AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 39
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
allright.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Urszula
link | zgłoś
2021-11-22
*.3.145.*
Bardzo podobała sie lekcja aczkolwiek zauwazyłam ze Wiktoria na poczatku nie wszystko rozumiała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-22
*.3.145.*
Miło, sympatycznie i rzeczowo przeprowadzona lekcja. Pani Valeriia zachęca swoją pracą do kolejnych zajęć. Oby tak dalej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-11-22
*.209.178.*
Bardzo fajna lektorka, szkoda ze nie ma dostępnych lekcji w swoim kalendarzu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-10-12
*.43.82.*
Jestem bardzo zadowolona z zajęć Panią Miroslavą - dziękujemy . Agatka nauczyła się więcej w krótszym czasie niż chodziła na lekcje na zajęcia stacjonarne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2021-09-03
*.163.24.*
Lekcja bardzo atrakcyjna, Pani Maria potrafi zachęcić dziecko do pełnego uczestnictwa i na dodatek bardzo przejrzyście i dokładnie nakierowuje na pełne zrozumienie przez dziecko tematyki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zhana
link | zgłoś
2021-08-12
*.30.71.*
Pan bardzo szybko nawiązuje kontakt z uczniem i jest cały czas uśmiechnięty i uprzejmy co pozytywnie wpływa na ucznia. Dziecko z przjemnością uczesniczy w lekcjach. Wysoki poziom nauczania. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-05-27
*:8ce3:5146:*
Chantel. M najlepszym nauczycielem jakiego miała moja córka Victoria. Victoria dobrze dogaduje się z Chantel pomimo, że jest nieśmiała. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-05-25
*.222.16.*
Córka była bardzo zadowolona z lekcji . Pani Violetta to bardzo sympatyczna osoba , miła ,uśmiechnięta i bardzo cierpliwa. Polecamy !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-05-25
*.120.211.*
Świetny sposób Pani Karolina potrafi zachęcić dziecko do nauki :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-05-23
*.234.211.*
Jestem bardzo zadowolona Z pani Joanny K., nauczycielki mojej córki Justynki. Justynka bardzo chętnie bierze udział w zajęciach, które prowadzi pani Joanna K. Jednym słowem pani Joanna to super nauczyciel. Z pozdrowieniami Małgorzata W., mama Justynki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie