Wyjątkowy Prezent Opinie

1.5 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.wyjatkowyprezent.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wiktoria
link | zgłoś
2022-11-23
*.76.109.*
Odnośnie samej firmy wyjątkowy prezent, miałam problem z voucherem jednakże bardzo szybko rozwiązali mój problem i szybko zmienili voucher na ten dobry, więc aktualnie jestem bardzo zadowolona pod tym względem polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kiedyś byłam zadowolona
link | zgłoś
2022-08-04
*.65.125.*
Zdecydowanie nie polecam, a nawet odradzam! Chyba, że chcecie Państwo stracić nerwy i pieniądze. Kupiłam voucher "potęga motoryzacji", podwykonawca sam ustalił mi termin i mimo braku akceptacji z mojej strony unieważnił voucher z powodu "braku obecności w ustalonym teminie" (sic!) Wyjątkowy Prezen [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, ustalony odgórnie termin realizacji i unieważnienie vouchera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-05-09
*.56.105.*
Nie polecam. Otrzymałam w prezencie voucher zakupiony w sklepie "Wyjątkowy prezen"t. Miał on być zrealizowany w restauracji. Zgodnie z regulaminem wysłałam zapytanie i propozycje terminu realizacji prezentu. Otrzymałam mailem odpowiedź, że potwierdzenie lub odmowę otrzymam od organizatora. Nie otrzy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAklient
link | zgłoś
2022-02-08
*.116.118.*
Niestety muszę wystawić w pełni zasłużoną negatywną ocenę ze względu na obsługę przy problemie z wykonawcą prezentu. Biuro obsługi klienta Wyjątkowego Prezentu po zgłoszonym problemie że usługa została źle wykonana i inaczej niż przewidywał to regulamin kazała mi się samemu kontaktować z wykonawcą j [rozwiń/zwiń]
brak
przeżucanie wszystkiego na wykonawce usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew Borowski
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.218.*
Prezent "trening bilarda z Mistrzem Polski"-klub bilardowy Kinepolis Poznan Sam trening- wspaniały, rewelacyjny, niezwyke efektowny i efektywny, atmosfera sympatyczna , trener profesjonalny Ale sama firma "Wyjątkowy Prezent"-dno, szmaciarze, lekceważą klienta-mialem troche problemów formalnych- pi [rozwiń/zwiń]
trening polecam-
"Wspaniały Prezent"- maja w nosie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-07-28
*.67.149.*
Jestem bardzo rozczarowana.Dostaliśmy w prezencie "romantyczny weekend dla dwojga".Romantyzm żaden-po prostu pokój na jedną noc z obiadokolacją(dwa dania do wyboru,bez rewelacji) i śniadanie.Hotel nie daje od siebie niczego,co by uprzyjemniło pobyt.Nawet takie głupstwa jak świeczka na stole,kielisze [rozwiń/zwiń]
Hotel na uboczu.Cisza i dużo zieleni
Kompletna nijakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2020-10-30
*.31.154.*
Mój voucher stracił ważność na koniec maja, nie zrealizowałam go nie dlatego że zapomniałam tylko z powodu pandemii. Wspaniały prezent na swojej stronie w regulaminie ma informacje, że voucher można wykorzystać w terminie 3 lata od zakupu, tylko jest haczyk, bo dotyczy to voucherów zakupionych od 0 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-09-25
*.253.223.*
Oszuści i wyłudzacze pieniędzy zakupiłam dwa Vouczery na urodziny z pakietu adrenalina i okazało się po przyjeździe na realizację,że jeden z nich jest wykorzystany niestety nie przez obdarowanego... Nigdy więcej!!! Nie polecam trzymajcie się od tej firmy z daleka szkoda pieniędzy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-09-14
*.40.245.*
Wyjątkowyprezent# opinie# aerotunel# prezent# WyjątkowyPrezent - zdecydowanie nie polecam. Voucher zakupiony w 2019 z datą realizacji do lipca 2020. Od marca do czerwca COVID, lockdown i fizyczny brak możliwości skorzystania z usługi. W okolicy kwietnia/maja zadzwoniłem na infolinię, aby upewnić się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-09-05
*.147.106.*
Nie polecam!! Nie mogłam skorzystać bo pogoda nie była odpowiednia A firma nie chce mi przedłużyć ważności.. arogancka obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-07-22
*.254.175.*
Totalnie odradzam! Umówiłam się na jazdę Ferrari (realizacja vouchera), niestety nie przyszło mi potwierdzenie z datą i godziną. Postanowiłam skontaktować się telefonicznie- cisza, nikt nie raczył odebrać telefonu. Co za tym idzie cały voucher przepadł a ja jestem 300 zł w plecy :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madi
link | zgłoś
2020-06-21
*.233.92.*
Zdecydowanie nie polecam Zły dobór restauracji mam wrażenie że nie sprawdzają,co innego mówi sprzedawca A co innego jest w restauracji, dotyczy też wykupionych prezentów związanych z jazdami samochodem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-06-16
*.191.223.*
Nie polecam. Ważność bonu kończyła się w czasie pandemii i zamknięcia atrakcji . Niestety voucher nie został przedłużony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-06-05
*.87.34.*
Uwaga! Powierzchownie wydaje się że wszystko na stronie jest ładnie poukładane i że Wyjątkowyprezent.pl jest firmą która chce dbać o zadowolenie klienta i jakość usługi jaką jest voucher. Po wykorzystaniu vouchera- miałem tylko jego numer- okazało się, że nie mam możliwości wykorzystania go pono [rozwiń/zwiń]
Brak jasnej informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2020-04-20
*.146.97.*
Nie polecam. Dostalam w prezencie voucher. Po kilku miesiącach chciałam skorzystać lecz nie można bylo ponieważ nie został aktywowany. Dzwoniąc do obsługi klienta powiedzieli że nie mogą go aktywować bo potrzebny jest paragon lub dowód zakupu. Osoba która kupiła nam ten prezent nie miała już paragon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2020-03-09
*.53.133.*
Kupiliśmy kupon do restauracji, próbowaliśmy go wykorzystać w okresie kuponu, ale okazało się, że restauracja była zamknięta już jak pół roku. Firma odmawia na prośbie o wymianę kuponu na inny lub zwrot pieniędzy. Chociaż w rzeczywistości firma sprzedała kupon na usługę, z której nie można było sk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-01-31
*.81.190.*
Witam Otrzymałem piękny prezent w postaci jazdy Ferrari, niestety nie mogłem go wykorzystać w ciągu roku a niecały miesiąc po terminie ważności Vouchera na infolinni "Wyjątkowy prezent" odmówiono mi i wykorzystania prezentu w nowym terminie. Rozumiem, że gdyby to ich coś kosztowało, niestety zabra [rozwiń/zwiń]
Brak wyrozumiałości w podejściu do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-12-30
*.128.85.*
Zawsze kupuję prezenty , przez stronę lub na punktach w Galeriach, i nigdy nie było większego problemu z ich realizacją. Kilkakrotnie udało mi się nawet tego samego dnia zrealizować prezent(np. kolacje)
dostępność, efektowny wygląd, miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2019-11-21
*.74.42.*
Dostałam w prezencie "Pakiet przeżyć" o wartości 199zł. Zrobiłam rezerwację na jedno z przeżyć o wartości 69 zł, la gdy chciałam dobrać coś jeszcze, by wykorzystać pełną kwotę, okazało się, że ... nie mogę. Cytuję: "Uprzejmie informujemy, że Pakiety Przeżyć dają Osobie obdarowanej możliwość wyboru j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-08-10
*.162.60.*
ie polecam z powodu braku empatii tej firmy miałem umówiony przejazd arielem i ktm w Lublinie na niedziele 11.08!!! Niestety pech chciał ze miałem dwa pogrzeby w rodzinie w ciągu tygodnia i wypadek samochodowy. Niestety mój prezent urodzinowy od znajomych przepada z powodu braku zmiany terminu tydzi [rozwiń/zwiń]
Same wady żadnych zalet doradzę każdemu taka formę prezentu!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryba
link | zgłoś
2019-05-19
*.47.32.*
Realizacja usług to dramat.Firma zabiera prawie 50% wartości prezentu.Poziom usług jest żenujący. Za duże pieniądze nocujesz w pokoju celi a romantyczna kolacja to obiad w knajpie na targu.Absolutnie nie kupujcie takich prezentów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patitki
link | zgłoś
2019-05-10
*.134.155.*
Firma nieodpowiedzialna, drukuje Voutchery bez podawania terminu ważności ani nawet okresu ważności. Dostałam Voutcher, który wygasł a na nim samym zero informacji o okresie ważności. Pieniądze wydane w błoto, Pani na infolinii powiedziała, że nie zwrócą pieniędzy i nie mogą aktywować Voutchera. Jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2019-03-21
*.222.105.*
Jestem tak rozczarowana, że aż nie chce mi się pisać. Nie polecam tej formy prezentów i już...
może jakieś są
brak możliwości skorzystania, jeśli coś nagle wypadnie i trzeba odwołać np. dzień przed.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2018-09-24
*.234.234.*
Jazda wymarzonym autem okazała się totalną klapą. Nie polecam zakupu przejażdżki jakimkolwiek autem, ponieważ to wszystko w opisie jest głęboko przesadzone i niezgodne z opisem zakupionego prezentu w Wyjątkowy prezent !! Firma przez którą rezerwowaliśmy samochód do przejażdżki również nie stanęła n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janek
link | zgłoś
2018-09-13
*.246.204.*
dostałem Voucher w prezencie, po dokonaniu rezerwacji otrzymałem do podpisania regulamin, wklejam 3 ostatnie punkty. 6. zobowiązuje się pokryć wszelkie ewentualne szkody w powierzonym mi mieniu – pojeździe, powstałe na skutek zatajenia lub podania nieprawdziwych danych w pkt. 1-3; lub też nie zasto [rozwiń/zwiń]
bak
wszystko mocno naciągnięte, to nie przyjemność nie ma frajdy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-08-26
*.146.102.*
Dostałam voucher na przejażdżkę mustangiem gr. Super auto .420 koni dużo na liczniku. To myślałam że Pan kierowca i ja będę mogła poczuć moc silnika. Byłam wielce rozczarowana i rozgoryczenie tym że pozwolił mi jak to ten pan cały czas podkreślam że jest profesjonalistą i zawodowej osiągnąć prędkość [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2018-07-30
*.67.88.*
Potwierdzam w pełni opinię Michała.
---
nieuczciwość, po zapłaceniu firma o nic się nie stara
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-05-11
*.254.252.*
Zdecydowanie odradzam. Na stronie usługi/prezentu widnieje informacja, że realizacji można dokonać w ciągu 12 miesięcy od zakupu. Po płatności za pomocą voucherów MultiBenefita okazuje się, że czas na realizację wynosi tyle co voucherów - w moim przypadku 1 miesiąc. Dzwoniąc do call center dowiedzia [rozwiń/zwiń]
Nieczyste reguły realizacji zamówień - zwykłe oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-01-23
*.254.171.*
Niestety wszystko co piszą negatywnego inni użytkownicy się potwierdza. ZERO elastyczności i zrozumienia! Jeśli już kupisz "prezent" musisz ściśle trzymać się regulaminu! Z drugiej strony cena jest 2x wyższa niż bezpośrednio u usługodawcy. Dlatego zdecydowanie nie polecam!
Przejrzysta strona
Elastyczność, podejście do klienta, wysoka CENA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TomAndJerry
link | zgłoś
2018-01-01
*.72.110.*
Ja również nie polecam nie tylko usług tam sprzedawanych, ale i całego portalu, ponieważ: Wystawiłem negatywną opinię zrealizowanej usłudze i portal jej nie opublikował... teraz widzę, że opinie klientów w ogóle zniknęły ze strony...
Ukrywają opinie klientów o usługach...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MFilip
link | zgłoś
2017-08-30
*.43.84.*
Nie polecam! Tak jak piszecie jak uczestnik się spóźni na miejsce to traci prawo do wszystkiego, a jak organizator przeżycia nie realizuje usługi na czas? Z 1...2...3 h opóźnieniem! Prezent który kupiłam dla bliskiej mi osoby nie został zrealizowany przez brak profesjonalizmu organizatora! Napisałam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrowa
link | zgłoś
2017-08-29
*.42.90.*
Potwierdzam - omijajcie szerokim łukiem! Punkt regulaminu: 10.5) Niestawienie się OBDAROWANEGO na miejsce realizacji PREZENTU lub jego spóźnienie się dłuższe niż 15 min. powoduje utratę uprawnień do realizacji PREZENTU, niezależnie od przyczyn , a więc także w przypadku spóźnienia lub niestawienia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2017-08-22
*.99.83.*
Regulamin zredagowany tak, aby przy najmniejszym uchybieniu klienta, lub wypadku losowym, zabrać mu prawo do zrealizowania vouchera i zatrzymać pieniądze dla siebie. Omijać szerokim łukiem.
zero starań o dobro klienta po zakupie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2014-12-22
*.10.13.*
WyjątkowyPrezent.pl jest liderem na polskim rynku prezentów w formie przeżyć. Oferujemy niezapomniane przeżycia takie jak: Lot w tunelu aerodynamicznym, Jazda Lamborghini lub Romantyczny Masaż dla Dwojga. Dostępnych jest ponad 1500 oryginalnych prezentów w wielu miastach w całej Polsce. Vouchery są [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Wyjątkowy Prezent Opinie