AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
allright.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2022-03-28
*.121.15.*
Uwielbiam tę szkołę. Bardzo ciesze sie ze na nich trafiliśmy dziecko zachwycone, nigdy nie myslalam ze moja corka tak bardzo polubi jezyk angielski. A wszystko dzieki swietnej lektorce. dziekuje ze jestescie !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2021-11-22
*.3.145.*
Bardzo podobała sie lekcja aczkolwiek zauwazyłam ze Wiktoria na poczatku nie wszystko rozumiała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-22
*.3.145.*
Miło, sympatycznie i rzeczowo przeprowadzona lekcja. Pani Valeriia zachęca swoją pracą do kolejnych zajęć. Oby tak dalej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-11-22
*.209.178.*
Bardzo fajna lektorka, szkoda ze nie ma dostępnych lekcji w swoim kalendarzu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-10-12
*.43.82.*
Jestem bardzo zadowolona z zajęć Panią Miroslavą - dziękujemy . Agatka nauczyła się więcej w krótszym czasie niż chodziła na lekcje na zajęcia stacjonarne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2021-09-03
*.163.24.*
Lekcja bardzo atrakcyjna, Pani Maria potrafi zachęcić dziecko do pełnego uczestnictwa i na dodatek bardzo przejrzyście i dokładnie nakierowuje na pełne zrozumienie przez dziecko tematyki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zhana
link | zgłoś
2021-08-12
*.30.71.*
Pan bardzo szybko nawiązuje kontakt z uczniem i jest cały czas uśmiechnięty i uprzejmy co pozytywnie wpływa na ucznia. Dziecko z przjemnością uczesniczy w lekcjach. Wysoki poziom nauczania. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-05-27
*:8ce3:5146:*
Chantel. M najlepszym nauczycielem jakiego miała moja córka Victoria. Victoria dobrze dogaduje się z Chantel pomimo, że jest nieśmiała. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-05-25
*.222.16.*
Córka była bardzo zadowolona z lekcji . Pani Violetta to bardzo sympatyczna osoba , miła ,uśmiechnięta i bardzo cierpliwa. Polecamy !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-05-25
*.120.211.*
Świetny sposób Pani Karolina potrafi zachęcić dziecko do nauki :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-05-23
*.234.211.*
Jestem bardzo zadowolona Z pani Joanny K., nauczycielki mojej córki Justynki. Justynka bardzo chętnie bierze udział w zajęciach, które prowadzi pani Joanna K. Jednym słowem pani Joanna to super nauczyciel. Z pozdrowieniami Małgorzata W., mama Justynki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-03-25
*.146.13.*
Bardzo polecam zajęcią z Panią Iryną. Ma rewelacyjne podejści do małych studentów, umie zachęcić do pracy zabawy i nauki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-03-24
*.146.13.*
Ogólnie ok. Jednak bardzo dużo nowych słówek jak na próbną lekcję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-03-23
*:e9ff:fec5:*
Lekcje bardzo fajnie prowadzone przez Panią lektorkę, super podejście do dziecka. Córce sie bardzo podoba. Pełny profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-02-23
*.146.13.*
Super nauczycielka, uśmiechnięta, pogodna. Świetny kontakt z dzieckiem pomimo jego nieśmiałości. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-02-23
*.119.222.*
Hania zaczynała lekcję bardzo zawstydzona. Pani Natalia w ciągu pierwszych kilku minut sprawiła, że dziecko, które wcześniej dość sceptycznie podchodziło do nauki online, po zajęciach chętnie chce się zapisać na kolejne. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-02-23
*.146.13.*
Bardzo kompetentna, miła nauczycielka umiejaca zachęcić dziecko do wykonania zadania i odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-25
*.146.13.*
Alicja początkowo była bardzo nieśmiała, ale zakończyła lekcję uśmiechem. Pani Kasia super miła i uśmiechnięta. Potrafiła wytłumaczyć dziecku tak, aby zrozumiało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-01-19
*.146.13.*
Córka bardzo dobrze się bawiła. Lekcje są ciekawe i bardzo urozmaicone. Pani Beatka jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą. PoLeCaMy ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-01-19
*.175.80.*
Syn bardzo zadowolony. Oby więcej osób z tak dobrym kontaktem z dziećmi. Wykupujemy lekcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2020-12-19
*.146.13.*
Nasze dwie córki uczą się z Victorią od ponad sześciu miesięcy. Wszyscy są zadowoleni. Nauczycielka jest zaangażowana, zawsze prowadzi lekcje w dobrym humorze i poziom wiedzy dzieci powoli rośnie. Victoria jest naszą nauczycielką)))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-12-18
*.163.88.*
Chcę wyrazić głęboką wdzięczność nauczycielce Tatianie! Uczymy się od około miesiąca i już dostrzegamy postępy u dziecka i pojawiające się zainteresowanie językiem. Tatyana z łatwością znalazła podejście i wspólny język z Glebem. Bardzo podoba nam się format nauki - to nie tylko zapamiętywanie mater [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisława
link | zgłoś
2020-12-10
*.146.13.*
Moja córka bardzo lubi lekcje z Anastasią, jest zaangażowana i chce kontynuować naukę. Naukę angielskiego rozpoczęła w tym roku, dzięki fajnym zajęciom dziecko czuje się pewnie na lekcjach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-11-30
*.28.219.*
Witam, Niestety po kilku minutach połączenie zostalo przerwane, nasz laptop się "zawiesił" i nic nie moglismy zrobić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irina
link | zgłoś
2020-11-23
*.146.13.*
Mam 35 lat i sama uczę się z Premem. Chcę nauczyć się dobrze mówić. Prem mówi po polsku, więc łatwo się rozumiemy. Polecam nauczyciela w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-11-22
*.38.134.*
Kate bardzo szybko złapała kontakt z dzieckiem. Wytłumaczyła jej dokładnie, co ma robić, to była świetna lekcja.
indywidualne podejście do treningu
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2020-11-12
*.146.13.*
Dziecku bardzo podobała się lekcja w klubie konwersacyjnym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-10-27
*.153.23.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z Lekcji próbnej. Najlepsze w niej było to ze mimo ze Amelka większości zdań nie rozumiała to Pani mówiła do niej cały czas po angielsku. Ja sama zauważyłam ze dużo wyniosła z takiej formy nauki bo po jakimś czasie jak ją Pani pytała: Amelia jaki to kolor? Corka odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-10-20
*.163.73.*
Nauczyciel bardzo sympatyczny , ale chyba nie do końca dla dzieci początkujących. Poza tym polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-10-12
*.239.84.*
Bardzo fajna lekcja i fajny lektor, fajne materiały, więc, powiem tylko tyle... było SUPER.:)
Profesjonalne i fajne podejście do dziecka, kreatywne zajęcia utrzymujące u uczniów zainteresowanie.
bez skaz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-10-08
*.146.13.*
Jak zawsze było fajnie. (Tak mówi moja 8-letnia córka po skończonej lekcji).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-09-26
*.146.13.*
Bardzo dobry kontakt lektora z dzieckiem . Jasny i zrozumiały przekaz informacji. Najważniejsze że dziecko chce więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-09-26
*.163.88.*
Pierwszy kontakt jest zawsze trudny dla obu stron. Spotkanie miało bardziej charakter zapoznawczy z nauczycielem i poziomem ucznia ale Pan Maciej jest naprawdę stworzony do tej roli. Było bardzo miło i wesoło lekcja ciekawa i motywująca do dalszej nauki. Dziękujemy :-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-09-15
*.163.73.*
Ekstra nauczycielka, córeczka zachwycona, chce kolejnych lekcji. Dziękujemy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-09-13
*.37.136.*
Super że Pani mówiła do córki tylko po angielsku, to dodatkowo rozwija intelekt. Uważam, że łatwo nawiązała Pani kontakt z dzieckiem. Po lekcji córka była zachęcona do nauki i puszczała piosenkę hello i tańczyła. :)
są zajęcia z native speakerem i lekcje mówienia
bez skaz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-09-12
*.146.13.*
Ekstra nauczycielka, córeczka zachwycona, chce kolejnych lekcji. Dziękujemy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
juliana
link | zgłoś
2020-08-30
*.163.73.*
Córka bardzo zadowolona z lekcji, chętnie brała udział w prowadzonych zajęciach :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2020-08-28
*.34.232.*
pani jest bardzo fajna, bardzo ciekawie uczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-08-21
*.146.13.*
Tosia była zachwycona zajęciami, niecierpliwie wyczekuje następnych :) Pani Dorota ma świetne podejście do dzieci, bardzo polecamy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-08-13
*.146.13.*
lekcja była interesująca szymon zadowolony jesteśmy jak najbardziej na tak
są kluby konwersacyjne, wszystko mi się podoba!
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-07-08
*.41.242.*
Świetna szkoła dla dzieci, nie trzeba nigdzie jeździć, można się uczyć na laptopie lub telefonie. Grafik układamy sami, nauczyciela też można wybrać samemu i w każdej chwili zmienić. W klasie online można rysować, zaznaczać, oglądać bajki i słuchać piosenek. Dziecko się nie nudzi na tych lekcjach.
dowolny grafik, kluby konwersacyjne, fajni nauczyciele, nauka przez zabawę
konieczny dostęp do Internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie