24opony.pl Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.24opony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Oszukany klient
link | zgłoś
2021-05-24
*.173.10.*
Zamówiłam opony zimowe. Otrzymałam 3 opony z 2011 a jedną z 2012.Do tego jedna opona posiada dziury, przez które ucieka powietrze, więc opona nie nadaje się do użytku. Po napisaniu maila do działu reklamacji i wysłaniu zdjęć opony, otrzymałam informację, że są to uszkodzenia mechaniczne. Po raz pier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek1
link | zgłoś
2021-04-23
*.151.32.*
Opony 155/70/13 otrzymałem w ciagu 24 godzin kurierem Fedex.Oznakowanie na oponach zgodne z info na stronie sklepu. N/temat ich stanu faktycznego wypowiem sie w sobotę(24.05),po dokonaniu u mechanika przekładki opon. mankamengem jest to,że za przesyłke nie mozna w Fedexie płacic karta,chociaz w okre [rozwiń/zwiń]
O zaletach i wadach wypowiem sie po przekładce opon.Realizacja zamówienia nie budzi zastrzeżeń.
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-04-22
*:9bb6:e5a0:*
Obsługa do bani, opowiadają przez telefon to co chcesz usłyszeć. Uzgodnienia z nimi nie mają zastosowania. Jawna zlewka klienta. Na opony po terminie czekałem tydzień. Oczywiście produkcja jak poleci.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAROSŁAW
link | zgłoś
2021-04-20
*.248.138.*
Stanowczo odradzam zakup opon,oponę otrzymałem starsza niż zamawiałem. Na kuriera czekałem cały dzień i tak nie przyjechał .Paczka przyszła w porwanej foli.Pracownicy nie znają się na symbolach opon, żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.97.*
niepoważna firma, stanowczo odradzam. Zamówiłem w niedzielę, miały być na wtorek i taki też SMS dostałem. We wtorek SM że będą opony we środę, a we środę, że będą we czwartek. Jak zadzwoniłem, to gość powiedział, że będą na poniedziałek ... chyba odwołałem zamówienie, całe szczęście, że nie przedp [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
,,,,,
link | zgłoś
2021-02-26
*.26.254.*
Odradzam zakupów jeśli komuś zależy na czasie opony miały być dostarczone max w środę kontaktowałem się w środę i następnego dnia miałem dostać telefon co się dzieje z moim zamówieniem oczywiście 0 informacji z ich strony .....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-02-03
*.47.13.*
Not recommended... Very poor contact I purchased a set of tyres, paid for it, but after a few days they just call and say that my chosen product is not available. They could not propose anything meaningful for exchange. As I can see they offer almost everything but afterwards it turns out tha [rozwiń/zwiń]
None
Everything
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolo
link | zgłoś
2021-01-22
*.108.155.*
Opony miały przyjść najpóźniej 18 stycznia, a przyszły 21. Opona dotarła, tylko dot wskazywał na 2011 rok, a jest 2021 (nie pomyliłem się, dwie ostatnie cyfry to 11). Dla pewności porównałem sobie z identyczną oponą, którą miałem uszkodzoną. Na szczęście przesyłka za pobraniem i to ja miałem ją ode [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-10-01
*.173.176.*
Nie polecam. Obsługa klienta na poziomie przedstawiającym wiele do życzenia. Nie dotrzymali terminu który sami ustalili, nie raczyli mnie o tym poinformować, przy kontakcie z mojej strony nie byli w stanie podać przyczyny opóźnienia ani nowej daty dostawy. Towar przyjechał z tygodniowym opóźnieniem, [rozwiń/zwiń]
odbierają telefon :)
towar opóźniony, brak bieżącego kontaktu (przy przedpłacie wysokiej kwoty okoliczności powodują lekką nerwowość)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika z Łodzi
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.227.*
Mam opony do reklamacji. Proszą o email. Szkoda że nie dochodzą e-maile. Poprostu nie ma jak złożyć reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

24opony.pl Opinie