24opony.pl Opinie

3.4 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.24opony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Anty Microz
link | zgłoś
2017-10-25
*.191.19.*
Jakiś debil coś takiego napisał i myśli ze ma racje : zamówił żłe opony i chce matoł wymieniać w nieskończonośc... Witam Niestety zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem opony, jak je dostałem to zorientowałem się, że zamówiłem nie ten rozmiar. Opony chciałem wymienić na droższe i pokryć [rozwiń/zwiń]
sporo jest
nm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2017-07-04
*.186.244.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalizm, towar zgodny z opisem, nie uszkodzony. Wszystko pozytywnie. Polecam, godni zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mlekko
link | zgłoś
2017-06-25
*.115.118.*
Profesjonaliści w każdym calu. Przystępne ceny, miła obsługa. Po wielu innych pseudo profesjonalistach moja telewizja działa.
profeska
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-04-25
*.174.180.*
Super sklep!
Towar pierwsza klasa bardzo szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-04-18
*.205.33.*
Bardzo dobry sklep
szybkość dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Gruszka
link | zgłoś
2015-12-15
*.231.22.*
Bardzo polecam sklep- już nie jedne opony tam kupiłem i jestem z każdych zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Krzepicki
link | zgłoś
2014-09-30
*.42.212.*
Jestem pod dużym wrażeniem firmy, zwłaszcza szybkości ich wysyłki. Zamówiłem opony w poniedziałek rano i dostałem następnego dnia po południu. Kurierem oczywiście. Jestem w dużym szoku, teraz już bede miał czym jeżdzić w zimie;)
szybkośc wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Florian Buńkowski
link | zgłoś
2014-09-29
*.42.207.*
Bardzo dobra cena towaru. Był niewielki problem , ale po telefonie wszystko zostało wyjaśnione i towar został błyskawicznie dostarczony. ogólnie jestem zadowolony i polecam.
mega duży wybór i fajne promocje
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

24opony.pl Opinie