AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
allright.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2021-01-25
*.146.13.*
Alicja początkowo była bardzo nieśmiała, ale zakończyła lekcję uśmiechem. Pani Kasia super miła i uśmiechnięta. Potrafiła wytłumaczyć dziecku tak, aby zrozumiało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-01-19
*.146.13.*
Córka bardzo dobrze się bawiła. Lekcje są ciekawe i bardzo urozmaicone. Pani Beatka jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą. PoLeCaMy ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-01-19
*.175.80.*
Syn bardzo zadowolony. Oby więcej osób z tak dobrym kontaktem z dziećmi. Wykupujemy lekcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2020-12-19
*.146.13.*
Nasze dwie córki uczą się z Victorią od ponad sześciu miesięcy. Wszyscy są zadowoleni. Nauczycielka jest zaangażowana, zawsze prowadzi lekcje w dobrym humorze i poziom wiedzy dzieci powoli rośnie. Victoria jest naszą nauczycielką)))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-12-18
*.163.88.*
Chcę wyrazić głęboką wdzięczność nauczycielce Tatianie! Uczymy się od około miesiąca i już dostrzegamy postępy u dziecka i pojawiające się zainteresowanie językiem. Tatyana z łatwością znalazła podejście i wspólny język z Glebem. Bardzo podoba nam się format nauki - to nie tylko zapamiętywanie mater [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisława
link | zgłoś
2020-12-10
*.146.13.*
Moja córka bardzo lubi lekcje z Anastasią, jest zaangażowana i chce kontynuować naukę. Naukę angielskiego rozpoczęła w tym roku, dzięki fajnym zajęciom dziecko czuje się pewnie na lekcjach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-11-30
*.28.219.*
Witam, Niestety po kilku minutach połączenie zostalo przerwane, nasz laptop się "zawiesił" i nic nie moglismy zrobić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irina
link | zgłoś
2020-11-23
*.146.13.*
Mam 35 lat i sama uczę się z Premem. Chcę nauczyć się dobrze mówić. Prem mówi po polsku, więc łatwo się rozumiemy. Polecam nauczyciela w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-11-22
*.38.134.*
Kate bardzo szybko złapała kontakt z dzieckiem. Wytłumaczyła jej dokładnie, co ma robić, to była świetna lekcja.
indywidualne podejście do treningu
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2020-11-12
*.146.13.*
Dziecku bardzo podobała się lekcja w klubie konwersacyjnym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

AllRight.com Szkoła Języka Angielskiego Online Dla Dzieci Opinie