A-PIC DESIGN Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 61
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
www.a-pic.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zombek
link | zgłoś
2022-11-29
*.205.82.*
Obecnie pompa ciepła Apic + fotowoltaika to marzenie każdego z nas zważywszy na ceny opału. Jak zakładałem to wszyscy pukali się w czoło, że tyle kasy inwestuje. Teraz oni płacą po 3000zł za tonę węgla, a ja mam prąd i ciepło w domu za free. To co zainwestowałem już się zwróciło.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zombek
link | zgłoś
2022-11-29
*.205.82.*
Obecnie pompa ciepła Apic + fotowoltaika to marzenie każdego z nas zważywszy na ceny opału. Jak zakładałem to wszyscy pukali się w czoło, że tyle kasy inwestuje. Teraz oni płacą po 3000zł za tonę węgla, a ja mam prąd i ciepło w domu za free. To co zainwestowałem już się zwróciło.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2022-11-09
*.238.144.*
Decyzja o kupnie pompy ciepła Apic to była najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć. Dodatkowo mam panele fotowoltaiczne i ogrzewam dom za darmo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian Kieres
link | zgłoś
2022-10-10
*.37.158.*
Zastrzeżeń brak, kontakt dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Wawrzyniak
link | zgłoś
2022-08-24
*.255.79.*
Cena konkurencyjna i to najważniejsze. Na dokładkę profesjonalny montaż i fachowa obsługa klienta zarówno w biurze jak i podczas montażu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-12
*.122.214.*
Dwa lata gwarancji na sprzęt za 20tys, to chyba jakiś żart. Zresztą do tych pomp wszystko trzeba dokupić i tak cena nie jest lepsza. COP bardzo niskie. Trzeba tez uważać na instalatora (co podsuwa do podpisywania), mam bardzo złe doświadczenia. Obsługa bardzo nieprzyjemna, bardzo trudno się dodzwon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gienek
link | zgłoś
2022-03-09
*.255.193.*
Jako posiadacz gruntowej pompy Apic od 4 lat mogę stwierdzić z pełnym przekonaniem, że pompa to najtańszy sposób na ogrzanie domu. Patrząc na obecne ceny gazu i widmo ich totalnego uwolnienia namawiam wręcz rodzinę do inwestycji w pompę ciepła. Są dofinansowania, a więc tym bardziej warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-02-03
*.255.88.*
Współpracowałem w zakresie kupna i montażu pompy ciepła w moim domu. Wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami i harmonogramem. Firmę zaliczam do rzetelnych i wartych polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qba
link | zgłoś
2022-01-10
*.255.73.*
Ceny pomp dalej wysokie. Co z tego, że grzanie pompą jest super jak koszty całej instalacji to jakieś nieporozumienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2021-12-09
*.255.71.*
Czołowy polski producent pomp ciepła. W dobrej cenie najlepsza jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2021-11-10
*.255.72.*
Polecam, super sprzęt w rozsądnych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sośnierz
link | zgłoś
2021-10-20
*.255.72.*
Popmy ciepła Apic to przykład, jak w polsce można niedrogo wyprodukować solidne i neizawodne pompy ciepła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edii
link | zgłoś
2021-10-06
*.255.72.*
Od kupna do montażu wszystko w najlepszym porządku. Pompa działa bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2021-08-25
*.58.58.*
Pompy może i dobre ale wywiązywanie się z terminów pozostawia wiele do życzenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-08-06
*.37.153.*
Profesjonalna obsługa klienta, szybki montaż, doskonałej jakości pompy ciepła. Kontakt z klientem bez zastrzeżeń. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mowgli40
link | zgłoś
2021-07-12
*::26f:*
Profesjonalizm na każdym etapie inwestycji - od doboru właściwej pompy ciepła, aż po montaż. Urządzenie przetestowane w trakcie tegorocznych mrozów - wszystko działa bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandorq
link | zgłoś
2021-06-23
*.205.128.*
Pompy ciepła to przyszlość w ekologicznym i tanim ogrzewaniu. Apic pomaga w uzyskaniu dotacji na zakup i montaż pomp ciepła. Natomiast produkowane przez nich pompy ciepła są zawansowane technologicznie i bezawaryjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomir
link | zgłoś
2021-04-26
*.253.206.*
Wybór pompy Apic był jak najbardziej trafny. Wydajna, bezobsługowa, a co najważniejsze rachunki za ogrzewanie zmniejszone do minimum przy jednoczesnym zachowaniu 24 stopni w domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bizmut
link | zgłoś
2021-04-06
*.205.136.*
Co polskie to polskie, a nie żaden chiński sprzęt, który psuje się po 24 miesiącach gwarancji. Pompa ekonomiczna i bardzo cicha. Jest ulokowana w pomieszczeniu gospodarczym i jest totalnie bezobsługowa :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeremi
link | zgłoś
2021-03-08
*.255.79.*
Pompy ciepla w dobrych cenach i dobrej jakości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2021-02-24
*.37.145.*
Szybka i fachowa usługa profesjonalni fachowcy . polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gruzin
link | zgłoś
2021-01-05
*.205.133.*
Sprawna obsługa kupującego oraz terminowy i profesjonalnie przeprowadzony montaż pompy ciepła. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-12-09
*.30.48.*
Polecam. Rewelacja.Jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wexol
link | zgłoś
2020-12-03
*.37.134.*
Polecam! Można brać w ciemno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mares
link | zgłoś
2020-11-16
*.37.201.*
Pompy ciepła z górnej półki, zaawansowane technologiczne, różne warianty techniczne, ceny jak to u producenta atrakcyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anello
link | zgłoś
2020-10-30
*.255.90.*
Pompy pierwsza klasa i co do tego nie mam wątpliwości, jednak ceny nie są najniższe i za to gwiazdka mniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Foka
link | zgłoś
2020-09-07
*.37.203.*
Montaż pompy w terminie, przeprowadzony na moje oko profesjonalnie. Wszystko działa jak należy, pompa o bardzo dobrych parametrach. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miron
link | zgłoś
2020-07-01
*.253.175.*
Wymieniając stary piec na węgiel poszedłem w innowację i zdecydowałem się na pompę ciepła. Ociepliłem porządnie dom, przyznano mi dotację, w uldze termomodernizacyjnej również odliczyłem wydatki związane z kupnem pompy i termomodernizacją domu. Nie żałuję, tanio ogrzewam dom, nie muszę chodzić żeby [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janas
link | zgłoś
2020-04-06
*.37.154.*
Bardzo atrakcyjne cenowo pompy ciepła i profesjonalny montaż. Wybór pompy ciepła Apic był strzałem w dziesiątkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janosik
link | zgłoś
2020-03-03
*.253.167.*
Montaż pompy ciepła wraz w instalacjami przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietk
link | zgłoś
2020-01-31
*:ddea:32d7:*
Dziękuję za kompleksową obsługę - doradztwo i montaż pompy wraz z wykonaniem odwiertów. Pompa ciepła działa bez zarzutu. Każdemu kto szuka solidnego producenta pompa polecam Apic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-01-14
*.31.40.*
Kompleksowa obsługa i dobrze wykonana instalacja powietrznej pompy ciepła. Solidna firma, którą warto polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nexo
link | zgłoś
2019-12-03
*.255.91.*
Najlepsi fachowcy z rozwiązaniami szytymi na miarę. Pompa zdaje egzamin bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojzik
link | zgłoś
2019-09-11
*.255.195.*
Doceniam jakość pomp Apic z dwóch powodów. Są tańsze niż pompy zagranicznych producentów, a po drugie są na nie dotacje gminne jak również kasa z programu Czyste powietrze. Warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ssycia
link | zgłoś
2019-08-01
*.255.88.*
Fenomenalna znajomość tematu ogrzewania, bardzo dobra jakość pomp. Szybki, profesjonalny serwis, montaż bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrusik
link | zgłoś
2019-07-02
*.253.166.*
Kilka razy byłem u nich w biurze zanim podjąłem decyzję o kupnie pompy ciepła. Wybrałem powietrzną, a jako drugi system ogrzewania jest kominek, tak więc w razie siarczystych mrozów ani nie zmarzniemy ani nie pójdziemy z torbami za rachunek za prąd. Polecam, bo płacę o wiele mniej niż wcześniej og [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2019-06-05
*.37.193.*
Dobra jakość pomp w rozsądnych cenach. Pozytywne odczucia z montażu. Polecam, bo warto inwestować w pompy ciepła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agar
link | zgłoś
2019-05-08
*.255.76.*
Polecam, fachowcy w każdym calu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zulugula
link | zgłoś
2019-04-02
*.10.149.*
Dziękuję za kompleksową obsługę - doradztwo i montaż pompy wraz z wykonaniem odwiertów. Pompa ciepła działa bez zarzutu. Każdemu kto szuka solidnego producenta pompa polecam Apic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-02-12
*:15b2:bdcc:*
Polecam, Kontakt z Panem Sebastianem, facet zna się na rzeczy, pomógł mi w wyborze i naprawdę jestem zadowolona. Montaż przebiegł sprawnie, już odczuwam finansowo wybór tego producenta.
kontakt, doradztwo
na razie żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-01-17
*.173.0.*
Serio jestem w szoku odnośnie tak szybkiego procesu realizacji, pełnego profesjonalizmu właściciela oraz jakości pompy.
jakość bardzo dobra, cena niska.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hassan
link | zgłoś
2018-12-04
*.205.160.*
Pompa idealnie dobrana do naszego domu. Instalacja wykonana solidnie. Jednym słowem Fachowcy. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Etam
link | zgłoś
2018-11-06
*.253.172.*
Ja tam nie narzekam, bo pompa działa aż miło. Przy montażu też nie narzekałem. Jak piszesz negatywną decyzję to chociaż napisz o co dokładnie chodzi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2018-11-05
*.246.15.*
Nigdy więcej z tej firmy a-pic sama nazwa pic na wodę.
badziewie
made in china
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kirk
link | zgłoś
2018-09-03
*.205.175.*
Firma Apic zrealizowała projekt instalacji pompy ciepła, wykonała odwierty oraz rozprowadzenia instalacji grzewczej po domu. Projekt wykonany bardzo dobrze i terminowo, a pompa pierwsza klasa. Trafić lepiej chyba nie mogłem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alberto
link | zgłoś
2018-08-08
*.205.175.*
Profesjonalne podejście do klienta i powierzonej pracy. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2018-06-04
*.204.195.*
Polska myśl techniczna pod postacią pomp ciepła A-Pic, to jeden z najlepszych moich życiowych wyborów. Okazuje się, że można ogrzać 200-metrowy dom za 250-300zł miesięcznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2018-04-04
*.219.28.*
Pompy ciepła z dotacjami, dostępne w wielu wariantach. Sprzęt bezawaryjny, bezobsługowy, na długie lata. Patrząc przez pryzmat ostatnich 3 lat wiem, że kupno pompy gruntowej www.a-pic.pl był jednym z najlepszych wyborów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Midan
link | zgłoś
2018-02-12
*.105.191.*
Gdybym miał stanąć drugi raz przed wyborem pompy ciepła ponownie wybrałbym firmę Apic. Od samego początku pompa spisuje się znakomicie - jest bezawaryjna, praktycznie samoobsługowa. Jestem z niej bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majki
link | zgłoś
2018-01-04
*.37.192.*
Doskonałe doradztwo techniczne i duża wiedza. Dziękuję za pomoc w wyborze najbardziej odpowiedniej dla mojego domu pompy oraz za bezproblemowy i terminowy montaż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuberek
link | zgłoś
2017-12-08
*.253.185.*
Dobra jakość pomp ciepła i świetna robota zarówno podczas montażu jak i wykonywania odwiertów. Podsumowując, pompy ciepła polskiego producenta warte swojej ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2017-10-03
*.253.170.*
Pompę ciepła można kupić i zainstalować nie tylko do domu jednorodzinnego. Są różne sposoby, kwestia dogadania się mieszkańców ;) My mamy gruntową pompę apic na dwie rodziny (dom bliźniak). Ogrzewamy łącznie 240 metrów kwadratowych i płacimy naprawdę niewiele. Pompy są wydaje i dostępne w różnych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hirek
link | zgłoś
2017-09-05
*.253.186.*
Pompy ciepła z dotacjami dostępne we wszystkich możliwych wariantach. Polecam wszystkim właścicielom domów jednorodzinnych, którzy chcą płacić niewiele za ciepło. A-Pic to dobra, polska firma.
cena, wykonanie, bezawaryjność, gwarancja i opieka pogwarancyjna
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2017-07-04
*.253.173.*
Doskonałej jakości pompy ciepła. Sprzęt bezawaryjny, na zakup i montaż którego gminy udzielają dotacji. Rachunki za ogrzewanie bardzo niskie, wręcz nieodczuwalne. Polecam firmę www.a-pic.pl
bezawaryjność, doskonała jakość, dotacje, ładny wygląd
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fabio
link | zgłoś
2017-06-06
*.205.86.*
Dobra jakość pomp, długa gwarancja i dostępny serwis (wszak polski producent). Pompa PW spisuje się znakomicie - jest cicha i wydajna. Za ogrzewanie płacę niewiele (II taryfa), podgrzanie wody użytkowej to przysłowiowe grosze w skali miesiąca/roku.
same zalety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2017-04-03
*.253.190.*
Miło, profesjonalnie i niedrogo - tym charakteryzuje się firma A-Pic produkująca najlepsze pompy ciepła, które swoją funkcjonalnością i parametrami biją na łeb i szyję pompy zachodnich producentów. Cudze chwalicie, swego nie znacie ;)
ekonomiczna, niedroga, ładny design, fachowa pomoc, czysty montaż
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-03-07
*.254.125.*
Zdecydowanie polecam producenta pomp a-pic. Pompy świetnie wykonane, ciche, ładnie się prezentują no i sprawiają, że nie bankrutujemy w sezonie grzewczym, a w domu mamy ciepło :) Dziękuję i pozdrawiam
ekonomiczne, ciche, estetycznie wykonane, o wiele tańsze niż pompy zachodnich marek
terminy realizacji mogły by być krótsze :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-02-04
*.253.177.*
Od kilku tygodni w radio i telewizji non stop huczą o smogu, a prawda taka, że nikt nic z tym nie robi. Gdyby ludzie przestali palić węglem i śmieciami, to problem smogu nie byłby tak wielki. Jestem astmatykiem i nie mam czym oddychać, kiedy wszystko kisi się w powietrzu. Kilka lat temu kupiłem pomp [rozwiń/zwiń]
widzę TYLKO zalety
nie ma wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2016-11-07
*.253.178.*
Niech każdy mówi co chce, ale polski sprzęt ma zdecydowaną przewagę nad sprzętem wyprodukowanym w innych krajach (80% sprzętów produkuje się tanim kosztem w Chinach). Pompa a-pic nie dość, że ładnie się prezentuje, to jest bardzo cicha i ekonomiczna w użytkowaniu. Odkąd pompa ogrzewa mój dom, płacę [rozwiń/zwiń]
ekonomiczna, cicha, ładna
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2016-09-08
*.205.129.*
Kupiłam powietrzną pompę apic do zastosowań grzewczych C.O. i przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. Jest to mój najlepszy zakup na przestrzeni ostatnich lat! Czasami warto mieć otwarty umysł na rozwiązania innowacyjne, bo okazują się być one rozwiązaniami prostymi i bardzo ekonomicznymi.
ekonomiczność, cicha praca, dotacje
nie znalazłam żadnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A-PIC Design
link | zgłoś
2016-08-08
*.253.176.*
Polski producent pomp ciepła o znakomitej jakości! Zakupiona pompa działa bez zarzutu piąty rok z rzędu, a rachunki za ogrzewanie są o połowę niższe.
niskie zużycie prądu, cena, wysoka jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

A-PIC DESIGN Opinie