardziej, j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alabezkota
link | zgłoś
2024-03-04
*.158.165.*
Regularnie dostaje informacje o projektach, niestety większość jest w trakcie tygodnia ale stawki atrakcyjne i każdy znajdzie coś dla siebie, po pół roku współpracy polecam.
zlecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ATV Galeria Twarzy Opinie