24opony.pl Opinie

2.1 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.24opony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2022-11-28
*.3.123.*
Jak zobaczyłem opinie to byłem przerażony, gdyż już zapłaciłem wcześniej. I podejrzewam że to sprawa konkurencji. Na drugi dzień opony były w domu takie jak zamówiłem. z montażem też nie było żadnego problemu. Polecam
zgodnie z zamówieniem, szybko,
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-10-13
*:5127:3cb3:*
OMIJAJCIE ten sklep jeśli nie chcecie kłopotów. AROGANCJA, CHAMSTWO, CHCIWOŚĆ, OSZUKIWANIE klientów. Tyle mogę o nich powiedzieć. Sprzedali mi opony inne niż w ofercie i do tego wadliwe. Nie otrzymałem żadnego dowodu sprzedaży opon. Dwie rozmowy, najpierw z jakąś nierozgarnięta paniusia co nic nie w [rozwiń/zwiń]
brak
arogancja, chciwość , oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek z DG
link | zgłoś
2022-04-07
*.178.158.*
Katastrofa. Kompletnie nieprofesjonalny sklep, pracownicy. Totalni ignoranci. Nie mają towaru na stanie, oszukują i manipulują iinformacją. Wysyłają towar niezgodny z zamówieniem. Te pozorne oszczędności w cenie zakupu opon to tylko pozory! Omijać, hejtować, nie kupować!
Pozornie niższe ceny rynkowe
Wszystko inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2022-03-31
*.113.238.*
Zdecydowanie odradzam. Otrzymałem uszkodzoną oponę po czym sprzedawca nie uznał reklamacji. To był pierwszy i ostatni raz jak kupiłem i nich opony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodzio
link | zgłoś
2021-12-15
*.1.133.*
NIE POLECAM, OMIJAĆ Z DALEKA !!!!!!!! Zanim ktoś zdecyduje się na zakup w tym "pseudo sklepie" to proszę przeczytać opinie. Kupiłem nowe opony GOODRIDE Z507 205/50517 93V XL , na jednej z nich po kilku dniach od wymiany wyskoczył z boku opony bąbel. Zrobiłem zdjęcia, opisałem sytuację i wysłałem d [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-12-15
*.69.82.*
Omijać zakupy w tym sklepie dużym łukiem. W rozmowie telefonicznej potwierdzają że mają opony na stanie. Potwierdzają e-mailem że zamówienie przyjęte. Na drugi dzień po zaksięgowaniu kwoty zakupu przysyłają potwierdzenie przyjęcia i realizacji zamówienia a już po południu dzwoni pracownik że nie mog [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie oceniam opon więc zalet brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-12-11
*.173.22.*
Sprzedają opony których nie mają na stanie. Po kontakcie, zbywają informacją, że za 2dni zamówienie zostanie wysłane. Nawet przychodzi sms z dhl, że paczka dojdzie. Natomiast nie wysyłają jej i po kolejnych 2 dniach ta sama informacja. Po 2 tygodniach brak opon. Po odpisanie, że rezygnuje, nikt nie [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie maja towaru, ktory wystawiaja. Zwodza z wysylka 3 tygodnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-11-16
*.16.141.*
Sklep tragedia co innego wystawiają w Internecie co innego zostaje przysłane . Kupujesz ofertę na opony z 2021 roku a otrzymujesz z 2018 roku a co lepsze w moim przypadku używane. Oczywiście później problemy z odesłaniem ze zwrotem środków czekam już 14 dni i dalej nic. Z działem reklamacji nie możn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany klient
link | zgłoś
2021-05-24
*.173.10.*
Zamówiłam opony zimowe. Otrzymałam 3 opony z 2011 a jedną z 2012.Do tego jedna opona posiada dziury, przez które ucieka powietrze, więc opona nie nadaje się do użytku. Po napisaniu maila do działu reklamacji i wysłaniu zdjęć opony, otrzymałam informację, że są to uszkodzenia mechaniczne. Po raz pier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek1
link | zgłoś
2021-04-23
*.151.32.*
Opony 155/70/13 otrzymałem w ciagu 24 godzin kurierem Fedex.Oznakowanie na oponach zgodne z info na stronie sklepu. N/temat ich stanu faktycznego wypowiem sie w sobotę(24.05),po dokonaniu u mechanika przekładki opon. mankamengem jest to,że za przesyłke nie mozna w Fedexie płacic karta,chociaz w okre [rozwiń/zwiń]
O zaletach i wadach wypowiem sie po przekładce opon.Realizacja zamówienia nie budzi zastrzeżeń.
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-04-22
*:9bb6:e5a0:*
Obsługa do bani, opowiadają przez telefon to co chcesz usłyszeć. Uzgodnienia z nimi nie mają zastosowania. Jawna zlewka klienta. Na opony po terminie czekałem tydzień. Oczywiście produkcja jak poleci.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAROSŁAW
link | zgłoś
2021-04-20
*.248.138.*
Stanowczo odradzam zakup opon,oponę otrzymałem starsza niż zamawiałem. Na kuriera czekałem cały dzień i tak nie przyjechał .Paczka przyszła w porwanej foli.Pracownicy nie znają się na symbolach opon, żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.97.*
niepoważna firma, stanowczo odradzam. Zamówiłem w niedzielę, miały być na wtorek i taki też SMS dostałem. We wtorek SM że będą opony we środę, a we środę, że będą we czwartek. Jak zadzwoniłem, to gość powiedział, że będą na poniedziałek ... chyba odwołałem zamówienie, całe szczęście, że nie przedp [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
,,,,,
link | zgłoś
2021-02-26
*.26.254.*
Odradzam zakupów jeśli komuś zależy na czasie opony miały być dostarczone max w środę kontaktowałem się w środę i następnego dnia miałem dostać telefon co się dzieje z moim zamówieniem oczywiście 0 informacji z ich strony .....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-02-03
*.47.13.*
Not recommended... Very poor contact I purchased a set of tyres, paid for it, but after a few days they just call and say that my chosen product is not available. They could not propose anything meaningful for exchange. As I can see they offer almost everything but afterwards it turns out tha [rozwiń/zwiń]
None
Everything
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolo
link | zgłoś
2021-01-22
*.108.155.*
Opony miały przyjść najpóźniej 18 stycznia, a przyszły 21. Opona dotarła, tylko dot wskazywał na 2011 rok, a jest 2021 (nie pomyliłem się, dwie ostatnie cyfry to 11). Dla pewności porównałem sobie z identyczną oponą, którą miałem uszkodzoną. Na szczęście przesyłka za pobraniem i to ja miałem ją ode [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-10-01
*.173.176.*
Nie polecam. Obsługa klienta na poziomie przedstawiającym wiele do życzenia. Nie dotrzymali terminu który sami ustalili, nie raczyli mnie o tym poinformować, przy kontakcie z mojej strony nie byli w stanie podać przyczyny opóźnienia ani nowej daty dostawy. Towar przyjechał z tygodniowym opóźnieniem, [rozwiń/zwiń]
odbierają telefon :)
towar opóźniony, brak bieżącego kontaktu (przy przedpłacie wysokiej kwoty okoliczności powodują lekką nerwowość)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika z Łodzi
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.227.*
Mam opony do reklamacji. Proszą o email. Szkoda że nie dochodzą e-maile. Poprostu nie ma jak złożyć reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2019-03-30
*.206.207.*
Przestrzegam przed nimi !!! Znalazłem u nichoponę, która podobała mi się, ale z powodu fatalnych opinii chciałem odebrać sam na na miejscu. zadzwoniłem i odebrał jakiś chłopiec, jakb przelęknięty, jakby w domu. To było w sobotę. od dzwoniłem za chwilę, aby dopytać i już nie odebrał. Włączyła się w [rozwiń/zwiń]
Cena
Bałem się wysłać im pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-02-04
*.174.180.*
Szybka przesyłka, miła obsługa. Ceny niewygórowane. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katy
link | zgłoś
2018-11-20
*.239.221.*
Firma bardzo nierzetelna: - dostawa zamiast tego samego dnia po otrzymaniu platnosci - to po 14 dniach - 4 opon wysokiej jakości, brak opakowania nawet zwyklej folii, brak informacji na temat dostawy, brak mozliwosci otrzymania faktury po dostawie, dopiero w nastepnym miesiacu po interwencji. omi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2018-11-16
*.215.207.*
Dramat -zamówiłem opony zimowe w tym sklepie i był- jest to najgorszy zakup w moim życiu -NIE POLECAM PROSZĘ SKLEP OMIJAĆ Z DALEKA po pierwsze wyższe ceny niż np w oponeo po drugie skandaliczne terminy dostawy zupełnie inne niż podają pierwotnie nie będę się rozpisywał na temat tej firmy bo szkod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2018-10-16
*.241.41.*
Nie polecam sklepu, długi okres oczekiwania, zmieniają terminy dostawy kuriera,opony owiniete folią która była porwana, jak odebrałem. Mogliście wcale ich nie owiajać, większa oszczędność, No i na koniec problem ze zwrotem opon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ktosiek
link | zgłoś
2018-05-19
*.40.246.*
Opony co prawda doszły. Firma reklamuje się, że wysyłka tego samego dnia... ehh. Nie Polecam. W dobie dzisiejszych rozwiązań logistycznych i spedycyjnych towar wysłany po dwóch dniach i to jeszcze po moich telefonach. Od momentu zamówienia (środa) opony dostałem we wtorek (7 dni!).... Nie wierzę w b [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-02-15
*.10.218.*
Nie polecam nikomu tej firmy, obsluga klienta jest karygodna. Przysłali mi nie taką oponę jak zamówiłem do mojego motocykla i zwodzą mnie od kilku dni, że ponieważ nie mają opony właściwej na stanie to zwrócą mi pieniądze i kurier do mnie przyjedzie po opone. Czekam już drugi cały dzień na kuriera i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Microz
link | zgłoś
2017-10-25
*.191.19.*
Jakiś debil coś takiego napisał i myśli ze ma racje : zamówił żłe opony i chce matoł wymieniać w nieskończonośc... Witam Niestety zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem opony, jak je dostałem to zorientowałem się, że zamówiłem nie ten rozmiar. Opony chciałem wymienić na droższe i pokryć [rozwiń/zwiń]
sporo jest
nm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
microz
link | zgłoś
2017-10-25
*.72.126.*
Witam Niestety zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem opony, jak je dostałem to zorientowałem się, że zamówiłem nie ten rozmiar. Opony chciałem wymienić na droższe i pokryć koszty transportu, niestety początkowo sklep odpisał "że jeżeli towar zakupiłem na fakturę to nie przysługuje mi zwro [rozwiń/zwiń]
Nie dopatrzyłem się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gavroche8
link | zgłoś
2017-09-06
*.146.39.*
UWAGA, ta firma to niesławne INMOTO!!! Sprzedali mi opony nienadające się do jeżdżenia, co omal nie doprowadziło do tragedii. Reklamacji nie uwzględnili, pomimo druzgocącej opinii PZMOT. Wytoczyłem proces, ale przenieśli sprawę do "swojego sądu", gdzie pozew szybciutko został oddalony. Sąd nie był n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BWK
link | zgłoś
2017-08-21
*.42.140.*
Bardzo słaby sklep, tragiczna obsługa klienta, brak zamówienia na czas, uszkodzony towar, zero rekompensaty, nowy towar droższy od pierwotnie zamawianego. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-08-09
*.78.249.*
Bardzo słaby sklep. Opuźniona dostawa. Brak faktury przy odbiorze opon. Po 10 dniach nadal nie mam faktury.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2017-07-04
*.186.244.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalizm, towar zgodny z opisem, nie uszkodzony. Wszystko pozytywnie. Polecam, godni zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mlekko
link | zgłoś
2017-06-25
*.115.118.*
Profesjonaliści w każdym calu. Przystępne ceny, miła obsługa. Po wielu innych pseudo profesjonalistach moja telewizja działa.
profeska
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-04-25
*.174.180.*
Super sklep!
Towar pierwsza klasa bardzo szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-04-19
*.254.178.*
NIE POLECAM TEGO SKLEPU ZAMÓWIŁEM TAM KOMPLETNE KOŁA .PRZESYŁKA PRZYSZŁA PO W 2 TYGODNIACH (W MIĘDZYCZASIE 4 TELEFONY CO JEST Z ZAMOWIENIEM)OPONY PRZYSŁALI OK NATOMIAST FELGI NIE TAKIE JAK ZAMAWIAM ALCARA CZARNE A FIATOWSKIE SREBRNE.ZAKUPIŁEM WCZEŚNIEJ KOŁPAKI CZARNE A DO TEGO CZARNE FELGI A DOSTAŁE [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-04-18
*.205.33.*
Bardzo dobry sklep
szybkość dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2017-04-07
*.124.180.*
nie polecam !! zamówiłem opony z rokiem produkcji 2017 a dostałem z Roku 2011 i 2013
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aws
link | zgłoś
2017-01-09
*.185.3.*
NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!! Przeczytałem regulamin sklepu (szczycą się w regulaminie , że oferowane opony nie są starsze niż 24 miesiące). Znalazłem zimówki 185/55R16 Pirelli na ich stronie. Dla pewności zadzwoniłem i dopytałem się czy opony są dostępne (wg oferty w 24h) i czy rzeczywiście nie są [rozwiń/zwiń]
przysłali prawie na czas
przysłali opony starsze niż w ofercie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
molos
link | zgłoś
2016-11-23
*.116.111.*
DRAMAT!!! Opona okazała się wadliwa fabrycznie. Byłem z nią u 3 wulkanizatorów. Wszyscy jednoznacznie: nie da się wyważyć. Trzeba by dodać 200g odważników (!!!). Ostatni nawet stwierdził, że nie musi wyważać bo podczas obracania słychać i widać, że jest z nią coś nie tak (i tak na własny koszt kazał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Gruszka
link | zgłoś
2015-12-15
*.231.22.*
Bardzo polecam sklep- już nie jedne opony tam kupiłem i jestem z każdych zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Krzepicki
link | zgłoś
2014-09-30
*.42.212.*
Jestem pod dużym wrażeniem firmy, zwłaszcza szybkości ich wysyłki. Zamówiłem opony w poniedziałek rano i dostałem następnego dnia po południu. Kurierem oczywiście. Jestem w dużym szoku, teraz już bede miał czym jeżdzić w zimie;)
szybkośc wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Florian Buńkowski
link | zgłoś
2014-09-29
*.42.207.*
Bardzo dobra cena towaru. Był niewielki problem , ale po telefonie wszystko zostało wyjaśnione i towar został błyskawicznie dostarczony. ogólnie jestem zadowolony i polecam.
mega duży wybór i fajne promocje
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

24opony.pl Opinie