zooart.com.pl Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 31
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
zooart.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamila
link | zgłoś
2021-01-20
*.184.40.*
Zamówiłam 4 worki karmy we wtorek 12.01. Otrzymałam numer listu, jednak do dnia 14.01 przesyłka nie została nadana. Mimo wielu telefonów, żaden z konsultantów nie był w stanie ustalić kiedy dostanę zamówienie. zbywano mnie informacjami 'powinniśmy wysłać jutro tj 15.01. Ostatecznie przesyłka została [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anusia
link | zgłoś
2020-11-17
*:285e:a52e:*
do tej pory wszystko działało bez problemu, ale tydzień temu zamówiłam zwirek dla kota. dotarł do mnie wczoraj, nie ten za który zapłaciłam, tylko tanszy i gorszej jakosci. w dziale reklamacji pracuja chyba tylko 1 godzine, po 3 wiadomosciach kontakt sie urwal, jeszcze wmawiaja, ze jest to pełnowart [rozwiń/zwiń]
program lojalnościowy
oszukują wysyłając tańszy towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława Patrzykont
link | zgłoś
2020-08-10
*.1.191.*
Pani przyjmująca zamówienie - nie przyjemna, paczka zapakowana niechlujnie, kurier mało co nie pogubił by puszek na ulicy. Sześciopaki z puszkami a 800 - karma dla psów, była luzem na kartonikach, jedna puszka - urwane uszko do otwierani i otwarta na około 4-ry cm.Zawsze 6-cio paki zapakowane były [rozwiń/zwiń]
brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2020-05-08
*.7.169.*
Nie polecam tego "sklepu" zamówiłem obroże Foresto do której miał być dołączony gratis, niestety nie było go w paczce. Po napisaniu meila dostałem odp że rozpatrzą moja reklamację w ciągu 14dni. Odpisali ze z nagrań monitoringu wynika że Dali gratis... Niestety na tym koniec i żadnych dowodów itp... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka.Ka
link | zgłoś
2020-04-11
*.30.55.*
Stracony czas, pieniądze i nerwy. Nieudolna obsługa, która zrywa kontakt kiedy nie potrafi sobie poradzić z problemem, brak informacji o opóźnieniach w wysyłce towaru podczas zamawiania i opłacania zamówienia, brak reakcji na prośby o wysłanie, kilka dni po anulowaniu zamówienia nagle dostałam maila [rozwiń/zwiń]
brak profesjonalizmu, uczciwości, rzetelności, szacunku i kultury kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P
link | zgłoś
2020-04-10
*.96.41.*
Nie wiem, czy ten sklep działa. Zamówienie (i zapłata) 25 kwietnia. Po ponad tygodniu napisałem z prośbą o informacje i się zaczęło. Wyślą za dzień, góra 4. Tydzień i nic. Po interwencji informacja, że kurier zgubił (choć podali nr inpost i wynika, że mu nie wydali) czy mają wysłać jeszcze raz, ok. [rozwiń/zwiń]
Było dobrze
Sklep nie informuje o problemach i nie wysyła produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ankub
link | zgłoś
2020-03-18
*:397a:9d2a:*
totalna porażka.zamówienie złozone 12.03 o godz 14 zaplacone .jest 19.03 karma jeszcze nie zostala wydana kurierowi.inne sklepy działaja bez opoznien(w tym samym czasie zamawialam z zooplusa i kuchni pupila)nie mają czasu spakowac i wyslac przesyłke ale ceny zdązyli podnieść w ciągu nocy.NIKOMU NIE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-02-17
*.151.32.*
Nie polecam. Zamówiłam pierwszy raz i brakowało towaru na ponad 139zł.Zamiast dwóch karm wysłali jedną.Obsługa traktuję klienta jak złodzieja i każe czekać dwa tygodnie aż sprawdzą monitoring czy faktycznie się pomylili. No żenada...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-01-17
*.173.244.*
Nie jestem pewna czy te wszystkie opinie są o zooarcie??? Robię zamówienie po dłuższej przerwie {o tym pisałam przed chwilą} to sie okaże czy coś się zmieniło, bo nadal nie moge uwierzyć by ten sklep miał tak niskie oceny.
dla mnie było wszystko na 5 , więc wystawię ocenę z moich dotychczasowych zakupów
nie mogłam płacić kurierowi kartą płatniczą , ale nie wiem czy jest tak nadal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-01-17
*.173.244.*
Od kilku lat byłam klientką tego sklepu i byłam bardzo zadowolona oprócz tego, ze nie mogłam płacić kurierowi kartą. Ostatnio miałam dłuższą przerwę w zakupach nie było mnie więc na portalu. Czytając ostatnie opinie jestem przerażona, nie wiem co zrobić, chociaż są tu produkty, które mi odpowiadają [rozwiń/zwiń]
w okresie moich zakupów było ok, teraz nie mogę jeszcze ocenić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

zooart.com.pl Opinie