AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
allright.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sylwia
link | zgłoś
2021-05-27
*:8ce3:5146:*
Chantel. M najlepszym nauczycielem jakiego miała moja córka Victoria. Victoria dobrze dogaduje się z Chantel pomimo, że jest nieśmiała. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-05-25
*.222.16.*
Córka była bardzo zadowolona z lekcji . Pani Violetta to bardzo sympatyczna osoba , miła ,uśmiechnięta i bardzo cierpliwa. Polecamy !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-05-25
*.120.211.*
Świetny sposób Pani Karolina potrafi zachęcić dziecko do nauki :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-05-23
*.234.211.*
Jestem bardzo zadowolona Z pani Joanny K., nauczycielki mojej córki Justynki. Justynka bardzo chętnie bierze udział w zajęciach, które prowadzi pani Joanna K. Jednym słowem pani Joanna to super nauczyciel. Z pozdrowieniami Małgorzata W., mama Justynki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-03-25
*.146.13.*
Bardzo polecam zajęcią z Panią Iryną. Ma rewelacyjne podejści do małych studentów, umie zachęcić do pracy zabawy i nauki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-03-24
*.146.13.*
Ogólnie ok. Jednak bardzo dużo nowych słówek jak na próbną lekcję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-03-23
*:e9ff:fec5:*
Lekcje bardzo fajnie prowadzone przez Panią lektorkę, super podejście do dziecka. Córce sie bardzo podoba. Pełny profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-02-23
*.146.13.*
Super nauczycielka, uśmiechnięta, pogodna. Świetny kontakt z dzieckiem pomimo jego nieśmiałości. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-02-23
*.119.222.*
Hania zaczynała lekcję bardzo zawstydzona. Pani Natalia w ciągu pierwszych kilku minut sprawiła, że dziecko, które wcześniej dość sceptycznie podchodziło do nauki online, po zajęciach chętnie chce się zapisać na kolejne. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-02-23
*.146.13.*
Bardzo kompetentna, miła nauczycielka umiejaca zachęcić dziecko do wykonania zadania i odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie